יפעת ס
יפעת ס
ליפעת אוכל להמליץ לך על מקום בשם הגן הקסום ברח' סירני 40 רחובות. הבית מנוהל ע"י עמותת עולל ומציע מגוון של טיפולים משלימים לילדים ולהורים בין היתר גם טיפולים של קלינאית תיקשורת שיאצו רפלקסולוגיה ועוד.... מס' הטלפון 9459025. הילד שלי היה מטופל בתחום אחר שם אבל אפשר לנסות בהצלחה!
יפעת ס
בדי לייקרהאני קונה בחנות המפעל בקיבוץ אפק
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
יפעת ס
הי, השבוע קניתי לייקרה בנחלה בת"א
יש שם כ"כ הרבה חנויות אז זה מבלבל, גם לי לקח זמן למצוא
בכל אופן לפי החשבונית הם ממוקמים בנחלת בנימין 14
טל 5163953
אז תתקשרי לשאול,
בהצלחה
יש שם כ"כ הרבה חנויות אז זה מבלבל, גם לי לקח זמן למצוא
בכל אופן לפי החשבונית הם ממוקמים בנחלת בנימין 14
טל 5163953
אז תתקשרי לשאול,
בהצלחה
-
- הצטרפות: 30 יוני 2006, 23:02
- דף אישי: הדף האישי של אשה_לומדת*
יפעת ס
יפעת, שלום!
קראתי את המודעה שלך בככר השוק בקשר לגן לילדים בגיל 3.
בני כרגע בן 2.7 ובחינוך ביתי.
האם תהיה אפשרות להצטרף לגן שיוקם? אני מאד מתחברת לגישה של חינוך "פתוח".
קראתי את המודעה שלך בככר השוק בקשר לגן לילדים בגיל 3.
בני כרגע בן 2.7 ובחינוך ביתי.
האם תהיה אפשרות להצטרף לגן שיוקם? אני מאד מתחברת לגישה של חינוך "פתוח".
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
יפעת ס
יפעת שלום,
בקשר לבית בובות- אין לי למכירה אבל חשבתי אולי יעניין אותך לדעת שבקיבוץ נאות מרדכי יש נגר מבוגר (שבדי במקור אם אני לא טועה), שבונה בתי בובות מעץ, צנועים ונחמדים (כמוהו (-:) - במחיר מצחיק.
גם רהיטים חמודים לבית הבובות הוא בונה, והכל יחד ממש מחיר בדיחה לעומת המחירים של הדברים המיובאים ו/או בחנויות המתמחות בצעצועי עץ.
אני לא זוכרת לצערי לתת לך יותר פרטים מזה, אבל אני בטוחה שאם תתקשרי לקיבוץ ותשאלי עליו, מיד ידעו במי מדובר.
בית המלאכה והחנות נמצאים לא רחוק מחנות המפעל של "טבע נאות". אני לא יודעת מאיזה איזור את אבל אם את במקרה שם בסביבה אז שווה לקפוץ לשם. (לאחר בירור שעות הפתיחה כמובן, כי זה לא פתוח הרבה).
בהצלחה ובהנאה@}
בקשר לבית בובות- אין לי למכירה אבל חשבתי אולי יעניין אותך לדעת שבקיבוץ נאות מרדכי יש נגר מבוגר (שבדי במקור אם אני לא טועה), שבונה בתי בובות מעץ, צנועים ונחמדים (כמוהו (-:) - במחיר מצחיק.
גם רהיטים חמודים לבית הבובות הוא בונה, והכל יחד ממש מחיר בדיחה לעומת המחירים של הדברים המיובאים ו/או בחנויות המתמחות בצעצועי עץ.
אני לא זוכרת לצערי לתת לך יותר פרטים מזה, אבל אני בטוחה שאם תתקשרי לקיבוץ ותשאלי עליו, מיד ידעו במי מדובר.
בית המלאכה והחנות נמצאים לא רחוק מחנות המפעל של "טבע נאות". אני לא יודעת מאיזה איזור את אבל אם את במקרה שם בסביבה אז שווה לקפוץ לשם. (לאחר בירור שעות הפתיחה כמובן, כי זה לא פתוח הרבה).
בהצלחה ובהנאה@}
-
- הצטרפות: 25 נובמבר 2007, 19:07
- דף אישי: הדף האישי של נועה_של_יותם*
יפעת ס
הי יפעת, קראתי את הודעתך על מכירת מנשא תליני. אשמח אם תצרי קשר בפלפון-050-5256226, תודה, נועה קיפר
יפעת ס
בעלי משפץ אמין ומקצועי
אביחי
0523901101
אביחי
0523901101
יפעת ס
האם זה דף בית אישי? או שהדף נפתח ללא ידיעתה של יפעת ס והוא דף למחיקה?