ילד שני מאותו המין
ילד שני מאותו המין
יש לי ילד מקסים כמעט בן שנתיים, ואכשיו אני בהריון שבוע 16 ונודע לע ליפני יומיים שיש לי עוד בן. אני מודע שזה איכזיו אותי, גם בהריון הראשון רציתי בת אבל ממש לא לקחתי את זה קשה, ויש לי ילד מקסים שלרגע לא הייתי מחליפה.
לי נראה שיותר מבאס שני בנים מאשר שתי בנות.
יש עוד מישהיא שמסכימה איתי.
למה זה ככה? כי אני אשה ?
לי נראה שיותר מבאס שני בנים מאשר שתי בנות.
יש עוד מישהיא שמסכימה איתי.
למה זה ככה? כי אני אשה ?
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
ילד שני מאותו המין
למה זה ככה? כי אני אשה ?
אצל ילדים זה בטח ככה - תמיד הבנים אומרים שהם רוצים אח, והבנות רוצות אחיות
אצל מבוגרים זה קצת פחות ברור, אבל בהחלט יש לי תחושה שהאמהות רוצות יותר בנות, והאבות רוצים יותר בנים.
מאחלת בת בפעם הבאה!!!
אצל ילדים זה בטח ככה - תמיד הבנים אומרים שהם רוצים אח, והבנות רוצות אחיות

מאחלת בת בפעם הבאה!!!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
ילד שני מאותו המין
לי יש שני בנים ואני דווקא מאוד שמחתי שהם מאותו מין, במיוחד כיוון שאנו בחינוך ביתי והם קרובים בגיל (הפרש של שנה וחצי)
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2007, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של טנא_מלא_כוכבים*
ילד שני מאותו המין
למה זה ככה? כי אני אשה ?
נראה לי שזה ככה כי רצית בת (כתבת גם בהריון הראשון רציתי בת).
מקוה שהבאסה תתחלף ב ילד מקסים שלרגע לא תרצי להחליף
.
בשעה טובה @} והריון בריא ונעים.
מקוה שהבאסה תתחלף ב ילד מקסים שלרגע לא תרצי להחליף

בשעה טובה @} והריון בריא ונעים.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2008, 10:05
- דף אישי: הדף האישי של ניר_ריתו*
ילד שני מאותו המין
כן, אבל השאלה שנשאלה היא למה בכלל מלכתחילה היה לה רצון דווקא לבת?
<אני אמא לארבעה. תמיד דמעות אכזבה באולטרסאונד ואח"כ
ילד מקסים שלרגע לא הייתי מחליפה >
ודרך אגב, היכן חונה האוטו הזה?.. גם אני רוצה
וברצינות- כדאי לשנות לאותו המין
כן, אבל השאלה שנשאלה היא למה בכלל מלכתחילה היה לה רצון דווקא לבת?
<אני אמא לארבעה. תמיד דמעות אכזבה באולטרסאונד ואח"כ
ילד מקסים שלרגע לא הייתי מחליפה >
ודרך אגב, היכן חונה האוטו הזה?.. גם אני רוצה
וברצינות- כדאי לשנות לאותו המין
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2009, 15:45
ילד שני מאותו המין
זה מה שיש. אני רציתי בת אחרי הבן הראשון אבל יותר רציתי ילד - לא אכפת לי מה המין. ויש לי שני בנים והם הדבר הכי רחוק ממבאס.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
ילד שני מאותו המין
אני די פחדתי שאם יהיה לי בן אני אתבאס
עכשיו לא אכפת לי מה יצא (כלומר בהריון הבא ) אבל בת זה תמיד עדיף בעיני
עכשיו לא אכפת לי מה יצא (כלומר בהריון הבא ) אבל בת זה תמיד עדיף בעיני
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
ילד שני מאותו המין
לי יש שני בנים, אחד בחוץ ואחד עדיין בבטן.
אני מאוד שמחה בהם כמובן וללא ספק, אבל הייתי רגועה יותר אם הייתי יכולה לחזות את העתיד ולדעת שמתישהו תהיה לי גם בת...
