יהודית ה
-
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2005, 22:19
יהודית ה
יהודית אני גרה באיזור אופקים ונתיבות לא יוצא לי להגיע לאיזור שלכם לצערי. שיהיה בהצלחה עם החינוך הביתי.
-
- הצטרפות: 07 ספטמבר 2005, 22:43
- דף אישי: הדף האישי של יהודית_ה*
יהודית ה
המושבניקית, אני לא רגילה שיש לי דף משל עצמי (מה שזה לא אומר),
בכל מקרה אולי פעם נצליח לקיים מפגש בבאר שבע (אולי מפגשים קבועים כמו שיש בגן חיות בירושלים).
נראה לי שיכול להיות ממש מוצלח...
אז אולי כן נתראה...
בכל מקרה אולי פעם נצליח לקיים מפגש בבאר שבע (אולי מפגשים קבועים כמו שיש בגן חיות בירושלים).
נראה לי שיכול להיות ממש מוצלח...
אז אולי כן נתראה...
-
- הצטרפות: 28 מרץ 2005, 22:52
יהודית ה
קיבלתי את המייל. חג שמח!@}
-
- הצטרפות: 04 יולי 2002, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של מ_י*
יהודית ה
שלחתי לך מייל. מקווה שקיבלת.
-
- הצטרפות: 28 מרץ 2005, 22:52
יהודית ה
מצטערת אני מאוד עמוסה בזמן האחרון עם המעבר. חג שמח!
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
יהודית ה
הוספתי דף חדש בשם זה החינוך של בית הספר, אבל אני לא רואה אותו בשום מקום - כלומר לא ב מה חדש, לא ב מפתח נושאים, איך אנשים אמורים לדעת שפתחתי דף חדש?
הדף כן מופיע ב-מה חדש . כאשר את פותחת דף חדש או כותבת בדף קיים, תוכלי לראות אותו רק אם את מרעננת את מה חדש .
דפים אינם מתווספים אוטומטית ל-מפתח נושאים -- יש צורך לעשות זאת ידנית.
לכי ל-מפתח נושאים, לחצי על "עריכת כל הדף", וכשהדף יעבור למצב עריכה תוכלי להוסיף את שם הדף שפתחת לנושא המתאים.
הדף כן מופיע ב-מה חדש . כאשר את פותחת דף חדש או כותבת בדף קיים, תוכלי לראות אותו רק אם את מרעננת את מה חדש .
דפים אינם מתווספים אוטומטית ל-מפתח נושאים -- יש צורך לעשות זאת ידנית.
לכי ל-מפתח נושאים, לחצי על "עריכת כל הדף", וכשהדף יעבור למצב עריכה תוכלי להוסיף את שם הדף שפתחת לנושא המתאים.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2005, 20:35
- דף אישי: הדף האישי של אופטימי_ת*
-
- הצטרפות: 21 דצמבר 2003, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בבית*
יהודית ה
בהצלחה בחינוך הביתי! @}
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
יהודית ה
הי יהודית, קראת לי אז באתי. למשל לנו, יש את הדף בית האישי שלי, אבל יש גם בלוג שנקרא בלוג אני בחינוך הביתי שבו כתבתי ולפעמים עוד כותבת על המסע המופלא והמורכב הזה. אני חושבת שזה עוזר גם לי וגם לאחרים שנמצאים בתהליך ולפניו, בשלב ההתלבטויות וכו'.
פשוט פותחים דף חדש וקוראים לו "בלוג כך וכך" (מה שיתאים לך) מציינים בתוכו שהוא דף בלוג ומתחילים לתעד. אני מבטיחה שגם יהיו תגובות ושם תוכלי לתחום את עצמך (או להיפך) לכל מה שעולה במסגרת המעבר לחינוך ביתי.
בדף הבית האישי שלך אפשר לכתוב לך באופן אישי כל מיני דברים וכו'.
מקווה שקצת יותר ברור ושוב, אם צריך להעביר חומר ממקום למקום תגידי, אני כאן
פשוט פותחים דף חדש וקוראים לו "בלוג כך וכך" (מה שיתאים לך) מציינים בתוכו שהוא דף בלוג ומתחילים לתעד. אני מבטיחה שגם יהיו תגובות ושם תוכלי לתחום את עצמך (או להיפך) לכל מה שעולה במסגרת המעבר לחינוך ביתי.
בדף הבית האישי שלך אפשר לכתוב לך באופן אישי כל מיני דברים וכו'.
מקווה שקצת יותר ברור ושוב, אם צריך להעביר חומר ממקום למקום תגידי, אני כאן
-
יהודית ה
הי יהודית, מצטערת שלקח לי זמן לחזור אלייך. אבל עכשיו ראיתי שכבר ניסיתי להסביר בעבר... אולי את רוצה שאני אעשה את זה ? רק תגידי לי איפה הדברים נמצאים ואני אפתח עבורך את הדף (תגידי כמובן איזה כותרת את רוצה, ובאיזה מהאתרים הגדול או זה של החינוך ביתי) ואני אעשה כמיטב יכולתי... לגבי העברה של חומר, נכנסים למצב עריכה של הדף שבו נמצא החומר שאת רוצה להעביר ומעתיקים אותו לדף החדש. אח"כ אפשר למחוק אותו מהמקום הראשון.
