המלצות על מטפלים באוטיזם
-
- הצטרפות: 05 יולי 2005, 00:52
- דף אישי: הדף האישי של מבורכת_הילדים*
המלצות על מטפלים באוטיזם
שלום לכם
שוב מרגישה בודדה במערכה!!!
הדולפין שלי כבר בן 6 ואנ עמוק במערכת אבל מחפשת אנשי מקצוע או המלצות שונות ומשונות
אנה על תשלחו אותי לפורום - לא מסתדרת שם.
מי מכם עם נסיון (ואני יודעת שיש) ומרגיש נוח להמליץ - בבקשה !
בבית עובדים RDI ומתקדמים -רשום לגן תקשורת (הרצליה)
האם מכירים מסגות אלטרנטיביוןת - אולי פרטיות ?
ה צ י ל ו!!
שוב מרגישה בודדה במערכה!!!
הדולפין שלי כבר בן 6 ואנ עמוק במערכת אבל מחפשת אנשי מקצוע או המלצות שונות ומשונות
אנה על תשלחו אותי לפורום - לא מסתדרת שם.
מי מכם עם נסיון (ואני יודעת שיש) ומרגיש נוח להמליץ - בבקשה !
בבית עובדים RDI ומתקדמים -רשום לגן תקשורת (הרצליה)
האם מכירים מסגות אלטרנטיביוןת - אולי פרטיות ?
ה צ י ל ו!!
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
המלצות על מטפלים באוטיזם
דברי עם ענת שמר, מרפאת בעיסוק.
היא אמנם בארה"ב אבל מנחת RDI מוסמכת ומכירה הרבה אנשים ומסגרות בארץ. על השיפוט שלה הייתי סומכת והיא נחמדה ואוהבת לעזור.
את יכולה לשלוח לה מסר דרך הניק שלה בתפוז. לחלופין, שילחי לי אימייל אליה לפי הכתובת בראש דף הבית שלי, אני אקדם אותו אליה והיא כבר תחזור ישירות אלייך.
היא אמנם בארה"ב אבל מנחת RDI מוסמכת ומכירה הרבה אנשים ומסגרות בארץ. על השיפוט שלה הייתי סומכת והיא נחמדה ואוהבת לעזור.
את יכולה לשלוח לה מסר דרך הניק שלה בתפוז. לחלופין, שילחי לי אימייל אליה לפי הכתובת בראש דף הבית שלי, אני אקדם אותו אליה והיא כבר תחזור ישירות אלייך.
-
המלצות על מטפלים באוטיזם
הי,
נראה לי שאנחנו מכירות (לפי הRDI) , אם את רוצה המלצה למרב"ע מצוינת או למטפלת במוסיקה את יכולה לכתוב לי מייל.
ענבל.
נראה לי שאנחנו מכירות (לפי הRDI) , אם את רוצה המלצה למרב"ע מצוינת או למטפלת במוסיקה את יכולה לכתוב לי מייל.
ענבל.
-
המלצות על מטפלים באוטיזם
הי ענבלולי, אכן מכירות! נחמד לפגוש אותך כאן. אכתוב לך מייל. תמר
-
- הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*
המלצות על מטפלים באוטיזם
אין לי ניסיון,אבל לפני 20 שנה למדתי שיטה שנקראת OPTION ע"י אדם בשם קובי פלדמן, היה לו גם ילד אוטיסט והוא סיפר על מקרים בהם בשיטה הזאת היתה התקדמות עצומה.
לא יודעת אם עדיין משתמשים בה בארץ,אז זה היה משהו חדשני שהגיע מארה"ב.
אולי שווה לבדוק...
לא יודעת אם עדיין משתמשים בה בארץ,אז זה היה משהו חדשני שהגיע מארה"ב.
אולי שווה לבדוק...
המלצות על מטפלים באוטיזם
אין לי נסיון אישי, אבל ישלי הכרות אישית לא עמוקה, עם יעל אופיר
שאתמול סיימתי לקרוא את הספר שכתבה, "קרא לי אמא" - על התהליך בו ילד אוטיסט נהיה ילד לא אוטיסט, בטיפולה.
שמעתי עליה שהיא מהטובות ביותר שיש בתחום הטיפולי.
אם תרצי, יכולה להשיג לך את מספר הטלפון שלה.
היא ברמת אפעל.
בהצלחה.
שאתמול סיימתי לקרוא את הספר שכתבה, "קרא לי אמא" - על התהליך בו ילד אוטיסט נהיה ילד לא אוטיסט, בטיפולה.
