הימין בתקשורת הישראלית

פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

נכון כי הם יקבלו מכה קטנה בכנף
|Y|
ח_אלפשה*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2005, 11:00

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי ח_אלפשה* »

הוסמכו עם דגל שחור גדול מתנוסס
דגל שחור זה בים...

את החיילים יש לשפוט ואת מפקדיהם לכלוא, על המחדל הנורא, שבו נהרגו מחבלים במקום חיילים.
ממש כואב הלב.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

ממש כואב הלב.
ממש כואב הלב הערל
ידוע שהילדים שנהרגו, היו גדלים להיות מחבלים
יש שם מחבלים שהם עדיין בבטן אימם. מותר להרוג גם את האמא? (אין לי זמן לקרוא את תורת המלך)
טליה_אלמתן*
הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי טליה_אלמתן* »

"לאור ההתפתחויות (במצרים, ט א), ראוי לשוב ולחשוב על החוכמה הרבה שגילינו כשחתמנו על אותו הסכם נמהר מול המצרים, הסכם שבו ויתרה ישראל על מרחב אסטרטגי עצום של חצי האי סיני - מרחב שהציל אותנו במתקפת הפתע ביום הכיפורים 1973.
קל מאוד לראות מה הפסדנו באותו הסכם. הפסדנו חלקי מולדת ויישובים פורחים, הפסדנו בארות נפט שופעות, הפסדנו מרחב אסטרטגי חשוב ביותר ולימדנו את אויבנו שבמתקפה על ישראל אפשר רק לנצח. גם אם תפסיד במלחמה, בסוף תקבל הכל בחזרה....
נכון שהאמיצים ביננו יכולים עדיין לטייל בסיני (ולא מעבר לה). אולם אם במונח שלום אנו מתכוונים לשקט וביטחון למשל – הרי שהמצב מול הגבול הסורי טוב פי כמה מאשר מצבנו מול המצרים. בגבול עם סוריה לא נהרג איש מאז מלחמת יום כיפור. בגבול המצרי (וגם הירדני) נהרגים מדי פעם ישראלים מול מתקפות של משוגעים.

מן הגבול המצרי מועברים כל העת אמצעי לחימה ומבריחי גבול – אין ספק, הגבול הסורי הוא הגבול השקט והבטוח ביותר. הסיבה לכך מאוד פשוטה. זהו הגבול היחיד (למעט לבנון) שבו אין לישראל הסכמי שלום ושבו לא נסוגונו מהישגי מלחמת ששת הימים. הסורים אמנם נלחמים בנו באמצעות קבלני משנה בלבנון. אבל גם המצרים עושים זאת כל העת באמצעות קבלני משנה ברצועת עזה. אתם באמת חושבים שארסנל הנשק של החמס הגיע לשם ללא הסכמה ויוזמה מצרית?"

לטור של משה פייגלין באנרג'י
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

גם קרולין גליק מצטרפת:

מובארק לקח את סיני וכ-50 מיליארד דולר בנשק אמריקני ובנה צבא לתפארת עם טנקי "אברהמס" המיוצרים במצרים, עם קרוב ל-300 מטוסי F-16, עם נ"מ שמהווה איום רציני על חיל האוויר שלנוו ועם צי חזק בהרבה מחיל הים שלנו. אם המשטר הזה נופל – והוא כנראה נופל -- אין שום סיכוי שמי שיחליף אותו ימשיך לקיים את הסכם השלום עם ישראל. הלכנו עם הפרגמטים. עשינו שלום עם רודנות והיות ורודנים לא מייצגים אף אחד חוץ מעצמם, אף אחד אחר לא מחויב לקיים את מילתם. אנחנו את שלנו, כמו פרייארים, נמשיך לקיים ולא נעלה על דעתנו לתבוע את סיני בחזרה אחרי שיבטלו את הסכם השלום...
ועוד שאלה קטנה לסיום: מי שולט בגבול עם מצרים? נכון כיף שעזבנו את עזה?
ח_אלפשה*

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי ח_אלפשה* »

ידוע שהילדים שנהרגו, היו גדלים להיות מחבלים
על איזה ילדים בדיוק מדובר?
באותו אירוע לא נהרג אף ילד (או שמא הרוצחים שנהרגו הם בחזקת "תינוקות שנישבו"?).

ממש כואב הלב הערל
זה באמת אתר של ערלים (לא נימולים)
פלוני_אכלמונית*
הצטרפות: 29 ינואר 2011, 16:19

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי פלוני_אכלמונית* »

הפסדנו בארות נפט שופעות

זה הזמן לעבור לאנרגיה ירוקה
כל_הכבוד*
הצטרפות: 31 ינואר 2011, 22:35

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי כל_הכבוד* »

פעילי ימין המזוהים עם הדף הרשמי של ברוך מרזל בפייסבוק, השתמשו בנוהל המאפשר למשתמשים בפייסבוק לדווח על ארגונים המשתמשים בפרופילים אישיים במקום "דפי חברה", ובכך הצליחו לחסום במהלך הימים האחרונים דפי משתמש של מספר ארגוני שמאל. בין השאר, נחסמו דפי המשתמש של הארגונים "מחסום ווטש", "קו לעובד", "יש גבול" "אנרכיסטים נגד הגדר" ואחרים.
כל הכבוד

(ערכתי את הודעתך כך שתמסור מעט יותר מידע לקוראים. ט א)
בערך_מוחלט*
הצטרפות: 22 מאי 2008, 09:13

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי בערך_מוחלט* »

מרחב שהציל אותנו במתקפת הפתע ביום הכיפורים 1973
קשקוש מוחלט. המצרים פרצו את קו בר-לב ויכלו, אם רצו להגיע בקלות לתל-אביב, אלא שהם הצהירו שהם לא מתכוונים לחצות נק' מסוימת, שכרגע אינני זוכר את שמה (אולי פלוג'ה?).
אתם באמת חושבים שארסנל הנשק של החמס הגיע לשם ללא הסכמה ויוזמה מצרית?"
את פשוט לא מבינה את המציאות באזור. בשבילך כל הערבים זה ערב רב אחד גדול של אויבים. מוברק חשש לאורך כל הדרך מהתחזקות גורמים איסלאמיסטים פונדמנטליסטיים. הם עשו בשכל שויתרו על עזה, כי הם ידעו בניגוד אלינו שזו צרה ואי אפשר לחיות על חרבות וממש לא כדאי לנסות. ואשר יגור מוברק - בא לו ! לא ראיתי שישראל כל כך מוצלחת למנוע הברחות מהצד השני של הגבול (לפני או אחרי עזיבת עזה). אפילו פרוצות מבריחים משם, לספרך עד כמה המקום פרוץ.
אגב המצרים ישמחו להעסיק אותך בתור גיאולוגית כי מסתבר שאת יודעת איפה נמצא נפט (אני עכ"פ, לא יודע).
העיתונים הדפוקים וכן הממשלה ששר הבטחון שלה אמר שאי אפשר היה לחזות את ההפיכה במצרים - כולם מפספסים את שורש הענין - המצב הכלכלי. לאנשים אין מה לאכול. פשוטו כמשמעו. מדברים על ממשל מושחת פערים בחברה וכו - וזה קיים כמובן, אבל לא היה מוציא אנשים לרחובות בכזו עוצמה ובכאלה כמויות. מה שהפיל אותם זה עודף אוכלוסיה ורק אדיוט מפספס את הענין הזה. אני חזיתי את ההתרסקות המצרית בדף תכנון משפחה לאור המשבר הסביבתי וגם אמרתי שם שבנגלדש על סף התרסקות (לא רחוק היום). פה בארץ רוצים להביא שמונים אלף ילדים כל משפחה כאילו זה מחזק אותנו. הלא המוסלמים עולים עלינו בעשרת מונים. לא המספרים הם מה שקובע. וגם לא איזה מעוזים ותעזוים. דרוש נשק איכותי ורוח החברה. כאשר כובשים ועושקים ויוצאים למלחמות לא צודקות כשכירי חרב של אמריקה ושו"ת - אי אפשר לנצח !
לא רואה מה היה יוצא לנו מלכבוש את סיני. עד כה היה שקט (לא מכיר אף אדם רציני שטוען שהמצרים מעודדים טרור) ויתכן שימשיך ויתכן שלא. להתישב בסיני ממש לא היה מרחיק את הגבול. כך לפחות יש לנו שטח מפורז. הם כיבדו את ההסכמים, אפילו ביבי אומר זאת היום.
סיני מעולם לא היתה חלק מארץ ישראל. נקודה. בתקופת התנ"ך זו הייתה ארץ של אף אחד ולכן עפ פירושים יפים - ניתנה שם התורה !
יוטי_בעיר*
הצטרפות: 05 אפריל 2009, 21:21
דף אישי: הדף האישי של יוטי_בעיר*

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי יוטי_בעיר* »

עזוב, בערך מוחלט , מה אתה מתרגש ממי שקופץ עכשיו שהשלום עם מצרים היה טעות (כמו קרוליין גליק).
ג'קי לוי ב"מילה האחרונה" בגל"צ אמר הבוקר שזה כמו שמישהו קונה פיאט וכולם אומרים לו "תראה איך הוא יהיה גרוע" ואז אחרי 30 שנה האוטו "הולך" והם ישר באים אליו אם ה-"אמרנו לך" :-D .

