חגית ל
-
- הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
- דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*
חגית ל
אני חוזרת לכאן כדי לסגת קצת מברים שכתבתי. נראה לי שהרצון לילד הוא משהו הרבה יותר עמוק וטבוע ממה שתיארתי כאן ולא נופל לקטגוריה שהכנסתי אותו אליה. לא הייתי במקום הזה אבל אם אני מנסה לשים את עצמי שם אז אני ממש מבינה ולא שופטת. סליחה שהלאיתי אותך כאן עם איזה דיון שהתנהל בעצם ביני לביני. אם זה לא במקום את מוזמנת למחוק. תודה. לילך
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2002, 23:41
חגית ל
לשאלה ישנה שלך כאן לומדים הקלדה עיוורת
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*
חגית ל
וואווו, עודד, המון תודות @}
חבל שאין לך דף בית, רציתי לכתוב לך כמה נהינתי מהשיר על הכינים וכמה את נראה חמוד בתמונה כשכתבת על הספר שלך.
חבל שאין לך דף בית, רציתי לכתוב לך כמה נהינתי מהשיר על הכינים וכמה את נראה חמוד בתמונה כשכתבת על הספר שלך.
-
- הצטרפות: 05 יולי 2004, 00:12
חגית ל
LOL זה "צוחק בקול רם" (באנגלית, כמובן)
-
- הצטרפות: 28 מרץ 2005, 22:52
חגית ל
חגית הי!
קראתי את מה שכתבת ב- לגדל ילדים בלי חיתולים ואני בכוונה עונה לך פה, על מנת שתוכלי למחוק אם התשובה לא לרוחך.
נשמע שהבת שלך משועממת מאוד- מאוד! בניגוד לרוח האתר הזה, אולי פשוט תנסי לשלוח אותה לגן!
<פיצה לוקחת נשימה עמוקה ומרימה את הראש לבדוק אם לא הולכים להלקות אותה>
אבל ברצינות, אולי זה מה שהיא צריכה? אני הייתי לפחות מנסה. אולי דווקא לבת שלך זה מתאים.
יכול להיות שאם זה יענה על הצרכים החברתיים והרגשיים שלה היא תהיה פחות תובענית בקשר איתך.
מאחר ואני לא את, ואני לא יודעת מה עקרונותיך ורצונותיך כתבתי לך פה על מנת שתוכלי למחוק.
סליחה אם מה שכתבתי לא לרוחך.
פיצה
קראתי את מה שכתבת ב- לגדל ילדים בלי חיתולים ואני בכוונה עונה לך פה, על מנת שתוכלי למחוק אם התשובה לא לרוחך.
נשמע שהבת שלך משועממת מאוד- מאוד! בניגוד לרוח האתר הזה, אולי פשוט תנסי לשלוח אותה לגן!
<פיצה לוקחת נשימה עמוקה ומרימה את הראש לבדוק אם לא הולכים להלקות אותה>
אבל ברצינות, אולי זה מה שהיא צריכה? אני הייתי לפחות מנסה. אולי דווקא לבת שלך זה מתאים.
יכול להיות שאם זה יענה על הצרכים החברתיים והרגשיים שלה היא תהיה פחות תובענית בקשר איתך.
מאחר ואני לא את, ואני לא יודעת מה עקרונותיך ורצונותיך כתבתי לך פה על מנת שתוכלי למחוק.
סליחה אם מה שכתבתי לא לרוחך.
פיצה
-
- הצטרפות: 28 מרץ 2005, 22:52
חגית ל
שמחתי שלא רצית להרביץ לי.
ברשותך אכתוב עוד כמה דברים שגם הם אולי לא לגמרי ישתלבו ברוח האתר הזה.
גיל שנתיים דומה במקצת לגיל ההתבגרות מבחינת בדיקת הגבולות.
אני לא מדברת מנסיון אישי אלא מנסיון של חברה מאוד קרובה עם בן שנתיים וחצי שרוצה כל דבר לעשות "לבדי, לבדי".
יכול להיות שאם הגדרת הגבולות שלך תהיה ברורה וחדה, אם תתעקשי עליהם גם לילדה יהיה קל יותר וברור יותר מה מותר ומה אסור.
מנסיוני המועט בגידול הקטנטנה אני מבינה שצריך להחליט מה חשוב (למשל עשית הצרכים בשירותים במקרה שלך) ומה פחות חשוב.
לא להלחם על מה שפחות חשוב, אבל איפה שכן, לעמוד בצורה איתנה ולא מתפשרת.
אני הייתי (אני גנבתי את הרעיון מבשמת) אומרת לה שככה אנחנו לא עושים, זה לא מקובל, זה לא נעים לאמא ומשתפת אותה בנקיון. הייתי עושה את זה בעקביות.
אני מניחה שזה תהליך שלוקח יותר מיום- יומיים.
תמשיכי לעדכן ותודה על הראש הפתוח והמוכנות להקשיב.
פיצה
ברשותך אכתוב עוד כמה דברים שגם הם אולי לא לגמרי ישתלבו ברוח האתר הזה.
גיל שנתיים דומה במקצת לגיל ההתבגרות מבחינת בדיקת הגבולות.
אני לא מדברת מנסיון אישי אלא מנסיון של חברה מאוד קרובה עם בן שנתיים וחצי שרוצה כל דבר לעשות "לבדי, לבדי".
יכול להיות שאם הגדרת הגבולות שלך תהיה ברורה וחדה, אם תתעקשי עליהם גם לילדה יהיה קל יותר וברור יותר מה מותר ומה אסור.
