ההולכת באתרים
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:44
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_באתרים*
ההולכת באתרים
תודה רבה
בהמשך יתווספו מהגיגי
בהמשך יתווספו מהגיגי
-
ההולכת באתרים
למרות שרציתי דף למען הסדר הטוב, אני מרגישה קצת לא נעים. כאילו ממרכזת אלי את תשומת הלב. האם אני מוכנה לכך? האם אני מסוגלת להפוך לנושא של שיחות מסוימות?
לא יודעת. קצת מלחיץ.
בכל אופן, אני נשואה (קצת יותר משנה), ללא ילדים, גרה במרכז ובעלת כמעט תואר שני (במהרה בימינו אמן). מאוד נהנית לקרוא באתר ולמדתי ממנו המון דברים שעד אז בכלל לא חשבתי עליהם ולא עלו לי בתודעה.
איך הגעתי לאתר? היתה כתבה בלאישה על רני וחדוה כשר שהקימו מין אתר קהילתי שכזה. הקשתי את הכתובת ו........ התמכרתי. מאז זה הדף החביב עלי (סובלת מהתמכרות קשה) למרות שאני בעיקר קוראת. אבל עכשיו העזתי לצאת בקריאה לדף בית אישי.
אני תמיד מתפעלת מיכולת הכתיבה המדהימה של האנשים כאן. תמיד נדמה לי שאין לי את זה.
לא יודעת. קצת מלחיץ.
בכל אופן, אני נשואה (קצת יותר משנה), ללא ילדים, גרה במרכז ובעלת כמעט תואר שני (במהרה בימינו אמן). מאוד נהנית לקרוא באתר ולמדתי ממנו המון דברים שעד אז בכלל לא חשבתי עליהם ולא עלו לי בתודעה.
איך הגעתי לאתר? היתה כתבה בלאישה על רני וחדוה כשר שהקימו מין אתר קהילתי שכזה. הקשתי את הכתובת ו........ התמכרתי. מאז זה הדף החביב עלי (סובלת מהתמכרות קשה) למרות שאני בעיקר קוראת. אבל עכשיו העזתי לצאת בקריאה לדף בית אישי.
אני תמיד מתפעלת מיכולת הכתיבה המדהימה של האנשים כאן. תמיד נדמה לי שאין לי את זה.
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
ההולכת באתרים
ברוכה הבאה,
ותתחדשי על דף בית אישי! @}
ותתחדשי על דף בית אישי! @}
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
ההולכת באתרים
ברוכה הבאה
-
ההולכת באתרים
תודה למברכים
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
ההולכת באתרים
יש לי תאומה וירטואלית?!?
תתחדשי על דף הבית
תתחדשי על דף הבית
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2005, 12:35
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_ליה*
ההולכת באתרים
טוב, הקדימו אותי. אז מחקתי את מילות הפתיחה המרגשות שלי
ואני משאירה רק זר פרחים לסיפתח @} @} @} @}
ברוכה הבאה.
ועוד משהו: גם אני חשבתי שאני מאותגרת מחשוב, אבל הכל פה כל כך נוח שזה מעולה למאותגרים.
תנסי לקרוא את הוראות שימוש (נדמה לי) ותראי - תוך דקות את שולטת ביד רמה בכל פונקציה נדרשת,
כולל הבעות בצ'יק צ'ק . יש אפילו מגרש משחקים שאפשר לעשות בו פדיחות בלי חשבון, עד שמצליחים.
בהצלחה (-:
ואני משאירה רק זר פרחים לסיפתח @} @} @} @}
ברוכה הבאה.
ועוד משהו: גם אני חשבתי שאני מאותגרת מחשוב, אבל הכל פה כל כך נוח שזה מעולה למאותגרים.
תנסי לקרוא את הוראות שימוש (נדמה לי) ותראי - תוך דקות את שולטת ביד רמה בכל פונקציה נדרשת,
כולל הבעות בצ'יק צ'ק . יש אפילו מגרש משחקים שאפשר לעשות בו פדיחות בלי חשבון, עד שמצליחים.
בהצלחה (-:
-
ההולכת באתרים
תודה לכולם.
-
- הצטרפות: 18 אוגוסט 2005, 03:06
ההולכת באתרים
המקדחה של חברת בוש עם מצב רגיל/רטט. מגיעה עם מזוודה. אם תרצו גם מקדחים יש מקדחי קובלט לברזל/עץ בכל הגדלים בתוספת 200 ש"ח.
-
- הצטרפות: 02 יוני 2005, 20:32
- דף אישי: הדף האישי של סבתא_לשמונה*
ההולכת באתרים
בטעות הכנסת לדף שלי משהו שהיה מיועד כנראה ל שרית אמיר.
אניאעביר אליה.
אניאעביר אליה.
-
- הצטרפות: 06 יולי 2005, 23:41
- דף אישי: הדף האישי של הגמד_חיוכון*
ההולכת באתרים
תודה כפרית...
<גמד במצברוח מאוהב...>
<גמד במצברוח מאוהב...>
-
ההולכת באתרים
אולי זה לא הדף הנכון אבל יותר נוח לי לכתוב בדף שלי. זה מאוד מפריע שבויכוחים שנוגעים לשושו ושחר יש כמה אנשים שהם כותבים קבועים פה באתר שמתסיסים את הדיון באצטלה של כינויים שונים מהכינויים הרגילים שלהם. לדעתי זוהי פחדנות. אולי אותם אנשים לא רוצים להצטייר כווכחנים או כ"לא נחמדים" ולאן מופיעים בכסות אחרת. לי זה מאוד צורם.
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
ההולכת באתרים
ויבק= לנל"ק = לידה נרתיקית לאחר קיסרי (כשאת עברת בעבר לידה קיסרית יולדת לידה נרתיקית זה לנל"ק או באנגלית VBAC- Vaginal Birth After Ciserian)
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2005, 15:02
- דף אישי: הדף האישי של הדס_מצוי*
ההולכת באתרים
לא יודעת אם אנחנו באותו תחום (-:
באיזה את?
ולגבי המעבדה- היא הכל בשבילי חוץ ממייאשת. כשאני שם אני מרגישה כמו שהחבדניקים אומרים ש"אים יאוש בעולם". אבל עכשיו אני קצת חולה אז זה משפיע לי על כל החיים.
באיזה את?
ולגבי המעבדה- היא הכל בשבילי חוץ ממייאשת. כשאני שם אני מרגישה כמו שהחבדניקים אומרים ש"אים יאוש בעולם". אבל עכשיו אני קצת חולה אז זה משפיע לי על כל החיים.
-
- הצטרפות: 17 יולי 2005, 18:15
- דף אישי: הדף האישי של תלתל_בתוך_תלתל*
ההולכת באתרים
שבת שלום!
@}
@}
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2006, 20:29
- דף אישי: הדף האישי של אורי_ה*
ההולכת באתרים
תודה על הברכות בדף סיעור המוחות. ובלית ברירה אני נאלצת להסכים שהקטנטן שלי מתוקון.
