האם ישנם גברים שלא צופים בפורנו
טל, מודה על התגובה, אבל אני גם חושבת, כמו מוריה, שאת מגזימה.אני באמת לא כול כך כועסת עליו ומבינה שגם לי יש חלק בזה.
במקום לעזור לך, במקום להיות איתך בזה, הוא רואה פורנו ואת רואה את עצמך ואת התינוק כמשהו מעיק שלא מאפשר לו לספק את הצרכים המיניים שלו.
זה כול כך לא קרוב למה שזה באמת מה שתיארת עכשיו. הוא מאוד מאוד מאוד עוזר לי, מאוד איתי בזה, בשמחה ובאהבה ובטיפול בתינוק.
נועה, תודה על התגובה שלך@}
(ונראה לי שאני פורשת מהדף הזה כי זה כבר לא רלוונטי לנושא עצמו)
במקום לעזור לך, במקום להיות איתך בזה, הוא רואה פורנו ואת רואה את עצמך ואת התינוק כמשהו מעיק שלא מאפשר לו לספק את הצרכים המיניים שלו.
זה כול כך לא קרוב למה שזה באמת מה שתיארת עכשיו. הוא מאוד מאוד מאוד עוזר לי, מאוד איתי בזה, בשמחה ובאהבה ובטיפול בתינוק.
נועה, תודה על התגובה שלך@}
(ונראה לי שאני פורשת מהדף הזה כי זה כבר לא רלוונטי לנושא עצמו)
-
- הצטרפות: 01 ספטמבר 2007, 19:58
- דף אישי: הדף האישי של אוד_ליה*
התינוק ישן איתנו במיטה ורוב הזמן צמוד אליי. כשבעלי כבר מתחיל לגעת בי,הרבה פעמים קורה שהקטני פתאום בוכה ורוצה ציצי...זה מורכב כול העניין הזה..
כולנו עברנו את זה
תקופה קשה, אבל צריך לזכור שהכל זמני... זוכרת למשל שהיינו שמים לו (כשהיה רק אחד) איזה DVD ועושים את זה לצלילי דורה או יובל המבולבל P-:
בתקופה מסויימת כשנעזרתי בבייביסיטר אז היינו יוצאים (למשל לאירוע או סתם לסרט) ובדרך חזור....
אבל זה עוד ממש מוקדם לקבוע לפי התקופה הזו שחיי המין שלכם גוססים... זו תקופה ממש קצרה (אם כי מתסכלת ביותר), ועוד תחזרו לעצמכם (ויותר, אם תשקיעו- מנסיון!).
הכי חשוב עכשיו זה להשקיע, ולא לוותר. קם באמצע? מפסיקים, מניקים וחוזרים לעניינים. כן, למרות העייפות, למרות שהבית מבולגן ויש מלא על הראש- זה ממש חשוב, במיוחד אם גם לך יש צורך.
לגבי הפורנו, בתור אחת שהייתה צורכת בצעירותה (היום, בתור אמא, אני ישר חושבת אם הבחורה הזו היא בעצם ילדה שברחה מהבית ואולי התגלגלה לסמים או מצב אחר שגרם לה להיכנס ל"תחום", וזה הורס לי את כל הכיף...)- קשה לי לשפוט כאלה שצופים, למרות שאותי זה מגעיל... מה שבאמת מפריע זה השקר, אבל אולי אם הוא מכיר את הסיפור מהבית ויודע שיש לך דיעות מאוד נחרצות בעניין זה יכול להסביר- למרות שעדיין זה לא בסדר.
כולנו עברנו את זה
תקופה קשה, אבל צריך לזכור שהכל זמני... זוכרת למשל שהיינו שמים לו (כשהיה רק אחד) איזה DVD ועושים את זה לצלילי דורה או יובל המבולבל P-:
בתקופה מסויימת כשנעזרתי בבייביסיטר אז היינו יוצאים (למשל לאירוע או סתם לסרט) ובדרך חזור....
אבל זה עוד ממש מוקדם לקבוע לפי התקופה הזו שחיי המין שלכם גוססים... זו תקופה ממש קצרה (אם כי מתסכלת ביותר), ועוד תחזרו לעצמכם (ויותר, אם תשקיעו- מנסיון!).
הכי חשוב עכשיו זה להשקיע, ולא לוותר. קם באמצע? מפסיקים, מניקים וחוזרים לעניינים. כן, למרות העייפות, למרות שהבית מבולגן ויש מלא על הראש- זה ממש חשוב, במיוחד אם גם לך יש צורך.
לגבי הפורנו, בתור אחת שהייתה צורכת בצעירותה (היום, בתור אמא, אני ישר חושבת אם הבחורה הזו היא בעצם ילדה שברחה מהבית ואולי התגלגלה לסמים או מצב אחר שגרם לה להיכנס ל"תחום", וזה הורס לי את כל הכיף...)- קשה לי לשפוט כאלה שצופים, למרות שאותי זה מגעיל... מה שבאמת מפריע זה השקר, אבל אולי אם הוא מכיר את הסיפור מהבית ויודע שיש לך דיעות מאוד נחרצות בעניין זה יכול להסביר- למרות שעדיין זה לא בסדר.
נורית?
מה שלומך?
מה שלומך?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
נראה לי שצריך להיות ממש מעאפן להעדיף לגמור מול מחשב מאשר קרבה למישהו שאתה אוהב.
ואם היא כבר 4 שנים לא מוכנה לשום מגע?
אז זו בעיה רצינית שדורשת טיפול ויעוץ ובדיקה אם להיות ביחד...
המחשב הוא לא פיתרון.
אז זו בעיה רצינית שדורשת טיפול ויעוץ ובדיקה אם להיות ביחד...
המחשב הוא לא פיתרון.
-
_נורית?
מה שלומך?_
מה שלומך?_
-
- הצטרפות: 13 מרץ 2010, 21:54
והוא יודע שזה חסר לי, וזה גורם לי לכעסים, עצבים, תסכול, חוסר בטחון,ואפילו ספקות בנוגע לעתיד המשותף שלנו.
אתם מדברים?
למה את חושבת שהוא יודע?
לגבי התינוק,
תיזמי את ערב אחד - ולא ליד התינוק. אולי כך הוא לא יתעורר. משם תמשיכו.
אתם מדברים?
למה את חושבת שהוא יודע?
לגבי התינוק,
תיזמי את ערב אחד - ולא ליד התינוק. אולי כך הוא לא יתעורר. משם תמשיכו.
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2010, 16:50
יש גברים שלא מאוננים ולא צופים בפורנו.
אלה גברים שיש להם אישה שמספקת אותם.
גבר זקוק למין טוב ומספק.
אישה שבעלה מאונן או צופה בפורנו צריכה לחפש את הבעיה אצלה ולא אצלו.
לכן מי שתופסת את בעלה עושה את זה, שתגיד תודה לאל שהבעל המיסכן שלה שחסר לו מין טוב, מסתפק בזה ולא מטריד אותה, או הולך לחפש את זה אצל אישה אחרת.
אלה גברים שיש להם אישה שמספקת אותם.
גבר זקוק למין טוב ומספק.
לכן מי שתופסת את בעלה עושה את זה, שתגיד תודה לאל שהבעל המיסכן שלה שחסר לו מין טוב, מסתפק בזה ולא מטריד אותה, או הולך לחפש את זה אצל אישה אחרת.
-
לא צריכה לחפש את הבעיה לא אצלה ולא אצלו
צופה בפורנו_ זו לא בעייה ואפילו _מאונן זה לא ממש בעייה.
אנחנו צופים בפורנו ביחד בלי לאונן.
לא צריכה לחפש את הבעיה לא אצלה ולא אצלו
צופה בפורנו_ זו לא בעייה ואפילו _מאונן זה לא ממש בעייה.
אנחנו צופים בפורנו ביחד בלי לאונן.
-
- הצטרפות: 05 אפריל 2009, 21:21
- דף אישי: הדף האישי של יוטי_בעיר*
הייתי מציעה במקום זה לכתוב- צריכה לחפש את הבעיה אצלם . חיי מין זה מערכת יחסים, לא רק אשה שתפקידה לספק את בעלה.
הייתי מציעה במקום זה לכתוב- צריכה לחפש את הבעיה אצלם . חיי מין זה מערכת יחסים, לא רק אשה שתפקידה לספק את בעלה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2010, 10:21
יש גברים שלא צופים בפורנו.
יש גברים, כמוני, שהיו צופים בפורנו. ושהבינו את כמה פורנוגרפיה פוגעת בנשים ועד כמה זה פוגע בגברים שצורכים אותה, ולכן עשו מאמץ להיגמל. אבל ואוו, כמה קשה זה היה! זה לקח לי שנים, ועדיין יש איזה נפילה בערך פעם בשנה.
צריכת פורנו לא מעידה על משהו שחסר במערכת היחסים, לדעתי. יש הבדל מאוד משמעותי בין פורנו לבין מין.
קיימת טענה, נדמה לי של אנדריאה דבורקין וקתרין מקינון, לפיה מה שמושך בפורנוגרפיה הוא לא שהיא מדמה מין אמיתי, מין עם נשים (או גברים) אמיתיות. דווק הדו-מימדיות של התמונות הפורנוגרפיות, חוסר החיים שלהן, היכולת לא לחשוב של השחקנית בסרט כאישה חיה וחשה, הוא שמושך בצריכה הפורנוגרפית. רוב הפורנוגרפיה (רק הרוב, יש יוצאי דופן וחשוב לציין את קיומם) מציגה השפלה של נשים, מציגה נשים שמשרתות גברים. חשוב לציין שלפעמים זו רק הצגה מורמזת, סמלית, נסתרת. כי הרי זה תמיד נראה שגם האישה נהנת בסרט. הסמליות מתבטאת למשל בהרבה קטעי פורנו שבהם מוצג גבר לבוש כמעט לגמרי ואישה ערומה, כלומר חשופה, פגיעה.
התרבות שבה אנו חיים מעודדת גברים לרצות להיות למעלה, לרצות לשלוט על נשים. הרבה מאיתנו הם אנשים מתחשבים וטובים ואפילו עדינים, ולכן אנחנו לא מוכנים לקבל את התשוקות השתלטניות הללו. אבל אנחנו כל כך רגישים, שאנחנו לא מוכנים אפילו להודות שהתרבות משפיעה עלינו ככה, ולכן אנחנו מדחיקים את זה - במקום להתמודד עם זה באמת. המקום שבו זה יוצא הוא בצריכת פורנוגרפיה. זה נותן ביטוי לכל התשוקות השתלטניות הללו. בפורנו אנחנו "עושים" (כלומר, הגבר על המסך שמייצג אותנו עושה) את הדברים שבשום פנים ואופן לא היינו מוכנים לעשות בחיים האמיתיים, עם אישה אמיתית. על אחת כמה וכמה - עם אישה שאנחנו מכבדים ואוהבים, ולא רוצים לפגוע בה.
כל זה, כמובן, רק דעתי האישית. שנובעת בעיקר מנסיוני האישי, אבל גם משיחות עם גברים מודעים אחרים.
כדי להתמודד עם התשוקות הלא-רצויות הללו, צריך להבין מאיפה הן נובעות. גם לגברים, וגם לנשים שרוצות להבין למה גברים נמשכים לפורנו או נמשכים ללכת לזונות, אני מאוד מאוד מאוד ממליץ על המאמר הנהדר של חן נרדי Articles]איך הופכים נערים רומנטיים לצרכני פורנו ID[/po]=6&Articles TypeID=1&MMID=0&DocID=0. חן נרדי היה קב"ן ראשי בצה"ל, וזה מה שגרם לו להתחיל להתעסק בכיצד החברה הסקסיסטית פוגעת לא רק בנשים, אלא גם בגברים - בגלל שהוא ראה את כל הפגיעות הנפשיות התרבות המאצואיסטית של הצבא גרמה לחיילים. המאמר הזה הוא נפלא בעיני, עזר לי להבין את עצמי כמו חצי שנה של טיפול פסיכולוגי, וגם כתוב ברגישות.
איך הופכים....
יש גברים, כמוני, שהיו צופים בפורנו. ושהבינו את כמה פורנוגרפיה פוגעת בנשים ועד כמה זה פוגע בגברים שצורכים אותה, ולכן עשו מאמץ להיגמל. אבל ואוו, כמה קשה זה היה! זה לקח לי שנים, ועדיין יש איזה נפילה בערך פעם בשנה.