מנסיוני המועט בגידול הקטנטנה אני מבינה שצריך להחליט מה חשוב (למשל עשית הצרכים בשירותים במקרה שלך) ומה פחות חשוב.
לא להלחם על מה שפחות חשוב, אבל איפה שכן, לעמוד בצורה איתנה ולא מתפשרת.
אני הייתי (אני גנבתי את הרעיון מבשמת) אומרת לה שככה אנחנו לא עושים, זה לא מקובל, זה לא נעים לאמא ומשתפת אותה בנקיון. הייתי עושה את זה בעקביות.
אני מניחה שזה תהליך שלוקח יותר מיום- יומיים.
תמשיכי לעדכן ותודה על הראש הפתוח והמוכנות להקשיב.
פיצה
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
חגית ל
חגית, איזה קטעים איתך. חשבתי שאת יודעת שאני הבן-זוג של אורלי.
אז כן - צדקת...
היה נחמד לפגוש אותך שוב, אפילו רק לרגע קט בדרך החוצה.
@}
אז כן - צדקת...
היה נחמד לפגוש אותך שוב, אפילו רק לרגע קט בדרך החוצה.
@}
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2004, 19:14
- דף אישי: הדף האישי של Manty_T*
חגית ל
איפה מוצאים מקום לתינוק חדש כשהאחרים כ"כ צמודים
הי חגית, עונה לך פה מהנסיון שלי עם שלושה ילדים...
בהריון השלישי הסוגייה הזו היתה מאד מרכזית בחיי. היה לי ברור שהבכור יצתרך לפנות את גופי כי האמצעית עדיין ינקה. הוא הבין זאת גם, אך ממש לא היה מרוצה מכך.
בסוף, כשהשלישי נולד, הגדולים ויתרו עלי מיד ורבו על "מי ישן ליד התינוק". בימים הראשונים התינוק היה צמוד לקיר והבכור קיבל את אבא, אך לאחר שהעניינים התייצבו ישנו בכור - תינוק - אמא - בכורה כשהתינוק לפעמים מחליף צדדים.
אחרי כחצי שנה הבכור עבר לישון מעלינו ב T....
אבל גמישות ו"כסאות מוסיקליים" עובדים אצלנו הכי טוב
הי חגית, עונה לך פה מהנסיון שלי עם שלושה ילדים...
בהריון השלישי הסוגייה הזו היתה מאד מרכזית בחיי. היה לי ברור שהבכור יצתרך לפנות את גופי כי האמצעית עדיין ינקה. הוא הבין זאת גם, אך ממש לא היה מרוצה מכך.
בסוף, כשהשלישי נולד, הגדולים ויתרו עלי מיד ורבו על "מי ישן ליד התינוק". בימים הראשונים התינוק היה צמוד לקיר והבכור קיבל את אבא, אך לאחר שהעניינים התייצבו ישנו בכור - תינוק - אמא - בכורה כשהתינוק לפעמים מחליף צדדים.
אחרי כחצי שנה הבכור עבר לישון מעלינו ב T....
אבל גמישות ו"כסאות מוסיקליים" עובדים אצלנו הכי טוב
חגית ל
שלום חגית. ראיתי את המלצתך לגבי ד"ר סדן ואני רוצה לבקש ממך עזרה קטנה. אני עברתי כבר מיליון רופאי נשים ובינתיים לא מצאתי את "הרופא שלי". אני גרה בת"א. אני מאד מאמינה ברפואה אלטרנטיבי. בשלב זה, הרופאים שהגעתי אליהם קצת זילזלו בידע זה. כמו כל אישה יש לי פחדים מהפלישה לגופי וחששות מהגישה הקונבנציונלית - "תקחי אקמול וזה יעבור לך".הייתי רוצה להתייעץ איתך לגבי ד"ר סדן באופן אישי. אם לא קשה לך לכתוב לי ישירות לאימייל שלי[email protected] . תודה מראש
חגית ל
האם הגעת בזמנו למסקנות לגבי חריקת השיניים של בתך כשהיתה בת 10 חודשים?(כתבת על כך בערך לפני שנה)
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2004, 09:58
- דף אישי: הדף האישי של יוחננ_ית*
חגית ל
תודה
-
- הצטרפות: 07 ספטמבר 2005, 18:31
חגית ל
- שלום ובורכים הבאים לדף טוקיו מיו מיו.
-
חגית ל
חידות-
- מי זאת איצ'יגו?
- מה הנשק של איצ'יגו?
- מה מינטו אוהבת לעשות?
- מה רוצה זאקורו תמיד?
- מה הנשק של מינטו?
- איך נראות האוזניים של ראטסו?
- איזה ריקוד מינטו אוהבת לרקוד (ריקוד עצמו דוגמה- ג'ז)
- את מי איצ'יגו אוהבת (ממש אהבה)
- איך קוראים לאהבה של פורין?
- בת כמה זאקורו?
- בת כמה איצ'יגו?
- עם מי מינטו אוהבת להיות?
- באיזה מקום נוצרה האנימה?
-
חגית ל
ליחצו על השמות כדי להכנס ולהשפיע על הדף שעשיתי!...................
# כדאי............
מה עושים כשמשעמם?-
# כדאי............
מה עושים כשמשעמם?-
- לעשות אתר.
- להכנס לאתרים של מישהו אחר (כול מיני אתרים........ לא של אותו אדם......)
- להכנס לדפים שונים (או לעשות דף משלך...........)
- לצייר
- לראות טלוויזיה
- לאכול (ולשתות.......)
