כוכב מעז
-
- הודעות: 177
- הצטרפות: 17 נובמבר 2006, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של כוכב_מעז*
כוכב מעז
כן, בהחלט אפשר למחוק, למרות שנתתי הפנייה לאותו הדף בשביל הסיפור....אפשר למשל להעתיק את הסיפור לדף החדש, ואז למחוק את הדף הישן.
-
- הודעות: 12
- הצטרפות: 05 דצמבר 2006, 21:06
כוכב מעז
אני מקוה שהתוצאה מוצאת חן בעיניך. אם לא - תמיד אפשר לשנות.
תודה .
תודה .
-
- הודעות: 2781
- הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
- דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*
כוכב מעז
הי כוכב מעז
ראיתי שאת מחפשת מקום בשרון ללמוד בו יוגה.
ובכן, אני מלמדת יוגה באיזור השרון (-:
מוזמנת לראות פרטים "באתר שלי" www.anandanow.com
וכמובן ליצור קשר אם מתאים לך
ימים יפים @}
ראיתי שאת מחפשת מקום בשרון ללמוד בו יוגה.
ובכן, אני מלמדת יוגה באיזור השרון (-:
מוזמנת לראות פרטים "באתר שלי" www.anandanow.com
וכמובן ליצור קשר אם מתאים לך
ימים יפים @}
-
- הודעות: 331
- הצטרפות: 04 ינואר 2009, 12:53
- דף אישי: הדף האישי של שמחת_ציון*
כוכב מעז
ד"ר נטליה פלוס מקבלת בכפר סבא דרך כללית.
אני היתי מרוצה
עבדה ביסודיות ובעדינות
אני היתי מרוצה
עבדה ביסודיות ובעדינות
-
- הודעות: 331
- הצטרפות: 04 ינואר 2009, 12:53
- דף אישי: הדף האישי של שמחת_ציון*
כוכב מעז
צודקת, יש טעות השם משפחה פלוקס
-
- הודעות: 652
- הצטרפות: 19 מרץ 2006, 11:43
- דף אישי: הדף האישי של ניבה_שקד*
כוכב מעז
הי כוכב,
עניתי לך בדף הבית שלי.
מצטערת על האיחור, ניבה.
עניתי לך בדף הבית שלי.
מצטערת על האיחור, ניבה.
-
- הודעות: 652
- הצטרפות: 19 מרץ 2006, 11:43
- דף אישי: הדף האישי של ניבה_שקד*
כוכב מעז
הי כוכב,
שוב עניתי לך בדף הבית שלי באיחור...
שוב עניתי לך בדף הבית שלי באיחור...
-
- הודעות: 1
- הצטרפות: 07 פברואר 2010, 22:08
כוכב מעז
הי
זה מתכון שנראה על פניו די דוחה אבל הווא מאד מאד בריא מתכון יפני מסורתי
עשיתי אותו והוא ממש הציל אותי פעם
בהצלחה
משתמשים בדג קרפיון שלם ללא מעיים וכיס מרה אך עם קשקשים, מאדים בכף שמן סומסום {או גי} שורש ברדוק{אפשר להחליף בפטרוזיליה} בכמות כפולה ממשקל הדג.
מוסיפים את הדג לסיר ומכסים הכל במים, מוסיפים שקית קטנה עם כחצי כוס עלי בנצ'ה חלוטים מבשלים הכל לפחות 3 שעות {יש המבשלים גם 23 שעות-פשרה-8-10 שעות}. מוציאים את שקית התה וממשיכים לבשל עם תוספת של שלוש כפות מיסו שעורה עוד 1/2 שעה.
זה מתכון שנראה על פניו די דוחה אבל הווא מאד מאד בריא מתכון יפני מסורתי
עשיתי אותו והוא ממש הציל אותי פעם
בהצלחה
משתמשים בדג קרפיון שלם ללא מעיים וכיס מרה אך עם קשקשים, מאדים בכף שמן סומסום {או גי} שורש ברדוק{אפשר להחליף בפטרוזיליה} בכמות כפולה ממשקל הדג.
מוסיפים את הדג לסיר ומכסים הכל במים, מוסיפים שקית קטנה עם כחצי כוס עלי בנצ'ה חלוטים מבשלים הכל לפחות 3 שעות {יש המבשלים גם 23 שעות-פשרה-8-10 שעות}. מוציאים את שקית התה וממשיכים לבשל עם תוספת של שלוש כפות מיסו שעורה עוד 1/2 שעה.
