וסת ומחזור הירח
-
- הצטרפות: 11 נובמבר 2001, 22:38
- דף אישי: הדף האישי של שירה_לוריא*
וסת ומחזור הירח
אני רוצה לספר לכם על לוח שנה חדש שהוצאנו ( אילנה אילן ואני) העוסק במחזור האישה ביחס למחזור הלבנה.
הלוח בנוי כך שמולך יש את כל השנה ומה שמסומן בו זה ימי הירח המלא, ימי הירח השחור ומולד הירח.
מכוון שהלוח בנוי לפי מחזור הירח- יוצא שימי הירח ( מלא/ שחור/ מולד) מסודרים בצורה גרפית כך שניתן לראות את הסדר ההגיוני של מחזור הירח.
הרעיון הוא שאת מסמנת את יום הוסת הראשון ( אפשר כמובן גם את ימי הביוץ) וכך בראיה על פני כמה חודשים ניתן לראות את הסדר המחזורי של הוסת , מה שהופך את המעקב לנגיש וידידותי מאד.
את הלוח ניתן להזמין בטלפון 04-6373627
או "במייל"[email protected]
זה עולה 20 ש"ח+דמי משלוח ( אני לא כותבת את הדמי משלוח מכוון שאני עדיין לא יודע, מקוה שהיום/ מחר אדע, ואז מבטיחה לרשום....)
ומה שעדיין לא כתבתי על הלוח שהוא מדהים ביופיו!
מזמינה את כולכן להתפנק על כזה לוח.....
שיהיה יום מקסים
באהבה שירה
הלוח בנוי כך שמולך יש את כל השנה ומה שמסומן בו זה ימי הירח המלא, ימי הירח השחור ומולד הירח.
מכוון שהלוח בנוי לפי מחזור הירח- יוצא שימי הירח ( מלא/ שחור/ מולד) מסודרים בצורה גרפית כך שניתן לראות את הסדר ההגיוני של מחזור הירח.
הרעיון הוא שאת מסמנת את יום הוסת הראשון ( אפשר כמובן גם את ימי הביוץ) וכך בראיה על פני כמה חודשים ניתן לראות את הסדר המחזורי של הוסת , מה שהופך את המעקב לנגיש וידידותי מאד.
את הלוח ניתן להזמין בטלפון 04-6373627
זה עולה 20 ש"ח+דמי משלוח ( אני לא כותבת את הדמי משלוח מכוון שאני עדיין לא יודע, מקוה שהיום/ מחר אדע, ואז מבטיחה לרשום....)
ומה שעדיין לא כתבתי על הלוח שהוא מדהים ביופיו!
מזמינה את כולכן להתפנק על כזה לוח.....
שיהיה יום מקסים
באהבה שירה
-
וסת ומחזור הירח
גם למי שלא מעונינית לקנות, אני ממליצה לראות ( כי יצא ממש מקסים....) ואפילו בכדי לראות כמה פשוט יכול להיות המעקב ועד כמה קל להתבונן במחזור החודשי ביחס למחזור הירח.
באהבה
שירה
באהבה
שירה
-
וסת ומחזור הירח
מזמינה את כל המשתמשות להתחיל ולספר על הדברים שעולים בעקבות השימוש בלוח
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
- דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*
וסת ומחזור הירח
שירה, הלוח הזה הוא רעיון נפלא.
קודם כל הייתי צריכה לבחור ל עצמי פינת קיר בשביל לתלות אותו... זה כבר חלק מהעניין.
מכיוון שהלוח מתחיל באפריל או במאי יכולתי לסמן כבר כמה חודשים אחורה (שהיו מסומנים לי ביומן) ולראות את השינויים. מדהים איך זה ממחיש ומחדד את החיבור לירח.
תודה!
אנ'צכה ממך עוד כמה, נראה לי אחלה מתנה לחברות.
קודם כל הייתי צריכה לבחור ל עצמי פינת קיר בשביל לתלות אותו... זה כבר חלק מהעניין.
מכיוון שהלוח מתחיל באפריל או במאי יכולתי לסמן כבר כמה חודשים אחורה (שהיו מסומנים לי ביומן) ולראות את השינויים. מדהים איך זה ממחיש ומחדד את החיבור לירח.
תודה!
