המלצות מטפלים אלטרנטיביים
-
- הצטרפות: 10 יולי 2012, 14:53
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אני רוצה להמליץ בחום על המעסה גיא בר, מדובר במעסה מקצועי מאוד שעשה את עבודתו נאמנה ויותר מזה מדובר בבן אדם מדהים..
אין לי מילים לתאר כמה גיא נתן מעצמו, ממש ממש מיוחד מומלץץץץ!!!
אני רוצה להמליץ בחום על המעסה גיא בר, מדובר במעסה מקצועי מאוד שעשה את עבודתו נאמנה ויותר מזה מדובר בבן אדם מדהים..
אין לי מילים לתאר כמה גיא נתן מעצמו, ממש ממש מיוחד מומלץץץץ!!!
שלום.
מחפש מטפלת בדמיון מודרך ובפרחי באך להעצמה אישית וזוגיות עבור גבר בן 35 באזור נתניה עד פרדס חנה.
מבקשת המלצות חמות .
תודה מראש!
מחפש מטפלת בדמיון מודרך ובפרחי באך להעצמה אישית וזוגיות עבור גבר בן 35 באזור נתניה עד פרדס חנה.
מבקשת המלצות חמות .
תודה מראש!
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
יכולה להמליץ לך על חגית ספנסר, בכרכור, אישה נפלאה שיש המון מה ללמוד ממנה, למדתי אצלה התמקדות את הקורס הראשון. היא עובדת עם דמיון מודרך, התמקדות (נפלא עוד יותר, לטעמי), אבל אני לא חושבת שפרחי באך. גם הנושא של העצמה אישית וזוגיות מתאים לה בול.
שיהיה בהצלחה @}
יכולה להמליץ לך על חגית ספנסר, בכרכור, אישה נפלאה שיש המון מה ללמוד ממנה, למדתי אצלה התמקדות את הקורס הראשון. היא עובדת עם דמיון מודרך, התמקדות (נפלא עוד יותר, לטעמי), אבל אני לא חושבת שפרחי באך. גם הנושא של העצמה אישית וזוגיות מתאים לה בול.
שיהיה בהצלחה @}
מחפשת בדחיפות הילר/ת וגם מתקשר/ת טובים במחירים סבירים באיזור השרון והמרכז שמטפל/ת במצבי דיכאון וחרדות
ניסיתי כבר כל כך הרבה שיטות..מקוה שהפעם משהו יקלע בול..
מחפשת בדחיפות הילר/ת וגם מתקשר/ת טובים במחירים סבירים באיזור השרון והמרכז שמטפל/ת במצבי דיכאון וחרדות
ניסיתי כבר כל כך הרבה שיטות..מקוה שהפעם משהו יקלע בול..
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
תותית בענייני תקשור אני ממליצה על תמר שחר מרעננה. לגבי טיפולים באופן כללי אני ממליצה מאד על אורני זקס מרמת גן, מטפלת ברפואה טיבטית שנים רבות, היא מנוסה מאד ומטפלת מעולה.
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2012, 13:46
שלום,
מחפשת מטפלת בירושלים עם המלצות חמות לביתי התינוקת בת החודשיים שכנראה סובלת מרפלוקס סמוי- לא פולטת ,אך האוכל עולה לה,בוכה ומתפתלת רוב שעות היום מכאבים,לא מגיעה לכמויות אוכל שאמורה לצרוך לגילה,שינה קלה מאוד,גזים, החלפנו מס פעמים את הכלכלה גם ללא חלב-לא עזר.
הרפואה בקונב' הציעה לוסק אל ללא הועיל, בדקתי קנדידה בצואה והתשובה היתה חיובית(2 מתוך4) לטיפול בקנדידה קנינו אי.בי.סי דופילוס(חיידקים טובים שאמורים לנטרל אותה) אך גם זה ללא הועיל.
מיואשים וחסרי אונים, הילדה בוכה המון ולא רגועה בכלל. לא יודעים מה בדיוק הבעייה!!!
מחפשת מטפלת שמומחית עם תינוקות בתחום זה. תודה רבה
מחפשת מטפלת בירושלים עם המלצות חמות לביתי התינוקת בת החודשיים שכנראה סובלת מרפלוקס סמוי- לא פולטת ,אך האוכל עולה לה,בוכה ומתפתלת רוב שעות היום מכאבים,לא מגיעה לכמויות אוכל שאמורה לצרוך לגילה,שינה קלה מאוד,גזים, החלפנו מס פעמים את הכלכלה גם ללא חלב-לא עזר.
הרפואה בקונב' הציעה לוסק אל ללא הועיל, בדקתי קנדידה בצואה והתשובה היתה חיובית(2 מתוך4) לטיפול בקנדידה קנינו אי.בי.סי דופילוס(חיידקים טובים שאמורים לנטרל אותה) אך גם זה ללא הועיל.
מיואשים וחסרי אונים, הילדה בוכה המון ולא רגועה בכלל. לא יודעים מה בדיוק הבעייה!!!
מחפשת מטפלת שמומחית עם תינוקות בתחום זה. תודה רבה
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*
אמא לתינוקת,
נסי דבר ראשון לפנות לעננים בקפה בדף עננים קוראת בקפה. היא תוכל לאבחן מה עיקר הבעיה ולייעץ לך למי לפנות.
נסי דבר ראשון לפנות לעננים בקפה בדף עננים קוראת בקפה. היא תוכל לאבחן מה עיקר הבעיה ולייעץ לך למי לפנות.
אשה יקרה, מטפלת מכל הלב והנשמה בתחומים רבים של רפואה משלימה, מורה ליוגה, תחזוקת הגב והגוף, רייקי ומעגלים
כבר כמה פעמים שקיבלתי ממנה את זוית הראיה הקטנה הנוספת הזו.. ממליצה:
רחלי נאוה-סלע ב - 0505703179 קיבוץ רמת השופט,
<מה עושות האיילות ממחשב אחר>
כבר כמה פעמים שקיבלתי ממנה את זוית הראיה הקטנה הנוספת הזו.. ממליצה:
רחלי נאוה-סלע ב - 0505703179 קיבוץ רמת השופט,
<מה עושות האיילות ממחשב אחר>
שלום
אני מחפשת המלצה על מדקרת עם התמחות בבעיות פוריות באזור העמקים (עפולה/נצרת).
תודה רבה
אני מחפשת המלצה על מדקרת עם התמחות בבעיות פוריות באזור העמקים (עפולה/נצרת).
תודה רבה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
טיפולים נטורופתים בחדרה ובמושב חרות
http://www.youtube.com/watch?v=Nn9E3tuA9tQ&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=Nn9E3tuA9tQ&feature=plcp
-
מחפש רופא הומופט בשם עוגל שנמצא בבקעה מישהו מכיר?
מחפש רופא הומופט בשם עוגל שנמצא בבקעה מישהו מכיר?
_פלפלונית,
אם את רוצה, אני אשמח לרקוח לו קרם שלמדתי במסורת מסבי. שמניסיוני הוא מאוד עוזר לסבוריאה.
באופן כללי מציעה לך לא להשתמש בקרמים למיניהם, גם האורגניים שביניהם מכילים חומרים שלא תמיד תורמים לעור. לפחות ממה שלמדתי על בשרי.
(אשמח לעשות זאת בנדיבות, כהמשך לדרכו של סבי שאם היה בחיים לא היה חושב בכלל לקבל על זה תגמול כלשהו).
אם זה מעניין אותך אשמח אם תוכלי להשאיר דרך התקשרות כלשהי (מייל או טלפון או מה שעולה בדעתך) ואצור איתך קשר.
בין אם אהיה המתווכת ובין אם לאו- מאחלת לו בריאות והחלמה מהירה._
מטפלת לשעבר- אני אשמח לקבל את הקרם, או המלצה על איזשהו טיפול יעיל לסבוריאה
אם את רוצה, אני אשמח לרקוח לו קרם שלמדתי במסורת מסבי. שמניסיוני הוא מאוד עוזר לסבוריאה.
באופן כללי מציעה לך לא להשתמש בקרמים למיניהם, גם האורגניים שביניהם מכילים חומרים שלא תמיד תורמים לעור. לפחות ממה שלמדתי על בשרי.
