דימום בהריון
דימום בהריון
שלום לכולכן..
אני ובעלי כבר שנה מנסים להכנס להריון.. ללא הצלחה.
השבוע החל לי דימום שונה מווסת והדימום החל שבוע לפני שהייתי אמורה לקבל וסת.
הדימום נמשך כבר 6 ימים.. כרגע ביצעתי בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית. האם לנסות לעשות עוד בדיקות עוד שבוע - שבועיים או שפשוט לא לתלות תקוות?
אני ובעלי כבר שנה מנסים להכנס להריון.. ללא הצלחה.
השבוע החל לי דימום שונה מווסת והדימום החל שבוע לפני שהייתי אמורה לקבל וסת.
הדימום נמשך כבר 6 ימים.. כרגע ביצעתי בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית. האם לנסות לעשות עוד בדיקות עוד שבוע - שבועיים או שפשוט לא לתלות תקוות?
דימום בהריון
הייעבורי יח בבקשה עזרה אני כבר משתגעת אתמול בלילה גיליתי הפרשות חומות כאשר לפני יונים הייתי אצל הרופאה אני בשבוע 7 ולא היה דופק ושוע לפני היה לי דימום ראו שק הריון חוח לבון
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
דימום בהריון
רינת, הפרשות חומות אמורות להדאיג פחות - זה "דם ישן" שמתנקה, ולא דימום טרי (אדום).
אם את בלחץ את יכולה ללכת למוקד קופ"ח ולהיבדק שם על המקום.
עדיין, צריך לזכור שבשבוע הזה, כל עוד לא ראו דופק, בדיקה כזו תתן לך רק מעט מידע. ומה שקשה בשבועות הראשונים הללו זה האי ודאות... בהצלחה.
אם את בלחץ את יכולה ללכת למוקד קופ"ח ולהיבדק שם על המקום.
עדיין, צריך לזכור שבשבוע הזה, כל עוד לא ראו דופק, בדיקה כזו תתן לך רק מעט מידע. ומה שקשה בשבועות הראשונים הללו זה האי ודאות... בהצלחה.
דימום בהריון
היי אני בת 32 לפני כחודשיים עברתי הפלה נדחית בשבוע 6+2 עכשיו אני שוב פעם בהריון בשבוע 5 היו לי דימומים חזקים שאחרי יישומים עברו. עשיתי בדיקת דם הבטא היה 5500 בבדיקה גינקולוגית ראו שק הריון שק חלמון בלי דופק. עכשיו אני בשבוע 7 ואתמול היו לי הפרשות חומות למשך שעתיים וזהו אבל אין לי בחילות ולא כלום ואני מרגישה שכאילו זהו . אני משתגעת יש מישהי שיכולה לעזור?????? תודה
דימום בהריון
הייתי צריכה לקבל מחזור ב6.4.12 והמחזור איחר לי עשיתי בדיקת הריון בידית יצאה שלילית לאחר שבוע איחור עשיתי עוד 2 בדיקות ביתיות ויצא שלילי ואז החלו הפרשות חומות כהות ולמחרת ממש דימום בהיר עם הפרשות חומות (לא ציינתי שאני ילדתי בקיסרי לפני חצי שנה ) , האם למישהי היה מקרה דומה האם יש סיכוי שזה הריון ? ???? יש לי בחילות ותחושות שחויתי בתחילת ההריון הקודם שלי , אני ממש אשמח אם תגיבו לי
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2012, 23:56
דימום בהריון
שלום לכולם, אני ממש צריכה את עזרתכן... אני אחרי טיפול IVF בתחילת ינואר, ב 22 לינואר/12 הייתי צריכה לבצע בדיקת בטא אך לצערי גיליתי שהתשובה כבר שלילית מהמחזור שקיבלתי 3 ימים לפני כן ב 19.1.12 המחזור בחודש פברואר לא הופיע והמחזור אחריו הגיע רק ב 17.3 כרגע אני באיחור אומנם של כמה ימים אבל עדיין... יש סיכוי שאני בהריון???
