ילדת שירים

אנונימי

ילדת שירים

שליחה על ידי אנונימי »

זהו דף בית אישי (:
_

היי D:
אני היולי, -אבל אפשר לקרוא לי יולי...- :-)
אני בת 14 וגרה במושב מולדת שבגלבוע (בין עפולה לבית שאן).
אני מאוד אוהבת מוזיקה (מנגנת בגיטרה אבל מתרכזת בתחום השירה) ואמנות (ציור פיסול צילום ותכלס הכל), ויש לי חיבה ענקית לחיות. (:
אשמח לשמוע ממכם ושיהיה לכם יום מקסים :-D
יעל_ש*
הצטרפות: 17 ינואר 2009, 23:56

ילדת שירים

שליחה על ידי יעל_ש* »

שלום יולי,
אני חושבת שאם כבר לעבור מהבית למסגרת, נהדר לעשות זאת לפני כתה ט'- שהיא כתה שמאפשרת יותר "למידה והנאה" ולא לפני כתה י שנחשבת קצת יתר "מלחיצה" אקדמית בגלל הבגרויות.
קחי בחשבון שיש כל מיני סוגי מסגרות, ובחלק מהן תצטרכי אולי להשלים כל מיני לימודים, כך שגם מהבחינה הזאת דווקא נהדר להתחיל לברר שנה קודם,
ואולי לא להתחיל בשנה הבאה במסגרת פורמאלית אלא דווקא בהשלמות ממוקדות לפי המקום אליו תבחרי להתקבל.
אני מאמינה, שהדרך והבחירה, יכולות להיות מסע מעניין לא פחות לשנה הבאה.
ממליצה לך להסתובב, לשהות ולהרגיש מסגרות שונות לפני שתבחרי באחת מהן.
ולהיות ולחוות כמה וכמה מקומות בחלקה הראשוון של שנה הבאה, ואז לעשות הכנות, בחציה השני של השנה,כדי לבוא מוכנה לכתה י.
יכול להיות גם רעיון.
מה את אומרת?

בכל אופן, כיום כמעט בכל תיכון יש מגמות אמנותיות (גם באיזור שלך) אבל אכן, אלו לא כל השעות אלא חלק מהן.

ואם את כן מוכנה בשביל יותר אומנות לצאת מהבית למקום אחר,
הנה כמה מסגרות מעניינות:
חברת הנוער במצפה רמון, קצת רחוק אבל עם המון חופש ואומנות: http://www.hevrat-hanoar.co.il/

בירושלים יש את התיכון למדעים ואומנויות
בעמוד הזה תוכלי לשאול תלמידים שם שאלות לגביו: http://www.excellence.org.il/Index.asp? ... icleID=987

בחיפה יש את רעות ואח"כ את תיכון ויצ"ו, אבל הם ללא פנימיה, ומצד שני פחות רחוקים ועם המון שעות אומנות...
אם יש לך משפחה בחיפה אולי תוכלי לגור אצלם?

לסיום, בלתי פורמאלי, ממליצה ליצור קשר עם מתאן ואולי להצתטרף לפעילות בלתי פורמאלית: http://www.matanarts.org.il/hebrew/Arti ... ection=681

בהצלחה רבה!
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

ילדת שירים

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

הי היולי. בת 14? איך הזמן עף...
חברה שלי שהיא כבר בת ארבעים ומשהו עזבה את התיכון שלה בקיבוץ מטעמי חוסר התאמה והלכה ללמוד אמנות במכללה (מכללת עמק יזרעאל). יכול להיות שזה יכול להתאים לך. אולי לא מערכת מלאה אלא משהו חלקי, פעמיים בשבוע... לא יודעת מה הם מציעים.
אני מאמינה שאפשר להסתדר עם מראים נחישות ופוגשים ממול גמישות.
אם את רוצה לשמוע ממנה על החוויה שלה (בעד ונגד בפרספקטיבה של זמן) כתבי לי ואשלח לך את הטלפון שלה [email protected]
בהצלחה :-)
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

ילדת שירים

שליחה על ידי בשמת_א* »

הי היולי, הבת שלי, החתולה הנעלמת, מתכוונת להתחיל ללמוד מוסיקה באוניברסיטה הפתוחה. אפשר מגיל 14. זה אידיאלי למי שגרה רחוק. תשאלי אותה את יודעת איפה, היא תשלח לך לינקים. תראי אם זה כיוון שמתאים לך.
עז_הרים*
הצטרפות: 12 מאי 2004, 21:48
דף אישי: הדף האישי של עז_הרים*

ילדת שירים

שליחה על ידי עז_הרים* »

הכיתה האנתרופוסופית באורט טבעון יכולה לעניין אותך. מתחילה בט'. את מוזמנת ליצור איתי קשר בדף הבית אם את רוצה שאקשר אותך עם אחד המחנכים שם. בהצלחה במסע המרתק!
מיכל_גוטמן*
הצטרפות: 27 ינואר 2007, 06:44

ילדת שירים

שליחה על ידי מיכל_גוטמן* »

הי
בתלמה ילין, בגבעתיים, שם למדתי - מגמות האמנות מתחילות בכיתה ט
והיו אז בערך 12 שעות שבועיות של אמנות
יכול להיות שהרבה דברים השתנו שם בינתיים, וזה גם די רחוק לך... אבל אני יכולה להגיד שלי היה כיף שם לאללה. אולי יהיה לך שווה לברר. (-:
בהצלחה
דפנה_תדמור*
הצטרפות: 13 יוני 2011, 23:33

ילדת שירים

שליחה על ידי דפנה_תדמור* »

הי חמודה

גם אני למדתי בתלמה ילין. זה בית ספר עם הרבה דגש על תחרותיות, בגרויות וכל מה שיש בתיכון רגיל. אבל לומדים המון מוסיקה. אני למדתי במגמת קלאסית (תחרותי כבר אמרתי? משהו זוועה). יש גם מגמת ג'ז, שם מנגנים רוק וכל מני מוסיקה יותר עכשווית. בכל אופן לימודי המוזיקה באמת עשירים ומספקים.

