כליל מ
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
- דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*
כליל מ
כלילי, ללי ואני החלטנו לפתוח לך דף בית אישי , כדי שאפשר יהיה לכתוב לך. זה בסדר, נכון?
ללי אוהבת אותך מאד, אני הקלדתי- מתי את באה אלי?
ללי אוהבת אותך מאד, אני הקלדתי- מתי את באה אלי?
-
- הצטרפות: 28 מאי 2003, 23:18
- דף אישי: הדף האישי של אדוה_ישראל*
-
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2001, 15:26
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ו*
כליל מ
@)
-
-
כליל מ
כליל, אני הולכת לסבא וסבתא מחר, אז אולי אני אבוא אליך ביום אחר, במחר אחר, ביום שלישי, ביום חמישי, ביום רביעי, ביום תשיעי, ביום שני, ביום שישי, ביום רביעי אני הולכת לסבא וסבתא.
-
- הצטרפות: 23 פברואר 2003, 20:12
כליל מ
אוהבת אותך.מחכה כבר לראות אותך.
-
כליל מ
תבואי אלי לישון גם אפצ'י, מה, את מצוננת? היינו היום בטיול בכרמל.הייתה שם פרה שכל הזמן אכלה לאנשים את האוכל וזה היה נורא מצחיק ואמרתי ה ללכת משם.
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2003, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של אור_אוקו_ערוסי*
כליל מ
שלום כליל
איך את מרגישה?
איך את מרגישה?
-
כליל מ
כן, כליל
יש לי ברביות בבית
יש לי ברביות בבית
כליל מ
הי כליל,
לפני חודשיים נולדה לנו בת וקראנו לה כליל, מעניין אותי לשמוע ממך על:איך היה עבורך לצמוח עם שם מיוחד כל כך?
אני חוששת שמא זה יהיה מכביד עבור בתי להסביר חיים שלמים את משמעות שמה...
אודה לך אם תוכלי לשתף אותי ולו במעט.
לפני חודשיים נולדה לנו בת וקראנו לה כליל, מעניין אותי לשמוע ממך על:איך היה עבורך לצמוח עם שם מיוחד כל כך?
אני חוששת שמא זה יהיה מכביד עבור בתי להסביר חיים שלמים את משמעות שמה...
אודה לך אם תוכלי לשתף אותי ולו במעט.
כליל מ
ההתלבטות היא בעיקר אם להוסיף לה שם נוסף, מאחר ומשרד הפנים שובתים זה הותיר לי שפע זמן למחשבות. ושוב תודה.
-
- הצטרפות: 18 מרץ 2003, 00:27
- דף אישי: הדף האישי של אמבט_ים*
כליל מ
חשבתי עליך השבוע, בעניין השם שני, מיד אני אספר הודות זה, אבל לפני כן כליל מוסרת , שהיא אוהבת את השם שלה ואם מישהו הציק לה בגללו היא התעלמה ממנו, אבל הרב אומרים "איזה שם יפה".
ואני יכולה לאמר שלא הייתי עדה להצקות בנושא הזה, בחרתי את השם הזה כי חשבתי שהוא הכי יפה בעולם עם המון משמעות והיה לי מאוד קשה לבחור לשניה אח"כ (לכן לא אני בחרתי), בכלל הסירי חששותיך מליבך בתך לא תצטרך להסביר את פרוש שמה חיים שלמים רק פה ושם וזה לא נורא מכביד, היא תהנה משם מיוחד ומקסים.