-
- הצטרפות: 20 מאי 2005, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של רונ_צ'ה*
ההולכת באתרים
הי, התואר הראשון שלי הוא בתחום הכי לא קשור בעולם - תיאטרון:-)
את הלימודים שלי אני עושה במסגרת התוכנית להסבת אקדמאים בבילינסון. תוכנית מקוצרת של שנתיים וחצי במקום ארבע - קריעה רצינית, אבל בהחלט אפשרית, ומאד מאד מעניינת. יש לי השגות על חלק מדרכי ההתנהלות של בית הספר, אבל החוויה הלימודית והאנושית היא מרתקת. אם תרצי עוד פרטים, תגידי, אני אשמח לחלוק.
את הלימודים שלי אני עושה במסגרת התוכנית להסבת אקדמאים בבילינסון. תוכנית מקוצרת של שנתיים וחצי במקום ארבע - קריעה רצינית, אבל בהחלט אפשרית, ומאד מאד מעניינת. יש לי השגות על חלק מדרכי ההתנהלות של בית הספר, אבל החוויה הלימודית והאנושית היא מרתקת. אם תרצי עוד פרטים, תגידי, אני אשמח לחלוק.
-
- הצטרפות: 14 ספטמבר 2004, 18:44
- דף אישי: הדף האישי של מירוסלב_כאן*
ההולכת באתרים
שלום לך וברוכה הבאה.
אני תמיד מתפעלת מיכולת הכתיבה המדהימה של האנשים כאן. תמיד נדמה לי שאין לי את זה. אין ספק שאם יש לך מה לומר, אז גם אם לא תכתבי ברמות שאנשים פה מגיעים אליהם זה בסדר גמור, לפחות מבחינתי. את תמיד מוזמנת לדף שלי, שם יהיה לך בית חם.
אני תמיד מתפעלת מיכולת הכתיבה המדהימה של האנשים כאן. תמיד נדמה לי שאין לי את זה. אין ספק שאם יש לך מה לומר, אז גם אם לא תכתבי ברמות שאנשים פה מגיעים אליהם זה בסדר גמור, לפחות מבחינתי. את תמיד מוזמנת לדף שלי, שם יהיה לך בית חם.
-
ההולכת באתרים
היה מאד מדליק. העבודה שלי בתחום הייתה פחות נעימה מבחינתי - ניהלתי תיאטרון פרינג' קטן כמעט שנתיים, ועזבתי שם עם המון משקעים. האנשי בתחום לא קלים, והרגשתי ש.. זה אוכל אותי, לא כיף לי, לא נעים לי, ואני סוחבת המון הביתה - וזה מה שהכי לא התאים לי.
-
- הצטרפות: 29 אוקטובר 2005, 11:01
- דף אישי: הדף האישי של מסע_לעצמי*
ההולכת באתרים
תודה לך @}
-
ההולכת באתרים
תיאטרון פרינג' הוא בעצם תיאטרון לא ממש ממסדי, את יודעת - אנשים שעוסקים בתיאטרון תנועה, תיאטרון חפצים, פנטומימה, מיצגים וכו'. זה אחלה, וזה מאד מאד מאד מעניין, אבל התחום הזה קשה בטירוף - גם כי האנשים קשים מאד (מאד אגוצנטריים, מאד תובעניים) וגם בעיקר בגלל שאין תקציב לכלום... יש סבסוד של תאטראות ממוסדים בארץ, ויש סבסוד מסוייםלתיאטרון פחות ממסדי, אבל התקצוב לנושא שואף לאפס, ויש לא מעט קבוצות שמתחרות על הכסף הזה, מה שגורם גם לתיאטראות לא ממוסדים לעשות הרבה פרוייקטים שנועדו לכסות את החובות, במקום לעשות אומנות. זה כמובן לא תורם לאוירת העבודה... עשיתי את זה שנתיים, קרעתי את עצמי בעבודה, ובשעות מטורפות ובהמון לחץ, ואז החלטתי שמספיק לי. אני מאד אוהבת לראות מופעים של התיאטרון שלי (לשעבר), אבל אני לא רוצה לחזור לעבוד בתחום.
-
- הצטרפות: 31 אוגוסט 2004, 15:16
- דף אישי: הדף האישי של בר_עדש*
ההולכת באתרים
מצטער על ההערה לגבי ההתעשרות. אכן היתה צינית ומיותרת.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
ההולכת באתרים
כיצד להבריק ריצפה העשויה מפלחי שיש וכיצד לנקות כתמים ממנה?
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2005, 21:37
- דף אישי: הדף האישי של הפלא_ופלא*
ההולכת באתרים
אהלן
יש בה טפלון
לא היתה בשימוש (אולי פעם 1 אצל אמא של בעלי)
לא שווה לשלוח בדואר (כבדה)
אין תמונה - עגולה וגדולה (בערך 30 ס"מ קוטר )
זהו
יש בה טפלון
לא היתה בשימוש (אולי פעם 1 אצל אמא של בעלי)
לא שווה לשלוח בדואר (כבדה)
אין תמונה - עגולה וגדולה (בערך 30 ס"מ קוטר )
זהו
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
ההולכת באתרים
תודה על העצה @}
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
ההולכת באתרים
אני ממליצה על אילנה לשם מטפלת אייפק, עזרה לי מאוד להתגבר על שנים של כאבי בטן. מקבלת בנטעים (ליד ראשון לציון וגם אפשהו דרומה יותר ליד קרית מלאכי) מה שהיה לי אטוב אצלה זה השילוב בין טיפול ברגישויות למזון לפאן הרגשי. וניסיתי המון דברים לפני (תרופות, דיקור, ביו קונטרול, הומאופטיה, שינוי תזונה), כל דבר עזר כל עוד הייתי בטיפול וכשהפסקתי הכל חזר. האייפק בינתיים עובד אבל אני רוצה להזהיר אותך שהטיפול בדרך כלל מאוד ממושך ולכן גם לא זול. אך בהתחשב במספר הפעמים בחיי שהייתי בטיפולים אחרים ובכל הדברים שניסיתי לי לי המחיר היה שווה.
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
ההולכת באתרים
רק כתבתי לך איך החלמתי ממעי רגיש ושעה אחר כך הרגשתי צורך בלתי נשלט ללכת לשירותים. ולא אפרט יותר. אז בעצם כנראה זה אף פעם לא עובר לגמרי. אבל אני יכולה להעיד שכבר שנה שלמה לא היה לי כה דבר, ואני בטוחה שההתקף הזה קשור למתח רגשי גדול. ולגבי הדף שפתחת יש כאן באתר דף על הנושא אבל אני לא זוכרת את שמו.
-
- הצטרפות: 18 יוני 2006, 12:00
- דף אישי: הדף האישי של פ_רח*
ההולכת באתרים
ליד רחובות
-
- הצטרפות: 17 נובמבר 2006, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של כוכב_מעז*
ההולכת באתרים
שלום לך!
רק עכשיו ראיתי שכתבת לי, כי אני לא נכנסת לדף של עצמי ובכלל הייתה תקופה שבקושי הייתי כאן...
אני סיימתי תואר ראשון בתל אביב, ועכשיו עושה תואר שני בחיפה
רק עכשיו ראיתי שכתבת לי, כי אני לא נכנסת לדף של עצמי ובכלל הייתה תקופה שבקושי הייתי כאן...