צריכת פורנו לא מעידה על משהו שחסר במערכת היחסים, לדעתי. יש הבדל מאוד משמעותי בין פורנו לבין מין.
קיימת טענה, נדמה לי של אנדריאה דבורקין וקתרין מקינון, לפיה מה שמושך בפורנוגרפיה הוא לא שהיא מדמה מין אמיתי, מין עם נשים (או גברים) אמיתיות. דווק הדו-מימדיות של התמונות הפורנוגרפיות, חוסר החיים שלהן, היכולת לא לחשוב של השחקנית בסרט כאישה חיה וחשה, הוא שמושך בצריכה הפורנוגרפית. רוב הפורנוגרפיה (רק הרוב, יש יוצאי דופן וחשוב לציין את קיומם) מציגה השפלה של נשים, מציגה נשים שמשרתות גברים. חשוב לציין שלפעמים זו רק הצגה מורמזת, סמלית, נסתרת. כי הרי זה תמיד נראה שגם האישה נהנת בסרט. הסמליות מתבטאת למשל בהרבה קטעי פורנו שבהם מוצג גבר לבוש כמעט לגמרי ואישה ערומה, כלומר חשופה, פגיעה.
התרבות שבה אנו חיים מעודדת גברים לרצות להיות למעלה, לרצות לשלוט על נשים. הרבה מאיתנו הם אנשים מתחשבים וטובים ואפילו עדינים, ולכן אנחנו לא מוכנים לקבל את התשוקות השתלטניות הללו. אבל אנחנו כל כך רגישים, שאנחנו לא מוכנים אפילו להודות שהתרבות משפיעה עלינו ככה, ולכן אנחנו מדחיקים את זה - במקום להתמודד עם זה באמת. המקום שבו זה יוצא הוא בצריכת פורנוגרפיה. זה נותן ביטוי לכל התשוקות השתלטניות הללו. בפורנו אנחנו "עושים" (כלומר, הגבר על המסך שמייצג אותנו עושה) את הדברים שבשום פנים ואופן לא היינו מוכנים לעשות בחיים האמיתיים, עם אישה אמיתית. על אחת כמה וכמה - עם אישה שאנחנו מכבדים ואוהבים, ולא רוצים לפגוע בה.
כל זה, כמובן, רק דעתי האישית. שנובעת בעיקר מנסיוני האישי, אבל גם משיחות עם גברים מודעים אחרים.
כדי להתמודד עם התשוקות הלא-רצויות הללו, צריך להבין מאיפה הן נובעות. גם לגברים, וגם לנשים שרוצות להבין למה גברים נמשכים לפורנו או נמשכים ללכת לזונות, אני מאוד מאוד מאוד ממליץ על המאמר הנהדר של חן נרדי Articles]איך הופכים נערים רומנטיים לצרכני פורנו ID[/po]=6&Articles TypeID=1&MMID=0&DocID=0. חן נרדי היה קב"ן ראשי בצה"ל, וזה מה שגרם לו להתחיל להתעסק בכיצד החברה הסקסיסטית פוגעת לא רק בנשים, אלא גם בגברים - בגלל שהוא ראה את כל הפגיעות הנפשיות התרבות המאצואיסטית של הצבא גרמה לחיילים. המאמר הזה הוא נפלא בעיני, עזר לי להבין את עצמי כמו חצי שנה של טיפול פסיכולוגי, וגם כתוב ברגישות.
איך הופכים....
-
אחד שנגמל?
את או אתה מתחזה.
מי שמזכיר את אנדריאה דבורקין וקתרין מקינון, לא יכול להיות גבר שנגמל מפורנו. השתיים האלה מייצגות אידיאולוגיה של גמילה מגברים בכלל. פורנו הוא רק סעיף אחד במצען.
אני ראיתי הרבה מאוד קטעי פורנו ברשת. חלק מהם באמת משפילים, אבל יש בהם שמשפילים גברים לא פחות מאשר משפילים נשים. המשפילים הם רק חלק מהפורנו. חלק לגמרי לא קטן של אתרי הפורנו, אינם מתוך "התעשייה" אלא אתרים פרטיים של נשים שבחרו להתפרנס מפורנו. כולל גם זוגות נשואים. ג'נה גיימסון היא המפורסמת מהן. יש לא מעט כאלה שהם דידקטיים כמו של נינה הרטלי. יש אתרים של מסיבות צעירים שצולמו והועלו לרשת. (כשמישהו לא נתן הסכמתו, פניו כוסו)
מחקרים מראים שכמעט מחצית התעבורה ברשת האינטרנט, היא פורנו.
אולי אתה בעצמך חן נרדי? או רבקה נרדי?
את או אתה מתחזה.
מי שמזכיר את אנדריאה דבורקין וקתרין מקינון, לא יכול להיות גבר שנגמל מפורנו. השתיים האלה מייצגות אידיאולוגיה של גמילה מגברים בכלל. פורנו הוא רק סעיף אחד במצען.
אני ראיתי הרבה מאוד קטעי פורנו ברשת. חלק מהם באמת משפילים, אבל יש בהם שמשפילים גברים לא פחות מאשר משפילים נשים. המשפילים הם רק חלק מהפורנו. חלק לגמרי לא קטן של אתרי הפורנו, אינם מתוך "התעשייה" אלא אתרים פרטיים של נשים שבחרו להתפרנס מפורנו. כולל גם זוגות נשואים. ג'נה גיימסון היא המפורסמת מהן. יש לא מעט כאלה שהם דידקטיים כמו של נינה הרטלי. יש אתרים של מסיבות צעירים שצולמו והועלו לרשת. (כשמישהו לא נתן הסכמתו, פניו כוסו)
מחקרים מראים שכמעט מחצית התעבורה ברשת האינטרנט, היא פורנו.
אולי אתה בעצמך חן נרדי? או רבקה נרדי?
-
- הצטרפות: 14 אפריל 2006, 18:22
לא יודעת מי אלו אנדריאה דבורקין וקתרין מקינון אבל קריאת חן נרדי היתה לי מאירת עיניים. מצטרפת להמלצה.
-
לא יודעת מי אלו אנדריאה דבורקין וקתרין מקינון אבל קריאת חן נרדי היתה לי מאירת עיניים. מצטרפת להמלצה.
כנ"ל, רק לא קראתי עדיין את המאמר הנ"ל אלא את
הספר של הזוג נרדי "גברים בשינוי - בדרך לגבריות אחרת".
פתח לי כמה מעלות לזווית המבט שלי על העולם.
ובקשר לאם אחד שנגמל הוא מתחזה - מתחזה למי? לאחד שנגמל? אולי הוא אכן נגמל? אולי הוא לפחות אחד ? (מי יודע? אחד מי יודע? ובאמת - הי, מי יודע...)
כותב האחד שטוען שנגמל:
קיימת טענה, נדמה לי של אנדריאה דבורקין וקתרין מקינון.
וזה מנוסח עם "נדמה לי", שיש לו יותר ברות-קיימא מאשר קביעות טוטליות פטליות בסגנון:
מי שמזכיר את אנדריאה דבורקין וקתרין מקינון, לא יכול להיות גבר שנגמל מפורנו.
כמו לומר, "מי שמזכיר את הרמב"ם לא יכול להיות אתאיסט", או משו.
(ואם הוא היה מזכיר את המאמר הנהדר של הוקינג על חורים שחורים ותורת המיתרים, היינו חושדים בו שהוא סטיבן הוקינג המנוול?)
לעניין בייבי, לעניין!
צוויל
כנ"ל, רק לא קראתי עדיין את המאמר הנ"ל אלא את
הספר של הזוג נרדי "גברים בשינוי - בדרך לגבריות אחרת".
ובקשר לאם אחד שנגמל הוא מתחזה - מתחזה למי? לאחד שנגמל? אולי הוא אכן נגמל? אולי הוא לפחות אחד ? (מי יודע? אחד מי יודע? ובאמת - הי, מי יודע...)
כותב האחד שטוען שנגמל:
קיימת טענה, נדמה לי של אנדריאה דבורקין וקתרין מקינון.
וזה מנוסח עם "נדמה לי", שיש לו יותר ברות-קיימא מאשר קביעות טוטליות פטליות בסגנון:
מי שמזכיר את אנדריאה דבורקין וקתרין מקינון, לא יכול להיות גבר שנגמל מפורנו.
(ואם הוא היה מזכיר את המאמר הנהדר של הוקינג על חורים שחורים ותורת המיתרים, היינו חושדים בו שהוא סטיבן הוקינג המנוול?)
לעניין בייבי, לעניין!
צוויל
(הצילו, הנרדים חטפו אותי ומחזיקים אותי קשור במרתף בדרום רחובות וכותבים בשמי)
(הנה הם חוזרים, אני שומע אותם במדרגות)
(הצילו)
צ
(הנה הם חוזרים, אני שומע אותם במדרגות)
(הצילו)
צ
-
ואת זה מוכיחה ג'נה ג'יימסון?
היא לא מוכיחה התחזות. היא מוכיחה שפורנו לא משפיל נשים.
גם גמל אותך מפורנו?
מי שמצטט את הרמבם כדי להוכיח את גדולתו של הקבה, לא יכול להיות אתיאיסט.
מי במצטט את מקינון על הפורנו לא יתכן שהיה חובב פורנו.
סביר יותר ישיבע בוחער שמצטט את הרמבם וחוזר בשאלה, מאשר מישהו שדבורקין ומקינון שיכנעו אותו לנטוש את הפורנו.
אפשר לקרוא על דבורקין בהקשר של פורנו אצל ברכה
היא לא מוכיחה התחזות. היא מוכיחה שפורנו לא משפיל נשים.
גם גמל אותך מפורנו?
מי שמצטט את הרמבם כדי להוכיח את גדולתו של הקבה, לא יכול להיות אתיאיסט.
סביר יותר ישיבע בוחער שמצטט את הרמבם וחוזר בשאלה, מאשר מישהו שדבורקין ומקינון שיכנעו אותו לנטוש את הפורנו.
אפשר לקרוא על דבורקין בהקשר של פורנו אצל ברכה
יתכן גם יתכן, ולא יועיל אם תחזור על דבריך.
יש לך בלבלה לוגית. או שפשוט לא קראת מה שנכתב. אתאיסט יכול לצטט את הרמב"ם, למשל כדי לטעון כנגד חיתוך עורלות. אף שהרמב"ם תמך בחיתוך עורלות.
מי שהיה צופה בפורנו וחדל, או שלא היה והתחיל - לא משנה - יכול לצטט את מקינון ולהביע דעה משלו על הגורמים לצריכת הפורנו ועל האפשרות להפסקת צפיה בפורנו.
פשוט מאד.
מקווה שעזרתי,
צוויל
יתכן גם יתכן, ולא יועיל אם תחזור על דבריך.
יש לך בלבלה לוגית. או שפשוט לא קראת מה שנכתב. אתאיסט יכול לצטט את הרמב"ם, למשל כדי לטעון כנגד חיתוך עורלות. אף שהרמב"ם תמך בחיתוך עורלות.
מי שהיה צופה בפורנו וחדל, או שלא היה והתחיל - לא משנה - יכול לצטט את מקינון ולהביע דעה משלו על הגורמים לצריכת הפורנו ועל האפשרות להפסקת צפיה בפורנו.
פשוט מאד.
מקווה שעזרתי,
צוויל
אגב, עכשיו אני יודע מה חידשה מקינון בקשר לפורנו - תודות.
צוויל
צוויל
מה הקשר לגמל? לא גמל ולא יער, בקושי עז.
(אתה באמת שואל אם הזוג נרדי גמלו אותי מפורנו? אר יו פור ריל?)
היא מוכיחה שפורנו לא משפיל נשים. (ג'נה ג'יימסון מוכיחה)
מקינון, ידידי, טענה שהפורנו הופך למניע לרצח, מתוך הצגת הנשים כקורבנות ופגיעות וכו'. היא לא מיינה פורנו לסוגיו.
אם היית קורא את מה שנכתב היית כבר מבין זאת, אבל העדפת לנבוח.