-
דימום בהריון
שכחתי להוסיף שעדיין אין לי ילדים.
-
דימום בהריון
אה ובחודש איחור של המחזור ביצעתי פעמיים בדיקות הריון ביתיות ויצא שלילי
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
דימום בהריון
היי, היה לי מחזור ליומיים עם דימום רציני כשבדרך כלל יש לי דימום 7 - 8 ימים , מאז אני מרגישה סחרחורת כשאני קמה , עייפות , כאבי מחזור קשים עם התכווצויות בבטן ובגב,יש לי גודש בחזה,יש לי שניי ילדים , מה אתם אומרות האם אני בהריון אני עובדת עצות , עוד לא עשיתי בדיקה ולמה כואב לי כל כך שבוע אחרי יומיים של מחזור ? .
-
דימום בהריון
אלמונית נואשת, מדוע אינך פונה לרופא שלך?
את הלא מטופלת IVF.
מה עניין סיכוי של הריון, כשיש בדיקות פשוטות לוודא את זה?
את הלא מטופלת IVF.
מה עניין סיכוי של הריון, כשיש בדיקות פשוטות לוודא את זה?
-
דימום בהריון
אני כבר שלושה חודשים לא מטופלת IVF... ולא יצא לי לפנות לרופא מאז כי לאחר שקיבלתי בטא שלילית הם החליטו שאני צריכה לעבור ניתוח לסתימת החצוצרות כי בכל מקרה איני אוכל להרות באופן טבעי... מה אני אגיד לך האמונה מלווה אותי יום יום אני לא שלמה עם עצמי בקשר לניתוח ומאמינה בכל ליבי שאוכל להכנס להריון באופן טבעי... בכל פניה לרופא עם כאבי בבטן הם מסתמכים על ההסטוריה הרפואית מבלי לבדוק אותי אפילו... העניין הוא שבחודש פברואר לא קיבלתי מחזור כלל והחודש הוא מאחר ביחס למחזור הקודם ויש לי כבר כמה ימים כאבים בבטן התחתונה... שאלתי באמת האם מישהי מכירה ויודעת האם יש סיכוי לאור העובדות..
-
דימום בהריון
ובנוגע לבדיקות הפשוטות אני ממש מפחדת לעשות כדי לא להתאכזב... בחודש איחור ביצעתי פעמיים ויצא שלילי
-
דימום בהריון
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אני בשבוע חמישי בערך, היום התחיל לי דימום קטן שלאחר כמה שעות ה]ך למשהו שנראה כמחזור לכל דבר, הלכתי לרופאה שאמרה כי היא עדיין לא רואה שק הריון ובנוסף ראתה כי ברחם ישנם קרישי דם.... האם זה אומר שזו הפלה באופן מוחלט?
אני בשבוע חמישי בערך, היום התחיל לי דימום קטן שלאחר כמה שעות ה]ך למשהו שנראה כמחזור לכל דבר, הלכתי לרופאה שאמרה כי היא עדיין לא רואה שק הריון ובנוסף ראתה כי ברחם ישנם קרישי דם.... האם זה אומר שזו הפלה באופן מוחלט?
-
דימום בהריון
בוודאות היית בהריון?
-
דימום בהריון
2 בדיקות הריון ביתיות הראו שכן
2 בדיקות הריון ביתיות הראו שכן
-
דימום בהריון
אני לצערי לא רופאה בשביל להגיד לך בוודאות... ראשית כל אני מאחלת לך בהצלחה והלוואי ואת בהריון ולא חווית חלילה הפלה.. מה שכן מומלץ שתלכי שוב לרופא לבדוק.. אני מכירה שיש דבר כזה דימום בזמן הריון ולא חושבת שקרישי דם מעידים דווקא על הפלה... בכל אופן המון בהצלחה... אשמח אם תוכלי לעזור לי במידה ואת מכירה/שמעת/חווית מהמקרים שציינתי מעלה... אני באמת כבר נואשת
דימום בהריון
אני כבר ביום השני של המחזור והדם חום יבש ואין כאבי מחזור יתכן וא י בהריון? או שזה ענין של כמה ימים עד לווסת. אני כן מרגישה תלחות הזו כאילו יוצא דם מהנרתיק כמו במחזור וכן יוצא אבל מעט מעט וחום. אני 4 חודש אחרי הפסקת גלולות
-
דימום בהריון
מישהי מכירה את הפעולה של סלילי יישור לסתימת החצוצרות??
