הריון במיטה משפחתית

רחובותית_אחת*
הצטרפות: 25 אוגוסט 2005, 08:21

הריון במיטה משפחתית

שליחה על ידי רחובותית_אחת* »

אני בתחילת ההריון וכבר קצת לא נוח לי במיטה עם הבעל, ילד בן 4 וחתול מגודל (גם חתול זה משפחה, לא?).
אני זוכרת את חוסר הנוחות הנוראי בשינה בהריון הקודם, איך התחבקתי עם כריות ענק, הסתובבתי חצי לילה, לפעמים אפילו נטשתי את המיטה לרצפה מרוב יאוש!
אני לא מבינה איך אני אסתדר במיטה עם שותפים רבים, כשאגיע לגודל לוויתני משהו.
בעלי אומר שאם מה שמפריע לנו הוא טכני (מיקום) גם הפיתרון צריך להיות טכני (אולי להוסיף מזרון בצד).
אני לא בטוחה שזה מה שיעזור.
אני צריכה מרחב!
אני אשמח לשמוע מניסיון של נשים שהצליחו להגיע לסוף ההריון במיטה משפחתית.
מונו_נוקי*
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

הריון במיטה משפחתית

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

בעלך צודק. נסי ותהני:-)
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

הריון במיטה משפחתית

שליחה על ידי בשמת_א* »

מסכימה לגמרי עם הבעל.
בדיוק דיברתי על זה עם חברה השבוע (יש לה תינוק קטנטן). אמרתי לה, שמשפחות שהן "ותיקות" במיטה המשפחתית ממליצות בחום בעיקר על הרבה מזרונים . שיהיה נוח. "מיטה משפחתית" פירושה שישנים ביחד וקרוב, לא שמצטופפים בלחץ על מזרון זוגי אחד מסכן.
פעמון_רוח*
הצטרפות: 11 אוגוסט 2005, 03:56
דף אישי: הדף האישי של פעמון_רוח*

הריון במיטה משפחתית

שליחה על ידי פעמון_רוח* »

לא שמצטופפים בלחץ על מזרון זוגי אחד מסכן.

חס וחלילה להיצתופף. השם ישמור! אני שמה מלא מיזרונים וכולם יושנים בסבבה. שמנציק שלי שאני חולה עליו הגדולה שלי הקטנה אני עים הבטן של חודש תשיעי והחתולים שאין לי לב להשאיר אותם בחוץ. והקטנה שלי עוד יונקת בלילה. ניראה י שאני ישים לזה סטופ כדור הארץ. יאללה הילדה בת 4!
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

הריון במיטה משפחתית

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

אני אשמח לשמוע מניסיון של נשים שהצליחו להגיע לסוף ההריון במיטה משפחתית.
מזרון זוגי גדול (ברוחב 1.60 מטר) + מזרון יחיד או שניים (80 ס"מ כ"א) או פוטון (1.50 מ') - בהתאם לצורך של הילדים.
סוף ההריון היה עם תאומים בני שנתיים וחצי שישנו בד"כ בחדר שלהם, אבל לפעמים אתנו (והתיאור הזה תקף עד היום, שהם בני ארבע וחצי).
תמר_ס*
הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*

הריון במיטה משפחתית

שליחה על ידי תמר_ס* »

בטח עוד מזרון. מה השאלה בכלל? וזה לא קשור להריון :-P
שרון*
הצטרפות: 27 ספטמבר 2002, 14:27

הריון במיטה משפחתית

שליחה על ידי שרון* »

שני מזרונים זוגיים צמודים, יש הרבה לאן להתגלגל, וגם מקום להרבה כריות. לפעמים זה אפילו נראה גדול מדי לשלושה...
שרה_ק*
הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*

הריון במיטה משפחתית

שליחה על ידי שרה_ק* »

עכשיו החדר מיטות שלנו הוא בעצם חדר מיטות חד משמעי ;-) בנוסף על 2 מזרונים זוגיים הוספנו מזרון קווין (לא קינג) וכולנו ישנים בכיף..
פעמון_רוח*
הצטרפות: 11 אוגוסט 2005, 03:56
דף אישי: הדף האישי של פעמון_רוח*

הריון במיטה משפחתית

שליחה על ידי פעמון_רוח* »

עוד משהו טוב יש בלשים הרבה מיזרונים בריצפה של החדר שינה. זה שההורים שלי באים אז יש מקום גם בשבילהם. אמא שלי לא מסכימה לישון אצלי בלי לישון עים הנכדים. ואבא שלי לא מפריע לו. ביגלל זה אנחנו יושנים ביחד כולנו. כל שנה אמא ואבא שלי באים אלי לחודש בחורף.
ביגלל שאני אוטוטו בעזרת השם יולדת אז אמא שלי יוכול להיות שתבוא יותר מהר.
יעל_ג*
הצטרפות: 16 ינואר 2002, 14:55
דף אישי: הדף האישי של יעל_ג*

הריון במיטה משפחתית

שליחה על ידי יעל_ג* »

אני לעומת הכותבים כאן, לא רואה בכך רק עניין טכני. כשאני בהריון, בעיקר בחודשים האחרונים, אני מרגישה שאין לי אוויר, שחונקים אותי ואני גם ע-צ-ב-נ-י-ת!!! לכן הוספת עוד מזרונים אינה הפתרון מבחינתי. אני צריכה להיות לבד. בשלבים מסוימים של ההריון אני בכלל לא הולכת לישון במיטה, אלא מנמנמת בכל מיני תנוחות בסלון, מול הטלוויזיה.יש לי בעיה עם מגע של אחרים כשאני בהריון, עם ריחות של אחרים... אוי, הזכרתם לי עכשיו רגעים קשים שאני כל כך שמחה שהם כבר מאחורי. אבל צריך לזכור שהריון זה דבר זמני וגם אם זה משנה מעט את הרגלי השינה המשפחתית, תמיד אפשר לחזור ללינה המשותפת מקץ תשעת החודשים...
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”