צוויל
(אתה באמת שואל אם הזוג נרדי גמלו אותי מפורנו? אר יו פור ריל?)
היא מוכיחה שפורנו לא משפיל נשים. (ג'נה ג'יימסון מוכיחה)
מקינון, ידידי, טענה שהפורנו הופך למניע לרצח, מתוך הצגת הנשים כקורבנות ופגיעות וכו'. היא לא מיינה פורנו לסוגיו.
אם היית קורא את מה שנכתב היית כבר מבין זאת, אבל העדפת לנבוח.
צוויל
-
היי, זו הפעם הראשונה שהאשמיו אותי בהתחזות. איזה כיף! כנראה שכתבתי דברים חריגים ומוזרים, אם ההסבר שאיזשהי/ו פלוני אלמונית מצא/ה לזה הוא שאני מתחזה.
לא כתבתי את שמי כי כתבתי דברים אישיים ומביכים. אבל אם יש צורך בשם כדי להיפטר מטענות ההתחזות, אז שמי הוא אלכסנדר חיפושאי. ואגב, אם כבר אני מזדהה, אז שהטקסט של חן נרדי שהמלצתי עליו - קראתי אותו בגירסת קודמת שלו, אז אני לא "לוקח אחריות" על הגירסה שאליה הפנתי...
יש הבדלים בין דבורקין למקינון. דבורקין כותבת בכלל נגד כל סוג של משגל הטרוסקסואלי (כלומר, אקט מיני עם חדירה), ויש לה הרבה דברים נגד גברים, אבל היא לא בעד להרוג את כולם. אני לא מסכים עם המסקנה של דבורקין בשורה התחתונה, אבל יש לה הרבה טענות שאני מסכים איתם. מותר להסכים רק עם חלק ממה שמישהי/ו אומרת?
עם השורה התחתונה של מקינון אני כן מסכים, דווקא. הנה ציטוט ממעין סיכום שאורית קמיר עשתה לספר של מקינון. יש לקרוא אותו בהשוואה לתפיסה של דבורקין שכל חדירה במין הטרוסקסואלי היא שלילית מעצם קיומה (בעיקר כי היא פלישה של גבר לגוף של אישה):
"על פי קתרין מקינון, חדירה של גבר לגופה של אישה הובנתה ע"י התרבות כהתגלמות היחסים המיניים ההטרוסקסואליים, ובו בזמן גם ככיבוש הגבר את האישה והכנעתה. במובן זה, לא עצם הפעולה הפיזית, אלא הבנייתה התרבותית, משמשת כסקסואליזציה של השתררות הגברים על הנשים. [...היא] אינה טוענת שכל מפגש בין גוף נשי וגוף גברי [...] הם מטבעם, במהותם, שליטה ושיעבוד. היא טוענת שבחברה הקיימת, המגע המיני ההטרוסקסואלי הובנה כמערך של שליטת גברים בנשים. [...]גברים מחונכים בריבוא דרכים לזהות לחלוטין בין חדירה לגוף נשי, עוררות וסיפוק מיניים, ותחושות של כיבוש, עצמה, שלטון, ניצחון ו"גבריות". נשים מחונכות בריבוא דרכים לזהות לחלוטין בין חדירה גברית אל תוכן, עוררות וסיפוק מיניים,ותחושות "נשיות" של כניעה, היכבשות, נתינה עצמית ומימוש עצמי."
לא כתבתי את שמי כי כתבתי דברים אישיים ומביכים. אבל אם יש צורך בשם כדי להיפטר מטענות ההתחזות, אז שמי הוא אלכסנדר חיפושאי. ואגב, אם כבר אני מזדהה, אז שהטקסט של חן נרדי שהמלצתי עליו - קראתי אותו בגירסת קודמת שלו, אז אני לא "לוקח אחריות" על הגירסה שאליה הפנתי...
יש הבדלים בין דבורקין למקינון. דבורקין כותבת בכלל נגד כל סוג של משגל הטרוסקסואלי (כלומר, אקט מיני עם חדירה), ויש לה הרבה דברים נגד גברים, אבל היא לא בעד להרוג את כולם. אני לא מסכים עם המסקנה של דבורקין בשורה התחתונה, אבל יש לה הרבה טענות שאני מסכים איתם. מותר להסכים רק עם חלק ממה שמישהי/ו אומרת?
עם השורה התחתונה של מקינון אני כן מסכים, דווקא. הנה ציטוט ממעין סיכום שאורית קמיר עשתה לספר של מקינון. יש לקרוא אותו בהשוואה לתפיסה של דבורקין שכל חדירה במין הטרוסקסואלי היא שלילית מעצם קיומה (בעיקר כי היא פלישה של גבר לגוף של אישה):
"על פי קתרין מקינון, חדירה של גבר לגופה של אישה הובנתה ע"י התרבות כהתגלמות היחסים המיניים ההטרוסקסואליים, ובו בזמן גם ככיבוש הגבר את האישה והכנעתה. במובן זה, לא עצם הפעולה הפיזית, אלא הבנייתה התרבותית, משמשת כסקסואליזציה של השתררות הגברים על הנשים. [...היא] אינה טוענת שכל מפגש בין גוף נשי וגוף גברי [...] הם מטבעם, במהותם, שליטה ושיעבוד. היא טוענת שבחברה הקיימת, המגע המיני ההטרוסקסואלי הובנה כמערך של שליטת גברים בנשים. [...]גברים מחונכים בריבוא דרכים לזהות לחלוטין בין חדירה לגוף נשי, עוררות וסיפוק מיניים, ותחושות של כיבוש, עצמה, שלטון, ניצחון ו"גבריות". נשים מחונכות בריבוא דרכים לזהות לחלוטין בין חדירה גברית אל תוכן, עוררות וסיפוק מיניים,ותחושות "נשיות" של כניעה, היכבשות, נתינה עצמית ומימוש עצמי."
-
נראה ששמי שטענ/ה להתחזות, מצפה ממני לעקביות בחיים: אם אני מפנה לטקסט של דבורקין, אני אמור להסכים עם כל מילה שלה (ואגב, אני גם ממש ממש לא מסכים עם כל מה שחן נרדי כותב). אם אני נגד פורנו, אז לא יכול להיות שאי-פעם צרכתי אותו או שאני עדיין נופל לשם מדי פעם. אבל היי! אני מדבר פה על החיים שלי. חיים זה לא דבר עקבי וקוהרנטי!
ואני לא היחיד... הרבה מהמחשבה שלי על הנושא באה דרך דיונים של קבוצת גברים פמיניסטיים שהייתי חלק ממנה במשך כשנתיים. הקבוצה הזאת הראתה לי, בין השאר, עד כמה החיים לאו דווקא הולכים יד ביד עם האידיאולוגיה. למשל - להיות נגד פורנו ובכל זאת לצרוך אותו. התרבות מסביבנו היא כל כך חזקה, והסוציאליזציה שעברנו מגיל אפס טבועה כל כך עמוק, היא לפעמים כל כך נסתרת, שכדי לחיות כמו שאתה רואה לנכון צריך להשקיע. צריך ללמוד איך להסתכל גם על חלקים בך שאתה לא אוהב, להעז לשים אותם על השולחן. ועל מנת להשתנות, צריך להשקיע עבודה. לא קוראים מאמר של מקינון, גם אם הוא משכנע ומלא תובנות, ו"פוף!” משתנים.
הנה קישור לאיזשהי חוברת שהוציאה קבוצת הגברים הזאת, חוברת שמייצגת את ההתמודדות שעברנו בקבוצה: http://www.political-drag.org/femzine.pdf
ואני לא היחיד... הרבה מהמחשבה שלי על הנושא באה דרך דיונים של קבוצת גברים פמיניסטיים שהייתי חלק ממנה במשך כשנתיים. הקבוצה הזאת הראתה לי, בין השאר, עד כמה החיים לאו דווקא הולכים יד ביד עם האידיאולוגיה. למשל - להיות נגד פורנו ובכל זאת לצרוך אותו. התרבות מסביבנו היא כל כך חזקה, והסוציאליזציה שעברנו מגיל אפס טבועה כל כך עמוק, היא לפעמים כל כך נסתרת, שכדי לחיות כמו שאתה רואה לנכון צריך להשקיע. צריך ללמוד איך להסתכל גם על חלקים בך שאתה לא אוהב, להעז לשים אותם על השולחן. ועל מנת להשתנות, צריך להשקיע עבודה. לא קוראים מאמר של מקינון, גם אם הוא משכנע ומלא תובנות, ו"פוף!” משתנים.
הנה קישור לאיזשהי חוברת שהוציאה קבוצת הגברים הזאת, חוברת שמייצגת את ההתמודדות שעברנו בקבוצה: http://www.political-drag.org/femzine.pdf
-
ולגבי השאלה האם רוב הפורנו ברשת הוא משפיל:
לא יודע להגיד בבטיחון, לא עשיתי סטטיסטיקה. אבל מהרושם שלי, זה כך (ואולי הרושם שיש לי נובע מכך שאני חיפשתי דברים מסוימים כאשר צרכתי פורנו, ולכן זה הדברים שאני מודע להם). וכאמור, יש להסתכל גם על היבטים סמליים כמו למשל גבר לבוש ואישה ערומה.
לגבי השאלה האחרת: האם רוב "שחקניות" הפורנו הן נשות עסקים עצמאיות כמו ג'נה ג'יימסון, שיש להן שליטה ב"תסריט" ובבחירה האם לעשות או לא לעשות אקט מסוים? או שרובן הן נשים שמתוך כפייה אלימה או מתוך מצוקה כלכלית קשה או מתוך תקוות שווא להיות ג'ינה ג'יימסון הבאה, מנוצלות ומושפלות ונאלצות לעשות דברים שהן שונאות לעשות? אז על זה דווקא עשו סטטיסטיקות, והתשובה הנכונה היא ב'. ואגב, זה נכון גם להרבה גברים שמנוצלים בתעשייה.
לא יודע להגיד בבטיחון, לא עשיתי סטטיסטיקה. אבל מהרושם שלי, זה כך (ואולי הרושם שיש לי נובע מכך שאני חיפשתי דברים מסוימים כאשר צרכתי פורנו, ולכן זה הדברים שאני מודע להם). וכאמור, יש להסתכל גם על היבטים סמליים כמו למשל גבר לבוש ואישה ערומה.
לגבי השאלה האחרת: האם רוב "שחקניות" הפורנו הן נשות עסקים עצמאיות כמו ג'נה ג'יימסון, שיש להן שליטה ב"תסריט" ובבחירה האם לעשות או לא לעשות אקט מסוים? או שרובן הן נשים שמתוך כפייה אלימה או מתוך מצוקה כלכלית קשה או מתוך תקוות שווא להיות ג'ינה ג'יימסון הבאה, מנוצלות ומושפלות ונאלצות לעשות דברים שהן שונאות לעשות? אז על זה דווקא עשו סטטיסטיקות, והתשובה הנכונה היא ב'. ואגב, זה נכון גם להרבה גברים שמנוצלים בתעשייה.
-
לידיעתך ולתשומת לבך!!
יש הרבה יותר נשים
מנוצלות ומושפלות ונאלצות לעשות דברים שהן שונאות לעשות
או
נשים שמתוך כפייה אלימה או מתוך מצוקה כלכלית קשה או מתוך תקוות שווא
שמגיעות לעבודה בנקיון אצל חברות כח אדם לנקיון, ובתי חרושת משפילים.
הרבה הרבה הרבה יותר נשים כאלה שם מאשר בפורנו. אולי אחת כזו בפורנו, על מאה אלף 100000 בנקיונות.ובעבודות שחורות כאלה ללא זכויות או ללא זכויות של ממש.
יש הרבה יותר נשים
מנוצלות ומושפלות ונאלצות לעשות דברים שהן שונאות לעשות
או
נשים שמתוך כפייה אלימה או מתוך מצוקה כלכלית קשה או מתוך תקוות שווא
שמגיעות לעבודה בנקיון אצל חברות כח אדם לנקיון, ובתי חרושת משפילים.
הרבה הרבה הרבה יותר נשים כאלה שם מאשר בפורנו. אולי אחת כזו בפורנו, על מאה אלף 100000 בנקיונות.ובעבודות שחורות כאלה ללא זכויות או ללא זכויות של ממש.
לידיעתך ולתשומת לבך!!