-
- הודעות: 177
- הצטרפות: 17 נובמבר 2006, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של כוכב_מעז*
כוכב מעז
היי מקרוביוטית
לא, זה לא דוחה בכלל. אני קיבלתי המלצה מהרופאה שלי - מדקרת ומטפלת ברפואה מקרוביוטית למרק הזה. אך אמרו לי שאחרי הבישול צריך לשים בבלנדר, ואין לי כזה אז נראה מה אוכל לעשות...
אגב, במה הוא עזר לך? אשמח אם תוכלי לשתף אותי.
לא, זה לא דוחה בכלל. אני קיבלתי המלצה מהרופאה שלי - מדקרת ומטפלת ברפואה מקרוביוטית למרק הזה. אך אמרו לי שאחרי הבישול צריך לשים בבלנדר, ואין לי כזה אז נראה מה אוכל לעשות...
אגב, במה הוא עזר לך? אשמח אם תוכלי לשתף אותי.
-
- הודעות: 3574
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
כוכב מעז
את יכולה לשאול את בלנדרנו
0525209609
0525209609
-
- הודעות: 1109
- הצטרפות: 08 יולי 2005, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של קן_לציפור*
כוכב מעז
גם אני הייתי צריכה לאכול מרק כזה בתקופה מסויימת. היה לי ממש טעים.
הנה המתכון היישר מהמדקרת שלי:
חומרים:
7 ליטר מים
4-5 שלדים של קרפיון
שורשים: סלרי, פטרוזיליה, זנגביל, בצל, גזר
ליטר מיץ תפוזים
הרבה מיץ לימון (4 לימונים או יותר עד שיהיה חמצמץ וטוב)
לקציצות:
• פילה (1 או 2) של קרפיון
• בצל
• פטרוזיליה
• ביצה 1 או 2
• מלח (מעט), פלפל
אופן ההכנה:
שלב 1
לשטוף את השלדים טוב במים.
לבשל אותם במים עם מלח כ-חצי שעה. לשפוך את המים.
שלב 2
למלא סיר עם 5-6 ליטר מים ולבשל את השלדים והשורשים כ-3.5 שעות על אש קטנה.
שלב 3
להוציא את השלדים ולזרוק. להוסיף את מיץ התפוזים ומיץ הלימון.
להכין מהפילה קציצות: להכניס את החומרים של הקציצות לבלנדר.
להוסיף את הקציצות למרק ולבשל חצי שעה עד 3/4 שעה.
שלב 4
לכבות את האש ולהוסיף נענע, פטרוזיליה וכוסברה.
שלב 5
לחלק למנות אכילה. להקפיא ולאכול יום יום.
בתאיבון!
הנה המתכון היישר מהמדקרת שלי:
חומרים:
7 ליטר מים
4-5 שלדים של קרפיון
שורשים: סלרי, פטרוזיליה, זנגביל, בצל, גזר
ליטר מיץ תפוזים
הרבה מיץ לימון (4 לימונים או יותר עד שיהיה חמצמץ וטוב)
לקציצות:
• פילה (1 או 2) של קרפיון
• בצל
• פטרוזיליה
• ביצה 1 או 2
• מלח (מעט), פלפל
אופן ההכנה:
שלב 1
לשטוף את השלדים טוב במים.
לבשל אותם במים עם מלח כ-חצי שעה. לשפוך את המים.
שלב 2
למלא סיר עם 5-6 ליטר מים ולבשל את השלדים והשורשים כ-3.5 שעות על אש קטנה.
שלב 3
להוציא את השלדים ולזרוק. להוסיף את מיץ התפוזים ומיץ הלימון.
להכין מהפילה קציצות: להכניס את החומרים של הקציצות לבלנדר.
להוסיף את הקציצות למרק ולבשל חצי שעה עד 3/4 שעה.
שלב 4
לכבות את האש ולהוסיף נענע, פטרוזיליה וכוסברה.
שלב 5
לחלק למנות אכילה. להקפיא ולאכול יום יום.
בתאיבון!
-
- הודעות: 879
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 16:47
- דף אישי: הדף האישי של פרח_הלימון*
כוכב מעז
מצחיקה..לי יש בלנדר
-
- הודעות: 47
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2009, 17:49
- דף אישי: הדף האישי של מים_צלולים*
כוכב מעז
בעניין הזמנת הספרים מאמזון, מצטערת מאד שעונה רק עכשיו, לא ראיתי עד היום את מה שכתבת.