דימום בהריון
היי בנות אז ככה אני בת 28 נשואה שנתיים ומנסה להיכנס להריון החודש קיבלתי איקקלומין המחזור איחר ב5ימים אבל מחזור מוזר ולא אופייני לי יומיים של הפרשות חומות יומיים דימומים בצבע מוזר וככה ושוב חום ונעלם בדרך כלל המחזור שלי הוא שבוע של דימומים מטורפים אני לא רוצה להתאכזב שוב ולכן לא עושה בדיקה ביתית מה שכן אני דיי חלשה ויש לי קצת בחילות יש סיכוי קטן לבשורות טובות בבקשה תענו לי .....
היי בנות אז ככה אני בת 28 נשואה שנתיים ומנסה להיכנס להריון החודש קיבלתי איקקלומין המחזור איחר ב5ימים אבל מחזור מוזר ולא אופייני לי יומיים של הפרשות חומות יומיים דימומים בצבע מוזר וככה ושוב חום ונעלם בדרך כלל המחזור שלי הוא שבוע של דימומים מטורפים אני לא רוצה להתאכזב שוב ולכן לא עושה בדיקה ביתית מה שכן אני דיי חלשה ויש לי קצת בחילות יש סיכוי קטן לבשורות טובות בבקשה תענו לי .....
דימום בהריון
בבקשה תענו לי זה דחוף אני משתגעת....
בבקשה תענו לי זה דחוף אני משתגעת....
-
דימום בהריון
הלוואי.. מחזיקה לך אצבעות
-
- הצטרפות: 16 מאי 2012, 00:08
דימום בהריון
שלוםמהספקת לום לכולן,
אני בת 36 יש לי שני ילדים בריאים שנולדו לאחר הריון טבעי וללא דימומים או בעיות. הגדול בן 8 והקטן בן 5 מזה קרוב לשנה אנו מנסים ..
לפני 10 חודשים נכנסתי להריון שהחזיק רק 7 שבועות בשבוע 6.3 החל דימום לאחר שנצפה שק הריון ברחם עדיין ללא דופק הדימום נמשך מספר ימים ומאחר ולא היה דופק נתנו לי כדורים הגורמים להפלה (ציטוטי).
לאחר כ5 חודשים הריתי שוב הפעם ההריון נמשך 9 שבועות כבר ראו דופק אך בשבוע ה9 החל דימום חום וצמיגי שהתגבר ולמרות שלאחר יומיים של דימום הסתיים בהפלה טבעית ללא התערבות.
עכשיו אני בנסיון נוסף כבר די מיואשת למען האמת הרופאים אמרו לאחר ההפלה השניה כי רק לאחר 3 הפלות רצופות בודקים את נסיבות ההפלה.
אתמול היתה לי הפרשה דמית ורודה בניגוב שלא התחדשה.
אני חוששת לבצע אולטרסאונד כי יודעת שעדיין מוקדם מדי.
האם יש למישהי מושג האם יכולה להתגלות קרישןות יתר בהריון גם לאחר שני הריונות תקינים?
אני בת 36 יש לי שני ילדים בריאים שנולדו לאחר הריון טבעי וללא דימומים או בעיות. הגדול בן 8 והקטן בן 5 מזה קרוב לשנה אנו מנסים ..