אני סיימתי תואר ראשון בתל אביב, ועכשיו עושה תואר שני בחיפה
-
- הצטרפות: 21 מאי 2007, 14:28
ההולכת באתרים
די לבריונות המחיקות.
ביקשת כ"כ יפה, ואז נתת משפט אהמ, לא מעודן, לא נימוסי...אני מציעה לך לקרוא בעיון את מדור עריכה.
ובנוסף - כמה הודעות מעלייך כתבה אילה א:
_טוב אם רק אני חושבת על כל אלה שעדיין מנסים ולא מצליחים על אלה שניסו עד שהתייאשו
ואת כל השאר מלטפות את ילדיהם ואומרות זה מעודד
אז זה לא דף למחיקה_
אז למה לכתוב בצורה כזו? מישהו באמת ניסה למחוק? וגם אם כן, תמיד אפשר להחזיר. חבל על הכעס.
זה שמישהו מציע, או אפילו מוחק, משהו שאת פתחת, ממש לא מוחק אותך!!!
ביקשת כ"כ יפה, ואז נתת משפט אהמ, לא מעודן, לא נימוסי...אני מציעה לך לקרוא בעיון את מדור עריכה.
ובנוסף - כמה הודעות מעלייך כתבה אילה א:
_טוב אם רק אני חושבת על כל אלה שעדיין מנסים ולא מצליחים על אלה שניסו עד שהתייאשו
ואת כל השאר מלטפות את ילדיהם ואומרות זה מעודד
אז זה לא דף למחיקה_
אז למה לכתוב בצורה כזו? מישהו באמת ניסה למחוק? וגם אם כן, תמיד אפשר להחזיר. חבל על הכעס.
-
ההולכת באתרים
נכון. אבל יש איזה קטע כאן של למחוק כל דבר.
כל פעם שלא מוצא חן בעיני מישהו משהו הוא מחליט בשביל כולם.
נכון. אבל יש איזה קטע כאן של למחוק כל דבר.
כל פעם שלא מוצא חן בעיני מישהו משהו הוא מחליט בשביל כולם.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
ההולכת באתרים
בדבר אחד את מאוד צודקת אם מוחקים רק את מה שאת כתבת זה מעליב וכוחני
אבל אם את יכולה במקום להעלב פשוט לשחזר את מה שכתבת - תצאי מורווחת.
-
ההולכת באתרים
היי הולכת:-)
שמחה שמה שנמחק הוחזר... ושמחה על התמיכה.
שמחה שמה שנמחק הוחזר... ושמחה על התמיכה.
-
ההולכת באתרים
תודה. אבל הבעיה שאני לא יודעת להחזיר ולא יודעת איפה לחפש את האנפורמציה האבודה.
-
ההולכת באתרים
_היי הולכת
שמחה שמה שנמחק הוחזר... ושמחה על התמיכה._
תודה. מקווה שהמחיקות הפרועות יפסיקו סוף סוף ושיתנו לנו פשוט להיות.
שמחה שמה שנמחק הוחזר... ושמחה על התמיכה._
תודה. מקווה שהמחיקות הפרועות יפסיקו סוף סוף ושיתנו לנו פשוט להיות.
-
ההולכת באתרים
הולכת, אני אישית כבר לא פה, אבל רק להבהיר, אני לא טיפוס שמצנזר, נקודה. אני נגד צנזורה ולא הייתי מוחקת דברים של מישו אחר. העריכות שלי מהימים האחרונים היו בגדר "אריזת מזוודה" - מחקתי את מה שאני עצמי אמרתי בדיונים שונים (וגם זאת רק כשדבריי לא היו מהותיים לדיון). בקיצור, ארזתי ונסעתי. גם בגלל אנשים כמוך, אגב. ולא שאני חייבת לך התנצלות.
<שוכנת הצוק>
<שוכנת הצוק>
-
ההולכת באתרים
_לא קראת כאן בימים האחרונים? לא ראית כמה גידופים ספגו עורכות, עם או בלי שם בדוי?
לא הייתי קוראת לזה גידופים. הייתי קוראת לזה תגובה לבריונות של עורכים. ואם מישהו עורך בניק בדוי בגלל שיודע ש"יגדפו" אותו כנראה שמה שהוא רוצה לעשות לא לגיטימי. על עריכה לגיטימית אף אחד לא מגדף._
איפה את חיה בדיוק? על עריכה לגיטימית לא מגדפים? על ה-כ-ל מגדפים כאן בחודשים האחרונים
>אמרה מי שנשבעה שהיא לא נכנסת לכאן יותר ונכנסה, רק כדי לגלות איזה שטויות נכתבות כאן<
לא הייתי קוראת לזה גידופים. הייתי קוראת לזה תגובה לבריונות של עורכים. ואם מישהו עורך בניק בדוי בגלל שיודע ש"יגדפו" אותו כנראה שמה שהוא רוצה לעשות לא לגיטימי. על עריכה לגיטימית אף אחד לא מגדף._
איפה את חיה בדיוק? על עריכה לגיטימית לא מגדפים? על ה-כ-ל מגדפים כאן בחודשים האחרונים
>אמרה מי שנשבעה שהיא לא נכנסת לכאן יותר ונכנסה, רק כדי לגלות איזה שטויות נכתבות כאן<
-
- הצטרפות: 24 מאי 2007, 21:50
ההולכת באתרים
תלמדי. הכי קל לגדף אחרים
תלמדי. הכי קל לגדף אחרים
-
- הצטרפות: 24 מאי 2007, 21:50
ההולכת באתרים
מדור עריכה מקום טוב להתחיל ללמוד בו.
-
- הצטרפות: 21 מאי 2007, 00:22
ההולכת באתרים
הי בלי אכזריות וציניות
קבלי הסבר
זה קל את נכנסת לדף נעמדת על מצב עריכה ובצד כתוב הצג גירסאות בוחרת את הגירסה הכי הוגנת לפי הרגשתך ומעלה אותה
לוחצת על שמור שינויים
סלמאת
קבלי הסבר
זה קל את נכנסת לדף נעמדת על מצב עריכה ובצד כתוב הצג גירסאות בוחרת את הגירסה הכי הוגנת לפי הרגשתך ומעלה אותה
לוחצת על שמור שינויים
סלמאת
-
ההולכת באתרים
על ה-כ-ל מגדפים כאן בחודשים האחרונים
אולי את צודקת אבל אני לא אחראית.
הכי קל לגדף אחרים
אני לא מגדפת, אני מתגוננת ותוקפת את מי שתוקף אותי. זו זכותי הלגיטימית. דרך אגב למה את מסתתרת? אולי תכתבי בכינוי הרגיל שלך או שאולי את חוששת שאת לא צודקת?
_זה קל את נכנסת לדף נעמדת על מצב עריכה ובצד כתוב הצג גירסאות בוחרת את הגירסה הכי הוגנת לפי הרגשתך ומעלה אותה
לוחצת על שמור שינויים
סלמאת_
תודה. אבל עדיין אני חושבת שהידע להשתמש בכלי והרשות לא מקנים את הלגיטימציה להשתמש בו בצורה בריונית, שרירותית ופוגעת.
אולי את צודקת אבל אני לא אחראית.