ולעניין שם שני, אחרי ששמעתי שמומלץ להוסיף שם שני תרתי אחרי נומרולוג טוב, חברה שאני סומכת עליה ספרה שהיא הולכת לרב מידי פעם שמאוד עוזר בכל תחום בחיים שגם מייעץ בשמות תווי פנים וכו', ובאמת אח"כ שמעתי שהוא מאוד ידוע ורבים רבים מגיעים אליו לי-ם ות"א, וכך הגעתי לדירה עלובה בדרום ת"א מצויידת בתמונה של ביתי היקרה, ובדירה עוד עשרות אנשים ממתינים לרב רשמתי את שמי בדף ההמתנה הרב עדיין לא הגיעה ויש תור גדול לפני, החלטתי לברוח משם, אמרתי לעצמי מה את עושה כאן לעזאזל, הגזמת קצת את לא חושבת, לעמוד בתור לאיזה רב את בכלל לא מאמינה בשטויות האלו, והלכתי, הבנות היו אצל חברה שלי, חזרתי אליה אכלנו ארוחת ערב הבנות כבר היו עייפות נסענו חזרה הביתה שמתי אותן במיטה ואמרתי לבעלי, אולי אני אחזור לשם לבדוק מה קורה, (זה לא רחוק מביתי) וכך הגעתי שוב לדירה העלובה והבטתי ברשימת ההמתנה שם אחד פני כבר מחוק כלומר אני הבאה בתור, (תארי לעצמך אנשים חיכו שם יותר מ 3 שעות), מן זמזום חזק כזה מבשר שהבא בתור להכנס קצת כמו בדואר, נכנסתי מולי יושב רב עם זקן ארוך ארוך ועם עיניים כחולות כחולות וכמו אצל רופא הוא אומר כן, מה הבעיה? הראתי לו את תמונתה של ביתי ואמרתי לו שהמליצו לי להוסיף לה שם שני, הוא קירב את התמונה לעיניו ועוד לא הספקתי להוסיף מילה למה המליצו לי לעשות כך הוא אמר: אין צורך לעשות כך, היא לא זקוקה לשום שם שני, משמעות השם היא כך וכך וזה לא על שם מישהו שמת בנסיבות קשות לכן השם מצויין, והוא נתן ברכה לה לבני משפחתה וגם לפרנסה טובה בהזדמנות זו ויאללה הבא בתור.
אז יצאתי משם חושבת, אז מה זה אומר על התקשור ובכלל מה זה אומר עליי שאני מושפעת כל כך מהר ממה שאומרים לי, וגם הרגשתי רע שאמרתי לאשה שאני לא כל כך מכירה שהשם כליל הוא לא טוב שילדה רק לפני חודשיים ונתנה באהבה לתינוקת שלה את השם המדהים הזה.
אז סליחה ואם להאמין לרבי השם הזה מצויין כמו שחשבת לפני ששמעת על הרבי ולפני ששמעת אותי.
ואני יכולה לאמר שלא הייתי עדה להצקות בנושא הזה, בחרתי את השם הזה כי חשבתי שהוא הכי יפה בעולם עם המון משמעות והיה לי מאוד קשה לבחור לשניה אח"כ (לכן לא אני בחרתי), בכלל הסירי חששותיך מליבך בתך לא תצטרך להסביר את פרוש שמה חיים שלמים רק פה ושם וזה לא נורא מכביד, היא תהנה משם מיוחד ומקסים.
ולעניין שם שני, אחרי ששמעתי שמומלץ להוסיף שם שני תרתי אחרי נומרולוג טוב, חברה שאני סומכת עליה ספרה שהיא הולכת לרב מידי פעם שמאוד עוזר בכל תחום בחיים שגם מייעץ בשמות תווי פנים וכו', ובאמת אח"כ שמעתי שהוא מאוד ידוע ורבים רבים מגיעים אליו לי-ם ות"א, וכך הגעתי לדירה עלובה בדרום ת"א מצויידת בתמונה של ביתי היקרה, ובדירה עוד עשרות אנשים ממתינים לרב רשמתי את שמי בדף ההמתנה הרב עדיין לא הגיעה ויש תור גדול לפני, החלטתי לברוח משם, אמרתי לעצמי מה את עושה כאן לעזאזל, הגזמת קצת את לא חושבת, לעמוד בתור לאיזה רב את בכלל לא מאמינה בשטויות האלו, והלכתי, הבנות היו אצל חברה שלי, חזרתי אליה אכלנו ארוחת ערב הבנות כבר היו עייפות נסענו חזרה הביתה שמתי אותן במיטה ואמרתי לבעלי, אולי אני אחזור לשם לבדוק מה קורה, (זה לא רחוק מביתי) וכך הגעתי שוב לדירה העלובה והבטתי ברשימת ההמתנה שם אחד פני כבר מחוק כלומר אני הבאה בתור, (תארי לעצמך אנשים חיכו שם יותר מ 3 שעות), מן זמזום חזק כזה מבשר שהבא בתור להכנס קצת כמו בדואר, נכנסתי מולי יושב רב עם זקן ארוך ארוך ועם עיניים כחולות כחולות וכמו אצל רופא הוא אומר כן, מה הבעיה? הראתי לו את תמונתה של ביתי ואמרתי לו שהמליצו לי להוסיף לה שם שני, הוא קירב את התמונה לעיניו ועוד לא הספקתי להוסיף מילה למה המליצו לי לעשות כך הוא אמר: אין צורך לעשות כך, היא לא זקוקה לשום שם שני, משמעות השם היא כך וכך וזה לא על שם מישהו שמת בנסיבות קשות לכן השם מצויין, והוא נתן ברכה לה לבני משפחתה וגם לפרנסה טובה בהזדמנות זו ויאללה הבא בתור.