בתור אישה חשוב לי שבין הילדים תהיה לי לפחות בת אחת, זו נראית לי כמיהה טבעית מאוד.
לדודה שלי היו 3 בנים והיא מאוד רצתה בת. היא המשיכה לנסות ולנסות... לבת המיוחלת היא הגיעה רק בילד השישי
לעומת זאת חמותי היא אמא ל-3 בנים, ולמרות שהיא רצתה בת היא הפסיקה לנסות בשלב הזה.
בהריון הבא אני אצטרך להעמיק יותר בדף איך עושים בנות
אני מאוד שמחה בהם כמובן וללא ספק, אבל הייתי רגועה יותר אם הייתי יכולה לחזות את העתיד ולדעת שמתישהו תהיה לי גם בת...
בתור אישה חשוב לי שבין הילדים תהיה לי לפחות בת אחת, זו נראית לי כמיהה טבעית מאוד.
לדודה שלי היו 3 בנים והיא מאוד רצתה בת. היא המשיכה לנסות ולנסות... לבת המיוחלת היא הגיעה רק בילד השישי

לעומת זאת חמותי היא אמא ל-3 בנים, ולמרות שהיא רצתה בת היא הפסיקה לנסות בשלב הזה.
בהריון הבא אני אצטרך להעמיק יותר בדף איך עושים בנות

-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
ילד שני מאותו המין
אני בהריון הראשון רציתי בת והתאכזבתי נורא, ואח"כ ילדמקסים וגו'.
בהריון השני רציתי בת אבל כבר לא נורא התאכזבתי, ותינוק מקסים וגו'. בין שני ההריונות היה הריון שלא צלח (מולה בועית), וזאת התנסות שמאד מכניסה לפרופורציות. אבל הבכור שלי רצה אחות, ואני חשבתי -- עד שאני כבר חיה בשלום עם הרעיון הוא מביא לי בהפוכה...
עם זאת, אף על פי שהרצון בילד נוסף יהיה קיים כל עוד תהיה לי אפשרות ביולוגית, לא נראה לי שאנסה שוב יותר מעוד פעם -- גג פעמיים. יש גבול למשאבים הפיזיים והכלכליים שלי, ויש לי יופי של בנים. אםלא יילך אני אחכה לנכדות. אצל סבתא שלי זה עבד.
בהריון השני רציתי בת אבל כבר לא נורא התאכזבתי, ותינוק מקסים וגו'. בין שני ההריונות היה הריון שלא צלח (מולה בועית), וזאת התנסות שמאד מכניסה לפרופורציות. אבל הבכור שלי רצה אחות, ואני חשבתי -- עד שאני כבר חיה בשלום עם הרעיון הוא מביא לי בהפוכה...
עם זאת, אף על פי שהרצון בילד נוסף יהיה קיים כל עוד תהיה לי אפשרות ביולוגית, לא נראה לי שאנסה שוב יותר מעוד פעם -- גג פעמיים. יש גבול למשאבים הפיזיים והכלכליים שלי, ויש לי יופי של בנים. אםלא יילך אני אחכה לנכדות. אצל סבתא שלי זה עבד.
ילד שני מאותו המין
לי יש 3 בנים...עם הראשון רציתי בן וקיבלתי, עם השני רציתי בת והגיע בן (בהחלט התאכזבתי אבל מיד הבנתי שמגיע עוד נסיך). אבל כאשר שכבתי לי בחדר עם התינוק המקסים שלי, לידי שכבה אישה שילדה בת אחרי בת ושם היתה אכזבה רצינית, ממש היו אומללים היא ובעלה. "הלו, משה? כן, שוב בת"...בבאסה מוחלטת. מזה הבנתי כמה זה נורא להעדיף מין בכלל. בשלישי כבר הכנתי עצמי מראש וכשהאולטרסאונד אישר בולבול נוסף, ממש היה בסדר. היום יכולה להעיד בכנות שאני שמחה/מודה לאל/ על שלושת הכדורגלנים שלי...ולא צריכה לקנות חזיות ו...
