טיפים להודו
טיפים להודו
מנשא גב!!!!!!!!!
ואם יש גם אובר דה שולדר
אני השתמשתי בשניהם נון סטופ.
אין מה לסחוב טיולון.
אין שם לא כבישים ובטח לא מדרכות.
ואם יש גם אובר דה שולדר
אני השתמשתי בשניהם נון סטופ.
אין מה לסחוב טיולון.
אין שם לא כבישים ובטח לא מדרכות.
טיפים להודו
ו.מה עם בגדים לילדים? יש או אין?
ממש לא בא לי לסחוב את כל הבגדים של שלם. מישהו יודע בוודאות אם אפשר לקנות שם ?
יעל
ממש לא בא לי לסחוב את כל הבגדים של שלם. מישהו יודע בוודאות אם אפשר לקנות שם ?
יעל
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
טיפים להודו
אפשר לקנות הכל וגם...לתפור.
חוויה מומלצת ביותר.
בכל מקום יש חנות בדים ובכל מקום יש חייט.
אפשר לעצב לבד בגדים, או ללכת על הסגנון ההודי.
ממש כייף.
וגם מאד זול.
כמובן שיש גם את כל המוצגים (בערים הגדולות) ובגדים "רגילים" מערביים. אבל לְמה?
תעשו חיים
חוויה מומלצת ביותר.
בכל מקום יש חנות בדים ובכל מקום יש חייט.
אפשר לעצב לבד בגדים, או ללכת על הסגנון ההודי.
ממש כייף.
וגם מאד זול.
כמובן שיש גם את כל המוצגים (בערים הגדולות) ובגדים "רגילים" מערביים. אבל לְמה?
תעשו חיים
-
- הצטרפות: 23 ינואר 2005, 18:56
טיפים להודו
יעל שלום
לא יודעת אם כבר נסעתם. גם אנחנו מתכננים נסיעה בקרוב. המלצת רופא שאנחנו סומכים עליו היתה כן לחסן נגד הפטיטיס A. למיטב ידיעתי זה לא חיסון שיש לו תופעות לוואי קשות ובדרך כלל מחסנים בערך בגיל הזה.
לא יודעת אם כבר נסעתם. גם אנחנו מתכננים נסיעה בקרוב. המלצת רופא שאנחנו סומכים עליו היתה כן לחסן נגד הפטיטיס A. למיטב ידיעתי זה לא חיסון שיש לו תופעות לוואי קשות ובדרך כלל מחסנים בערך בגיל הזה.
טיפים להודו
המלצתי לחסן את הילדים ואתכם נגד צהבת נגיפית למי שלא יודע קל מאוד לחטוף את המחלה הזאת בהודו במיוחד הילדים אשר יכולים להיפצע הקלות רבה , אמנם זה יכול זמנית להחליש את מערכת החיסון זמנית אך זה בטל בשישים מהסיכון הרב לחטוף מחלה אשר בסופו של דבר כרונית ותהרוס לכם את החיים
. לגבי מזון עדיף לא לאכול במסעדות של תיירים עדיף מסעדות מקמיות של פועלים שהאוכל בהם חם אך יש להיזהר מהחריף בהתחלה כי עד שתתרגלו אליו רוב הסיכוים לשלשולים חוזרים ונישנים בסיטואציות שמוכרות לכל מי שטייל בהודו.
אין צורך להצטייד בביגוד רש את הרוב ניתן לקנות בזול בהודו ועדיף זה מלהרוס את מלתחתיכם בכביסה ההודית .
בתי המרקחת ההודים מציעים את רוב התרופות וישנם גם מספר מרכזים ארופאים בערים הגדולות , עדיף לא לסמוך על המזל ובעיקר כשמדובר על טפילי מעיים וסוגי קדחות שונים , גם זיהומים שבטיול ( לא בתנאים הנוחים של הבית) יכולים להסתבך ולגרום לנזקים בלתי הפיכים , ישנו מגוון רב יותר של סוגי מחלות בהודו אשר אינם קימות בעולם המערבי והתגובה עליהם באדם מערבי יכולה להיות אלימה יותר במיוחד למי מאיתנו שהשתמשו רוב חיהם באנטיביוטיקה ( בארץ) .
