הפלה באופן טבעי
הפלה באופן טבעי
ראו גם: mis]כשההריון מסתיים בטרם עת carriage[/po]/ - רשימה של שרה לה מתוך עלון באופן טבעי
ובכלל, מדור הפלה ואובדן הריון
ובכלל, מדור הפלה ואובדן הריון
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
הפלה באופן טבעי
עד איזה שבוע ניתן לעשות הפלה בהתייחס לכל שיטה?
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
הפלה באופן טבעי
בארץ אין לזה הגדרה בחוק ולכן גם בשבוע 40 ניתן באופן תאורטי לבצע הפסקת הריון אלא שאז צריך להמית את העובר (עושים זאת בזריקה, כדי שלא יוולד חי). למעשה בכל הפסקת הריון אחרי משהו כמו שבוע 20 או 24 שבועות מבצעים את הפרוצדורה של המתת העובר בטרם הוצאתו. נדמה לי שההגדרה עד שבוע 18 היא הפלה ולאחר מכן לידה מוקדמת. בארה"ב הגבול להפסקת הריון הוא 24 שבועות. בארץ שמעתי כבר על הפסקות הריון בשבועות 26 וגם 31.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2003, 17:28
- דף אישי: הדף האישי של ליזה_ליזה*
הפלה באופן טבעי
הפלה יזומה בגרידה עושים עד שבוע 10 למיטב ידיעתי, אח"כ יש יותר סיכוי לסיבוכים.
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
הפלה באופן טבעי
מה פתאום עד שבוע 10, הרי תוצאות מי שפיר מגיעות רק בשבועות 17-20. אז אולי זאת לא גרידה אבל זאת כן הפלה מלאכותית בצורת לידה מוקדמת.
-
הפלה באופן טבעי
התכוונתי להפלה ללא סיבה רפואית. לכן - הפלה יזומה.
-
- הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*
הפלה באופן טבעי
הנה עוד מידע שלפחות לי הוא חדש : (ואמרה לי אותו מיילדת בית שאני סומכת על המקורות שלה)
הסיכוי לקע ברחם בלידה אחרי גרידה הוא 3%. זה המון. רק לשם ההשוואה אחרי קיסרי הסיכוי שהצלקת תיקרע הוא 0.5-1.5%.
הסיכוי לקע ברחם בלידה אחרי גרידה הוא 3%. זה המון. רק לשם ההשוואה אחרי קיסרי הסיכוי שהצלקת תיקרע הוא 0.5-1.5%.
-
- הצטרפות: 05 יוני 2003, 21:32
- דף אישי: הדף האישי של שרה_ק*
הפלה באופן טבעי
תודה על המידע. אשמח אם תשאלי את המיילדת הזאת על המקורות המידע, כי זה חשוב לדעת גם את המקורות
תודה על המידע. אשמח אם תשאלי את המיילדת הזאת על המקורות המידע, כי זה חשוב לדעת גם את המקורות
-
הפלה באופן טבעי
אני בת 16 ולצערי אני גיליתי שאני בייריון..למזלי - רק שבוע...אם ההורים שלי יגלו ...הלך עליי...מה לעשות? אם זה רק שבוע, האם יש דרך להפלה בלי ניתוח?
הפלה באופן טבעי
בדלת פתוחה ינסו לעזור לך http://www.opendoor.org.il/other%20doors/[po]othe doors[/po].htm#karkor
הפלה באופן טבעי
הטבע והגוף בהחלט יודעים את העבודה . אני גיליתי בשבוע ה - 8 שהעובר לא מתפתח ואין דופק. כמובן שהרופאה מידי הדפיסה לי המון דפים : טופס 17 , הזמנה לאישפוז לפני זה לעבור אולטרסאונד בדיקות דם וכו'. כששאלתי אותה מה אם לחכות . היא התנפלה אלי "זו דעת הנשים שחושבות שהם יודעות" בקיצור מיותר לציין שהיא שללה את הרעיון בתוקף. אך אני החלטתי לתת אמון בגוף שלי נעזרתי בדיקור סיני . קיימת נקודה שמשתמשים בה גם לזירוז לידה ואסור לדקר אותה בהריון תקין. יום אחרי הדיקור הופיע הדימום המיוחל והגוף ניקה את עצמו כמו גדול. אז אנא ממכן בנות, תנו אמון בגוף שלכן ואל תתנו לרופאים להפחיד אותכם . אפשר גם אחרת .
הפלה באופן טבעי
שלום לכם.
אני בשבוע 6 עם דימום וכאבים. שלשום הייתי במיון נצפה שק הריון ללא עובד ודופק. אמרו לי לחזור במידה ויהיה דימום מאסיבי. הכאבים כבר יומיים .אני במנוחה.
לא התרגשתי מזה שאין דופק כיוון שזהו הריון צעיר וייתכן בעוד שבוע שבועיים כן יהיה דופק. קראתי בספר הריון ולידה שהכאבים הם סכנת הפלה כמו כן הגודש בשדיים נעלם מן תחושה שאולי אינני בהריון. אני נמצאת במצב מאוד לא פשוט ואינני יודעת מה לעשות? ממש מחכה שתהייה התפתחות לכאן או לכאן.
אנשים טובים אולי למישהו מכם יש עצה טובה לתת לי, אולי ידוע לכם איך אפשר לעצור דימומים בדרך אלטרנטיבית ולא לקחת את ההורמונים שהציעו לי?
מחכה לתשובה דחופה. תודה ובשורות טובות.
אני בשבוע 6 עם דימום וכאבים. שלשום הייתי במיון נצפה שק הריון ללא עובד ודופק. אמרו לי לחזור במידה ויהיה דימום מאסיבי. הכאבים כבר יומיים .אני במנוחה.
לא התרגשתי מזה שאין דופק כיוון שזהו הריון צעיר וייתכן בעוד שבוע שבועיים כן יהיה דופק. קראתי בספר הריון ולידה שהכאבים הם סכנת הפלה כמו כן הגודש בשדיים נעלם מן תחושה שאולי אינני בהריון. אני נמצאת במצב מאוד לא פשוט ואינני יודעת מה לעשות? ממש מחכה שתהייה התפתחות לכאן או לכאן.
אנשים טובים אולי למישהו מכם יש עצה טובה לתת לי, אולי ידוע לכם איך אפשר לעצור דימומים בדרך אלטרנטיבית ולא לקחת את ההורמונים שהציעו לי?
מחכה לתשובה דחופה. תודה ובשורות טובות.
-
הפלה באופן טבעי
שלב מאוד מאוד מוקדם, משהו כמו שבועיים. לצערי אני מרגישה מאוד לא מוכנה לעוד תינוק (יש לי בבית גם פעוט בן 3) ולא מרגישה שאני יכולה לקבל אותו בשמחה. אני מבקשת ייעוץ. האם יש
אני נמצאת במצב דומה ונורא רוצה לדעת מה התהליך שצריך לעבור כדי לבצע הפלה... אני לא יכולה להביא עוד ילד גם ככה המצב הכלכלי לא טוב והתא המשפחתי לא יציב........
אני נמצאת במצב דומה ונורא רוצה לדעת מה התהליך שצריך לעבור כדי לבצע הפלה... אני לא יכולה להביא עוד ילד גם ככה המצב הכלכלי לא טוב והתא המשפחתי לא יציב........
-
הפלה באופן טבעי
שלום אני בת 17 ואני נכנסתי להריון אני בערך בשבועיים הראשונים של ההריון. אני לא יכולה לספר להוריי ואני זקוקה לעזרה.
אני מרגישה חסרת אונים ואינני יודעת מה לעשות.
אני מפחדת לבצע הפלה אשר תוצאותייה יהיו בעיות להבאת ילדים בעתיד.
אני לא רוצה להיפגע פיזית, אך אני ממש לא יכולה להביא ילד כרגע-בעוד המצב שלי בבית קשה.
מה אעשה? מי יכול לעזור לי? האם תוכלו לתת לי עצות? אשמח לקבל כל עזרה!!! האם ההפלה מחוייבת לגרום לי לבעיות בעתיד?
אני מרגישה חסרת אונים ואינני יודעת מה לעשות.
אני מפחדת לבצע הפלה אשר תוצאותייה יהיו בעיות להבאת ילדים בעתיד.
אני לא רוצה להיפגע פיזית, אך אני ממש לא יכולה להביא ילד כרגע-בעוד המצב שלי בבית קשה.
מה אעשה? מי יכול לעזור לי? האם תוכלו לתת לי עצות? אשמח לקבל כל עזרה!!! האם ההפלה מחוייבת לגרום לי לבעיות בעתיד?
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2004, 16:07
- דף אישי: הדף האישי של נורמה_טבעית*
הפלה באופן טבעי
פלונית יקרה,
למרות חלק מהדברים שכתבו כאן בדף הפלה היא לא מסוכנת יותר מניתוח רגיל.
אני עברתי הפלה בגרידה בגיל 20 בערך והיום הכל בסדר. ההתאוששות ממנה היתה מהירה יותר מכל ניתוח אחר שעשו לי בחיים (והיו כמה).
אל תפחדי, יש ועדות מיוחדות שעוסקות בענין ומאשרות הפלות - את יכולה להפנות לרופא נשים לעזרה וגם לכתובת של "דלת פתוחה": http://www.opendoor.org.il/other%20doors/[po]othe doors[/po].htm#karkor
כשאני עברתי את כל זה אמא שלי היתה איתי ותמכה בי, אני חושבת שאם את לא יכולה לספר לאמא שלך אז לפחות כדאי שתשתפי מישהי אחרת שאת יכולה לסמוך עליה. בעיני זה חשוב מאוד לא לעבור את הדברים האלה לבד!
אני אכתוב לך שוב, כדי להיות בטוחה שהבהרתי לך - אין סכנה גדולה יותר בהפלה יזומה, לא יותר מסכנות שיש בניתוח רגיל, בטח שלא בתחילת ההיריון.
אני מכירה לא מעט בנות שיש להן בעיות פוריות ולא עברו הפלה אף-פעם, לעומת זאת אני מכירה גם בנות אחרות שעברו הפלה ולא היתה להן בעיה להרות.
אין סיבה שתפגעי פיזית.
רק תשמרי על עצמך מבחינה נפשית ואל תעברי את זה לבד, בכלל הרבה דברים בחיים עדיף לא לעבור לבד...
בסדר?
אם את צריכה עוד עזרה במשהו, אל תפחדי לכתוב.
למרות חלק מהדברים שכתבו כאן בדף הפלה היא לא מסוכנת יותר מניתוח רגיל.
אני עברתי הפלה בגרידה בגיל 20 בערך והיום הכל בסדר. ההתאוששות ממנה היתה מהירה יותר מכל ניתוח אחר שעשו לי בחיים (והיו כמה).
אל תפחדי, יש ועדות מיוחדות שעוסקות בענין ומאשרות הפלות - את יכולה להפנות לרופא נשים לעזרה וגם לכתובת של "דלת פתוחה": http://www.opendoor.org.il/other%20doors/[po]othe doors[/po].htm#karkor
כשאני עברתי את כל זה אמא שלי היתה איתי ותמכה בי, אני חושבת שאם את לא יכולה לספר לאמא שלך אז לפחות כדאי שתשתפי מישהי אחרת שאת יכולה לסמוך עליה. בעיני זה חשוב מאוד לא לעבור את הדברים האלה לבד!
אני אכתוב לך שוב, כדי להיות בטוחה שהבהרתי לך - אין סכנה גדולה יותר בהפלה יזומה, לא יותר מסכנות שיש בניתוח רגיל, בטח שלא בתחילת ההיריון.
אני מכירה לא מעט בנות שיש להן בעיות פוריות ולא עברו הפלה אף-פעם, לעומת זאת אני מכירה גם בנות אחרות שעברו הפלה ולא היתה להן בעיה להרות.
אין סיבה שתפגעי פיזית.
רק תשמרי על עצמך מבחינה נפשית ואל תעברי את זה לבד, בכלל הרבה דברים בחיים עדיף לא לעבור לבד...
בסדר?
אם את צריכה עוד עזרה במשהו, אל תפחדי לכתוב.
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*
הפלה באופן טבעי
פלונית יקרה,
אני מצטרפת לדעתה של נורמה טבעית, אין לך ממה לפחד מהפלה מלאכותית, זה לא מסוכן כל כך כמו שכולם חושבים, וזה גם לא כואב כל כך.{עברתי את זה בעצמי}.
קחי איתך משהיא שאת סומכת עליה.
אם יש לך עוד שאלות, או אם את רוצה עוד חיזוקים אשמח לעמוד לרשותך.
אני מצטרפת לדעתה של נורמה טבעית, אין לך ממה לפחד מהפלה מלאכותית, זה לא מסוכן כל כך כמו שכולם חושבים, וזה גם לא כואב כל כך.{עברתי את זה בעצמי}.
קחי איתך משהיא שאת סומכת עליה.
אם יש לך עוד שאלות, או אם את רוצה עוד חיזוקים אשמח לעמוד לרשותך.
