הפלה מאיימת
הפלה מאיימת
אני בשבוע שמיני לפי החישובים המספריים עם שק הריון ושק חלמון תקינים אך עדיין ללא דופק עוברי. אתמול בלילה הייתי במיון בפעם השנייה ברציפות עקב הפרשות חומות וכאבים עמומים בבטן וגב תחתונים וכמו רובכן אני נמצאת במצב של "הפלה מאיימת" ואני כל כך כועסת. כועסת על עצמי שאולי לא עשיתי מספיק כדי שזה יצליח. כועסת שאולי סיפרתי מוקדם מדי למרות שבעלי הוא זה שרץ לספר, אני בכלל לא רציתי שידעו... וכועסת כי אני יודעת שאני לא יכולה לעשות כלום אלא פשוט לתת לזמן, לטבע ולגוף לעשות את שלהם. אתמול בלילה חלמתי שאני יולדת לידה מוקדמת והתינוק נולד בריא... ממש... על מי אני עובדת. זה ממש לא בשביל הסבלנות שלי לחכות עכשיו 10 ימים עם כל הרופאים יפי הנפש האלה שאומרים שהכל בסדר כשבפנים בלב אני יודעת שמשהו לא בסדר... סליחה על הפסימיות ותודה שנתתם לי מקום להתפרק כי ממש אין לי עם מי לדבר.
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*
הפלה מאיימת
מודאגת יקרה, את מה שאת עוברת עכשיו, עברתי בעצמי ארבע פעמים, כל כך מבינה אותך ושולחת לך חיבוק גדול. מאחלת לך בהצלחה בהמשך הדרך.
-
- הצטרפות: 21 מאי 2005, 11:40
הפלה מאיימת
אני עברתי הפלה מוקדמת (בשליש הראשון) פעמיים.
ההפרשות החומות הן דם ישן שהיה תקוע במערכת, הכאבים בכלל לא נדירים בשלבים האלה של ההריון.
קראת ב הריון ראשון ?
שולחת לך חיבוקים חמים ותקווה שהקטן בריא ויחזיק מעמד.
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
הפלה מאיימת
אני בשבוע שמיני לפי החישובים המספריים עם שק הריון ושק חלמון תקינים אך עדיין ללא דופק עוברי.
ממש לא בשביל הסבלנות שלי לחכות עכשיו 10 ימים עם כל הרופאים יפי הנפש האלה שאומרים שהכל בסדר כשבפנים בלב אני יודעת שמשהו לא בסדר...
תשחררי, במילא מה שצריך לקרות יקרה. העובדה שהרופא לא ראה דופק , לא באמת אומר שאין, קורה שמפספסים, וקורה שעושים טעויות בחישוב.
ממש לא בשביל הסבלנות שלי לחכות עכשיו 10 ימים עם כל הרופאים יפי הנפש האלה שאומרים שהכל בסדר כשבפנים בלב אני יודעת שמשהו לא בסדר...
תשחררי, במילא מה שצריך לקרות יקרה. העובדה שהרופא לא ראה דופק , לא באמת אומר שאין, קורה שמפספסים, וקורה שעושים טעויות בחישוב.
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
הפלה מאיימת
שולחת לך חיבוקים חמים ותקווה שהקטן בריא ויחזיק מעמד.
ממש לא בשביל הסבלנות שלי לחכות עכשיו 10 ימים עם כל הרופאים יפי הנפש האלה שאומרים שהכל בסדר
אבל כך בדיוק יכולים גם לעבור עלייך 9 חודשים . אני לגמרי מכירה את הלחץ, אבל חבל. במילא מה שצריך לקרות יקרה.
כשבפנים בלב אני יודעת שמשהו לא בסדר... את באמת יודעת? או רק מאוד חוששת. יש הבדל.
(()) מקווה לטוב בשבילך
ממש לא בשביל הסבלנות שלי לחכות עכשיו 10 ימים עם כל הרופאים יפי הנפש האלה שאומרים שהכל בסדר
אבל כך בדיוק יכולים גם לעבור עלייך 9 חודשים . אני לגמרי מכירה את הלחץ, אבל חבל. במילא מה שצריך לקרות יקרה.
כשבפנים בלב אני יודעת שמשהו לא בסדר... את באמת יודעת? או רק מאוד חוששת. יש הבדל.
(()) מקווה לטוב בשבילך
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2004, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נוגי*
הפלה מאיימת
מודאגת יקרה.