כדאי להצדייד בעיקר בשבעות הראשונים באלקטרוליטים (מלחים)ומיים מנרלים נגישים (אלקטרוליטים ניתן לקנות בהודו בכול בית מרקחת ) למקרה של שילשולים חריפים ע"מ להשלים את החסר במהירות המירבית שאים לא ניתן להגיע לאיבוד הכרה או הגברת השילשולים , כל השאר לא ממש משנה וברגע שתקפידו על הכללים האלה יהיה לכם יותר זמן לטייל ופחות תקלות .
. לגבי מזון עדיף לא לאכול במסעדות של תיירים עדיף מסעדות מקמיות של פועלים שהאוכל בהם חם אך יש להיזהר מהחריף בהתחלה כי עד שתתרגלו אליו רוב הסיכוים לשלשולים חוזרים ונישנים בסיטואציות שמוכרות לכל מי שטייל בהודו.
אין צורך להצטייד בביגוד רש את הרוב ניתן לקנות בזול בהודו ועדיף זה מלהרוס את מלתחתיכם בכביסה ההודית .
בתי המרקחת ההודים מציעים את רוב התרופות וישנם גם מספר מרכזים ארופאים בערים הגדולות , עדיף לא לסמוך על המזל ובעיקר כשמדובר על טפילי מעיים וסוגי קדחות שונים , גם זיהומים שבטיול ( לא בתנאים הנוחים של הבית) יכולים להסתבך ולגרום לנזקים בלתי הפיכים , ישנו מגוון רב יותר של סוגי מחלות בהודו אשר אינם קימות בעולם המערבי והתגובה עליהם באדם מערבי יכולה להיות אלימה יותר במיוחד למי מאיתנו שהשתמשו רוב חיהם באנטיביוטיקה ( בארץ) .
כדאי להצדייד בעיקר בשבעות הראשונים באלקטרוליטים (מלחים)ומיים מנרלים נגישים (אלקטרוליטים ניתן לקנות בהודו בכול בית מרקחת ) למקרה של שילשולים חריפים ע"מ להשלים את החסר במהירות המירבית שאים לא ניתן להגיע לאיבוד הכרה או הגברת השילשולים , כל השאר לא ממש משנה וברגע שתקפידו על הכללים האלה יהיה לכם יותר זמן לטייל ופחות תקלות .
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2007, 11:56
- דף אישי: הדף האישי של אמא_דתית*
טיפים להודו
אני מנסה את מזלי כאן..
מחפשת מישהו שנוסע בקרוב או שנמצא בהודו ואפשר ליצור איתו קשר במייל
לייבוא של כמה דברים מחנות ספציפית שם. פשוט לקנות ולשלוח חבילה או שתיים בדואר אלי.
שותפות, רווח( כספי) והנאה מובטחת!!
עוד פרטים בדף בית שלי
אמא דתית
מחפשת מישהו שנוסע בקרוב או שנמצא בהודו ואפשר ליצור איתו קשר במייל
לייבוא של כמה דברים מחנות ספציפית שם. פשוט לקנות ולשלוח חבילה או שתיים בדואר אלי.
שותפות, רווח( כספי) והנאה מובטחת!!
עוד פרטים בדף בית שלי
אמא דתית
טיפים להודו
מתכננים טיול להודו עם תינוקנו בן החצי שנה בנובמבר (אז הוא כבר יהיה יותר)
היינו בהודו מספר פעמים, אבל רק בקיץ, ורק בצפון. עכשיו ניסע דרומה, אבל לא יודעים לאן.
הפנטזיה: מקום עם שקט ואנשים נעימים, קצת יותר מבוגרים. לא להיות בסצינת המסיבות או יותר מידי סמים (אפשר קרוב לזה אבל שיהיה אפשר להתעלם מזה). בי"ח סביר נגיש כדי שנהיה רגועים עם הצאצא, מקום שאפשר להתקע בו חודש.. בקיצור דרמסלה או אלמורה הדרומיות.
האם מישהו מכיר מקום דרומי שעונה על הפנטזיה?
(חשבנו על פונה אבל אי אפשר להכניס לאושו ריזורט ילדים, אז התעצבנו וויתרנו)
היינו בהודו מספר פעמים, אבל רק בקיץ, ורק בצפון. עכשיו ניסע דרומה, אבל לא יודעים לאן.
הפנטזיה: מקום עם שקט ואנשים נעימים, קצת יותר מבוגרים. לא להיות בסצינת המסיבות או יותר מידי סמים (אפשר קרוב לזה אבל שיהיה אפשר להתעלם מזה). בי"ח סביר נגיש כדי שנהיה רגועים עם הצאצא, מקום שאפשר להתקע בו חודש.. בקיצור דרמסלה או אלמורה הדרומיות.