סיני מעולם לא היתה חלק מארץ ישראל
יתרה מזאת, יש רבנים שאומרים שצריך לחגוג אפילו באילת חג שני של גלויות.
אבל לתת את סיני לערבים? פחחחח, מה שנצא פראירים?
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

מה אתה מתרגש ממי שקופץ עכשיו שהשלום עם מצרים היה טעות (כמו קרוליין גליק).
הם רק לא לוקחים דבר אחד בחשבון - אם היינו במצב איבה עם מצרים עכשיו - מה בדיוק היה קורה ?

ג'קי לוי
הוא כזה שנון. מת עליו, למרות שנראה לי שהוא ימני.

מה שתמיד היה חלק מארץ ישראל - נשאר בתחומי מדינת ישראל. הולך?
אתה יודע להגיע לי מה היה תמיד חלק מארץ ישראל ? יש לזה תיאורים שונים בתנ"ך. ואם תעשה חיתוך, תשאר עם ארץ קטנה, אגב.
הארגומנט של א"י ההיסטורית - הוא ארגומנט שתקף רק בעיני מי שמקבל עליו את היהדות. את שאר העולם זה לא מענין. אני מנסה לחיות פה ומנסה להגיע לפתרון ריאלי. יש איזשהו מתווה - 67 וכאלה, שיש לו סיכוי להתקבל. לדעתי זה הדבר הכי חכם לעשות כרגע - ללכת על זה. כ"כ יש להשלים עם כך שאנו איננו בלתי מנוצחים.
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

"סיני לא היתה מעולם ארץ ישראל" הועלה על ידך ולא על ידי.
כי אנחנו יודעים בודאות מה לא היה חלק מישראל, אבל לא יודעים להגדיר את גבולות "ארץ ישראל השלמה". אין פה שום סתירה - אלו טענות שונות. זה שאני לא יודע מה דבר אינו, עדיין לא אומר שאני יודע מה הוא כן.
באשר לבחירת מערכת השיקולים - שים לב שלא אנו לבד בוחרים אותה. אני לא בטוח שאנו אפילו בעלי משקל מכריע בהכרעה זו.
בקשר לאנלוגיה של הפיאט, אני לא יודע למה אתם ממהרים לקבוע שהכל התקלקל. אבל באופן כללי, צריך להסתכל כמה שיותר רחוק, וגם אם תעמוד על ההר הכי גבוה שאתה מכיר - עדין לא נוכל להביט יותר מדי רחוק. למה ? כי אנו מוגבלים והמציאות תמיד עולה על כל דמיון. תכנון לטווח ארוך מאוד, תמיד בא על חשבון ההווה ולא תמיד מצליח. צריך להגדיר על מה איננו מוכנים לוותר בהווה ויתר הזמן לתכנן לעתיד.
השיקולים היום הם פרגמטיים. קודם כל שנוכל לחיות. המתווה הזה הוא הפתרון הכי טוב שאני מכיר כיום.
יוטי_בעיר*

הימין בתקשורת הישראלית

האנלוגיה לפיאט משמעותה שה"שלום" עם מצרים (או כל מדינה אחרת לטובת הענין) אמור באופן "טבעי" להתקלקל(גם אם מטפלים בו היטב) ולהתכלות בסופו של דבר
אני לא הבנתי את זה ככה.
בסופו של דבר, השלום עם מצרים עשה הרבה יותר טוב לישראל מרע, עם או בלי סיני.
מזה, אגב, קרוליין גליק יודעת להתעלם יפה מאד כמו בהרבה מאמרים חד צדדיים שלה והיא תמיד מחכה לאיזו הזדמנות לקפוץ עם ה"אמרנו לכם" כשלא תמיד זה אומר שהמצב ההפוך היה טוב יותר.
אני חושבת שלזה ג'קי לוי התכוון.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

על איזה ילדים בדיוק מדובר?
באותו אירוע לא נהרג אף ילד
בכלל אנחנו הכי מוסריים בעולם ואף פעם לא פוגעים בילדים. אם נפגע ילד, זהסימן שהוא היה מבוגר.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

לטור של משה פייגלין באנרג'י
דוגמא מה זה הימין בתקשורת הישראלית
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

ארגוני השמאל הקיצוני נתפסו במערומיהם פעם נוספת:
לפני שבוע הפיץ "בצלם", וארגוני שמאל קיצוני נוספים, לעיתונאים ישראלים רבים ולכתבים ממדינות זרות, סיפור מזעזע לפיו רועה צאן ערבי הותקף ע"י מתנחלים, ואלו אף הציתו את הכבשים שרעה בעודן בחיים.
כשהערבי ה"מותקף", הוזמן למתן עדות במשטרה, ניסו גורמי הביטחון, שחשדו שמדובר בעלילה עקב העובדה שהדברים קרו בשבת, לבחון ברצינות את אמיתות גרסתו של הרועה, זה נשבר והודה כי בדה את הסיפור.

הסיפור המלא באערוץ שבע
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

ניסו גורמי הביטחון, שחשדו שמדובר בעלילה עקב העובדה שהדברים קרו בשבת, לבחון ברצינות את אמיתות גרסתו של הרועה, זה נשבר והודה כי בדה את הסיפור.
מזל שהוא נשבר_ בחקירת "גורמי הבטחון" _והודה.
עוד יותר מזל שיש ערוץ 7 שמשמש סניגור נאמן לכל העוולות שעושים מתנחלים בשטחים.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

ארגוני השמאל הקיצוני נתפסו במערומיהם פעם נוספת:
לארגוני השמאל אין ערוץ 7 שיסתיר את מערומיהם
יוטי_בעיר*

הימין בתקשורת הישראלית

מזל שהוא נשבר בחקירת "גורמי הבטחון" והודה.
מזלו :-D .
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

בודאי שהם לא צריכים יש להם את הארץ, את גל"ץ את ערוץ 2 את ערוץ 10 את כל המחלקה המשפטית של המדינה.
מה שהיה פעם גל"צ, זה עכשו גלי ערוץ 7
מה שהיה פעם הארץ, כבר בדרך ל ארץ ישראל השלמה והמשוחררת. אי אפשר לפתוח עמוד בהארץ בלי לראות המוני ימנים בכל פינה
וכל ֹהמחלקה המשפטית השמאלנית של המדינהֹ עסוקה ברדיפת צעירה אחת, ענת קם, על עבירות שמאוד מאוד רווחות בשטחים בקרב המתנחלים.
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

תופעה: נשים שיוצאות מהבית בחושך מסתכנות באונס. מי יעצור אותן???
דיווח בלאטמה
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

התקבל לפני זמן קצר דיווח במוקדי החירום בגזרת לכיש על משפחה המתגוררת ברחוב הכוכית בניצן ומאיימת לשים קץ לחייה בפיצוץ בלון גז עימו הינם מסתגרים בביתם.
כוחות רבים של מד"א, משטרה וכב"א מוזרמים למקום. לפי שעה לא ידוע על נפגעים כלשהם.
תושב אתר הקרווילות ניצן, מפונה גוש קטיף, מתבצר בשעה זו באחד המבנים ביישוב ומאיים לפגוע בעצמו ובאשתו.
מדובר באדם שאינו מצליח לבנות את ביתו מאז ההתנתקות, ונקלע לקשיים כלכליים.