אנ'צכה ממך עוד כמה, נראה לי אחלה מתנה לחברות.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
וסת ומחזור הירח
אני מאוד אוהבת את הלוח. לא יודעת להסביר בדיוק למה, אבל זה כיף ללכת ולבדוק את הקשר ביני לבין גרמי השמים.
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2004, 22:21
- דף אישי: הדף האישי של דנה_ה*
וסת ומחזור הירח
ולמי שעדיין לא קנתה לוח שנה, מצאתי כאן אתר נחמד שנותן את מצב הירח לכל חודש שתרצו. יש לו גם עותקים להדפסה.
אני עצמי מתחילה לעקוב אחרי הקשר בין מחזור הירח ומחזורי שלי מהיום.
אני עצמי מתחילה לעקוב אחרי הקשר בין מחזור הירח ומחזורי שלי מהיום.
-
- הצטרפות: 20 פברואר 2004, 11:51
- דף אישי: הדף האישי של עומר_ס*
וסת ומחזור הירח
(בלי להרוס את הלוח של שירה לוריא)
יש לוח שנה שמציג את מצבי הירח. הוא קיים כבר כמעט 2000 שנה וקוראים לו "לוח השנה העברי"
יש לוח שנה שמציג את מצבי הירח. הוא קיים כבר כמעט 2000 שנה וקוראים לו "לוח השנה העברי"
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2005, 01:20
וסת ומחזור הירח

-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
וסת ומחזור הירח
נו, אז?
גם ככה צריך לקנות לוח שנה, אז אפשר לקנות בדיוק את זה של שירה, שמתוכנן בדיוק למטרה של מעקב אחר המחזור החודשי, עשוי יפה, כולל את כל השנה במבט אחד ונוח לספירה וחישובים וגם מראה את מצב הירח בצורה נוחה. והוא גם לא יקר בכלל.
אני כבר ממש מכורה ללוח השנה הזה, מאז שאני משתמשת בו הסתנכרן לי המחזור החודשי לפי הירח, ואני מודעת למצב הירח בכל יום, מה שלא היה בעבר. גם בעלי, כבר יודע לבדוק את מצב הירח ולפי זה הוא יודע אם סתם התעצבנתי עליו, או שיש סיבה
גם ככה צריך לקנות לוח שנה, אז אפשר לקנות בדיוק את זה של שירה, שמתוכנן בדיוק למטרה של מעקב אחר המחזור החודשי, עשוי יפה, כולל את כל השנה במבט אחד ונוח לספירה וחישובים וגם מראה את מצב הירח בצורה נוחה. והוא גם לא יקר בכלל.
אני כבר ממש מכורה ללוח השנה הזה, מאז שאני משתמשת בו הסתנכרן לי המחזור החודשי לפי הירח, ואני מודעת למצב הירח בכל יום, מה שלא היה בעבר. גם בעלי, כבר יודע לבדוק את מצב הירח ולפי זה הוא יודע אם סתם התעצבנתי עליו, או שיש סיבה

-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
וסת ומחזור הירח
שלום
גיליתי...יותר נכון בעלי גילה, שהוסת שלי כבר שלושה חודשים מתקיימת בירח מלא... מאוד התרגשתי והרגשתי עוד יותר אישה ומחוברת לעצמי בעקבות זאת
זה קצת אירוני אבל דוקא בוסת אני מרגישה הכי נקייה ושלמה עם עצמי. בעיקר שיש את המונקפ אני נהנית מלחוות את התהליך.
גיליתי...יותר נכון בעלי גילה, שהוסת שלי כבר שלושה חודשים מתקיימת בירח מלא... מאוד התרגשתי והרגשתי עוד יותר אישה ומחוברת לעצמי בעקבות זאת
זה קצת אירוני אבל דוקא בוסת אני מרגישה הכי נקייה ושלמה עם עצמי. בעיקר שיש את המונקפ אני נהנית מלחוות את התהליך.
-
וסת ומחזור הירח
אהלן
אני רוצה לעדכן שהגיע לוח חדש, יצא עכשיו בספטמבר.
השנה עשינו אותו ארוך במיוחד- מספטמבר עד דצמבר.
וגם כל מיני תוספות: מקרא לסימון רגשות ותחושות שחויים במהלךהחודש, למי שרוצה להעמיק במעקב
השנה הוא על נייר עבה יותר
ויצא מקסים .