הכי קל לגדף אחרים
אני לא מגדפת, אני מתגוננת ותוקפת את מי שתוקף אותי. זו זכותי הלגיטימית. דרך אגב למה את מסתתרת? אולי תכתבי בכינוי הרגיל שלך או שאולי את חוששת שאת לא צודקת?
_זה קל את נכנסת לדף נעמדת על מצב עריכה ובצד כתוב הצג גירסאות בוחרת את הגירסה הכי הוגנת לפי הרגשתך ומעלה אותה
לוחצת על שמור שינויים
סלמאת_
תודה. אבל עדיין אני חושבת שהידע להשתמש בכלי והרשות לא מקנים את הלגיטימציה להשתמש בו בצורה בריונית, שרירותית ופוגעת.
-
- הצטרפות: 02 ספטמבר 2003, 16:28
- דף אישי: הדף האישי של רעות_וצליל*
ההולכת באתרים
מה לגלות לך את כל הסודות שלי?
אני אמנם צעירה, אבל כבר 7 שנים אחרי השחרור מהצבא, אפשר בזמן הזה להספיק תואר שני.
אחרי הנסיון שהיה לי בתיכון, הבנתי שלימודים אקדמאים זה כנראה לא הכיוון שלי, הבנתי מהר מאוד שאני לא רוצה ללמוד לימודים שאורכים יותר משנה אחת.
למרות שאני כבר 6 שנים לא מפסיקה ללמוד, אבל אני לומדת רק קורסים קצרים, עד עכשיו לא למדתי שום דבר שדרש יותר משנה אחת.
נשמע רדוד ושטחי? כל אחד צריך לדעת מה הן היכולות שלו.
אבל הדבר היפה שעשיתי זה לשלב בין הדברים, התחלתי בקורס מצילים, משם למדריכי שחייה, בעקבות המשבר של הגירושים, נחשפתי לעולם הטיפול, והתחלתי בקורס עיסוי, מה שהכשיר אותי לטפל בעיסוי שוודי והוליסטי, ברגע שיש תעודת מטפל ניתן לעשות סדנאות השלמה קצרות, שאורכות יום או כמה ימים, ולהוסיף עוד טכניקות , ופתאום מצאתי את עצמי לומדת דמיון מודרך במקביל לפרחי באך ונשימה מעגלית, פתאום הזדמן לחזור למים ועשיתי קורס ווטסו, במקביל ללימודי השלמה של אנטומיה ופיזיולוגיה, שיכשירו לי את הדרך ללמוד עוד כמה דברים שנה הבאה, ולא לשכוח את כל הספרים שאני קוראת בין לבין.
עניתי לך בסדר? או קצת יותר מידי?
עשיתי לעצמי הבטחה, שכל שנה אני לומדת משהו, לפחות קורס אחד.
אני אמנם צעירה, אבל כבר 7 שנים אחרי השחרור מהצבא, אפשר בזמן הזה להספיק תואר שני.
אחרי הנסיון שהיה לי בתיכון, הבנתי שלימודים אקדמאים זה כנראה לא הכיוון שלי, הבנתי מהר מאוד שאני לא רוצה ללמוד לימודים שאורכים יותר משנה אחת.
למרות שאני כבר 6 שנים לא מפסיקה ללמוד, אבל אני לומדת רק קורסים קצרים, עד עכשיו לא למדתי שום דבר שדרש יותר משנה אחת.
אבל הדבר היפה שעשיתי זה לשלב בין הדברים, התחלתי בקורס מצילים, משם למדריכי שחייה, בעקבות המשבר של הגירושים, נחשפתי לעולם הטיפול, והתחלתי בקורס עיסוי, מה שהכשיר אותי לטפל בעיסוי שוודי והוליסטי, ברגע שיש תעודת מטפל ניתן לעשות סדנאות השלמה קצרות, שאורכות יום או כמה ימים, ולהוסיף עוד טכניקות , ופתאום מצאתי את עצמי לומדת דמיון מודרך במקביל לפרחי באך ונשימה מעגלית, פתאום הזדמן לחזור למים ועשיתי קורס ווטסו, במקביל ללימודי השלמה של אנטומיה ופיזיולוגיה, שיכשירו לי את הדרך ללמוד עוד כמה דברים שנה הבאה, ולא לשכוח את כל הספרים שאני קוראת בין לבין.
עניתי לך בסדר? או קצת יותר מידי?
עשיתי לעצמי הבטחה, שכל שנה אני לומדת משהו, לפחות קורס אחד.
-
ההולכת באתרים
הכתיבה צריכה להיות בצורה עניינית, מנומסת, מתחשבת ולא בריונית. מה שקורה עכשיו הוא שישנם אנשים שתחת ניקים פלוניים אלמוניים עושים ככל העולה על רוחם.
צריך לעשות את זה בטעם, בעדינות, בהתחשבות באחרים. לא בתוקפנות ובבריונות.
כל מילה. גם לגבי מי שכותב. לא רק עורך.
מצטרפת. אולי סוף סוף אערוך גם.
צריך לעשות את זה בטעם, בעדינות, בהתחשבות באחרים. לא בתוקפנות ובבריונות.
-
ההולכת באתרים
קודם תקיימי את שאת דורשת
קודם תקיימי את שאת דורשת
-
ההולכת באתרים
קודם תקיימי את שאת דורשת
אם אצטרף לעורכים אקיים גם אקיים. למה שוב את מסתתרת מאחורי כינוי אלמוני? מפחדת? לא יפה להתווכח עם מישהו ולהטיח בו דברים קשים בלי להיחשף. בואי נראה אותך מקיימת את זה.
אם אצטרף לעורכים אקיים גם אקיים. למה שוב את מסתתרת מאחורי כינוי אלמוני? מפחדת? לא יפה להתווכח עם מישהו ולהטיח בו דברים קשים בלי להיחשף. בואי נראה אותך מקיימת את זה.
-
ההולכת באתרים
לא רדוד בכלל. ומסכימה שכל אחד צריך לדעת מה היכולות שלו ולדעתי יש לך אחלה יכולות.
או קצת יותר מידי?
בכלל לא יותר מדי אפילו הייתי רוצה לדעת יותר. איפה למדת את כל הקורסים הללו?
לא רדוד בכלל. ומסכימה שכל אחד צריך לדעת מה היכולות שלו ולדעתי יש לך אחלה יכולות.
או קצת יותר מידי?
בכלל לא יותר מדי אפילו הייתי רוצה לדעת יותר. איפה למדת את כל הקורסים הללו?
-
ההולכת באתרים
אמן.
אמן.
-
ההולכת באתרים
קורס מדריכי שחייה - וינגייט
קורס עיסוי - אצל מורה בחצור הגלילית
סדנאת עיסוי איורוודי - אצל מורה בתל אביב
דמיון מודרך - רידמן כינרת
פרחי באך ונשימה מעגלית - אנאמה מילר
רייקי - אצל מאסטרית מכחל
ווטסו - קיבוץ לוטן
פחות או יותר... לא רשמתי שמות יותר מדוייקים מטעמי פרסומת.