וזה מביא אותי לשאול את שאלת השאלות: האם לעשות ילד נוסף רק כדי לקבל את המין השני?
וזה מביא אותי לשאול את שאלת השאלות: האם לעשות ילד נוסף רק כדי לקבל את המין השני?
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:31
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בגובה_דשא*
ילד שני מאותו המין
שירז-
לא, לא, לא ולא!
ומה אם תקבלי בן נוסף?
אכזבה?
עוד נסיון?
הזמן לילד נוסף הוא כשרוצים עוד ילד, לא משנה מאיזה מין.
(ואולי גם לעשות ילד נוסף כי רוצים אחד בלונדיני?)
<הכותבת היא אם לשלוש בנות, ורוצה עוד, לא חשוב המין וצבע השיער>
לא, לא, לא ולא!
ומה אם תקבלי בן נוסף?
אכזבה?
עוד נסיון?
(ואולי גם לעשות ילד נוסף כי רוצים אחד בלונדיני?)
<הכותבת היא אם לשלוש בנות, ורוצה עוד, לא חשוב המין וצבע השיער>
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
ילד שני מאותו המין
לידי שכבה אישה שילדה בת אחרי בת
הייתן מחליפות:-)
הייתן מחליפות:-)
-
ילד שני מאותו המין
לגמרי. והבנים שלי הם שני אנשים מדהימים ששלח אליי אלוהים, וסליחה על ההקבלה, אבל לא בודקים את השיניים של סוס שמקבלים במתנה. כל הדף על התרגילים להפריית בנות הזוי בעיני. אם אני נורא נורא ארצה בת אני אאמץ אחת במקום לשתות חומץ (או מה שזה לא יהיה שעושים כדי להרוג את הזרעונים הבנים ולקדם את הזרעונים הבנות...)
לגמרי. והבנים שלי הם שני אנשים מדהימים ששלח אליי אלוהים, וסליחה על ההקבלה, אבל לא בודקים את השיניים של סוס שמקבלים במתנה. כל הדף על התרגילים להפריית בנות הזוי בעיני. אם אני נורא נורא ארצה בת אני אאמץ אחת במקום לשתות חומץ (או מה שזה לא יהיה שעושים כדי להרוג את הזרעונים הבנים ולקדם את הזרעונים הבנות...)
-
- הצטרפות: 12 אוקטובר 2009, 12:26
ילד שני מאותו המין
גם לי שני בנים מאותו המין. אבא שלהם הוא האיש-גבר-זכר הכי הכי מדהים בעולם, כך שאם נגזר עלי שיהיו עוד בנים (עכשיו אני בהריון שלישי, ו...בן, כנראה), והלוואי שהם יהיו כמוהו, זו ממש ברכה לעולם.
האמהות של הבנות מוזמנות להתקשר אלי לצרכי שידוכים.
חוץ מזה "מחמות - מצפים לפחות..." ודי לחכימא, אז יש יתרונות לכל מצב.
האמהות של הבנות מוזמנות להתקשר אלי לצרכי שידוכים.
חוץ מזה "מחמות - מצפים לפחות..." ודי לחכימא, אז יש יתרונות לכל מצב.
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2005, 14:29
- דף אישי: הדף האישי של חן_נושי*
ילד שני מאותו המין
תמיד חלמתי שיהיה לי בן ראשון - וזכיתי בבן פלאי.
אחריו ייחלתי לעוד בן, שיהיה לו חבר - וזכיתי בבן נוסף לא פחות פלאי מאחיו
בפעם השלישית מאד מאד רציתי בת (כמו שאם היו לי שתי בנות הייתי מייחלת לבן) - וקיבלתי עוד בן לסריה המופלאה.
בהתחלה מאד התאכזבתי,
אח"כ התחלתי לחשוב שלא סתם באו לי בנים, כנראה יש לי איזו שליחות בלחנך בנים טובים לעולמינו
ועכשיו אני שמחה בחלקי.
את הדחף לקנות שמלות ופיצ'פקעס אני מוציאה על אחייניות שלי...