מחירו-
30 ש"ח לאחד או 50 ש"ח לשניים
ניתן לבוא אליי , או בדואר בתוספת 5 ש"ח דמי משלוח.
אני בטלפון 04-6373627
אפשר לראות תמונה שלו באתר שלנו "לגעת אישה"www.elaisha.com" בדף "חנות צרכי אישה" ( אף על פי שבמציאות הוא נראה הרבה יותר טוב)
שתהיה שנה משובחת, פוריה , שמחה ואהובה
אני רוצה לעדכן שהגיע לוח חדש, יצא עכשיו בספטמבר.
השנה עשינו אותו ארוך במיוחד- מספטמבר עד דצמבר.
וגם כל מיני תוספות: מקרא לסימון רגשות ותחושות שחויים במהלךהחודש, למי שרוצה להעמיק במעקב
השנה הוא על נייר עבה יותר
ויצא מקסים .
מחירו-
30 ש"ח לאחד או 50 ש"ח לשניים
ניתן לבוא אליי , או בדואר בתוספת 5 ש"ח דמי משלוח.
אני בטלפון 04-6373627
אפשר לראות תמונה שלו באתר שלנו "לגעת אישה"www.elaisha.com" בדף "חנות צרכי אישה" ( אף על פי שבמציאות הוא נראה הרבה יותר טוב)
שתהיה שנה משובחת, פוריה , שמחה ואהובה
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
וסת ומחזור הירח
שמעתי על כך רבות! אף פעם לא הבנתי על מה מדובר. מישהו יכול להאיר את עיני?
-
- הצטרפות: 15 פברואר 2004, 01:25
- דף אישי: הדף האישי של דקל_נור*
-
וסת ומחזור הירח
יו דקל ,אין לך מושג!
תודה!תודה!
ממה שהצלחתי למצוא בינתיים מחזור הירח 29 יום
מתחיל חשוך (דימום)
מלא(ביוץ)
וקטן עד שנעלם
תודה!תודה!
ממה שהצלחתי למצוא בינתיים מחזור הירח 29 יום
מתחיל חשוך (דימום)
מלא(ביוץ)
וקטן עד שנעלם
-
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
וסת ומחזור הירח
ולקרוא את "האוהל האדום".. (אניטה דיאמנט, הוצאת מטר).
-
- הצטרפות: 30 יוני 2002, 17:11
- דף אישי: הדף האישי של נועה_ברקת*
וסת ומחזור הירח
עוד הערה קטנה, משנים של התבוננות בעצמי ובנשים אחרות. לא סביר לצפות להתאמה בין המחזור האישי לבין מחזור הירח, במיוחד בתרבות המערבית, שבה השפעת הירח קטנה לעומת השפעות נוספות. מחזוריות הירח ומחזור האישה, כמו גם ריתמוסים נוספים בטבע, הם תופעה משותפת, הנגזרת מחוקים דומים (למשל, אותה מחזוריות מדווחת על ידי אנשים יוצרים). כלומר: הירח, מחזור האישה, מחזור יצרתיות, מחזורים נוספים - כפופים לריתמוס מסויים ולא בהכרח משפיעים ישירות זה על זה.
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2005, 02:15
- דף אישי: הדף האישי של מירית_שיר*
וסת ומחזור הירח
משום מה אצלי תמיד אבל תמיד אני מדממת בעת ירח מלא
וסת ומחזור הירח
שלום! רציתי לשאול האם ניתן לעשות משהו כדי להחזיר וסת שעדיין לא חזרה אחרי לידה. אני מניקה תינוקת בת שנה ועשרה חודשים ורוצה שהמחזור יחזור. תודה.
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2005, 10:31
- דף אישי: הדף האישי של שי_רי*
וסת ומחזור הירח
עקרונית ההתאמה בין המחזור הנשי למחזור הירח אמור להיות באופן כזה שהוסת מיתרחשת כשהירח מיתרוקן (הגוף מיתרוקן והלבנה מיתרוקנת) ובזמן שהירח מלא גם האישה מבייצת ולמעשה יכולה להיתמלא בחיים חדשים. בעולם החי "היזדווגויות" למשל של אלמוגים באוסטרליה מיתרחשות בליל ירח מלא. בטח של עוד חיות רבות.