-
- הצטרפות: 20 יולי 2005, 19:19
הפלה באופן טבעי
אני בת 22 ונכנסתי להריון בטעות (מרה). אני ממש מבולבלת ולא שלמה עם אף החלטה שאעשה (אני אמביוולנטית לגבי 2 הצדדים- ריאלית ורגשית). אך ברור לי שמה שאני צריכה לעשות זה הפלה... גיליתי שאני כבר בשבוע שמיני+ 5 ימים, ונקבע לי וועדה למחר בבוקר. שאלתי היא: האם בשלב זה של הריון עוד אפשר לקחת כדור? מה עדיף מבחינה רפואית- כדור או גרידה? האם ישנן דרכים אחרות להפלה? ("אלטרנטיביות"), קראתי בראש הדף שדובר על דרכים אחרות ולא הבנתי בדיוק על מה ולמה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בכך במהירות האפשרית.... תודה
הפלה באופן טבעי
מדוע צריך לעשות גרידה בעקבות הפלה טבעית? האם הרחם לא מתנקה מעצמו? שואלת, כי חברה טובה עברה גרידה אחרי שלא מצאו דופק לעובר שלה.
הפלה באופן טבעי
יאני רוצה להפנות אתכן הבנות שלא מעוניינות להביא ילדים לעולם לאתר המתאר הפלות בדרך הטבעית של שימוש בצמחים
למי שלא קורא אנגלית מומלץ לתת למישהוא שכן קורא כי זה מאוד מומלץ לפני שמחליטים על צעד כזה
להבין במה זה כרוך דרך חוויותיהן של נשים שעברו תהליך זה.האתר מתאר איך לעבור הפלה בשימוש בצמחים שניתן לקנות בבית מרקחת.
הצמחים שאני מצאתי הם (של סולגאר)בצורת קפסולות "דונג קוואי" "בלאק קוהוש" וויטמין "c" הכי פשוט שלא מכיל פקעות ורדים.אפשר גם לקנות פטרוזיליה ולהכין מזה תה ולשתות במשך היום.
יש המון סכנות לכן בבקשה קיראו את ההזהרות בנוגע למינונים השונים של הצמחים.
ובכן לאתר המאוד מומלץ לנשים ( ולגברים ) שרוצות לקחת את המושכות לידיים.
http://www.sisterzeus.com/Sharing.htm
http://www.sisterzeus.com
ספרו לקהל הישראלי על חוויותיכם כדי שגם אנשים בעיברית יוכלו לקרוא
למי שלא קורא אנגלית מומלץ לתת למישהוא שכן קורא כי זה מאוד מומלץ לפני שמחליטים על צעד כזה
להבין במה זה כרוך דרך חוויותיהן של נשים שעברו תהליך זה.האתר מתאר איך לעבור הפלה בשימוש בצמחים שניתן לקנות בבית מרקחת.
הצמחים שאני מצאתי הם (של סולגאר)בצורת קפסולות "דונג קוואי" "בלאק קוהוש" וויטמין "c" הכי פשוט שלא מכיל פקעות ורדים.אפשר גם לקנות פטרוזיליה ולהכין מזה תה ולשתות במשך היום.
יש המון סכנות לכן בבקשה קיראו את ההזהרות בנוגע למינונים השונים של הצמחים.
ובכן לאתר המאוד מומלץ לנשים ( ולגברים ) שרוצות לקחת את המושכות לידיים.
http://www.sisterzeus.com/Sharing.htm
http://www.sisterzeus.com
ספרו לקהל הישראלי על חוויותיכם כדי שגם אנשים בעיברית יוכלו לקרוא
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
הפלה באופן טבעי
לדעתי, ברוב המקרים אין צורך.
-
הפלה באופן טבעי
טלילה, בקשר לשאלתך, זה תלוי במנגנון הגוף של האישה.
יש שלושה מנגנונים [לפי הסבר הרופא].
יש שלושה מנגנונים [לפי הסבר הרופא].
- גוף שלא מנקה את עצמו בכלל.
- גוף שמנקה את עצמו חלקית.
- גוף שמנקה את עצמו עד הסוף. [שלי למשל].
-
הפלה באופן טבעי
הענין הוא שרוב הרופאים לא מחכים לראות כמה זמן יקח עד שהגוף מנקה את עצמו עד הסוף.
-
הפלה באופן טבעי
הענין הוא שרוב הרופאים לא מחכים לראות כמה זמן יקח עד שהגוף מנקה את עצמו עד הסוף
למה לא?
אני בכל אופן, עשיתי בדיקות דם והם הראו ירידה הדרגתית בהורמון ההיריון עד שהגיע ל 0 כל עוד ההורמון יורד בצורה משמעותית אז אין שום בעיה.
למה לא?
אני בכל אופן, עשיתי בדיקות דם והם הראו ירידה הדרגתית בהורמון ההיריון עד שהגיע ל 0 כל עוד ההורמון יורד בצורה משמעותית אז אין שום בעיה.
-
הפלה באופן טבעי
למה לא?
כי הם שבויים בקונספציה, לא?
כי רופאים צריכים לעשות, ולא יכולים להסתפק ב"לחכות". זה מה שהם למדו, תמורת זה משלמים להם. "דוקטור, תרפא אותי!".
כי הם שבויים בקונספציה, לא?
כי רופאים צריכים לעשות, ולא יכולים להסתפק ב"לחכות". זה מה שהם למדו, תמורת זה משלמים להם. "דוקטור, תרפא אותי!".
הפלה באופן טבעי
תודה על התשובות. מקווה שלא אצטרך להתמודד עם הנושא באופן אישי, אבל זה היה חשוב לי לדעת.
-
- הצטרפות: 20 יולי 2005, 19:19
הפלה באופן טבעי
זו שוב אני (בחורה בת 22)- ואני עומדת בפני גרידה ביום רביעי הקרוב.
שאלתי הפעם היא: האם הריון בשלב זה (סוף שבוע תשיעי), או בכלל, - מביא עימו סימנים כגון דיכאון? אני מוצאת את עצמי בוכה כל הזמן בשבוע האחרון וממש יכולה להגדיר עצמי "בדיכאון", אך ללא כל סיבה נראית לעין... האם יש קשר להריון? (או להפלה- חשוב לציין שאני כבר לא חושבת עליה כ"כ ואני רק רוצה לסיים עם זה כבר...)
שאלתי הפעם היא: האם הריון בשלב זה (סוף שבוע תשיעי), או בכלל, - מביא עימו סימנים כגון דיכאון? אני מוצאת את עצמי בוכה כל הזמן בשבוע האחרון וממש יכולה להגדיר עצמי "בדיכאון", אך ללא כל סיבה נראית לעין... האם יש קשר להריון? (או להפלה- חשוב לציין שאני כבר לא חושבת עליה כ"כ ואני רק רוצה לסיים עם זה כבר...)
-
- הצטרפות: 26 יולי 2005, 18:09
הפלה באופן טבעי
למודאגת
נראה לי שדכאון נובע מהחלטה לא שלמה ולא ברורה .וזה באמת קשה לדעת מה נכון בסיטואציה כזו
אני רק יכולה להגיד שיש קול פנימי שצריך להקשיב לו והוא יודע בדרך כלל יותר טוב ממני מה נכון לעשות .
לפעמים נראה שכל העןלם אומר אחרת אבל בתוך תוכי יש ידיעה אחרת,היא זו שתיתן לך כוח בכל החלטה.
ומה שלא יהיה זה יעבור ויהיה אחרת .
ויהיה טוב.
נראה לי שדכאון נובע מהחלטה לא שלמה ולא ברורה .וזה באמת קשה לדעת מה נכון בסיטואציה כזו
אני רק יכולה להגיד שיש קול פנימי שצריך להקשיב לו והוא יודע בדרך כלל יותר טוב ממני מה נכון לעשות .
לפעמים נראה שכל העןלם אומר אחרת אבל בתוך תוכי יש ידיעה אחרת,היא זו שתיתן לך כוח בכל החלטה.
ומה שלא יהיה זה יעבור ויהיה אחרת .
ויהיה טוב.
-
הפלה באופן טבעי
שלום אני בת 17 ואני בהריון בשבוע ה-18 בערך...אין לי מושג מה לעשות ולמי לפנות אני ממש לא רוצה לספר להוריי והיחיד שיודע הוא החבר שלי אך גם הוא לא מבין כלום בנושא...
האם ניתן עדיין לעבור הפלה ואם זה יהיה בסיכון גבוה ?
האם ניתן עדיין לעבור הפלה ואם זה יהיה בסיכון גבוה ?
הפלה באופן טבעי
יש מרכז לנוער שנקרא שילה הם יכולים לעזור ולהפנות אותך להפלה כדאי מאוד שתזדרזי כי זה עלול להיות מאוחר
ש.י.ל.ה. - שירותי יעוץ להריון ומניעה
טלפון: 02-6248412 פקס: 02-6259741
כתובת: המלך ג'ורג' 5 ירושלים מיקוד: 94229
כתובת: המלך ג'ורג' 5 ירושלים
הם יכולים להפנות אותך למרכז באזור מגורייך
ש.י.ל.ה. - שירותי יעוץ להריון ומניעה
טלפון: 02-6248412 פקס: 02-6259741
כתובת: המלך ג'ורג' 5 ירושלים מיקוד: 94229
כתובת: המלך ג'ורג' 5 ירושלים
הם יכולים להפנות אותך למרכז באזור מגורייך
הפלה באופן טבעי
שלום לכולם
מחפשים מידע מעשי על הפלה בעזרת צמחים. יש בארץ מישהו שיודע על בטוח מה הוא עושה?
צפריר, אתה יכול להמליץ על דרך להפלה בשבוע עשירי, הריון שני ספונטני לאחר הריון ראשון מטיפולי פוריות, עם כוונות להמשיך להרות?
מה באמת הסיכון? כל אחד אומר משהו אחר
מחפשים מידע מעשי על הפלה בעזרת צמחים. יש בארץ מישהו שיודע על בטוח מה הוא עושה?
צפריר, אתה יכול להמליץ על דרך להפלה בשבוע עשירי, הריון שני ספונטני לאחר הריון ראשון מטיפולי פוריות, עם כוונות להמשיך להרות?
מה באמת הסיכון? כל אחד אומר משהו אחר
הפלה באופן טבעי
אני עברתי הפלה בעזרת צמחים .זה קרה אחרי שעברתי כבר 4 הפלות (נטיה להסתבך) 2 מהם גרידה ופעמים עם כדוריי
מפיגן. לא רציתי בשום אופן לעבור את זה שוב, עם הועדות הרפואיות והביקורת של הרופאים, זה היה חויה טראומתית, ופשוט חיפשתי דרך עצמאית .
ישבתי על האינטרנט וחיפשתי הגעתי לאתר שהומלץ פה עי" מישהי והוא מתאר (באנגלית) איך ומה צריך לעשות.קראתי סיפורים באתר של כל הנשים שעברו כזו הפלה וגם על אלו שניסו ולא הצליחו. זה היה מאוד מעניין, כי כל אחת ניסתה צמחים מעט שונים, במינונים שונים, בתדירויות שונות . בחרתי מה שנראה היה
כמיקס טוב של צמחים ווהתחלתי לקחת את הצמחים וכעבור יומיים התחיל הדימום (עשיתי בדיקה ביתית שאישרה שאני בהריון, כך שזה לא היה איחור במחזור).
מאוד שמחתי על החוויה המאוד מעצימה והיכולת לעבור את כל התהליך הזה לבד והייתי אפילו מופתעת מהכוח של הצמחים.לא הרגשתי שהצמחים מזיקים אבל שהם בהחלט חזקים ופועלים את פעולתם .לעומת זאת החוויה שעברתי עם מפיגן הייתה נוראית והקאתי את נשמתי כמעט יום שלם כאילו אכלתי רעל.
מפיגן. לא רציתי בשום אופן לעבור את זה שוב, עם הועדות הרפואיות והביקורת של הרופאים, זה היה חויה טראומתית, ופשוט חיפשתי דרך עצמאית .
ישבתי על האינטרנט וחיפשתי הגעתי לאתר שהומלץ פה עי" מישהי והוא מתאר (באנגלית) איך ומה צריך לעשות.קראתי סיפורים באתר של כל הנשים שעברו כזו הפלה וגם על אלו שניסו ולא הצליחו. זה היה מאוד מעניין, כי כל אחת ניסתה צמחים מעט שונים, במינונים שונים, בתדירויות שונות . בחרתי מה שנראה היה
כמיקס טוב של צמחים ווהתחלתי לקחת את הצמחים וכעבור יומיים התחיל הדימום (עשיתי בדיקה ביתית שאישרה שאני בהריון, כך שזה לא היה איחור במחזור).
מאוד שמחתי על החוויה המאוד מעצימה והיכולת לעבור את כל התהליך הזה לבד והייתי אפילו מופתעת מהכוח של הצמחים.לא הרגשתי שהצמחים מזיקים אבל שהם בהחלט חזקים ופועלים את פעולתם .לעומת זאת החוויה שעברתי עם מפיגן הייתה נוראית והקאתי את נשמתי כמעט יום שלם כאילו אכלתי רעל.
-
הפלה באופן טבעי
היי אנונימית, את מוכנה בבקשה לפרט איזה צמחים לקחת ובאיזו תדירות?
-
- הצטרפות: 07 ספטמבר 2005, 03:42
הפלה באופן טבעי
מצטרפת לבקשתה של אמא לשלושה. אם תוכלי לשתף קצת יותר.
מדהים אותי שבאמת, אם מישהי בוחרת בדרך של הפלה, כמעט ולא קיים מידע על כל זה.