הרבה הפלות מאיימות מסתיימות בילדים בריאים שנולדים בזמן. וכפי שאמר לי הרופא שלי "ראיתי נשים שדיממו כמו ברז וילדו תינוק בריא בשבוע 40".
כל מה שאת צריכה לעשות עכשיו זה לנוח ותשאלי את הרופא לגבי אפשרות תמיכה בהריון (אני קיבלתי פרוגסטרון בנרות ואספירין - לא עזר לי אך יכול לעזור).
ובעיקר לנסות להירגע ולהבין שרמת השליטה שלנו מוגבלת.
במילא מה שצריך לקרות יקרה.
הרבה הפלות מאיימות מסתיימות בילדים בריאים שנולדים בזמן. וכפי שאמר לי הרופא שלי "ראיתי נשים שדיממו כמו ברז וילדו תינוק בריא בשבוע 40".
כל מה שאת צריכה לעשות עכשיו זה לנוח ותשאלי את הרופא לגבי אפשרות תמיכה בהריון (אני קיבלתי פרוגסטרון בנרות ואספירין - לא עזר לי אך יכול לעזור).
ובעיקר לנסות להירגע ולהבין שרמת השליטה שלנו מוגבלת.
במילא מה שצריך לקרות יקרה.
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
הפלה מאיימת
הרבה הפלות מאיימות מסתיימות בילדים בריאים שנולדים בזמן.
מתפקדת לקטגוריה הזו, אם זה מרגיע במשהו.
מזדהה מאד עם האיום של ההפלה המאיימת. זוכרת אותו היטב עד מאד...
מקווה לטוב בשבילך
מתפקדת לקטגוריה הזו, אם זה מרגיע במשהו.
מזדהה מאד עם האיום של ההפלה המאיימת. זוכרת אותו היטב עד מאד...
מקווה לטוב בשבילך
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2004, 22:21
- דף אישי: הדף האישי של דנה_ה*
הפלה מאיימת
מודאגת יקרה,
אני עובדת במחלקת יולדות ויש המון שבאות ען הפלה מאיימת. ב-90% מן המקרים זהו איום סרק וההריון ממשיך כרגיל.
בינתיים - תנוחי קצת, תורידי הילוך. תעשי משהו כייפי, מפנק. מה שצריך לקרות אכן יקרה, ובד"כ - לטובה.
גם אני מקווה לטוב בשבילך.
אני עובדת במחלקת יולדות ויש המון שבאות ען הפלה מאיימת. ב-90% מן המקרים זהו איום סרק וההריון ממשיך כרגיל.
בינתיים - תנוחי קצת, תורידי הילוך. תעשי משהו כייפי, מפנק. מה שצריך לקרות אכן יקרה, ובד"כ - לטובה.
גם אני מקווה לטוב בשבילך.
הפלה מאיימת
אוקיי אז יש חדשות לא כל כך טובות - תודה לכל מי שהגיבה זה ממש עודד אותי וחיזק אותי. אתמול עשיתי אולטרסאונד והשק הריון כבר נראה אחרת והרופאה אמרה שהוא כנראה בדרכו החוצה. לפי כמות הדימום, הכאבים והגושים שיוצאים אני כבר בטוחה שזה נגמר. מחר יש לי תור לאולטרסאונד נוסף ובמידת הצורך גם גרידה. אני יכולה להגיד שהיו דברים בחיי שלא הצלחתי להשיג למרות שרציתי בכל מאודי, אבל על ילד אני מתכוונת להלחם כמו לביאה עד סוף חיי. אני לא אתן לשום דבר לנצח אותי או להכניע אותי... ובכל מקרה אמרתי לעצמי שאם זה נגמר כנראה יש לזה סיבה ומשהו היה לא תקין ...אני רק מקווה שאני באמת עשיתי הכל כדי לשמור על זה... ואני ממש רוצה כבר לנסות שוב. זו הרגשה כל כך ממכרת. איזה מזל שיש מקום כזה כמו כאן עם כל כך הרבה תמיכה ואוזן קשבת - תודה לכולכן...
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2004, 22:21
- דף אישי: הדף האישי של דנה_ה*
הפלה מאיימת
)':
מצטערת מאוד לשמוע. מקווה בשבילך שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.
בהצלחה
מצטערת מאוד לשמוע. מקווה בשבילך שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.
בהצלחה
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
הפלה מאיימת
אוי.
מאחלת לך שהפעם הבאה תהיה טובה יותר (ואם לא היא -- אז זאת שאחריה).
מאחלת לך שהפעם הבאה תהיה טובה יותר (ואם לא היא -- אז זאת שאחריה).