שמעתי עליה שהיא מהטובות ביותר שיש בתחום הטיפולי.
אם תרצי, יכולה להשיג לך את מספר הטלפון שלה.
היא ברמת אפעל.
בהצלחה.
-
- הצטרפות: 03 פברואר 2005, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של שני_צו*
המלצות על מטפלים באוטיזם
לי יש נסיון עם תלמידה של יעל, אבל לא עם ילד אוטיסט.
גם אני ממליצה לפחות לברר.
nis]יצירת קשר contact[/po].html
nis]קצת על יעל cv[/po].html
גם אני ממליצה לפחות לברר.
nis]יצירת קשר contact[/po].html
nis]קצת על יעל cv[/po].html
-
- הצטרפות: 24 יולי 2005, 16:37
- דף אישי: הדף האישי של איתן_לרנר*
המלצות על מטפלים באוטיזם
אני עובד עם ילדים עם צרכים מיוחדים בשיטת פלדנקרייז ושיטת המשך בה אני מתמחה עכשיו של ענת בניאל מארה"ב, מורתי לפלדנקרייז . התוצאות של ארגון התנועה והתנעת המוח להמשך התפתחות אצל ילדים עם צרכים מיוחדים הן מדהימות.
-
- הצטרפות: 30 יולי 2011, 07:49
המלצות על מטפלים באוטיזם
טיפול קרניוסקרל מאוד מומלץ ומאוד עוזר לשיפור המצב אצל ילדים בעלי צרכים מיוחדים. זוהי שיטת טיפול במגע עדין ביותר המאפשרת איזון והרפייה של מערכת העצבים. הטיפול תומך ומעצים כל סוגי הטיפול האחרים (אם זה פיזיותראפיה, ריפוי בעיסוק, טיפול קוגניטיבי...). לילך סבט בתל אביב בעלת נסיון רב בנושא. http://craniosacral.co.il/articles/special-needs
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2010, 16:31
- דף אישי: הדף האישי של מרינה_מאוהבת_בים*
המלצות על מטפלים באוטיזם
שלום, מחפשת מידע בנושא עבור חברה ובנה בן 5.
האם יש טיפולים יעילים דרך קופה או בהתנדבות? (היא אלמנה ומגדלת את הילד לבד ואני מניחה שאין לה את הכסף...שעולים טיפולים אלטרנטיבים...)
מראש תודה
נ.ב. גם מידע על אגודות/תמיכה למשפחות לילדים אוטיסטים מאוד תעזור
האם יש טיפולים יעילים דרך קופה או בהתנדבות? (היא אלמנה ומגדלת את הילד לבד ואני מניחה שאין לה את הכסף...שעולים טיפולים אלטרנטיבים...)
מראש תודה
נ.ב. גם מידע על אגודות/תמיכה למשפחות לילדים אוטיסטים מאוד תעזור
-
- הצטרפות: 13 מאי 2004, 12:15
- דף אישי: הדף האישי של דגנית_ב*
המלצות על מטפלים באוטיזם
אפשר להתחיל באלו"ט - קבוצות תמיכה, מאבחנים ומטפלים, זכויות ועוד.
כמו כן, אם עבר אבחון, זכאי - יש תהליך - לקצבת נכות מהביטוח הלאומי שיכולה לסייע במימון טיפולים.
כמו כן, אם עבר אבחון, זכאי - יש תהליך - לקצבת נכות מהביטוח הלאומי שיכולה לסייע במימון טיפולים.
-
המלצות על מטפלים באוטיזם
תודה, אמסור לה.
הוא בדיוק עבר אבחון.
הוא בדיוק עבר אבחון.
המלצות על מטפלים באוטיזם
הי. בהצלחה ובריאות לשניהם. בקופ"ח ובאלו"ט היא יכולה לקבל הדרכה על הזכאות לטיפולים השונים.
חשוב לשים לב מה עושים המטפלים, ולקבל הדרכה להמשך העבודה בבית.
זה לא קשה, ורוב הטיפולים הם בעצם משחקים שכיף לשחק עם הילד גם ככה.
כך, טיפול של 45 דקות בשבוע יכול להפוך לטיפול של פעמיים ביום, וזה כבר הרבה יותר יעיל
חשוב לשים לב מה עושים המטפלים, ולקבל הדרכה להמשך העבודה בבית.
זה לא קשה, ורוב הטיפולים הם בעצם משחקים שכיף לשחק עם הילד גם ככה.