האם מישהו מכיר מקום דרומי שעונה על הפנטזיה?
(חשבנו על פונה אבל אי אפשר להכניס לאושו ריזורט ילדים, אז התעצבנו וויתרנו)
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2007, 22:53
- דף אישי: הדף האישי של אום_אל_קיצקיצ*
טיפים להודו
חופים בדרום:
פלולם ביץ' הוא החוף הדרומי ביותר בגואה. קצת מזכיר את סיני: חושות על קלונסאות, ולכל מחנה כזה יש את המסעדה שלו. לא אוירת סמים (או שאנחנו אהבלים ולא שמנו לב) המון תיירים צעירים מכל העולם. הבירה של גואה אולי חצי שעה-שעה נסיעה וגואה נחשבת מתקדמת אז נראה לי בסדר מבחינת בי"ח.
קצת דרומה יותר (ממש קצת, אולי חצי שעה ברכבת) יש את גוקרנה שזו עיר חוף בקרנטקה. הרבה פחות מתויר. לא היינו אבל שמענו הרבה דברים טובים.
עד הסוף דרומה יש את שני החופים של קרלה: ורקלה וקובלם. תלוי מה רוצים. ורקלה יותר זרוק (אבל לא הרבה יותר).
בחוף המזרחי יש בטמיל נדו את מהבליפורם שליד מדרס (הייתי שם לפני המון שנים והיה אחלה אבל לא יודעת מה המצב מאז הצונמי שהיכה באזור. זה אמנם על החוף אבל תכלס זה לא סצנת חופים (מקום קדוש וכן הלאה) אבל המקום עצמו מאוד נחמד ומעניין) ואת אורוויל שליד פונדיצ'רי. אורוויל זה כפר אקולוגי שרוב דייריו מערביים, להרבה מהם יש ילדים שגדלים שם. מקום מאוד מיוחד ומעניין ללמוד בו דבר או שניים על חיים אקולוגים.
פלולם ביץ' הוא החוף הדרומי ביותר בגואה. קצת מזכיר את סיני: חושות על קלונסאות, ולכל מחנה כזה יש את המסעדה שלו. לא אוירת סמים (או שאנחנו אהבלים ולא שמנו לב) המון תיירים צעירים מכל העולם. הבירה של גואה אולי חצי שעה-שעה נסיעה וגואה נחשבת מתקדמת אז נראה לי בסדר מבחינת בי"ח.
קצת דרומה יותר (ממש קצת, אולי חצי שעה ברכבת) יש את גוקרנה שזו עיר חוף בקרנטקה. הרבה פחות מתויר. לא היינו אבל שמענו הרבה דברים טובים.
עד הסוף דרומה יש את שני החופים של קרלה: ורקלה וקובלם. תלוי מה רוצים. ורקלה יותר זרוק (אבל לא הרבה יותר).
בחוף המזרחי יש בטמיל נדו את מהבליפורם שליד מדרס (הייתי שם לפני המון שנים והיה אחלה אבל לא יודעת מה המצב מאז הצונמי שהיכה באזור. זה אמנם על החוף אבל תכלס זה לא סצנת חופים (מקום קדוש וכן הלאה) אבל המקום עצמו מאוד נחמד ומעניין) ואת אורוויל שליד פונדיצ'רי. אורוויל זה כפר אקולוגי שרוב דייריו מערביים, להרבה מהם יש ילדים שגדלים שם. מקום מאוד מיוחד ומעניין ללמוד בו דבר או שניים על חיים אקולוגים.
טיפים להודו
אנחנו היינו עם הבכור ,
היה כמעט בן שנתיים, 3 חודשים בדרום
הכי נהננו בקודלי - חוף דרומי לגוקרנה שבקרנטקה,
חוף מקסים אנחנו קוראים לו חוף משפחות.
מגיעות משפחות מכל העולם. אין מסיבות אין קרחנה.
היה כמעט בן שנתיים, 3 חודשים בדרום
הכי נהננו בקודלי - חוף דרומי לגוקרנה שבקרנטקה,
חוף מקסים אנחנו קוראים לו חוף משפחות.
מגיעות משפחות מכל העולם. אין מסיבות אין קרחנה.
-
- הצטרפות: 18 יולי 2007, 09:49
- דף אישי: הדף האישי של אהבה_טהורה*
טיפים להודו
קיץ עכשיו אז סעו לצפון, דרום חם מידי.