- לשחק בצעצועים
- להזמין חבר
- ללכת לחבר
- לישון אצל חבר
- (או שהחבר ישן אצלך..............)
- אני אוסיף עוד בהמשך
-
- הצטרפות: 02 יוני 2005, 20:32
- דף אישי: הדף האישי של סבתא_לשמונה*
חגית ל
תודה על ההגנה.
אני חוששת שמכיוון שכל אחד רשאי למחוק יוני א יעשה זאת. תראי מה שכתבתי לו בדף שלו, מה שכתבה טליה אלמתן בדף שלי ומה שעניתי לה בדף שלה.
אני חוששת שמכיוון שכל אחד רשאי למחוק יוני א יעשה זאת. תראי מה שכתבתי לו בדף שלו, מה שכתבה טליה אלמתן בדף שלי ומה שעניתי לה בדף שלה.
חגית ל
הדף טוקיו מיו מיו לא נמחק. הוא הועבר ב-העברה אוטומטית ל-דף למחיקה (אני חושבת שלא אני העברתי אותו). שחזרתי וביטלתי את ההעברה. (רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך )
-
חגית ל
תודה @} כל הכבוד @}
חגית ל
מחקתי את הדף טוקיו מיו מיו, אבל העברתי את תוכנו אליך.
בבקשה:
בבקשה:
חגית ל
מצטערת. לא הבנתי. לא הבנתי מי נכנס אליו, חשבתי שאולי זה טרול...
אני יכולה כמובן לשחזר בדף משלו, ואולי להכניס הסבר (שזה של הבת שלך, ושיכתבו בדף הבית שלך אם יש השגות לגבי הדף, למשל) כדי שיחשבו שוב אם חושבים למחוק אותו.
תודיעי לי מה מתאים לך.
תודה.
אני יכולה כמובן לשחזר בדף משלו, ואולי להכניס הסבר (שזה של הבת שלך, ושיכתבו בדף הבית שלך אם יש השגות לגבי הדף, למשל) כדי שיחשבו שוב אם חושבים למחוק אותו.
תודיעי לי מה מתאים לך.
תודה.
-
- הצטרפות: 21 דצמבר 2003, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בבית*
חגית ל
הי חגית, היה ממש כיף להכיר אתכם אתמול. מקווה שתמשיכו לבוא בהרכב מלא.@}
-
- הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
- דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*
חגית ל
תודה. היה נעים להכיר. @}
-
חגית ל
הלואי עלי מוזרות כזאת. @}
-
חגית ל
מה שלומכם?
-
חגית ל
הי חגית, כיף לשמוע ממך. הלואי שתהיו שכנים שלנו.
מתגעגעת אליכם. ד"ש לגיא ולבנותייך המהממות. טלי.
מתגעגעת אליכם. ד"ש לגיא ולבנותייך המהממות. טלי.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
חגית ל
לא יודעת מה לכתוב
-
- הצטרפות: 26 מאי 2005, 18:33
- דף אישי: הדף האישי של תמר_מתחילה*
חגית ל
האם הגעת בזמנו למסקנות לגבי חריקת השיניים של בתך כשהיתה בת 10 חודשים?(כתבת על כך בערך לפני שנה)
באתי לשאול בדיוק אותו הדבר... הקטנה שלי בת תשעה חודשים, יש לה שתי שיניים למטה ורבע שן למעלה, ועם הציוד הזה היא חורקת במרץ. האם אצלכם זה נמשך, או שזו היתה רק תופעה שמלווה את צמיחת השיניים?
תודה @}
באתי לשאול בדיוק אותו הדבר... הקטנה שלי בת תשעה חודשים, יש לה שתי שיניים למטה ורבע שן למעלה, ועם הציוד הזה היא חורקת במרץ. האם אצלכם זה נמשך, או שזו היתה רק תופעה שמלווה את צמיחת השיניים?
תודה @}
-
חגית ל
שלום חגית,
גם אני ראיתי את המלצתך לגבי ד"ר סדן ורציתי לשאול אותך, האם הכוונה לד"ר אוסקר סדן שמקבל דרך קופ"ח מכבי ברח' פינסקר בתל-אביב? אשמח מאוד לשמוע עליו קצת יותר פרטים, אם זה בסדר מבחינתך.
תודה!
שירי
גם אני ראיתי את המלצתך לגבי ד"ר סדן ורציתי לשאול אותך, האם הכוונה לד"ר אוסקר סדן שמקבל דרך קופ"ח מכבי ברח' פינסקר בתל-אביב? אשמח מאוד לשמוע עליו קצת יותר פרטים, אם זה בסדר מבחינתך.
תודה!
שירי
-
חגית ל
הי שירי, סליחה שאני לא עונה לך במייל.
כן, כוונתי לד"ר סדן מפינסקר - איש יקר ואחראי. תמיד קיבל את שיגעונותי ועברתי אצלו 2 הריונות ניפלאים ולצערי הרב גם הפלות. אמנם תמיד מלא אצלו כי שמו עובר מפה לאוזן ואני מודה עד היום לזו שהמליצה לי עליו לפני כמעט עשרים שנה.
כן, כוונתי לד"ר סדן מפינסקר - איש יקר ואחראי. תמיד קיבל את שיגעונותי ועברתי אצלו 2 הריונות ניפלאים ולצערי הרב גם הפלות. אמנם תמיד מלא אצלו כי שמו עובר מפה לאוזן ואני מודה עד היום לזו שהמליצה לי עליו לפני כמעט עשרים שנה.
חגית ל
חגית,
תודה רבה! אני בהחלט מתכוונת לנסות, ומקווה לחזור לכאן ולהודות לך על ההמלצה. (-:
שבת שלום!