אז יצאתי משם חושבת, אז מה זה אומר על התקשור ובכלל מה זה אומר עליי שאני מושפעת כל כך מהר ממה שאומרים לי, וגם הרגשתי רע שאמרתי לאשה שאני לא כל כך מכירה שהשם כליל הוא לא טוב שילדה רק לפני חודשיים ונתנה באהבה לתינוקת שלה את השם המדהים הזה.
אז סליחה ואם להאמין לרבי השם הזה מצויין כמו שחשבת לפני ששמעת על הרבי ולפני ששמעת אותי.
כליל מ
זה באמת מדהים מה שקרה בינינו...
כשפניתי לכליל באתר לא תיארתי לי שזו ביתך המתוקה, למעשה זו היתה הפעם הראשונה ש"העזתי" לכתוב משהו באתר...
כל כך סקרן אותי לשמוע מכליל על שמה, הנחתי שאני משוחחת עם אישה... אז ממש לא נעים לי מהטעות שעשיתי, אבל מצד שני אם לא הייתי שואלת לעולם לא הייתי יודעת את מה שסיפרת לי כרגע אודות הרב והשם וברוך השם...תודה.
תודה שנפגשנו וששתינו בחרנו כנראה שלא במקרה לקרוא לבנותינו הנהדרות בשמן הנפלא.
ולגמרי בנושא אחר: עוד תודה מגיעה לך על המתכון לעוגה, אפיתי והיא יצאה נהדר.
סליחה לכליל על התפרצותי לדף שלה, ותודה גם על עזרתה.
כשפניתי לכליל באתר לא תיארתי לי שזו ביתך המתוקה, למעשה זו היתה הפעם הראשונה ש"העזתי" לכתוב משהו באתר...
כל כך סקרן אותי לשמוע מכליל על שמה, הנחתי שאני משוחחת עם אישה... אז ממש לא נעים לי מהטעות שעשיתי, אבל מצד שני אם לא הייתי שואלת לעולם לא הייתי יודעת את מה שסיפרת לי כרגע אודות הרב והשם וברוך השם...תודה.
תודה שנפגשנו וששתינו בחרנו כנראה שלא במקרה לקרוא לבנותינו הנהדרות בשמן הנפלא.
ולגמרי בנושא אחר: עוד תודה מגיעה לך על המתכון לעוגה, אפיתי והיא יצאה נהדר.
סליחה לכליל על התפרצותי לדף שלה, ותודה גם על עזרתה.
-
כליל מ
בית ברביות אין לי אבל יש לי הרבה ברביות בבית שלי, כליל.
אני מקוה שמשאלות יום ההולדת שלך יתגשמו.
אני מקוה שמשאלות יום ההולדת שלך יתגשמו.
-
- הצטרפות: 18 מרץ 2003, 00:27
- דף אישי: הדף האישי של אמבט_ים*
כליל מ
לילך, זה בסדר לא ממש מפריע לה,
צרוף מקרים די מדהים לא?
שמחה שיצאה לך העוגה טעימה (המתכון הופץ מאז לעוד כמה חברות).
ד"ש חם לבנות קבוצתך המתוקות.