סיפורים אישיים של מגורשים:
"שיחה קשה עם יגאל קירשנזפט - יצא כעת מבית המשפחה בניצן" www.kr8.co.il/BRPortalStorage/a/23/25/62-E1mmVqwNrf.mp3
"קיבלתי 3,800 ש"ח למ"ר, אבל בניה עולה 5000. מהיכן אביא עוד 1200 ש"ח למ"ר? הרי כל המחירים עלו."
(ובינתיים, כל עוד אין אישורי בניה, משלמים שכירות עבור הזכות להתגורר בקרוואן בניצן מכספי הפיצויים! ט א)

שיחה עם שלמה וסרטייל, מגורש מגוש קטיף, מתגורר בקראוון ביד בנימין

"היה לי בית בגודל 340 מ"ר, אבל רק 220 מ"ר עברו את אישורי התב"ע. חוץ מהערכת החסר של השמאי, קיבלתי פיצויים על 220 מ"ר בלבד.
הרי, אישורי תב"ע מקבלים לאחר 30 ואפילו 40 שנה. ככה זה כי יש בירוקרטיה.
באה משפחה ורוצים לבנות את ביתם. מבקשים לקחת משכנתא מהבנק, אבל הבנק מסרב לתת משכנתא למי שלא עובד..."
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

אכיפה סלקטיבית של המנהל האזרחי ביהודה ושומרון: בשנת 2010 מומשו 167 צווי הריסה בישובי יו"ש היהודים ובמאחזים מתוך 668 מבנים בלתי חוקיים יהודיים (25%) , בעוד שבצד הפלסטיני מומשו 172 צווים מתוך 1265 מבנים בלתי חוקיים ערביים שאותרו (13.5% בלבד).
מאמר בערוץ 7
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

אכיפה סלקטיבית של המנהל האזרחי ביהודה ושומרון:
מה הפלא? זה מובן מאליו!
לפלסטינים יש זכויות אזרח מלאות, ולמתנחלים אין בכלל זכויות אזרח.
הפלסטינים מקבלים גימלאות ביטוח לאומי והמתנחלים לא מקבלים.
לפלסטינים יש עבודה ופרנסה בשפע בחסות הצבא והמדינה, והמתנחלים נאלצים לעבוד אצל הפלסטינים תמורת 50 ש' ליום.
לפלסטינים יש מימשל אזרחי והמתנחלים נאנקים תחת ממשל צבאי.
הפלסטינים יורקים על השוטרים והמשטרה מעניקה להם בתמורה ביצי שוקולד של קינדר, והמתנחלים בכלל לא מעזים להגיד אף מילה על שוטרים.
לפלסטינים יש צרכי ריבוי טבעי ומתחשבים בהם, והמתנחלים נאלצים לבנות בנייה בלתי חוקית.

בעצם, הרי כל הבנייה המתנחלית בשטחים היא בלתי חוקית. אז מה זה כבר שניים שלושה צווי הריסה שמומשו?
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

כמו שכל כך אוהבים להגיד לי כאן באתר, לא מקובל להצדיק עוול אחד בעוול אחר ;-)
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

כמו שכל כך אוהבים להגיד לי כאן באתר, לא מקובל להצדיק עוול אחד בעוול אחר
אבל חשוב מאוד להתלונן על מה שלדעתך זה "עוול" שעושים לך, ולהתעלם לחלוטין, מעוולות שעושים בחסותך בעידודך ובתמיכתך השקטה או לא שקטה, לערבים בשטחים.
המניע שלי הוא לא הדאגה לערבים שם, כי אם הם לא דואגים לעצמם, מחפשים להמשיך את האיבה ומעודדים את החאמס, זה לא מעורר אצלי סימפטיה אליהם. אבל קשה לי לשמור על שלוות נפש כשהמדינה שלי, בני העם שלי, עושים מעשי עוול שאינם שונים בכלום, מכל העוולות הגדולות שעשו לעם היהודי לאורך ההיסטוריה.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

כל שימוש במונח "חוק" הינו אך ורק לצרכי פאסדה.
רק שטח מדינת ישראל בגבול הקו הירוק הוכר כשטח ריבוני של ישראל על ידי כמעט כל העולם.
מאז סיום המנדט הבריטי, כל הגדה המערבית ורצועת עזה, הם "שטחי הפקר" חסרי ריבונות לאומית כלשהי. לכן, לכאורה מותר לבנות ולהתנחל בכל שטח הגדה המערבית שאינו אדמה פרטית. אבל החוק צריך להיות שווה גם לתושבי השטחים באותה מידה.
כל מה שמוכרז כאדמת מדינה, מיועד רק להתנחלויות של יהודים! זה כבר בלתי חוקי בעליל.
שלא לדבר על שטחי התנחלויות רבים מאוד שהוקמו על אדמה פרטית שהופקעה לצרכי ציבור (למתנחלים בלבד)
עוד יותר שלא לדבר על אדמות פרטיות שנלקחו במרמה או נשדדו בכוח על ידי עמותות "צדקה" של מתנחלים. עם זה גם טליה לא מסכימה, אבל היא מעדיפה לעצום עיניים לשתוק.
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

אבל חשוב מאוד להתלונן על מה שלדעתך זה "עוול" שעושים לך
הנה, התלוננת. חס וחלילה אני לא מונעת ממך ומאף אחד.

להתעלם לחלוטין, מעוולות שעושים בחסותך בעידודך ובתמיכתך השקטה או לא שקטה, לערבים בשטחים.
  1. אני לא מתעלמת. אפילו בדף הבית שלי יש מחאה נגד העוולות הללו (בדף בית שלך יש?).
  2. העוולות נעשות בחסותך בעידודך ובתמיכתך השקטה או לא שקטה ממש כמו שלי, בהיות שתינו אזרחות המדינה המבצעת את העוולות הללו.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

אבל רוב העולם לא מכיר בירושלים כבירת ישראל. האם הכנסת והממשלה יושבים בירושלים באופן לא חוקי
נכון. אבל אילו התנהגנו בחכמה, היתה מגיעה ההכרה. רק שאנחנו מתנהגים בטיפשות. העם החכם איבד את החכמה שלו עם שכרון הכח אחרי 67. אפילו הערבים היו מכירים. כבר היתה הצעה של מלך סעודיה לתת לו מעמד של מגן המקומות הקדושים לאיסלם וזכות להנפת דגל על הר הבית, בתמורה להכרה בריבונות הישראלית. גם מלך ירדן הביע נכונות להכרה בתמורה להצעה דומה.
בעצם מה שווה עיר שלום ללא שלום?
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

לפי איזה חוק ?
אולי אתם צודקים ואולי אני, אבל כבר נאמר: בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם.
לפי התוצאה שאחרי 60 שני להקמת המדינה אנחנו עדיין במלחמה, ועוד נוספו גם מדינות אחרות אירן, וגם טורקיה מאותת שלא תישאר אדישה, אין ספק שלא רק שאנחנו (אתם) צודקים, אנחנו גם חכמים. אובער חכמים.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

אבל רוב העולם לא מכיר בירושלים כבירת ישראל. האם הכנסת והממשלה יושבים בירושלים באופן לא חוקי ?
אחרי קום המדינה הכנסת ישבה בתל אביב. הרבה שנים הממשלה ישבה בתל אביב ולא בירושלים. האם זה בגלל שישראל לא הכירה בירושלים כבירת ישראל?
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

אבל אילו התנהגנו בחכמה, היתה מגיעה ההכרה. רק שאנחנו מתנהגים בטיפשות.
רטוריקה של אישה מוכה :-)
כחוט השני אצל כל השמאל הקיצוני.

כבר היתה הצעה של מלך סעודיה לתת לו מעמד של מגן המקומות הקדושים לאיסלם וזכות להנפת דגל על הר הבית, בתמורה להכרה בריבונות הישראלית. גם מלך ירדן הביע נכונות להכרה בתמורה להצעה דומה.
אני רוצה שנציע לאובמה מעמד של מגן וושינגטון. אני אפילו מוכנה לתת לו הכרה בריבונות אמריקנית!!!
בהמשך, אני מציעה לסעודיה שאנחנו נגן על הנפט שבסעודיה, ובתמורה אני מוכנה לתת להם הכרה בריבונות הסעודית בסעודיה.
כזו אני - נדיבה!