אם זו היתה בחירה של גברים, אין לי ספק קל שבקלים שהיתה פתיחות ברורה לפרוט רב בעניין.
מדהים אותי שבאמת, אם מישהי בוחרת בדרך של הפלה, כמעט ולא קיים מידע על כל זה.
אם זו היתה בחירה של גברים, אין לי ספק קל שבקלים שהיתה פתיחות ברורה לפרוט רב בעניין.
-
- הצטרפות: 07 ספטמבר 2005, 03:42
הפלה באופן טבעי
בסוף לא חיכיתי ועשיתי הפלה עם וועדה. אני אחרי הכדורים הראשונים ויש לי עוד ביום ראשון את הכדורים השניים. מרגישה בחילות וייסורים אבל מקווה שייגמר בקרוב.
למישהי יש עצות בעניין?
למישהי יש עצות בעניין?
הפלה באופן טבעי
מוכנה לשתף
לקחתי ויטמין סי כל שעה (מונע הפרשה של הורמון הפרוגסטרון שאחראי להתפתחות ההריון) ללא פקעות ורדים,האיגוד האמריקאי גילה שבשנות השישים נשים לקחו ויטמין סי להפלות ולכן הוסיפו את פקעות הורדים.
אחרי יום הוספתי טבליות של צמח שנקרא דונג קוואי,ניתן להשיג בבית מרקחת וטבליות של בלק קוהוש .הם יוצרים התכווצויות של הרחם.אותם לקחתי במינונים של כל ארבע שעות אבל לא ביחד כלומר כל שעתיים משהו אחר.
הדימום התחיל אחרי יומיים וחצי אבל רוב הבנות לקח להם יותר זמן ונראה לי שזה קשור לשבוע ההריון ככל שמתחילים מוקדם יותר יש יותר סיכוי שזה יצליח.אבל אם מחליטים על פעולה כזו חייבים לדעת שיכול להגרם נזק לעובר וחייבים אח"כ לעבור הפלה אם הצמחים לא עובדים.
בהצלחה ועל אחריותכם.
לקחתי ויטמין סי כל שעה (מונע הפרשה של הורמון הפרוגסטרון שאחראי להתפתחות ההריון) ללא פקעות ורדים,האיגוד האמריקאי גילה שבשנות השישים נשים לקחו ויטמין סי להפלות ולכן הוסיפו את פקעות הורדים.
אחרי יום הוספתי טבליות של צמח שנקרא דונג קוואי,ניתן להשיג בבית מרקחת וטבליות של בלק קוהוש .הם יוצרים התכווצויות של הרחם.אותם לקחתי במינונים של כל ארבע שעות אבל לא ביחד כלומר כל שעתיים משהו אחר.
הדימום התחיל אחרי יומיים וחצי אבל רוב הבנות לקח להם יותר זמן ונראה לי שזה קשור לשבוע ההריון ככל שמתחילים מוקדם יותר יש יותר סיכוי שזה יצליח.אבל אם מחליטים על פעולה כזו חייבים לדעת שיכול להגרם נזק לעובר וחייבים אח"כ לעבור הפלה אם הצמחים לא עובדים.
בהצלחה ועל אחריותכם.
הפלה באופן טבעי
מישהו שמע או יודע על הפסקת הריונות משבוע 20 באופן טבעי?
-
- הצטרפות: 21 דצמבר 2005, 22:26
הפלה באופן טבעי
נשים לקחו ויטמין סי להפלות
הרופא המליץ לי להפך לקחת בפעם הבאה וויטמין סי כדי למנוע הפלה מוקדמת
מישהו עוד שמע על וויטמין סי בהריון?
הרופא המליץ לי להפך לקחת בפעם הבאה וויטמין סי כדי למנוע הפלה מוקדמת
מישהו עוד שמע על וויטמין סי בהריון?
הפלה באופן טבעי
מגיעות אלי פניות מפעם לפעם בנוגע להפלה בעזרת צמחים אני רוצה להבהיר שהדרך הזו לא מתאימה לכל אחד ויש בה סיכונים כגון דימומים(מחייב ללכת לרופא מיד וללא שהות)ופגיעה בעובר ,שבמקרה וזה לא מצליח צריך ללכת לעשות הפלה בצינורות המקובלים.אני מבינה עד כמה זה לא נעים ומשפיל אפילו ולכן הרבה בנות במצוקה מעדיפות לא לפנות לעזרה של הוועדות השונות להפסקת הריון ,אבל גם דרך הצמחים יש לקחת אחריות מלאה ולהיות מוכנות לשאת בתוצאות.
אני עברתי חמש הפלות!!! שתיים של מיפיגן (כדורים)שגרמו לי בחילות איומות,אבל לנשים אחרות זה לא השפיע בדרך דומה,ושתי גרידות.בפעם החמישית נעזרתי בעצמי וסמכתי רק על עצמי על מנת לבצע את המשימה והצלחתי בלי עזרה של אף רופא .הייתה לי נחישות ואמונה רבה בדרכי.
ההתנסות הזו העצימה וחיזקה את האמונה שלי ביכולות שלי וגם בחוזקן המופלא של הצמחים.
על מנת להבהיר כמה דברים שאני נשאלת עליהם מפעם לפעם ,יש לקחת את הצמחים בהקדם האפשרי את שלושת המרכיבים יחדיו כלומר ויטמין סי ללא תוספות כלומר רק אקרוביק אסיד ואת שני המרכיבים הצמחיים שהם דונג קוואי ובלק קוהוש.את הויטמין סי אין לקחת מעל לתקופה של שבועיים (יכול לפגוע בכבד) הויטמין סי מונע את ההתחזקות של הורמון ההריון פרוגסטרון ולכן יש לקחת אותו כל שעה וגם בלילה!!! אין לוותר עליו! את הדונג קוואי במינון של אלף מיליגרם כל ארבע שעות ואותו הדבר אם הבלק קוהוש .שניהם גורמים להתכווצויות של הרחם.
עוד דבר הניסיון עם הצמחים מוכיח שזה אפשרי אבל התוצאות הטובות ביותר הם בימים הראשונים של ההריון עד השבוע השישי,לאחר מכן זה כבר מסוכן על פי מה שכתוב באתר על שימוש בצמחים.
מומלץ מאוד להיות נחוש ולקרוא את החומר הכתוב ואת הסכנות ואם יש קושי בקריאת אנגלית אז אפשר לבקש ממישהו קרוב לעזור זה עדיף על חוסר פעולה
בהצלחה מכל הלב
אני עברתי חמש הפלות!!! שתיים של מיפיגן (כדורים)שגרמו לי בחילות איומות,אבל לנשים אחרות זה לא השפיע בדרך דומה,ושתי גרידות.בפעם החמישית נעזרתי בעצמי וסמכתי רק על עצמי על מנת לבצע את המשימה והצלחתי בלי עזרה של אף רופא .הייתה לי נחישות ואמונה רבה בדרכי.
ההתנסות הזו העצימה וחיזקה את האמונה שלי ביכולות שלי וגם בחוזקן המופלא של הצמחים.
על מנת להבהיר כמה דברים שאני נשאלת עליהם מפעם לפעם ,יש לקחת את הצמחים בהקדם האפשרי את שלושת המרכיבים יחדיו כלומר ויטמין סי ללא תוספות כלומר רק אקרוביק אסיד ואת שני המרכיבים הצמחיים שהם דונג קוואי ובלק קוהוש.את הויטמין סי אין לקחת מעל לתקופה של שבועיים (יכול לפגוע בכבד) הויטמין סי מונע את ההתחזקות של הורמון ההריון פרוגסטרון ולכן יש לקחת אותו כל שעה וגם בלילה!!! אין לוותר עליו! את הדונג קוואי במינון של אלף מיליגרם כל ארבע שעות ואותו הדבר אם הבלק קוהוש .שניהם גורמים להתכווצויות של הרחם.
עוד דבר הניסיון עם הצמחים מוכיח שזה אפשרי אבל התוצאות הטובות ביותר הם בימים הראשונים של ההריון עד השבוע השישי,לאחר מכן זה כבר מסוכן על פי מה שכתוב באתר על שימוש בצמחים.
מומלץ מאוד להיות נחוש ולקרוא את החומר הכתוב ואת הסכנות ואם יש קושי בקריאת אנגלית אז אפשר לבקש ממישהו קרוב לעזור זה עדיף על חוסר פעולה
בהצלחה מכל הלב
הפלה באופן טבעי
שלום לכולם, לפני חצי שנה התחילה לי הפלה טבעית בשבוע 9 (שבוע שבו אומרים קורות רב ההפלות הטבעיות). למרות השמחה בהריון והזמנת הנשמה, חשתי הקלה בהפלה, כי לא הייתי באמת מוכנה להריון ולתינוק (יש לי 2 ילדים די קטנים בבית) ואפילו שמחתי שהנשמה חשה זאת ו"שחררה" אותי. ההפלה התחילה טבעית, אבל בעקבות לחץ רפואי ומשפחתי, וגם כי זה היה ערב ראש השנה ורציתי להכנס "נקיה" לשנה החדשה, החלטתי להגיע לבי"ח לביצוע גרידה. מה שעברתי בבית חולים היה עבורי סיוט. התחושה שאני חסרת הכרה ורופא אנטיפת מחטט לי בין הרגליים היתה מזעזעת מבחינה אנרגטית ונפשית. באופן כללי, כניסה לבתי חולים די שוברת אותי רגשית. (את הראשון ילדתי בבית). לפני חודשיים נכנסתי שוב להריון מתוכנן ורצוי מאוד, ואני מרגישה שהפעם הייתי מאוד מוכנה לקראתו. היו הרבה חרדות לפני האולטרסאונד הראשון, והרבה שמחה כשנצפה דופק על המסך וראו שהכל תקין. לקראת שבוע 9 נכנסתי לחרדות של ממש (ובד"כ אני ממש, אבל ממש לא חרדתית), והתחלתי להרגיש תחושה מוזרה, ובעצם לא "להרגיש" את העובר, וגם חלמתי חלום שאני מגיעה לבי"ח לגרידה וממש בטראומה לעבור את זה שוב. לפני יומיים התחיל דימום, כמו ירידה של הפקק הרירי (ככה התחילה ההפלה הקודמת). בכיתי כי מיד ראיתי לאן הדברים מובילים. ואכן, באולטרסאונד הסתבר שהתינוק כניראה הפסיק להתפתח מיד אחרי האולטרסאונד הראשון. היה בי הרבה עצב וכאב, החמצה, אפילו תחושה של אבדן נשיות, כי אני לא מצליחה להחזיק הריונות. הרופא המליץ לי להגיע בדחיפות למיון נשים לביצוע גרידה, אך לאחר ויכוח עם בן זוגי על העניין, אמר שאני יכולה לחכות "גג" על יום ראשון או שני. ניסיתי לשתות תה מרווה, לעשות אמבטיה חמה עם תמציות רוזמרין, מרווה בהירה, קינמון ואגוז מוסקט, וגם למרוח על הבטן, לקחתי את התרופה ההומיאופטית שלי, וגם הגעתי להומיאופטית וקיבלתי תרופה חדשה שאני לוקחת. אבל לא ממש מתקדם שום דבר. אני מרגישה שמשהו קורה לי בתוך הגוף, אבל זה לא יוצא החוצה. בלילה חלמתי שאני מגיעה לבי"ח ויש שם רופא ממש נחמד ורגיש, ואני רוצה להגיע רק אליו, והוא רק נוגע לי בבטן ומראה לי שהתינוק שלי בסדר. ההומיאופטית שלי אמרה לי על החלום שאני לא מודעת לזה שיש בעיה, ובגלל זה הגוף שלי לא מוציא את זה לבד (כי אחרת התרופה הייתה אמורה להשפיע מיידית), ואולי זה טוב שאני יעבור גרידה בבי"ח במובן הפיסי, ואשמור על התחושה הטובה שלי לתוך ההריון הבא. אני חשה המון שלווה וקבלה. הייתי מאוד רוצה שכן תתפתח הפלה טבעית, וגם הייתי שמחה לעצות, אני לא קוראת אנגלית בכלל, ולא הבנתי מהדף הזה אם אפשר לעשות את הפעולה עם הצמחים בשבוע שאני נמצאת בו ובאיזה סיכונים, וכמה ימים לעשות את זה. ומצד שני יש הרבה לחץ על ה"דד ליין" גם מבחינת הלחץ המשפחתי (יש לנו במשפחה אנשי רפואה לחוצים), גם כי אני לא רוצה לפגוע לעצמי ברחם ובסיכוי ללדת, וגם כי יש בכל זאת מציאות ואני צריכה לחזור לעבודה (בינתיים אני לא מסוגלת לעבוד לא פיזית ולא נפשית). תודה
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2004, 09:54
- דף אישי: הדף האישי של יושי_י*
הפלה באופן טבעי
זקוקה לעצה דחופה. שבוע 9 של הריון מאוד רצוי ומשמח. היום התברר כי אין דופק ונקבע לי תור לגרידה. השאלה אם לחכות שהדבר יקרה באופן טבעי? מה הסיכונים בכל אופציה?
הפלה באופן טבעי
לא יודעת מה עושים. שולחת
-
הפלה באופן טבעי
יושי י , חיבוק גדול!
עצתי לך - לחכות. יש דף סיפור הפלה, הפלה בכל אופן, וגם תמיכה לאחר אובדן הריון.