חייל! שפר הופעתך!!
ולא לדבר על הילדים-חיילים בסומליה או על בילעין ונעלין.
יאללה בוא נעשה סלט, בטח נגיע לתובנות עמוקות יותר אם נערבב הכל יחד.
זהו, שלא.
צוויל
חייל! שפר הופעתך!!
ולא לדבר על הילדים-חיילים בסומליה או על בילעין ונעלין.
יאללה בוא נעשה סלט, בטח נגיע לתובנות עמוקות יותר אם נערבב הכל יחד.
זהו, שלא.
צוויל
-
לפלוני אלמונית: אפשר שתכתבי/תכתוב באיזשהו כינוי? סתם כדי לדעת מי מכל הפלוני אלמונית שכותבים זה אותו אדם.
מסכים לגמרי עם הערתך האחרונה.
ולצוויליך: בטח שצריך לעשות סלט. הרי כל הדברים האלה קשורים אחד לשני.
מסכים לגמרי עם הערתך האחרונה.
ולצוויליך: בטח שצריך לעשות סלט. הרי כל הדברים האלה קשורים אחד לשני.
-
- הצטרפות: 14 יוני 2010, 16:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_בז*
בטח שצריך לעשות סלט. הרי כל הדברים האלה קשורים אחד לשני.
אכן סלט זה טעים ובד"כ בריא, אך !!
למרות שקשורים אחד לשני, אין להם משמעות בסלט שהביא הפלוני לעיל.
הדיון האחרון בדף עוסק בניצול נשים בתעשיית הפורנו.
אחד שנגמל העיר שגם גברים מנוצלים שם. על כך הייתי חושב שפלוני יעיר על כך ש
יש הרבה יותר נשים מאשר גברים המנוצלים בפורנו,
אך הוא בחר לומר שיש הרבה יותר נשים
_שמגיעות לעבודה בנקיון אצל חברות כח אדם לנקיון, ובתי חרושת משפילים.
הרבה הרבה הרבה יותר נשים כאלה שם מאשר בפורנו. אולי אחת כזו בפורנו, על מאה אלף 100000 בנקיונות.ובעבודות שחורות כאלה ללא זכויות או ללא זכויות של ממש._
ובכך אמר מה? מה?
שלא ראוי לנו לעסוק בפורנו כשפי 100000 נשים מנוצלות במפעלים?
לכן אמרתי, מה עם רצח העם בדרפור וההשמנה בארה"ב?
לזה קוראים to hijack the thread לחטוף את הדף (?).
צוויל
אכן סלט זה טעים ובד"כ בריא, אך !!
למרות שקשורים אחד לשני, אין להם משמעות בסלט שהביא הפלוני לעיל.
הדיון האחרון בדף עוסק בניצול נשים בתעשיית הפורנו.
אחד שנגמל העיר שגם גברים מנוצלים שם. על כך הייתי חושב שפלוני יעיר על כך ש
יש הרבה יותר נשים מאשר גברים המנוצלים בפורנו,
אך הוא בחר לומר שיש הרבה יותר נשים
_שמגיעות לעבודה בנקיון אצל חברות כח אדם לנקיון, ובתי חרושת משפילים.
הרבה הרבה הרבה יותר נשים כאלה שם מאשר בפורנו. אולי אחת כזו בפורנו, על מאה אלף 100000 בנקיונות.ובעבודות שחורות כאלה ללא זכויות או ללא זכויות של ממש._
ובכך אמר מה? מה?
שלא ראוי לנו לעסוק בפורנו כשפי 100000 נשים מנוצלות במפעלים?
לכן אמרתי, מה עם רצח העם בדרפור וההשמנה בארה"ב?
לזה קוראים to hijack the thread לחטוף את הדף (?).
צוויל
-
ובכך אמר מה? מה?
בסלט הטעים הזה חסר תבלין. התבלין הזה הוא פרופורציות ואמת עובדתית.
משפילים הם משפילים ומושפלים הם מושפלים. וזה יש בכל מקום שיש בו בני אדם.
להגיד שפורנו משפיל נשים, זו אמירה אידיאולוגית שהקשר שלה למציאות תלוש.
יש בפורנו השפלת נשים, וגם גברים. יש יותר השפלת נשים. אבל הרוב המוחלט של תכני הפורנו אינם יותר מאשר סיפוק סקרנות. סיפוק יצר מציצנות. ובזה תכניות טלביזיה שנקראות ריאליטי הן פורנו טהור. כשמשפחה פותחת את שערי ביתה ומציגה לעיני כל את ערוותה, גם אם במסך לא נראים אברי מין.
מי שמאונן מול סרט פורנו אינו שונה ממי שמאונן מול התריס של השכנה, והוא משפיל את עצמו. גם אם איש לא רואה.
ההנחה שהפורנו משפיל נשים, היא לא יותר מסטיגמה. הקשר של ההשפלה בפורנו לאמת, הוא לא יותר מהאמת שבכל סטיגמה כוללנית.
בסלט הטעים הזה חסר תבלין. התבלין הזה הוא פרופורציות ואמת עובדתית.
משפילים הם משפילים ומושפלים הם מושפלים. וזה יש בכל מקום שיש בו בני אדם.
להגיד שפורנו משפיל נשים, זו אמירה אידיאולוגית שהקשר שלה למציאות תלוש.
יש בפורנו השפלת נשים, וגם גברים. יש יותר השפלת נשים. אבל הרוב המוחלט של תכני הפורנו אינם יותר מאשר סיפוק סקרנות. סיפוק יצר מציצנות. ובזה תכניות טלביזיה שנקראות ריאליטי הן פורנו טהור. כשמשפחה פותחת את שערי ביתה ומציגה לעיני כל את ערוותה, גם אם במסך לא נראים אברי מין.
מי שמאונן מול סרט פורנו אינו שונה ממי שמאונן מול התריס של השכנה, והוא משפיל את עצמו. גם אם איש לא רואה.
ההנחה שהפורנו משפיל נשים, היא לא יותר מסטיגמה. הקשר של ההשפלה בפורנו לאמת, הוא לא יותר מהאמת שבכל סטיגמה כוללנית.
-
- הצטרפות: 11 יוני 2009, 15:46
- דף אישי: הדף האישי של איל_גיא_חיים*
נראה לי שכל האנשים שאני מכיר, יעדיפו שיגנבו מהם מאות שקלים ואפילו יותר מאשר שיאנסו אותם...
להציג פורנו וניצול מיני כדבר שולי ולטעון שיש הרבה רע אחר ולכן זה הופך את הפורנו לדביר פחות או יותר קביל או שווה ערך לברים שאתה עושה עם עצמך ולעצמך, זה שטות שאומרת משהו כמו: אתה יכול להתקע בעמוד אז מה הבעיה שאני אתן לך זפטה עם לום?
זה שמנצלים אנשים בכל מיני מקומות, לא אומר שאנשים צריכים לממן אלימות ניצול ואונס כלפי אנשים ונשים תמימים יותר ופחות.
חייבים להגיד את המובן מאליו _(רק למי שחי על הפלנטה) או שדרך מילים אפשר לשגע אנשים ברמות שלא יאמנו?
להציג פורנו וניצול מיני כדבר שולי ולטעון שיש הרבה רע אחר ולכן זה הופך את הפורנו לדביר פחות או יותר קביל או שווה ערך לברים שאתה עושה עם עצמך ולעצמך, זה שטות שאומרת משהו כמו: אתה יכול להתקע בעמוד אז מה הבעיה שאני אתן לך זפטה עם לום?
זה שמנצלים אנשים בכל מיני מקומות, לא אומר שאנשים צריכים לממן אלימות ניצול ואונס כלפי אנשים ונשים תמימים יותר ופחות.
חייבים להגיד את המובן מאליו _(רק למי שחי על הפלנטה) או שדרך מילים אפשר לשגע אנשים ברמות שלא יאמנו?
או שדרך מילים אפשר לשגע אנשים ברמות שלא יאמנו
ובאופן יומיומי.
צוויל
ובאופן יומיומי.
צוויל
-
אנטישמים תפסו כמה יהודים רמאים, והאשימו את כל היהודים שהם רמאים וגנבים.
מי שבא לעזרת היהודים, והציג עובדות, שיש גם רמאים שאינם יהודים. יצאו האנטישמים וזעקו - זה שיש רמאים שאינם יהודים, זה לא מנקה את כל היהודים מזה שהם רמאים וגנבים. נכון שצריך להילחם בכל מעשי המרמה והגניבות, אבל זה לא יכול להיות הצדקה להפסיק לרדוף את היהודים הרמאים והגנבים.
מי שבא לעזרת היהודים, והציג עובדות, שיש גם רמאים שאינם יהודים. יצאו האנטישמים וזעקו - זה שיש רמאים שאינם יהודים, זה לא מנקה את כל היהודים מזה שהם רמאים וגנבים. נכון שצריך להילחם בכל מעשי המרמה והגניבות, אבל זה לא יכול להיות הצדקה להפסיק לרדוף את היהודים הרמאים והגנבים.
-
להציג פורנו וניצול מיני כדבר שולי
ניצול מיני זה לא דבר שולי, וגם פורנו זה לא דבר שולי היום. כמעט מחצית התעבורה ברשת קשורה בדרך כלשהי לפורנו וסקס.
כל ניצול הוא לא שולי. אולי ניצול מיני הוא אפילו יותר מרכזי ומשמעותי.
יש ניצול מיני בפורנו, אבל בתוך ים הפורנו הוא לגמרי שולי.
ניצול מיני זה לא דבר שולי, וגם פורנו זה לא דבר שולי היום. כמעט מחצית התעבורה ברשת קשורה בדרך כלשהי לפורנו וסקס.
כל ניצול הוא לא שולי. אולי ניצול מיני הוא אפילו יותר מרכזי ומשמעותי.
יש ניצול מיני בפורנו, אבל בתוך ים הפורנו הוא לגמרי שולי.
-
אוף נראה לי שחבר שלי צופה בפורנו וזה כל כך מבאס אותי, איכס, מה לעשות?
-
אוף נראה לי שחבר שלי צופה בפורנו וזה כל כך מבאס אותי, איכס, מה לעשות?
להצטרף אליו.
להצטרף אליו.
רק כדי לענות על השאלה בשם הדף- לרוב הגברים בעולם אין גישה למסכי טלויזיה ו\או מחשב, אז הם לא צופים בפורנו.
אני מהגברים הרגישים שמאד מזועזעים תוך צפיה בפורנו.
מרגינון: כבוד אפשר רק לתת.
צוויל - גבר עם מודעות מתקדמת
מרגינון: כבוד אפשר רק לתת.
צוויל - גבר עם מודעות מתקדמת
ניסוח מדויק יותר של שם הדף:
האם ישנם גברים שלא צופים בפורנו אף שבאפשרותם לעשות זאת
(בסגנון השאלה: מדוע כלבים מלקקים לעצמם?)
ישנם גברים ישנם גברים
שמסתכלים רק בז'ורנל
שם לא לובשים בגדים בכלל
הקלוז-אפ שם תמיד על חור
וכל אחד יכול לבחור
אבל אני איני כזה, אבל אני איני, איני כזה
כי לי יש אינטרנט מהיר של הוט
ושם הכל אפשר לראות
ישנם גברים בארצות
לא מתקדמות, שם אין חשמל,
והם יוכלו שם רק לרצות
לראות את מה שפה אוכל
פה פה פה פה פה פה פאם
צוויל
האם ישנם גברים שלא צופים בפורנו אף שבאפשרותם לעשות זאת
(בסגנון השאלה: מדוע כלבים מלקקים לעצמם?)
ישנם גברים ישנם גברים
שמסתכלים רק בז'ורנל
שם לא לובשים בגדים בכלל
הקלוז-אפ שם תמיד על חור
וכל אחד יכול לבחור
אבל אני איני כזה, אבל אני איני, איני כזה
כי לי יש אינטרנט מהיר של הוט
ושם הכל אפשר לראות
ישנם גברים בארצות
לא מתקדמות, שם אין חשמל,
והם יוכלו שם רק לרצות
לראות את מה שפה אוכל
פה פה פה פה פה פה פאם
צוויל
צוויליך,
D-:
ישר רואים שאתה גבר רגיש ובעל מודעות גבוהה שלא פוחד להזדעזע לפעמים
סחתיין!