האם זה בגלל שישראל לא הכירה בירושלים כבירת ישראל?
המדינה הזו מקבלת שכל, אבל ל...א...ט...
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

כחוט השני אצל כל השמאל הקיצוני.
ככה זה. ככל שאתה ימני קיצוני יותר. כל מה שלא מתאים לדיעותיך, מיד מוגדר על ידך כשמאל קיצוני. בעיני הימני הקיצוני אין דבר כזה שמאל, ואין דבר כזה מרכז. רק שמאל קיצוני. גם ימין מתון מוקע על ידו כשמאל קיצוני.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

כזו אני - נדיבה!
ובאותה ההזדמנות מחזקת את האגדה של התעמולה של אש"ף שישראל שואפת להתפשט מהפרת ועד היוצא מהכלל, כמו שאמר יוסי בנאי. אבל להגיע עד ושינגטון, זו באמת נדיבות שאפילו כהנה ומשה פייגלין עוד לא חשבו עליה..
המדינה הזו מקבלת שכל, אבל ל...א...ט...
כל כך לאט, שהוא יגיע רק אחרי שהאשלייה של שכרון הכח תתפוגג כשהערבים יביסו אותנו.
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

כשהחל המאבק של ארגוני הקרן החדשה לישראל נגד היוזמה לבדיקה מי עומד מאחורי מימון הגופים שעושים דה לגיטימציה לישראל, הסבירו חסידי הקרן כי החקירה מיותרת, מאחר והכל שקוף.
כעת מתברר ששום דבר לא שקוף. להקרן לישראל חדשה ושתי"ל, שמניעים עשרות ארגונים ומהלכים פוליטיים בכל הרמות, מנוהלים מעבר לים בלי שהם חייבים דיווח לאיש. לרשויות בישראל אין שום אפשרות לבדוק מי תורם להן, מהיכן מגיע הכסף ולאן הוא הולך.
הטור החדש של קלמן ליבסקינד encr]במעריב id[/po]=79974780b5e0d394fddbd1a00f4f21d3&id=2198
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

מי עומד מאחורי מימון הגופים שעושים דה לגיטימציה לישראל,
מי שעושה דה לגיטימציה לישראל אלה הארגונים הימניים שעושים את מעשי העוולות האלה שכל העולם התרבותי מוקיע אותם. (גם אנחנו מוקיעים מעשים כאלה, אך רק כשאחרים עושים. ובעיקר כשהם עושים את זה לנו). גוזלים קרקעות ומקימים עליהן התנחלויות. שוללים זכויות אזרח מאזרחים שאינם מאנשי שלומנו. מפתחים פסקי הלכה שבן לאדן מתגאה בהם. בעזרת התקשורת (הימנית - התקשורת הישראלית היא ימנית ובחלקה הגדול ימנית קיצונית עד פאשיסטית) שוטפים לנו את המוח שכאילו הכל בסדר. הדף הזה הוא אחד הטכניקות האלה של העולם ההפוך. בלשונו של אורוול newtalk ומשהו משלנו "שמים אור לחושך וחושך לאור.

מתי חקרו כאן את מקורות המימון של הימין?
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

כותרת ראשית בוואינט בעקבות ניצחונם האמיץ של הלוחמים הערבים עזי הנפש את התינוקת המסוכנת מאיתמר: "מתנחלים יצאו לפעולות תג מחיר".
ובערוץ 10 הכתב אור הלר: "הפיגוע היה שחרור קיטור של הפלסטינים". כאילו, איך אפשר להאשים אותם, אחרי שכל התינוקות היהודים טבחו בהם ללא הרף???
פשוט לתלוש שערות.
ברצינות, איך אפשר אחר כך לטעון שהתקשורת ימנית? אבל איך???
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

ברצינות, איך אפשר אחר כך לטעון שהתקשורת ימנית? אבל איך???
איך אפשר לטעון שהתקשורת לא ימנית? איך???
בהארץ יש גדעון לוי אחד, עמירה הס אחת וקצת עקיבא אלדר.
אבל כותבים שם העצני ישראל רוזן ישראל הראל. נדב שרגאי. יאיר שלג (אה, שלג לא יתקבל בנקודה)
והיו עוד כמה שעזבו לישראל היום כי אדלסון משלם להם יותר כדי להלל ולרומם את ביבי.
פלוני*
הצטרפות: 14 נובמבר 2001, 21:52

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי פלוני* »

_כשהחל המאבק של ארגוני הקרן החדשה לישראל נגד היוזמה לבדיקה מי עומד מאחורי מימון הגופים שעושים דה לגיטימציה לישראל, הסבירו חסידי הקרן כי החקירה מיותרת, מאחר והכל שקוף.
כעת מתברר ששום דבר לא שקוף. להקרן לישראל חדשה ושתי"ל, שמניעים עשרות ארגונים ומהלכים פוליטיים בכל הרמות, מנוהלים מעבר לים בלי שהם חייבים דיווח לאיש. לרשויות בישראל אין שום אפשרות לבדוק מי תורם להן, מהיכן מגיע הכסף ולאן הוא הולך._

אז למה לא פונים למשטרה?
למה לא חוקרים את זה במסגרת המשטרה?
ועדת חקירה של הכנסת רק תאפשר להם להיות עוד יותר מתוחכמים. אתם לא מבינים את זה?
שיחקתם לידיהם...

אגב, זה נכון גם לארגוני הימין, מאיפה לליברמן יש כסף? הכל חוקי?
וברוך מרזל? זה מהעבודה שלו בדואר?

אבל בסדרא, יאללה, אם לא היית מוצאת הצדקות בזה היית מוצאת במקום אחר. ככה זה אידיאלוגיות - זה לא באמת קשור למציאות.
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

פלוני ופלוני אלמונית:
הבעיה הספציפית שאמורה להיות מטופלת (אם כי החוק כמעט עוקר לחלוטין), היא המימון ממדינות זרות.
הבעיה היא בחישה של ממשלות זרות שלא נבחרו בידי הציבור, בתוך הנעשה במדינה שלנו.

פלוני אלמונית: לא שמעתי שאף אחד מהכותבים שהזכרת משדרים בערוץ 10 או כותבים בוואינט. או שאולי ניסית לטעון שאור הלר והעורך של וואינט הם ימנים ושאלו כותרות ימניות????
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

והעורך של וואינט
יון פדר, בתפקידו כעורך, בוחר את הכותרת הראשית באתר.

ונחום ברנע מזגזג במהדורה הכתובה של ידיעות: בטור היום ברנע טוען שגם בממשלת ישראל לא חושבים באמת ש"ההסתה (הפלשתינאית ט א) שלחה את הרוצח".
כנראה שהסתה עובדת רק על יהודים?
(ראו הקריאות נגד ההסתה המסוכנת של הרבנים מאז הימים שלאחר רצח רבין ועד ימינו, פעמיים בשבוע לערך)
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

כנראה שהסתה עובדת רק על יהודים?
אני מאוד מקוה שההסתה לא עובדת על יהודים כי הנה מה שנכתב ב תורת המלך
"חוסמי דרך - תינוקות נמצאים פעמים רבות במצב הזה. הם חוסמים את דרך ההצלה בנוכחותם והם עושים זאת באונס גמור. למרות זאת, מותר להורגם כי נוכחותם עוזרת לרציחה. יש סברא לפגוע בטף אם ברור שהם יגדלו להזיק לנו, ובמצב כזה הפגיעה תכוון דווקא אליהם, ולא רק תוך כדי פגיעה בגדולים".

בנוסף, מותר לפגוע בילדיו של המנהיג כדי להפעיל עליו לחץ. אם פגיעה בילדיו של מלך רשע תפעיל עליו לחץ שימנע ממנו להתנהג ברשעות - אפשר לפגוע בהם. "נעדיף להרוג את הרודפים מאשר להרוג אחרים", מבהירים הכותבים.

[..]
"מצאנו בהלכה שהגויים חשודים באופן כללי בשפיכת דם ישראל ובמלחמה החשד הזה מתחזק מאוד. גם תינוקות שאינם עוברים על שבע מצוות יש שיקול להורגם בגלל הסכנה העתידית שתיגרם אם הם מוחזקים לגדול להיות רשעים כמו הוריהם".

ועוד שאר פנינים. מענין שעל זה לא רק שלא קמה זעקה בימין הקיצוני, אלא גם רבנים בולטים ומחורבנים נתנו הסכמתם לספר הנ"ל. עכשיו הם קיבלו מראה לפרצוף המכוער שלהם.