עד היום אני מתחרטת שלא חיכיתי כשבשבוע 12 ראינו באולטרסאונד עובר שלא מתפתח. גם בגרידה יש סיכונים. אצלי נשארה שארית שליה ברחם אחרי הגרידה ונאלצתי לעבור גרידה חוזרת, בעקבותיה נגרם נזק לצוואר הרחם ובהריון הבא ילדתי בשבוע 31. אני לא רוצה להפחיד אותך, רק להגיד שלא בטוח שחייבים לרוץ לגרידה, אפשר לחכות. שמעתי על הרבה נשים שחיכו וההפלה הטבעית הגיעה (כולל אמא שלי, לפני הרבה שנים). ככל הידוע לי אין סיכון בשבועות האלו, אבל אני ממליצה להתייעץ עם מיילדת. אולי שרה לה?
חזקי ואמצי.
עצתי לך - לחכות. יש דף סיפור הפלה, הפלה בכל אופן, וגם תמיכה לאחר אובדן הריון.
עד היום אני מתחרטת שלא חיכיתי כשבשבוע 12 ראינו באולטרסאונד עובר שלא מתפתח. גם בגרידה יש סיכונים. אצלי נשארה שארית שליה ברחם אחרי הגרידה ונאלצתי לעבור גרידה חוזרת, בעקבותיה נגרם נזק לצוואר הרחם ובהריון הבא ילדתי בשבוע 31. אני לא רוצה להפחיד אותך, רק להגיד שלא בטוח שחייבים לרוץ לגרידה, אפשר לחכות. שמעתי על הרבה נשים שחיכו וההפלה הטבעית הגיעה (כולל אמא שלי, לפני הרבה שנים). ככל הידוע לי אין סיכון בשבועות האלו, אבל אני ממליצה להתייעץ עם מיילדת. אולי שרה לה?
חזקי ואמצי.
-
- הצטרפות: 04 מרץ 2004, 16:52
- דף אישי: הדף האישי של ב_דרך*
הפלה באופן טבעי
גם אני שמעתי על נשים שחיכו והעובר יצא בסופו של דבר בלי עזרה חיצונית. אפילו בשבועות הרבה יותר מתקדמים.
בכל מקרה - בלי לחץ. יש רופאים שממש נכנסים להיסטריה. חפשי אחד/אחת שלא.
את יכולה גם להתיעץ עם ד"ר ברדה.
רק בריאות
בכל מקרה - בלי לחץ. יש רופאים שממש נכנסים להיסטריה. חפשי אחד/אחת שלא.
את יכולה גם להתיעץ עם ד"ר ברדה.
רק בריאות
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
הפלה באופן טבעי
יושי יקרה!
קודם כל, כמו שכתבה ב דרך, אין הכרח לקחת החלטה מהירה אם את צריכה זמן להתלבט,לעכל.
בכל מקרה כדאי לעשות בדיקה חוזרת עוד שבוע, כי יש מקרים שבהם פתאום יש שינוי במצב באופן לא ברור <קרה לי>.
אל תתני לאף רופא להפחיד אותך באפשרות של זיהום אם לא תלכי מיד לגרידה או משהו בסגנון.
בדיוק בשבוע שעבר השתתפתי במעגל הפלות בהנחיית אורנה שפרון ו שרה לה,
ונאמר שאין סכנה שמצריכה לרוץ לגרידה במצב כזה, הגוף יפלוט הריון לא תקין בעצמו, במוקדם או במאוחר.
ניתן לנסות לתמוך בתהליך כזה בעזרת דיקור וצמחים.
הרפואה המערבית לא מעודדת הפלות ספונטניות בגלל הרצון לשלוט בתהליך ו"לא לקחת סיכונים"
ממש כפי שהיא מחזיקה בגישה זו כלפי לידות, ויש כמעט קונצנזוס לגבי התערבות ניתוחית, בעיקר בין רופאים מהדור החדש.
הם גם לא מבינים מדוע אשה תרצה לסבול כאב ודימום ממושכים במקום פעולה כירורגית שגרתית ו"נקייה".
בכל אופן, מידע כמעט לא קיים ונגיש בעד הדרך הטבעית,שלדעתי אינה מסוכנת יותר מהתערבות ניתוחית,
בעיקר אם תוכלי להתמך בליווי של מיילדת כמו שרהלה או רופא כמו ד"ר ברדה למשל.
קודם כל, כמו שכתבה ב דרך, אין הכרח לקחת החלטה מהירה אם את צריכה זמן להתלבט,לעכל.
בכל מקרה כדאי לעשות בדיקה חוזרת עוד שבוע, כי יש מקרים שבהם פתאום יש שינוי במצב באופן לא ברור <קרה לי>.
אל תתני לאף רופא להפחיד אותך באפשרות של זיהום אם לא תלכי מיד לגרידה או משהו בסגנון.
בדיוק בשבוע שעבר השתתפתי במעגל הפלות בהנחיית אורנה שפרון ו שרה לה,
ונאמר שאין סכנה שמצריכה לרוץ לגרידה במצב כזה, הגוף יפלוט הריון לא תקין בעצמו, במוקדם או במאוחר.
ניתן לנסות לתמוך בתהליך כזה בעזרת דיקור וצמחים.
הרפואה המערבית לא מעודדת הפלות ספונטניות בגלל הרצון לשלוט בתהליך ו"לא לקחת סיכונים"
ממש כפי שהיא מחזיקה בגישה זו כלפי לידות, ויש כמעט קונצנזוס לגבי התערבות ניתוחית, בעיקר בין רופאים מהדור החדש.
הם גם לא מבינים מדוע אשה תרצה לסבול כאב ודימום ממושכים במקום פעולה כירורגית שגרתית ו"נקייה".
בכל אופן, מידע כמעט לא קיים ונגיש בעד הדרך הטבעית,שלדעתי אינה מסוכנת יותר מהתערבות ניתוחית,
בעיקר אם תוכלי להתמך בליווי של מיילדת כמו שרהלה או רופא כמו ד"ר ברדה למשל.
הפלה באופן טבעי
אני נמצאת כיום בשבוע ה-7 להריון, שבוע שעבר התחילו דימומים והרופא גילה שאין דופק לעובר, והמליץ להגיע לבית החולים שיקבעו תור להפלה, האם זה עוד מוקדם מידי להחליט שהעובר לא יחיה? האם למשהי מהפורום קרה מקרה שגילו שהעובר בלי דופק והדופק התחיל מאוחר יותר? מחר אמורה להיות הגרידה, ונראה לי שאני דוחה אותה, בעקבות הדעות הרווחות על ביצוע הפלה טבעית בדיקור הייתי שמחה לקבל טלפון של מדקר/ת במרכז הארץ.....
תודה ויישר כח על כל האתר המדהים הזה
תודה ויישר כח על כל האתר המדהים הזה
הפלה באופן טבעי
החלטתי שלא ממתינה יותר ועשיתי הפלה בביה"ח והיה ממש בסדר אמנם לא תחת קטגוריה "הפלה באופן טבעי" אבל הייתי חייבת לעדכן ולהגיד שהשד ממש לא נורא
הפלה באופן טבעי
יש גם האפשרות למי שלא רוצה להפיל כי היא צעירה לשלוח לאימוץ אני מכירה כמה הורים שחיכו המון שנים לילד ובסוף אימצו ועל ידי כך להוסיף טוב על המצב הקיים ולא להרג.
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
הפלה באופן טבעי
למרות שכתבתי על ההפלה שלי בבלוג מי גאון של מימה אני מרכזת את המידע בצורה מסודרת כדי שיעמוד לרשות מי שתזדקק (שלא נזדקק, טפו טפו טפו).
עשיתי בדיקת הריון עוד לפני האיחור, למעשה ביום שהוסת שלי היתה אמורה להגיע. הבדיקה היתה חיובית. אני יודעת מתי התעברתי וזה היה בדיוק שבועיים לפני שעשיתי את הבדיקה. כך שידעתי שההריון מאוד צעיר. מסיבות שמפורטות בבלוג, לא היה מצב להשאיר את ההריון הזה. יום לאחר הבדיקה כבר הייתי בטיפול בדיקור. סה"כ נפגשתי עם המדקרת שלוש פעמים. הפעם השניה היתה לטיפול כפול. היא דקרה אותי בכל המקומות שאסורים לדיקור בשליש הראשון של ההריון. כמו כן אמרה לי לעסות את הנקודה הגבוהה ביותר בקו הכתף. אני אסביר איך למצוא אותה: ב"רכס" הכתף , כלומר הקו שמקצה הכתף עד לצד הצואר, למצוא את העליה לצואר ולנסות ללחוץ שם, הנקודה הפעילה תרגיש קצת יותר רגישה וכך תדעי שזה זה (אצלי זה יוצא בערך 3 אצבעות מהצואר). הנקודה הזאת אחראית למערכת הרביה הנשית, היא לא מובילה ישירות להפלה אבל תומכת בכל תהליך שצריך לעבור במערכת הזאת (מזכירה כאן שאני לא מטפלת ורק חולקת מנסיוני).
תרגול היוגה שלי בשבועיים האלו גם הוא התבסס בעיקר על מה שאני יודעת שאסור בהריון, הרבה כפיפות לאחור ופיתולים, הרבה עבודה עם באנדות ("מנעולים"), הרבה קפיצות.
בנוסף שתיתי חליטות צמחים. החליטה הראשונה שניסיתי היתה של עלי דפנה. גועל נפש כזה, לא עמדתי בזה, אז עברתי למרווה ונענע, חליטה חזקה, 4 כוסות ביום. בהמשך הוספתי גם תוּיה (זה סוג של ברוש) בחליטה חזקה ונראה לי שזה היה הזרז האחרון והמשמעותי בהתפתחות של דימום חלש חלש להפלה של ממש. הדימום התחיל 10 ימים לאחר התחלת הטיפול וההפלה כולה נסתימה כעבור שבוע.
עוד דבר שעשיתי ושלדעתי היה לו משקל גדול מאוד, הוא לבקש בקול רם, מהיקום, מאלוהים, ממי שעולה בדמיון, לבקש סליחה, להגיד תודה ולבקש עזרה. ואני ממשיכה בזה גם עכשיו. המדקרת שעבדה אתי הציעה שעל כל יום של תהליך אני אקיים עכשיו יום של הודיה, כלומר למשך שלושה שבועות להליק נר כל יום ולהגיד תודה ולבקש סליחה. קניתי שלושה נרות של שבוע וככה אני לא צריכה לזכור להדליק, הנר פשוט דולק ואני אומרת את השורות שלי בכל פעם שיוצא, בערך שלוש פעמים ביום. לי זה עזר ועוזר.
יש עוד שני צמחים שהתכוונתי לנסות אבל בסוף לא היה צורך: זעתר חליטה חזקה 4 כוסות ביום
ואלוורה, ג'ל טרי, כלומר, לטפטף מצמח שנקטף, 10 טיפות בכוס עם מעט מים לשתות עד 6 פעמים ביום.
עשיתי בדיקת הריון עוד לפני האיחור, למעשה ביום שהוסת שלי היתה אמורה להגיע. הבדיקה היתה חיובית. אני יודעת מתי התעברתי וזה היה בדיוק שבועיים לפני שעשיתי את הבדיקה. כך שידעתי שההריון מאוד צעיר. מסיבות שמפורטות בבלוג, לא היה מצב להשאיר את ההריון הזה. יום לאחר הבדיקה כבר הייתי בטיפול בדיקור. סה"כ נפגשתי עם המדקרת שלוש פעמים. הפעם השניה היתה לטיפול כפול. היא דקרה אותי בכל המקומות שאסורים לדיקור בשליש הראשון של ההריון. כמו כן אמרה לי לעסות את הנקודה הגבוהה ביותר בקו הכתף. אני אסביר איך למצוא אותה: ב"רכס" הכתף , כלומר הקו שמקצה הכתף עד לצד הצואר, למצוא את העליה לצואר ולנסות ללחוץ שם, הנקודה הפעילה תרגיש קצת יותר רגישה וכך תדעי שזה זה (אצלי זה יוצא בערך 3 אצבעות מהצואר). הנקודה הזאת אחראית למערכת הרביה הנשית, היא לא מובילה ישירות להפלה אבל תומכת בכל תהליך שצריך לעבור במערכת הזאת (מזכירה כאן שאני לא מטפלת ורק חולקת מנסיוני).
תרגול היוגה שלי בשבועיים האלו גם הוא התבסס בעיקר על מה שאני יודעת שאסור בהריון, הרבה כפיפות לאחור ופיתולים, הרבה עבודה עם באנדות ("מנעולים"), הרבה קפיצות.
בנוסף שתיתי חליטות צמחים. החליטה הראשונה שניסיתי היתה של עלי דפנה. גועל נפש כזה, לא עמדתי בזה, אז עברתי למרווה ונענע, חליטה חזקה, 4 כוסות ביום. בהמשך הוספתי גם תוּיה (זה סוג של ברוש) בחליטה חזקה ונראה לי שזה היה הזרז האחרון והמשמעותי בהתפתחות של דימום חלש חלש להפלה של ממש. הדימום התחיל 10 ימים לאחר התחלת הטיפול וההפלה כולה נסתימה כעבור שבוע.