ירח מלא- ט"ו בחודש העיברי (אמצע חודש עיברי)
ירח ריק- תחילת חודש עברי.
אכן ניתן לעקוב אחר מולד הירח לפי לוח שנה עיברי.
ירח מלא- ט"ו בחודש העיברי (אמצע חודש עיברי)
ירח ריק- תחילת חודש עברי.
אכן ניתן לעקוב אחר מולד הירח לפי לוח שנה עיברי.
וסת ומחזור הירח
באופן תמוה גיליתי שתמיד תמיד נופל יום השיא של הוסת שלי - דווקא ביום השבת.... הסברים?! רעיונות?!
-
וסת ומחזור הירח
שלום לכולכן
האם אתן מכירות שיטה בה ניתן לסנכרן את המחזור עם הירח? אני מקבלת כל ירח מלא, וקראתי כי הדבר גם גורם לכאבי מחזור קשים יותר. בעבר נתקלתי בשיטה שבעיקרה שטיפות וגינליות עם ורדים אורגניים ועוד איזה צמח, אבל לצערי איבדתי את האינפורמציה.
תודה!
האם אתן מכירות שיטה בה ניתן לסנכרן את המחזור עם הירח? אני מקבלת כל ירח מלא, וקראתי כי הדבר גם גורם לכאבי מחזור קשים יותר. בעבר נתקלתי בשיטה שבעיקרה שטיפות וגינליות עם ורדים אורגניים ועוד איזה צמח, אבל לצערי איבדתי את האינפורמציה.
תודה!
-
- הצטרפות: 12 נובמבר 2006, 13:28
- דף אישי: הדף האישי של אידה_ג*
וסת ומחזור הירח
לפלוני,
אני חושבת שלקבל מחזור בזמן לבנה מלאה זו ברכה, זה הזמן הכי עוצמתי של הלבנה יחד עם הזמן הכי עוצמתי של האישה בחודש. אולי אם את סובלת מכאבים כדאי דווקא לטפל בכאבים ובמקור שלהם. אם תרצי אני יכולה להפנות אותך למטפלים ומטפלות שמתמצאים בנושא. כמו-כן כדאי לקרוא את הספר ה"אוהל האדום".
אני חושבת שלקבל מחזור בזמן לבנה מלאה זו ברכה, זה הזמן הכי עוצמתי של הלבנה יחד עם הזמן הכי עוצמתי של האישה בחודש. אולי אם את סובלת מכאבים כדאי דווקא לטפל בכאבים ובמקור שלהם. אם תרצי אני יכולה להפנות אותך למטפלים ומטפלות שמתמצאים בנושא. כמו-כן כדאי לקרוא את הספר ה"אוהל האדום".
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
וסת ומחזור הירח
אני תמיד בווסת בירח מלא. גם עכשיו.
-
- הצטרפות: 19 אפריל 2007, 13:50
- דף אישי: הדף האישי של שמחה_ומאושרת*
וסת ומחזור הירח
אני תמיד דיממתי בירח מלא, לכמה חודשים זה איך שהוא התהפך ועכשיו שוב אני מדממת בירח מלא, מה זה אומר?
-
- הצטרפות: 25 פברואר 2008, 21:44
- דף אישי: הדף האישי של לבנה_במילואה*
וסת ומחזור הירח
מנסה להקפיץ,
אף פעם לא שמתי לב לקשר בין קבלת ווסת לבין הירח.
בפעמיים האחרונות שקיבלתי זה היה בדיוק בראש חודש - לפי לוח שנה עברי, הזמן שהלבנה הכי חסרה- זה אומר בערך ביוץ בירח מלא.
זה אומר לי משהו?
אף פעם לא שמתי לב לקשר בין קבלת ווסת לבין הירח.
בפעמיים האחרונות שקיבלתי זה היה בדיוק בראש חודש - לפי לוח שנה עברי, הזמן שהלבנה הכי חסרה- זה אומר בערך ביוץ בירח מלא.
זה אומר לי משהו?
וסת ומחזור הירח
לא יודעת מה זה אומר לך, לי זה תמיד אומר/מרגיש שאני מסונכרנת עם עצמי ועם העולם.
סימן טוב כזה.
יש לי תקופות כאלה.
