הרטבת לילה

מ_ט*
הצטרפות: 13 פברואר 2006, 16:45

הרטבת לילה

שליחה על ידי מ_ט* »

שלום
האם מישהו מכיר טיפול טבעי בנושא של הרטבת לילה לילדים?
לא פעמונית או כל שיטה מסוג זה, יותר לכיוון של שיטת פאולה או טיפול טבעי אחר?
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

הרטבת לילה

שליחה על ידי פלונית* »

נכנסתי לדף בהתלהבות מרובה, מצפה למצוא פתרונות חדשים להרטבת הלילה של בת החמש פלוס פלוס שלנו, והנה אני מוצאת מישהי/ו עם אותו החיפוש. אשמח מאוד מאוד אם אכן תקבל/י- נקבל תשובות. בהצלחה!
עדי*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 22:19

הרטבת לילה

שליחה על ידי עדי* »

בני (בן 4) מטופל בהצלחה רבה בהומיאופתיה קלאסית מזה חודש.
החיים נראים אחרת לגמרי.
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

הרטבת לילה

שליחה על ידי פלונית* »

תודה, ינוסה!
פסיפלורה*
הצטרפות: 24 מרץ 2007, 01:47

הרטבת לילה

שליחה על ידי פסיפלורה* »

גם אני ציפיתי למצוא רעיונות ברוח הטבע...
מה בהומיאופתיה עזר?
באיזה גיל מפסיקים להרטיב בלילה בד"כ?
האם כדאי להתערב?
על מה זה מעיד?
זה מפריע לה... קצת... יום אחד חברה הזמינה אותה לישון, והיא חששה שיצא לה בלילה...
אופי_ירוקה*
הצטרפות: 31 מרץ 2005, 12:28
דף אישי: הדף האישי של אופי_ירוקה*

הרטבת לילה

שליחה על ידי אופי_ירוקה* »

ח'ברה עצרו הכל!! תרופת הפלא שמועברת מאם לבת (טוב נו אולי רק מהגננת של חברה לחברה ואלי)
הבת שלי עוד מעט בת חמש וכשנולדה אחותה הייתה גמולה לחלוטין, גם בלילה וזה היה בגיל שנתיים וחצי.
אבל כאשר נולדה אורין היא חזרה להרטיב ובגדול ומה שלא עשינו עלה בתוהו - מרוח טובה, להתעלמות, לחיזוקים חיוביים, לטבלת יאוש עם שמשות מחייכות עד לתסכול בלתי מתפשר.
בשלב מסויים גם אחותה החלה להגמל ומכיוון שהן ישנות יחד כבר לא טרחנו לבדוק לעומק מי המרטיבה התורנית, אבל היה לנו ברור שהיא הייתה אחראית למירב הסדינים הרטובים ולו רק משום הריח. טוב מה אני מקשקשת כל כך הרבה - הפואנטה!טררם...
חברה שלי סיפרה לי שהבת שלה (חמש וחצי) לא הצליחה במשימה גם היא והיא קיבלה עצה קסומה מהגננת כאמור, לא לגמרי פוליטיקלי קורקט, אבל עובד כמו קסם - בקיצור היא הכינה תה צמחים מרוכז, תיבלה בעוד כמה תוספות לטעם לא משהו (שמזכיר תרופה) ומילאה בקבוקון קטן. לילדה היא סיפרה שמדובר בתרופה לחיזוק שרירי הפיפי ומאז בקפדנות (של הילדה יותר מאשר שלה) היא נותנת לה כפית כל יום לפני השינה, ואם היא מתעקשת (מרוב התלהבות) אז מקסימום שתיים. ותשמעו זה עוזר. מה היה לי להפסיד( חוץ מקצת אמינות)? ניסיתי וגם אצלי אותו הדבר - הילדה לא רק שדורשת את התרופה שלה כל ערב, היא אפילו זכרה לקחת אותה איתה כשהלכה לישון אצל סבתא. ביום הראשון היא טענה אחרי לקיחת התרופה שלא יוצא לה פיפי כשהלכה לעשות לפני השינה ואמרתי לה שאם זה לא יוצא אז לא טוב, אולי כדאי שנפחית את הכמות, מה שגרם לה לחזור בריצה לשירותים ולשחרר. והחל מיום זה ואילך בא לציון גואל, אחרי שבועיים התרופה נשכחה ומאז טפו טפו טפו עברו כמעט חודשיים יבשים ונעימים לכולם.
ועכשיו למי שיש עוד כוח - אשתפך קצת על למה זה עובד לדעתי.
בגיל כזה, ובמיוחד לילדה פרפקציוניסטית כמו שלי (כשנגמלה בגיל שנתיים וקצת וברח לה פעם אחת היינו צריכים שמיניות באוויר לגרום לה לא להתייאש אחרי נסיון אחד, וזו רק דוגמא רלוונטית אחת), אבדה בשלב זה האמונה בעצמה שהיא אכן יכולה ולכן היא כבר ויתרה מראש על העניין (מה שהלחיץ אותי מאוד עקב היותי מרטיבה עד גיל 15 רחמנא ליצלן, ובטח לא עזרתי לה עם הלחץ שלי למרות שניסיתי שלא יבוא לידי ביטוי). באה התרופה ובעצם אמרה לה - "ילדה יקרה זה לא את שבורח לה אלא השרירים שלך לא מספיק חזקים ולכן זה בכלל לא תלוי בך ולא בשליטתך, ממש כמו כשאת חולה וצריך תרופה כדי לעזור לגוף להתחזק" וכך היא כבר לא הרגישה את כובד הכשלון על כתפיה ויכלה להיתלות בפתרון החיצוני. צריך כמובן להאמין בכל הלב שאכן התרופה היא תרופה אמיתית ולא סתם איזה תה, וכמובן כל אחד יודע שהאמונה כוחה רב - היא סעצמה מספיקה כדי להכניס את כוחות הריפוי לתוך הבקבוק התמים ואת טוהר המים לכוס שתיה רגילה, מתוך האמונה שאילו מים חיים.
אז זהו משפחות יקרות נסו, עלו והצליחו וספרו לי איך היה. שנה טובה לכווולם!
אופי_ירוקה*
הצטרפות: 31 מרץ 2005, 12:28
דף אישי: הדף האישי של אופי_ירוקה*