חוצמזה, איך הולך לכם בדרך החדשה והמיוחדת שבחרתם ???
חג שמח
חוצמזה, איך הולך לכם בדרך החדשה והמיוחדת שבחרתם ???
חג שמח
-
יהודית ה
הי יהודית, אני חושבת שעשיתי מה שרצית, ועכשיו גם אסביר איך:
נכנסתי לדף התחלנו בחינוך ביתי, ירדתי עד למטה ונכנסתי לאופציה "עריכת כל הדף" ירדתי למקום שבו כתבת את דברייך והעתקתי אותם (COPY) אח"כ נכנסתי לדף החדש שפתחת, גם למצב עריכה ופשוט "הדבקתי" (PASTE) את הדברים. עשיתי אותו דבר לתגובה שלי לדברים שלך ואח"כ בעריכה של "התחלנו בחינוך ביתי" מחקתי את כל הדו שיח ביננו, שהחלק החשוב שבו עבר לדף החדש והחלק האחר היה רק תיאומים טכניים.
עכשיו נשאר רק לבקש מיונת להעיבר את הדף הזה מהאתר הגדול (לא יודעת למה זה נפתח שם...) לאתר של החינוך ביתי, אני תכף עושה את זה.
יום טוב
נכנסתי לדף התחלנו בחינוך ביתי, ירדתי עד למטה ונכנסתי לאופציה "עריכת כל הדף" ירדתי למקום שבו כתבת את דברייך והעתקתי אותם (COPY) אח"כ נכנסתי לדף החדש שפתחת, גם למצב עריכה ופשוט "הדבקתי" (PASTE) את הדברים. עשיתי אותו דבר לתגובה שלי לדברים שלך ואח"כ בעריכה של "התחלנו בחינוך ביתי" מחקתי את כל הדו שיח ביננו, שהחלק החשוב שבו עבר לדף החדש והחלק האחר היה רק תיאומים טכניים.
עכשיו נשאר רק לבקש מיונת להעיבר את הדף הזה מהאתר הגדול (לא יודעת למה זה נפתח שם...) לאתר של החינוך ביתי, אני תכף עושה את זה.
יום טוב
יהודית ה
הי יהודית
קודם כל תודה על השיתוף המעניין והרבה שמחה וטוב בדרך החדשה..
מותר לשאול אותך איפה אתם גרים..?
פשוט יש לי חברה עם שני ילדים בבית שמאד תשמח לחברה
היא גרה בבאר שבע (וראיתי שהזכרת רעיון למפגשים שם..)
בכל אופן, היא לא ניידת בינתיים אז בטח תשמח למפגש בב"ש
(תוכלי לענות לי כאן .?.. או במייל [email protected] תודה)
קודם כל תודה על השיתוף המעניין והרבה שמחה וטוב בדרך החדשה..
מותר לשאול אותך איפה אתם גרים..?
פשוט יש לי חברה עם שני ילדים בבית שמאד תשמח לחברה
היא גרה בבאר שבע (וראיתי שהזכרת רעיון למפגשים שם..)
בכל אופן, היא לא ניידת בינתיים אז בטח תשמח למפגש בב"ש
(תוכלי לענות לי כאן .?.. או במייל [email protected] תודה)
-
- הצטרפות: 07 ספטמבר 2005, 22:43
- דף אישי: הדף האישי של יהודית_ה*
יהודית ה
שלום פשוט הדס, אכן אני גרה די קרוב לבאר שבע, כחצי שעה נסיעה. אבל אני כל כך "כבדה" בקושי מסתובבת במושב שלי, וזאת בעיה, כבר דיברתי עם שתי משפחות בחינוך ביתי בסביבתי, בלהבים ובמיתר, ובאמת רציתי לנסוע ולהפגש, אבל זה יותר מידי בשבילי ולילדים לא חסרה חברה, וגם לי לא , אז אם היא רוצה לבוא אני אשמח מאוד מאוד לארח אותה, אבל לנסוע - לא בשלב זה, אולי בעוד כמה חודשים כשנתבשל לנו עוד קצת ביחד...
מיתר זה חצי דרך מבאר שבע אלינו, אולי חברתך תרצה לדבר איתם? יש להם פה דף עם מספר טלפון דלית ואור
בהצלחה, ושוב אני אשמח לארח ...
מיתר זה חצי דרך מבאר שבע אלינו, אולי חברתך תרצה לדבר איתם? יש להם פה דף עם מספר טלפון דלית ואור
בהצלחה, ושוב אני אשמח לארח ...
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
יהודית ה
תתחדשי @}
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של אורית_אוקו_ערוסי*
יהודית ה
תתחדשי על הדף.@}
מחכה לשמוע עוד מקורותיכם.
יונת פתחה דף על שגיאות כתיב, והעבירה משם את הדיון שהיה בדפבית שלי.
מחכה לשמוע עוד מקורותיכם.
יונת פתחה דף על שגיאות כתיב, והעבירה משם את הדיון שהיה בדפבית שלי.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
יהודית ה
מה ע