D-:
ישר רואים שאתה גבר רגיש ובעל מודעות גבוהה שלא פוחד להזדעזע לפעמים
סחתיין!
-
אני מהגברים הרגישים שמאד מזועזעים תוך צפיה בפורנו.
ומה עם סרטי פשע? רצח? התעללות?
החרמת גם את התפוז המכני?
וסרטי מלחמות?
ומה עם סרטי פשע? רצח? התעללות?
החרמת גם את התפוז המכני?
וסרטי מלחמות?
_ומה עם סרטי פשע? רצח? התעללות?
החרמת גם את התפוז המכני?
וסרטי מלחמות?_
ודוקו-דרמה של ערוץ 10? וסדרות בריטיות קצרות?
סרטי תקופה סיניים? B movies?
הומאז'ים לאקירה קורסאווה?
ומה עם אסי דיין? הוא לא שותה חשיש, זה?
צוויל
החרמת גם את התפוז המכני?
וסרטי מלחמות?_
ודוקו-דרמה של ערוץ 10? וסדרות בריטיות קצרות?
סרטי תקופה סיניים? B movies?
הומאז'ים לאקירה קורסאווה?
ומה עם אסי דיין? הוא לא שותה חשיש, זה?
צוויל
-
צוויל,
לא הבנתי. אז אתה בעד פורנו? (ודוקו-דרמה ואסי דיין)
לא הבנתי. אז אתה בעד פורנו? (ודוקו-דרמה ואסי דיין)
אז אתה בעד פורנו?
אני בעד חיסול הטרור.
לא אני לא בעד פורנו. אני בעד מזיגה נכונה בין אהבה רוחנית לתשוקת בשרים, לחיבור נקי בין אהבה עצמית לאהבת בן הזוג, עם רכושנות סבירה שמאפשרת אופציה לפוליאמוריה.
סליחה רגע, צלצול בדלת.... | הולך הולך הולך.... חוזר חוזר חוזר |
(מנקה את הפנים)
המציאות עומדת בפתח והיא צחקה והכניסה לי עוגת קרם בפנים. איזה בלגן. מסתבר שזה לא פשוט.
הקיצר, לעיתים עדיף לא להבין אחרים.
רצוי לנסות להבין עצמך. זה קשה מספיק, אין לך מושג אילו בעיות בתקשורת יש לי עם עצמי, אני יכול ללכת לטיפול ולא להבין גם את הבנאדם שאני משלם לו שיסביר לי את עצמי, לא להאמין.
אני גם נגד זיהום אוויר, מלחמות, גזענות, צעצועי פלסטיק נשברים מעצמם ותכניות ריאליטי.
אז מה? אני עדיין חלק מהמערכת.
או אולי רצית לדעת במה בדיוק אני צופה וכמה?
צ'לח לי אימייל, אני אפרט ועם לינקים. מכיר את זה עם בראבא והעיזים? חבל על הזמן.
צוויל
אני בעד חיסול הטרור.
לא אני לא בעד פורנו. אני בעד מזיגה נכונה בין אהבה רוחנית לתשוקת בשרים, לחיבור נקי בין אהבה עצמית לאהבת בן הזוג, עם רכושנות סבירה שמאפשרת אופציה לפוליאמוריה.
סליחה רגע, צלצול בדלת.... | הולך הולך הולך.... חוזר חוזר חוזר |
(מנקה את הפנים)
המציאות עומדת בפתח והיא צחקה והכניסה לי עוגת קרם בפנים. איזה בלגן. מסתבר שזה לא פשוט.
הקיצר, לעיתים עדיף לא להבין אחרים.
רצוי לנסות להבין עצמך. זה קשה מספיק, אין לך מושג אילו בעיות בתקשורת יש לי עם עצמי, אני יכול ללכת לטיפול ולא להבין גם את הבנאדם שאני משלם לו שיסביר לי את עצמי, לא להאמין.
אני גם נגד זיהום אוויר, מלחמות, גזענות, צעצועי פלסטיק נשברים מעצמם ותכניות ריאליטי.
אז מה? אני עדיין חלק מהמערכת.
או אולי רצית לדעת במה בדיוק אני צופה וכמה?
צ'לח לי אימייל, אני אפרט ועם לינקים. מכיר את זה עם בראבא והעיזים? חבל על הזמן.
צוויל
יש גברים שלא צופים בפורנו, אבל אני חושבת שאין גברים שלא מייצרים פורנו בראש.
-
מכיר את זה עם בראבא והעיזים?
לא. אם זה לא פורנו אני לא מכיר.
לא. אם זה לא פורנו אני לא מכיר.
-
וואלה צודקת.
גם אין בחורות צעירות שלא מעבירות בראש סרט פורנו שבו הן השחקניות - כוכבות הסרט.
וואלה צודקת.
גם אין בחורות צעירות שלא מעבירות בראש סרט פורנו שבו הן השחקניות - כוכבות הסרט.
_יש גברים שלא צופים בפורנו, אבל אני חושבת שאין גברים שלא מייצרים פורנו בראש.
וואלה צודקת.
גם אין בחורות צעירות שלא מעבירות בראש סרט פורנו שבו הן השחקניות - כוכבות הסרט._
איזה יופי, טרול שתוהה ואז עונה לעצמו. משק אוטארקי
<דמיון, פנטזיות, תשוקות, מחשבות יצריות - זה לא פורנו. פורנו זו תעשייה למסחור גראפי של פסאודו-מיניות הכוללת סחר בבני אדם>
וואלה צודקת.
גם אין בחורות צעירות שלא מעבירות בראש סרט פורנו שבו הן השחקניות - כוכבות הסרט._
איזה יופי, טרול שתוהה ואז עונה לעצמו. משק אוטארקי
<דמיון, פנטזיות, תשוקות, מחשבות יצריות - זה לא פורנו. פורנו זו תעשייה למסחור גראפי של פסאודו-מיניות הכוללת סחר בבני אדם>
-
נכון
כשאשה מריצה סרטים בראש, זה
דמיון, פנטזיות, תשוקות, מחשבות יצריות.
כשגבר מריץ סרטים בראש, זה
תעשייה למסחור גראפי של פסאודו-מיניות הכוללת סחר בבני אדם.
וכשהוא כותב על זה, זה
טרול שתוהה ואז עונה לעצמו. משק אוטארקי.
העיקר שאת/ה
נועזת.
נכון
כשאשה מריצה סרטים בראש, זה
דמיון, פנטזיות, תשוקות, מחשבות יצריות.
כשגבר מריץ סרטים בראש, זה
תעשייה למסחור גראפי של פסאודו-מיניות הכוללת סחר בבני אדם.
וכשהוא כותב על זה, זה
טרול שתוהה ואז עונה לעצמו. משק אוטארקי.
העיקר שאת/ה
נועזת.
לא הבנת, גבר/טרול/במאי חובב חביב
כל מה שבראש זה
<דמיון, פנטזיות, תשוקות, מחשבות יצריות
לא משנה בראש של מי
ושוב, זה רק בראש שלך ההפרדה בין גברים ונשים
פורנו לעומת זאת זהו שמה הרשמי ממש של אותה
תעשייה למסחור גראפי של פסאודו-מיניות הכוללת סחר בבני אדם
יש לך פנטזיות? מזל טוב! אתה כמו כולם. תעשה חיים!
יש לך סרטים בראש? תיהנה!
מה זה קשור לפורנו?
לקשר ביניהם זהו מעשה טרולי בעיניי
כל מה שבראש זה
<דמיון, פנטזיות, תשוקות, מחשבות יצריות
לא משנה בראש של מי
ושוב, זה רק בראש שלך ההפרדה בין גברים ונשים
פורנו לעומת זאת זהו שמה הרשמי ממש של אותה
תעשייה למסחור גראפי של פסאודו-מיניות הכוללת סחר בבני אדם
יש לך פנטזיות? מזל טוב! אתה כמו כולם. תעשה חיים!
יש לך סרטים בראש? תיהנה!
מה זה קשור לפורנו?
לקשר ביניהם זהו מעשה טרולי בעיניי
הדף הזה אינו תעשיית הפורנו , הדף הזה נפתח בשל תחושת בגידה שחוותה אישה עקב צפיית בעלה בפורנו, לכן יש מקום לדיון על הנושא גם מכיוונים שלאו דווקא מתיחסים לאג'נדה שלך (שאיתה אני דרך אגב מסכימה) .
האם זה מעשה טרולי?, נראה לי שיש לך בעייה בהגדרות
האם זה מעשה טרולי?, נראה לי שיש לך בעייה בהגדרות
-
_יש לך סרטים בראש? תיהנה!
מה זה קשור לפורנו?_
זה
מה זה קשור לפורנו?_
זה
אני רואה שאני ממש לא מובנת, אז אנסה להבהיר
גם לדעתי
_הדף הזה נפתח בשל תחושת בגידה שחוותה אישה עקב צפיית בעלה בפורנו, לכן יש מקום לדיון על הנושא גם מכיוונים שלאו דווקא מתיחסים לאג'נדה שלי, לצורך העניין
רק שאינני רואה זאת כאג'נדה, אלא ממש כהגדרה מילונית/מקצועית: פורנו הוא פורנו הוא פורנו
גברים, נשים צעירות או מבוגרות או מנהלי תפעול ממוצא קווקזי אינם מייצרים פורנו בראשם
הם מפנטזים, מדמיינים, בונים רעיונות וסיטואציות, מתגרים
פורנו זו התעשייה, זה משהו אחר
ומהתגובות שלכם פה אני מבינה שוב עד כמה היא שולטת בכולנו, תעשיית הענק הזו
כאשר מישהו בוחר לכנות את מה שרץ לו בראש בשם "פורנו", הצורה המסחרית-מתווכת של הפנטזיה המינית
ולא בשמות: סקס, אירטיקה, חרמנות, תשוקות, יש עוד הרבה אופציות מן הסתם
אני זוכרת את העולם לפני עשור ולפני עשרים שנה
כשההבדל היה ברור בין צפייה במין מבוים של אחרים ששילמו להם/עשקו אותם/השתמשו בהם/ הם הפכו למיליונרים
לא משנה. אבל זה היה פורנו. גם אם צרכת אותו, זה היה פורנו
והסרט שרץ לך בראש היה משהו בפני עצמו, פנטזיה. מחשבות סקסיות-מחרמנות וכו'
עצוב, ומבחינתי גם מוריד את הדיון לרמה טרולית, להגיד
הם חושבים, חווים, מקווים
הם אינם מייצרים פורנו, שכן לשם כך דרוש/ ציוד, צוות ושורדי פגיעות מיניות מהילדות, שיופיעו
שני דברים ש-ו-נ-י-ם
אני רוצה להוסיף ולציין שמזה מספר שנים, החופפות לאלה בהן 50% מהתעבורה ברשת היא של פורנו
אני מרגישה בהתנהלויות רבות שלי מול בני המין השני, כאילו מתנוססת מעל ראשי כותרת:
milf, redhead, big tits, girl on girl action
סתם דוגמאות
אבל אני נשבעת שאני חשה מסווגת לפי פרמטרים כאלה
זה תמיד היה באוויר, ועכשיו זה
in your face
אני מתגוררת בעיר גדולה, אגב
ברור לי שבמצפה בגליל ייתכן שהתחושות הן אחרות
ואולי זה נשמע מופרך באזני מי שזה עתה שב מרעיית עזיו אל אשת חיקו היחידה השוקדת על מחמצת השאור שלה
ועל כך אני מקנאה בכם
peace לכולם
לילה טוב
גם לדעתי
_הדף הזה נפתח בשל תחושת בגידה שחוותה אישה עקב צפיית בעלה בפורנו, לכן יש מקום לדיון על הנושא גם מכיוונים שלאו דווקא מתיחסים לאג'נדה שלי, לצורך העניין
רק שאינני רואה זאת כאג'נדה, אלא ממש כהגדרה מילונית/מקצועית: פורנו הוא פורנו הוא פורנו
גברים, נשים צעירות או מבוגרות או מנהלי תפעול ממוצא קווקזי אינם מייצרים פורנו בראשם
הם מפנטזים, מדמיינים, בונים רעיונות וסיטואציות, מתגרים
פורנו זו התעשייה, זה משהו אחר
ומהתגובות שלכם פה אני מבינה שוב עד כמה היא שולטת בכולנו, תעשיית הענק הזו
כאשר מישהו בוחר לכנות את מה שרץ לו בראש בשם "פורנו", הצורה המסחרית-מתווכת של הפנטזיה המינית
ולא בשמות: סקס, אירטיקה, חרמנות, תשוקות, יש עוד הרבה אופציות מן הסתם
אני זוכרת את העולם לפני עשור ולפני עשרים שנה
כשההבדל היה ברור בין צפייה במין מבוים של אחרים ששילמו להם/עשקו אותם/השתמשו בהם/ הם הפכו למיליונרים
לא משנה. אבל זה היה פורנו. גם אם צרכת אותו, זה היה פורנו
והסרט שרץ לך בראש היה משהו בפני עצמו, פנטזיה. מחשבות סקסיות-מחרמנות וכו'
עצוב, ומבחינתי גם מוריד את הדיון לרמה טרולית, להגיד
הם חושבים, חווים, מקווים
הם אינם מייצרים פורנו, שכן לשם כך דרוש/ ציוד, צוות ושורדי פגיעות מיניות מהילדות, שיופיעו
שני דברים ש-ו-נ-י-ם
אני רוצה להוסיף ולציין שמזה מספר שנים, החופפות לאלה בהן 50% מהתעבורה ברשת היא של פורנו
אני מרגישה בהתנהלויות רבות שלי מול בני המין השני, כאילו מתנוססת מעל ראשי כותרת:
milf, redhead, big tits, girl on girl action
סתם דוגמאות
אבל אני נשבעת שאני חשה מסווגת לפי פרמטרים כאלה
זה תמיד היה באוויר, ועכשיו זה
in your face
אני מתגוררת בעיר גדולה, אגב
ברור לי שבמצפה בגליל ייתכן שהתחושות הן אחרות
ואולי זה נשמע מופרך באזני מי שזה עתה שב מרעיית עזיו אל אשת חיקו היחידה השוקדת על מחמצת השאור שלה
ועל כך אני מקנאה בכם
peace לכולם
לילה טוב
פורנו-ביוונית נואף, ניאוף, או זנות. גרפיה- כתיבה. הגדרה מילונית: ספרות זימה, ספרות הגודשת אירועים ותמונות מחיי המין. (מילון אבן-שושן). ...