הרטבת לילה

שליחה על ידי אופי_ירוקה* »

אה ואני דרך אגב נתתי לה במסווה של תרופה לפיפי תרופה מעודדת תיאבון מצמחים סיניים וכם הרגתי שתי ציפורים במכה.חחח
מפתח_סול*
הצטרפות: 20 מאי 2007, 09:36
דף אישי: הדף האישי של מפתח_סול*

הרטבת לילה

שליחה על ידי מפתח_סול* »

חייבת לשתף: בני נגמל מהרטבת לילה.(אחרי הרבה שנים) וזה הודות לתרופת הקסם. והדבר הגדול הוא שאפילו לא נתנו אותה אלא רק סיפרנו לו עליה ואמרנו לו שנראה לנו שהגיע הזמן לתת לו תרופה שגורמת לו לא לעשות פיפי בלילה במיטה. הילד רק שמע על האפשרות שהוא יצטרך לקחת תרופה שהוא הפסיק להרטיב . גדול לא?
אז תודה על הרעיון הגדול
חגית_ל*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*

הרטבת לילה

שליחה על ידי חגית_ל* »

אופי ירוקה - ברכות על ראשך! @}
לא שאנחנו סובלים כרגע מבעייה כזאת אבל טוב לדעת ואולי זה יצליח גם עם דברים אחרים. תודה.
גלית_ועמרי*
הצטרפות: 06 אפריל 2003, 00:11
דף אישי: הדף האישי של גלית_ועמרי*

הרטבת לילה

שליחה על ידי גלית_ועמרי* »

שיטת פאולה
לא כמו ולא כאילו פשוט השיטה עצמה
ילדה בת 8 ששום דבר לא עזר לה כולל טיפול תרופתי פעמוניות ויעוץ פסיכולוגי התחילה לתרגל ותוך חודשיים היתה יבשה לגמרי.
פסיפלורה*
הצטרפות: 24 מרץ 2007, 01:47

הרטבת לילה

שליחה על ידי פסיפלורה* »

מה עושים בשיטת פאולה?
גלית_ועמרי*

הרטבת לילה

עושים תרגילי חיזור לשרירים הטבעתיים ביחוד מתמקדים בשרירים ששולטים על מערכת השתן אבל לא רק, גם תרגילי עיניים, פה, ידיים
יש ספר של פאולה גרבורג שמסביר איך לעשות את התרגילים לבד אבל אנחנו הלכנו ממש לטיפול דרך קופ"ח באחד הסניפים של רפואה משלימה וזה הוכיח את עצמו.
גלית_ועמרי*

הרטבת לילה

חיזוק לא חיזור :-P
אמת_וצדק*
הצטרפות: 18 מאי 2006, 02:21
דף אישי: הדף האישי של אמת_וצדק*

הרטבת לילה

שליחה על ידי אמת_וצדק* »

לכל מרטיבי הלילה / הוריהם -
ממליצה לקרוא את מה שכתבה נושמת בדף ילד גמול חוזר להרטיב (ב-31.5.11) על הקשר שבין נשימה מהפה לבין הרטבת לילה.
אנונאימא*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2007, 22:14

הרטבת לילה

שליחה על ידי אנונאימא* »

הדף הזה לא מקביל לחלוטין ל{{}}מה עושים עם הרטבה?
נראה לי שכדאי לאחד...

דף לעריכה
שושי*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2004, 06:28

הרטבת לילה

שליחה על ידי שושי* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

איך יוצרים אתכם קשר 0506255798
שליחת תגובה

חזור אל “דפי בית של עורכים שבהם דיונים וטיפים”