אנחנו היינו עם תינוק בן 4 חודשים וילדה בת שלוש.
השאלה היא איזה סוג של טיול אתם רוצים?
אנחנו היינו עם תינוק בן 4 חודשים וילדה בת שלוש.
השאלה היא איזה סוג של טיול אתם רוצים?
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2007, 22:53
- דף אישי: הדף האישי של אום_אל_קיצקיצ*
טיפים להודו
הם טסים בנובמבר
טיפים להודו
מישהו מכיר את ארמבול בגואה? איך שם?
טיפים להודו
ארמבול הוא מעוז הישראלים
בסה"כ בסדר, יש מקומות ממש מסודרים ומסעדות טובות
אבל המוני אנשים.
בסה"כ בסדר, יש מקומות ממש מסודרים ומסעדות טובות
אבל המוני אנשים.
טיפים להודו
ארמבול אכן מעוז הישראלים,אבל
בתקופה הזאת הם עדיין באזורים יותר צפוניים.
מתחילה נדידה לשם לקראת הקריסמס.
אני הייתי שם לפני והיה שקט ונעים.
בתקופה הזאת הם עדיין באזורים יותר צפוניים.
מתחילה נדידה לשם לקראת הקריסמס.
אני הייתי שם לפני והיה שקט ונעים.
טיפים להודו
פטנט לרחצה- לקחנו בריכה מתנפחת ובכל מלון ניפחנו ,מילאנו במים, הוספנו כדורי כלור, והבנות יכלו לשבת ולשחק במים בלי שנדאג אם הן ישתו מהם.
והכלור שיטעם הילד מהמים - לא מזיק??
והכלור שיטעם הילד מהמים - לא מזיק??
טיפים להודו
(שאלה די מוזרה, מכינה אתכם)
האם מישהו יודע מנסיונו
האם ניתן לחסן ילד לטטנוס בהודו
(מתכוונת לחיסון הפעיל הראשוני, זה שצריך לקבל עם עוד שני דחף)
אנחנו טסים מחרתיים ופתאום קבלתי פיק ברכיים על עניין הטטנוס..
האם יש סיבה, לדעתכם, לדאוג (הרבה) יותר בגלל שמדובר בהודו?
(לא מתכננים טיול הארד-קור של טיולים בג'יפה בכפרים,
אלא יותר בכיוון של איפה שמסתובבות משפחות עם ילדים מכל העולם.
מתחילים בגואה (הללויה!) )
ובכל זאת...
(אגב, היינו כל הקיץ באנגליה הסטרילית, וכמובן שלא עלה כלל על דעתי לחשוש..
לפני אנגליה (מאי 2007) הדף הזה על הטטנוס היה הרבה פחות מועיל!
שמחה שהמשכתי וקראתי - נוסף פה המון מידע קונקרטי
שנכתב ממקום מאוד מושכל ומרשים
מדהים בעייני האתר הזה (זה כבר לא קורה לי לעיתים קרובות כי אורח חיי השתנה בעקבות הגשמת חלומות...)
שאו ברכה, אנשים טובים ברחבי העולם!
האם מישהו יודע מנסיונו
האם ניתן לחסן ילד לטטנוס בהודו
(מתכוונת לחיסון הפעיל הראשוני, זה שצריך לקבל עם עוד שני דחף)
אנחנו טסים מחרתיים ופתאום קבלתי פיק ברכיים על עניין הטטנוס..
האם יש סיבה, לדעתכם, לדאוג (הרבה) יותר בגלל שמדובר בהודו?
(לא מתכננים טיול הארד-קור של טיולים בג'יפה בכפרים,
אלא יותר בכיוון של איפה שמסתובבות משפחות עם ילדים מכל העולם.
מתחילים בגואה (הללויה!) )
ובכל זאת...
(אגב, היינו כל הקיץ באנגליה הסטרילית, וכמובן שלא עלה כלל על דעתי לחשוש..
לפני אנגליה (מאי 2007) הדף הזה על הטטנוס היה הרבה פחות מועיל!
שמחה שהמשכתי וקראתי - נוסף פה המון מידע קונקרטי
שנכתב ממקום מאוד מושכל ומרשים
מדהים בעייני האתר הזה (זה כבר לא קורה לי לעיתים קרובות כי אורח חיי השתנה בעקבות הגשמת חלומות...)