עוד רעיון - מכללת הד, היתה פעם ביהוד לא יודעת איפה כיום, מכללת מיוזיק בתל-אביב ובית ספר רימון, שהוא גם מכללה. אולי יש להם מסלולים לצעירים.

בהצלחה daphneta at smile . net .il אם יש לך שאלות
יודפת_קרן*
הצטרפות: 08 אוגוסט 2009, 21:23
דף אישי: הדף האישי של יודפת_קרן*

ילדת שירים

שליחה על ידי יודפת_קרן* »

שלום היולי, יש את בית הספר למוסיקה בגבעת רם, בירושלים, ויש את התיכון לאמנויות בירושלים על יד גן הפעמון.(יש גם את התיכון למדעים ואמנויות בירושלים שהציעו לך למעלה). בהצלחה, הרבה כוח וסיפוק בהמשך.
אפרת_מ*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*

ילדת שירים

שליחה על ידי אפרת_מ* »

אם את מחפשת משהו שהוא לא מסגרת בית ספרית, אולי המודל העתיק של שולייה עשוי להתאים לך.
למצוא אמן בסביבה, ולהצטרף אליו כשוליה. ללמוד ממנו, לעזור לו בעבודה/יצירה שלו.
אם את מחפשת אמנות פלסטית, לא יודעת עד כמה ההצעה שהועלתה פה ללמוד באוניברסיטה הפתוחה, רלוונטית עבורך.
בהצלחה!
אדמת_נביעה*
הצטרפות: 13 יוני 2011, 11:14

ילדת שירים

שליחה על ידי אדמת_נביעה* »

אהלן היולי. יש חווה לבנות מ-ד-ה-י-מ-ה שנקראת מבואות יריחו,וזה אפילו יחסית באיזור שלך (ממש ליד יריחו). בחווה יש בנות מדהימות ומיוחדות,ההתנהלות שם מקסימה וקדומה-- קימת בוקר מוקדמת,הכנת לחם וירקות מהגינה,כרגע הבנות בונות לעצמן מגורים מבוץ עם מישהו שמדריך אותן. יש בעלי חיים לרוב,סוסים לרכיבה ועיזים לחליבה וכל מיני כאלה. יש דגש חזק על אומנות ואין דגש כלל על בגרויות,מי שרוצה עושה בירושלים אבל הרוב לא עושות. כדאי לך ליקפוץ לשם לראות- את תהני מאוד בטוח :-) אם תירצי מספר שלהם תגידי לי במייל adi mryam@walla.com
פולנית_על_מונית*
הצטרפות: 12 יוני 2011, 00:24

ילדת שירים

שליחה על ידי פולנית_על_מונית* »

היולי היי,
כנערה, לפני הרבה שנים, למדתי אמנות בשני מקומות: מכללת "אורנים" (ליד טבעון) ומכללת עמק יזרעאל (ליד קיבוץ מזרע), בהיקף של יום או יומיים בשבוע. הלימודים התקיימו בבוקר והיו למעשה קורסים למבוגרים,יכולתי לבחור איזה קורס שרציתי. המורים היו מצויינים והיה מעניין מאוד. עם זאת, לא היו שם בני נוער, למעט שניים, אם זה משהו שחשוב לך. אולי זה משהו שקיים גם כיום.
בהצלחה!
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

ילדת שירים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

המון תודות לכולם!
אני עכשיו מבררת את האפשרויות הנראות לי מתאימות.
עזרתם לי מאוד :-)
ילדת_שירים*
הצטרפות: 04 מאי 2009, 19:30
דף אישי: הדף האישי של ילדת_שירים*

ילדת שירים

שליחה על ידי ילדת_שירים* »

זו הייתי אני
סאלי_תדמור*
הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*

ילדת שירים

שליחה על ידי סאלי_תדמור* »

שלום לך,

לגבי הפסנתר. אני מוכרת את שלי במחיר הנמוך ממחיר השוק - כי אני ממש צריכה את המקום בחדר של הבן שלי שהתחיל כתה א' - פסנתר אוקראינה נהדר ב - 3000 ש"ח. ראיתי שמוכרים גם בהרבה יותר. אז אם מתאים לך, צלצלי אלי בכיף - 054-9982560
באחד הלוחות, נדמה לי הומלס אבל אני לא בטוחה (אולי זה היה winwin), ראיתי שמישהי רוצה להשאיל פסנתר לשנה. כנראה נוסעים לשנה. חוץ מזה שגם ראיתי פסנתרים די זולים בלוחות (יש גם את יד2 כמובן). לא יודעת למה הם זולים, אבל ראיתי.

בהצלחה ובהנאה @}
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

ילדת שירים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

הי,
ראיתי פסנתר למסירה באתר יד 2.
ניגון נעים @}.
טנא_מלא_כוכבים*
הצטרפות: 03 דצמבר 2007, 18:12
דף אישי: הדף האישי של טנא_מלא_כוכבים*