-
- הצטרפות: 22 מאי 2005, 12:43
הפלה מאיימת
רציתי רק לדעת מה אתן חושבות - בעלי כל התקופה הזאת באמת תמך בי ואמר לי כל הזמן כמה הוא אוהב וכמה תמיד יאהב ולא משנה מה יקרה ושהוא יודע שהכל יהיה בסדר. האם אתן חושבות שאיפשהוא בפנים הוא כן קצת מאוכזב ממני וממה שקרה? למרות שאני יודעת שזה לא באשמתי.....
הפלה מאיימת
האם אתן חושבות שאיפשהוא בפנים הוא כן קצת מאוכזב ממני וממה שקרה?
ממך לא,
ממה שקרה כנראה שכן, כמוך
איתך
-
- הצטרפות: 22 מאי 2005, 12:43
הפלה מאיימת
היום בבוקר עברתי את הגרידה ! יש לציין שהצוות היה מדהים אבל בשבילי זה היה נורא.... והכאבים שאחרי.....חצי שעה בערך אחרי הניתוח כבר הייתי עם בגדים ומה זה רציתי ללכת הביתה אבל החזיקו אותי שם איזה 4 שעות וכל כך סבלתי מה גם שאיך שפקחתי את העיינים ראיתי במיטה ממש על ידי מישהי שאני מכירה טוב וזה היה קצת מצחיק, אז התחלנו לספר אחת לשניה וזה קצת עזר לי. אני בחיים לא רוצה לעבור את זה יותרררר! מזעזע. טוב בינתיים אני אשתעמם לי בבית ואכנס לדפים אחרים..... ביי בנתיים מקווה שכולן מרגישות טוב.
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
הפלה מאיימת
לא מודאגת יקרה, מפנה אותך לקבל קצת תמיכה נפשית
פה : פורום אובדן הריון בתפוז
וגם ב הפלה בכל אופן
(יש עוד דפי הפלות בבאופן, את יכולה לבצע חיפוש, אבל אני חושבת שרובם מהווים יותר מקור למידע טכני)
פה : פורום אובדן הריון בתפוז
וגם ב הפלה בכל אופן
(יש עוד דפי הפלות בבאופן, את יכולה לבצע חיפוש, אבל אני חושבת שרובם מהווים יותר מקור למידע טכני)
הפלה מאיימת
מיכל - תודה רבה על האכפתיות. ראיתי אותך בהרבה דפים אחרים ואת ממש יודעת לעזור. אני אנסה אותם כי זה באמת מה שאני צריכה עכשיו. להתעלם מהעניין לא יפתור אותו אלא רק יעלים אותו לזמן קצר אבל זה יחזור. בינתיים החלומות שלי מתעסקים בזה, אז לפני שהנפש תלך לאיבוד אני מעדיפה לקבל קצת תמיכה. תודה רבה מראש, מזל שיש אנשים אכפתים בעולם.......
-
- הצטרפות: 15 פברואר 2004, 01:25
- דף אישי: הדף האישי של דקל_נור*
הפלה מאיימת
אני עוברת 'הפלה מאיימת'. בשבוע 14, דימום כבר כמה ימים שהתחיל מאד חזק וכמעט הפסיק כבר. עכשיו אני בשלב הכתמים החומים אחרי הרבה תמיכה של דיקור סיני וצמחים. לפני שלושה ימים בדקתי דופק והכל היה תקין. הרופא הציע להתחיל עכשיו לקחת פרוגסטרון - אוטרוגסטן לשבועיים. מישהי יודעת על זהמשהו בשלב כזה של ההריון? יש לי איזו התנגדות פנימית חזקה לקחת את זה, בעיקר בגלל שאני מרגישה שזה עוד שניה מאחורי.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
הפלה מאיימת
מהידע הלא מקצועי שלי, לא לוקחים פרוגסטרון אחרי תום השליש הראשון.
לגבי הפלה מאיימת - הייתי במצב הזה בהריוני הראשון, ממש פחדתי לזוז (קיבלתי פרוג' משבוע 6 למשך כמה שבועות). מאז שמעתי כל כך הרבה סיפורי דימום בהריון, שהסתיימו בלידות של תינוקות בריאים, עד שאני חושבת שמוזר שלא עדכנו את ספרי הפתולוגיה הרפואית! יש הריונות שיש בהם דימומים, והם לא הפלה מאיימת ולא כלום. אם יש דופק עדיין, סימן שהעובר לא יסגור את הבאסטה כל כךמהר.