וברור לי שאם (אם!) ארצה עוד ילד, זה לא יהיה בגלל התקווה לבת.
אחריו ייחלתי לעוד בן, שיהיה לו חבר - וזכיתי בבן נוסף לא פחות פלאי מאחיו

בפעם השלישית מאד מאד רציתי בת (כמו שאם היו לי שתי בנות הייתי מייחלת לבן) - וקיבלתי עוד בן לסריה המופלאה.
בהתחלה מאד התאכזבתי,
אח"כ התחלתי לחשוב שלא סתם באו לי בנים, כנראה יש לי איזו שליחות בלחנך בנים טובים לעולמינו
ועכשיו אני שמחה בחלקי.
וברור לי שאם (אם!) ארצה עוד ילד, זה לא יהיה בגלל התקווה לבת.
-
ילד שני מאותו המין
אפילו אחייניות אין לי... אז אני מוציאה על עצמי (מה, גם אני בת לא?).
אפילו אחייניות אין לי... אז אני מוציאה על עצמי (מה, גם אני בת לא?).
-
- הצטרפות: 13 אוקטובר 2009, 21:31
ילד שני מאותו המין
שמתי לב אצל הרבה אנשים שאני מכירה שאם יש כבר 2 בנות - לא בהכרח מנסים לזכות גם בבן המין השני
בעוד שאם יש 2 בנים - לרוב מנסים שוב כדי שאולי הפעם תהיה בת.
אני התפללתי לבת בכורה - וזכיתי (-:
בהריון השני כבר היה לי פחות חשוב (אבל העדפתי בת נוספת)
ועכשיו יש לנו בת בדרך
בכלל, איך לכל הרוחות מגדלים בנים??
פשוט נבצר מהבנתי.. (מגבלה פרטית שלי, אני יודעת שיש כאלה שמצליח להם העניין הזה..)
@}
בעוד שאם יש 2 בנים - לרוב מנסים שוב כדי שאולי הפעם תהיה בת.
אני התפללתי לבת בכורה - וזכיתי (-:
בהריון השני כבר היה לי פחות חשוב (אבל העדפתי בת נוספת)
ועכשיו יש לנו בת בדרך
בכלל, איך לכל הרוחות מגדלים בנים??
פשוט נבצר מהבנתי.. (מגבלה פרטית שלי, אני יודעת שיש כאלה שמצליח להם העניין הזה..)
@}
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2009, 05:41
ילד שני מאותו המין
לי יש שני בנים בהפרש של שנה וחצי. עם הראשון מאוד רציתי בת, בשני רציתי בן, בגלל ההפרש הקטן. הם מדהימים ביחד משחקים מדהים החברים הכי טובים.
בהריון השלישי השתוקקתי לבת, וקיבלתי אותה. שלושתם מדהימים (טפו,טפוו,טפו) אבל מוכרחה לציין שבנים יותר קלים מבחינת גידולם (לפחות שלי) הקטנה נולדה עם אופי ודעתנות שמאפיינת בנות.
אני עכשיו מצפה ומחכה לרביעית (עוד לא בהריון, אבל מחכה לבת)
בהריון השלישי השתוקקתי לבת, וקיבלתי אותה. שלושתם מדהימים (טפו,טפוו,טפו) אבל מוכרחה לציין שבנים יותר קלים מבחינת גידולם (לפחות שלי) הקטנה נולדה עם אופי ודעתנות שמאפיינת בנות.
אני עכשיו מצפה ומחכה לרביעית (עוד לא בהריון, אבל מחכה לבת)
-
- הצטרפות: 24 יולי 2009, 14:26
ילד שני מאותו המין
האם לעשות ילד נוסף רק כדי לקבל את המין השני?