לפני 10 חודשים נכנסתי להריון שהחזיק רק 7 שבועות בשבוע 6.3 החל דימום לאחר שנצפה שק הריון ברחם עדיין ללא דופק הדימום נמשך מספר ימים ומאחר ולא היה דופק נתנו לי כדורים הגורמים להפלה (ציטוטי).
לאחר כ5 חודשים הריתי שוב הפעם ההריון נמשך 9 שבועות כבר ראו דופק אך בשבוע ה9 החל דימום חום וצמיגי שהתגבר ולמרות שלאחר יומיים של דימום הסתיים בהפלה טבעית ללא התערבות.
עכשיו אני בנסיון נוסף כבר די מיואשת למען האמת הרופאים אמרו לאחר ההפלה השניה כי רק לאחר 3 הפלות רצופות בודקים את נסיבות ההפלה.
אתמול היתה לי הפרשה דמית ורודה בניגוב שלא התחדשה.
אני חוששת לבצע אולטרסאונד כי יודעת שעדיין מוקדם מדי.
האם יש למישהי מושג האם יכולה להתגלות קרישןות יתר בהריון גם לאחר שני הריונות תקינים?
-
- הצטרפות: 16 מאי 2012, 00:08
דימום בהריון
לא ציינתי שאני בשבוע 5.4
תודה רבה ..
תודה רבה ..
דימום בהריון
יש לי שאלה אני אחרי הזרעה קיבלתי מחזור ויש לי בחילות והקאתי האם יכול להיות שאני בהריון
-
דימום בהריון
היי בנות ..... אני בת 28 מנסה להיכנס להריון ראשון ... המחזור איחר לי בארבעה ימים ולאחר מכן הופיע דימום קל חום אדום חלש ורק בניגוב ראיתי אותו ... היום בבןקר כשכנסתי לשירותים היו לי גושי דם מאוד אדומים ממש דם שנקרש... האם יש למישהי מושג מה זה יכול להיות????????????????????????????
היי בנות ..... אני בת 28 מנסה להיכנס להריון ראשון ... המחזור איחר לי בארבעה ימים ולאחר מכן הופיע דימום קל חום אדום חלש ורק בניגוב ראיתי אותו ... היום בבןקר כשכנסתי לשירותים היו לי גושי דם מאוד אדומים ממש דם שנקרש... האם יש למישהי מושג מה זה יכול להיות????????????????????????????
-
דימום בהריון
בבקשה שמישהי תענה לי אני בלחץץץץץץץ
-
דימום בהריון
יש לי שאלה אני אחרי הזרעה קיבלתי מחזור ויש לי בחילות והקאתי האם יכול להיות שאני בהריון
כן יכול להיות מאוד שאת בהריון גם לי הייתה הזרעה דיממתי וחשבתי שזה מחזור בסוף גילו שזה הריון אומנם ההריון לא היה תקין ועשיתי הפלה אבל הבנתי מהאחיות שאחרי הזרעה 80% מקבלות מחזור
כן יכול להיות מאוד שאת בהריון גם לי הייתה הזרעה דיממתי וחשבתי שזה מחזור בסוף גילו שזה הריון אומנם ההריון לא היה תקין ועשיתי הפלה אבל הבנתי מהאחיות שאחרי הזרעה 80% מקבלות מחזור
-
דימום בהריון
חדשה לכן חשוב לבדוק את המקרה
חדשה לכן חשוב לבדוק את המקרה
-
דימום בהריון
שמישהי
אני יודעת כאשר אני מקבלת מחזור הוא מתחיל בצבע חום חלש ומתחזק לצבע אדום חזק עם קרשי דם וכך נראה שזה קורה להרבה נשים מתחיל חלש ומתחזק על מנת שתהי רגועה תעשי בדיקה
שמישהי
אני יודעת כאשר אני מקבלת מחזור הוא מתחיל בצבע חום חלש ומתחזק לצבע אדום חזק עם קרשי דם וכך נראה שזה קורה להרבה נשים מתחיל חלש ומתחזק על מנת שתהי רגועה תעשי בדיקה
-
דימום בהריון
הבדיקה יצאה שלילית ..אך זהו אינו מחסור רגיל שלי... והוא גם ממש איחר יש צורך לעשות עוד בדיקה
דימום בהריון
עזרה?