כל זה כאמור דעתי, כהדיוטה. מחזיקה לך אצבעות להמשך תקין.
לגבי הפלה מאיימת - הייתי במצב הזה בהריוני הראשון, ממש פחדתי לזוז (קיבלתי פרוג' משבוע 6 למשך כמה שבועות). מאז שמעתי כל כך הרבה סיפורי דימום בהריון, שהסתיימו בלידות של תינוקות בריאים, עד שאני חושבת שמוזר שלא עדכנו את ספרי הפתולוגיה הרפואית! יש הריונות שיש בהם דימומים, והם לא הפלה מאיימת ולא כלום. אם יש דופק עדיין, סימן שהעובר לא יסגור את הבאסטה כל כךמהר.
כל זה כאמור דעתי, כהדיוטה. מחזיקה לך אצבעות להמשך תקין.
-
הפלה מאיימת
מהידע הלא מקצועי שלי, לא לוקחים פרוגסטרון אחרי תום השליש הראשון.
כאן זו לא דעתי אלא מה שקראתי - יש חשש להשפעות הורמונליות על העובר בשלב הזה.
כאן זו לא דעתי אלא מה שקראתי - יש חשש להשפעות הורמונליות על העובר בשלב הזה.
הפלה מאיימת
אחות יקרה
אני חוותי משהו דומה בהריון השני שלי.
בני נולד בסוף שבוע 43 היום הוא בן כמעט 3 בריא ומקסים.
צמד המילים האלה חזק ומאוד משפיע עלינו האמהות,
ויוצר אצלנו פחד וספק.
בהיותי דולה וראיתי הרבה מקרים דומים וגם שונים,
אני מייעצת לך להקשיב לעצמך ולזכור לנשום, לבטוח בגוף שלך,
וכמה שזה קשה לחשוב ככה- אבל מה שהוא לא שלם לא כדאי להחזיק בכוח.
תרגישי טוב .
באהבה
אני חוותי משהו דומה בהריון השני שלי.
בני נולד בסוף שבוע 43 היום הוא בן כמעט 3 בריא ומקסים.
צמד המילים האלה חזק ומאוד משפיע עלינו האמהות,
ויוצר אצלנו פחד וספק.
בהיותי דולה וראיתי הרבה מקרים דומים וגם שונים,
אני מייעצת לך להקשיב לעצמך ולזכור לנשום, לבטוח בגוף שלך,
וכמה שזה קשה לחשוב ככה- אבל מה שהוא לא שלם לא כדאי להחזיק בכוח.
תרגישי טוב .
באהבה
הפלה מאיימת
תודה לכן. שמעתי מכן כמובן את מה שרציתי לשמוע... החלטתי לא לקחת, מאד הרגזתי את הרופא שלי. מקווה לטוב.
הפלה מאיימת
היי
לפני שבוע בדיוק הייתה לי תשובה חיובית להריון בבדיקת שתן ביתית, למחרת הלכתי לרופאה מחליפה (כי שלי הייתה בחו"ל) ובחדר ההמתנה התחילו כאבים חזקים ודימום בינוני בלי גושים ובלי כלום. שלחו אותי למוקד והוא לא ראה כלום ברחם. הוא אמר שאו שהיה הריון ונפל או שההריון עדיין צעיר ולא רואים עדיין את השק ברחם. הדימום הפסיק תוך כמה שעות והכאבים למחר. המשכתי להרגיש בהריון.שלח אותי לעשות בטא- עשיתי והתוצאה הייתה כ-753 (הריון,עדיין צעיר), עשו לי בטא היום שוב, כשבוע אחרי הדימום ועדיין אין תוצאה אבל חזרתי לעבודה ושוב התחיל דימום ממש מועט ובעיקר- כאבים כמו במחזור אבל חזקים. השארתי הודעה דחופה לרופאה שלי אבל יכול להיות שתחזור אלי רק עוד מס' ימים.... מה עושים? לקחת חופשה מהעבודה? חברה שלי אמרה שזה נשמע כמו מצב של "הפלה מאיימת" וכדאי לנוח ולא להתאמץ. באיזה טיפול טבעי אני יכולה להיעזר כדי לתמוך בהריון כרגע??? מה עושים אם הרופאה לא חוזרת אלי עד מחר? נראה לי שכדאי לעשות אולטראסאונד ....ממש לא בא לי על מוקד, הם כל כך חסרי רגישות במוקד ברעננה..לא בא לי להיבדק אינטימית ע"י מישהי שאני לא מכירה? עצות? מילות חכמה בשבילי?