תודה רבה! אני בהחלט מתכוונת לנסות, ומקווה לחזור לכאן ולהודות לך על ההמלצה. (-:
שבת שלום!
-
חגית ל
מה שלומכם?
-
- הצטרפות: 10 מאי 2006, 21:44
- דף אישי: הדף האישי של מאיו_סאן*
חגית ל
היי אמא
וואו 0 כתבו לך הרבה אנשים..
תעני לי אוקי?!
~~~~
וואו 0 כתבו לך הרבה אנשים..
תעני לי אוקי?!
~~~~
- . -. -.^
-
- הצטרפות: 10 מאי 2006, 21:44
- דף אישי: הדף האישי של מאיו_סאן*
חגית ל
טוב?
טוב?
טוב?
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
-
- הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*
חגית ל
הוי, חגית, ממה אבא שלך נפטר?
-
חגית ל
הוי עצווווב:'( מי יודע אם לא היתה רשלנות רפואית. הלוואי שהיינו בארץ, אין לנו בנתיים כסף לעלות, אבל אנו שוקלים לעלות לארץ. סיפור ארוך. הבית ספר זרק את הילד שלנו כי אנו לא מחסנים. היה בית ספר אחר שכן רצה בילד שלנו, אבל המנהל של הבית הספר הראשון החליט להכפיש את שמינו והעליל עלינו שאנו לא דתיים ומחוללי צרות כך שהבית הספר השני לא רצה בנו. החלטנו ללכת על חינוך ביתי.
כל המשפחות מכל הצדדים מנסים להכריח אותנו לשים את הילד בבית הספר אפילו שפירושו של דבר יהיה לשלוח אותו לגור אצל הסבא וסבתא בברוקלין. הטענה שלהם שהילד שלנו ישתגע ולא יקבל חינוך אם לא יהיה 'במסגרת'. לא מספיק הפגיעה שהילד נעלב שזרקו אותו מבית הספר, גם להוציא אותו מהבית??. אם לא תהייה לנו ברירה אנו ננסה בכל דרך לעלות לארץ. אקווה שאצליח דרך קהילת באופן טבעי למצוא מקום עם הרבה משפחות חינוך ביתי דתיות, ושלא בשטחים.. ועדיפות לאזור כפרי שנוכל להשיג בית עם גינה מסביב.. עדיפות לבית עתיק מהסגנון הישן.
ואז.. נשמח מאד להיות בקשר איתך!
כל המשפחות מכל הצדדים מנסים להכריח אותנו לשים את הילד בבית הספר אפילו שפירושו של דבר יהיה לשלוח אותו לגור אצל הסבא וסבתא בברוקלין. הטענה שלהם שהילד שלנו ישתגע ולא יקבל חינוך אם לא יהיה 'במסגרת'. לא מספיק הפגיעה שהילד נעלב שזרקו אותו מבית הספר, גם להוציא אותו מהבית??. אם לא תהייה לנו ברירה אנו ננסה בכל דרך לעלות לארץ. אקווה שאצליח דרך קהילת באופן טבעי למצוא מקום עם הרבה משפחות חינוך ביתי דתיות, ושלא בשטחים.. ועדיפות לאזור כפרי שנוכל להשיג בית עם גינה מסביב.. עדיפות לבית עתיק מהסגנון הישן.
ואז.. נשמח מאד להיות בקשר איתך!
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2003, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של מאמא_מאוהבת*
חגית ל
תודה רבה על מה שכתבת בדף סיפור הלידה שלי @}
ברכות בריאות ושמחה תמיד לכולכם גם לכם!
ברכות בריאות ושמחה תמיד לכולכם גם לכם!
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
חגית ל
וכסיסת ציפורניים ארוכות מדי לתינוקות רכים (כן! עם השיניים של אמא!).
גם אני!!!
(מרגיעון: "זה גם אישי וגם אנושי" )
גם אני!!!
(מרגיעון: "זה גם אישי וגם אנושי" )
-
חגית ל
Shalom wants to be homeschooled. He tells me he misses homeschooling. Right now we realized we can't afford living in israel because it costs about 17,000 shekel to live. We are looking for a cheap housing in another state in America . Our goal is to have an house that we will not need to pay mortgage. then with the financial independence , 'his' family will have no say how shall we live. then we wil homeschool. Is there anyone from beofen tv who is homeschooling somewhere in usa??
-
חגית ל
איזה דף??
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
חגית ל
הי
תודה על המילים שלך אצלי בדף.
את יודעת שגם אצלנו הילה נולדה ב2003 קראנו לה אלה ושינינו בגיל שנתיים להילה..
תודה על המילים שלך אצלי בדף.
את יודעת שגם אצלנו הילה נולדה ב2003 קראנו לה אלה ושינינו בגיל שנתיים להילה..
-
- הצטרפות: 02 יולי 2007, 19:30
- דף אישי: הדף האישי של בת_יה*
חגית ל
היי חגית
פתחתי דף בנושא "חרדת אסלה"
קראתי שגם את התמודדת עם הנושא...
אשמח אם תכנסי ותגיבי! אני מנסה ליצור ריכוז מידע בנושא, ואפילו לעשות איזה סטטיסטיקה, לנסות ולהבין ביחד את הקטע הזה...
תודה!
בתיה
פתחתי דף בנושא "חרדת אסלה"
קראתי שגם את התמודדת עם הנושא...
אשמח אם תכנסי ותגיבי! אני מנסה ליצור ריכוז מידע בנושא, ואפילו לעשות איזה סטטיסטיקה, לנסות ולהבין ביחד את הקטע הזה...