השם ייקום דמם של כל התינוקות שנרצחו.
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

אז בעיניך מחקר הלכתי הינו שווה ערך לפעולה צבאית אמיצה כמו זו שהיתה? מה זה שייך עכשיו? ברצינות? מתי לאחרונה שמעת על יהודי כלשהו שבכוונה תחילה שיסף בסכין גרון של ילד ישן???
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

זה לא שווה ערך. פעולה זו פעולה ומילים זה מילים. אני הייתי בעד מתן חופש ביטוי לספר הזה למרות שהוא מתועב בעיניי ושגוי מבחינה הלכתית. אבל להשמיע דעה מותר בכל מקרה. בקשר ליהודים שמשספים גרון של ילדים, אז לא זכור לי כזה מקרה, אבל פצצות שהורגות ילדים (חלקם ישנים ליד הוריהם) זה ענין שבשגרה (ויותר אפקטיבי מסכין) וזה לא פחות אכזר. חוץ מזה היתה את המחתרת בבת עין שיועדה דווקא לילדות. מחברי הספר קוראים לרצח של ילדים ואת לא מבינה מה זה שייך ? את מדברת על הסתה פלסטינית נכון ? אז פה אין הסתה ?
הערבים הם אלופים בלעשות פיגועים מזעזעים מחליאים וכו', אבל אנו צריכים לראות את התמונה במלואה ולא להסחף ברגשות.
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

בעיניך רצח מכוון של תינוקת אכזרי ממש כמו הריגה בשגגה בעקבות פעולה צבאית שמכוונת נגד אחרים? אין בעיניך ערך לכוונה?
אתה לא רואה הבדל בכמות ההסתה בקרב הישראלים והערבים - בעיקר בקרב הילדים - אצל הערבים בבית ספר כ"חומר לימוד" שקרי רובו ככולו, להבדיל מהתכנים הפוסט ציונים המפומפמים לילדי ישראל ב"רחוב סומסום", למשל?
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

ספר תורת המלך, נכתב בקור רוח, ועושה רושם שגם בכוונה מלאה.
באשר לפעולות צה"ל, אני לא עוסק בהשוואה ובכמויות כי זו זילות החיים. מה שאני יודע זה שנהרגו מאות ילדים בפעולות צה"ל. זה לא ממש מעיד על נקיון כפיים. ואם תגידי שבמלחמה זה בלתי נמנע אז אני מסכים חלקית. קורים מקרים, אבל לא בכמויות הללו. אבל הנק' היותר חשובה היא שאת המלחמה בכללותה אפשר למנוע וכאן טמונה האחריות האמיתית. בכל מקרה זה די מדכא לדבר על זה ביום כזה (אני העליתי את הנושא והאחריות עלי). לצערי הרב הענינים הללו יכולים להסתבך והסיכוי שאיזה מטומטם ממצרים או אפילו חכם ממצרים יחליט שהוא משגר איזו רקטה - אינו מבוטל כלל. יש מי שדוחף לכיון הזה. חשוב לשמור על פרופורציות ולהתאפק. בשורות טובות לכולנו.
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

אני לא עוסק בהשוואה ובכמויות כי זו זילות החיים
למה? לדעתי חשוב להזכיר ולזכור ש - כן - אנחנו טובים יותר.
גם אצלנו נרצחות נשים ע"י "בני זוגן", אבל אצלנו זה לא ספורט לאומי.
גם אצלנו נעשים מעשי אלימות כנגד הומוסקסואליים, אבל כנגד החוק, ולא במסגרתו.
וגם במלחמה אנחנו פועלים בדרך מוסרית יותר. אולי יותר מדי, אפילו.
למה להתבייש? להיפך! להתפאר בכל אלה ועוד - והלוואי שכל העולם יילך בדרכנו ויהיה יפה יותר.
לוטם_מרווני*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

רק תינוקת? כול בני המשפחה שנרצחו!
כשהלב סגור ואטום אי אפשר לחוש חמלה.
מה שמבדיל אותנו מהרוצחים הוא היכולת לחוש אמפתיה וחמלה. השמלאנים שלנו מצדדים ברוצחים, חומלים עליהם. זו יכולת שיש רק לאנשים טובים. לחוש חמלה. אבל בל נשכח "עניי עירך קודמים". החמלה חיונית יותר למשפחה הנפגעת ולתושבי איתמר ורק אח"כ חיונית, אם בכלל, למרצחים חסרי החמלה.
י*
הצטרפות: 15 ינואר 2003, 02:57

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי י* »

מה שמבדיל אותנו מהרוצחים הוא היכולת לחוש אמפתיה וחמלה. השמלאנים שלנו מצדדים ברוצחים, חומלים עליהם. זו יכולת שיש רק לאנשים טובים. לחוש חמלה. אבל בל נשכח "עניי עירך קודמים". החמלה חיונית יותר למשפחה הנפגעת ולתושבי איתמר ורק אח"כ חיונית, אם בכלל, למרצחים חסרי החמלה.

כל מילה
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

למה? לדעתי חשוב להזכיר ולזכור ש - כן - אנחנו טובים יותר.
במקרה הזה את מתכוונת "פחות גרועים". אני חושב שזה מפחית מחומרת המעשה ומבקש לתת לו לגיטמציה רק כי האחרים, לדעתך, יותר גרועים. ומלכתחילה אינני סבור שאפשר להשוות בין רמת המוסר של אנשים שונים - הנסיבות הן שונות, הן האובייקטיביות והן הסובייקטיביות. הטיעון הזה עולה הרבה בימין וזו פשוט חשיבה עקומה ומעידה שחושביה חסרי בגרות ואופי אמיתי (ועובדה היא שככל שהגיל עולה - ההטיה היא שמאלה). אובססיה של ממש. אמוציות על גבי אמוציות. די מספיק, צאו מזה.

השמלאנים שלנו מצדדים ברוצחים
?
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

הריגה בשגגה בעקבות פעולה צבאית שמכוונת נגד אחרים? אין בעיניך ערך לכוונה?
עין ערך "מכה קלה בכנף"
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

גם אצלנו נעשים מעשי אלימות כנגד הומוסקסואליים, אבל כנגד החוק, ולא במסגרתו.

עין ערך "משכב זכר שווה מיתה" כמו שדוגלים שרים בממשלת ישראל.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

השמלאנים שלנו מצדדים ברוצחים

הכוונה שאם אתה לא מצדיק את פעולות הנקמה שעורכים היהודים או בלשון התקשורת המכובסת "תג מחיר" אז סימן שאתה בעד הרוצחים.
הרי לא יכול להיות מצב שאתה נגד כל הרוצחים כיוון שיהודי לא רוצה ובבודאי שהוא לא רוצה את מישאינו יהודי
לוטם_מרווני*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

הכוונה שאם שמאלני אומר "מגיע לנו" על הרצח באיתמר, כי ככה וכי אחרת, אז הוא מצדד ברוצחים.
או שאומר שהאדמות האלו שייכות לערבים, אז הוא מצדד.
או מאשים את התושבים באיתמר על שהם שם.
הריני להזכיר שכל ישראל כולה היא התנחלות אחת ענקית. בתוך הקו ומעבר לו.
יוטי_בעיר*

הימין בתקשורת הישראלית

לא נכון!
יש סיבה למה העולם והשמאל מתוכח על גבולות 67, לא להתחיל עם דמגוגיות.

מה??? מצדד במה? כשאני אומרת שהתנחלויות נמצאות על קרקעות ערביות זה מצדד ברוצחים?
מה זה השטויות האלה?
בוקרטוב*
הצטרפות: 14 מרץ 2011, 23:24

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי בוקרטוב* »

מה זה השטויות האלה
השטויות האלה רוצחות אנשים...
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

יש סיבה למה העולם והשמאל מתוכח על גבולות 67
יש עוד צד לסכסוך, חוץ מהעולם והשמאל. ממליצה לך להתעדכן בעמדתו.
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

הכוונה שאם אתה לא מצדיק את פעולות הנקמה שעורכים היהודים או בלשון התקשורת המכובסת "תג מחיר" אז סימן שאתה בעד הרוצחים.
D-:

הכוונה שאם שמאלני אומר "מגיע לנו" על הרצח באיתמר, כי ככה וכי אחרת, אז הוא מצדד ברוצחים.
אני לא אמרתי כך ולא חושב כך ולא שמעתי שום שמאלני אומר זאת. ואם בכ"ז אשמע - זו בודאי לא דעת רוב השמאלנים. אני מאוד מבקש שתחזרי בך. איך היית מרגישה אם היו אומרים עליך אותו דבר ?

גם זאת לא אמרתי, אלא אמרתי ששני העמים רואים את האדמה כשייכת להם וזאת דעתם הכנה, ולכן הפתרון הטוב ביותר הוא לחלק.