שאו ברכה, אנשים טובים ברחבי העולם!
טיפים להודו
אפשר לחסן בהודו,יש בתי חולים ומרפאות ממש מערביות.
רק צריך להיות עם יד על הדופק ולבדוק אותם כל שנייה.
רק צריך להיות עם יד על הדופק ולבדוק אותם כל שנייה.
טיפים להודו
שאלה למי שנסע עם תינוקות: האם נסעתם בלי לחסן? הבנתי שלפני גיל שנה החיסונים האלה לא מומלצים?
-
- הצטרפות: 28 ינואר 2008, 22:27
טיפים להודו
שלום! אבקש עזרתכם.
אנו נוסעים עם בן שנה ועשר לדרום הודו.
.מחפשים המלצות על קרלה.
מה דעתכם על חיסון טיפוס הבטן לפעוט.(מחוסן בכל השאר, אנחנו הלכנו עם הזרם).
ובעיקר המלצות לתוספי תזונה לקטנצ'יק בהנחה שהוא לא ממש יאכל טוב שם (בעיקר כי אנחנו נפחד לאפשר לו...).
הא וגם... מישהו מכיר בי"ח או מרפאה פרטיים באיזור וארקאלה שבקרלה?
תודה רבה לכולכם
אנו נוסעים עם בן שנה ועשר לדרום הודו.
.מחפשים המלצות על קרלה.
מה דעתכם על חיסון טיפוס הבטן לפעוט.(מחוסן בכל השאר, אנחנו הלכנו עם הזרם).
ובעיקר המלצות לתוספי תזונה לקטנצ'יק בהנחה שהוא לא ממש יאכל טוב שם (בעיקר כי אנחנו נפחד לאפשר לו...).
הא וגם... מישהו מכיר בי"ח או מרפאה פרטיים באיזור וארקאלה שבקרלה?
תודה רבה לכולכם
-
- הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 21:56
- דף אישי: הדף האישי של עולם_קטן*
טיפים להודו
משהו שהפריע לי בהודו זה הלכלוך.
אבל לא הלכלוך שהרוב מתכוונים אליו,
כוונתי היא ללכלוך האדיר אותו מותיר אחריו כל תייר ממוצע,
עם מאות ואלפי בקבוקי מים ריקים שהוא זורק (אפילו אם זורקים לפח, לרוב זה מגיע להיות מפוזר ברחוב או בסביבה ובנוף...).
בטיולי הקודם, קניתי בארץ פילטר מים, דרכו שתיתי במהלך חצי שנה מ כל סוג של מקור מים בהודו.
לא היה לי אפילו פעם אחת קלקול קיבה או הרגשה לא טובה - גופנית, ונפשית - כי לא הרגשתי תחושת נאחס ומועקה נפשית בידיעה שאני מזהמת את עולמנו, ובפרט את המקום המדהים הזה בו אני אורחת ומטיילת.
תחשבו על זה,רוב המטיילים לא רק שאינם חשים נאחס על כך שהם מייצרים טונות של אשפה מיותרת שאינה מתכלה באזור המדהים בו הם מטיילים,
הם אפילו לא מודעים לכך.
והם לא מודעים לכך שמטייל ממוצע מיצר הרבה יותר (הרבה הרבה יותר...!) אשפה מהודי ממוצע, שלא שותה מים מבקבוקים.
בעצם עם המטיילים והאדם המערבי הגיע רוב הלכלוך.
היו מקומות, כפרים מבודדים שהגעתי אליהם, והיו זרוקים בהם ערמות על ערמות של פלסטיק (הרוב בקבוקים וגם שקיות),
וידעת בברור שהרוב הגדול של ה"זוהמה ברחובות" היא תוצרת של מעט התיירים שהגיעו לכפר המבודד הזה, כי המקומיים שותים מהנהר.
אני מבקשת מכם המטיילים או החברים של מטיילים להעביר את המידע שאפשר גם אחרת,
אפשר לשתות מים בכל מקום בלי הצורך לזהם בפלסטיק,
וגם לחסוך הרבה כסף בקניית בקבוקי מים מינרלים, עם הוצאה חד-פעמית שמתקזזת ואפילו יוצא הרבה יותר זול בסופו של דבר.
וזה תקף גם בארץ!!!