תודה!
בתיה
-
חגית ל
רציתי לשאול אותך משהו - תוכלי לשלוח לי מייל? adi.yotam ב-gmail.com
-
- הצטרפות: 25 יולי 2007, 14:06
חגית ל
טוב, נו, תודה שמחקת. זה כל כך לא מתאים שם הדיון הזה, אבל ה אדיוט הזה פשוט מרתיח אותי. לא יכולתי להתאפק.
-
חגית ל
שאלת בדיוק את הבנאדם הנכון! יש לי פתרון שעוזר לכאבים אבל השאלה אם תרצי לנסות! לאכול קליפות ביצים חיות כמו שהן. לרחוץ אותן, להוציא את הקרומים, ולייבש אותן היטב ואז לאכול. אפשר גם לטחון לאבקה ולשתות אותה עם משהו. אפשר גם לטבול את הקליפות ביצה בתוך מיץ לימון סחוט טרי לאיזה 4 שעות לסלק את הקליפות ואז לשתות מזה איזה 3 פעמים ביום או על כל רמז שמתחיל הכאב.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 12:19
חגית ל
יו, מז ל ט ו ב גדול גדול להולדת הקטנה @} @} @}
מה שלומכן? כבר לפשפש, כל הכבוד! ועוד עם שניים בבית.
רעיון גדול קופסאת הגבינה. ממש מצחיק. בול קליעה אמיתי.
יש סיפור לידה?
נשיקות וחיבוקים לרב.
המון בריאות ואושר ונחת ואהבה גדולה ו...........
מה שלומכן? כבר לפשפש, כל הכבוד! ועוד עם שניים בבית.
רעיון גדול קופסאת הגבינה. ממש מצחיק. בול קליעה אמיתי.
יש סיפור לידה?
נשיקות וחיבוקים לרב.
המון בריאות ואושר ונחת ואהבה גדולה ו...........
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
חגית ל
יו, מז ל ט ו ב גדול גדול להולדת הקטנה
-
- הצטרפות: 14 יולי 2002, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של סוף_מעגל*
חגית ל
אני נידהמת כל פעם מחדש לקרוא את סיפורי הלידה שנכתבים פה, האומץ והגבורה, העמידה במצבים קשים ומתסכלים!
תודה [-:
<רק עכשיו ראיתי... >
תודה [-:
<רק עכשיו ראיתי... >
-
- הצטרפות: 14 יולי 2002, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של סוף_מעגל*
חגית ל
ואני רואה שמגיע לך מזל טוב.
רק בריאות ואושר לך ולילדות.
רק בריאות ואושר לך ולילדות.
-
- הצטרפות: 17 מאי 2006, 01:14
- דף אישי: הדף האישי של פפריקה_הונגרית*
חגית ל
הי חגית, סליחה שאני נדחפת קצת, לגבי ההודעה שכתבת ל סירופ מייפל בבלוג שלה...
כתבת שהתינוקת שלך מתקשה לפשפש, אולי תנסי ליד מים זורמים?
אפילו זרם חלש חלש. אצל הפשושי שלי זה עובד (וגם אצלי), יכול להיות שבאמת ממש קשה לה לשחרר פשפוש, אני יודעת שאצלי זה ככה, וכנראה זה תורשתי, כי אני רואה שגם אצלי הפשוש זה ככה....
בהצלחה.@}
>אם את כועסת על ההדחפות, תמחקי <
כתבת שהתינוקת שלך מתקשה לפשפש, אולי תנסי ליד מים זורמים?
אפילו זרם חלש חלש. אצל הפשושי שלי זה עובד (וגם אצלי), יכול להיות שבאמת ממש קשה לה לשחרר פשפוש, אני יודעת שאצלי זה ככה, וכנראה זה תורשתי, כי אני רואה שגם אצלי הפשוש זה ככה....
בהצלחה.@}
>אם את כועסת על ההדחפות, תמחקי <
-
- הצטרפות: 17 מאי 2006, 01:14
- דף אישי: הדף האישי של פפריקה_הונגרית*
חגית ל
גם לגבי הקקי- עזר לו נוכחות של מים- זה משחרר אצלו את השרירים, מסיט את דעתו, או מה שזה עשה- אבל זה עזר בשביתה......
בכל מקרה, בהצלחה
@}
בכל מקרה, בהצלחה
@}
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
- דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*
חגית ל
היי חגית
במקרה נתקלתי בדף שלך. קודם כל טוב. אני מקווה שהכל בסדר אצלך ואצך התינוק/ת.
אני בת 44, בהריון פעם שניה. בתי הגדולה בת 8 וחצי. לא מכירה הרבה נשים בגילי שיולדות אז סתם ככה בא לי לכתוב לך. לא בא לי לעשות שום בדיקה, אני שחודש רביעי. עשיתי עד עכשיו דם ושתן ולא הלכתי עדיין לרופאה להראות לה. גם לא בא לי אבל אולי אלך בכל זאת. אני מרגישה שהכל בסדר.
לא בא לי על כלום בהריון הזה, מבחינת התערבויות אני מתכוונת, אפילו לא מיילדת בית. אולי אשנה את דעתי בהמשך. אין בכוונתי ללידה בבית חולים, אלא פשוט ללדת בבית לבד או עם חברה שהיא דולה . אם ארגיש צורך, יש בית חוילים בסביבה, אני מעין הוד. ואלי יתחשק לי ליסוע ללדת בבית חולים דוקא, מי יודע? בלידה הקודמת הכרזתי שהיא עומדת להיות בית , הייתה לי מידלת, וסוף הלידה התרחש בבית חולים, אז אני לא מכריזה יותר שום הכרזות. רק עושה מה שאני מרגישה כל רגע.