קורס עיסוי - אצל מורה בחצור הגלילית
סדנאת עיסוי איורוודי - אצל מורה בתל אביב
דמיון מודרך - רידמן כינרת
פרחי באך ונשימה מעגלית - אנאמה מילר
רייקי - אצל מאסטרית מכחל
ווטסו - קיבוץ לוטן
פחות או יותר... לא רשמתי שמות יותר מדוייקים מטעמי פרסומת.
-
ההולכת באתרים
אם אצטרף לעורכים אקיים גם אקיים.
קודם שכתיבתך תקיים את מה שאת דורשת
בואי נראה אותך מקיימת את זה.
לא אני הבטחתי את זה, והבטחות של אחרים לא מענינות אותי, אני לא מחוייבת אליהן.
<רמז - את מכירה אותי באופן לא וירטואלי.>
קודם שכתיבתך תקיים את מה שאת דורשת
בואי נראה אותך מקיימת את זה.
לא אני הבטחתי את זה, והבטחות של אחרים לא מענינות אותי, אני לא מחוייבת אליהן.
<רמז - את מכירה אותי באופן לא וירטואלי.>
-
ההולכת באתרים
דמיון מודרך יכול להיות דרך מצויינת להתגבר על כעסים והתקפי זעם, ע"י פיתוח המודעות, וכניסה עמוקה לתת המודע.
בנוסף הייתי מאוד ממליצה על פרחי באך בעיקר על התמצית holly .
אפילו בעזרת עיסוי אפשר לטפל בכעסים והתקפי זעם, ע"י שיחרור המקומות בגוף שבהם נאגר המתח והכעס.
בנוסף הייתי מאוד ממליצה על פרחי באך בעיקר על התמצית holly .
אפילו בעזרת עיסוי אפשר לטפל בכעסים והתקפי זעם, ע"י שיחרור המקומות בגוף שבהם נאגר המתח והכעס.
-
ההולכת באתרים
חצי משפט לא מספק אותי.
תפסיקי להתקטנן. ההסבר לא מספק אותך? אז לא...מישהו חייב לך כאן משהו? לא טוב לךפה, את לא חייבת להשאר, בדיוק כמו כל אלה שהלכו
>פלוני אלמונית אחרת שלא מכירה אותך לא וירטואלית ומזל שלא<
תפסיקי להתקטנן. ההסבר לא מספק אותך? אז לא...מישהו חייב לך כאן משהו? לא טוב לךפה, את לא חייבת להשאר, בדיוק כמו כל אלה שהלכו
>פלוני אלמונית אחרת שלא מכירה אותך לא וירטואלית ומזל שלא<
-
ההולכת באתרים
עריכה אנא הפסיקי למחוק דף זמני
נא קראי בתשומת את דבריה האחרונים של עריכה
נא קראי בתשומת את דבריה האחרונים של עריכה
-
ההולכת באתרים
לפלונית האלמונית הפחדנית ואני מצטטת אותך למען יהנו כולם מסגנון הכתיבה המפואר שלך, ואני מצטטת:
"תפסיקי להתקטנן. ההסבר לא מספק אותך? אז לא...מישהו חייב לך כאן משהו? לא טוב לךפה, את לא חייבת להשאר, בדיוק כמו כל אלה שהלכו
>פלוני אלמונית אחרת שלא מכירה אותך לא וירטואלית ומזל שלא<_"
אני מציעה לך ללכת לאמבטיה, לקחת סבון ולנקות טוב טוב את הפה כי אם את מדברת לאנשים כמו שאת כותבת אז אני בטוחה שאף אחד לא רוצה להכיר אותך. באמת מזל שאת לא מכירה אותי. כי טיפוסים שמדברים בצורה שאת כותבת היו זוכים למענה לשון חד ומשתק. משום מה אלמונית פחדנית המסתתרת מתחת לכינוי פיקטיבי ומסרבת להיחשף כשהיא שופכת רפש אני בטוחה שאת לא מעזה לדבר כך פנים אל פנים לאנשים. אפילו כאן את מסתתרת מתחת לניק פיקטיבי.
יונת, יש לי הצעה. אני מציעה לא לאפשר שימוש בכינוי פלונית אלמונית?, וכו. אולי אז הפחדנים יצאו ממחילותיהם.
"תפסיקי להתקטנן. ההסבר לא מספק אותך? אז לא...מישהו חייב לך כאן משהו? לא טוב לךפה, את לא חייבת להשאר, בדיוק כמו כל אלה שהלכו
>פלוני אלמונית אחרת שלא מכירה אותך לא וירטואלית ומזל שלא<_"
אני מציעה לך ללכת לאמבטיה, לקחת סבון ולנקות טוב טוב את הפה כי אם את מדברת לאנשים כמו שאת כותבת אז אני בטוחה שאף אחד לא רוצה להכיר אותך. באמת מזל שאת לא מכירה אותי. כי טיפוסים שמדברים בצורה שאת כותבת היו זוכים למענה לשון חד ומשתק. משום מה אלמונית פחדנית המסתתרת מתחת לכינוי פיקטיבי ומסרבת להיחשף כשהיא שופכת רפש אני בטוחה שאת לא מעזה לדבר כך פנים אל פנים לאנשים. אפילו כאן את מסתתרת מתחת לניק פיקטיבי.
יונת, יש לי הצעה. אני מציעה לא לאפשר שימוש בכינוי פלונית אלמונית?, וכו. אולי אז הפחדנים יצאו ממחילותיהם.
-
ההולכת באתרים
ובאופן כללי, פלונית פחדנית זחלי חזרה למקום שממנו הגעת.
-
ההולכת באתרים
תענוג לשוחח איתך!!!!!
פחדנית זחלי חזרה למקום שממנו הגעת.
זוחלת....זוחלת...
שיואו, איך ידעת שפחדנית הוא שמי האמצעי?
פחדנית זחלי חזרה למקום שממנו הגעת.
זוחלת....זוחלת...
שיואו, איך ידעת שפחדנית הוא שמי האמצעי?
-
ההולכת באתרים
אני מציעה לך ללכת לאמבטיה, לקחת סבון ולנקות טוב טוב את הפה
תודה על ההצעה מאד אשתדל פעמיים ביום. לפני צחצוח שיניים או אחרי?
-
ההולכת באתרים
אפילו כאן את מסתתרת מתחת לניק פיקטיבי.
איזו העלבה, דווקא יש לי דף בית אישי: פלוני אלמונית!!!! לחצי על הקישור והגיעי לביתי.
זוחלת לשם...זוחלת...בזחילה לוקח הרבה זמן.
איזו העלבה, דווקא יש לי דף בית אישי: פלוני אלמונית!!!! לחצי על הקישור והגיעי לביתי.
זוחלת לשם...זוחלת...בזחילה לוקח הרבה זמן.
-
ההולכת באתרים
תענוג לשוחח איתך!!!!!
אני נהנית יותר!
במחשבה שניה סבון לא יעזור נדרש כאן חומר חיטוי הרבה יותר רציני, משהו לא אקולוגי, אולי חומצה מלחית.
"אחלה" דף יש לך. מאוד אנפורמטיבי.
זוחלת לשם...זוחלת...בזחילה לוקח הרבה זמן
לטובת כולנו, תזדרזי.
אני נהנית יותר!