עוד דבר שעשיתי ושלדעתי היה לו משקל גדול מאוד, הוא לבקש בקול רם, מהיקום, מאלוהים, ממי שעולה בדמיון, לבקש סליחה, להגיד תודה ולבקש עזרה. ואני ממשיכה בזה גם עכשיו. המדקרת שעבדה אתי הציעה שעל כל יום של תהליך אני אקיים עכשיו יום של הודיה, כלומר למשך שלושה שבועות להליק נר כל יום ולהגיד תודה ולבקש סליחה. קניתי שלושה נרות של שבוע וככה אני לא צריכה לזכור להדליק, הנר פשוט דולק ואני אומרת את השורות שלי בכל פעם שיוצא, בערך שלוש פעמים ביום. לי זה עזר ועוזר.
יש עוד שני צמחים שהתכוונתי לנסות אבל בסוף לא היה צורך: זעתר חליטה חזקה 4 כוסות ביום
ואלוורה, ג'ל טרי, כלומר, לטפטף מצמח שנקטף, 10 טיפות בכוס עם מעט מים לשתות עד 6 פעמים ביום.
-
הפלה באופן טבעי
מישהי כאן עשתה הפלה באמצעות דיקור?
הפלה באופן טבעי
שלום, אני מנסה להפיל בעזרת צמחים.
לאחר שבדקתי שאכן אני בהריון התחלתי לקחת תרכובת צמחים על פי המלצות שמצאתי בדף הזה וגם באתר באנגלית.
התחלתי (כשבוע לאחר האיחור) לקחת כל שעתיים ויטמין C , בלק קוהוש, ודונג קוואי (לסירוגין).
כמו כן אני שותה חליטת ג'ינג'ר.
עד עכשיו (4 ימים)עוד לא קרה כלום.
אשמח לשמוע מנסיונן של אחרות לגבי מינונים ורעיונות נוספים.
תודה.
לאחר שבדקתי שאכן אני בהריון התחלתי לקחת תרכובת צמחים על פי המלצות שמצאתי בדף הזה וגם באתר באנגלית.
התחלתי (כשבוע לאחר האיחור) לקחת כל שעתיים ויטמין C , בלק קוהוש, ודונג קוואי (לסירוגין).
כמו כן אני שותה חליטת ג'ינג'ר.
עד עכשיו (4 ימים)עוד לא קרה כלום.
אשמח לשמוע מנסיונן של אחרות לגבי מינונים ורעיונות נוספים.
תודה.
הפלה באופן טבעי
הפלה בעזרת צמחים והפלה בעזרת דיקור
יקירותי, שימו לב.
לאחרונה מצאתי את עצמי בפני הצורך לנסות את השיטות המוצעות כאן להפלה טבעית.
בנוסף לקריאה כאן, פניתי למומחית לצמחי מרפא מהאתר שהציעה לי לנסות מרווה ואחריה ילקוט הרועים, כמו כן הוצע לי לדבר עם העובר.
שתיתי תה מרווה שלושה ימים ואח"כ שלושה ימים של המון ילקוט הרועים.
דיברתי עם העובר.
זה לא עבד.
עם זאת, כתוצאה מכך החלו לי בחילות איומות שאינני מכירה מהריונותי הקודמים.
רציתי לנסות את ההרכב של קוהוש שחור, דונג קוואי וויטמין C - כפי שכתוב כאן בדף.
לא מצאתי בחנויות קוהוש שחור ופניתי לזן צמחים לשאול.
הם אמרו שהם נותנים את הצמח רק עם מרשם ממטפל סיני והפנו אותי לשלוש מטפלות שעוסקות בפריון.
בנוסף, פניתי למומחים לדיקור (פלד צחור ורני אייל) בשאלה אם יוכלו לעזור לי עם צמחים ודיקור.
כל המטפלים העוסקים ברפואה סינית הזהירו אותי חד-משמעית לא להתעסק בעצמי עם הצמחים.
כולם (בלי שהיו מתואמים בינם ובלי שסיפרתי להם על השיחות האחרות, כמובן) אמרו לי שבמקרה כזה עדיף לפנות להפלה מערבית ולא להסתכן בדימומים ובהשלכות האפשריות של כמויות הצמחים הגדולות.
המטפלים שנשאלו לגבי דיקור אמרו שמטרת הדיקור היא להחזיר את האיזון לגוף ולחזק אותו, לכן אי אפשר ולא כדאי לנסות ולהשרות הפלה בדיקור.
הם הזהירו אותי שגם אם יימצא מטפל שיסכים לנסות לגרום להפלה בדיקור - שלא אלך על זה.
כולם אמרו פה אחד שהסכנות עולות על הסיכויים במקרה כזה (כשרוצים להפיל) ושעדיף לפנות לרפואה הקונוונציונלית !!
זה היה לי קשה מאוד לשמוע ועוד יותר קשה לבצע, אבל בחרתי להקשיב למי שזה תחום ההתמחות שלהם והלכתי לוועדה.
אגב, צריך להיערך לפגישה עם הוועדה - הם מאוד נחמדים ]אבל צריך לדעת להגיד להם מה שהם רוצים לשמוע
יקירותי, שימו לב.
לאחרונה מצאתי את עצמי בפני הצורך לנסות את השיטות המוצעות כאן להפלה טבעית.
בנוסף לקריאה כאן, פניתי למומחית לצמחי מרפא מהאתר שהציעה לי לנסות מרווה ואחריה ילקוט הרועים, כמו כן הוצע לי לדבר עם העובר.
שתיתי תה מרווה שלושה ימים ואח"כ שלושה ימים של המון ילקוט הרועים.
דיברתי עם העובר.
זה לא עבד.
עם זאת, כתוצאה מכך החלו לי בחילות איומות שאינני מכירה מהריונותי הקודמים.
רציתי לנסות את ההרכב של קוהוש שחור, דונג קוואי וויטמין C - כפי שכתוב כאן בדף.
הם אמרו שהם נותנים את הצמח רק עם מרשם ממטפל סיני והפנו אותי לשלוש מטפלות שעוסקות בפריון.
בנוסף, פניתי למומחים לדיקור (פלד צחור ורני אייל) בשאלה אם יוכלו לעזור לי עם צמחים ודיקור.
כל המטפלים העוסקים ברפואה סינית הזהירו אותי חד-משמעית לא להתעסק בעצמי עם הצמחים.
כולם (בלי שהיו מתואמים בינם ובלי שסיפרתי להם על השיחות האחרות, כמובן) אמרו לי שבמקרה כזה עדיף לפנות להפלה מערבית ולא להסתכן בדימומים ובהשלכות האפשריות של כמויות הצמחים הגדולות.
המטפלים שנשאלו לגבי דיקור אמרו שמטרת הדיקור היא להחזיר את האיזון לגוף ולחזק אותו, לכן אי אפשר ולא כדאי לנסות ולהשרות הפלה בדיקור.
הם הזהירו אותי שגם אם יימצא מטפל שיסכים לנסות לגרום להפלה בדיקור - שלא אלך על זה.
כולם אמרו פה אחד שהסכנות עולות על הסיכויים במקרה כזה (כשרוצים להפיל) ושעדיף לפנות לרפואה הקונוונציונלית !!
זה היה לי קשה מאוד לשמוע ועוד יותר קשה לבצע, אבל בחרתי להקשיב למי שזה תחום ההתמחות שלהם והלכתי לוועדה.
אגב, צריך להיערך לפגישה עם הוועדה - הם מאוד נחמדים ]אבל צריך לדעת להגיד להם מה שהם רוצים לשמוע
הפלה באופן טבעי
דווקא מצאתי בסופר פארם.
אחרי שבוע של נטילת הכדורים הפסקתי. לא הגיע דימום וחוויתי הרבה בחילות.
אעדכן בהמשך.
דווקא מצאתי בסופר פארם.
אחרי שבוע של נטילת הכדורים הפסקתי. לא הגיע דימום וחוויתי הרבה בחילות.
אעדכן בהמשך.
הפלה באופן טבעי
אני מאד רוצה להעזר בצמחים אך אני בשבוע מתקדם - 11...
איך אדע שהצמחים יעזרו ולא יפגעו?
איך אדע שהצמחים יעזרו ולא יפגעו?
-
- הצטרפות: 19 אפריל 2009, 20:49
הפלה באופן טבעי
סליחה אבל גם אני לא ולא נראה לי בכלל שזה אותו סיכון, עם כל הכבוד לטבעיות (וכאן אני מסתכן בסקילה), לא צריך לחזור לגמרי ימי הביניים (אלא אם מאד מתגעגעים למגפות, תוחלת חיים קצרה, ומוות מזיהומים) מותר לאמץ קצת מהקידמה במדע הרפואה למען הבריאות
סליחה אבל גם אני לא ולא נראה לי בכלל שזה אותו סיכון, עם כל הכבוד לטבעיות (וכאן אני מסתכן בסקילה), לא צריך לחזור לגמרי ימי הביניים (אלא אם מאד מתגעגעים למגפות, תוחלת חיים קצרה, ומוות מזיהומים) מותר לאמץ קצת מהקידמה במדע הרפואה למען הבריאות
-
הפלה באופן טבעי
אבל פעולה כירורגית שגרתית ו"נקייה" יכולה לסכן חיים, ויכולה (בסבירות גבוהה יותר מסיכון חיים) לפגוע באפשרות הריון עתידית.
זה לא באמת נטול סיכונים.
> סוקלת. <
זה לא באמת נטול סיכונים.
> סוקלת. <
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
הפלה באופן טבעי
כאשר מתייעצים עימי (כנראה הגיע הזמן שאגבה תשלום על היעוץ הטלפוני עימי) אני תמיד מדגישה שיש הריונות שלא משתחררים במיוחד ככל שעובר הזמן מאז הביוץ. אגב, בניגוד לסכין המנתחים, שימוש בצמחי מרפא משתנה בין גוף לגוף. מצד שני, ישנם הריונות כה רגישים שדי במעט תה מרווה או שייק מעשביה בכדי להשרות סוף.
בעיני, זה היופי שבצמחים.
וגם- היופי שבחושים שלכן.
אם אתן טועמות דבר מאכל שדוחה אתכן- התמשיכו לאכול ממנו?
כך בהריון. כאשר משהו מרגיש לכן "לא טעים", אנא, הקשיבו לגוף. הפסיקו.
כל גוף מגיב אחרת לצמחים. כל אחד הוא אחר.
ועם זאת כולנו נחתכים על ידי סכין המנתחים באותה אבחה.
למישהי, את לא תדעי. באותה מידה שלא תדעי איך שאר התזונה שלך והאוויר שאת נושמת ישפיעו. ואולי האולטראסאונד.
אילו הייתי בנעלייך, הייתי בוחרת באבחת סכין המנתחים.
או בהמשך ההריון.
צמחי המרפא שהוצעו כאן הכי יעילים ממש בתחילת ההריון, לפני האיחור במחזור החודשי. ככל שעובר הזמן ההריון מתחזק ונעשה יציב הורמונלית. כאשר העובר עצמו אחראי על הורמון ההריון, שינויים חיצוניים בזכות צמחי מרפא אמורים פחות להשפיע. אבל- יש הריונות שזה כן משפיע עליהם, ויוצר הפלה/לידה מוקדמת. כל אישה לגופה וכל עובר לגופו.
כאשר מתייעצים עימי (כנראה הגיע הזמן שאגבה תשלום על היעוץ הטלפוני עימי) אני תמיד מדגישה שיש הריונות שלא משתחררים במיוחד ככל שעובר הזמן מאז הביוץ. אגב, בניגוד לסכין המנתחים, שימוש בצמחי מרפא משתנה בין גוף לגוף. מצד שני, ישנם הריונות כה רגישים שדי במעט תה מרווה או שייק מעשביה בכדי להשרות סוף.
בעיני, זה היופי שבצמחים.
וגם- היופי שבחושים שלכן.
אם אתן טועמות דבר מאכל שדוחה אתכן- התמשיכו לאכול ממנו?
כך בהריון. כאשר משהו מרגיש לכן "לא טעים", אנא, הקשיבו לגוף. הפסיקו.
כל גוף מגיב אחרת לצמחים. כל אחד הוא אחר.
ועם זאת כולנו נחתכים על ידי סכין המנתחים באותה אבחה.
למישהי, את לא תדעי. באותה מידה שלא תדעי איך שאר התזונה שלך והאוויר שאת נושמת ישפיעו. ואולי האולטראסאונד.
אילו הייתי בנעלייך, הייתי בוחרת באבחת סכין המנתחים.
או בהמשך ההריון.
צמחי המרפא שהוצעו כאן הכי יעילים ממש בתחילת ההריון, לפני האיחור במחזור החודשי. ככל שעובר הזמן ההריון מתחזק ונעשה יציב הורמונלית. כאשר העובר עצמו אחראי על הורמון ההריון, שינויים חיצוניים בזכות צמחי מרפא אמורים פחות להשפיע. אבל- יש הריונות שזה כן משפיע עליהם, ויוצר הפלה/לידה מוקדמת. כל אישה לגופה וכל עובר לגופו.
-
הפלה באופן טבעי
אני המתנתי להפלה טבעית והיא אכן קרתה תוך שבוע מגילוי העובר שלא מתפתח. היה בשבוע 11 דימום קל שבעקבותיו עשיתי את האולטרא סאונד הזה. לפי מה שנאמר לי תמיד ניתן לחכות אבל זה די מלחיץ כי לא יודעים מתי זה יבוא. למזלי הייתי בבית כי המשכתי לעבוד כרגיל. היה דימום פתאומי וחזק ביותר שעבר את הפד בשנייה עם קרישים והכל. אח"כ עשו לי אולטרא סאונד לראות שהכל יצא. היה חוויה טובה יחסית למה שרואים פה על גרידות. הגוף עשה את שלו ולא נשארה לי טראומה גדולה מידי.