אני בשבוע חמישי להריון, בשבת האחרונה החל לי דימום חום שהמשיך כל השבוע עם כאבים (כמו במחזור) בחלק מהזמן, אתמול הדימום קצת נחלש והפך מחום לאדום ורוד, אך היום הוא שוב התחזק.. מה זה אומר?
האם זו התחלה של הפלה? או שזה משהו נורמלי לתחילת הריון??
אני בשבוע חמישי להריון, בשבת האחרונה החל לי דימום חום שהמשיך כל השבוע עם כאבים (כמו במחזור) בחלק מהזמן, אתמול הדימום קצת נחלש והפך מחום לאדום ורוד, אך היום הוא שוב התחזק.. מה זה אומר?
האם זו התחלה של הפלה? או שזה משהו נורמלי לתחילת הריון??
דימום בהריון
הא שכחתי להוסיף שהייתי אצל הרופא והוא ראה שק הריון ואמר שהוא קצת יותר קטן מהגיל שהוא צריך להיות
דימום בהריון
היי בנות. אני בשבוע 11 וכבר המשך השבוע האחרון יש לי המרשות חומות אדומות וזה אחרי דימום חזק שהיה לי לפני שבוע וחצי . הייתי אצל 4 רופאים כבר. כולם בודקים ואומרים שהכל בסדר והעובר מתפתח כמו שצריך והגודל מתאים לגיל ההריון. לפני כל פיפי אני חושבת פעמיים אם ללכת לשרותים מרב פחד שיתחיל דימום. אתמול דווקא לא היו הפרשות בכלל והיום בערב התחיל שוב וכמויות יפות. עוד שבוע בדיוק יש לי שקיפות אז אני מחכה בסבלנות
היי בנות. אני בשבוע 11 וכבר המשך השבוע האחרון יש לי המרשות חומות אדומות וזה אחרי דימום חזק שהיה לי לפני שבוע וחצי . הייתי אצל 4 רופאים כבר. כולם בודקים ואומרים שהכל בסדר והעובר מתפתח כמו שצריך והגודל מתאים לגיל ההריון. לפני כל פיפי אני חושבת פעמיים אם ללכת לשרותים מרב פחד שיתחיל דימום. אתמול דווקא לא היו הפרשות בכלל והיום בערב התחיל שוב וכמויות יפות. עוד שבוע בדיוק יש לי שקיפות אז אני מחכה בסבלנות
דימום בהריון
ערב טוב לכולם. אני כל כך שמחה שמצאתי את הדף הזה. עשיתי בדיקת דם ביטא ויצא 11 ואני מדממת.משהי יודעת אם יש סיכוי שזה יחזיק??? משהי התנסתה בזה??? אני דואגת. אתמול עשיתי את הבדיקת דם ומחר הרופא ביקש שאעשה בדיקת דם נוספת כדי לראות אם הביטא עולה או יורדת. משהי התנסתה בבטיא 11 עם דימום?? דימום כמו של מחזור. אשמח מאד מאד לתשובה!!! תודה רבה רבה
דימום בהריון
שכחתי לציין אם זה משנה שהבדיקת דם שעשיתי היתה אחרי איחור של שבוע וחצי. תודה למי שתגיב
-
דימום בהריון
אסי שלום
כמו שכתבו לך גם בדפים אחרים, כנראה שמדובר בהריון צעיר מאד-מאד שנפל. זה מאד נפוץ. מאחלת לך הצלחה במחזור הבא!
כמו שכתבו לך גם בדפים אחרים, כנראה שמדובר בהריון צעיר מאד-מאד שנפל. זה מאד נפוץ. מאחלת לך הצלחה במחזור הבא!
דימום בהריון
בבקשה שמשהי תגיב אני ממש זקוקה לזה...