במחשבה שניה סבון לא יעזור נדרש כאן חומר חיטוי הרבה יותר רציני, משהו לא אקולוגי, אולי חומצה מלחית.
"אחלה" דף יש לך. מאוד אנפורמטיבי.
זוחלת לשם...זוחלת...בזחילה לוקח הרבה זמן
לטובת כולנו, תזדרזי.
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
ההולכת באתרים
קבלי ח"ח על הסבלנות וההשקעה בדף מחלת האיידס. לא שייצא מזה משהו - שם זה באמת לדבר לקיר, אבל בכל זאת, כל הכבוד.
<לא כל הפלוני אלמוני אנטיפטים >
<לא כל הפלוני אלמוני אנטיפטים >
-
ההולכת באתרים
קבלי ח"ח על הסבלנות וההשקעה בדף מחלת האיידס. לא שייצא מזה משהו - שם זה באמת לדבר לקיר, אבל בכל זאת, כל הכבוד.
תודה. כנראה שיש בי מן הדון קישוטיות. מה שאני לא מבינה זה, היות שאת פלוני אלמוני נחמדה, למה לא לתת לעצמך כינוי כלשהו? אפילו עצלה כמוני יצרה לעצמה כינוי.
תודה. כנראה שיש בי מן הדון קישוטיות. מה שאני לא מבינה זה, היות שאת פלוני אלמוני נחמדה, למה לא לתת לעצמך כינוי כלשהו? אפילו עצלה כמוני יצרה לעצמה כינוי.
-
ההולכת באתרים
דרך אגב, אני לא חושבת שהיא כותבת (שרה) מתוך דווקאות. היא באמת מאמינה במה שהיא כותבת. היא נשבתה באיזושהי תיאוריה שמשרתת אנשים שרוצים לקשר התנהגות מינית, אנטי רפואה וכו' למחלה קשה. זה קצת דופק את התיאוריה כשאומרים שאיידס זה בגלל וירוס וזה הכל ואין לזה קשר לדברים אחרים. יש דברים שהיא כותבת שהם דברי טעם (למרות שלא בדקתי את אמינותם אבל נראה שיש בהם משהו) כמו עניין הכספית בסתימות האמלגם. מה שיפה שהיא האשימה אותי בעצם בהשתייכות לאותה גלדה של מדע ובקבלת איזושהי טובת הנאה מהם כדי לקדם את התיאוריה שאיידס נגרם כתוצאה מוירוס. בדרך כלל סבלנות היא לא אחת ממעלותי אבל כיוון שהבנתי שהיא באמת מאמינה במה שהיא אומרת אני סבלנית.
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
ההולכת באתרים
יש דברים שהיא כותבת שהם דברי טעם (למרות שלא בדקתי את אמינותם אבל נראה שיש בהם משהו) כמו עניין הכספית בסתימות האמלגם
אין חדש תחת השמש. הכול כבר נכתב ונידון לעייפה - בדף המהולל רופאים כותבים על חיסונים, כתבה בת הפלוגתא שלך את ההיגד המופלא הזה:
"רעל הוא רעל! כספית בצורתה הטבעית כסלעים אדומים, וזה צריך להשאר כך. בני אדם לא אמורים להתעסק עם זה! אולי בתוך מכונות שצריכות כספית. ישנה תיאוריה שהצלחות המעופפות של החייזרים עובדות על כספית כמתכת נוזלית שאף פעם לא מתאדה ולא נגמרת (בשימוש נכון) שנמצאת סגורה בתוך קופסת ברזל עבה וזה מספק אנרגיה לא נגמרת. אבל בגוף האדם? לא ולא ולא!!!! " [שרה ק (05.07.2004 17:38)]
ו הסיבה שזה השתמר לי בזיכרון היא ששרון ג הנפלאה (שהתאדתה מפה זה מכבר) כתבה אחר כך באיזו הזדמנות שבכל פעם שבה היא נגררת לוויכוח רציני איתה, היא פשוט נזכרת בציטוט דלעיל וזה מחזיר אותה לפרופורציות.
<היה לי ניק. עכשיו זה מיותר כי אני כותבת פה פעם בשנה בערך>
אין חדש תחת השמש. הכול כבר נכתב ונידון לעייפה - בדף המהולל רופאים כותבים על חיסונים, כתבה בת הפלוגתא שלך את ההיגד המופלא הזה:
"רעל הוא רעל! כספית בצורתה הטבעית כסלעים אדומים, וזה צריך להשאר כך. בני אדם לא אמורים להתעסק עם זה! אולי בתוך מכונות שצריכות כספית. ישנה תיאוריה שהצלחות המעופפות של החייזרים עובדות על כספית כמתכת נוזלית שאף פעם לא מתאדה ולא נגמרת (בשימוש נכון) שנמצאת סגורה בתוך קופסת ברזל עבה וזה מספק אנרגיה לא נגמרת. אבל בגוף האדם? לא ולא ולא!!!! " [שרה ק (05.07.2004 17:38)]
ו הסיבה שזה השתמר לי בזיכרון היא ששרון ג הנפלאה (שהתאדתה מפה זה מכבר) כתבה אחר כך באיזו הזדמנות שבכל פעם שבה היא נגררת לוויכוח רציני איתה, היא פשוט נזכרת בציטוט דלעיל וזה מחזיר אותה לפרופורציות.
<היה לי ניק. עכשיו זה מיותר כי אני כותבת פה פעם בשנה בערך>
-
ההולכת באתרים
וואלה, אהבתי את ההיגד המופלא. בעיקר את הסלעים האדומים והעובדה שהכספית משמשת כמקור אנרגיה ולעולם לא נגמרת.
-
- הצטרפות: 01 יוני 2007, 20:11
ההולכת באתרים
מפניניה של ההולכת באתרים:
נא לשים טפו - טפו - טפו לאחר כל משפט:
את נמצאת בגיל קצת מסוכן.
האם את מוכנה לגדל ילד פגוע?
וברגע הלידה תהיה לך הפתעה לא נעימה. הפוך מרוגע.
את יודעת שעם הגיל באים הסיכונים.
הרוגע מדומה ואת עלולה לשלם עליו מחיר כבד.
עדיף קצת להילחץ מסקירה מאשר ללדת ילד חולה ולהתמודד עם זה כל החיים.
רבות בטחו ביקום וגמרו עם ילד שלא יכלו להתמודד איתו.
תעשי לנו טובה ותעזבי אותנו מההפחדות ומנבואות הזעם שלך, מה קרה? את מתפרנסת מהבדיקות?
המשפטים המבריקים שלך לא מעידים על כוונות טובות.
ואם כבר הבנת שלעשות בדיקת מי שפיר זו החלטה פילוסופית אז מה את רוצה?
נא לשים טפו - טפו - טפו לאחר כל משפט:
את נמצאת בגיל קצת מסוכן.
האם את מוכנה לגדל ילד פגוע?
וברגע הלידה תהיה לך הפתעה לא נעימה. הפוך מרוגע.
את יודעת שעם הגיל באים הסיכונים.
הרוגע מדומה ואת עלולה לשלם עליו מחיר כבד.
עדיף קצת להילחץ מסקירה מאשר ללדת ילד חולה ולהתמודד עם זה כל החיים.