פעם "למטייל" היו מוכרים פילטר-קשית קטנטן במאה ומשהו שקל,
לא יודעת למה אי אפשר למצוא את זה יותר אצלם (אולי מחוסר ביקוש הם הפסיקו למכור?)
function=details&[/u]ID=4&GROOP=4]זו חברה אחת שמצאתי
עם הפילטרים האלו לא צריך להוסיף למים כלור או יוד (שלא כ"כ בריא)
ורובם פועלים על מסנן קרמי+מסנן פחם
אני בטוחה שיש עוד חברות שאפשר למצוא.
אבל לא הלכלוך שהרוב מתכוונים אליו,
כוונתי היא ללכלוך האדיר אותו מותיר אחריו כל תייר ממוצע,
עם מאות ואלפי בקבוקי מים ריקים שהוא זורק (אפילו אם זורקים לפח, לרוב זה מגיע להיות מפוזר ברחוב או בסביבה ובנוף...).
בטיולי הקודם, קניתי בארץ פילטר מים, דרכו שתיתי במהלך חצי שנה מ כל סוג של מקור מים בהודו.
לא היה לי אפילו פעם אחת קלקול קיבה או הרגשה לא טובה - גופנית, ונפשית - כי לא הרגשתי תחושת נאחס ומועקה נפשית בידיעה שאני מזהמת את עולמנו, ובפרט את המקום המדהים הזה בו אני אורחת ומטיילת.
תחשבו על זה,רוב המטיילים לא רק שאינם חשים נאחס על כך שהם מייצרים טונות של אשפה מיותרת שאינה מתכלה באזור המדהים בו הם מטיילים,
הם אפילו לא מודעים לכך.
והם לא מודעים לכך שמטייל ממוצע מיצר הרבה יותר (הרבה הרבה יותר...!) אשפה מהודי ממוצע, שלא שותה מים מבקבוקים.
בעצם עם המטיילים והאדם המערבי הגיע רוב הלכלוך.
היו מקומות, כפרים מבודדים שהגעתי אליהם, והיו זרוקים בהם ערמות על ערמות של פלסטיק (הרוב בקבוקים וגם שקיות),
וידעת בברור שהרוב הגדול של ה"זוהמה ברחובות" היא תוצרת של מעט התיירים שהגיעו לכפר המבודד הזה, כי המקומיים שותים מהנהר.
אני מבקשת מכם המטיילים או החברים של מטיילים להעביר את המידע שאפשר גם אחרת,
אפשר לשתות מים בכל מקום בלי הצורך לזהם בפלסטיק,
וגם לחסוך הרבה כסף בקניית בקבוקי מים מינרלים, עם הוצאה חד-פעמית שמתקזזת ואפילו יוצא הרבה יותר זול בסופו של דבר.
וזה תקף גם בארץ!!!
פעם "למטייל" היו מוכרים פילטר-קשית קטנטן במאה ומשהו שקל,
לא יודעת למה אי אפשר למצוא את זה יותר אצלם (אולי מחוסר ביקוש הם הפסיקו למכור?)
function=details&[/u]ID=4&GROOP=4]זו חברה אחת שמצאתי
עם הפילטרים האלו לא צריך להוסיף למים כלור או יוד (שלא כ"כ בריא)
ורובם פועלים על מסנן קרמי+מסנן פחם
אני בטוחה שיש עוד חברות שאפשר למצוא.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
טיפים להודו
שלום לכולם.
אנחנו מתכוונים לנסוע בדצמבר לשבועיים לגואה עם שתי ילדות קטנות-
שנתיים ןחצי ושבעה חודשים.
נשמח לשמוע ממי שהיה ומכיר על חופים מתאימים שבהם נמצא משפחות נוספות-
וכמו כן-
מה אפשרויות הלינה המןמלצות.
אנחנו מתכוונים לנסוע בדצמבר לשבועיים לגואה עם שתי ילדות קטנות-
שנתיים ןחצי ושבעה חודשים.
נשמח לשמוע ממי שהיה ומכיר על חופים מתאימים שבהם נמצא משפחות נוספות-
וכמו כן-
מה אפשרויות הלינה המןמלצות.
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2008, 23:33
טיפים להודו
אנחנו מתכננים טיול ממושך בהודו. אני, אשתי ובתנו בת שנתיים וחצי. אני הייתי פעמיים לפני הרבה שנים. חשבנו להיות 3 חודשים באיזור גואה ואז לעלות לצפון לעוד 3 חודשים. אנחנו לא בזבזנים אך זה ממש לא טיול ל"התכלבות". כמה צריך לעלות לחודש לשלושתינו? אנחנו מבשלים לבד רב הזמן. לא מחפשים מקומות הומי אדם אלא כאלו עם משפחות חביבות וילדים חמודים. את תקופת הקרחנה כבר שכחנו...