(אשמח לעשות זאת בנדיבות, כהמשך לדרכו של סבי שאם היה בחיים לא היה חושב בכלל לקבל על זה תגמול כלשהו).
אם זה מעניין אותך אשמח אם תוכלי להשאיר דרך התקשרות כלשהי (מייל או טלפון או מה שעולה בדעתך) ואצור איתך קשר.
בין אם אהיה המתווכת ובין אם לאו- מאחלת לו בריאות והחלמה מהירה._
מטפלת לשעבר- אני אשמח לקבל את הקרם, או המלצה על איזשהו טיפול יעיל לסבוריאה
שלום לכולם,
אני בת 18 טבעונית וסובלת מהרבה בעיות - אין וסת כבר חצי שנה ויותר , בעיות במערכת העיכול (יצאות לא סדירות , שלשולים עצירויות התרוקנות לא מלאה , כאבי בטן עיוותים במעיים) , ותת פעילות של בלוטת התריס גבולית ...
( זה כל מה שהצלחתי לגלות בינתיים בבדיקות )
הלכתי לרופאת נשים שהמליצה על גלולות וכמובן שלא הסכמתי לקחת . ומחכה כרגע לבדיקה של רופא גסטרו ולאנדריקולוגית ..
ומשום מה יש לי הרגשה שאני לא יאהב את הפתרונות שהם יציעו לי , ולכן אני מחפשת פתרונות מהתחום האלטרנטיבי ...
אשמח אם יש לכם המלצות על מטפלים טובים אם אפשר מאזור המרכז פתח תקווה או בבית שמש
תודה רבה לכל העוזרים !
אני בת 18 טבעונית וסובלת מהרבה בעיות - אין וסת כבר חצי שנה ויותר , בעיות במערכת העיכול (יצאות לא סדירות , שלשולים עצירויות התרוקנות לא מלאה , כאבי בטן עיוותים במעיים) , ותת פעילות של בלוטת התריס גבולית ...
( זה כל מה שהצלחתי לגלות בינתיים בבדיקות )
הלכתי לרופאת נשים שהמליצה על גלולות וכמובן שלא הסכמתי לקחת . ומחכה כרגע לבדיקה של רופא גסטרו ולאנדריקולוגית ..
ומשום מה יש לי הרגשה שאני לא יאהב את הפתרונות שהם יציעו לי , ולכן אני מחפשת פתרונות מהתחום האלטרנטיבי ...
אשמח אם יש לכם המלצות על מטפלים טובים אם אפשר מאזור המרכז פתח תקווה או בבית שמש
תודה רבה לכל העוזרים !
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2009, 15:42
- דף אישי: הדף האישי של מאמינה_בשפע*
יש לי המלצה על מטפלת ברפואה סינית, שיכולה לעזור בהמלצות תזונה, צמחי מרפא ודיקור,
לי מאד עזרה.
היא תוכל לעזור לך יחד עם תזונה טבעונית, והבנה מה מתאים לך ומה לא.
היא מקבלת ברמת אביב בקמפוס ברושים או בקליניקה ברמת אביב.
תכתבי לי את כתובת המייל שלך ואשלח לך פרטים עליה, אם את מעוניינת.
בהצלחה
לי מאד עזרה.
היא תוכל לעזור לך יחד עם תזונה טבעונית, והבנה מה מתאים לך ומה לא.
היא מקבלת ברמת אביב בקמפוס ברושים או בקליניקה ברמת אביב.
תכתבי לי את כתובת המייל שלך ואשלח לך פרטים עליה, אם את מעוניינת.
בהצלחה
ממליצה על יפעת כץ שעזרה לי המון בתקופה שבה הערך העצמי שלי כלפי הגוף שלי היה ממש גרוע והוביל לבעיות רפואיות שונות. המפגש איתה חיזק אותי נפשית ופיזית, וזה לאחר שחוויתי תסכולים ממטפלים שונים, אשר אצלם בעיקר ביזבזתי זמן וכסף רב... היא מקבלת נשים בנתניה ושווה ביותר להכיר אותה!! המספר שלה: 0523-242247 . בהצלחה ושנה טובה ובריאה!!
-
אלמונית, באיזה מקצוע היא יפעת כץ ?
-
מור, שלחתי לך מייל,
יפעת כץ היא מורה לריקודי בטן אפשר לעבור אצלה תהליך מדהים דרך שיעורים פרטיים שמצליחים לגעת ב"נקודות הנכונות". בהצלחה.
-
- הצטרפות: 12 אוקטובר 2006, 14:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלונת_פה*
אני בת 18 טבעונית וסובלת מהרבה בעיות - אין וסת כבר חצי שנה ויותר , בעיות במערכת העיכול (יצאות לא סדירות , שלשולים עצירויות התרוקנות לא מלאה , כאבי בטן עיוותים במעיים) , ותת פעילות של בלוטת התריס גבולית
אני מניחה שלא תאהבי לשמוע את זה - אבל אני ממליצה לך לאכול בשר...
הייתי טבעונית 7 שנים, וגם לי הייתה תקופה של 10 חודשים שלא קיבלתי מחזור והייתה לי תת פעילות גבולית של בלוטת התריס... מה שעזר לי זה המון תוספי מזון ודיקור (רפואה סינית). התעלמתי מההמלצה לש המטפל שלי לחזור לאכול בשר כי לא הייצי מוכנה לכך נפשית, אבל אחרי כמה שנים כששבו הפסיק לי המחזור הבנתי שכנראה זה מה שהגוף שלי דורש...
מאז שחזרתי לאכול בשר לא היו לי מעולם בעיות בווסת, וגם לא אנמיה שליוותה אותי כל אותן 7 השנים...
בכל אופן, אם אכילת בשר / שינוי התזונה בשום פנים ואופן לא בא/ה בחשבון - נסי רפואה סינית, נראה לי שזה יוכל לעזור.
ומומלץ לעיין בדף http://beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl? ... 9%E9%EE%EC
אני מניחה שלא תאהבי לשמוע את זה - אבל אני ממליצה לך לאכול בשר...
הייתי טבעונית 7 שנים, וגם לי הייתה תקופה של 10 חודשים שלא קיבלתי מחזור והייתה לי תת פעילות גבולית של בלוטת התריס... מה שעזר לי זה המון תוספי מזון ודיקור (רפואה סינית). התעלמתי מההמלצה לש המטפל שלי לחזור לאכול בשר כי לא הייצי מוכנה לכך נפשית, אבל אחרי כמה שנים כששבו הפסיק לי המחזור הבנתי שכנראה זה מה שהגוף שלי דורש...
מאז שחזרתי לאכול בשר לא היו לי מעולם בעיות בווסת, וגם לא אנמיה שליוותה אותי כל אותן 7 השנים...
בכל אופן, אם אכילת בשר / שינוי התזונה בשום פנים ואופן לא בא/ה בחשבון - נסי רפואה סינית, נראה לי שזה יוכל לעזור.
ומומלץ לעיין בדף http://beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl? ... 9%E9%EE%EC
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2012, 19:40
מחפשת המלצה למטפלת בעוצמת רכות
באיזור כרמיאל- משגב
באיזור כרמיאל- משגב
מעוניינת בהמלצות על מטפלים טבעיים ברגרסיה והצפת בעיות מהעבר.
תודה
תודה
-
שלום
אשמח להמלצה על רופאה סינית שמתמחה בענייני פוריות ,באיזור ירושלים, במחיר סביר
תודה תודה
אשמח להמלצה על רופאה סינית שמתמחה בענייני פוריות ,באיזור ירושלים, במחיר סביר
תודה תודה
ממליץ על הדסיה (מטפלת קרניוסקרל)
במושב עופר (איזור זכרון יעקב)
הגעתי אליה באופן אינטואיטיבי אחרי שראיתי את ההודעה שפרסמה פה באתר בכיכר.
נרפאו אצלי מספר דברים מהותיים שהפריעו מזה תקופה ארוכה.
הרגשתי כיצד הגוף מגיב לטיפול הכל-כך עדין הזה, זה היה מאוד מעניין...
http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq ... _%F9%E7%ED
במושב עופר (איזור זכרון יעקב)
הגעתי אליה באופן אינטואיטיבי אחרי שראיתי את ההודעה שפרסמה פה באתר בכיכר.