רבות בטחו ביקום וגמרו עם ילד שלא יכלו להתמודד איתו.
תעשי לנו טובה ותעזבי אותנו מההפחדות ומנבואות הזעם שלך, מה קרה? את מתפרנסת מהבדיקות?
המשפטים המבריקים שלך לא מעידים על כוונות טובות.
-
ההולכת באתרים
_תעשי לנו טובה ותעזבי אותנו מההפחדות ומנבואות הזעם שלך, מה קרה? את מתפרנסת מהבדיקות?
המשפטים המבריקים שלך לא מעידים על כוונות טובות._
תעשי לנו טובה ותזחלי בזריזות חזרה לחור שממנו יצאת ולפני שתחליטי לצאת ממנו שוב ההמלצה שהמלצתי כאן למישהי בעבר לשטוף ולסבן טוב טוב את הפה תופסת גם לגבייך. מומלץ.
הסברתי לך למעלה מה אני רוצה. דרך אגב, במקרה שלך סבון אקולוגי לא יספיק.
המשפטים המבריקים שלך לא מעידים על כוונות טובות._
תעשי לנו טובה ותזחלי בזריזות חזרה לחור שממנו יצאת ולפני שתחליטי לצאת ממנו שוב ההמלצה שהמלצתי כאן למישהי בעבר לשטוף ולסבן טוב טוב את הפה תופסת גם לגבייך. מומלץ.
הסברתי לך למעלה מה אני רוצה. דרך אגב, במקרה שלך סבון אקולוגי לא יספיק.
-
ההולכת באתרים
אה, התפספס לי. מנהרת הזמן היקרה, בעקבות ה"פנינים" המאוד לא אציליות שלך, רציתי להמליץ לך לשטוף טוב טוב את הפה בסבון לפני שאת מגיחה שוב ממאורתך. וכמו שכבר כתבתי סבון אקולוגי לא יספיק במקרה זה.
-
ההולכת באתרים
אפשר להבהיר את העמדה התומכת בבדיקות בהריון בצורה יותר נעימה, שכלתנית וללא הפחדות מיותרות
הייתי מציעה לך לישם את העצות של עצמך. נדמה לי שהתגובה שלך היתה בלתי נעימה בעליל. אם מה שאני כותבת מפחיד אותך (ולדעתי זה לא הפחדות והן בטח לא מיותרות) את מוזמנת לדלג על הדף או על מה שאני כותבת. אם שוב תפני אלי בצורה שפנית אלי קודם אני מבטיחה לך שתככבי בפנינים של פלונים אלמונים ושם נבדוק מי מדבר בצורה נעימה ומי לא. יום טוב.
הייתי מציעה לך לישם את העצות של עצמך. נדמה לי שהתגובה שלך היתה בלתי נעימה בעליל. אם מה שאני כותבת מפחיד אותך (ולדעתי זה לא הפחדות והן בטח לא מיותרות) את מוזמנת לדלג על הדף או על מה שאני כותבת. אם שוב תפני אלי בצורה שפנית אלי קודם אני מבטיחה לך שתככבי בפנינים של פלונים אלמונים ושם נבדוק מי מדבר בצורה נעימה ומי לא. יום טוב.
-
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2005, 12:57
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מאור_שביט*
ההולכת באתרים
נורית, האם את עושה מכירות גם באיזור המרכז?
חן אמא לשניים רוצה לארגן.
בשלב ראשון היא בודקת היענות.
מדובר על מקום בדרום תל אביב. לא יודעת איפה בדיוק.
זה יכול להתאים לך? מאיפה את?
חן אמא לשניים רוצה לארגן.
בשלב ראשון היא בודקת היענות.
מדובר על מקום בדרום תל אביב. לא יודעת איפה בדיוק.
זה יכול להתאים לך? מאיפה את?
-
- הצטרפות: 10 אוגוסט 2005, 12:57
- דף אישי: הדף האישי של נורית_מאור_שביט*
ההולכת באתרים
הי, נורית, אני מהשפלה. תעשי מכירות באיזור?
אם תהיה מי שתארגן.
אולי את רוצה?
בשבוע הבא יש לי עדיין יום פנוי.
(יתכן שיותר מאוחר היום לא יהיה לי מחשב, ולעומת זאת - יתכן שהוא כבר יחזור מאישפוזו אצל הטכנאי.)
אם תהיה מי שתארגן.
אולי את רוצה?
בשבוע הבא יש לי עדיין יום פנוי.
(יתכן שיותר מאוחר היום לא יהיה לי מחשב, ולעומת זאת - יתכן שהוא כבר יחזור מאישפוזו אצל הטכנאי.)
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
-
ההולכת באתרים
תודה על הטיפים בדף כביסה ייבוש גיהוץ! את מה זה חמודה (ומסודרת)
את רואה - יש (גם) פלוני אלמונית נחמדים (ואת מוזמנת לבקר שוב בדף הבית [הקולקטיבי] שלי - נראה לי שהוא קצת יותר סימפטי עכשיו)
את רואה - יש (גם) פלוני אלמונית נחמדים (ואת מוזמנת לבקר שוב בדף הבית [הקולקטיבי] שלי - נראה לי שהוא קצת יותר סימפטי עכשיו)
-
ההולכת באתרים
ממש לא. פסיכולוגית זו אחת התקופות הקשות לאשה.
הרוגע הוא מדומה
היריון זה לא דבר נוח ברוב המקרים (פרט לבנות מזל בודדות). לגדל ילד זה עוד פחות נוח.
את יודעת, זה עושה קצת עצוב לקרוא את הדברים האלה. בכנות ובלי ציניות -- חבל עלייך.
תארי לך, אני גם מגדלת ילד וגם בהריון. את שני הדברים נראה לי פספוס אדיר למקם בסקאלה של "נוחות". יש שם כל כך הרבה יותר מזה. שני הדברים מציבים קשיים מסוימים, נכון. אבל גם הרבה סיפוק ויופי וקסם -- כמו שכתבו בדף ההוא על הבדיקות (ואגב, אני מהמפלגה שעושה בדיקות. זה לא קשור). הגעתי לכתוב לך כי הניסוח הפסקני, המתיימר לדבר על הנשים כולן, עצבן אותי. בסוף החלטתי שזה ודאי נובע מכך שאת בתחילת הריון ראשון, שהיא באמת לא פשוטה. פשוט רציתי לספר לך שיש גם צד אחר להריון. הוא ממש לא חייב להיות "תקופה קשה מבחינה פסיכולוגית". יותר בכיוון של "תקופה מרגשת". הפתיחות החדשה שמגלים לעולם. הרגישות. היכולת להסתכל שוב בעיני הילדה שבך, שנעלמות ביומיום הרגיל.
ואגב, "הנוחות" או "אי הנוחות" גם היא לא נתונה כולה למזל, אלא בחלקה לבחירה. מנסיוני בהריון הראשון, אחרי שתעברי שליש ראשון -- יוגה מומלצת מאד.
הרוגע הוא מדומה
היריון זה לא דבר נוח ברוב המקרים (פרט לבנות מזל בודדות). לגדל ילד זה עוד פחות נוח.
את יודעת, זה עושה קצת עצוב לקרוא את הדברים האלה. בכנות ובלי ציניות -- חבל עלייך.