הפלה באופן טבעי
היום גיליתי שכנראה אני בהריון. יש לי שלוש ילדות מקסימות בבית. ואני אמנם עוד לא סגורה על זה שאני לא רוצה את ההריון, אבל חושבת על זה. בעלי מאוד רוצה להפיל.
קראתי חלקים מהדף. חוץ מההתלבטות שלי, אני תוהה לגבי הדרך הכי טבעית לעבור את זה. אני לא מוכנה להכנס לחדר ניתוח לגרידה ופה (בחו"ל) לא נותנים כדורים להפלה (ובכלל אני לא רוצה להכניס לעצמי הורמונים או כימיקלים).
מחר יש לי תור למדקר (בלי קשר, בשביל הקטנה שלי) וחשבתי לשאול אותו אם הוא מוכן לדקור אותי. ברגע שאהיה מוכנה.
ולגבי הצמחים - אני מניקה. אפשר? מרווה אני לא רוצה לקחת. מה כן אפשרי בהנקה?
קראתי חלקים מהדף. חוץ מההתלבטות שלי, אני תוהה לגבי הדרך הכי טבעית לעבור את זה. אני לא מוכנה להכנס לחדר ניתוח לגרידה ופה (בחו"ל) לא נותנים כדורים להפלה (ובכלל אני לא רוצה להכניס לעצמי הורמונים או כימיקלים).
מחר יש לי תור למדקר (בלי קשר, בשביל הקטנה שלי) וחשבתי לשאול אותו אם הוא מוכן לדקור אותי. ברגע שאהיה מוכנה.
ולגבי הצמחים - אני מניקה. אפשר? מרווה אני לא רוצה לקחת. מה כן אפשרי בהנקה?
הפלה באופן טבעי
דיקור זו אופציה טובה שיכולה להיות מועילה מאוד. באיזה שבוע את?
ראי גם הפלה ספונטנית
ואולי יעניין אותך לקרוא את בעלי רוצה הפלה ואני לא
ראי גם הפלה ספונטנית
ואולי יעניין אותך לקרוא את בעלי רוצה הפלה ואני לא
הפלה באופן טבעי
איזה שבוע? 4 אולי. התחלת ההתחלות.
קראתי (בעצם רפרפתי) את בעלי רוצה הפלה ואני לא. אני לא בדיוק באותו מצב. אני לא בטוחה שאני לא. וגם, הכותבת שם לא עדכנה כמה חודשים... אני מקווה שבעלה כבר השלים עם זה.
עברתי אתמול גם על הםלה טבעיץ ולא מדברים שם על יזומה וטבעית.
ואני עוד לא יודעת איך אני מרגישה. בחודשים האחרונים זה היה נס שקיבלתי מחזור. הגוף שלי לאחרונה צועק חזק שרוצה הריון, ואני ברגשות מעורבים. והפעם, עשיתי את הבדיקה עוד לפני האיחור כי ידעתי שמשהו קורה. וכשהפס החלש הופיע, לא הופתעתי. לא שאגתי משמחה אבל גם לא נכנסתי ללחץ לגבי המצב החדש. הוא פשוט שם ועכשיו צריך להחליט מה עושים.
לוגית, זה הריון שהגיע ממש לא בזמן. לא מבחינת ההפרש (דווקא שנתיים ו-9 נשמע לי סבבה), אלא מבחינת עבודה ומבחינה כלכלית. לא מתאים. יסבך אותנו קצת אפילו, כנראה.
מצד שני, לא צריך להסביר למה יש פה דילמה.
ונושא ההנקה מטריד אותי. אני לא רוצה לקחת צמחים אסורים בהנקה, או שייבשו לי את החלב. מנסה למצוא את האופציה הכי טבעית במצבי הנוכחי, אם נחליט שהפעם מוותרים.
קראתי (בעצם רפרפתי) את בעלי רוצה הפלה ואני לא. אני לא בדיוק באותו מצב. אני לא בטוחה שאני לא. וגם, הכותבת שם לא עדכנה כמה חודשים... אני מקווה שבעלה כבר השלים עם זה.
עברתי אתמול גם על הםלה טבעיץ ולא מדברים שם על יזומה וטבעית.
ואני עוד לא יודעת איך אני מרגישה. בחודשים האחרונים זה היה נס שקיבלתי מחזור. הגוף שלי לאחרונה צועק חזק שרוצה הריון, ואני ברגשות מעורבים. והפעם, עשיתי את הבדיקה עוד לפני האיחור כי ידעתי שמשהו קורה. וכשהפס החלש הופיע, לא הופתעתי. לא שאגתי משמחה אבל גם לא נכנסתי ללחץ לגבי המצב החדש. הוא פשוט שם ועכשיו צריך להחליט מה עושים.
לוגית, זה הריון שהגיע ממש לא בזמן. לא מבחינת ההפרש (דווקא שנתיים ו-9 נשמע לי סבבה), אלא מבחינת עבודה ומבחינה כלכלית. לא מתאים. יסבך אותנו קצת אפילו, כנראה.
מצד שני, לא צריך להסביר למה יש פה דילמה.
ונושא ההנקה מטריד אותי. אני לא רוצה לקחת צמחים אסורים בהנקה, או שייבשו לי את החלב. מנסה למצוא את האופציה הכי טבעית במצבי הנוכחי, אם נחליט שהפעם מוותרים.
הפלה באופן טבעי
אגב הפלה ספונטנית - לפני חמש ומשהו שנים היה לי הריון שלא התפתח והלכתי לגרידה. ואח"כ כל כך התחרטתי שעברתי את זה ככה. הייתי צריכה לחכות, עם כל הצער. בגלל זה הרתיעה מכניסה לחדר ניתוח. לא רוצה להיות שם שוב.
-
הפלה באופן טבעי
הי אוהבת. נשמע לי שאת קודם כל צריכה לדבר עם עצמך ועם הנשמה של העובר שבחרה בך. להחליט, בלב שלם, מה את עושה.
צמחי מרפא יכולים להאיץ אבל גם יכולים לא להשפיע. גם זה קורה. תה פטל וסרפד, יכול לגרום לכיווצים ברחם ולעורר הפלה כשזה בשליש ראשון. לא תמיד.
אני הייתי קודם עורכת בירור לעומק, עם עצמי, עם העובר, עם אלוהימא.
צמחי מרפא יכולים להאיץ אבל גם יכולים לא להשפיע. גם זה קורה. תה פטל וסרפד, יכול לגרום לכיווצים ברחם ולעורר הפלה כשזה בשליש ראשון. לא תמיד.
אני הייתי קודם עורכת בירור לעומק, עם עצמי, עם העובר, עם אלוהימא.
-
הפלה באופן טבעי
אגב, פטל וסרפד לא אמורים להשפיע לך על החלב, אבל גוף שעובר הפלה כן יכול לייבש חלב.
הפלה באופן טבעי
תודה לוטם. הוחלט בינתיים לחכות שבוע ולא למהר להחליט כרגע. רק אתמול גיליתי, ושנינו עוד בשוק. (אני כבר פחות, יש לי בחילות...).
כל הבעד ונגד הזה מחרפן אותי. אני מקווה שעוד כמה ימים הדברים יהיו יותר בהירים.
כל הבעד ונגד הזה מחרפן אותי. אני מקווה שעוד כמה ימים הדברים יהיו יותר בהירים.
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
הפלה באופן טבעי
פלונית שכתבה ליבדף בית, אני עונה לך כאן, כי המידע הזה בודאי נחוץ לנשים נוספות. התיונים של החליטות לא רלוונטיים. את התויה הייתי קוטפת (אומרת ודה לאלוהים, לאמא אדמה ולשיח. אבל זה קטע שלי.לא חלק מהמתכון) וחולטת במיים רותחים בתרמוס. לפעמים עם עלים טריים של מרווה ונענע ולפעמים לא. הנענע לא אפקטיבית כל כך לעידוד הפלה והמרווה יכולה לעודד התחלת מחזור אבל לא צמח מובהק לעידוד הפלה כמו התויה, כך שהייתי מתמקדת בתויה. ובכל מקרה ממליצה גם לבדוק באולטראסאונד מה קורה ואם את נחושה לוותר עלההריון אז כן לקבוע תור לועדה. ממה שהבנתי את זכאית.לוקח להם זמן ובזמן הזה את יכולה לעבוד עם הצמחים ואם לא ילךאז לפחותכבר יהיה לך תור ולא צתטרכי רק אז להתחיל את כל עניני הועדה. הזמן הוא גורםקריטי כשמדובר בהפסקת הריון. אני מאחלתלך בריאות טובה ושמה שצריךלבוא יבוא ושמה שצריךללכת ילך.זה תהליך לא קל ובמיוחד כשצריך לעבור אותו לבד.. אני איתך.
הפלה באופן טבעי
הייתי אמורה להתחתן ולכן כיום אני נמצאת בשבוע 8 וחמישה ימים,
הריון ראשון וכולי בהיסטריה אני חוששת שעם המכשור של היום עלולים לפגוע לי בגוף ואני ממש פוחדת מה יהיה עם להביא ילדים בהמשך.
עכשיו אני מחפשת אופציות להפלה טבעית ובטוחה קראתי פה מעט על הצמחים אבל לא משהו ממש ספציפי
אשמח לשמוע רעיונות.
הריון ראשון וכולי בהיסטריה אני חוששת שעם המכשור של היום עלולים לפגוע לי בגוף ואני ממש פוחדת מה יהיה עם להביא ילדים בהמשך.
עכשיו אני מחפשת אופציות להפלה טבעית ובטוחה קראתי פה מעט על הצמחים אבל לא משהו ממש ספציפי
אשמח לשמוע רעיונות.
-
הפלה באופן טבעי
נשים יקרות, רציתי לשים דגש על פרט חשוב ולא מספיק מדובר בהקשר של הפלה טבעית - לבעלות סוג דם שלילי, כדאי לברר על אנטיD אחרי הפלה.
-
- הצטרפות: 08 מאי 2011, 18:58
הפלה באופן טבעי
עברתי כבר 2 הפלות טבעיות בעבר. האחרונה לפני כמה חודשים. יש לי 2 ילדים בריאים ככה שזה עוזר מאד ועכשיו אני בהריון שלא מתפתח וכבר בלי דופק. לפי וסת שבוע 10 כמעט. אך העובר קטן יותר שבוע 5-6. היה דופק חלש מאד ולפני כמה ימים גילו שכבר אין דופק בכלל. ואין התפתחות של העובר.
בנתיים אין דימום כלל ובקושי בקושי התכווצויות. (בהפלות שעברו הדימום וההתכווצויות החלו מוקדם יותר)
היום כמעט ונסעתי לקבל ציטוטק בבי"ח. יש לי עדיין בחילות מטורפות שנורא נורא קשה לי איתן. במיוחד כשאני יודעת שזה לא "שווה את זה" ולא יהיה לי תינוק מההריון הזה.
אני עושה דיקור סיני(שעזר יותר מהר בפעם שעברה )אבל ממשיכה לנסות עוד... גם עיסוי פטמות שמגביר מעט את ההתכווצויות ברחם . תה סרפד, פטל, מרוה וקינמון. עיסוי בכפות רגליים כתפיים ועוד.
למה אני כותבת פה?...אני יודעת טכנית מה לעשות ומה עוזר באמת לקדם את התהליך. אני פשוט נורא לבד וזקוקה לתמיכה. יש מן לחץ כזה מהסביבה של למה את מתעקשת כל הזמן לעשות דברים טבעי ואחרת. למה את משקיעה כ"כ הרבה במקום לגמור את זה בקלות בעזרת כדורים..אפילו בעלי שמשתדל לתמוך בי זרק משהו על זה שלא נעים לו לקחת כ"כ הרבה חופש מהעבודה אם זה ימשך עוד זמן ...
וחברות שלי? חלקן, הטובות יותר עדיין לא יודעות. חלקן יודעות ואני מרגישה כמו שמישהי כתבה כאן שאנשים פתאום "נעלמים" לך כשאת בהפלה. זה משהו שאנשים לא מבינים כנראה כמה את זקוקה לתמיכה לא פחות מאישה יולדת בסוף תשיעי. ופשוט לא יודעים איך להתמודד.. אוף!
חוצמזה אני קצת פוחדת שאולי לא אצליח הפעם...כי הרבה דברים שונים הפעם מההפלות שעברו...
בנתיים אין דימום כלל ובקושי בקושי התכווצויות. (בהפלות שעברו הדימום וההתכווצויות החלו מוקדם יותר)
היום כמעט ונסעתי לקבל ציטוטק בבי"ח. יש לי עדיין בחילות מטורפות שנורא נורא קשה לי איתן. במיוחד כשאני יודעת שזה לא "שווה את זה" ולא יהיה לי תינוק מההריון הזה.
אני עושה דיקור סיני(שעזר יותר מהר בפעם שעברה )אבל ממשיכה לנסות עוד... גם עיסוי פטמות שמגביר מעט את ההתכווצויות ברחם . תה סרפד, פטל, מרוה וקינמון. עיסוי בכפות רגליים כתפיים ועוד.