נרפאו אצלי מספר דברים מהותיים שהפריעו מזה תקופה ארוכה.
הרגשתי כיצד הגוף מגיב לטיפול הכל-כך עדין הזה, זה היה מאוד מעניין...
http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq ... _%F9%E7%ED
- אני חושב שיש לה קליניקה גם בתל אביב...
-
- הצטרפות: 09 אוקטובר 2012, 10:38
- דף אישי: הדף האישי של סנונית_הסיפורים*
לאלמונית שמוצפת ברגרסיה:
את מוזמנת להיכנס לדף של הסיפור המרפא ונדבר משם.
זוהי גישה טיפולית שבאה ממקום של רוח - רגש - גוף, מאד עדינה ומאזנת, מעצימה ומרפאת, ושאינה כרוכה במגע פיזי.
בברכה,
ציפורי של הסיפורים.
את מוזמנת להיכנס לדף של הסיפור המרפא ונדבר משם.
זוהי גישה טיפולית שבאה ממקום של רוח - רגש - גוף, מאד עדינה ומאזנת, מעצימה ומרפאת, ושאינה כרוכה במגע פיזי.
בברכה,
ציפורי של הסיפורים.
-
מעוניינת בהמלצות על מטפלים טבעיים ברגרסיה והצפת בעיות מהעבר.
שלום לך,
את מחפשת טיפול פיזי?
כי התמקדות עובדת גם עם הגוף וגם עם הלב והראש - אבל ללא מגע פיזי. את יכולה לדבר איתי ולהתיעץ, לראות אם זה מתאים למה שאת מחפשת.
שלום לך,
את מחפשת טיפול פיזי?
כי התמקדות עובדת גם עם הגוף וגם עם הלב והראש - אבל ללא מגע פיזי. את יכולה לדבר איתי ולהתיעץ, לראות אם זה מתאים למה שאת מחפשת.
-
- הצטרפות: 10 פברואר 2011, 21:50
- דף אישי: הדף האישי של הרמוני_7*
ממליץ גם על הדסיה שחם
מחפשת טיפול, בעיקר רגשי ואנרגטי לעצמי. מרגישה מאוד לא מאוזנת ברמה הרגשית, נמצאת בלופ, והתגובות שלי קיצוניות ולא נעימות, בעיקר כלפי משפחתי הגרעינית. אני בהריון ומחפשת מטפל/ת בגליל העליון. תודה.
-
אני בהריון ומחפשת מטפל/ת בגליל העליון. תודה.
אמירים מתאים? אם כן ממליצה לך בחום רב על לאה וגנר 052-4637898, עובדת עם "התמקדות" (מעולה), עם "המסע" ועוד.
אמירים מתאים? אם כן ממליצה לך בחום רב על לאה וגנר 052-4637898, עובדת עם "התמקדות" (מעולה), עם "המסע" ועוד.
שלום, מחפשת נטורופתית באיזור המרכז שמתמחה בבעיות של מחזור לא סדיר ושחלות פוליציסטיות.
אם אתן מכירות משהי אשמח להמלצות...
תודה!!
אם אתן מכירות משהי אשמח להמלצות...
תודה!!
אשמח לקבל המלצות על מטפלי אייפק
וגם הצעות לשיטות טיפול אנרגטיות-רגשיות, כאלו שעוקפות את השכל וללא מגע
תודה!
וגם הצעות לשיטות טיפול אנרגטיות-רגשיות, כאלו שעוקפות את השכל וללא מגע
תודה!
-
- הצטרפות: 19 יוני 2010, 07:56
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_בן_אריה*
הי פרח,
אין לי המלצות לגבי מטפלי אייפק.
אולם יש לי המלצה חמה על טיפול בשיטת תטא הילינג כטיפול אנרגטי-ריגשי ללא מגע,
שמגיעה ונוגעת ברבדים עמוקים ובמהירות.
אם תרצי לקרוא יותר על השיטה תוכלי בדף הבית שלי שם כתבתי די בקצרה.
בהצלחה
אין לי המלצות לגבי מטפלי אייפק.
אולם יש לי המלצה חמה על טיפול בשיטת תטא הילינג כטיפול אנרגטי-ריגשי ללא מגע,
שמגיעה ונוגעת ברבדים עמוקים ובמהירות.
אם תרצי לקרוא יותר על השיטה תוכלי בדף הבית שלי שם כתבתי די בקצרה.
בהצלחה
שלום, אני מחפשת אוסטופט לטיפול ביציבה, עמוד שידרה, כאבי גב וראש.
אם אתן מכירות מישהו או היא, אשמח גם לשמוע המלצות.
עדיף לי באזור זיכרון, אבל גם אפשר רחוק יותר.
תודה !
שלום, אני מחפשת אוסטופט לטיפול ביציבה, עמוד שידרה, כאבי גב וראש.
אם אתן מכירות מישהו או היא, אשמח גם לשמוע המלצות.
עדיף לי באזור זיכרון, אבל גם אפשר רחוק יותר.
תודה !
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
- דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*
-
גם הצעות לשיטות טיפול אנרגטיות-רגשיות, כאלו שעוקפות את השכל וללא מגע
שלום לך,
יכול להיות שתאהבי התמקדות ללא ספק עוקף את השכל (במידה משמעותית... מעולה לאנשים מאוד רציונליים - אבל גם חושבים לפעמים), ללא מגע אבל משפיע על הגוף, על הרגשות, וגם על התפיסות. גישה מעולה ששינתה את חיי. יש לי קורס שמתחיל עוד מעט.
שלום לך,
יכול להיות שתאהבי התמקדות ללא ספק עוקף את השכל (במידה משמעותית... מעולה לאנשים מאוד רציונליים - אבל גם חושבים לפעמים), ללא מגע אבל משפיע על הגוף, על הרגשות, וגם על התפיסות. גישה מעולה ששינתה את חיי. יש לי קורס שמתחיל עוד מעט.
הי גאיה,
מטפלת באוסטאופטיה בעין הוד - איילה ארד 0507842992
מטפלת באוסטאופטיה בעין הוד - איילה ארד 0507842992
-
למטפלים בעיסוי אבנים חמות.יש לי ערכה של 32 אבני בזלת לא מעובדות- בתפזורת, למכירה ב-300 שח..טל: 0774340450 {אזור בת-ים}
למטפלים בעיסוי אבנים חמות.יש לי ערכה של 32 אבני בזלת לא מעובדות- בתפזורת, למכירה ב-300 שח..טל: 0774340450 {אזור בת-ים}
-
- הצטרפות: 25 נובמבר 2012, 21:21
אני לא מצליחה לאתר את מיכל לוי, מטפלת בדיקור סיני (לפי GOOGLE היא מקבלת בכרכור בימי ב' ו- ג') . חברה המליצה לי עליה. אין תשובה ב0507333483, והיא לא חוזרת אלי.
אם מישהו יודע מה קורה או איך אוכל להשיג אותה, אני מבקשת להודיע לי ב 0505664481.
אני לא מצליחה לאתר את מיכל לוי, מטפלת בדיקור סיני (לפי GOOGLE היא מקבלת בכרכור בימי ב' ו- ג') . חברה המליצה לי עליה. אין תשובה ב0507333483, והיא לא חוזרת אלי.
אם מישהו יודע מה קורה או איך אוכל להשיג אותה, אני מבקשת להודיע לי ב 0505664481.
-
- הצטרפות: 18 אוגוסט 2006, 02:22
- דף אישי: הדף האישי של קצה_הקרחון*
גם אני
אשמח להמלצה על רופא/ה סינית שמתמחה בענייני פוריות ,באיזור ירושלים
...
@}
אשמח להמלצה על רופא/ה סינית שמתמחה בענייני פוריות ,באיזור ירושלים
...
@}
-
- הצטרפות: 25 נובמבר 2012, 02:23
שלום לכולם!
מחפשת די בדחיפות המלצות לנטורופתית לאבחון/יעוץ וטיפול בקנדידה (בהנקה)
לא משנה מאיפה בארץ כי אני בלאו הכי בחו"ל.