תארי לך, אני גם מגדלת ילד וגם בהריון. את שני הדברים נראה לי פספוס אדיר למקם בסקאלה של "נוחות". יש שם כל כך הרבה יותר מזה. שני הדברים מציבים קשיים מסוימים, נכון. אבל גם הרבה סיפוק ויופי וקסם -- כמו שכתבו בדף ההוא על הבדיקות (ואגב, אני מהמפלגה שעושה בדיקות. זה לא קשור). הגעתי לכתוב לך כי הניסוח הפסקני, המתיימר לדבר על הנשים כולן, עצבן אותי. בסוף החלטתי שזה ודאי נובע מכך שאת בתחילת הריון ראשון, שהיא באמת לא פשוטה. פשוט רציתי לספר לך שיש גם צד אחר להריון. הוא ממש לא חייב להיות "תקופה קשה מבחינה פסיכולוגית". יותר בכיוון של "תקופה מרגשת". הפתיחות החדשה שמגלים לעולם. הרגישות. היכולת להסתכל שוב בעיני הילדה שבך, שנעלמות ביומיום הרגיל.
ואגב, "הנוחות" או "אי הנוחות" גם היא לא נתונה כולה למזל, אלא בחלקה לבחירה. מנסיוני בהריון הראשון, אחרי שתעברי שליש ראשון -- יוגה מומלצת מאד.
-
ההולכת באתרים
ואני פלונית רק כי לא בא לי לפרסם את ההריון שלי עכשיו.
ההולכת באתרים
מסכימה עם הפלונית, ומוסיפה שלי ההריון נתן חידוד חושי, שכלי ורגשי עצום, וריפא חלק מהאלרגיות העונתיות המציקות שסבלתי מהן. וזה עוד מעבר לבתי האהובה שזכיתי לפגוש בסופו..
מאחלת הריון אופטימי ופורה. @}
מאחלת הריון אופטימי ופורה. @}
-
ההולכת באתרים
דווקא אני מסכימה איתך לגבי מה שכתבת על הריון וגם על הגידול. לי שניהם קשים מאד.
-
ההולכת באתרים
לפלוני אלמונית, ולשוכנת, ההיריון הסתיים. נאלצתי לעבור גרידה. מקווה שהפעם הבאה תהיה מוצלחת.
ההיריון היה קשה לי הן מבחינה פסיכולוגית והן מבחינה פיזית. הגוף פתאום השתנה לרעה, פתאום נהיה לי לא נעים עם עצמי. הדמות במראה לא נראתה לי. היו עוד דברים כמו האם בעלי הוא האדם הנכון להוליד איתו? האם זהו הזמן הנכון להיריון? ועוד.
ההיריון היה קשה לי הן מבחינה פסיכולוגית והן מבחינה פיזית. הגוף פתאום השתנה לרעה, פתאום נהיה לי לא נעים עם עצמי. הדמות במראה לא נראתה לי. היו עוד דברים כמו האם בעלי הוא האדם הנכון להוליד איתו? האם זהו הזמן הנכון להיריון? ועוד.
ההולכת באתרים
אוי. ממש לא ידעתי. אני ממש מצטערת
מאחלת לך בפעם הבאה להרגיש שלמות בכל הרמות.
-
- הצטרפות: 16 יוני 2007, 23:30
ההולכת באתרים
אוי, אוי, אוי.
גם אני לא ידעתי. כמה עצוב.
לא יכולתי לנסח טוב יותר.
גם אני לא ידעתי. כמה עצוב.
לא יכולתי לנסח טוב יותר.
-
ההולכת באתרים
אני ה{{}}פלוני אלמונית שכתבה לך שהיא מסכימה איתך. אני מאחלת לך להרגיש טוב ממש בפעם הבאה, שתגיע כשתרגישי מוכנה...
שמתי שבויכוחים שונים שאת משתתפת את נמצאת בעמדת מיעוט, מרגישה מותקפת, והדיון הופך להיות אישי ולא נעים...חבל.
שמתי שבויכוחים שונים שאת משתתפת את נמצאת בעמדת מיעוט, מרגישה מותקפת, והדיון הופך להיות אישי ולא נעים...חבל.
-
ההולכת באתרים
תודה רבה, לכל מי שהגיב בנושא ההיריון. יהיה בסדר. בפעם הבאה זה יצליח (אני מקווה), בינתיים החיים ממשיכים ואני לא מתעסקת בזה יותר, סגרתי על זה את הדלת.
_שמתי שבויכוחים שונים שאת משתתפת את נמצאת בעמדת מיעוט, מרגישה מותקפת, והדיון הופך להיות אישי ולא נעים...חבל.
עריכת כל הדף_
נו, מה לעשות, יש לי דעות לא שגרתיות.
_שמתי שבויכוחים שונים שאת משתתפת את נמצאת בעמדת מיעוט, מרגישה מותקפת, והדיון הופך להיות אישי ולא נעים...חבל.
עריכת כל הדף_
-
ההולכת באתרים
את חמודה ומעלה חיוךעל שפתי (שזה הרבה בימים אילו)
את חמודה ומעלה חיוךעל שפתי (שזה הרבה בימים אילו)
-
ההולכת באתרים
תודה פלונית, את חמודה גם כן.
-
ההולכת באתרים
פלונית, מקווה שאני לא אהיה היחידה שתעלה חיוך על שפתייך. שיבואו רק ימים טובים.
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 14:45
- דף אישי: הדף האישי של ^^^*
ההולכת באתרים
יש לך דעות הכי בנאליות ומיינסטרימייות שיכולות להיות.
-
ההולכת באתרים
באתר הזה הן לא שגרתיות. זה שאת/ה משווה את הדעות לדעות מחוץ לאתר - זה משהו אחר. כאן זה שונה.
באתר הזה הן לא שגרתיות. זה שאת/ה משווה את הדעות לדעות מחוץ לאתר - זה משהו אחר. כאן זה שונה.
-
ההולכת באתרים
בעינייך. ביחס למיינסטרים אני מאוד לא בנאלית. ובכלל כל הבאופנים חייבים לחשוב לפי איזו דוגמה שמישהו קבע? למה מה? איפה כתובים כל החוקים האלה, ואיפה כתוב איך אני צריכה לחשוב? אולי תפני או אולי תפנה אותי כדי שאוכל להיות תלמידה טובה וצייתנית ולאמר רק מה שמוצא חן בעיניך.
בעינייך. ביחס למיינסטרים אני מאוד לא בנאלית. ובכלל כל הבאופנים חייבים לחשוב לפי איזו דוגמה שמישהו קבע? למה מה? איפה כתובים כל החוקים האלה, ואיפה כתוב איך אני צריכה לחשוב? אולי תפני או אולי תפנה אותי כדי שאוכל להיות תלמידה טובה וצייתנית ולאמר רק מה שמוצא חן בעיניך.
ההולכת באתרים
העברתי את הכול, חוץ מתת-הדיון על העריכה, לדף באופן טבעי ככת . @}
-
ההולכת באתרים
העברתי את הכול, חוץ מתת-הדיון על העריכה, לדף באופן טבעי ככת .
תודה, שוכנת.
תודה, שוכנת.