למקרה שעדיין רלוונטי-
לדעתי זה עדיין משתלם, למרות עלות המשלוח, בגלל שהמחיר של הספרים עצמם הוא דיי זול. במיוחד אם זה בכריכה רכה. וגם השירות שלהם מעולה. חוץ מזה, אולי יש אתרים יותר זולים ותמיד שווה לעשות השוואת מחירים. קניה נעימה
למקרה שעדיין רלוונטי-
לדעתי זה עדיין משתלם, למרות עלות המשלוח, בגלל שהמחיר של הספרים עצמם הוא דיי זול. במיוחד אם זה בכריכה רכה. וגם השירות שלהם מעולה. חוץ מזה, אולי יש אתרים יותר זולים ותמיד שווה לעשות השוואת מחירים. קניה נעימה
-
- הודעות: 177
- הצטרפות: 17 נובמבר 2006, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של כוכב_מעז*
כוכב מעז
!
-
- הודעות: 101
- הצטרפות: 23 ינואר 2006, 23:43
- דף אישי: הדף האישי של שירת_הים*
כוכב מעז
שלום ,רציתי לדעת אם את עדיין מוכרת את התיקים?
-
- הודעות: 101
- הצטרפות: 23 ינואר 2006, 23:43
- דף אישי: הדף האישי של שירת_הים*
כוכב מעז
אהבתי את ה bucket beg זה שהוא כמו שק.יש לך עדיין מהסוג הזה.הייתי רוצה לתאם איתך לשלוח לך כסף ואז תשלחי לי אני גרה ליד צפת.ככה שזה יהיה חיב להיות במשלוח.אפשר עדין לראות את האתר עם התיקים.
-
- הודעות: 101
- הצטרפות: 23 ינואר 2006, 23:43
- דף אישי: הדף האישי של שירת_הים*
כוכב מעז
המייל שלי הוא [email protected] אני אשמח לקבל תמונות של התיק אני רואהשהוא יהיה גדול.הייתי רק רוצה לראות צבעיםוכבר להזמין.תכתבי לי רק מחיר. וכתובת לשליחת הכסף.הייתי רוצה לעשות את זה דרך בנק הדואר.
-
- הודעות: 1074
- הצטרפות: 18 יוני 2004, 15:22
- דף אישי: הדף האישי של נועה_ברוך*
כוכב מעז
הי, האם את מסכימה להעביר את תוכן הדף תיקים נפאליים המשך מכירת חיסול לדף הבית שלך?
יש באתר מגמה של איחוד דפים ומחיקת מה שכבר אינו רלוונטי, יהיה נחמד אם תוכלי לעזור בזה @}
יש באתר מגמה של איחוד דפים ומחיקת מה שכבר אינו רלוונטי, יהיה נחמד אם תוכלי לעזור בזה @}
-
- הודעות: 101
- הצטרפות: 23 ינואר 2006, 23:43
- דף אישי: הדף האישי של שירת_הים*
כוכב מעז
מצטערת נורא שהתקבל הרושם על שקר ורמאות. נכון שעברה תקופה ארוכה ביותר ואת צודקת על הכעס. עברנו תקופה קשה ביותר במשפחה. מחשב לא היה לתקופה ארוכה ביותר. נעלמו לי כל כתובות המייל. הכל פשוט נמחק ביחד עם כל מה שהיה. קיבלתי מחשב השבוע וראיתי את ההודעה שלך פה באתר.בבקשה תשלחי לי עוד פעם כתובת למשלוח הכסף. אני שולחת לך את הכסף עוד השבוע דרך בנק הדואר . המייל שלי הוא עדיין אותו אחד.ברגע שתשלחי לי אני
הולכת להפקיד את הכסף. מבקשת עוד פעם סליחה.כל הסחבת קרתה בלי שום כוונה רעה, שקר או מרמה .פשוט בגלל נסיבות שלא היו תלויות בי.מצטערת על חוסר הנעימות.
הולכת להפקיד את הכסף. מבקשת עוד פעם סליחה.כל הסחבת קרתה בלי שום כוונה רעה, שקר או מרמה .פשוט בגלל נסיבות שלא היו תלויות בי.מצטערת על חוסר הנעימות.