כך, טיפול של 45 דקות בשבוע יכול להפוך לטיפול של פעמיים ביום, וזה כבר הרבה יותר יעיל
-
המלצות על מטפלים באוטיזם
תודה. מעבירה לה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
המלצות על מטפלים באוטיזם
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שלום, אני אמא לילד אוטיסט בן 9, אחרי שנים שעשינו טיפולים שניסו ללמד אותו מיומנויות כאלה ואחרות, כיום אני מחפשת בשבילו טיפול שיעזור לו פשוט להרגיש בטיפול יותר טוב, רגוע ומאושר בזמן הווה, ופחות להתמקד בטיפול בניסיונות ללמד או לרפא אותו. מחפשת משהו בסגנון טיפול רגשי, תרפיה במשחק, בטבע או משהו דומה. הילד לומד בחינוך ביתי ואשמח מאוד להמלצה על מטפל/ת מבין שאינו שיפוטי לסגנון חיים ברוח האתר
שלום, אני אמא לילד אוטיסט בן 9, אחרי שנים שעשינו טיפולים שניסו ללמד אותו מיומנויות כאלה ואחרות, כיום אני מחפשת בשבילו טיפול שיעזור לו פשוט להרגיש בטיפול יותר טוב, רגוע ומאושר בזמן הווה, ופחות להתמקד בטיפול בניסיונות ללמד או לרפא אותו. מחפשת משהו בסגנון טיפול רגשי, תרפיה במשחק, בטבע או משהו דומה. הילד לומד בחינוך ביתי ואשמח מאוד להמלצה על מטפל/ת מבין שאינו שיפוטי לסגנון חיים ברוח האתר
המלצות על מטפלים באוטיזם
שיטת option פותחה על ידי אדם בשם ברז קאופמן מארה"ב, היה לו בן אוטיסט והוא טיפל בו בדרך שהוא חשב שהיא הכי טובה עבורו: קיבל אותו כפי שהוא, לא ניסה לשנות אותו או לתקן משהו. ויחד עם זאת ביטא את רצונו שלו להיות בקשר איתו.
בפועל היה מישהו עם רון כל שעות העירות שלו. המישהו הזה התחלף כל שעתיים, וכל שעות הערות המטפל שיחק ודיבר וצחק והשתולל עם רון. הכל נעשה בחדר מוגן, שאין בו שום דבר שיגרום למטפל לומר לרון משהו כמו "זה אסור" או "זה מסוכן" או "לא עכשיו" או "לא ככה" וכו'. כלומר בתוך החדר המוגן הזה הכל היה מותר, וכל מה שרון עשה היה התחלה של משחק, כאילו שרון יזם משחק משותף, למרות שבעצם כל מה שהוא עשה היה ליזום משחק פנימי משלו לעצמו. תפקיד המטפל היה להפוך את המשחק העצמי למשחק משותף, בלי להפריע לרון, רק להצטרף אליו.
אחרי כמה שנים של טיפול כזה רון התחיל לדבר,
היום הוא חלק מהצוות של מכון option.
בעקבות ספר שכתב קאופמן על בנו, הגיע אליו ילד אוטיסט שגם הוא טופל ויצא מזה.
ואז הם הקימו את המכון שמלמד את תפיסת העולם שלהם עבור אנשים בריאים, ואת שיטת הטיפול הזו עבור משפחות לילדים אוטיסטים.
נסים לא קורים כל יום, ומספר הילדים האוטיסטים שיצאו מהאוטיזם בעקבות עבודה בשיטה זו הוא קטן מאוד, אבל המאפיין המובהק והמוחלט של כל הילדים המטופלים בשיטה זו, שהם לא אלימים כלפי עצמם ולא כלפי אחרים. הם שמחים ורגועים. המאפיינים הקשים של ההתנהגות האוטיסטית נובעים כנראה מתיסכול, ואם מקבלים אותם כפי שהם, בלי לנסות לשנות אותם, ועם נסיון כן להבין ולכבד את ההתנהגות - התוצאה היא ילד נינוח, רגוע ושמח, גם אם לא כ"כ מתקשר.
http://www.option.org/index.php
להגיע לשם זה מסע פנימי עמוק.
זה גם דורש הרבה כסף.
אבל מי שרוצה לגדל את ילדו האוטיסט בחינוך ביתי - מומלץ בחום להגיע לשם, כדי להפנים לעומק את רעיון הקבלה המוחלטת של הילד על כל ההתנהגויות שלו, כדי ללמוד איך לבטא את זה מול הילד, כדי ללמוד איך לשמור איתו על קשר גם כשהוא בתוך עצמו.