מצחיק, אבל זה בדיוק מה שקרה אצלנו... לא בכוונה, האמת, כי מס' 4 היה פנצ'ר קטן ומתוק, אבל הוא בן אחרי 3 בנות... ולא, לא הייתי עושה בכוונה כדי לנסות עוד ועוד ילדים בשביל שיהיה לנו גם מהמין השני, ככה זה יצא במקרה. כמו אצל הילדים "מה שיוצא אני מרוצה"
מצחיק, אבל זה בדיוק מה שקרה אצלנו... לא בכוונה, האמת, כי מס' 4 היה פנצ'ר קטן ומתוק, אבל הוא בן אחרי 3 בנות... ולא, לא הייתי עושה בכוונה כדי לנסות עוד ועוד ילדים בשביל שיהיה לנו גם מהמין השני, ככה זה יצא במקרה. כמו אצל הילדים "מה שיוצא אני מרוצה"

ילד שני מאותו המין
שאלתי שאלה היפוטטית..
כי לפחות לי ברור שלא אעשה עוד ילד רק לשם המין השני.
ואישית גם נדהמת כאשר נשים עושות כך. אך אחרי הזוג שכמעט התאבל על הולדת בת שניה ובריאה, הבנתי שיש גם כאלה שישאירו בת בבית יולדות סתם כי היא בת..
שמעתי מעוד נשים שלגדל בת קשה להן יותר מהבן..וגם שמעתי על אלו שיש להן רק בנות ולא רוצות בנים ועל אלו שיש להן רק בנים ומאוד רוצות בנות...אין לי הסבר.
וגם לי יש 6 אחיניות שיהיו בריאות כך שיש לי עם מי לעשות אומנות, בובות, בישולים, אופנה וקשקשיאדה....
כי לפחות לי ברור שלא אעשה עוד ילד רק לשם המין השני.
ואישית גם נדהמת כאשר נשים עושות כך. אך אחרי הזוג שכמעט התאבל על הולדת בת שניה ובריאה, הבנתי שיש גם כאלה שישאירו בת בבית יולדות סתם כי היא בת..
שמעתי מעוד נשים שלגדל בת קשה להן יותר מהבן..וגם שמעתי על אלו שיש להן רק בנות ולא רוצות בנים ועל אלו שיש להן רק בנים ומאוד רוצות בנות...אין לי הסבר.
וגם לי יש 6 אחיניות שיהיו בריאות כך שיש לי עם מי לעשות אומנות, בובות, בישולים, אופנה וקשקשיאדה....
-
- הצטרפות: 06 פברואר 2009, 20:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לאסף_יואב_עידו_וליבי*
ילד שני מאותו המין
שאם יש כבר 2 בנות - לא בהכרח מנסים לזכות גם בבן המין השני מנסים גם מנסים, בוודאי שכן. יש לי 3 חברות עם 2 בנות, שאומרות שהן חוששות להיכנס להריון שתצא להן בת נוספת. לא בגלל שהן לא אוהבות בנות, אלא בגלל שהן רוצות גם את המין השני.
משום מה, אנשים רוצים מ-2 המינים. מודה שאותי זה מעולם לא עניין.
מאוד רציתי בן בכור, ובגלל שההפרש אח"כ היה קטן (שנה), קיוויתי לבן נוסף. גם השלישי הוא בן והוא מדהים, והוא בדיוק הבן שממגנט את כולם אליו. כן, כולל אלו שאמרו: "יו, עוד בן? מסכנה......"
הרביעית נולדה בת, ולא בגלל שתכננו. פשוט כך יצא. אני לא שמחה יותר כי יש לי בת. אני שמחה כי יש לי ילד/ה רביעי/ת בריא/ה. נקודה.
איך מגדלים בנים? בכיף! יש להם אנרגיות מדהימות, וקלילות כזאת נפלאה שנדיר למצוא אצל בנות.
עכשיו רוצים ילד חמישי בלי קשר למינו. כמו רוני - מה שיוצא אני מרוצה.
ממש לא הייתי עושה עוד ועוד ילדים רק בשביל לקבל מין מסויים. זה לא חשוב בעיני. מה שכן, כל האנשים מסביב בטוחים שנולדה לנו בת בגלל שניסינו להביא בת, שזה לא במקרה.
משום מה, אנשים רוצים מ-2 המינים. מודה שאותי זה מעולם לא עניין.