או מאשים את התושבים באיתמר על שהם שם.
את הבוגרים שביניהם, אך לא לקטנים ולא לגדולים, מגיע להרצח על כך.
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

מענין לראות את תגובת נטורי-קרתא . אינני מסכים לדעתם, אבל מה שמענין לראות זה שהם מפרידים לצורך הענין, בין מתנחלים (או חלקם לפחות), לשאר ישראל. וזה מפליא מעט, כי הם נגד הציונות בכללותה. בכל מקרה עקב רגישות הדברים אדגיש שוב, שאיני מסכים לדעתם בענין הזה.
קוראת*
הצטרפות: 26 מאי 2003, 23:12

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי קוראת* »

http://idanlandau.com/2011/03/14/lost-m ... om-itamar/

אדם חולה בעיניי.
אין טעם בכלל להתייחס לדברים שכתב.
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

למה לא להתייחס? יש דווקא התייחסויות מאוד יפות וענייניות בתגובות לפוסט.
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

למה חולה ?
קחו את הזעזוע הזה שעכשיו כולנו מרגישים (אפילו שמאלנים), ויטה לבכם לזעקת ההרוגים כולם. גם בצד השני יש מראות דומים כענין שבשגרה. כשזה קורה לנו, פתאום אנו מבינים. המשחק הזה בהם עושים בכוונה ואנחנו בכוונה אבל פחות, זה פשוט הופך את הדיון בהרג ילדים לדיון לגיטימי. מן דרך נלוזה להכשיר זאת. זה אסור בתכלית האיסור - גם אם זה יעלה לנו בחיינו.
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

זה פשוט הופך את הדיון בהרג ילדים לדיון לגיטימי
להיפך. הטשטוש וחוסר האבחנה בין הדרך שלנו לדרך שלהם, היא שגורמת לזלזול ולפיחות בערך החיים. זו בדיוק הדרך להכשיר מעשי טבח בתינוקות ובחפים מפשע. כי אם בכוונה ובטעות זה אותו הדבר, אז יאללה בכיף! גם אני יכול!
לפעמים ילד אחד שלי פוגע בטעות בילד אחר שלי, ואז הנפגע "מחזיר" לראשון. אני תמיד מבדילה ומדגישה: "הוא עשה לך בטעות, ואתה עשית לו בכוונה. בטעות זה לא נורא, אבל בכוונה זה לא יפה".
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

_או שאומר שהאדמות האלו שייכות לערבים, אז הוא מצדד. הן באמת שייכות
או מאשים את התושבים באיתמר על שהם שם._ נכון זה לא בסדר שהם שם,
אבל תתפלאי איני מצדד ברצח
טול_טול*
הצטרפות: 25 מאי 2009, 19:11
דף אישי: הדף האישי של טול_טול*

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי טול_טול* »

תודה זכרונות על הקישור לפוסט של עידן לנדו, לדעתי ממש לא חולה אלא מרתק ואני מסכימה עם דבריו, למרות ובגלל שאני מזועזעת מהרצח ולא יכולה להבין ולהצדיק רצח כלשהוובוודאי שלא רצח של ילדים. (הפיגוע הילידי שממש זעזע אותי יותר מלשסף גרון של תינוקת היה הפיגוע במסעדת מקסים בחיפה, בגל ששם הייתה מחבלת מתאבדת שהתפוצצה סמוך לעגלת תינוק, איכשהו כשאשה עושה את זה זה אפילו יותר מזעזע בעיני).

גלשתי קצת בבלוג שלו ואני מקשרת לפוסט כתיבה פוליטית: אל מי, על מה, לשם מה שמסביר שכתיבה פוליטית לא מיועדת לאנשים שלא חולקים איתך את אותו עולם הערכים, או במילותיו: "האם ניתן לצפות שטקסט פוליטי שהאחד יכתוב ישפיע במשהו על עמדותיו של השני? אין סיכוי שבעולם. עולם ערכי הוא לא אופנה קלוטה מן הרוח; הוא מערכת מסועפת של נראטיבים אישיים וקולקטיביים, טעמים וזיקות לאנשים ולמסורת, חינוך מהבית וחינוך מהרחוב, וכולם ספוגים ברגשות עזים של חובה או איבה. איזה טקסט בן 500 או 800 מילה, חריף ככל שיהיה, יכול לסדוק חומה בצורה כזאת? "
זאת הסיבה שבד"כ אני לא כותבת בדפים פוליטיים.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

כותרת ראשית בוואינט בעקבות ניצחונם האמיץ של הלוחמים הערבים עזי הנפש את התינוקת המסוכנת מאיתמר: "מתנחלים יצאו לפעולות תג מחיר".
באמת, איזו כותרת "שמאלנית"!
הרי קודם היה "תג מחיר" שבו נערך פוגרום בפלסטינים כי המתנחלים זועמים על הממשלה. (ומתי הם לא זועמים?) ורק אחר כך הרצח באיתמר. אם היה שמץ של שמאלנות בכותרת, לא היו כותבים תג מחיר אלא פוגרום!

דרך אגב, כנראה שפלסטיני אחד או שניים, קראו את פסק ההלכה "תורת מלך" שתורגם למוסלמית, ומיהרו לאיתמר לבצע את פסק ההלכה.

נכון אין סיכוי שבעולם אבל אסור בשום פנים להשאיר את הבמה לימנים שמנסים ליצור את הרושם שהדיעות שלהם הם דיעות העם כולו.
תודה לאל, יש כאן המון אנשים שחושבים שהימין טועה ומטעה, ולא שותקים.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

להיפך. הטשטוש וחוסר האבחנה בין הדרך שלנו לדרך שלהם, היא שגורמת לזלזול ולפיחות בערך החיים. זו בדיוק הדרך להכשיר מעשי טבח בתינוקות ובחפים מפשע. כי אם בכוונה ובטעות זה אותו הדבר, אז יאללה בכיף! גם אני יכול!
מה שהם עושים נובע קודם כל מכך שלנו יש מדינה (בינתיים) ולהם אין מדינה (בינתיים).
כשלא היתה לנו מדינה, אז הימין שלנו עשה אותו דבר בדיוק. יריות על אוטובוסים. פצצות בשוק. ועוד. שום דבר מוסרי לא היה במעשים של הטרוריסטים היהודים ההם. התקשורת ה"השמאלנית" של היום, מסתירה אותם, אך מהעיתונים של הימים ההם אי אפשר למחוק כלום. בארכיונים הם עדיין קיימים ואפשר לבדוק, לפני שיבוא מישהו לקרוע את העיתונים האלה כדי לשכתב את ההיסטוריה, כמו שעושים היום עם "מורשת המחתרות". אולי ח"כ אלדד עוד שומר בבית את הספרים על "מעשי הגבורה" האלה של הימין היהודי שאבא שלו כתב מתוך כוונה להלל ולשבח את הגיבורים "והשהידים" שלנו. הספרים האלה אזלו מהשוק, או שאולי גם הבינו את הבושה בהוצאתם לאור, והם גם נמחקו ברשימות כתביו.
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

אם בכוונה ובטעות זה אותו הדבר
מעל אלף ילדים פלסטינים נהרגו וקולם זועק מן האדמה. האם הכל טעות ? כמה יעדים יש לחיסול וכמה הרוגים סביבם. האם זה הכל טעות ? נשגב מבינתי איך תותחים שיורים לעבר אוכלוסיה אזרחית צפופה יכולים לפגוע "בול". אפילו הפצצות ה"חכמות" של ארה"ב הורגות המוני חפים מפשע, קל וחומר פצצות טיפשות מחיל התותחנים שלנו. אם אתה מטיל פצצה בלב אוכלוסיה אזרחית במה זה שונה ממחבל מתאבד ? כמה "טעויות" הדעת יכולה לסבול ? (וברור שרוב הפעולות אינן כאלה, אבל מיעוט הפעולות הסוררות הללו קורה באופן קבוע). מאות הרוגים בשנה ב"טעות".
שנית, על אחת כמה וכמה אם אומרים בצדק שרוב הסיכויים שבמלחמה יהיו טעויות, אז צריך לחשוב 7 פעמים לפני שיוצאים למלחמה. ברור שמי שבראש הפירמידה אחראי יותר. לצערי הרב, ישראל מסרבת לשנות סיטואציה שבברור מובילה להרג חפים מפשע משני הצדדים. גם פלסטין לא רוצה לשנות מצב זה לדעתי, אולם, איננו זקוקים לאישורים. האם באמת עשינו כל מה שביכולתנו למנוע זאת ?
הימין הוא פשוט רב-אמן בהתממות. הכל ב"טעות", הכל "בלית ברירה". צר לי טליה אבל אם את באמת חושבת כך את מאוד תמימה. האפשרות השניה היא שאת משקרת. אינני רואה אפשרות אחרת.
אם היה שמץ של שמאלנות בכותרת, לא היו כותבים תג מחיר אלא פוגרום!
יפה
אולי ח"כ אלדד עוד שומר בבית את הספרים על "מעשי הגבורה" האלה של הימין היהודי שאבא שלו כתב מתוך כוונה להלל ולשבח את הגיבורים "והשהידים" שלנו.
ליבוביץ עשה מישראל אלדד (האב) קציצות. למשל בסרט "ליבוביץ במעלות" (נמצא ברחבי הרשת למשל באתר עמותת "לשמה"). כשל' מת, ישראל אלד, לא ידע להגיד מלה טובה, למרות שראו את ההערצה בעיניו והכבוד, כאשר הוא דיבר איתו. האגו שלו לא נתן לו. יצא מבחינתי קטן. הבן לעומת זאת, חימם את ליבי כאשר אמר כמה מילים טובות לאחר מות ל'. וניכר שפיו וליבו היו שווים.
ח_אלפשה*