עדיפות לכזו שעובדת יותר עם שינוי תזונה ופחות על תוספים
תודה רבה!!!!
מחפשת די בדחיפות המלצות לנטורופתית לאבחון/יעוץ וטיפול בקנדידה (בהנקה)
לא משנה מאיפה בארץ כי אני בלאו הכי בחו"ל.
עדיפות לכזו שעובדת יותר עם שינוי תזונה ופחות על תוספים
תודה רבה!!!!
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2011, 22:09
- דף אישי: הדף האישי של נותנת_אור*
שלום לכולם,
אני רוצה להמליץ בחום רב על מטפלת שיאצו בשם ענבל מ{{}}ירושלים. הגעתי אליה לפני חודש ומאז שאני אצלה אני מרגישה שמשהו בי נפתח ומשתחרר. היא מטפלת מכל הלב, יש לה מגע מדהים, רגישות רבה, שמחת חיים, הטיפול מלווה גם בשיחות לפי הצורך.
לקח לי המון זמן לאזור אומץ ולהתחיל לטפל בעצמי. הרגשתי צורך לכתוב על ענבל כאן, למקרה שמסתובבת כאן עוד מישהי כמוני שנוטה להתלבט בדברים מסוג זה. אני ממש מרוצה, אני מקווה שייצא לעוד מישהי/ו להכיר את ענבל ולהיתרם מהטיפול המסור שהיא מעניקה...
0544-836658
[email protected]
*
אני רוצה להמליץ בחום רב על מטפלת שיאצו בשם ענבל מ{{}}ירושלים. הגעתי אליה לפני חודש ומאז שאני אצלה אני מרגישה שמשהו בי נפתח ומשתחרר. היא מטפלת מכל הלב, יש לה מגע מדהים, רגישות רבה, שמחת חיים, הטיפול מלווה גם בשיחות לפי הצורך.
לקח לי המון זמן לאזור אומץ ולהתחיל לטפל בעצמי. הרגשתי צורך לכתוב על ענבל כאן, למקרה שמסתובבת כאן עוד מישהי כמוני שנוטה להתלבט בדברים מסוג זה. אני ממש מרוצה, אני מקווה שייצא לעוד מישהי/ו להכיר את ענבל ולהיתרם מהטיפול המסור שהיא מעניקה...
- ענבל - שיאצו
0544-836658
[email protected]
*
טיפול רגשי ואנרגטי:
שמי ליאת צור ואני מלווה אנשים בתהליכי שינוי בחיים.
מגיעים אליי בעיקר אנשים שמתמודדים עם הקושי הנפשי של אי הידיעה, חוסר ביטחון, תחושת פספוס, רגישות יתר, בלבול ולחצים נפשיים. התהליך שבסופו מגיעים לתחושת מיקוד ברורה, שלווה , בטחון ועשייה כולל טיפולים אנרגטיים בטכניקת האיזון EMF וסדרת שיחות.
מוזמנות לאתר שלי באתר יש גם חוות דעת של לקוחות.
טיפול רגשי ואנרגטי:
שמי ליאת צור ואני מלווה אנשים בתהליכי שינוי בחיים.
מגיעים אליי בעיקר אנשים שמתמודדים עם הקושי הנפשי של אי הידיעה, חוסר ביטחון, תחושת פספוס, רגישות יתר, בלבול ולחצים נפשיים. התהליך שבסופו מגיעים לתחושת מיקוד ברורה, שלווה , בטחון ועשייה כולל טיפולים אנרגטיים בטכניקת האיזון EMF וסדרת שיחות.
מוזמנות לאתר שלי באתר יש גם חוות דעת של לקוחות.
-
שלום
מחפשת מטפלים עבור השימוטו לילדה בת 10. TSH 8.3 , T3 ן T4 עדיין תקינים, רמת נוגדנים נמוכה. אולי עוד אפשר לעצור את ההדרדרות (רופאים קונוונציונאלים טוענים שיש לחכות ש TSH יעלה ל10 ואז לתת אלטרוקסין ושזה כנראה יגיע תוך חודשיים שלושה לטענתם).
אם מישהו יכול להמליץ על שיטה+מטפל שיכולים לעזור. כרגע איננה יודעת מה עדיף הומאופטיה, נטורופיה, רפואה\דיקור סיני.
תודה
מחפשת מטפלים עבור השימוטו לילדה בת 10. TSH 8.3 , T3 ן T4 עדיין תקינים, רמת נוגדנים נמוכה. אולי עוד אפשר לעצור את ההדרדרות (רופאים קונוונציונאלים טוענים שיש לחכות ש TSH יעלה ל10 ואז לתת אלטרוקסין ושזה כנראה יגיע תוך חודשיים שלושה לטענתם).
אם מישהו יכול להמליץ על שיטה+מטפל שיכולים לעזור. כרגע איננה יודעת מה עדיף הומאופטיה, נטורופיה, רפואה\דיקור סיני.
תודה
-
מחפשת מטפלים עבור השימוטו
הומאופתיה, המלצה חמה חמה. מדויק, יעיל, לשורש הבעיה, קל וזול ליישום.
אם תרצי המלצות על מטפלים באיזור מגורייל, בשמחה!
הומאופתיה, המלצה חמה חמה. מדויק, יעיל, לשורש הבעיה, קל וזול ליישום.
אם תרצי המלצות על מטפלים באיזור מגורייל, בשמחה!
-
הי פרח,
את חיפשת טיפול כבר לפני כמעט חדשיים, כך שאני מקווה שזה עדיין רלבנטי לך, אז ככה:
אני עובדת עם הסיפור המרפא. זו שיטת עבודה שבאה מן האינטואיציה המרפאת שלנו, ועובדת על ועם גוף החיים האנרגטי האותנטי שלנו.
זו גישת עבודה שאינה כרוכה במגע פיזי, והיא נעימה, מרפאת, ומרגישה מאד נכונה לכל מי שעובד איתה, "כאילו הגעתי לבית האמיתי שלי".
את מוזמנת לדבר איתי יותר בדף הבית של הסיפור המרפא.
להתראות,
מציפורי.
הי פרח,
את חיפשת טיפול כבר לפני כמעט חדשיים, כך שאני מקווה שזה עדיין רלבנטי לך, אז ככה:
אני עובדת עם הסיפור המרפא. זו שיטת עבודה שבאה מן האינטואיציה המרפאת שלנו, ועובדת על ועם גוף החיים האנרגטי האותנטי שלנו.
זו גישת עבודה שאינה כרוכה במגע פיזי, והיא נעימה, מרפאת, ומרגישה מאד נכונה לכל מי שעובד איתה, "כאילו הגעתי לבית האמיתי שלי".
את מוזמנת לדבר איתי יותר בדף הבית של הסיפור המרפא.
להתראות,
מציפורי.
-
- הצטרפות: 29 דצמבר 2011, 17:27
- דף אישי: הדף האישי של יוקה_השחרחורת*
שלום,
אני חולה בסרטן השד בשלב מפושט. מחפשת מטפלת אמיצה שתוכל ללוות אותי
למסע רגשי עמוק ומרתק. אשמח אם זה יהיה בשיטת "המסע" , אבל גם פתוחה לשמוע על שיטות אחרות.
גרה במרכז הארץ ויכולה לנסוע צפונה או דרומה לפי הצורך
תודה
אני חולה בסרטן השד בשלב מפושט. מחפשת מטפלת אמיצה שתוכל ללוות אותי
למסע רגשי עמוק ומרתק. אשמח אם זה יהיה בשיטת "המסע" , אבל גם פתוחה לשמוע על שיטות אחרות.
גרה במרכז הארץ ויכולה לנסוע צפונה או דרומה לפי הצורך
תודה
-
_אני חולה בסרטן השד בשלב מפושט. מחפשת מטפלת אמיצה שתוכל ללוות אותי
למסע רגשי עמוק ומרתק._
שלום לך אישה יקרה @}
אשמח ללוות אותך בגישת ההתמקדות (ונוספות), שיטה רגשית עמוקה ועדינה, אני חושבת שתתאים לך.
ההתמקדות מכילה מעט מאוד הזדהות רגשית (שלי איתך ושלך עם החלקים הכואבים) כך שאני מתארת לעצמי שבהחלט נמצא גם את השמחה הפנימית שלך לצד הכאב, כמו "עין הסערה".