אולי את בכלל לא נכנסת לאתר בימים אלה שאחרי הלידה. סתם בא לי לחלוק עם מישהו את מה שאני מרגישה באמצע הלילה. מקווה שזה בסדר לך . אשמח לתגובה אבל רק אם בא לך ומתאים.
בכל מקרה שנה טובה לכולכם, בריאות ושפע לכולכם- שירי
במקרה נתקלתי בדף שלך. קודם כל טוב. אני מקווה שהכל בסדר אצלך ואצך התינוק/ת.
אני בת 44, בהריון פעם שניה. בתי הגדולה בת 8 וחצי. לא מכירה הרבה נשים בגילי שיולדות אז סתם ככה בא לי לכתוב לך. לא בא לי לעשות שום בדיקה, אני שחודש רביעי. עשיתי עד עכשיו דם ושתן ולא הלכתי עדיין לרופאה להראות לה. גם לא בא לי אבל אולי אלך בכל זאת. אני מרגישה שהכל בסדר.
לא בא לי על כלום בהריון הזה, מבחינת התערבויות אני מתכוונת, אפילו לא מיילדת בית. אולי אשנה את דעתי בהמשך. אין בכוונתי ללידה בבית חולים, אלא פשוט ללדת בבית לבד או עם חברה שהיא דולה . אם ארגיש צורך, יש בית חוילים בסביבה, אני מעין הוד. ואלי יתחשק לי ליסוע ללדת בבית חולים דוקא, מי יודע? בלידה הקודמת הכרזתי שהיא עומדת להיות בית , הייתה לי מידלת, וסוף הלידה התרחש בבית חולים, אז אני לא מכריזה יותר שום הכרזות. רק עושה מה שאני מרגישה כל רגע.
אולי את בכלל לא נכנסת לאתר בימים אלה שאחרי הלידה. סתם בא לי לחלוק עם מישהו את מה שאני מרגישה באמצע הלילה. מקווה שזה בסדר לך . אשמח לתגובה אבל רק אם בא לך ומתאים.
בכל מקרה שנה טובה לכולכם, בריאות ושפע לכולכם- שירי
-
חגית ל
תודה חתימה טובה וכל טוב
-
חגית ל
מזל טוב!
באמת לא ראינו אותך הרבה זמן - אנחנו די משתתפים במפגשי הקהילה (פארק הירדן יום עיון מפגשים מדבריים למעט הקודם וכדומה) -ולא פגשנו אןתך. למה?
לנו יש בת שמגיעה בדיוק עכשיו לגיל שנה, והיא עכשיו מפריה לי לכתוב (|יד1|)
אני אעדכן את זוגתי בחדשות שלך
שיהיה לכם רק אושר ושמחה גדולה וברייאות טובה
באמת לא ראינו אותך הרבה זמן - אנחנו די משתתפים במפגשי הקהילה (פארק הירדן יום עיון מפגשים מדבריים למעט הקודם וכדומה) -ולא פגשנו אןתך. למה?
לנו יש בת שמגיעה בדיוק עכשיו לגיל שנה, והיא עכשיו מפריה לי לכתוב (|יד1|)
אני אעדכן את זוגתי בחדשות שלך
שיהיה לכם רק אושר ושמחה גדולה וברייאות טובה
-
חגית ל
שלומי טוב תודה, ומה איתך?
-
חגית ל
אור ואהבה
-
-
חגית ל
אהבתי את השיר. זה נשמע כ"כ מקצועי!
-
חגית ל
תודה @} אין ספק שנתן כהן מקצועי וגם קוסם גדול!!!
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 12:19
חגית ל
קפצתי לשאול מה שלומך? מה שלום הפיצי? כבר שלושה חודשים מה? איך שהזמן טס (-: @}
חגית ל
הי חגית.
אהבתי את השירים בעיקר הדרך היחידה .
הציורים שלך נפלאים בעיני. התמונה עם הסבתא מדהימה.
שיהיה בהצלחה.
אהבתי את השירים בעיקר הדרך היחידה .
הציורים שלך נפלאים בעיני. התמונה עם הסבתא מדהימה.
שיהיה בהצלחה.
חגית ל
השירים ממש יפים. חבל שאי אפשר להוריד לMP...
ובאותה ההזדמנות בדקתי את החרוזים והתמונות ווואו, וואו ועוד וואו אחד
ובאותה ההזדמנות בדקתי את החרוזים והתמונות ווואו, וואו ועוד וואו אחד
-
חגית ל
וואו, מדליק!
במיוחד אהבתי את זמן לאהוב.
כל הכבוד שאת מוצאת זמן לזה. מקווה שגם כאן יקרו דברים בכיוון מתישהו.
האם זה ה{{}}נתן כהן ?
במיוחד אהבתי את זמן לאהוב.
כל הכבוד שאת מוצאת זמן לזה. מקווה שגם כאן יקרו דברים בכיוון מתישהו.
האם זה ה{{}}נתן כהן ?
-
חגית ל
זה נעשה בהריון עוד אבל עכשיו כבר אין זמן לכלום
מאחל לך שיהיה לך יותר זמן לאהוב...
שמעתי שוב ואהבתי שוב.
להתראות
מאחל לך שיהיה לך יותר זמן לאהוב...
שמעתי שוב ואהבתי שוב.