לצערי כבר כמה חודשים לא...
בדיוק לשם אני מכוונת ושואפת...
האם הכתיבה כאן "מדבקת" אולי...הלוואי...
סימן טוב כזה.
יש לי תקופות כאלה.
לצערי כבר כמה חודשים לא...
בדיוק לשם אני מכוונת ושואפת...
האם הכתיבה כאן "מדבקת" אולי...הלוואי...
וסת ומחזור הירח
הזמן שהלבנה הכי חסרה- זה אומר בערך ביוץ בירח מלא
נראה לי שככה זה "אמור" להיות - קראתי כאן בכל מיני דפים, לא זוכרת היכן בדיוק
אצלי בחודשים האחרונים זה בערך ככה, אני חושבת שזה יכול להיות קשור גם לתזונה.
נראה לי שככה זה "אמור" להיות - קראתי כאן בכל מיני דפים, לא זוכרת היכן בדיוק
אצלי בחודשים האחרונים זה בערך ככה, אני חושבת שזה יכול להיות קשור גם לתזונה.
-
- הצטרפות: 25 פברואר 2008, 21:44
- דף אישי: הדף האישי של לבנה_במילואה*
וסת ומחזור הירח
מעניין:-)
-
- הצטרפות: 28 יולי 2005, 15:23
- דף אישי: הדף האישי של תמר_איל*
וסת ומחזור הירח
מאמר חודשי הפעם לנשים בהשראת "יולדות אתרים"
גברים הפעם מוזמנים גם לקרוא. אולי תבינו אותנו טוב יותר יש פתרון לסבל וסימפטומים של האישה במהלכו של המחזור נשי
באמצעות החיבור של האישה למחזוריות בטבע.
הסבר קצר וטיפים לשיפור איכות החיים והתאמת אורך חיים
לקצב של הטבע שינוי תזונתי ומודעות.
בקרוב הניוזלטר חוזר. מוזמנים לקבל אותו אילכם ישירות - הרשמו באתר
http://www.homoeopath.co.il/
גברים הפעם מוזמנים גם לקרוא. אולי תבינו אותנו טוב יותר יש פתרון לסבל וסימפטומים של האישה במהלכו של המחזור נשי
באמצעות החיבור של האישה למחזוריות בטבע.
הסבר קצר וטיפים לשיפור איכות החיים והתאמת אורך חיים
לקצב של הטבע שינוי תזונתי ומודעות.
בקרוב הניוזלטר חוזר. מוזמנים לקבל אותו אילכם ישירות - הרשמו באתר
http://www.homoeopath.co.il/
וסת ומחזור הירח
שלום! רציתי לשאול האם ניתן לעשות משהו כדי להחזיר וסת שעדיין לא חזרה אחרי לידה. אני מניקה תינוקת בת שנה ועשרה חודשים ורוצה שהמחזור יחזור. תודה.
למה שהמחזור יחזור? קחי ת'זמן. לי הוא חזר רק שנתיים וחצי אחרי הלידה. (הנקתי עד גיל 3).
למה שהמחזור יחזור? קחי ת'זמן. לי הוא חזר רק שנתיים וחצי אחרי הלידה. (הנקתי עד גיל 3).
-
- הצטרפות: 11 מרץ 2005, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של ...*
וסת ומחזור הירח
_שלום! רציתי לשאול האם ניתן לעשות משהו כדי להחזיר וסת שעדיין לא חזרה אחרי לידה. אני מניקה תינוקת בת שנה ועשרה חודשים ורוצה שהמחזור יחזור. תודה.
למה שהמחזור יחזור? קחי ת'זמן. לי הוא חזר רק שנתיים וחצי אחרי הלידה. (הנקתי עד גיל 3)._
ההודעה המקורית מ 2006... נראה לי שהיא הסתדרה כבר מאז.
למה שהמחזור יחזור? קחי ת'זמן. לי הוא חזר רק שנתיים וחצי אחרי הלידה. (הנקתי עד גיל 3)._
ההודעה המקורית מ 2006... נראה לי שהיא הסתדרה כבר מאז.