טיפים להודו
מתחילה לחשוב שנסיעה להודו עכשיו היא הדבר הטוב ביותר שאני יכולה לעשות לעצמי.
אני לא נשואה, ללא ילדים, כבר למעלה מ-16 שנה עמוק בעולם היוגה (מתרגלת ומלמדת)
שמעתי על הודו כ"כ הרבה, ומרגישה שזה הדבר שאני צריכה לעשות עכשיו.
אשמח על המלצות בעיקר לגבי אשראמים לשהות בהם. תודה.
אני לא נשואה, ללא ילדים, כבר למעלה מ-16 שנה עמוק בעולם היוגה (מתרגלת ומלמדת)
שמעתי על הודו כ"כ הרבה, ומרגישה שזה הדבר שאני צריכה לעשות עכשיו.
אשמח על המלצות בעיקר לגבי אשראמים לשהות בהם. תודה.
-
- הצטרפות: 18 יוני 2008, 00:35
- דף אישי: הדף האישי של ר_ו_ת_ה*
טיפים להודו
יש לי כמה המלצות
כתבתי בהרחבה בדף שלי בתגובה לשאלה של כאן ועכשיו על הנסיעה האחרונה שלי בקיץ שעבר (דווקא עם ילד... אבל גם יוגה)
את יכולה לקרוא שם
ההמלצות שלי הן בעיקר לתרגול בזרם איינגר, אבל לפני כ-5 שנים הייתי שנה בהודו - נסעתי בעקבות היוגה
והייתי בהרבה מקומות
אם תתני כיוון מה מעניין אותך, מבחינת זרם, מיקום וכו' , אולי אוכל לעזור...
כתבתי בהרחבה בדף שלי בתגובה לשאלה של כאן ועכשיו על הנסיעה האחרונה שלי בקיץ שעבר (דווקא עם ילד... אבל גם יוגה)
את יכולה לקרוא שם
ההמלצות שלי הן בעיקר לתרגול בזרם איינגר, אבל לפני כ-5 שנים הייתי שנה בהודו - נסעתי בעקבות היוגה
והייתי בהרבה מקומות
אם תתני כיוון מה מעניין אותך, מבחינת זרם, מיקום וכו' , אולי אוכל לעזור...
טיפים להודו
איזו התרגשות - אנחנו נוסעים עם ילדה בת שנתיים עוד שבועיים (מרץ אפריל) לכיוון כללי צפון.
מבקשים המלצות למקומות נעימים, הודיים (אוכלוסיה של לא רק מטיילים אלא גם מקומיים), עם אחוז סביר של מטיילים לא ישראלים מכלל המטיילים.
יש דבר כזה? לתחושתי רבים מעדיפים להידבק לזרם הראשי אבל אני בטוח שיש גם מקומות אחרים עדריים פחות.
חשבנו על רישיקש בתור התחלה, המליצו לנו גם על קאסר דווי, אבל יש לי תחושה שהמקום נהיה מאורה ישראלית (נפתח של בית חב"ד).
הכוונה בגדול היא להתקדם צפונה אם יהיה חם.
תודה רבה
מבקשים המלצות למקומות נעימים, הודיים (אוכלוסיה של לא רק מטיילים אלא גם מקומיים), עם אחוז סביר של מטיילים לא ישראלים מכלל המטיילים.
יש דבר כזה? לתחושתי רבים מעדיפים להידבק לזרם הראשי אבל אני בטוח שיש גם מקומות אחרים עדריים פחות.
חשבנו על רישיקש בתור התחלה, המליצו לנו גם על קאסר דווי, אבל יש לי תחושה שהמקום נהיה מאורה ישראלית (נפתח של בית חב"ד).
הכוונה בגדול היא להתקדם צפונה אם יהיה חם.
תודה רבה
-
- הצטרפות: 05 אפריל 2009, 21:21
- דף אישי: הדף האישי של יוטי_בעיר*
טיפים להודו
את מכירה את הודו?
נאגאר יכול להיות נחמד, אני לא יודעת מה מצב הישראלים שם אבל בקיץ האחרון אמרו לי שדי שקט.
קאסאר דווי יהיה "מפוצץ", זה המקום ה"שקט" החדש של הישראלים.