אני בחיפה, אבל רוב האנשים עובדים איתי בשיחות וידאו וזה באמת מעולה (אפשר לנסות כמובן).
חברה טובה שלי, לאה וגנר, מטפלת ב"מסע" באמירים, ומגיעה למרכז לצורך מסעות (שזה בד"כ כמה שעות). 052-4637898
בכל מקרה מאחלת לך המון המון טוב
למסע רגשי עמוק ומרתק._
שלום לך אישה יקרה @}
אשמח ללוות אותך בגישת ההתמקדות (ונוספות), שיטה רגשית עמוקה ועדינה, אני חושבת שתתאים לך.
ההתמקדות מכילה מעט מאוד הזדהות רגשית (שלי איתך ושלך עם החלקים הכואבים) כך שאני מתארת לעצמי שבהחלט נמצא גם את השמחה הפנימית שלך לצד הכאב, כמו "עין הסערה".
אני בחיפה, אבל רוב האנשים עובדים איתי בשיחות וידאו וזה באמת מעולה (אפשר לנסות כמובן).
חברה טובה שלי, לאה וגנר, מטפלת ב"מסע" באמירים, ומגיעה למרכז לצורך מסעות (שזה בד"כ כמה שעות). 052-4637898
בכל מקרה מאחלת לך המון המון טוב
-
- הצטרפות: 29 דצמבר 2011, 17:27
- דף אישי: הדף האישי של יוקה_השחרחורת*
סאלי תודה!
-
ליוקה
מציעה לך מיפגש לניסיון איתי
תיראי פרטים עלי בדף הבית
משלבת כל מיני שיטות
אפשר גם לערוך מסעות
בכל מקרה מאחלת לך החלמה שלימה
מציעה לך מיפגש לניסיון איתי
תיראי פרטים עלי בדף הבית
משלבת כל מיני שיטות
אפשר גם לערוך מסעות
בכל מקרה מאחלת לך החלמה שלימה
-
אהה... אני מקבלת בתל אביב
-
- הצטרפות: 05 פברואר 2005, 19:09
- דף אישי: הדף האישי של חני_בונה*
-
סאלי תודה!
@}
@}
-
שלום, אני מחפשת מטפלת או מטפל טבעי שיכול לעזור עם בעיות לא מובנות במערכת העיכול תוך כדי ירידה במשקל. כבר עברתי מלא בדיקות קונבנציונאלים שעוד לא עלו על מקור הבעיה ואני רוצה לשנות כיוון.
המלצות?
המלצות?
-
אני מחפשת מטפלת או מטפל טבעי שיכול לעזור עם בעיות לא מובנות במערכת העיכול תוך כדי ירידה במשקל
ממליצה לך על חברתי דנה עגור שעזרה לי הרבה (במצב שונה).
ממליצה לך על חברתי דנה עגור שעזרה לי הרבה (במצב שונה).
אשמח לקבל המלצה באזור השרון - הרצליה על טיפול בחיידק ההליקובקטר. תודה
אשמח לקבל המלצה באזור השרון - הרצליה על טיפול בחיידק ההליקובקטר. תודה
-
- הצטרפות: 18 מאי 2008, 09:38
שלום
מחפשת טיפול לילדה בי"ב מאוד מאוד אינטליגנטית ומקסימה, אך סגורה מאוד ומדחיקה כל בעיה. סובלת מחרדת בחינות וממיגרנות ומאוד ג'וקים אופייניים לגיל. חוצמזה מאוד מתנגדת לטיפולים אבל מוכנה ברגע של חסד לשקול טיפול להקל על החרדות והמגרנות.
מה לא: לא דיקור, לא פסיכולוגיה, לא הומאופטיה...
מה כן (לדעתי הצנועה, מקווה שנצליח) - טיפול שהוא לא בדיבור, לא בעירום, הילינג, אולי דמיון מודרך, אולי רפלקסולוגיה. מה שלא יגרום לה להיאטם ישר כי זה כואב. מטפלת אישה שתדע ליצור קשר.
מחפשת טיפול לילדה בי"ב מאוד מאוד אינטליגנטית ומקסימה, אך סגורה מאוד ומדחיקה כל בעיה. סובלת מחרדת בחינות וממיגרנות ומאוד ג'וקים אופייניים לגיל. חוצמזה מאוד מתנגדת לטיפולים אבל מוכנה ברגע של חסד לשקול טיפול להקל על החרדות והמגרנות.
מה לא: לא דיקור, לא פסיכולוגיה, לא הומאופטיה...
מה כן (לדעתי הצנועה, מקווה שנצליח) - טיפול שהוא לא בדיבור, לא בעירום, הילינג, אולי דמיון מודרך, אולי רפלקסולוגיה. מה שלא יגרום לה להיאטם ישר כי זה כואב. מטפלת אישה שתדע ליצור קשר.
-
מחפשת טיפול לילדה בי"ב מאוד מאוד אינטליגנטית ומקסימה
שלום לך @} איזה יופי שבתך מוכנה לשקול תהליך מקדם.
איפה אתן?
שלום לך @} איזה יופי שבתך מוכנה לשקול תהליך מקדם.
איפה אתן?
-
סאלי תודה
העלית חיוך על פני
הבת שלי עקשנית גדולה ואני מקווה להביא אותה אל השוקת, אולי היא הפעם תסכים לשתות.
דברים שונים שניסינו בעבר זכו להתנגדות בתחילה ול"אמרתי לך שזה לא עוזר" לאחר מכן.
לכן אני מחפשת מישהי מאוד נעימה, לא מאיימת, לא מורגשת. עד שהילדה תתפוס שהיא בתהליך זה כבר יהיה מאוחר! זה יקדם אותה מבלי שהיא תאויים!
הבעיה שיש לה מגרנות וקושי אמיתי להתמודד עם הלחץ של הבחינות (היא מלחיצה את עצמה שהיא חיייבת להוציא 100 במתמטיקה פיזיקה וכימיה... ) לא משנה כמה אני מנסה לדבר אליה דיבורים שפויים.
העלית חיוך על פני
הבת שלי עקשנית גדולה ואני מקווה להביא אותה אל השוקת, אולי היא הפעם תסכים לשתות.
דברים שונים שניסינו בעבר זכו להתנגדות בתחילה ול"אמרתי לך שזה לא עוזר" לאחר מכן.
לכן אני מחפשת מישהי מאוד נעימה, לא מאיימת, לא מורגשת. עד שהילדה תתפוס שהיא בתהליך זה כבר יהיה מאוחר! זה יקדם אותה מבלי שהיא תאויים!
הבעיה שיש לה מגרנות וקושי אמיתי להתמודד עם הלחץ של הבחינות (היא מלחיצה את עצמה שהיא חיייבת להוציא 100 במתמטיקה פיזיקה וכימיה... ) לא משנה כמה אני מנסה לדבר אליה דיבורים שפויים.
-
- הצטרפות: 07 ינואר 2013, 01:07
שלום, אני מחפשת הומיאופת\ית טוב\ה לילדים - עבור בתי בת ה שנתיים ו7 חודשים. הנושאים הבוערים הם - תולעים , כאבי בטן , הידבקויות שלא עוברות כבר חודשיים של נזלת שיעולי לילה כואבים , פריחות על העור בזרועות הידיים וסביב הפה. אנחנו אצל הומיאופת שלא מרוצים ממנו.
התולעים הם סאגה של כבר שנה כמעט ולא מצליחים לצאת מזה!
אנחנו באיזור השפלה ,אשמח לדעת על הומיאופת\ית שיש להם קבלות לטיפול בילדים! מהסביבה כמובן ואפשר גם קצת רחוק יותר
תודה רבה!
שלום, אני מחפשת הומיאופת\ית טוב\ה לילדים - עבור בתי בת ה שנתיים ו7 חודשים. הנושאים הבוערים הם - תולעים , כאבי בטן , הידבקויות שלא עוברות כבר חודשיים של נזלת שיעולי לילה כואבים , פריחות על העור בזרועות הידיים וסביב הפה. אנחנו אצל הומיאופת שלא מרוצים ממנו.