לפני שבוע בדיוק הייתה לי תשובה חיובית להריון בבדיקת שתן ביתית, למחרת הלכתי לרופאה מחליפה (כי שלי הייתה בחו"ל) ובחדר ההמתנה התחילו כאבים חזקים ודימום בינוני בלי גושים ובלי כלום. שלחו אותי למוקד והוא לא ראה כלום ברחם. הוא אמר שאו שהיה הריון ונפל או שההריון עדיין צעיר ולא רואים עדיין את השק ברחם. הדימום הפסיק תוך כמה שעות והכאבים למחר. המשכתי להרגיש בהריון.שלח אותי לעשות בטא- עשיתי והתוצאה הייתה כ-753 (הריון,עדיין צעיר), עשו לי בטא היום שוב, כשבוע אחרי הדימום ועדיין אין תוצאה אבל חזרתי לעבודה ושוב התחיל דימום ממש מועט ובעיקר- כאבים כמו במחזור אבל חזקים. השארתי הודעה דחופה לרופאה שלי אבל יכול להיות שתחזור אלי רק עוד מס' ימים.... מה עושים? לקחת חופשה מהעבודה? חברה שלי אמרה שזה נשמע כמו מצב של "הפלה מאיימת" וכדאי לנוח ולא להתאמץ. באיזה טיפול טבעי אני יכולה להיעזר כדי לתמוך בהריון כרגע??? מה עושים אם הרופאה לא חוזרת אלי עד מחר? נראה לי שכדאי לעשות אולטראסאונד ....ממש לא בא לי על מוקד, הם כל כך חסרי רגישות במוקד ברעננה..לא בא לי להיבדק אינטימית ע"י מישהי שאני לא מכירה? עצות? מילות חכמה בשבילי?
הפלה מאיימת
סיכוי טוב שהיום אחה"צ כבר תוכלי לקבל תשובה לגבי הבטא ואז תהיי יותר חכמה.
-
- הצטרפות: 16 מאי 2009, 21:53
- דף אישי: הדף האישי של עננים_בקפה*
הפלה מאיימת
חוץ מלנוח אין הרבה מה לעשות. בשלב הזה של הריון שום שיטה טבעית לא יכולה לעצור הפלה אם זו אכן הפלה. לגבי אולטרסאונד, בגלל שבשלב הזה הבדיקה היא וגינאלית בדרך כלל ואם את בלחץ ובמגננה בגלל חוסר רגישות של האנשים במוקד זה יכול בעיקר להזיק יותר מלהועיל. תעקבי אחרי הדימום, בעיקר מבחינת כמות כדי שאם יש דימום מסיבי תדאגי שישיה מישהו לידך. מעבר לזה פשוט לנוח ולחכות. (אני יודעת שהכי קשה ). בהצלחה
הפלה מאיימת
שיחררתי מאד כנראה...הבטא היום יצא 600 שזו ירידה, מה יש לי שם ברחם??? אני מש צריכה לדבר עם ישהי שמבינה, מכירות רופאת נשים ידידותית באזור המרכז??
הפלה מאיימת
הבטא היום יצא 600 שזו ירידה, מה יש לי שם ברחם???
הפלה
הפלה
הפלה מאיימת
אולי הריון מחוץ לרחם?? יש פה דף כזה?
הפלה מאיימת
אם הייתה לי הפלה ביום שני שעבר....הבטא לא אמור להיות נמוך יותר?? אני מרגישה לגמרי בהריון, אפילו יצאה לי הבטן....
הפלה מאיימת
אולי הריון מחוץ לרחם?? יש פה דף כזה?
יש: הריון מחוץ לרחם. זו באמת אפשרות (אם כי לא סבירה, מאחר שהבטא כבר בירידה). יש לך כאבים חדים בצד אחד?
אם הייתה לי הפלה ביום שני שעבר....הבטא לא אמור להיות נמוך יותר?? אני מרגישה לגמרי בהריון, אפילו יצאה לי הבטן....
זה לוקח כמה ימים.
יש: הריון מחוץ לרחם. זו באמת אפשרות (אם כי לא סבירה, מאחר שהבטא כבר בירידה). יש לך כאבים חדים בצד אחד?
זה לוקח כמה ימים.
-
הפלה מאיימת
זה לוקח כמה ימים
ואפילו כשבועיים.
צר לי מקווה איתך לפעם מוצלחת יותר, בקרוב מאוד.