להתראות
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שחר*
חגית ל
משוטטת לי באתר, הגעתי אליך, קראתי רק חלק, וכבר יש לי המון שאלות...
את גם מלמדת עבודה בזכוכית?
איפה אתם גרים? מחפשת לעבור לאיזור ירושלים, וחשוב לי שיהיו עוד משפחות בחינוך ביתי בסביבה.
לילה טוב
את גם מלמדת עבודה בזכוכית?
איפה אתם גרים? מחפשת לעבור לאיזור ירושלים, וחשוב לי שיהיו עוד משפחות בחינוך ביתי בסביבה.
לילה טוב
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 23:46
- דף אישי: הדף האישי של שקדים_ירוקים*
חגית ל
הי,
אני רואה שגם את גרה בשוהם ומנסה את מזלי (עברנו לשוהם לפני שנה ואנחנו לא מכירים מספיק אנשים שימליצו).
אנחנו מחפשים מטפלת לבננו בן ה-10 חודשים.
אולי את מכירה במקרה מטפלת חמה עם המלצות וראש פתוח שתוכל לבלות איתו?
אשמח אם תעני לי פה (עוד אין לי דף משלי)
תודה רבה
אני רואה שגם את גרה בשוהם ומנסה את מזלי (עברנו לשוהם לפני שנה ואנחנו לא מכירים מספיק אנשים שימליצו).
אנחנו מחפשים מטפלת לבננו בן ה-10 חודשים.
אולי את מכירה במקרה מטפלת חמה עם המלצות וראש פתוח שתוכל לבלות איתו?
אשמח אם תעני לי פה (עוד אין לי דף משלי)
תודה רבה
-
חגית ל
הי שקדים ירוקים. אני יודעת שלמיילדת שלי יש משפחתון עם 3 בנות עכשיו וזה אצלה בבית.
אני לא מכירה מטפלות בדר"כ, אבל אם אני אשמע על אחת אני אשתדל להודיע לך איכשהו.
שמחה שאתם בשוהם. המייל שלי הוא: [email protected]
אני לא מכירה מטפלות בדר"כ, אבל אם אני אשמע על אחת אני אשתדל להודיע לך איכשהו.
שמחה שאתם בשוהם. המייל שלי הוא: [email protected]
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
חגית ל
הי חגית,
אני עושה סוף סוף עריכה של כל דפי בשמת א ההיסטוריים ששמרתי במחשבי "לערוך ולפרק לגורמים". מצאתי שאלה שלך על נסיעה לבית מלון עם תינוקת בלי חיתולים, עם תשובות והכל.
את רוצה שנשים את זה בדף בלי חיתולים מחוץ לבית או שאת רוצה לבדוק את זה קודם?
אני עושה סוף סוף עריכה של כל דפי בשמת א ההיסטוריים ששמרתי במחשבי "לערוך ולפרק לגורמים". מצאתי שאלה שלך על נסיעה לבית מלון עם תינוקת בלי חיתולים, עם תשובות והכל.
את רוצה שנשים את זה בדף בלי חיתולים מחוץ לבית או שאת רוצה לבדוק את זה קודם?
-
חגית ל
שכחת לענות לי.
חגית ל
הי
אנחנו יודעים כל מה שצריך לדעת על בתי ספר דמוקרטיים
זאת הייתה שאלה מאוד ספציפית
לגבי בית הספר בפרדס חנה, מן הסתם לא בכל מקום נמצאים אותם אנשים שהם הכוח הפועל מאחורי המילה "בית ספר דמוקרטי"
אנחנו יודעים כל מה שצריך לדעת על בתי ספר דמוקרטיים
זאת הייתה שאלה מאוד ספציפית
לגבי בית הספר בפרדס חנה, מן הסתם לא בכל מקום נמצאים אותם אנשים שהם הכוח הפועל מאחורי המילה "בית ספר דמוקרטי"
-
חגית ל
סליחה @}
מניסיוני, אני יכולה לספר לך שגם אם האנשים לא נמצאים במקום שרצית זה תהליך של כמה שנים שעם תמיכה מכיוונים נכונים, כמו יעקב הכט וכמוהו, בסוף מתקבל צוויון של ביה"ס דמוקרטי. עם סבלנות ואורך רוח ויד על הדופק
מניסיוני, אני יכולה לספר לך שגם אם האנשים לא נמצאים במקום שרצית זה תהליך של כמה שנים שעם תמיכה מכיוונים נכונים, כמו יעקב הכט וכמוהו, בסוף מתקבל צוויון של ביה"ס דמוקרטי. עם סבלנות ואורך רוח ויד על הדופק
-
- הצטרפות: 06 יוני 2007, 01:23
- דף אישי: הדף האישי של יוטי_לונדון*
חגית ל
תודה
-
- הצטרפות: 14 מאי 2005, 23:13
- דף אישי: הדף האישי של נבט_חיטה*
חגית ל
הי,
קראתי את מה שכתבת אצל ורד לב
מזדהה מאוד. עם בן 10 חודשים קורה כמעט אותו הדבר. יונק כמעט בלעדית אבל כן טועם פה ושם ממה שאני מציעה לו- מאוד מתעניין במה שאנחנו אוכלים להבדיל מאחיו הבכור שאוכל כמעט ולא עניין אותו עד גיל שנתיים וחצי. (-:
עדשים, דלעת, בטטה, קישוא, קינואה, בננה. ככה כמה שהוא יכול ורוצה. עם שן אחת בלבד. לא ישן כמעט בלילות. דבר שמטמטם אותי קשות.