אנחנו באיזור השפלה ,אשמח לדעת על הומיאופת\ית שיש להם קבלות לטיפול בילדים! מהסביבה כמובן ואפשר גם קצת רחוק יותר
תודה רבה!
-
- הצטרפות: 07 ינואר 2013, 01:07
תודה רבה!
תודה רבה!
-
לאמא של מתבגרת:
ממש בימים אלו אני עובדת עם ילדה שהקשיים שלה מאד דומים למה שתארת עם בתך, ומצאנו דרכים טובות מאד לעזור לה בלי שהיא תרגיש "מטופלת", אך תהיה כמובן מטופלת מאד, ונעזרת מאד.
אם את רוצה שאספר לך ונחשוב יחד את מוזמנת להיכנס לדף הבית של הסיפור המרפא, או למייל שלי:
[email protected]
להתראות וכל טוב,
מציפורי.
ממש בימים אלו אני עובדת עם ילדה שהקשיים שלה מאד דומים למה שתארת עם בתך, ומצאנו דרכים טובות מאד לעזור לה בלי שהיא תרגיש "מטופלת", אך תהיה כמובן מטופלת מאד, ונעזרת מאד.
אם את רוצה שאספר לך ונחשוב יחד את מוזמנת להיכנס לדף הבית של הסיפור המרפא, או למייל שלי:
[email protected]
להתראות וכל טוב,
מציפורי.
-
אישה יקרה,
אני כל כך מבינה איפה את עומדת...
רק לא הבנתי עדיין איפה פיזית את עומדת
(בצחוק...) - איפה אתן בארץ?
אישה יקרה,
אני כל כך מבינה איפה את עומדת...
רק לא הבנתי עדיין איפה פיזית את עומדת
(בצחוק...) - איפה אתן בארץ?
-
אני זקוקה למטפלת בתל אביב, רצוי במרכז העיר.
ולפלונית שזקוקה להומיאופט - אני ממליצה על אבי עזריאל שמקבל בכמה מקומות. בתל אביב זה ברמת החי"ל.
מדובר באיש עתיר ניסיון. לבני בן ה- 5 הוא חיסל באבחת שיקוי יבלוט ויראלי על הברך שגדלו והתפשטו.
לטעמי הוא מאוד מדויק. גם לי הוא עזר בעבר במספר פעמים.
החיסרון היחיד שעד כמה שאני יודעת הוא עשוי להיות יקר לממוצע. אבל אם מדובר בתהליך חד"פ (נניח 2 פגישות) אז אולי זה לא שיקול .
050-5606148
ולפלונית שזקוקה להומיאופט - אני ממליצה על אבי עזריאל שמקבל בכמה מקומות. בתל אביב זה ברמת החי"ל.
מדובר באיש עתיר ניסיון. לבני בן ה- 5 הוא חיסל באבחת שיקוי יבלוט ויראלי על הברך שגדלו והתפשטו.
לטעמי הוא מאוד מדויק. גם לי הוא עזר בעבר במספר פעמים.
החיסרון היחיד שעד כמה שאני יודעת הוא עשוי להיות יקר לממוצע. אבל אם מדובר בתהליך חד"פ (נניח 2 פגישות) אז אולי זה לא שיקול .
050-5606148
-
אני זקוקה למטפלת בתל אביב, רצוי במרכז העיר.
עכשיו יש יותר מידע. אני לא בסביבה אבל אני בטוחה שתמצא...
עכשיו יש יותר מידע. אני לא בסביבה אבל אני בטוחה שתמצא...
-
לאמא של המתבגרת,
אני לא גרה באזור שלך, אלא על יד שער הגיא.
אבל - וכאן בא האבל הגדול- כשאני עובדת עם הסיפור המרפא, התהליך נעשה פעמים רבות עם ודרך ההורים בלבד. הילד אינו משתתף בתהליך באופן מודע, ופעמים רבות, מנסיוני רב השנים בנושא, דבר זה רק מעצים את התהליך הטיפולי.
וכמובן שזה קורה בנקרים כמו של הבת שלך, כשהילד, או הנער או הנערה, לא מעוניינים להיכנס לתהליך הטיפולי, דבר שקורה... לעיתים יותר קרובות ממה שנדמה לנו.
ואז מדהים לגלות עד כמה ניתן לעזור להם באמצעות הסיפור המרפא בלי לערב אותם במודע, ממש פלאים.
להתראות וכל טוב,
מציפורי של הסיפורים.
לאמא של המתבגרת,
אני לא גרה באזור שלך, אלא על יד שער הגיא.
אבל - וכאן בא האבל הגדול- כשאני עובדת עם הסיפור המרפא, התהליך נעשה פעמים רבות עם ודרך ההורים בלבד. הילד אינו משתתף בתהליך באופן מודע, ופעמים רבות, מנסיוני רב השנים בנושא, דבר זה רק מעצים את התהליך הטיפולי.
וכמובן שזה קורה בנקרים כמו של הבת שלך, כשהילד, או הנער או הנערה, לא מעוניינים להיכנס לתהליך הטיפולי, דבר שקורה... לעיתים יותר קרובות ממה שנדמה לנו.
ואז מדהים לגלות עד כמה ניתן לעזור להם באמצעות הסיפור המרפא בלי לערב אותם במודע, ממש פלאים.
להתראות וכל טוב,
מציפורי של הסיפורים.
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2007, 11:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דגיגונת*
אמא של מתבגרת,
טיפול שהוא לא בדיבור, לא בעירום, הילינג, אולי דמיון מודרך, אולי רפלקסולוגיה. מה שלא יגרום לה להיאטם ישר כי זה כואב. מטפלת אישה שתדע ליצור קשר.
אולי קרניוסקרל? זה טיפול במגע עדין מאד, בלבוש מלא, ללא דיבורים. בכלל לא כואב, להיפך, מאד מרגיע ואפילו מרדים מאד עוזר למיגרנות, ובכלל לאיזון הגוף (והנפש כמובן).
אם מעניין אותך אשמח להמליץ על מטפלת.
טיפול שהוא לא בדיבור, לא בעירום, הילינג, אולי דמיון מודרך, אולי רפלקסולוגיה. מה שלא יגרום לה להיאטם ישר כי זה כואב. מטפלת אישה שתדע ליצור קשר.
אולי קרניוסקרל? זה טיפול במגע עדין מאד, בלבוש מלא, ללא דיבורים. בכלל לא כואב, להיפך, מאד מרגיע ואפילו מרדים מאד עוזר למיגרנות, ובכלל לאיזון הגוף (והנפש כמובן).
אם מעניין אותך אשמח להמליץ על מטפלת.
-
תודה לכל הממליצים ולכל המושיטים עזרה.
חייבת להגיד שהיענות גורמת לתחושה נעימה . אני פה אורחת לרגע...
סנונית קיבלתי את המייל שלך ואני אדבר איתך בשבוע הבא. יש לי לחץ הסטרי לקראת הפקת ארוחה משפחתית בסופ"ש.
אמא של דגיגונת - מעולם לא שמעתי על הטיפול הזה. א. אשמח להמלצות. ב. אשמח לקישור או לאתר של המומלצים כדי להבין מה זה.
מאמינה ומקווה שנמצא משהו מתאים
חייבת להגיד שהיענות גורמת לתחושה נעימה . אני פה אורחת לרגע...
סנונית קיבלתי את המייל שלך ואני אדבר איתך בשבוע הבא. יש לי לחץ הסטרי לקראת הפקת ארוחה משפחתית בסופ"ש.
אמא של דגיגונת - מעולם לא שמעתי על הטיפול הזה. א. אשמח להמלצות. ב. אשמח לקישור או לאתר של המומלצים כדי להבין מה זה.
מאמינה ומקווה שנמצא משהו מתאים
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2007, 11:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דגיגונת*
א. אשמח להמלצות. ב. אשמח לקישור או לאתר של המומלצים כדי להבין מה זה.
ממליצה על לילך סבט. באתר שלה היא מסבירה היטב מה זה קרניוסקרל אז אני מפנה אותה לעמוד שלה, ובאתר יש גם את הפרטים שלה:
http://craniosacral.co.il/craniosacral
בהצלחה ותרגישו טוב...