(אם הבטא לא היתה יורדת, ההמלצה היתה פשוט לנוח. לא יודעת על טיפולים אלטרנטיביים. בד"כ נותנים תמיכת פרוגסטרון (בנרות) וזה על משקל "אם לא יועיל לא יזיק", כיוון שאי אפשר לבדוק באמת כמה זה משפיע).
ואפילו כשבועיים.
צר לי מקווה איתך לפעם מוצלחת יותר, בקרוב מאוד.
(אם הבטא לא היתה יורדת, ההמלצה היתה פשוט לנוח. לא יודעת על טיפולים אלטרנטיביים. בד"כ נותנים תמיכת פרוגסטרון (בנרות) וזה על משקל "אם לא יועיל לא יזיק", כיוון שאי אפשר לבדוק באמת כמה זה משפיע).
הפלה מאיימת
לפי תאריך וסת אחרונה אני בשבוע 7 + אתמול בערב התחילה הפרשה חומה קלה, בבוקר היא נעלמה, אך במהלך הבוקר התחיל דימום מאסיבי, עם גושים.
אני אמא ל- 2 ילדים מקסימים ובהריון קודם היה לי דימום גושי בשליש השני להריון - הכל הסתיים בטוב, אך היה מאד מפחיד (ממש נראה היה לי בשלב כלשהוא שהעובר נשפך החוצה...).
הפעם הדימום בשלב מוקדם מאד, (אך כבר אחרי השתרשות כפי הנראה) כבד מאד, וגושי מאד, אך ללא כאבים...זה נראה כמו סוף הריון - אך כל התיאורים של הפלות טבעיות מדברים על כאבים עזים.
אני אמורה להגיע לאולטרסאונד של תחילת מעקב הריון בעוד שבוע ולא יודעת אם כדאי לבקש תור דחוף.... יש לי מה לרוץ לרופאה? היא תוכל לראות משהו בשלב הזה?
אם מישהי יודעת או עברה מקרה דומה אשמח לשמוע.
תודה!!
אני אמא ל- 2 ילדים מקסימים ובהריון קודם היה לי דימום גושי בשליש השני להריון - הכל הסתיים בטוב, אך היה מאד מפחיד (ממש נראה היה לי בשלב כלשהוא שהעובר נשפך החוצה...).
הפעם הדימום בשלב מוקדם מאד, (אך כבר אחרי השתרשות כפי הנראה) כבד מאד, וגושי מאד, אך ללא כאבים...זה נראה כמו סוף הריון - אך כל התיאורים של הפלות טבעיות מדברים על כאבים עזים.
אני אמורה להגיע לאולטרסאונד של תחילת מעקב הריון בעוד שבוע ולא יודעת אם כדאי לבקש תור דחוף.... יש לי מה לרוץ לרופאה? היא תוכל לראות משהו בשלב הזה?
אם מישהי יודעת או עברה מקרה דומה אשמח לשמוע.
תודה!!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
הפלה מאיימת
הפלה מאיימת
הפלה מאיימת
הייאני בתחילת שבוע 7+2 קמתי באמצע הלילה עם הפרשות חומות כהות מאוד לפני כיומיים הייתי אצל הרופאה והיא ראתה שק הריון חלבון בלי דופק ושטף דם אני כבר לא יודעת מה לעשות לפני כחודשיים וחצי עברתי הפלה נדחית בבקשה שמישהו ירגיע אותי
-
- הצטרפות: 12 דצמבר 2011, 13:09
- דף אישי: הדף האישי של ג'ני_ענבי*
הפלה מאיימת
בשלב זה לחקות עוד כשבוע וללכת שוב לעשות אולטרסאונד - לראות אם יש דופק. בנתיים אולי לקחת תמיכת פרוגסרון.
אם ההריון הזה יסתיים בהפלה מציעה לך לפנות לטיפול ברפואה סינית (מומחה לרפואת נשים) למניעת הפלות בפעם הבאה.
אם ההריון הזה יסתיים בהפלה מציעה לך לפנות לטיפול ברפואה סינית (מומחה לרפואת נשים) למניעת הפלות בפעם הבאה.
-
הפלה מאיימת
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אם אני בשבוע התשיעי להיריון ואני לא מרגישה תחושות..ויש לי הפרשה לבנה קצת מה נראה לכן שהכל תקין או שיש ממה לחשוש?עזרו לי תודההה..
אם אני בשבוע התשיעי להיריון ואני לא מרגישה תחושות..ויש לי הפרשה לבנה קצת מה נראה לכן שהכל תקין או שיש ממה לחשוש?עזרו לי תודההה..