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי ח_אלפשה* »

נשגב מבינתי איך תותחים שיורים לעבר אוכלוסיה אזרחית צפופה יכולים לפגוע "בול"
נכון. בגלל זה התותחנים לא יורים פגזים לעבר אוכלוסיה אזרחית צפופה .
ח_אלפשה*

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי ח_אלפשה* »

מעל אלף ילדים פלסטינים נהרגו וקולם זועק מן האדמה.
מאות הרוגים בשנה ב"טעות".
מאיפה אתה מביא את המספרים האלה?

מוחמד עבדאללה סולימאן א-זאק - בן 14, תושב עזה, נהרג ב-29.08.2006 בעזה מירי טיל ממסוק.
איך אתה סופר אותו?
בשיטת "בצלם" הוא קורבן חף מפשע.
הג'יהאד האיסלמי טוען אחרת.
http://www.news1.co.il/Archive/003-D-39348-00.html
דג_שמך*
הצטרפות: 16 מרץ 2011, 20:42

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי דג_שמך* »

עדיין אני חושב שיש הבדל בין פצצות (לטובת העניין פצצות "טפשות" של תותחים ישראלים שוות ערך מבחינתי לטילי קאסם שמשוגרות מעזה) לבין שחיטת ילדים במיטותיהם.

אתה באמת חושב כך ? אתה רציני ?

_מוחמד עבדאללה סולימאן א-זאק - בן 14, תושב עזה, נהרג ב-29.08.2006 בעזה מירי טיל ממסוק.
איך אתה סופר אותו?
בשיטת "בצלם" הוא קורבן חף מפשע.
הג'יהאד האיסלמי טוען אחרת._

ולכן מותר להרוג את כולם ?
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

ולכן מותר להרוג את כולם ?
כן. לפי פסק ההלכה "|תורת המלך"
איתמר*
הצטרפות: 15 פברואר 2003, 22:54

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי איתמר* »

בספר תורת מלך כתוב בפירוש שאסור להרוג גוי, בכלל כל הדיון בהריגת גוי הינו האם האיסור מדאורייתא או משבע מצוות בני נוח החלות גם על היהודים.
מקרה הפוך למה שקרה באיתמר היה אסור לדעת כל הפוסקים
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

ממש ממש לא!!

ישראל הוקמה על פי החלטת האו"מ.
גבולות 67 / 48 עוצבו במלחמה שלא ישראל יזמה, ושבאמת נועדה להשמדתה. הגבולות הוכרו כגבול רשמי על ידי מרבית מדינות העולם.

הגדה המערבית ועזה, שנכבשו ב 1967 היו ללא שלטון מוכר, והסיפוח שנעשה על ידי ישראל, לא הוכר על ידי אף אחד בעולם. גם לא על ידי ידידי ישראל. גם לא על ידי רבים מאוד, אחוז ניכר ביותר מבני העם הישראלי והעם היהודי.

אתם מנסים להשכיח. אתם מנסים לטשטש. אתם מנסים לבלבל את דעתנו. אבל לא תצליחו.
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

תראו את הטינופת הזה, הרב של צפת שאומר נקמה זה לא מילה גסה . אותו ראש שאמר שאסור למכור דירות לערבים וצריך לחקור מקורות מימון וכן הלאה. אני מציע שנחקור את מקורות המימון של הזבל הזה. ימצאו שמממנת אותו המדינה החילונית. הוא מתעלם ממה שההלכה אומרת על איש שדתו היא מקצועו ומקבל משכורתו ממחללי שבת בפרהסיה, בועלי נידות ואוכלי טריפות. ולא רק את משכורתו אלא הם גם קובעים לו את גבולות הגזרה. יודונאצי.
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

יש הבדל אפילו בין ירי פצצות לתוך אוכלוסיה אזרחית (ואפילו במתכוון) בתוך מלחמה (ולמרות שדעותי יהיו מוגדרות כאן כימני - מגדיר גם את ירי הקאסם מצד החמאס לירי מלחמתי מבחינתם, ולכן גם מצדיק ירי דומה מצידנו) לבין שחיטת ילדים ותינוקות באופן ידני במיטותיהם !
אם כבר יש הבדל והוא לא טכני בלבד, אז הוא לא לטובתנו. מלעשות את זה באופן "ידני" (כלשונך). במקרה האחרון ברור שאו שהאדם משוגע לגמרי (האפשרות היותר סבירה) או שהאדם משוכנע מאוד מאוד בצדקתו (כי לאדם שאינו משוגע, זה הדבר הכי מזעזע שיכול להיות). שתי האפשרויות הללו עדיפות בעיניי על להטיל פצצה ולהרגיש מכה קלה בכנף. או תותחנים שדווקא כן ירו לתוך כפרים למשל כפר כנא בלבנון ובכלל כמה מקרים שפורסמו בתקשורת (גם בעזה לא רק בלבנון וגם פגזי טנקים לא רק תותחנים). אם הם לא יורים פגזים לתוך אוכלוסיה צפופה אז למה הם שם בדיוק ? איפה אין אוכלוסיה צפופה בעזה ? המציאות שלנו מראה שרוב הרצח מתבצע כך. האחים עופר גורמים לסרטן בדיוק כך. אתה חושב שזה עדיף ? זה לא עדיף - לא מוסרית ולא מבחינה מעשית.
המילה "בשנה" הוספה בטעות (למרות שיש שנים שנהרגו גם מעל מאה ילדים). אבל אינני מעונין להכנס לפרטי כל אירוע ואירוע ולספור גופות ילדים - על זה בדיוק אני מדבר ! אין זה ראוי בכלל לעשות חישובים שכאלה. אסור להרוג ולו ילד אחד ! לא בכוונה, ואף כל עוד לא עשינו כל מה שביכולתנו למנוע הרג זה - אנו אשמים. בנושא הזה אין יותר ואין פחות כיון שהעבירה חמורה כל-כך. חבל שאינכם מודים בעוולות שהן מנת חלקנו ועוסקים בהשוואה לעוולות של עם אחר. זו בריחה מאחריות. זה חוסר בגרות. זו השתתפות בפשע.
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

שִׁמְעוֹן וְלֵוִי, אַחִים--כְּלֵי חָמָס, מְכֵרֹתֵיהֶם. בְּסֹדָם אַל-תָּבֹא נַפְשִׁי, בִּקְהָלָם אַל-תֵּחַד כְּבֹדִי: כִּי בְאַפָּם הָרְגוּ אִישׁ, וּבִרְצֹנָם עִקְּרוּ-שׁוֹר. אָרוּר אַפָּם כִּי עָז, וְעֶבְרָתָם כִּי קָשָׁתָה; אֲחַלְּקֵם בְּיַעֲקֹב, וַאֲפִיצֵם בְּיִשְׂרָאֵל.
(יעקב "מברך" את בניו שמעון ולוי שנקמו את נקמת דינה אחותם והרגו את אנשי שכם).
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

בספר תורת מלך כתוב בפירוש שאסור להרוג גוי,
לא קראתי את הספר, ולפני רק הציטוטים שהובאו כאן. איך זה מתישב עם הציטוטים הנ"ל ?
עד כמה שידוע לי אלוהים לא אסר רצח בגן עדן ובכ"ז תבע את דמי הבל מידי קין ! ללמדך שיש דברים שהם מובנים מאליהם. קל וחומר כאשר מדובר בילדים.
טליה_אלמתן*

הימין בתקשורת הישראלית

לכן מותר להרוג את כולם ?
אתה מכיר דרך אחרת להילחם? אולי רובי לייזר שרק משתקים ובסוף המלחמה משחררים את כל הלוחמים שנתפסו בזכות הרובים המשוכללים?