זה המובן אליו התייחסתי אני. ואכן אני חיה הרחק מהתעשייה , אך היא אכן מחלחלת (תרתי משמע)
זה המובן אליו התייחסתי אני. ואכן אני חיה הרחק מהתעשייה , אך היא אכן מחלחלת (תרתי משמע)
-
אני רואה שאני ממש לא מובנת, אז אנסה להבהיר
משהו בכל זאת לא מסתדר לי
משהו בכל זאת לא מסתדר לי
מכתבה שקראתי ברשת מסתבר שיש אחוזים כמעט זהים ולפעמים גבוהים יותר של נשים שצורכות פורנו.
מה זה מייצרים פורנו בראש ? אם פנטזיות או כל חשיבה ודימיון שקשורים במין זה פורנו אז רוב האנושות צורכת.
מה זה מייצרים פורנו בראש ? אם פנטזיות או כל חשיבה ודימיון שקשורים במין זה פורנו אז רוב האנושות צורכת.
מכתבה שקראתי ברשת
אנא קישור תודה (-:
צוויל
אנא קישור תודה (-:
צוויל
-
אנא קישור תודה happy
לא ברשת ולא אחוזים.
באפן אישי מכיר לא מעט נשים צופות בפורנו. אפשר לקבל אצלי שמות ופרטים, (לאחר הסכמת הנשים המדוברות) המפורסמת ביותר היא ברכה הגולשת. (לחפש ברשת)
אני מכיר בעל חנות ספריית קלטות (כן. קניתי ממנו פעם קלטות) שסיפר לי לא רק על נשים מנויות שמחליפות קלטות בספריה, אלא גם על גברים נשואים שלפי הסרטים שהם לוקחים הוא יודע מה האשה שלהם אוהבת לראות. אבל בפומבי היא תגיד שהיא נגד פורנו.
וגם אני נגד פורנו. לא להשתתף, ולא מפנטז על השחקניות המוחצנות. אבל נהנה מהמציצנות לא עלינו
לא ברשת ולא אחוזים.
באפן אישי מכיר לא מעט נשים צופות בפורנו. אפשר לקבל אצלי שמות ופרטים, (לאחר הסכמת הנשים המדוברות) המפורסמת ביותר היא ברכה הגולשת. (לחפש ברשת)
אני מכיר בעל חנות ספריית קלטות (כן. קניתי ממנו פעם קלטות) שסיפר לי לא רק על נשים מנויות שמחליפות קלטות בספריה, אלא גם על גברים נשואים שלפי הסרטים שהם לוקחים הוא יודע מה האשה שלהם אוהבת לראות. אבל בפומבי היא תגיד שהיא נגד פורנו.
וגם אני נגד פורנו. לא להשתתף, ולא מפנטז על השחקניות המוחצנות. אבל נהנה מהמציצנות לא עלינו
-
האם יכול להיות שכאן באתר יש נשים שצופות בפורנו?
יש 3 חוברות מצ'וקמקות שקנינו לפני שנים בהולנד. אני מתבוננת בתמונה, מודעת לגמרי לזיוף ולניצול ולשאר הג'יפה שמאחורי ההפקה הזאת - ובכל זאת.
אני חושבת שהתחלתי לאונן אחרי שהאינטרנט הגיע לחיינו...
אני מוצאת עצמי הרבה נכנסת לאתרי פורנו במחשב בשעות שאני יודעת שאני לבדי לגמרי. התמונות מביאות אותי לחבר סיפור בראש וזה ממש מגרה. מכאן הדרך קצרה אל ההמשך המתבקש.
רק בפנטזיות ובסרטי פורנו. (שלמרות מה שרובכן אולי חושבות עליהם, אני חייבת להם את פריצת הדרך שלי עם האוננות שאולי לא הייתה מתרחשת בלעדיהם... ואנצל סוגריים אלה כדי להמליץ ל"מתקשות" לנסות פורנו.
אני מתגרה מתמונות או מסרטים
יש 3 חוברות מצ'וקמקות שקנינו לפני שנים בהולנד. אני מתבוננת בתמונה, מודעת לגמרי לזיוף ולניצול ולשאר הג'יפה שמאחורי ההפקה הזאת - ובכל זאת.
אני חושבת שהתחלתי לאונן אחרי שהאינטרנט הגיע לחיינו...
אני מוצאת עצמי הרבה נכנסת לאתרי פורנו במחשב בשעות שאני יודעת שאני לבדי לגמרי. התמונות מביאות אותי לחבר סיפור בראש וזה ממש מגרה. מכאן הדרך קצרה אל ההמשך המתבקש.
רק בפנטזיות ובסרטי פורנו. (שלמרות מה שרובכן אולי חושבות עליהם, אני חייבת להם את פריצת הדרך שלי עם האוננות שאולי לא הייתה מתרחשת בלעדיהם... ואנצל סוגריים אלה כדי להמליץ ל"מתקשות" לנסות פורנו.
אני מתגרה מתמונות או מסרטים
-
- הצטרפות: 11 יוני 2009, 15:46
- דף אישי: הדף האישי של איל_גיא_חיים*
מכיוון שנמחקתי ככ הרבה פעמים מהדף כאן אני מבין שיש צנזורה שלא מעונינת לברר את האמת על ניצול נשים בפורנו והקשר בין התעשיה לבין השלטון ומשרד המשפטים אז נניח לאנשים לקנות את האתר המצנזר בשקט, למה שלא יחשבו שככה נראה דיון אמיתי?
שוין
תת רמה
שוין
תת רמה
אני מאוד כועסת על מי שמחקו כאן! אישי צופה בפורנו כבר שנים כעבודה צדדית, וכתב כמה וכמה מסמכים שחושפים את כל האמת על הקשר בין הברונים השודדים לברונות הנותנות!
הטבריינית פה! הטבריינית פה!
<מכירה את אישה באופן אישי, מהפעם שהיה אצלנו במועדון חשפניות>
<מכירה את אישה באופן אישי, מהפעם שהיה אצלנו במועדון חשפניות>
אנשים יקרים,
קצת יותר משנה עברה מאז שפתחתי את הדף הזה.
אני שמחה לבשר לכם שבסופו של דבר אנחנו מתגרשים (-:
כן תתפלאו אבל אני ממש שמחה.
כמובן שלא רק בגלל הפורנו וקצרה היריעה מלפרט את הסיבות והמניעים שהביאו אותנו עד הלום להחלטה משותפת זו.
אשמח לענות על שאלות אם ישנן כאלו.
תודה לכל מי שליווה אותי בדף זה.
נורית
קצת יותר משנה עברה מאז שפתחתי את הדף הזה.
אני שמחה לבשר לכם שבסופו של דבר אנחנו מתגרשים (-:
כן תתפלאו אבל אני ממש שמחה.
כמובן שלא רק בגלל הפורנו וקצרה היריעה מלפרט את הסיבות והמניעים שהביאו אותנו עד הלום להחלטה משותפת זו.
אשמח לענות על שאלות אם ישנן כאלו.
תודה לכל מי שליווה אותי בדף זה.
נורית
-
האם ישנם גברים שלא צופים בפורנו ?
האם ישנן נשים שצופות בפורנו?
מתוך אתר מאקו
מה לגבי נתונים מגדריים?
בעולם הסקס של ענת (שם של אתר פורנו ישראלי) 40% מהגולשים הן נשים, שזה די הרבה בחורות בשביל אתר סקס. גילאי הגולשים נעים בין 25-32, כלומר קהל צעיר ברובו, והאתר רושם 90 אלף כניסות ביום.
האם ישנן נשים שצופות בפורנו?
מתוך אתר מאקו
מה לגבי נתונים מגדריים?
בעולם הסקס של ענת (שם של אתר פורנו ישראלי) 40% מהגולשים הן נשים, שזה די הרבה בחורות בשביל אתר סקס. גילאי הגולשים נעים בין 25-32, כלומר קהל צעיר ברובו, והאתר רושם 90 אלף כניסות ביום.
נורית
תמיד עצוב לשמוע על גרושים, אבל נראה שאת שלמה עם ההחלטה,
ממשיכה לחזק את ידייך ואשמח לקרוא ממך
תמיד עצוב לשמוע על גרושים, אבל נראה שאת שלמה עם ההחלטה,
ממשיכה לחזק את ידייך ואשמח לקרוא ממך
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
- דף אישי: הדף האישי של או_רורה*
נורית, זה טוב שאת שמחה ושלמה עם עצמך.
+1
צוויל
+1
צוויל
-
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
בכל מקרה נורית, זה טוב שאת שמחה ושלמה עם עצמך.
בכל מקרה נורית, זה טוב שאת שמחה ושלמה עם עצמך.
-
אמן
אמן
-
בשביל מה אנחנו מתחתנים, אם לא כדי להתגרש ולהיות שמחים. (רחוק מאוד מהכוונה המקורית התמימה של כותבת ההודעה)
בשביל מה אנחנו מתחתנים, אם לא כדי להתגרש ולהיות שמחים. (רחוק מאוד מהכוונה המקורית התמימה של כותבת ההודעה)
-
סאדו מאזו יותר נראה כמו סבל אבל בעצם גם לא כי זה בא מהפרעה שנקראת מאזוכיזם
הסבל האפשרי היחיד הוא חוסר אקט שמוביל לחוסר הנאה
סאדו מאזו יותר נראה כמו סבל אבל בעצם גם לא כי זה בא מהפרעה שנקראת מאזוכיזם
הסבל האפשרי היחיד הוא חוסר אקט שמוביל לחוסר הנאה
-
- הצטרפות: 18 יוני 2009, 16:54
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_נ*
מחקתי מכאן כמה הודעות שבאחת מהן קישור לאתר פורנו (וללא כל הזהרה).