גם אצלנו ישנים בצוותא, יונקים עד גיל שנתיים. והשמחה שבלב (-:
בהצלחה. אל תדאגי. זה יגיע... האוכל ומה שאיתו.
קראתי את מה שכתבת אצל ורד לב
מזדהה מאוד. עם בן 10 חודשים קורה כמעט אותו הדבר. יונק כמעט בלעדית אבל כן טועם פה ושם ממה שאני מציעה לו- מאוד מתעניין במה שאנחנו אוכלים להבדיל מאחיו הבכור שאוכל כמעט ולא עניין אותו עד גיל שנתיים וחצי. (-:
עדשים, דלעת, בטטה, קישוא, קינואה, בננה. ככה כמה שהוא יכול ורוצה. עם שן אחת בלבד. לא ישן כמעט בלילות. דבר שמטמטם אותי קשות.
גם אצלנו ישנים בצוותא, יונקים עד גיל שנתיים. והשמחה שבלב (-:
בהצלחה. אל תדאגי. זה יגיע... האוכל ומה שאיתו.
חגית ל
חגית, האם יש לך נסיון אישי עם נאדר בוטו?
-
חגית ל
עוד לא. אבל אני מכירה כאלה שיש להם וגם אנחנו בתור
-
- הצטרפות: 17 מאי 2008, 17:24
- דף אישי: הדף האישי של סוניה_זרחי*
חגית ל
כשאני כועסת האמצעית שלי שואלת אם אני לא אוהבת אותה. אני עונה לה שאני כן אבל כשחשבתי על זה אח"כ הגעתי למסקנה שבעצם כשכועסים וצועקים זו לא באמת אהבה, כי כשאוהבים מבינים ומכילים ומסבירים
בעיני זה משפט ממש ממש חשוב, וכל כך נכון.
גם אם לרגע הוא יכול להשמע מתייפייף, כאילו שכשאוהבים, אין רגעים שכועסים? שעיפים?
אבל אני חושבת שזאת האמת כולה.
גם אם זה דורש עבודה. כן, לאהוב כנראה זו עבודה.... למצוא בתוכנו את האהבה, לאהוב את עצמנו, הרי זה כל הסיפור, לא?
ויש תקופות שזה נמצא, וממלא אותנו, וכאילו קיים שם מעצמו. האהבה.
ויש תקופות שלא. שלא ממש בא לנו, כאילו ברח לנו,נאחס לנו. אז, כן. אז צריכים לעבוד. למה צריכים? לא צריכים! אבל איך יותר כף? עם אהבה, או בלי?
סוניה
הבאתי לך את זה לפה מהדף על האם כעס רלוונטי בגידול ילדים
ריגשת אותי. קראתי אותך ועליך בדפים אחרים, אז נורא התחשק לי להביא אליך את התגובה למה שכתבת.
בעיני זה משפט ממש ממש חשוב, וכל כך נכון.
גם אם לרגע הוא יכול להשמע מתייפייף, כאילו שכשאוהבים, אין רגעים שכועסים? שעיפים?
אבל אני חושבת שזאת האמת כולה.
גם אם זה דורש עבודה. כן, לאהוב כנראה זו עבודה.... למצוא בתוכנו את האהבה, לאהוב את עצמנו, הרי זה כל הסיפור, לא?
ויש תקופות שזה נמצא, וממלא אותנו, וכאילו קיים שם מעצמו. האהבה.
ויש תקופות שלא. שלא ממש בא לנו, כאילו ברח לנו,נאחס לנו. אז, כן. אז צריכים לעבוד. למה צריכים? לא צריכים! אבל איך יותר כף? עם אהבה, או בלי?
סוניה
הבאתי לך את זה לפה מהדף על האם כעס רלוונטי בגידול ילדים
ריגשת אותי. קראתי אותך ועליך בדפים אחרים, אז נורא התחשק לי להביא אליך את התגובה למה שכתבת.
-
חגית ל
(-:
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
חגית ל
לא הייתי ליד מחשב עד עכשיו והנה אני רואה את זעקתך לעזרה.
ובכן- כן, בסוף התגברתי בלי ניתוח והבראתי לחלוטין.
בעזרת דימיון מודרך ומדיטציות שעשיתי לעצמי, בעזרת שינוי תזונה עדין למדי, בעזרת פרחי באך. הכול ביחד עזר מאוד.
אם תרצי פירוט או הדרכת דימיון מודרך להאצת ריפוי עצמי פני אלי במייל "לוטם"[email protected]
החלמה מהירה וטהורה
לוטם
ובכן- כן, בסוף התגברתי בלי ניתוח והבראתי לחלוטין.
בעזרת דימיון מודרך ומדיטציות שעשיתי לעצמי, בעזרת שינוי תזונה עדין למדי, בעזרת פרחי באך. הכול ביחד עזר מאוד.
אם תרצי פירוט או הדרכת דימיון מודרך להאצת ריפוי עצמי פני אלי במייל "לוטם"[email protected]
החלמה מהירה וטהורה
לוטם
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
חגית ל
כמה שאני מצטערת שגיליתי את חוויית ההורות בגיל גבוה ואין סיכוי ליותר משניים (גם כלכלית, בעצם). כולי קנאה, אפילו שאני מחבקת קטנה בת שבועיים. ליבי כבר מצטער שזו הפעם האחרונה ואפילו בהריון שלי קנאתי בבנות בהיריון שלישי.
(חגית ל, משפחות ברוכות ילדים)
@}
(חגית ל, משפחות ברוכות ילדים)
@}
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
חגית ל
אני יודעת. רק רציתי להזכיר לך. שתשמחי.