צרוף מקרים די מדהים לא?
שמחה שיצאה לך העוגה טעימה (המתכון הופץ מאז לעוד כמה חברות).
ד"ש חם לבנות קבוצתך המתוקות.
-
כליל מ
מה שלומך? עוד מעט יש לך יומולדת,נכון? מתי זה? אני רוצה לדבר איתך ואני מתגעגעת. התחלתי ללכת לגן. אני אביא לך מתנה יפה ליומולדת.
-
- הצטרפות: 04 מאי 2003, 15:34
- דף אישי: הדף האישי של כליל_מ*
כליל מ
ללי אני אוהבת אותך, את יודעת שגם אני מתגעגעת אליך, אני אבוא ליום הולדת שלך, אני אביא לך ברבי חדשה שהיא תהיה ברבי כלה ואם אני לא אמצא אני אביא לך ברבי בן חדש.
באהבה כליל וליבי ומאיה ואלי אני אוהבת אותך ותמסרי ד"ש לאמא שלך.
באהבה כליל וליבי ומאיה ואלי אני אוהבת אותך ותמסרי ד"ש לאמא שלך.
-
כליל מ
}{
באהבה, מאדוה החמודה.
אני אוהבת אותך מאוד, כמו שאני אוהבת את אלולה אבל קצת פחות.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
כליל מ
ברבי
-
כליל מ
כדי לעשות אור אם מישהי תרצה אור בלילה.
אני רוצה שמש כדי להביא אור ללב.
כי בא לי.
לאכול.
לאהבה. הלב כי אני אוהבת את כליל וליבי.
שיוולד לכם תינוק. תאהבו את התינוק בשמחה.
אם מישהי תחייך ואם מישהי תצחק.
מאדוה
אני רוצה שמש כדי להביא אור ללב.
כי בא לי.
לאכול.
לאהבה. הלב כי אני אוהבת את כליל וליבי.
שיוולד לכם תינוק. תאהבו את התינוק בשמחה.
אם מישהי תחייך ואם מישהי תצחק.
מאדוה
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2005, 16:28
- דף אישי: הדף האישי של מתן_מזרחי*
כליל מ
שלום, כליל.
למה את מיתחפשת אני ניחשתי קבר@ )@ )@ )|בלונים||בלונים||בלונים|
למה את מיתחפשת אני ניחשתי קבר@ )@ )@ )|בלונים||בלונים||בלונים|
-
כליל מ
סליחה כליל הפרחים לא יצאולי
-
כליל מ
כליל הגורים שלך חמודים תבואו למסיבת פורים??????????????????????????????????????????
-
כליל מ
אכליל בלי ליכתוב לך בלה בלה בלה 3 4 בה עיחכעככגדטוכעדגוטיעכגדיעכחכחיעכדגיכדגוטעכחיעכדוטעכדוטכדגח
בבכשה כליל
ביבי:-)
בבכשה כליל
ביבי:-)
-
- הצטרפות: 24 מרץ 2005, 07:09
- דף אישי: הדף האישי של יובל_ו*
כליל מ
כליל,
תודה רבה,
מיובל
}{ }{ }{ }{ }{
תודה רבה,
מיובל
}{ }{ }{ }{ }{
-
- הצטרפות: 01 מרץ 2005, 03:21
- דף אישי: הדף האישי של טו_מי*
כליל מ
שלום כלילוש,
סוף סוף אתם מגיעים אלינו.
אנחנו כבר מה זה מתגעגעים.
להתראות...
סוף סוף אתם מגיעים אלינו.
אנחנו כבר מה זה מתגעגעים.
להתראות...
כליל מ
גם לי קוראים כליל ואני מתה על השם הזה ובחיים לא אחליף אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
כליל מ
לכליל החמודה,
אוהבת מאדוה.
@} D-: (-:
אוהבת מאדוה.
@} D-: (-:
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
כליל מ
כה......................... מי מחכה לשואה
-
כליל מ
היי זאת ללי. אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מיתגעגעת אליך. את בת 9?
בבקשה בבקשה תיכתבי לי. בי. בי
בבקשה בבקשה תיכתבי לי. בי. בי