חצ'קונים באופן טבעי
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2005, 14:42
- דף אישי: הדף האישי של ר_ו_ב_י_נ_א*
חצ'קונים באופן טבעי
תמרחו שכבה נאה של חימר ירוק ותנו לה להתייבש עד הסוף, אל תפוצצו וזה יעבור בלי להשאיר צלקת.
@}
@}
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
חצ'קונים באופן טבעי
חלילה לא לפוצץ. זה עושה צלקות.
גם לא להתפתות לסבונים מייבשים מדי - העור מגיב לזה ביצירת עוד ועוד שומן.
גם לא להתפתות לסבונים מייבשים מדי - העור מגיב לזה ביצירת עוד ועוד שומן.
-
- הצטרפות: 12 נובמבר 2008, 21:53
- דף אישי: הדף האישי של כוח_האמונה*
חצ'קונים באופן טבעי
אצלי מה שעובד זה לשטוף כמה פעמים ביום עם סבון (לא סבון ללא סבון , סתם סבון רגיל, פשוט כזה) בדרך כלל למחרת זה מתייבש וכעבור יום נוסף זה נעלם לגמרי
-
- הצטרפות: 12 נובמבר 2008, 21:53
- דף אישי: הדף האישי של כוח_האמונה*
חצ'קונים באופן טבעי
אה... רק עכשיו קראתי מה שכתבה סאלי מעליי... אז אולי לא כדאי עם סבון..???
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
חצ'קונים באופן טבעי
אני לא מומחית לתחום. בעבר היו לי הרבה כשלונות בנושא... וגם אני שאלתי את עצמי מה לעשות כשזה יגיע לביתי. בטח יגיע, כי גם לי וגם לזוגי היו.
אבל מתוך הכשלונות למדתי כמה דברים.
אחד הדברים שהבחנתי היה שעודף ייבוש גורם בסה"כ לשומניות. אבל אפשר גם לנסות. עם הצלחה לא מתווכחים
בכל מקרה היתי לוקחת סבון ללא מרכיבים מזיקים. לא רגיל.
אבל מתוך הכשלונות למדתי כמה דברים.
אחד הדברים שהבחנתי היה שעודף ייבוש גורם בסה"כ לשומניות. אבל אפשר גם לנסות. עם הצלחה לא מתווכחים

-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
חצ'קונים באופן טבעי
רובינא,
איפה משיגים חימר ירוק?
תודה לכולן על העיצות (-:
איפה משיגים חימר ירוק?
תודה לכולן על העיצות (-:
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
חצ'קונים באופן טבעי
אפשר לבנתיים למרוח על החצ'קון קצת משחת שיניים שתשמור עליו נקי מחוטא וגם תלבין אותו
>אילה רצינית לשם שינוי<
>אילה רצינית לשם שינוי<
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2005, 14:42
- דף אישי: הדף האישי של ר_ו_ב_י_נ_א*
חצ'קונים באופן טבעי
בחנויות טבע. אם את באזור כרכור את מוזמנת לבוא ולקבל קצת - יש לנו כמות שתספיק לכל החיים 

-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
חצ'קונים באופן טבעי
רובינא יקרה,
תודה על ההצעה הנדיבה. אנחנו ברמת-גן...
תודה על ההצעה הנדיבה. אנחנו ברמת-גן...
-
- הצטרפות: 17 אוקטובר 2008, 20:04
חצ'קונים באופן טבעי
שלום, בתי סובלת מאקנה, כתוצאה מהורמונים. אנחנו יודים זאת, משום שנטלה במשך חודשיים גלולות נגד הריון והאקנה היה כלא היה.
מובן שגלולות למניעת הריון אינן רעיון מוצלח, אבל, שאלתי היא- איך היא תוכל לאזן את גופה מבחינה הורמונלית, כך שהאקנה לא יופיע, מבלי לנטול גלולות.
תודה רבה מקרב לב...
מובן שגלולות למניעת הריון אינן רעיון מוצלח, אבל, שאלתי היא- איך היא תוכל לאזן את גופה מבחינה הורמונלית, כך שהאקנה לא יופיע, מבלי לנטול גלולות.
תודה רבה מקרב לב...
חצ'קונים באופן טבעי
מבחינה הורמונלית אני לא יודעת איך אפשר לאזן, חוץ מגלולות, גם אני עברתי ככה את גיל ההתבגרות.
אבל כשהחצקון כבר יוצא אפשר לשים עליו טיפונת אלכוהול שמחטא ומייבש, אצלי בד"כ למחרת כבר כמעט נעלם.
הרבה בנות בגיל ההתבגרות שמות מייקאפ כדי להסתיר, הבעיה שזה עוד יותר סותם את הנקבוביות, והמצב רק מחמיר.
חשבו לשמור על עור נקי, לשטוף בבוקר ובערב (עם סבון עדין שמותאם לזה) אני משתמשת גם במי פנים ללא אלכוהול (לא מאוד טבעי אבל מאוד עוזר), וכמובן תזונה.