טרול בלתי נכבד, אנא הפסק זאת. זו אלימות לשמה (ואני לא מדברת כרגע על תעשיית הפורנו אלא על עצם הקישור)
טרול בלתי נכבד, אנא הפסק זאת. זו אלימות לשמה (ואני לא מדברת כרגע על תעשיית הפורנו אלא על עצם הקישור)
-
בכל מקרה נורית, זה טוב שאת שמחה ושלמה עם עצמך
בכל מקרה נורית, זה טוב שאת שמחה ושלמה עם עצמך
-
טרולית בלתי נכבדת, אנא הפסיקי זאת. זו אלימות לשמה (ואני לא מדבר כרגע על תעשיית הפורנו אלא על עצם הקישור)
טרולית בלתי נכבדת, אנא הפסיקי זאת. זו אלימות לשמה (ואני לא מדבר כרגע על תעשיית הפורנו אלא על עצם הקישור)
-
פלוני אלמוני יקר שלמעלה,
סאדו מאזו אינו סטייה ובטח שאינו הפרעה.
גם הומוסקסואליות לא, וגם מיליון דברים אחרים.
בורות איננה דבר מחמיא.
אני בטוחה שאינך יודע בדיוק על מה אתה מדבר ולכן עדיף שלא תטעה אחרים.
לכל אדם הזכות לאהוב ולענג בדרך שנראית לו, כל עוד אינו פוגע באף אחד אחר.
סאדו מאזו אינו סטייה ובטח שאינו הפרעה.
גם הומוסקסואליות לא, וגם מיליון דברים אחרים.
בורות איננה דבר מחמיא.
אני בטוחה שאינך יודע בדיוק על מה אתה מדבר ולכן עדיף שלא תטעה אחרים.
לכל אדם הזכות לאהוב ולענג בדרך שנראית לו, כל עוד אינו פוגע באף אחד אחר.
בדיוק כרגע שיר של שלום חנוך המלך..
"נשבר השרב, עולה הלחות
השמים מתכסים עננים"
אח.. איזה כיף.
שתיהיה לכם שנה טובה ומתוקה, אנשים טובים!
שכל משאלות ליבכם יתגשמו לטובה ובעיקר בריאות, שלווה, סבלנות ואהבה!
ממני באהבה אינסופית, נורית
"נשבר השרב, עולה הלחות
השמים מתכסים עננים"
אח.. איזה כיף.
שתיהיה לכם שנה טובה ומתוקה, אנשים טובים!
שכל משאלות ליבכם יתגשמו לטובה ובעיקר בריאות, שלווה, סבלנות ואהבה!
ממני באהבה אינסופית, נורית
-
נורית שיחקת אותה שנה טובה מכל הלב הלוואי שתמצאי גבר שבאמת אוהב אותך
זה לא יפה לקרוא לאנשים טרולים ואני מצטער על ההודעות המגונות בסך הכל רציתי לצחוק קצת אבל
אם לא אז אני לא יגיב פה יותר כל טוב וחג שמח
אפילו שאני לא מכיר פה אף אחד
תודה
נורית שיחקת אותה שנה טובה מכל הלב הלוואי שתמצאי גבר שבאמת אוהב אותך
זה לא יפה לקרוא לאנשים טרולים ואני מצטער על ההודעות המגונות בסך הכל רציתי לצחוק קצת אבל
אם לא אז אני לא יגיב פה יותר כל טוב וחג שמח
אפילו שאני לא מכיר פה אף אחד
תודה
_נורית שיחקת אותה שנה טובה מכל הלב הלוואי שתמצאי גבר שבאמת אוהב אותך
אם לא אז אני לא יגיב פה יותר כל טוב וחג שמח._
אם לא אז אני לא יגיב פה יותר כל טוב וחג שמח._
-
תהיי בריאה
תהיי בריאה
כן. גם אני גיליתי שבעלי מסתכל בכל מיני אתרים למינהם.
וזה ממש קשה לי. בעיקר קשה לי שהוא מסתיר את זה ממני. לא יודעת מה בדיוק גרם לי להסתכל בהיסטוריה של המחשב. עד היום לא עשיתי את זה.
ופשוט נדהמתי ממה שראיתי. הייתי חייבת להסתכל בהכל. הרגשתי שאם אני יראה מה הוא ראה אז לפחות לא יהיו לי דמיונות ואני ידע בדיוק מה מענין אותו.
והייתי פשוט בשוק לגלות איזה דברים מזעזעים יש בעולם. ואני משערת לעצמי שזה טיפ טיפה מהים. (ראיתם את הסרט "התפשטות" ? ראיתי חלק והייתי בשוק.
אני ממש רוצה לדבר איתו על זה ולא יודעת איך להגיד לו שאני יודעת מה הוא רואה בלי שתהיה את ההרגשה ש - "תפסתי אותך על חם"
אני יודעת שהוא מתבייש בזה לעלה.
וזה ממש קשה לי. בעיקר קשה לי שהוא מסתיר את זה ממני. לא יודעת מה בדיוק גרם לי להסתכל בהיסטוריה של המחשב. עד היום לא עשיתי את זה.
ופשוט נדהמתי ממה שראיתי. הייתי חייבת להסתכל בהכל. הרגשתי שאם אני יראה מה הוא ראה אז לפחות לא יהיו לי דמיונות ואני ידע בדיוק מה מענין אותו.
והייתי פשוט בשוק לגלות איזה דברים מזעזעים יש בעולם. ואני משערת לעצמי שזה טיפ טיפה מהים. (ראיתם את הסרט "התפשטות" ? ראיתי חלק והייתי בשוק.
אני ממש רוצה לדבר איתו על זה ולא יודעת איך להגיד לו שאני יודעת מה הוא רואה בלי שתהיה את ההרגשה ש - "תפסתי אותך על חם"
אני יודעת שהוא מתבייש בזה לעלה.
-
שבורה יקרה,
למה שלא תפתחי את הנושא איתו בעדינות ובהתחשבות.
מה מעניין אותו, במה הוא צופה, מה אולי הוא היה רוצה לממש איתך (בהנחה שאת מעוניינת).
אין סיבה שזה ירגיש כמו תפיסה על חם.
אם תעשי את השיחה הזו בהומור וברוח טובה.
תנסי לבוא ממקום של צחוק ולא להתייחס לזה יותר מידי בכובד ראש.
מניסיון אגיד לך, שגם גברים וגם נשים צופים לעיתים בפורנו.
זה לא אומר שמשהו לא בסדר איתם או בנישואים שלהם.
זה לא אומר שאין אהבה ומשיכה אלייך, אשתו.
למה שלא תפתחי את הנושא איתו בעדינות ובהתחשבות.
מה מעניין אותו, במה הוא צופה, מה אולי הוא היה רוצה לממש איתך (בהנחה שאת מעוניינת).
אין סיבה שזה ירגיש כמו תפיסה על חם.
אם תעשי את השיחה הזו בהומור וברוח טובה.
תנסי לבוא ממקום של צחוק ולא להתייחס לזה יותר מידי בכובד ראש.
מניסיון אגיד לך, שגם גברים וגם נשים צופים לעיתים בפורנו.
זה לא אומר שמשהו לא בסדר איתם או בנישואים שלהם.
זה לא אומר שאין אהבה ומשיכה אלייך, אשתו.
לא יודעת אם אני צריכה להתעלם מזה וזהו.
אני מרגישה כמו זאת שפתחה את הדף שאני פשוט לא יכולה לחיות עם העובדה שבן זוגי רואה את הדברים האלו.
ומצד שני אני שואלת את עצמי אם זה לבקש דבר שאי אפשר לעמוד בו.
אף פעם לא הייתי גבר ואני באמת לא מבינה איך היצר הזה מתנהל.
מה לעשות?
אני לא יודיעת איך להעלות את זה בלי שיפוטיות וביקורת.
כייתי רוצה שזה יבוא ממנו וניסיתי איך שהוא להעלות את הנושא בצורה שתהיה לו הזדמנות לספר לי והוא ממש לא שיתף פעולה.
פשוט להתעלם ולהמשיך כאילו כלום?
אני מרגישה שיש ביננו קיר.
הוא נראה לי מפתאום כ"כ בהמי.
(והוא הכי לא. הבנאדם האחרון שהייתם חושבים עליו שרואה את הדברים האלו)
וואו אני כ"כ לא יודעת מה אני חושבת על זה
אשמח לתובנות
אני מרגישה כמו זאת שפתחה את הדף שאני פשוט לא יכולה לחיות עם העובדה שבן זוגי רואה את הדברים האלו.
ומצד שני אני שואלת את עצמי אם זה לבקש דבר שאי אפשר לעמוד בו.
אף פעם לא הייתי גבר ואני באמת לא מבינה איך היצר הזה מתנהל.
מה לעשות?
אני לא יודיעת איך להעלות את זה בלי שיפוטיות וביקורת.
כייתי רוצה שזה יבוא ממנו וניסיתי איך שהוא להעלות את הנושא בצורה שתהיה לו הזדמנות לספר לי והוא ממש לא שיתף פעולה.
פשוט להתעלם ולהמשיך כאילו כלום?
אני מרגישה שיש ביננו קיר.
הוא נראה לי מפתאום כ"כ בהמי.
וואו אני כ"כ לא יודעת מה אני חושבת על זה
אשמח לתובנות
בעלי לא צופה. הוא ראה בעבר, גם אני, ועכשיו הוא לא צופה. הוא הציע לי לאחרונה לשבת ולצפות יחד. הוא יודע בגדול שאני נגד (לא בגלל זה הוא לא צופה, אגב),
אבל זו היתה הזדמנות מצויינת כדי להסביר לו מה אני חושבת על פורנו. לצפות בפורנו ולצפות בפורנו של פדופילים, לגבי, זה היינו הך. הגעה לפורק מיני תוך ניצולם של אחרים. אם הייתי רואה את בעלי צופה בפורנו שמעורבים בו קטינים, הייתי מזועזעת נגעלת וגם לא שומרת את כל מחשבותי לעצמי. אני כם מוכנה להסכים שזה לא אותו דבר בפורנו "רגיל", מהבחינה שאין מודעות לניצול ולנזק ממנו סובלים השחקנים וזה נראה בסדר, אבל מכל בחינה אחרת זה אותו דבר לדעתי.
אבל זו היתה הזדמנות מצויינת כדי להסביר לו מה אני חושבת על פורנו. לצפות בפורנו ולצפות בפורנו של פדופילים, לגבי, זה היינו הך. הגעה לפורק מיני תוך ניצולם של אחרים. אם הייתי רואה את בעלי צופה בפורנו שמעורבים בו קטינים, הייתי מזועזעת נגעלת וגם לא שומרת את כל מחשבותי לעצמי. אני כם מוכנה להסכים שזה לא אותו דבר בפורנו "רגיל", מהבחינה שאין מודעות לניצול ולנזק ממנו סובלים השחקנים וזה נראה בסדר, אבל מכל בחינה אחרת זה אותו דבר לדעתי.
-
מהבחינה שאין מודעות לניצול ולנזק ממנו סובלים השחקנים וזה נראה בסדר,
פעם היו סרטים פורנוגרפים שהיו בהם שחקנים. יש שחקנים שגם גלשו אל עולם הקולנוע הרגיל. גם היום יש כמה שחקניות מפורסמות שהתחילו את הקריירה שלהן בסרטים פורנוגרפיים, ויש להן דפים בויקיפדיה. (לא העברית). מרבית החומר הפורנוגרפי ברשת היום, זה בכלל לא סרטים, אלה בכלל לא שחקנים וזה בכלל לא משחק. מרבית החומר הוא של אנשים שמצלמים את עצמם. חלק מנסים להרוויח מזה כסף, והם מצטלמים הרבה, ויש כאלה שמקיימים אתרים משל עצמם. אתרים של נשים פרטיות וגם זוגות נשואים. יש גם אתרים של גברים בעיקר של הומואים. אולם חלק גדול מאוד של החומר הפורנוגרפי, עושים את זה רק בשביל הריגוש. לא רק גברים מגלים ריגושיות חרמנית מצילום עצמי, גם נשים. לפעמים הן מסוות את פניהן, ולפעמים בפנים גלויות. והן גם מדברות אל המצלמה ומספרות למה הן עושות את זה.
כשאני הולך לסרטי אסונות, אני לא מפנטז על אסונות. כשאני הולך לדרמת פשע, אני לא קם לרצוח מישהו או לשדוד בנק. כשאני רואה סרט פורנוגרפי, אני לא מתחיל לאנוס, וגם לא לאונן. כשאני מאונן, זה לא קשור רק למה שראיתי בסרטים, אלא גם לפנטזיות שעוד לא ראיתי בשום סרט.