בערך - מי שהביא את הלחימה אל תוך השטח האזרחי זה האויב, ועל כן האחריות וגם האשמה היא עליו. האויב לקח את בני הערובה - הם בידיו ולא בידינו. החובה של הממשלה שלנו היא בראש ובראשונה להגן על אזרחיה שלה, ולא על בני הערובה של האויב.
ח_אלפשה*

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי ח_אלפשה* »

או תותחנים שדווקא כן ירו לתוך כפרים למשל כפר כנא בלבנון ובכלל כמה מקרים שפורסמו בתקשורת (גם בעזה לא רק בלבנון וגם פגזי טנקים לא רק תותחנים). אם הם לא יורים פגזים לתוך אוכלוסיה צפופה אז למה הם שם בדיוק ? איפה אין אוכלוסיה צפופה בעזה ?
אתה ממשיך להפיץ שקרים.
תן מקרה אחד שבו תותחנים הפגיזו עיר בגדה או בעזה.
כפר כנא הוא בלבנון! האם אנחנו כובשים את לבנון?

איפה אין אוכלוסיה צפופה בעזה ?
תפתח google earth ותראה שגם ברצועצ עזה יש שטחים פתוחים.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

לא!! מה פתאום!! אנחנו לא כובשים בגדה, אז איך אפשר להגיד שאנחנו כבשנו בלבנון?
אף פעם לא כבשנו. בסך הכל אנחנו נכנסים לנקות את השטח. לאסוף את הנשק. לעשות סדר. להרחיק את הקטיושות. (או הקאסמים, או מה שלא יהיה). לתת להם טיפול רפואי. ובעיקר בעיקר, אנחנו נכנסים כדי לשמור על טוהר הנשק. כי אנחנו הצבא המוסרי ביותר בעולם.

נכון! יש בעזה הרבה שטחים פתוחים שצהל פתח בהפגזות וניקה את השטח ועשה סדר... (השלם את החסר)

לעומת זאת בישראל הכל צפוף ואנחנו זקוקים למרחב מחייה.
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

לכותב\ת מעלי , שאפו, :-) |Y|.
חבר'ה תחליטו - או שאתם אומרים שהרג מבוצע ע"י פצצות ולפיכך לשיטתכם הוא יותר מוסרי, או שהתינוקות שהובאו בקישור למעלה (כדאי שתעיפו מבט), נהרגו באופן ידני (כלשון tknubh) במיטותיהם, אני מניח.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/841/189.html זה מקרה של פעיל שלום ידוע, ששלוש מבנותיו נהרגו מהפגזה. המקרה הזה ידוע מאוד ואומת ע"י ישראל ואף ישראל באופן חריג התנצלה עליו. אותו אדם טוב, המשיך להיות פעיל שלום גם לאחר המקרה.
מבצע עופרת יצוקה הוא עוד דוגמא בולבטת. הפגזות מהאויר מהים והיבשה.
תבקשי מאה דוגמאות אביא לך מאה דוגמאות. אם כל ההרג הזה היה מתבצע מM16 היו אצלנו הרבה יותר הרוגים.

בערך - מי שהביא את הלחימה אל תוך השטח האזרחי זה האויב, ועל כן האחריות וגם האשמה היא עליו.
האחריות היא גם עליו. אבל אם את יורה על תינוק, אפילו שהוא בן ערובה, אז את רצחת את התינוק. נקודה. אין לך מנוס מהאחריות הזו. אסור להרוג חפים מפשע. לא משנה מה המחיר. זה הערך שלי ואני לא יודע עוד מה לומר בנידון.
בערך_מוחלט*

הימין בתקשורת הישראלית

אז מותר להפיל פצצות אל אזורי אוכלוסיה, אם אנו לא "כובשים". ואם לא זורקים פצצות מותר לכבוש.
והוא רחום יכפר עוון.
ח_אלפשה*

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי ח_אלפשה* »

אז מותר להפיל פצצות אל אזורי אוכלוסיה, אם אנו לא "כובשים". ואם לא זורקים פצצות מותר לכבוש.
מצד אחד מדברים על הכיבוש המשחית.
ומצד שני אתה מביא דוגמא ממקרה שקרה ב מלחמה עם מדינה שאף גרגיר שלה לא כבוש על ידינו ובכל זאת מתעקשת להילחם בנו!

זה מקרה של פעיל שלום ידוע, ששלוש מבנותיו נהרגו מהפגזה.
למיטב ידיעתי מדובר בפגז טנק ולא תותח.
גם זה קרה תוך לחימה לאחר פינוי רצועת עזה כשלמרות הפינוי קסאמים נורו משם יום יום. ולאן הקסאמים נורו? הפתעה הפתעה. לעבר ריכוזי אוכלוסיה אזרחית.

תבקשי מאה דוגמאות
אני גבר.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

גם זה קרה תוך לחימה לאחר פינוי רצועת עזה כשלמרות הפינוי קסאמים נורו משם יום יום. ולאן הקסאמים נורו? הפתעה הפתעה. לעבר ריכוזי אוכלוסיה אזרחית.
זה ידוע שהם יורים לעבר ריכוזי אוכלוסיה ואנחנו רק יורים ירי אזהרה. ירי להרתעה בלבד. רק כדורי גומי. אנחנו לא כובשים, אנחנו רק מפנים את השטח.

אני תוהה, אם אתם מתעקשים להגיד כל הזמן שהשמש זורחת בערב ושוקעת בבוקר, כי אתם סבורים שבסוף גם אני אשתכנע? (אין סיכוי!) או שאתם באמת מאמינים בהבל הזה?
כמו שאומרת עדי אשכנזי, מה זה השטויות האלה?
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

למיטב ידיעתי מדובר בפגז טנק ולא תותח.
סליחה! סליחה! סליחה!
זה כבר הבדל ממש ממש מהותי!.
אם הן נהרגו רק מפגז של טנק ולא מפגז תותח, אז זה לא נקרא שהן נהרגו. זה נקרא - הן מצאו את מותם. (למי שלא הבין - הן הלכו לעבר פגז תותח לחפש את מותם, אבל מצאו אותו דוקא מהצד של פגז טנק.
בטח אריאלה טילפנה אליהן.
אבישג_איתמר*
הצטרפות: 17 מרץ 2011, 12:08

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי אבישג_איתמר* »

נקמה זו אכן לא מילה גסה
נקמה זו הרתעה
ומי שמושיט את הלחי השנייה, סביר להניח שיחטוף עוד סטירה
ובערך מוחלט - אני תוהה אם את הכינויים שהדבקת לתלמיד חכם ורב בישראל היית מדביק על מישהו אחר ומה היה קורה אם הייתי מכנה בכינויים כאלה אנשי שמאל בכירים (בטח היו מאשימים אותי בהסתה לרצח או משהו דומה)
כתלמידו של מי שכינה את נוער חברון - היטלר יוגנד וקרא למתנחלים נאצים, לא ממש מפתיע שכך גם אתה מתבטא.
ח_אלפשה*

הימין בתקשורת הישראלית

שליחה על ידי ח_אלפשה* »

למי שלא הבין - הן הלכו לעבר פגז תותח לחפש את מותם
למי שלא הבין - יש הבדל בין הפגזה ארטילרית (תותחים) על שטח מאוכלס לבין ירי טנק, שהנזק שלא מוגבל יותר ונעשה מטווח קרוב יותר, לרוב תוך כדי לחימה.
וזה לפי אותו הגיון בדיוק כמו ש אם כל ההרג הזה היה מתבצע מM16 היו אצלנו הרבה יותר הרוגים.

וזה בדיוק כמו שהילדים באיתמר מצאו את מותם כי קפצו על סכין חדה.
פלוני_אלמונית*

הימין בתקשורת הישראלית

_נקמה זו אכן לא מילה גסה
נקמה זו הרתעה
ומי שמושיט את הלחי השנייה, סביר להניח שיחטוף עוד סטירה_
כלומר, עכשיו זה בסדר לשחוט תינוקות ערביים. (ובמקביל, להמשיך להאשים את הפלסטינים שהם חיות האדם). עניין של זמן עד שזה יקרה.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”