-
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2010, 22:24
- דף אישי: הדף האישי של גל_הגלגל*
וסת ומחזור הירח
קראתי מאמר ממש מעניין על הקשר בין חשיפה לשעות אור מסויימות למחזור הוסת - כנראה שאחת הדרכים בהן הגוף שלנו מתאם את עצמו עם הירח היא ע"פ החשיפה לאורו. ז"א שבעתות מופע ירח מלא בעצם יש יותר שעות אור לעומת עתות של מופע חסר, וריבוי האור גורם לרחם לבייץ. בחברות שונות נשים מבייצות/מדממות בירח מלא, וזה קשור כנראה לגורמים אחרים כמו התיאום בניהן (שמודרך מריחות גוף=פורמונים, ורגשות) ומקצב החיים באותה חברה...
כך או כך נראה שהמפתח לעניין הוא המקצב והעקביות
בחברה המתועשת מיד עם רדת החשיכה אנו מדליקות אור בבית, או סופגות אור מפנסי רחוב או שאולי אפילו עדיין לא יצאנו מהעבודה..... כמויות האור המלאכותי (והלא סדיר) מבלבלות את מחזור הביוץ
להסדרת מחזור לא סדיר מומלץ ללכת לישון עם רדת החשיכה / סתם לשבת להירגע ולעשות דברים של חושך, בלי להדליק אור,
ובלילות של ירח מלא לעלות לגג ואולי אף לישון בחוץ:)
כך או כך נראה שהמפתח לעניין הוא המקצב והעקביות
בחברה המתועשת מיד עם רדת החשיכה אנו מדליקות אור בבית, או סופגות אור מפנסי רחוב או שאולי אפילו עדיין לא יצאנו מהעבודה..... כמויות האור המלאכותי (והלא סדיר) מבלבלות את מחזור הביוץ
להסדרת מחזור לא סדיר מומלץ ללכת לישון עם רדת החשיכה / סתם לשבת להירגע ולעשות דברים של חושך, בלי להדליק אור,
ובלילות של ירח מלא לעלות לגג ואולי אף לישון בחוץ:)
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2004, 22:10
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ועוד*
וסת ומחזור הירח
אני במשך שנים דיממתי בלבנה חסרה, כמו שצריך להיות, ובחודשים האחרונים פתאום התהפך לי ואני מדממת בירח מלא. קראתי שעוד הרבה מכן ככה. דווקא ההיגיון של לדמם בירח חסר יותר הגיוני לי: הירח מתרוקן ואנחנו מתרוקנות. ... בחודשים האחרונים יש לי גם יותר כאבים והתכווצויות ביום הדימום הראשון, שאני לא מכירה מהעבר. אם זה יוצא בסופ"ש אני נחה, אבל אם זה באמצע השבוע, עם הילדים בבית וההתרוצצויות, ממש קשה לי לתפקד.
סתם משתפת....
סתם משתפת....
וסת ומחזור הירח
כבר כמה חודשים אני בסינק עם הירח המלא.
מה זה אומר?
מה זה אומר?
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2008, 21:48
- דף אישי: הדף האישי של אמל_ית*
וסת ומחזור הירח
בעיני - לא הרבה.
לכל אישה אורך מחזור שונה, ואם אורך המחזור שלך הוא שונה מאורך מחזור הירח, אז הוא ינוע ביחס לירח מחודש לחודש. אני באופן אישי הרגשתי שהווסת שלי יותר קשה בתקופה שהיא נפלה על ירח מלא, אבל לדעתי לא ריאלי לשאוף שהווסת תסתנכרן עם הירח בעולם המודרני...
לכל אישה אורך מחזור שונה, ואם אורך המחזור שלך הוא שונה מאורך מחזור הירח, אז הוא ינוע ביחס לירח מחודש לחודש. אני באופן אישי הרגשתי שהווסת שלי יותר קשה בתקופה שהיא נפלה על ירח מלא, אבל לדעתי לא ריאלי לשאוף שהווסת תסתנכרן עם הירח בעולם המודרני...
-
וסת ומחזור הירח
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
הקבלה החסידות מצביעות על הקשר בין מחזוריות הירח למחזוריות של האשה. מי שמעונינת אני יכולה לשלוח לה חומר שכתבתי בנושא....
[email protected]
הקבלה החסידות מצביעות על הקשר בין מחזוריות הירח למחזוריות של האשה. מי שמעונינת אני יכולה לשלוח לה חומר שכתבתי בנושא....
[email protected]