הגעה לפורק מיני תוך ניצולם של אחרים.
דווקא באוננות אין שום ניצול של אחרים, כי את זה עושים לבד. אבל בכל הנאה שמעורב מישהו אחר יש ניצול של אחרים. גם אם הם מסכימים. גם אם הם מקבלים כסף. ולא רק מין.
פעם היו סרטים פורנוגרפים שהיו בהם שחקנים. יש שחקנים שגם גלשו אל עולם הקולנוע הרגיל. גם היום יש כמה שחקניות מפורסמות שהתחילו את הקריירה שלהן בסרטים פורנוגרפיים, ויש להן דפים בויקיפדיה. (לא העברית). מרבית החומר הפורנוגרפי ברשת היום, זה בכלל לא סרטים, אלה בכלל לא שחקנים וזה בכלל לא משחק. מרבית החומר הוא של אנשים שמצלמים את עצמם. חלק מנסים להרוויח מזה כסף, והם מצטלמים הרבה, ויש כאלה שמקיימים אתרים משל עצמם. אתרים של נשים פרטיות וגם זוגות נשואים. יש גם אתרים של גברים בעיקר של הומואים. אולם חלק גדול מאוד של החומר הפורנוגרפי, עושים את זה רק בשביל הריגוש. לא רק גברים מגלים ריגושיות חרמנית מצילום עצמי, גם נשים. לפעמים הן מסוות את פניהן, ולפעמים בפנים גלויות. והן גם מדברות אל המצלמה ומספרות למה הן עושות את זה.
כשאני הולך לסרטי אסונות, אני לא מפנטז על אסונות. כשאני הולך לדרמת פשע, אני לא קם לרצוח מישהו או לשדוד בנק. כשאני רואה סרט פורנוגרפי, אני לא מתחיל לאנוס, וגם לא לאונן. כשאני מאונן, זה לא קשור רק למה שראיתי בסרטים, אלא גם לפנטזיות שעוד לא ראיתי בשום סרט.
הגעה לפורק מיני תוך ניצולם של אחרים.
דווקא באוננות אין שום ניצול של אחרים, כי את זה עושים לבד. אבל בכל הנאה שמעורב מישהו אחר יש ניצול של אחרים. גם אם הם מסכימים. גם אם הם מקבלים כסף. ולא רק מין.
-
אני אישה, ואני רואה פורנו לפעמים. חלק גדול מהסרטונים שיש איומים בעיני, אבל חלק אחר מאוד עושה לי את זה, ואת ממש לא רוצה לשמוע איזה חלק. זה לא דברים ממש זוועתיים, אבל אלה ה"ספק סטיות" הפרטיות שלי. זה קר שלי.
אם היה לי בן זוג הייתי נוטה לשמור ממנו בסוד את סוג הסרטונים האלה. אלא אם היה ממש חוקר אותי ואז אולי הייתי רומזת.
אם היה מחטט ותופס את ההוכחות, הייתי מרגישה זוועה. רק מלחשוב מה הוא חושב עלי.
זה לא פייר, מה שעשית. לבעלך יש מידע פרטי שלו, שלא קשור אליך. הוא שמר אותו ממך עד היום. ההיסטוריה של המחשב זה כמו היומן האישי של האדם. לא כל פינה בנפשו אמורה להיות גלויה לפנייך, אפילו אם זה קשור לסקס.
_אני מרגישה שיש ביננו קיר.
הוא נראה לי מפתאום כ"כ בהמי._
את חיה עכשיו עם ההשלכות של החיטוט שלך, ואוכלת את הדייסה הזו.
סליחה שאין לי עצה אליך. חוץ מלנסות למחוק את הזיכרון שלך. פשוט לשכוח מזה. כי אחרת זה ייצא כלפיו וזה יפגע בשניכם.
אני אישה, ואני רואה פורנו לפעמים. חלק גדול מהסרטונים שיש איומים בעיני, אבל חלק אחר מאוד עושה לי את זה, ואת ממש לא רוצה לשמוע איזה חלק. זה לא דברים ממש זוועתיים, אבל אלה ה"ספק סטיות" הפרטיות שלי. זה קר שלי.
אם היה לי בן זוג הייתי נוטה לשמור ממנו בסוד את סוג הסרטונים האלה. אלא אם היה ממש חוקר אותי ואז אולי הייתי רומזת.
אם היה מחטט ותופס את ההוכחות, הייתי מרגישה זוועה. רק מלחשוב מה הוא חושב עלי.
זה לא פייר, מה שעשית. לבעלך יש מידע פרטי שלו, שלא קשור אליך. הוא שמר אותו ממך עד היום. ההיסטוריה של המחשב זה כמו היומן האישי של האדם. לא כל פינה בנפשו אמורה להיות גלויה לפנייך, אפילו אם זה קשור לסקס.
_אני מרגישה שיש ביננו קיר.
הוא נראה לי מפתאום כ"כ בהמי._
את חיה עכשיו עם ההשלכות של החיטוט שלך, ואוכלת את הדייסה הזו.
סליחה שאין לי עצה אליך. חוץ מלנסות למחוק את הזיכרון שלך. פשוט לשכוח מזה. כי אחרת זה ייצא כלפיו וזה יפגע בשניכם.
-
זה קר שלי.
זה רק שלי.
זה רק שלי.
איזה יופי !!
הנקודה היא זו:
לא נעים לומר: זה מזעזע אותי, אני לא מוכנה לקבל שלבן זוגי יש צדדים וחלקים שאיני מכירה.
קל יותר להיתלות באילנות כדוגמת: השחקנים מנוצלים, הסרט הפורנוגרפי נוצר תוך פגיעה בהם וכו'.
וכמובן, אין סוף לעניין - מה עם המנוצלים בייצור החולצה הזולה, מכונת הכביסה ב999 ש"ח, נעלי הספורט וכו'. אבל פה נוח יותר להיות צדיקים.
אפשר גם אחרת:
אני לא יותר טובה ממך. אפילו שהאגו שלי צורח "הוא כזה!!! הוא כזה!!! ואת לא!!!" , אני צריכה לזכור, אני לא יותר טובה ממנו.
בזה שאני צופה בצילומי הגופות המטושטשים בחדשות, בלופ בלתי נגמר, אני צופה בפורנו כמוהו בדיוק.
בקניית הכדורגל ב-19.90 ש"ח לילד, אני מנצלת לא פחות ממנו אם לא יותר.
בשיפוט שלי אותו, אני לא פחות בהמית.
אני אנושית.
כמוהו. כמוהו.
צוויל
איזה יופי !!
הנקודה היא זו:
לא נעים לומר: זה מזעזע אותי, אני לא מוכנה לקבל שלבן זוגי יש צדדים וחלקים שאיני מכירה.
קל יותר להיתלות באילנות כדוגמת: השחקנים מנוצלים, הסרט הפורנוגרפי נוצר תוך פגיעה בהם וכו'.
וכמובן, אין סוף לעניין - מה עם המנוצלים בייצור החולצה הזולה, מכונת הכביסה ב999 ש"ח, נעלי הספורט וכו'. אבל פה נוח יותר להיות צדיקים.
אפשר גם אחרת:
אני לא יותר טובה ממך. אפילו שהאגו שלי צורח "הוא כזה!!! הוא כזה!!! ואת לא!!!" , אני צריכה לזכור, אני לא יותר טובה ממנו.
בזה שאני צופה בצילומי הגופות המטושטשים בחדשות, בלופ בלתי נגמר, אני צופה בפורנו כמוהו בדיוק.
בקניית הכדורגל ב-19.90 ש"ח לילד, אני מנצלת לא פחות ממנו אם לא יותר.
בשיפוט שלי אותו, אני לא פחות בהמית.
אני אנושית.
כמוהו. כמוהו.
צוויל
-
בעיניי הבעיה היא לא הניצול של השחקנים. או לפחות זו לא הבעיה העיקרית. הבעיה היא שסף הריגוש רק הולך ועולה ואותי באופן אישי מפחיד שיגדל פה דור שהחינוך המיני שלו מגיע מפורנו. בפורנו שאני ראיתי לרוב לנשים אין שיער גוף, הן כמעט תמיד מנותחות ולא ממש נראות אמיתיות. הסקס עצמו הוא בדרך כלל סקס אלים למדי. מאוד מוכוון מטרה. האורגזמות קורות בדרך נס והנשים נהנות מכל מגע חזק, תוקפני, בועלני.
הסרטים שאני ראיתי היו מאוד גבריים. מאוד גרפיים. מאוד חד מימדיים. יכול להיות שלא נחשפתי לפורנו איכותי, אבל בינינו, כמה פורנו איכותי יש ברחבי הרשת בכלל?
הסרטים שאני ראיתי היו מאוד גבריים. מאוד גרפיים. מאוד חד מימדיים. יכול להיות שלא נחשפתי לפורנו איכותי, אבל בינינו, כמה פורנו איכותי יש ברחבי הרשת בכלל?
וואללה.
זה מזכיר לי את הסוגיה של הפליליזציה של המשתמשים בגראס.
הם מתעסקים עם עבריינים - כי החוק אוסר.
הם מקבלים חרא של גראס - כי אין שום פיקוח או תחרותיות - כי החוק אוסר.
הם מרגישים נרדפים - כי החוק אוסר.
וכאן:
צרכני פורנו צופים בסתר - כי זה לא בסדר.
אין דיון ציבורי "מקובל חברתית" באיכות הפורנו - כי לא נעים.
לא תשמע המלצה על אתר עם סרטים איכותיים (או בסגנון שמתאים לך) - כי לא מקובל לדבר על זה.
ואז נשארים עם המיץ של הזבל - ועוד אומרים לך: "נו! בזה אתה צופה?!"
כמו שיש קהל לB מוביז מגוחכים שלא מתיימרים לחקות את המציאות, או סרטי מד"ב וכו', כניראה שתמיד יהיו צופים לסרטים עם החלבן הויקינגי עם השפם הצהבהב שהתאומות בנות ה-19 פותחות לו את הדלת, נו מה לעשות, עדיין בקומבינזון (לך תשפוט אנשים, 6:40 בבוקר), אבל אם נצליח לשנות את המודעות שלנו לצרכים, לרצונות ולחשקים, להחליט בעצמנו מה טוב לנו במקום לתת לדודה חסיה, הויקטוריאנית הפולנית שבתוכנו להכתיב לנו את החיים, אולי יהיו יותר סרטי פורנו שנעים לצפות בהם.
עד אז נצטרך לצפות בזה ...
צוויל
זה מזכיר לי את הסוגיה של הפליליזציה של המשתמשים בגראס.
הם מתעסקים עם עבריינים - כי החוק אוסר.
הם מקבלים חרא של גראס - כי אין שום פיקוח או תחרותיות - כי החוק אוסר.
הם מרגישים נרדפים - כי החוק אוסר.
וכאן:
צרכני פורנו צופים בסתר - כי זה לא בסדר.
אין דיון ציבורי "מקובל חברתית" באיכות הפורנו - כי לא נעים.
לא תשמע המלצה על אתר עם סרטים איכותיים (או בסגנון שמתאים לך) - כי לא מקובל לדבר על זה.
ואז נשארים עם המיץ של הזבל - ועוד אומרים לך: "נו! בזה אתה צופה?!"
כמו שיש קהל לB מוביז מגוחכים שלא מתיימרים לחקות את המציאות, או סרטי מד"ב וכו', כניראה שתמיד יהיו צופים לסרטים עם החלבן הויקינגי עם השפם הצהבהב שהתאומות בנות ה-19 פותחות לו את הדלת, נו מה לעשות, עדיין בקומבינזון (לך תשפוט אנשים, 6:40 בבוקר), אבל אם נצליח לשנות את המודעות שלנו לצרכים, לרצונות ולחשקים, להחליט בעצמנו מה טוב לנו במקום לתת לדודה חסיה, הויקטוריאנית הפולנית שבתוכנו להכתיב לנו את החיים, אולי יהיו יותר סרטי פורנו שנעים לצפות בהם.
עד אז נצטרך לצפות בזה ...
צוויל