-
- הצטרפות: 28 יוני 2013, 11:57
הפלה מאיימת
היי נשים יקרות, אני בשבוע ה6 להריון, ולפני כמה ימים התחילו לי כאבי מחזור חזקים ודימום חום, אתמול לצערי הכאב הפך לבלתי נסבל וקשה ודימום יותר חזק כמו של ווסת, ממיון למיון אומרים שהכל בסדר ויש דופק והכל ורק לנוח ולקוות לטוב, מישהי כאן עברה את זה שבסוף ההריון היה תקין ועבר בשלום?? מאחלת לכולנו הנשים שיהיה יותר קל והכל יהיה בסדר!!
הפלה מאיימת
דואגת,
הרבה נשים עוברות דימומים בזמנים שונים בהריון. זה לא משמח, זה בדרך כלל מדאיג אבל דימום כשלעצמו לא חורץ גורלות.
לנוח זה חשוב מאוד. גם לחשוב חיובי וממש לדמיין איך את עוברת בשלום את ההריון הזה עד סוף תשיעי.
אם יש לך חום, הדימום מתגבר או שאת מרגישה לא טוב, תלכי להתייעץ שוב. לפעמים אפשר לחזק קליטת הריון עם פרוגסטרון או טיפול בדיקור.
לא תמיד (אני איבדתי הריון גם עם פרוגסטרון). גם אם עושים כל שביכולתנו לפעמים ההריון לא תקין ולא נקלט. למעשה, האחוזים מדברים על רבע מההריונות שמסתיימים עד שבוע 12. לא מספרים את זה, לא מדברים על זה אבל זה כנראה מנגנון בקרה של הטבע לחלוקות לא יעילות של התאים.
אני מחזיקה לך אצבעות ומאחלת שתחבקי ילד השנה
דואגת,
הרבה נשים עוברות דימומים בזמנים שונים בהריון. זה לא משמח, זה בדרך כלל מדאיג אבל דימום כשלעצמו לא חורץ גורלות.
לנוח זה חשוב מאוד. גם לחשוב חיובי וממש לדמיין איך את עוברת בשלום את ההריון הזה עד סוף תשיעי.
אם יש לך חום, הדימום מתגבר או שאת מרגישה לא טוב, תלכי להתייעץ שוב. לפעמים אפשר לחזק קליטת הריון עם פרוגסטרון או טיפול בדיקור.
לא תמיד (אני איבדתי הריון גם עם פרוגסטרון). גם אם עושים כל שביכולתנו לפעמים ההריון לא תקין ולא נקלט. למעשה, האחוזים מדברים על רבע מההריונות שמסתיימים עד שבוע 12. לא מספרים את זה, לא מדברים על זה אבל זה כנראה מנגנון בקרה של הטבע לחלוקות לא יעילות של התאים.
אני מחזיקה לך אצבעות ומאחלת שתחבקי ילד השנה
הפלה מאיימת
היי בנות אני בשבוע 9 ויש לי דימום כמו מחזור הגעתי לבית חולים וברוך השם יש דופק והכול תקין אבל אני נימצאת בהפלה מאיימת אם חס וחלילה העובר יפול תוך כמה זמן זה קורה
הפלה מאיימת
אין לזה תשובה.
מאחלת לך המשך תקין ובריא ורגוע
מאחלת לך המשך תקין ובריא ורגוע
הפלה מאיימת
היי צהריים טובים רציתי לדעת עם מישהיא מימכם יודעת מתי יוצאים מסכנה של הפלה מאיימת כבר הפסיקו לי הדימום יום אחרי ואני ימים רק עם כתמים של הפרשות שאריות של הדימום
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2014, 18:04
הפלה מאיימת
מבולבלת.
אני בת 42
יש לי ילדה בת 10 ובן בן9
שניהם הגיעו אחרי הריונות תקינים.לפני הילדה עברתי הפלה טבעית,העובר הפסיק להתפתח בשבוע השמיני.
ומאז שילדתי את בני,במהלך 9 שנים אחרונות עברתי 5!!!! הריונות שכולם הסתיימו בהפלות טבעיות.אחת עם כדורים שנתנו לי במיון,ואחרות כולן נפלו טבעי בבית,בשבועות 7-8.
ההפלה האחרונה קרתה לפני חודשיים.
עברתי את בדיקות קרישיות דם,והכל בסדר.
הרופא אומר שזה:״פשוט מזל רע של סטטיסטיקה״.
