האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
התנצלות,
העתקתי את ההודעה לגבי הצב לדף רעיונות לתחפושות.
אח"כ כתבתי בכמה דפים ולא שמתי לב שהשם שלך מופיע במקום שלי.
כמובן שתיקנתי הכל אך אל תתפלאי אם תראי את שמך מבצבץ שוב ושוב ב מה חדש. (אני לא יודעת למה זה לא משתנה גם שם).
סליחה @}
פרח
מצטערת, אני לא רוצה להתעסק בזה. נראה לי מסובך לשלוח את הדפני וזה יתקרב למחיר עלות שלו... את מוזמנת לבוא או לשלוח מישהו לקחת. הדפני כאן, ולא הולך לשום מקום...
היי ורד,
אני עשיתי סדנא אצל בחורה בשם עיריתהיא מתעסקת ב"ציור אינטואיטיבי" והיא גם מטפלת באמנות. היא בחורה מקסימה ונעימה. נהינתי מכל רגע איתה.
אם תרצי את הטלפון שלה אז כתבי לי ל- sbtrip2003 at yahoo.com
שרון
אמא של בן זוגי מציירת כבר הרבה זמן בגבעתיים. בהתחלה בקבוצה אחת ועכשיו באחרת בשתיהן היתה מאוד מרוצה אם את רוצה היום אחה"צ אני אצלה תתקשרי אלי ואני אקשר בניכן. 0524696807 יש לי שם אחר.
הי
אם את מעוניינת במסגרת שהיא לא ממש מסגרת וללא הדרכה, אז יש בכל מיני מקומות כמו סדנת אמני הקיבוץ או בית הציירים והפסלים (לא סגורה על השם זה ברח' אלחריזי בתל אביב), וגם באיזה סטודיו ברח' כרמיה - ימים של ציור מודל חופשי. צריך להתקשר ולשאול לגבי הזמנים והעלויות.
אני יכולה להמליץ גם על אבינועם קוסובסקי שהוא צייר ומלמד רישום בקבוצות קטנות -מורה מעולה, אבל זה משהו די כבד ורציני. פחות בכיוון של לצייר בשביל הכיף.
חוץ מזה במוזיאון תל אביב יש גם כל מיני קבוצות וקורסים, חלקם טובים יותר וחלקם פחות, צריך לברר לפי הסגנון שבא לך ולפי המורה.
הי ורד.
נשמח לקבל את השולחן, את המעמד דיסקים ואם לא יסתדר לנירית שמעלי, גם את המדף.
אישי מלמד ברמת אפעל מחר (יום א') או אפילו בשבת אחה"צ אוכל לקפוץ
תודה
יפעת
נייד 0528654466*****