נאגאר יכול להיות נחמד, אני לא יודעת מה מצב הישראלים שם אבל בקיץ האחרון אמרו לי שדי שקט.
קאסאר דווי יהיה "מפוצץ", זה המקום ה"שקט" החדש של הישראלים.
טיפים להודו
רוולסר, כפר קטן עם אגם, הרבה טיבטים, נדמה לי שמופיע בלונלי פלנט. הינו שם עם ילדים והעברנו מספר ימים נעימים. יש הר עם מערות קדושות (לא זוכרת למה) ואפשר לטייל ברגל. יש אפילו "גן חויות" עם איזה שני דובים. יש שם מרכז מדיטציה ולכן יש קצת מערבים אבל ממש מעט ולא מהסוג הישראלי שבא בחבורות. הכפר די גבוה והמזגאוויר שם נעים. חובה להאכיל את הקופים והדגים, חוויה חשובה לילדים.
קאסר דווי מקסים אבל באמת מתמלא ביותר ויותר ישראלים....
באזור דארמסללה אנחנו בחרנו לישון ולשהות במקלוד גאנג' ולא בבאגסו/דרמקוט וככה התחמקנו מהישראלידה ההמונית מדי, במקלוד יש הרבה מערביים מכל הסוגים והמינים...
תהנו..
קאסר דווי מקסים אבל באמת מתמלא ביותר ויותר ישראלים....
באזור דארמסללה אנחנו בחרנו לישון ולשהות במקלוד גאנג' ולא בבאגסו/דרמקוט וככה התחמקנו מהישראלידה ההמונית מדי, במקלוד יש הרבה מערביים מכל הסוגים והמינים...
תהנו..
-
טיפים להודו
מגיעים לדלהי עם 4 קטנים. מחפשים המלצה על מלון נעים מאוד ממוזג שיכול להכיל את כולנו בחדר אחד. מכירים?
-
- הצטרפות: 09 אפריל 2012, 16:17
טיפים להודו
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מי נמצא גואה עכשיו פון בקשה
מי נמצא גואה עכשיו פון בקשה
-
טיפים להודו
שלום לאנשי הודו
אשמח לשמוע על טיבה של הדרך שבין דלהי למנאלי: האם היא קשה ומסוכנת או סבירה? קשה לי מאוד עם נסיעות מפחידות ורוצה לדעת למה להערך...
אשמח לשמוע על טיבה של הדרך שבין דלהי למנאלי: האם היא קשה ומסוכנת או סבירה? קשה לי מאוד עם נסיעות מפחידות ורוצה לדעת למה להערך...
טיפים להודו
שלום לכולם
אני מחפש איש קשר בדהלי ליצור בגדים ??????
שלום לכולם
אני מחפש איש קשר בדהלי ליצור בגדים ??????
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
טיפים להודו
אשמח להמלצה על מלון נקי וזול בדלהי ליומיים הראשונים...
טיפים להודו
אנחנו נוסעים לגואה עם בנות אחת בת 8 ואחת בת 6 המלצות למקומות לבלות עם הבנות , ומקומות מומלצים ללינה
אופציה בית על החוף
אנחנו נוסעים לגואה עם בנות אחת בת 8 ואחת בת 6 המלצות למקומות לבלות עם הבנות , ומקומות מומלצים ללינה
אופציה בית על החוף
טיפים להודו
אנחנו מתכננים נסיעה (חודש-חודש וחצי) עם בתנו המתוקה, שתהיה בת עשרה חודשים. היא לא מחוסנת ואני מניחה שבקרוב נתחיל טעימות ועד אז היא כבר תאכל מוצקים.
הלוואי ואצליח להחזיר אותה להנקה מלאה לאורך הטיול, אבל אם לא - איך מומלץ להתנהל עם פירות וירקות? ובכלל - כל טיפ שיהיה רלוונטי עבורנו יתקבל באהבה גדולה!
אנחנו מתכננים נסיעה (חודש-חודש וחצי) עם בתנו המתוקה, שתהיה בת עשרה חודשים. היא לא מחוסנת ואני מניחה שבקרוב נתחיל טעימות ועד אז היא כבר תאכל מוצקים.
הלוואי ואצליח להחזיר אותה להנקה מלאה לאורך הטיול, אבל אם לא - איך מומלץ להתנהל עם פירות וירקות? ובכלל - כל טיפ שיהיה רלוונטי עבורנו יתקבל באהבה גדולה!