מה שקורה עכשיו,זה שאני שוב עם איחור של כמה ימים.
לא יודעת מה לעשות?
בטוחה ששוב לא יצליח לי.
מצד שני מאד מקווה שכן.
לא עשיתי עדיין בדיקה ביתית. ולא ניגשתי לרופא.
כבר למודת ניסיון רע מכל ההריונות הכושלים
יש מישהי שיכולה לספר לי על מקרה דומה או לייעץ מה לעשות???
אני בת 42
יש לי ילדה בת 10 ובן בן9
שניהם הגיעו אחרי הריונות תקינים.לפני הילדה עברתי הפלה טבעית,העובר הפסיק להתפתח בשבוע השמיני.
ומאז שילדתי את בני,במהלך 9 שנים אחרונות עברתי 5!!!! הריונות שכולם הסתיימו בהפלות טבעיות.אחת עם כדורים שנתנו לי במיון,ואחרות כולן נפלו טבעי בבית,בשבועות 7-8.
ההפלה האחרונה קרתה לפני חודשיים.
עברתי את בדיקות קרישיות דם,והכל בסדר.
הרופא אומר שזה:״פשוט מזל רע של סטטיסטיקה״.
מה שקורה עכשיו,זה שאני שוב עם איחור של כמה ימים.
לא יודעת מה לעשות?
בטוחה ששוב לא יצליח לי.
מצד שני מאד מקווה שכן.
לא עשיתי עדיין בדיקה ביתית. ולא ניגשתי לרופא.
כבר למודת ניסיון רע מכל ההריונות הכושלים
יש מישהי שיכולה לספר לי על מקרה דומה או לייעץ מה לעשות???
-
הפלה מאיימת
רפואה סינית מאוד יכולה לעזור לך. כדאי לך לפנות למטפל מומחה לגיניקולוגיה ופוריות באזור שלך. מנסיוני עובד מעולה
רפואה סינית מאוד יכולה לעזור לך. כדאי לך לפנות למטפל מומחה לגיניקולוגיה ופוריות באזור שלך. מנסיוני עובד מעולה
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2014, 18:04
הפלה מאיימת
לפלוני אלמונית.
תודה רבה
תודה רבה
הפלה מאיימת
קראתי טובות על אייל פוליטי מצפת. אין לי נסיון אישי
-
הפלה מאיימת
היי לפני 7 חודשים עברתי הפלה טבעית זאת היתה הרגשה קשה וכואבת היום אני בשבוע 6 מפחדת ללכת לרופא יש לי כבר כמה ימים כתמים חומים והפחד שלי שלא יראו דופק כמו בפעם הקודמת אין לי כאבים בכלל ואני נחה מה עליי לעשות רוצה לציין שהכתמים באים והולכים סליחה על התיאור אבל בקושי כמה טיפות של כתמים חומים אני כל כך מפחדת שאני יעבור שוב כי מהפעם הקודמת ממש ניפגעתי מכל רופא שבדק אותי ונכנסתי לדיכאון כי הרופאים של היום לצערי לא רגישים בכלל
-
הפלה מאיימת
אין סיבה ללכת לרופא בשבוע 6. זה שלב מאוד מוקדם של ההריון, הרופא עוד לא יכול באמת לראות שום דבר, וגם ככה אין שום דבר שאפשר לעשות.
חכי לשבוע 9-10, ובינתיים תנוחי ותשתי ותאכלי...
הפרשות חומות זה לא דבר שבהכרח מעיד על בעיה.
בהצלחה לך!
חכי לשבוע 9-10, ובינתיים תנוחי ותשתי ותאכלי...
הפרשות חומות זה לא דבר שבהכרח מעיד על בעיה.
בהצלחה לך!
הפלה מאיימת
היי בנות נכנסת לשבוע 7 שבוע שעבר הייתי באולטרסאונד ראו שק קטן וחלמון אבל עדיין לא ראו דופק אמרו שעוד מוקדם לבוא עוד שבועיים היום יצא לי כתמים חומים על התחתונית נראה כמו דם ממש חלש ויש לי כמו כאבי מחזור האם זה צריך להדאיג אותי ???
היי בנות נכנסת לשבוע 7 שבוע שעבר הייתי באולטרסאונד ראו שק קטן וחלמון אבל עדיין לא ראו דופק אמרו שעוד מוקדם לבוא עוד שבועיים היום יצא לי כתמים חומים על התחתונית נראה כמו דם ממש חלש ויש לי כמו כאבי מחזור האם זה צריך להדאיג אותי ???