בהצלחה
אבל כשהחצקון כבר יוצא אפשר לשים עליו טיפונת אלכוהול שמחטא ומייבש, אצלי בד"כ למחרת כבר כמעט נעלם.
הרבה בנות בגיל ההתבגרות שמות מייקאפ כדי להסתיר, הבעיה שזה עוד יותר סותם את הנקבוביות, והמצב רק מחמיר.
חשבו לשמור על עור נקי, לשטוף בבוקר ובערב (עם סבון עדין שמותאם לזה) אני משתמשת גם במי פנים ללא אלכוהול (לא מאוד טבעי אבל מאוד עוזר), וכמובן תזונה.
בהצלחה
-
חצ'קונים באופן טבעי
חשבו לשמור על עור נקי,
כל אלו לא עזרו!
כל אלו לא עזרו!
-
- הצטרפות: 02 אוגוסט 2010, 10:06
חצ'קונים באופן טבעי
כמו בכול דפי באופן, הדפים שהם בעיקר פונים למתבגרים (פצעי בגרות מופיעים בעיקר בגיל ההתבגרות) נכתבים ע"י הורים בלי אף מתבגר שנכנס לעמוד.
לי יש הרבה פצעי בגרות, בעיקר לפני מחזור. לפי דעתי זה פשוט בא והולך בלי לגעת בזה, כשזה מפריע לי מאוד אני שמה משחות. יש בעדן איזושהו סבון שעזר לי, אם זה מעניין מישהו אז אני אבדוק איך קוראים לו. אבל בדרך כלל אני שמה פייס איט, רעיון לא באופני כ"כ אבל כאמור זה היה במצבים שהפצעונים הפריעו לי מאוד.
לי יש הרבה פצעי בגרות, בעיקר לפני מחזור. לפי דעתי זה פשוט בא והולך בלי לגעת בזה, כשזה מפריע לי מאוד אני שמה משחות. יש בעדן איזושהו סבון שעזר לי, אם זה מעניין מישהו אז אני אבדוק איך קוראים לו. אבל בדרך כלל אני שמה פייס איט, רעיון לא באופני כ"כ אבל כאמור זה היה במצבים שהפצעונים הפריעו לי מאוד.
-
- הצטרפות: 09 דצמבר 2008, 18:28
- דף אישי: הדף האישי של זארו_סובה*
חצ'קונים באופן טבעי
לחברה טובה שסבלה מחצ'קונים גם אחרי גיל העשרה - המליצו למרוח טיפת שמן עץ התה על כל פצעון פעם-פעמיים ביום וזה עזר לה מאוד!!!
למיטב ידיעתי - גם תזונה משפיעה על העניין הזה... אם מדובר בתופעה חמורה - כדאי להתייעץ עם נטורופת/ית או תזונאי/ת אחרת...
בכל אופן - ניתן להתייעץ עם קוסמטיקאיות בנושא (בטח יש כאן כמה שמטפלות באמצעים טבעיים וללא כימיקלים).
למיטב ידיעתי - גם תזונה משפיעה על העניין הזה... אם מדובר בתופעה חמורה - כדאי להתייעץ עם נטורופת/ית או תזונאי/ת אחרת...
בכל אופן - ניתן להתייעץ עם קוסמטיקאיות בנושא (בטח יש כאן כמה שמטפלות באמצעים טבעיים וללא כימיקלים).
-
חצ'קונים באופן טבעי
מאחר והבעיה נעלמה, כשהיא שינתה את המאזן ההורמונלי- להלן הגלולות- אני מחפשת בעצם- הורמונים באופן טבעי!
מישהו מכיר??? לגיל ההתבגרות?
מישהו מכיר??? לגיל ההתבגרות?
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
חצ'קונים באופן טבעי
למצבים קשים מאוד של אקנה אפשר לעשות העמסה של ויטמין A
אבל עדיף לא לעשות אותה בקיץ
ויש גם קרם של ויטמין A רטוויט שניהם רק אצל רופא עור
אבל עדיף לא לעשות אותה בקיץ
ויש גם קרם של ויטמין A רטוויט שניהם רק אצל רופא עור
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2003, 13:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של*
חצ'קונים באופן טבעי
העמסה של ויטמין A
מה זה אומר?
מה זה אומר?
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
חצ'קונים באופן טבעי
לעשות העמסה של ויטמין A
ממש לא מומלץ בגיל הפריון.
ממש לא מומלץ בגיל הפריון.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
חצ'קונים באופן טבעי
קינסיולוגיה, אייפק, דיקור, צמחים... יש לא מעט שיטות אלטרנטיביות שנוגעות באופן ישיר וממוקד גם בנושא של איזון הורמונלי.
קינסיולוגיה, אייפק, דיקור, צמחים... יש לא מעט שיטות אלטרנטיביות שנוגעות באופן ישיר וממוקד גם בנושא של איזון הורמונלי.