טבע לי
-
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2005, 00:34
- דף אישי: הדף האישי של הילה_ב*
טבע לי
דף בית אישי תתחדשי!!!
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2004, 08:41
- דף אישי: הדף האישי של טבע_לי*
טבע לי
תודה להילה ב
אנחנו בהכנות אחרונות לקראת סדנה בבניה באדמה, מיכיוון שזה לא בקטע מיסחרי אלא לימוד תוך כדי התנסות, יש פה ניסיון לארגן את רוב הציוד שצריך( ומסתבר שיש צורך בכלים, כלי עבודה וגם בחומרים לבניה) באופן אקולוגי כלכלי לאמא אדמה וגם לי. כך שיש דברים שצריך לאסוף, לבקש מאחרים ועוד.
אז זה לוקח זמן
ובכל זאת דף הבית נפתח כדי שכל מי שמעוניין להשתתף ירשום פה פרטיםלהתקשרות וזה בעיקר טלפון, מי שרוצה שהטלפון ימחק לאחר הקריאה, נימחק את המס' מהדף.
הרעיון בסדנא להתנסות ב2 טכניקות של בניה, תלוי כמה נספיק
וגם חשוב שכל מי שמתאימה לו הסדנא יתחיל מעכשיו לאסוף בקבוקי זכוכית ציבעוניים, אלמנטים קישוטיים( בימקום לזרוק נטביע בקיר)
קרמיקה ציבעונית לעיטור( גם אם אלה אריחים בודדים או שבורים.
ואם יש עוד רעיונות, אז בכייף ובשימחה.
זהו, מתחילה ההרשמה.............
אנחנו בהכנות אחרונות לקראת סדנה בבניה באדמה, מיכיוון שזה לא בקטע מיסחרי אלא לימוד תוך כדי התנסות, יש פה ניסיון לארגן את רוב הציוד שצריך( ומסתבר שיש צורך בכלים, כלי עבודה וגם בחומרים לבניה) באופן אקולוגי כלכלי לאמא אדמה וגם לי. כך שיש דברים שצריך לאסוף, לבקש מאחרים ועוד.
אז זה לוקח זמן
ובכל זאת דף הבית נפתח כדי שכל מי שמעוניין להשתתף ירשום פה פרטיםלהתקשרות וזה בעיקר טלפון, מי שרוצה שהטלפון ימחק לאחר הקריאה, נימחק את המס' מהדף.
הרעיון בסדנא להתנסות ב2 טכניקות של בניה, תלוי כמה נספיק
וגם חשוב שכל מי שמתאימה לו הסדנא יתחיל מעכשיו לאסוף בקבוקי זכוכית ציבעוניים, אלמנטים קישוטיים( בימקום לזרוק נטביע בקיר)
קרמיקה ציבעונית לעיטור( גם אם אלה אריחים בודדים או שבורים.
ואם יש עוד רעיונות, אז בכייף ובשימחה.
זהו, מתחילה ההרשמה.............
-
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2005, 00:34
- דף אישי: הדף האישי של הילה_ב*
טבע לי
איך את חושבת שתתנהל הסדנא?
פעם ב... או נגיד חודש רצוף?
ואם חודש (או יותר) יש לך אולי רעיון איפה נוכל ללון? (אבא אמא ו2 ילדים) מספיק לנו גם חדר לזרוק בו כמה מזרונים לשינה...
פעם ב... או נגיד חודש רצוף?
ואם חודש (או יותר) יש לך אולי רעיון איפה נוכל ללון? (אבא אמא ו2 ילדים) מספיק לנו גם חדר לזרוק בו כמה מזרונים לשינה...