למה אני כותבת פה?...אני יודעת טכנית מה לעשות ומה עוזר באמת לקדם את התהליך. אני פשוט נורא לבד וזקוקה לתמיכה. יש מן לחץ כזה מהסביבה של למה את מתעקשת כל הזמן לעשות דברים טבעי ואחרת. למה את משקיעה כ"כ הרבה במקום לגמור את זה בקלות בעזרת כדורים..אפילו בעלי שמשתדל לתמוך בי זרק משהו על זה שלא נעים לו לקחת כ"כ הרבה חופש מהעבודה אם זה ימשך עוד זמן ...
וחברות שלי? חלקן, הטובות יותר עדיין לא יודעות. חלקן יודעות ואני מרגישה כמו שמישהי כתבה כאן שאנשים פתאום "נעלמים" לך כשאת בהפלה. זה משהו שאנשים לא מבינים כנראה כמה את זקוקה לתמיכה לא פחות מאישה יולדת בסוף תשיעי. ופשוט לא יודעים איך להתמודד.. אוף!
חוצמזה אני קצת פוחדת שאולי לא אצליח הפעם...כי הרבה דברים שונים הפעם מההפלות שעברו...
-
הפלה באופן טבעי
וגם-כמה זמן ניתן לחכות?? אני מפחדת, כי אמרו לי שיכול להיות זיהום והדבקויות ברחם....
מה עושים??
מה עושים??
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
הפלה באופן טבעי
בתחילת הריון
רק כמה מילים על הבוקר, כל הפלה יש לה אופי משלה, יכול להיות שזהו לא חייבת להיות טבעית במובן של בבית ובאה בזמן שלה, יכול להיות שכן, זה תלוי בך ובמשפחה ובמה שאתם כרגע יכולים להכיל ולעבוד איתו.
תרגישי עמוק בפנים מה יותר נוח לך עכשיו, כי לחכות זה יכול לקחת זמן, שבועות, אפילו חודשים. תראי מה מפלס הסבלנות שלך כרגע.
אני מפחדת, כי אמרו לי שיכול להיות זיהום והדבקויות ברחם....
מהנסיון שלי והתייעצות עם שרה לה לא אמורה להיות בעיה. אם יש חום או אם יש דימום חזק מדי, כדאי ללכת לבית חולים ולבדוק. הדבקויות יכולות לקרות גם בהפלה רפואית.
בעיני, אין שום פסול נפשי ושום בעיה רפואית לעשות גרידא (עם ציטןטק אין לי נסיון)
ובינתים תשמרי על עצמך ועל ליבך, תתקשרי עם העובר ותבקשי ממנו לשחרר את הגוף שלך מהנשמה שלו, ותראי לאן זה יוביל אותך.
רק כמה מילים על הבוקר, כל הפלה יש לה אופי משלה, יכול להיות שזהו לא חייבת להיות טבעית במובן של בבית ובאה בזמן שלה, יכול להיות שכן, זה תלוי בך ובמשפחה ובמה שאתם כרגע יכולים להכיל ולעבוד איתו.
תרגישי עמוק בפנים מה יותר נוח לך עכשיו, כי לחכות זה יכול לקחת זמן, שבועות, אפילו חודשים. תראי מה מפלס הסבלנות שלך כרגע.
אני מפחדת, כי אמרו לי שיכול להיות זיהום והדבקויות ברחם....
מהנסיון שלי והתייעצות עם שרה לה לא אמורה להיות בעיה. אם יש חום או אם יש דימום חזק מדי, כדאי ללכת לבית חולים ולבדוק. הדבקויות יכולות לקרות גם בהפלה רפואית.
בעיני, אין שום פסול נפשי ושום בעיה רפואית לעשות גרידא (עם ציטןטק אין לי נסיון)
ובינתים תשמרי על עצמך ועל ליבך, תתקשרי עם העובר ותבקשי ממנו לשחרר את הגוף שלך מהנשמה שלו, ותראי לאן זה יוביל אותך.
-
הפלה באופן טבעי
תודה נטע ש אני אנסה עוד קצת את הדיקור והצמחים (יש לי מטפלת שיכולה להכין לי תמצית של קוהוש שחור, מרוה רפואית, איזה סוג של לענה, שחיזנדה, לאונורוס מה שפעם שעברה עזר..אנסה שוב) ואם לא יעזור אלך לבי"ח לקבל ציטוטק. האמת שהגרידה נשמעת לי נוראית. עצם המחשבה שמחדירים לשם ומגרדים... לי זה לא מתאים. נראה מה יהיה..מה שבטוח הכל לטובה.
אולי אני קטנה ומפונקת...אבל עדיין קצת קשה לי עם ההעלמות של חלק מהחברות ה"טובות" שלי. שנמאס להן (כנראה..) לשמוע אותי מדברת על ההפלה. (שוב!!) אני כבר לא כ"כ עצובה. רק רוצה לסיים עם זה ולהמשיך הלאה. בכלל אני בן אדם שעובר מהר מאד ממצב למצב. ובאמת מאמינה שיהיה בסדר. יש לי עוד עבודה רבה עכשיו-לחזק את הגוף ואני רוצה אח"כ לנסות שוב. הריון נוסף.
מה שחסר לי כרגע זו התמיכה הנפשית שאת זקוקה לה בלידה, לוא דווקא פיזית... למרות שגם-היה עוזר אם מישהו היה מבשל קצת לי לבעלי ולילדים(דבר שכבר חודש בעלי עשה כי עם הבחילות האלו אני בקושי פותחת את המקרר...) עכשיו בעלי עושה הכל כמובן כולל טיפול מלא בילדים. אני מושבתת. אני צריכה להתרכז בעצמי וזה מה שאעשה...
באמת הרבה יותר קל באיזה מובן לבוא לבי"ח, לקבל את הכדורים, לסבול כמה שעות ולגמור עם זה. נראה, אם לא אצליח בטבעי, זה מה שאעשה אבל אני רוצה לפחות לנסות.
אולי אני קטנה ומפונקת...אבל עדיין קצת קשה לי עם ההעלמות של חלק מהחברות ה"טובות" שלי. שנמאס להן (כנראה..) לשמוע אותי מדברת על ההפלה. (שוב!!) אני כבר לא כ"כ עצובה. רק רוצה לסיים עם זה ולהמשיך הלאה. בכלל אני בן אדם שעובר מהר מאד ממצב למצב. ובאמת מאמינה שיהיה בסדר. יש לי עוד עבודה רבה עכשיו-לחזק את הגוף ואני רוצה אח"כ לנסות שוב. הריון נוסף.
מה שחסר לי כרגע זו התמיכה הנפשית שאת זקוקה לה בלידה, לוא דווקא פיזית... למרות שגם-היה עוזר אם מישהו היה מבשל קצת לי לבעלי ולילדים(דבר שכבר חודש בעלי עשה כי עם הבחילות האלו אני בקושי פותחת את המקרר...) עכשיו בעלי עושה הכל כמובן כולל טיפול מלא בילדים. אני מושבתת. אני צריכה להתרכז בעצמי וזה מה שאעשה...
באמת הרבה יותר קל באיזה מובן לבוא לבי"ח, לקבל את הכדורים, לסבול כמה שעות ולגמור עם זה. נראה, אם לא אצליח בטבעי, זה מה שאעשה אבל אני רוצה לפחות לנסות.
-
הפלה באופן טבעי
אני בת 14 ואני בהריון בחודש הראשון . אני לא יכולה לספר להורי .. מה לעשות ? האם יש לזה תרופה ?
הפלה באופן טבעי
איך את יודעת שאת בהריון? עשית בדיקה ביתית?
מתי היתה הווסת האחרונה שלך? המחזור שלך סדיר בדרך כלל?
אין לזה "תרופה" שגורמת לזה "להיעלם". יש תרופה שגורמת להריון להפסיק להתפתח ולצאת מהגוף (עם הרבה הרבה דם וכאבים). יש גם אפשרות לעשות ניתוח קצר ופשוט יחסית, דרך הנרתיק (כלומר בלי לחתוך את הגוף), אבל זה בכל זאת ניתוח ולפעמים (לעתים רחוקות) הוא מסתבך (ואז יכול להיות זיהום או נזק לרחם).
כדאי לך לקרוא באתר של עמותת דלת פתוחה
יש שם הרבה הרבה מידע.
לדעתי את גם יכולה לפנות אליהם לעזרה.
-
הפלה באופן טבעי
אז כאן לא נמאס לנו לשמוע שוב ושוב על הפלה, כל הפלה יש לה את המקום שלה
אנא שתפי פה ככל העובר על רוחך
אנא שתפי פה ככל העובר על רוחך
-
הפלה באופן טבעי
אז ככה, עדכון: היום לקראת צהריים נסענו לבית חולים. אחרי שהדיקורים והצמחים לא עזרו והבחילות ממשיכות ולא מרפות. נכנעתי. קבלתי 5 כדורי ציטוטק בשעה 12 בצהריים. אחרי כמה דקות מלקיחת הכדור (!) החלו התכווצויות קלות. כמו התחלה של כאבי מחזור, כבר ציפיתי שיהיה ממש כואב אם ככה זה רק מתחיל וכ"כ מהר!!
אבל לא: עד עכשיו (עשר בלילה) הכאבים קצת התגברו והם ממש כמו כאבי מחזור נסבלים ביותר. החל דימום קל מאד מאד. האמת זה מאכזב אותי מאד. עד שהחלטתי והשלמתי עם הציטוטק, חשבתי שלפחות אסיים עם זה מהר וכמו שזה נראה בנתיים. מתקדם מאווווד לאט. האמת שאני ממש חסרת סבלנות גם בגלל הבחילות וגם כי נמאס לי כבר לא לתפקד נורמלי, שהבית הפוך(לא רק פיזית, זה החלק הקל.. שהילדים רואים כל הזמן את אמא חולה..) ובכלל-לסיים עם ההריון שכבר נגמר...
מקווה מאד מאד ומתפללת שהלילה זה יסתיים בקלות ובמהירות ולטובה! אמן.
אבל לא: עד עכשיו (עשר בלילה) הכאבים קצת התגברו והם ממש כמו כאבי מחזור נסבלים ביותר. החל דימום קל מאד מאד. האמת זה מאכזב אותי מאד. עד שהחלטתי והשלמתי עם הציטוטק, חשבתי שלפחות אסיים עם זה מהר וכמו שזה נראה בנתיים. מתקדם מאווווד לאט. האמת שאני ממש חסרת סבלנות גם בגלל הבחילות וגם כי נמאס לי כבר לא לתפקד נורמלי, שהבית הפוך(לא רק פיזית, זה החלק הקל.. שהילדים רואים כל הזמן את אמא חולה..) ובכלל-לסיים עם ההריון שכבר נגמר...
-
הפלה באופן טבעי
הפלה באופן טבעי
מישהי נתקלה במצב בו יש הריון שהתחיל כהריון תאומים, אך יש שק הריון אחד עם עובר שלא התפתח ואחד עם עובר עם לב פועם?
בשבוע 6 נצפה לב בשק אחד.
כרגע (שבוע אחרי, 7) חווה דימום ומרגיש לי כמו "נפילה" של לפחות אחד מהם.
עד הא"ס לא אוכל לדעת, כמובן, מה קורה שם וזה יקרה רק בשבוע הבא.
הרופא אמר שישנם מצבים כאלה, אולם לא נתקלתי בסיפורים כאלה.
הייתה ממש תחושה כמו של לידה, עם כאב עמום בבטן תחתונה וקצת בגב עליון. היו דימומים קלים, יותר כמו הפרשות, מההתחלה, אולם רק היום יש ממש דימום טרי ויותר מסיבי.
[סליחה על התאורים הלא נעימים] יצא ממש משהו שהרגיש כמו שק הריון קטן.
הרגשה מוזרה לאללה- אחד נופל והשני ממשיך לחיות?
אולי גם השני מפסיק להתפתח?
מי מכירה, מי יודעת?
מעניין לשמוע מחוויות של בנות נוספות.
בשבוע 6 נצפה לב בשק אחד.
כרגע (שבוע אחרי, 7) חווה דימום ומרגיש לי כמו "נפילה" של לפחות אחד מהם.
עד הא"ס לא אוכל לדעת, כמובן, מה קורה שם וזה יקרה רק בשבוע הבא.
הרופא אמר שישנם מצבים כאלה, אולם לא נתקלתי בסיפורים כאלה.
הייתה ממש תחושה כמו של לידה, עם כאב עמום בבטן תחתונה וקצת בגב עליון. היו דימומים קלים, יותר כמו הפרשות, מההתחלה, אולם רק היום יש ממש דימום טרי ויותר מסיבי.
[סליחה על התאורים הלא נעימים] יצא ממש משהו שהרגיש כמו שק הריון קטן.
הרגשה מוזרה לאללה- אחד נופל והשני ממשיך לחיות?
אולי גם השני מפסיק להתפתח?
מי מכירה, מי יודעת?
מעניין לשמוע מחוויות של בנות נוספות.
הפלה באופן טבעי
עבר לילה מאד מעניין.
הפלה כמו שצריך, בכמה גלים. יצאו כמה חלקים גדולים יחסית (בכ"ז שבוע דיי התחלתי).
היה הגל שהרגיש כמו שק ההריון ואחרי כמה זמן היה גל של אולי השילייה.