בפועל היה מישהו עם רון כל שעות העירות שלו. המישהו הזה התחלף כל שעתיים, וכל שעות הערות המטפל שיחק ודיבר וצחק והשתולל עם רון. הכל נעשה בחדר מוגן, שאין בו שום דבר שיגרום למטפל לומר לרון משהו כמו "זה אסור" או "זה מסוכן" או "לא עכשיו" או "לא ככה" וכו'. כלומר בתוך החדר המוגן הזה הכל היה מותר, וכל מה שרון עשה היה התחלה של משחק, כאילו שרון יזם משחק משותף, למרות שבעצם כל מה שהוא עשה היה ליזום משחק פנימי משלו לעצמו. תפקיד המטפל היה להפוך את המשחק העצמי למשחק משותף, בלי להפריע לרון, רק להצטרף אליו.
אחרי כמה שנים של טיפול כזה רון התחיל לדבר,
היום הוא חלק מהצוות של מכון option.
בעקבות ספר שכתב קאופמן על בנו, הגיע אליו ילד אוטיסט שגם הוא טופל ויצא מזה.
ואז הם הקימו את המכון שמלמד את תפיסת העולם שלהם עבור אנשים בריאים, ואת שיטת הטיפול הזו עבור משפחות לילדים אוטיסטים.
נסים לא קורים כל יום, ומספר הילדים האוטיסטים שיצאו מהאוטיזם בעקבות עבודה בשיטה זו הוא קטן מאוד, אבל המאפיין המובהק והמוחלט של כל הילדים המטופלים בשיטה זו, שהם לא אלימים כלפי עצמם ולא כלפי אחרים. הם שמחים ורגועים. המאפיינים הקשים של ההתנהגות האוטיסטית נובעים כנראה מתיסכול, ואם מקבלים אותם כפי שהם, בלי לנסות לשנות אותם, ועם נסיון כן להבין ולכבד את ההתנהגות - התוצאה היא ילד נינוח, רגוע ושמח, גם אם לא כ"כ מתקשר.
http://www.option.org/index.php
להגיע לשם זה מסע פנימי עמוק.
זה גם דורש הרבה כסף.
אבל מי שרוצה לגדל את ילדו האוטיסט בחינוך ביתי - מומלץ בחום להגיע לשם, כדי להפנים לעומק את רעיון הקבלה המוחלטת של הילד על כל ההתנהגויות שלו, כדי ללמוד איך לבטא את זה מול הילד, כדי ללמוד איך לשמור איתו על קשר גם כשהוא בתוך עצמו.
- אני עבדתי בשיטה הזו כמה שנים עם כמה ילדים וגם הייתי במכון כמה פעמים למספר קורסים.
המלצות על מטפלים באוטיזם
פלונית, מה עם חונך צעיר שיכול פשוט לצאת אתו לשחק, לשמוע מוזיקה, לצייר, לטייל, מה שבא?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
המלצות על מטפלים באוטיזם
שלום לכולם.
מישהו יודע היכן משיגים Poly Pellets למילוי שמיכות כבדות? היבוא מחו"ל נורא יקר וגם בארץ השמיכות הכבדות יקרות מאוד... מחפשים את הסוג"הבריא הלא-רעיל שיכול לבוא במגע עם ילדים.
מישהו יודע היכן משיגים Poly Pellets למילוי שמיכות כבדות? היבוא מחו"ל נורא יקר וגם בארץ השמיכות הכבדות יקרות מאוד... מחפשים את הסוג"הבריא הלא-רעיל שיכול לבוא במגע עם ילדים.
המלצות על מטפלים באוטיזם
לא יודעת מה זה מה שכתבת, אבל אפשר למלא שמיכה כבדה גם בחול נקי ויבש. או שאולי צריך לאפות אותו או משהו אני לא בדיוק זוכרת אבל הסבירו לי פעם שאפשר להשתמש בחול איכשהו.
-
- הצטרפות: 26 פברואר 2020, 14:47
המלצות על מטפלים באוטיזם
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אני לא כ''כ קשור לנושא הדף אני פשוט רוצה לברר על אבחון למבוגרים אם הם על הרצף בירור של מי ומה ודרכי טיפול אם מישהו יכול לתת לי כתובת או ידע.
תודה מראש
אני לא כ''כ קשור לנושא הדף אני פשוט רוצה לברר על אבחון למבוגרים אם הם על הרצף בירור של מי ומה ודרכי טיפול אם מישהו יכול לתת לי כתובת או ידע.
תודה מראש