-
טבע לי
חשבתי על סדנא של שבוע
השאלות של הילה גורמות לי לחשוב, האם במהלך השבוע נסיים את הפרויקט? ומי שקשה לו להגיע יום יום, איפה יישן? אז אם המבנה היה קיים אז בכייף אפשר לישון בו, זה יתאים לסדנה השניה, שבה נעשה הרחבה
נכון לעכשיו אין (לי) פתרונות לינה
הרעיון הוא לבנות מבנה בצורת שבלול, בטכניקת בניה המתבססת על שקים
בנוסף לבנות שירותים אקולוגים
ולעטר קיר בלוקים רגיל בטיח אדמה
וגם , הכי חשוב אני מאוד פתוחה לרעיונות חדשים, נוספים, לדוגמא אם מישהו רוצה להתנסות בבניה מלבני אדמה, בכיף, הוא/ היא מוזמנים להכין קוביות ליצירת הלבנים, ואם יש רעיונות אחרים גם אשמח לשמוע.
אני בהשתדלות שבשבועיים הקרובים הסדנה תתחיל, מצאתי אדמה מתאימה, עכשיו צריך לשנע אותה למקום.
השאלות של הילה גורמות לי לחשוב, האם במהלך השבוע נסיים את הפרויקט? ומי שקשה לו להגיע יום יום, איפה יישן? אז אם המבנה היה קיים אז בכייף אפשר לישון בו, זה יתאים לסדנה השניה, שבה נעשה הרחבה
נכון לעכשיו אין (לי) פתרונות לינה
הרעיון הוא לבנות מבנה בצורת שבלול, בטכניקת בניה המתבססת על שקים
בנוסף לבנות שירותים אקולוגים
ולעטר קיר בלוקים רגיל בטיח אדמה
וגם , הכי חשוב אני מאוד פתוחה לרעיונות חדשים, נוספים, לדוגמא אם מישהו רוצה להתנסות בבניה מלבני אדמה, בכיף, הוא/ היא מוזמנים להכין קוביות ליצירת הלבנים, ואם יש רעיונות אחרים גם אשמח לשמוע.
אני בהשתדלות שבשבועיים הקרובים הסדנה תתחיל, מצאתי אדמה מתאימה, עכשיו צריך לשנע אותה למקום.
-
טבע לי
הילה, אני קוראת שוב את מה שכתבת, וחושבת לעצמי ...
שאיזה מגניב היה לו יכולתי להציע לכם/ למשתתפי הסדנה לישון בבית של אדמה, אינשאללה בסדנה הבאה.
שאיזה מגניב היה לו יכולתי להציע לכם/ למשתתפי הסדנה לישון בבית של אדמה, אינשאללה בסדנה הבאה.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2007, 16:14
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לתמרה*
טבע לי
איזה כייף בנייה אקולוגית כל הכבוד.
אפשר לשאול באיזה איזור בארץ מדובר?
אפשר לשאול באיזה איזור בארץ מדובר?
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
טבע לי
אם הסדנא במרכז הארץ אני אשמח לקבל פרטים עליה. }
-
טבע לי
הסדנה בשרון
-
- הצטרפות: 08 מרץ 2004, 10:40
- דף אישי: הדף האישי של סיג_סיג*
טבע לי
גם אני אשמח לפרטים.
תודה!
תודה!
-
- הצטרפות: 30 ינואר 2007, 20:26
- דף אישי: הדף האישי של יוצאות_להפליג*
טבע לי
אנחנו עכשיו בארץוגם נשמח לשמוע עוד כשיתגבש קצת יותר הרעיון! (אפשר בדפבית)
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
טבע לי
בקבוקי זכוכית ציבעוניים,
הבקבוקי זכוכית זה אלמנט קישוטי או ממש חלק מחומרי הבניה?
אשמח לשמוע עוד כשיהיה עוד מה לשמוע
הבקבוקי זכוכית זה אלמנט קישוטי או ממש חלק מחומרי הבניה?
אשמח לשמוע עוד כשיהיה עוד מה לשמוע
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2006, 00:08
- דף אישי: הדף האישי של ציבעונית_בשרון*
טבע לי
בקבוקי הזכוכית הם אלמנט קישוטי, הם גם אלמנט של אור צבעוני החודר דרך הבקבוק, מכאן שהם גם חלק מחומרי הבניה בקטעים מסוימים.