אחריהם היו עוד כמה גלים מינוריים יותר.
כל אחד היה עם כאבים קלים כמו של התחלת צירים כזו, בטן תחתונה וגב תחתון.
זה הפתיע אותי בכל פעם מחדש ובסה"כ הייתה חוויה מאד מיוחדת, ביחד עם בן זוגי.
שנינו לא הצלחנו להרדם כ"כ והוא התחיל לסדר ולנקות כל מיני פינות עלומות בבית, שאנחנו מתכננים כבר הרבה זמן לפנות- ממש אנרגיה של פינוי והתחדשות ופתיחה הייתה פה.
הבוקר אני מרגישה שהדברים יותר רגועים. אין דימום רציני, רק קצת בניגוב.
אני מרגישה שהבטן שהייתה ירדה. מעניין מה זה אומר על השני...
בינתיים כבר הספקתי לחרוש על האינרנט וגילית את "תסמונת התאום הנעלם" שמתארת ממש את זה- הריון שהתחיל כהריון תאומים ודיי בהתחלתו אחד התאומים "נספג" והשני ממשיך להתפתח כעובר יחיד.
אני מתארת לעצמי שיש לא מעט נשים שלא מודעות לזה כלל ושאולי גם לא חחות "הפלה" של ממש, אלא רק דימומים, בעוד התאום אכן "נספג" ברירית הרחם שבכ"ז ממשיכה להתקיים עם זה שנותר.
בעוד יומיים (יום א') אוכל לעשות א"ס ולראות מה נותר שם.
ממש מרתק הדבר הזה.
הפלה כמו שצריך, בכמה גלים. יצאו כמה חלקים גדולים יחסית (בכ"ז שבוע דיי התחלתי).
היה הגל שהרגיש כמו שק ההריון ואחרי כמה זמן היה גל של אולי השילייה.
אחריהם היו עוד כמה גלים מינוריים יותר.
כל אחד היה עם כאבים קלים כמו של התחלת צירים כזו, בטן תחתונה וגב תחתון.
זה הפתיע אותי בכל פעם מחדש ובסה"כ הייתה חוויה מאד מיוחדת, ביחד עם בן זוגי.
שנינו לא הצלחנו להרדם כ"כ והוא התחיל לסדר ולנקות כל מיני פינות עלומות בבית, שאנחנו מתכננים כבר הרבה זמן לפנות- ממש אנרגיה של פינוי והתחדשות ופתיחה הייתה פה.
הבוקר אני מרגישה שהדברים יותר רגועים. אין דימום רציני, רק קצת בניגוב.
אני מרגישה שהבטן שהייתה ירדה. מעניין מה זה אומר על השני...
בינתיים כבר הספקתי לחרוש על האינרנט וגילית את "תסמונת התאום הנעלם" שמתארת ממש את זה- הריון שהתחיל כהריון תאומים ודיי בהתחלתו אחד התאומים "נספג" והשני ממשיך להתפתח כעובר יחיד.
אני מתארת לעצמי שיש לא מעט נשים שלא מודעות לזה כלל ושאולי גם לא חחות "הפלה" של ממש, אלא רק דימומים, בעוד התאום אכן "נספג" ברירית הרחם שבכ"ז ממשיכה להתקיים עם זה שנותר.
בעוד יומיים (יום א') אוכל לעשות א"ס ולראות מה נותר שם.
ממש מרתק הדבר הזה.
הפלה באופן טבעי
קצת מאוכזבת...
ציפיתי לקצת תגובות...
כנראה שלא, אה? או שזה עוד מוקדם לצפות לתגובות?
ציפיתי לקצת תגובות...
כנראה שלא, אה? או שזה עוד מוקדם לצפות לתגובות?
-
הפלה באופן טבעי
נראה שזה איחד אותך עם בנזוגך
מקווה שהתאום השני נשאר איתכם
קחי לך זמן להתאוששות מכל הבחינות
הפלה באופן טבעי
מישהי נתקלה במצב בו יש הריון שהתחיל כהריון תאומים, אך יש שק הריון אחד עם עובר שלא התפתח ואחד עם עובר עם לב פועם
קרה לאחות של חברה. אני לא יודעת אם היא חוותה הפלה או שהעובר שלא התפתח נספג. העוברית השניה התפתחה, נולדה והיא היום ילדה בריאה ומקסימה.
מאוד מקווה שתשמעי בשורות טובות.
קרה לאחות של חברה. אני לא יודעת אם היא חוותה הפלה או שהעובר שלא התפתח נספג. העוברית השניה התפתחה, נולדה והיא היום ילדה בריאה ומקסימה.
מאוד מקווה שתשמעי בשורות טובות.
הפלה באופן טבעי
חוזרת מהגניקולוג.
אכן האינטואיציה שלי הייתה נכונה ב 100%.
לא נותר דבר ברחם, היא נקייה לחלוטין.
הגוף עשה עבודת ניקוי מדהימה וכרגע יש עוד קצת דימומים, אולם גם הם בדרך החוצה כבר.
האמת? זה באמת דיי מדהים התהליך הזה.
עם כל הבעסה (כי רציתי את ההריון הזה), יש הבנה חזקה והשלמה עם התהליך.
זה מה שהיה נכון עבור הנשמות האלה בנקודת הזמן הזו.
זה מה שהגוף שלי איפשר ויכול היה, או לא יכול היה לאפשר.
זה המצב ואני בטוחה שהכל לטובה.
באמת.
עכשיו, כמובן, מעניין אותי מתי אהיה שוב בהריון
אכן האינטואיציה שלי הייתה נכונה ב 100%.
לא נותר דבר ברחם, היא נקייה לחלוטין.
הגוף עשה עבודת ניקוי מדהימה וכרגע יש עוד קצת דימומים, אולם גם הם בדרך החוצה כבר.
האמת? זה באמת דיי מדהים התהליך הזה.
עם כל הבעסה (כי רציתי את ההריון הזה), יש הבנה חזקה והשלמה עם התהליך.
זה מה שהיה נכון עבור הנשמות האלה בנקודת הזמן הזו.
זה מה שהגוף שלי איפשר ויכול היה, או לא יכול היה לאפשר.
זה המצב ואני בטוחה שהכל לטובה.
באמת.
עכשיו, כמובן, מעניין אותי מתי אהיה שוב בהריון
הפלה באופן טבעי
נפלא לפגוש ברוחך החיובית, זה ממש כך. נופלים מהסוס וישר עולים עליו להמשיך לדהור, כך לא נותנים לפחד להשתלט.
-
- הצטרפות: 29 מרץ 2004, 11:51
הפלה באופן טבעי
המחזור שלי איחר בשבוע וחצי ובזמן הזה היו לי כאבים של מחזור שלא היה לי מחזור.לאחר מכן הייתה לי הפרשה כהה מאוד במשך שבוע
ולאחר שבוע קיבלתי מחזור עם כאבים מאוד חזקים במשך שבוע והמשיך עם דימום קל, פניתי לרופא עשיתי בדיקת בטא שיצאה חיובי 226 בבדיקת אולטרסאונד לא ראו שק בריון בכלל ועדיין יש לי דימום קל.
אני ממש מפחדת יכול להיות שזה הפלה טבעית????!!! ובטא 226 באיזה שבוע זה בערך??
אשמח לקהל עצה!
ולאחר שבוע קיבלתי מחזור עם כאבים מאוד חזקים במשך שבוע והמשיך עם דימום קל, פניתי לרופא עשיתי בדיקת בטא שיצאה חיובי 226 בבדיקת אולטרסאונד לא ראו שק בריון בכלל ועדיין יש לי דימום קל.
אני ממש מפחדת יכול להיות שזה הפלה טבעית????!!! ובטא 226 באיזה שבוע זה בערך??
אשמח לקהל עצה!
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
הפלה באופן טבעי
נשמע שהיתה לך הפלה טבעית ממש בהתחלה של ההריון. למיטב הבנתי בטא חיובי מעיד על הריון או הריון שהיה (לוקח לבטא זמן לרדת אחרי ההפלה). אחרת זה אפס.
אני חושבת שיש הרבה "איחורים במחזור" שהם בעצם התחלה של הריון שנפל בשב מוקדם מאוד כך שללא בדיקת בטא בכלל לא היו יודעים על קיומו. רוצה לומר - לא רואה סיבה לפחד.
לדעתי אין לך מה לעשות. הדימום יעבור כשיעבור. אם את רוצה להיות בטוחה שהכל מאחור - תעשי עוד בדיקת דם בעוד חודש, הערכים אמורים לרדת. אבל מכיוון שא.ס. יצא נקי לגמרי - נשמע שגם זה מיותר. אין ממש אחרי מה לעקוב.
אם את מרגישה תופעות חריגות כמו דימומים (לא הדימום הקל שיש לך אלא יותר מזה) - כדאי לפנות לרופא.
בריאות @}
אני חושבת שיש הרבה "איחורים במחזור" שהם בעצם התחלה של הריון שנפל בשב מוקדם מאוד כך שללא בדיקת בטא בכלל לא היו יודעים על קיומו. רוצה לומר - לא רואה סיבה לפחד.
לדעתי אין לך מה לעשות. הדימום יעבור כשיעבור. אם את רוצה להיות בטוחה שהכל מאחור - תעשי עוד בדיקת דם בעוד חודש, הערכים אמורים לרדת. אבל מכיוון שא.ס. יצא נקי לגמרי - נשמע שגם זה מיותר. אין ממש אחרי מה לעקוב.
אם את מרגישה תופעות חריגות כמו דימומים (לא הדימום הקל שיש לך אלא יותר מזה) - כדאי לפנות לרופא.
בריאות @}
-
- הצטרפות: 29 מרץ 2004, 11:51
הפלה באופן טבעי
אני ממש מודה לך...הרופא גם חושב שזה הפלה טבעית ועשיתי שוב בדיקת בטא.
תודה על העזרה...
תודה על העזרה...
הפלה באופן טבעי
אתמול גילינו באולטרסאונד ראשון שלעובר/ית שלנו אין דופק. כל כך שמחתי על ההריון הזה. יש לנו ילד מקסים בן שנה ועשרה חודשים ובמאי האחרון רגע אחרי שהיתה לי תשובה חיובית בבדיקת שתן- התחילה הפלה טבעית. הציעו לי לקחת ציטוטק או לעשות גרידה, אבל העדפתי לתת לטבע לעשות את שלו ולאחר כחודש וחצי- ההפלה הסתיימה והבטא התאפס. נכנסתי מיד להריון ונורא שמחנו. הבטן יצאה ואי אפשר היה להסתיר, רגישות בחזה, אפילו קצת בחילות (שלא היו בהריון הראשון..), הייתי מאושרת. אציתי מאד אח או אחות או אחים לבן שלנו. היייתי ממש המומה כלא ראינו דופק והסתבר שאני סובלת מפעילות יתר של בלוטת המגן שעוד לא אוזנה ועל רקע זה כנראה העובר שלנו הפסיק להיות. מלבד העצב הגדול ותחושות האשמה הקשות שלא טיפתי בבלוטת המגן בזמן, אני צריכה להחליט עכשיו מה לעשות.
אני בהריון. הגוף לא יודע שהעובר כבר עזב אותנו. אין דימום ואין כאבים. הרופאה שעשתה לי אולטראסאונד נוסף בערב בחדר מיון, רק כדי לוודא והביאה רופאה נוספת שתחווה את דעתה גם (מקסימות ורגישות שתיהן) אמרה שהיא ממליצה על גרידה ושאסור לי להיכנס להריון עד שהבלוטה תהיה מאוזנת (כדורים בשם PTU). יש אפשרות לציטוטק עד שבוע 9- שזה יום ג' הקרוב. המחשבת על גרידה מחרידה אותי. שאלתימה קורה אם לא מתערבים בכלל והרופאה אמרה שזה אפשרי שיתחיל דימום לבד אך רוב הסיכויים שלא הכל ייצא ואצטרך להגיע לגרידה דחופה בבי"ח. ההתלבטות שלי היא ביין ציטוטק לבין לחכות שיקרה לבד. האם בעלות נסיון דומה לשלי יכולות לשתף אותי בהחלטות שלהן ובהשלכות שלהן? אשמח לכל דעה.
עריכת כל הדף
אני בהריון. הגוף לא יודע שהעובר כבר עזב אותנו. אין דימום ואין כאבים. הרופאה שעשתה לי אולטראסאונד נוסף בערב בחדר מיון, רק כדי לוודא והביאה רופאה נוספת שתחווה את דעתה גם (מקסימות ורגישות שתיהן) אמרה שהיא ממליצה על גרידה ושאסור לי להיכנס להריון עד שהבלוטה תהיה מאוזנת (כדורים בשם PTU). יש אפשרות לציטוטק עד שבוע 9- שזה יום ג' הקרוב. המחשבת על גרידה מחרידה אותי. שאלתימה קורה אם לא מתערבים בכלל והרופאה אמרה שזה אפשרי שיתחיל דימום לבד אך רוב הסיכויים שלא הכל ייצא ואצטרך להגיע לגרידה דחופה בבי"ח. ההתלבטות שלי היא ביין ציטוטק לבין לחכות שיקרה לבד. האם בעלות נסיון דומה לשלי יכולות לשתף אותי בהחלטות שלהן ובהשלכות שלהן? אשמח לכל דעה.
עריכת כל הדף