ממליצה על לילך סבט. באתר שלה היא מסבירה היטב מה זה קרניוסקרל אז אני מפנה אותה לעמוד שלה, ובאתר יש גם את הפרטים שלה:
http://craniosacral.co.il/craniosacral
בהצלחה ותרגישו טוב...
חבל שהדף הזה ערוך לפי שנים. כדאי לערוך אותו מחדש, או לפי אזורים בארץ או לפי שיטות טיפול. או גם וגם: כל שיטת טיפול בטקסט נפרש, ובפנים חלוקה לפי אזורים. אבל אולי כדאי למחוק את ההמלצות הישנות ביותר (לפני 08 נגיד)
דף לעריכה
דף לעריכה
-
לאמא של המתבגרת
בתאבון שיהיה לכם ובלי לחץ!!!!!!!!!! שמעת????????
שבת שלום וכל טוב,
מציפורי של הסיפורים.
בתאבון שיהיה לכם ובלי לחץ!!!!!!!!!! שמעת????????
שבת שלום וכל טוב,
מציפורי של הסיפורים.
שלום
לבעלי יש בעיה בעור שקשורה למצב נפשי מחפשים מטפל טוב באזור חדרה פרדס חנה
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
אני רוצה להמליץ בחום על שי לי פיינברג מפרדס חנה,
מטפלת ותיקה בקרניוסקרל ופולריטי
(וגם להגיד שוב תודה ל עדינה ניפו הנהדרת שבזכותה נפגשתי עם הקרניוסקרל ועם שי לי).
הייתי כבר בשלושה טיפולים ואני מתכוונת להמשיך.
השיטה עצמה נפלאה, וגם שי לי: היא מכילה ומאפשרת ומדוייקת. מדברת בשפה שלי ויודעת ליצור בכישרון רב בדיוק את האטמוספירה שאני צריכה כדי לנוע קדימה. מתאפשר לי שם שילוב (שהוא טוב בשבילי כרגע) בין שיחה של מודעות לבין עבודה דרך הגוף.
ממליצה על שי לי בכל לב.
מטפלת ותיקה בקרניוסקרל ופולריטי
(וגם להגיד שוב תודה ל עדינה ניפו הנהדרת שבזכותה נפגשתי עם הקרניוסקרל ועם שי לי).
הייתי כבר בשלושה טיפולים ואני מתכוונת להמשיך.
השיטה עצמה נפלאה, וגם שי לי: היא מכילה ומאפשרת ומדוייקת. מדברת בשפה שלי ויודעת ליצור בכישרון רב בדיוק את האטמוספירה שאני צריכה כדי לנוע קדימה. מתאפשר לי שם שילוב (שהוא טוב בשבילי כרגע) בין שיחה של מודעות לבין עבודה דרך הגוף.
ממליצה על שי לי בכל לב.
-
אם כרכור מתאים, ממליצה בחום על חגית ספנסר עובדת עם "התמקדות".
אם כרכור מתאים, ממליצה בחום על חגית ספנסר עובדת עם "התמקדות".
מבקש למצוא מטפלת בשיאצו / דיקור וכדומה עבור אימי, אשה מקסימה ונעימה, בת שבעים,
אשר גרה בחיפה, באחוזה.
היא שברה את הכתף, ויש עוד 'שפע עניינים פיזיים ורגשיים' שיש בהם מקום לשיפור...
במחירים סבירים, בקליניקה קרובה או אצלם בבית.
נא לפנות לאהרון בסלולרי :
אפס חמש שתיים ואח"כ - 2328627
אשר גרה בחיפה, באחוזה.
היא שברה את הכתף, ויש עוד 'שפע עניינים פיזיים ורגשיים' שיש בהם מקום לשיפור...
במחירים סבירים, בקליניקה קרובה או אצלם בבית.
נא לפנות לאהרון בסלולרי :
אפס חמש שתיים ואח"כ - 2328627
-
מקווה שיש תקווה בשבילי: פניתי לרופאה אורטופדיה אחרי שנתפס לי הגב ומי סביב כף הרגל ללא רגש כלל 3 אצבאות.. קיבלתי תיפול תרופתי ושלכו אותי לפיזיותרפיה, עכשיו יש לי עדיין אותו כמעת אותו בעיה אבל רק אצבע אחת רדום במסביב הכף הרגל שבוע בימים. מה זה דלקת עצב, אך מטפלים ממצב כזה? אחרי הCT רוצים לשלוח אותי ל MRI אשמח לקבל הדרכה מה להזות!
058-7207320 תודה
מקווה שיש תקווה בשבילי: פניתי לרופאה אורטופדיה אחרי שנתפס לי הגב ומי סביב כף הרגל ללא רגש כלל 3 אצבאות.. קיבלתי תיפול תרופתי ושלכו אותי לפיזיותרפיה, עכשיו יש לי עדיין אותו כמעת אותו בעיה אבל רק אצבע אחת רדום במסביב הכף הרגל שבוע בימים. מה זה דלקת עצב, אך מטפלים ממצב כזה? אחרי הCT רוצים לשלוח אותי ל MRI אשמח לקבל הדרכה מה להזות!
058-7207320 תודה
-
אם את יכולה להגיע לאזור ירושלים אני ממליצה בחום על הקוסמת קורינה ויקטור, עושה שיאצו, רפלקסולוגיה וקסמים בכלל.
היא ב- 0523-553669
היא ב- 0523-553669
-
נטורופטים מומלצים
-
אמא לתאומות
מחפשת טיפול אלטרנטיבי לבנות 3 עם אטופיק דרמטיטיס באזור השרון/מרכז
מחפשת טיפול אלטרנטיבי לבנות 3 עם אטופיק דרמטיטיס באזור השרון/מרכז
-
- הצטרפות: 09 דצמבר 2010, 18:21
- דף אישי: הדף האישי של שמש_צהובה*
מחפשת נטורופטית טובה ומומלצת באזור חיפה או תל אביב. תודה
-
מחפשת נטורופטית טובה ומומלצת באזור חיפה או תל אביב. תודה
מכירה יועצת לתזונה טבעית מעולה, מתאים? לימדה אותי המון.
לא הסגנון של תוספי תזונה. אלה הדרכה לתזונה טבעית. מאוד עוזרת עם בעיות.
מכירה יועצת לתזונה טבעית מעולה, מתאים? לימדה אותי המון.
לא הסגנון של תוספי תזונה. אלה הדרכה לתזונה טבעית. מאוד עוזרת עם בעיות.
-
שלום, מחפשת מטפלת בדמיון מודרך באזור פתח תקווה והסביבה , לטיפול בחרדות ופחדים בעקבות בעיות בעיכול שהחמירו. אשמח להמלצה, אני רוצה להתחיל טיפול בדחיפות.
תודה
תודה
-
- הצטרפות: 27 אפריל 2013, 17:47
היי, אני מחפשת מעסה טובה לקליניקה מקסימה בתוך חדר כושר ביהוד לטכניקת עיסוי אחת או יותר כגון: שוודי, רקמות עמוק, איורוודה, עיסוי ספורטאים ועוד
ענת צימרמן
0502481209
ענת צימרמן
0502481209
-
שלום, מחפשת מטפל/ת ברפואה אירוודית באזור ירושלים. יש לכם המלצות? רב תודות...
-
- הצטרפות: 30 אפריל 2013, 11:08
לחיות ללא תרופות
שלום רב,
מזה 13 שנה שגיא בן צבי, היועץ המדעי של החברה המשפחתית שלנו, אומגה 3 גליל, ואוטודידקט המתמחה באומגה 3 ותזונה, מלווה הורים הרוצים לעזור לילדיהם להחלים ולחזור לאיכות חיים בלתי תלויה בתרופות. כמות הפניות של הורים לילדים עם הפרעות נוירופסיכיאטריות מכפילה את עצמה מדי שנה. הפונים הם בעיקר הורים לילדים עם טורט, ADHD על נגזרותיו השונות וילדים על הספקטרום האוטיסטי, וגם אנשים עם בעיות של דיכאון, מחלות לב וכד'. עומס הפונים לגיא רב והוא מסייע להם מחוץ לשעות העבודה (אינו עובד בחברת אומגה 3 גליל, אלא מנהל חברת הייטק ומלווה משפחות בסופי שבוע ובלילות).