מאוד רציתי בן בכור, ובגלל שההפרש אח"כ היה קטן (שנה), קיוויתי לבן נוסף. גם השלישי הוא בן והוא מדהים, והוא בדיוק הבן שממגנט את כולם אליו. כן, כולל אלו שאמרו: "יו, עוד בן? מסכנה......"
הרביעית נולדה בת, ולא בגלל שתכננו. פשוט כך יצא. אני לא שמחה יותר כי יש לי בת. אני שמחה כי יש לי ילד/ה רביעי/ת בריא/ה. נקודה.
איך מגדלים בנים? בכיף! יש להם אנרגיות מדהימות, וקלילות כזאת נפלאה שנדיר למצוא אצל בנות.
עכשיו רוצים ילד חמישי בלי קשר למינו. כמו רוני - מה שיוצא אני מרוצה.
ממש לא הייתי עושה עוד ועוד ילדים רק בשביל לקבל מין מסויים. זה לא חשוב בעיני. מה שכן, כל האנשים מסביב בטוחים שנולדה לנו בת בגלל שניסינו להביא בת, שזה לא במקרה.
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:31
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בגובה_דשא*
ילד שני מאותו המין
לידי שכבה אישה שילדה בת אחרי בת
ואני בכלל קראתי את זה כאילו היו לה שש בנות לפחות
(בת אחרי בת...)
רק בקריאה שניה קלטתי שמדובר על ילדה שניה.
סטטיסטית,
ל-50% מהמשפחות נולדים שני ילדים ראשונים מאותו מין,
ל-25% שלושה מאותו מין,
ל-12.5% ארבעה, וכן הלאה.
(עם זאת, כמובן, אם יש לכם, למשל, שלושה מאותו מין, זה לא נותן לכם סיכוי של 87.5% לרביעי מהמין הנגדי)
ניסית להסביר לה את זה?
ואני בכלל קראתי את זה כאילו היו לה שש בנות לפחות
(בת אחרי בת...)
רק בקריאה שניה קלטתי שמדובר על ילדה שניה.
סטטיסטית,
ל-50% מהמשפחות נולדים שני ילדים ראשונים מאותו מין,
ל-25% שלושה מאותו מין,
ל-12.5% ארבעה, וכן הלאה.
(עם זאת, כמובן, אם יש לכם, למשל, שלושה מאותו מין, זה לא נותן לכם סיכוי של 87.5% לרביעי מהמין הנגדי)
ניסית להסביר לה את זה?
ילד שני מאותו המין
האמת שלא...גם אם יש משהו שמכעיס אישה שילדה זה האמירה ש...בפעם הבאה בטוח יצליח...זוועה.
הייתי די מזועזעת מהאופן שבו שני בני הזוג היו מדוכאים ואומללים רק כי נולדה בת. כן כולה בת שניה.
אני הייתי לגמרי מאוהבת בבן השני שלי וממש לא הבנתי איך אפשר ככה להגיב. פעם היתה לי שכנה שלה 7 בנים...וגם שמעתי על זו שהיו לה 3 בנים ואז תאומים בנים...וגם מכירה אחת עם 4 בנות ורק אז הגיע הבן המיוחל.. כך שקשה לבנות על הסטטיסטיקה.
אבל אני בטוחה שמאז כבר הצליח להם בן...זה היה לפני 11 שנה.
הייתי די מזועזעת מהאופן שבו שני בני הזוג היו מדוכאים ואומללים רק כי נולדה בת. כן כולה בת שניה.
אני הייתי לגמרי מאוהבת בבן השני שלי וממש לא הבנתי איך אפשר ככה להגיב. פעם היתה לי שכנה שלה 7 בנים...וגם שמעתי על זו שהיו לה 3 בנים ואז תאומים בנים...וגם מכירה אחת עם 4 בנות ורק אז הגיע הבן המיוחל.. כך שקשה לבנות על הסטטיסטיקה.
אבל אני בטוחה שמאז כבר הצליח להם בן...זה היה לפני 11 שנה.