לכן, אני מבקשת לפנות בזאת לכל מטפל שיכול ומוכן לעזור בטיפול והדרכת המשפחות על פי הפרוטוקול להצטרף לסמינר שאנו מקיימים מדי כמה חודשים, המיועד לנטורופתים או כל מטפל עם הבנה בסיסית בתזונה, כדי שיצטרף לטיפול והדרכה של משפחות במצוקה.
הפרוטוקול הינו פשוט למדי ומבוסס על כמה עקרונות פשוטים:
אם תחליטו להרים את הכפפה ולקחת חלק בעשייה החשובה הזו, גיא ישמח להציג לעומק את הפרוטוקול ואת הביסוס המחקרי הקיים לו, בסמינר הקרוב שיתקיים בהרצליה ביום שישי 24.5.13
כל הפרטים על הלו"ז והתוכן של הסמינר ניתן לקרוא בעמוד function=details&[/u]ID=152941&did=5922&lang=HE&%3C@UserReferenceArgument%3E]סמינר למטפלים
תודה, אור בן צבי שהם
אומגה 3 גליל
04-9999524
שלום רב,
מזה 13 שנה שגיא בן צבי, היועץ המדעי של החברה המשפחתית שלנו, אומגה 3 גליל, ואוטודידקט המתמחה באומגה 3 ותזונה, מלווה הורים הרוצים לעזור לילדיהם להחלים ולחזור לאיכות חיים בלתי תלויה בתרופות. כמות הפניות של הורים לילדים עם הפרעות נוירופסיכיאטריות מכפילה את עצמה מדי שנה. הפונים הם בעיקר הורים לילדים עם טורט, ADHD על נגזרותיו השונות וילדים על הספקטרום האוטיסטי, וגם אנשים עם בעיות של דיכאון, מחלות לב וכד'. עומס הפונים לגיא רב והוא מסייע להם מחוץ לשעות העבודה (אינו עובד בחברת אומגה 3 גליל, אלא מנהל חברת הייטק ומלווה משפחות בסופי שבוע ובלילות).
לכן, אני מבקשת לפנות בזאת לכל מטפל שיכול ומוכן לעזור בטיפול והדרכת המשפחות על פי הפרוטוקול להצטרף לסמינר שאנו מקיימים מדי כמה חודשים, המיועד לנטורופתים או כל מטפל עם הבנה בסיסית בתזונה, כדי שיצטרף לטיפול והדרכה של משפחות במצוקה.
הפרוטוקול הינו פשוט למדי ומבוסס על כמה עקרונות פשוטים:
- תיעוד נקודת ההתחלה (תזונה, תרופות, ומצב כללי) וקביעת מטרות
- קביעת תוכנית פעולה הדרגתית
- יישום התוכנית ועדכון המינונים על פי מעקב ותיעוד מדוקדק
אם תחליטו להרים את הכפפה ולקחת חלק בעשייה החשובה הזו, גיא ישמח להציג לעומק את הפרוטוקול ואת הביסוס המחקרי הקיים לו, בסמינר הקרוב שיתקיים בהרצליה ביום שישי 24.5.13
כל הפרטים על הלו"ז והתוכן של הסמינר ניתן לקרוא בעמוד function=details&[/u]ID=152941&did=5922&lang=HE&%3C@UserReferenceArgument%3E]סמינר למטפלים
תודה, אור בן צבי שהם
אומגה 3 גליל
04-9999524
-
- הצטרפות: 06 מאי 2013, 13:42
המלצה חמה על מיכל בן אריה שעזרה למשפחתנו רבות בתמציות פרחי באך, גם ברקיחת התמציות וגם בהתייעצויות אינספור לאורך התהליך.
מיכל היא פסיכולוגית קלינית וגם מומחית במגוון רחב של שיטות טיפול, דבר שמורגש בגישה שלה.
היא אדם פתוח שרואה גם את התמונה הגדולה וגם את הפרטים הקטנים,
כך שהיא מביאה ומוסיפה לייעוץ בפרחי באך גם את כל התובנות וההבנות מהידע הנרחב שלה, בהתבוננויות מסוג אחר בנפש ובגוף האדם המטופל.
ואני רוצה לציין עוד שני פרטים חשובים, בעיני:
הטיפול בפרחי באך זול משמעותית ביחס לכל טיפול אחר, ואינו תהליך שמחייב פגישה שבועית.
זה בהחלט שיקול במשפחות חינוך ביתי עם מפרנס יחיד...
וגם, אני אהבתי את זה ששלב ההתייעצויות עם מיכל מאפשר לי להיות מעורבת ושותפה בחשיבה.
אבל מי שלא מעוניין בזה, יכול פשוט לבקש ממיכל לתת לו שילוב תמציות לפי שיקולה, מבלי להיות מעורב בהחלטות.
מיכל מאפשרת גמישות בתהליך וכל אחד יכול להתאים לעצמו את רמת המעורבות שמתאימה לו בטיפול.
והעיקר, הגענו לתוצאות שרצינו, והישגנו פתרון לקשיים שעמדנו בפניהם.
מיכל היא פסיכולוגית קלינית וגם מומחית במגוון רחב של שיטות טיפול, דבר שמורגש בגישה שלה.
היא אדם פתוח שרואה גם את התמונה הגדולה וגם את הפרטים הקטנים,
כך שהיא מביאה ומוסיפה לייעוץ בפרחי באך גם את כל התובנות וההבנות מהידע הנרחב שלה, בהתבוננויות מסוג אחר בנפש ובגוף האדם המטופל.
ואני רוצה לציין עוד שני פרטים חשובים, בעיני:
הטיפול בפרחי באך זול משמעותית ביחס לכל טיפול אחר, ואינו תהליך שמחייב פגישה שבועית.
זה בהחלט שיקול במשפחות חינוך ביתי עם מפרנס יחיד...
וגם, אני אהבתי את זה ששלב ההתייעצויות עם מיכל מאפשר לי להיות מעורבת ושותפה בחשיבה.
אבל מי שלא מעוניין בזה, יכול פשוט לבקש ממיכל לתת לו שילוב תמציות לפי שיקולה, מבלי להיות מעורב בהחלטות.
מיכל מאפשרת גמישות בתהליך וכל אחד יכול להתאים לעצמו את רמת המעורבות שמתאימה לו בטיפול.
והעיקר, הגענו לתוצאות שרצינו, והישגנו פתרון לקשיים שעמדנו בפניהם.
-
תודה לך אלמונית,
אני תמיד שמחה לקבל פידבק והמלצות על עבודתי.
מרגש ומשמח @}
אני תמיד שמחה לקבל פידבק והמלצות על עבודתי.
מרגש ומשמח @}
-
היה לי מפגש מזעזע עם מטפלת שבוע שעבר. הרגשתי ממש מעוכה אח"כ, וזה עדיין מעסיק אותי. חיפשתי איזשהי פלטפורמה באינטרנט בה אנשים משתפים חוויות לא טובות (וגם טובות) שעברו ולא מצאתי. זה נושא כל כך פרוץ.. ללא בקרה ופיקוח, ללא סטנדרט אתי וקוד התנהגות..
-
- הצטרפות: 20 מאי 2013, 22:18
מחפשת המלצות חמות למטפלים בתחום הפריון באזור ירושלים.
רצוי טיפול אלטרנטיבי הוליסטי שמתייחס לגוף לנפש ולרוח ומאזן ביניהם.
גם המלצות למטפלים סיניים מעולים באזור ירושלים יתקבלו בברכה
תודה גדולה למתייחסים
רצוי טיפול אלטרנטיבי הוליסטי שמתייחס לגוף לנפש ולרוח ומאזן ביניהם.
גם המלצות למטפלים סיניים מעולים באזור ירושלים יתקבלו בברכה
תודה גדולה למתייחסים
-
חיפשתי איזשהי פלטפורמה באינטרנט בה אנשים משתפים חוויות לא טובות (וגם טובות) שעברו ולא מצאתי. זה נושא כל כך פרוץ.. ללא בקרה ופיקוח, ללא סטנדרט אתי וקוד התנהגות..
שלום לך @}
את יכולה לפתוח דף!
שלום לך @}
את יכולה לפתוח דף!