דימום בהריון
אמן. תודה רבה. למה נפל? אני קוראת כאן על הרבה מקרים של נשים עם דימומים שההריון המשיך. לא??
דימום בהריון
לא בבטא כזאת באיחור כזה. צר לי. הסיכוי קלוש מאוד.
מציעה לך להרפות. לנשום, לאסוף כוחות, להמתין לסיבוב הבא.
מציעה לך להרפות. לנשום, לאסוף כוחות, להמתין לסיבוב הבא.
דימום בהריון
יעל נשמה.תודה רבה שאת עונה לי. מחמם את הלב. מחר יש לי עוד בדיקת דם. אם תירצי אעדכן אותך. המון תודה
דימום בהריון
ותודה רבה גם לפלוני אלמונית שענית לי! תודה !!
דימום בהריון
אני מעדכנת.. עשיתי הבוקר בדיקת ביטא נוספת.. מ11 ירד ל5.. עצוב לי !! עצוב לי !! עצוב לי !! האחות אמרה שכניראה זה נפל.. מחר יש לי תור לרופא.. עצוב לי קשה לי !! אני ממש זקוקה לקצת עידוד.. גם לא שיתפתי בזה אף חברה..
דימום בהריון
יעל עדכנתי במה שקורה איתי.. עצוב לי מאד מאד..
דימום בהריון
אסי, אני כל כך מצטערת בשבילך
אני ממש זקוקה לקצת עידוד
תראי, אני יכולה לכתוב לך כל מיני דברים שיראו לך את הצד הפחות גרוע שבזה, אבל ממש לא בטוח שזה יעודד אותך, כי את רצית להיות בהריון, עכשיו, ולהמשיך להיות בהריון עד שהוא ייגמר בתינוק מתוק. וזה לא קרה הפעם. וזה עצוב וזה קשה, וזה בסדר לכאוב על זה.
בכל זאת אני אכתוב לך, והלוואי שזה יעודד אותך:
ככל הנראה (כך אני מסיקה מהנתונים שנתת) לא היה עדיין עובר, לא מת לך עובר, את צריכה להיפרד רק מהרעיון של הריון ולא מיצור חי ממש. ככל הנראה (שוב, כך אני מסיקה, מקווה שזה אמנם כך) זה ייפול לבד בדימום כמו-ויסתי ולא תצטרכי גרידה כירורגית או התערבות רפואית כלשהי, או לדמם כמויות גדולות כמו בהפלה של הריון מפותח יותר. בדר"כ כשהריון מפסיק להתפתח בשלב כזה זה מפני שהעובר לא היה תקין, ולכן טוב שהוא לא התפתח (ה' יודע מה הוא עושה)
שוב ועוד
בהצלחה בפעם הבאה
אני ממש זקוקה לקצת עידוד
תראי, אני יכולה לכתוב לך כל מיני דברים שיראו לך את הצד הפחות גרוע שבזה, אבל ממש לא בטוח שזה יעודד אותך, כי את רצית להיות בהריון, עכשיו, ולהמשיך להיות בהריון עד שהוא ייגמר בתינוק מתוק. וזה לא קרה הפעם. וזה עצוב וזה קשה, וזה בסדר לכאוב על זה.
בכל זאת אני אכתוב לך, והלוואי שזה יעודד אותך:
ככל הנראה (כך אני מסיקה מהנתונים שנתת) לא היה עדיין עובר, לא מת לך עובר, את צריכה להיפרד רק מהרעיון של הריון ולא מיצור חי ממש. ככל הנראה (שוב, כך אני מסיקה, מקווה שזה אמנם כך) זה ייפול לבד בדימום כמו-ויסתי ולא תצטרכי גרידה כירורגית או התערבות רפואית כלשהי, או לדמם כמויות גדולות כמו בהפלה של הריון מפותח יותר. בדר"כ כשהריון מפסיק להתפתח בשלב כזה זה מפני שהעובר לא היה תקין, ולכן טוב שהוא לא התפתח (ה' יודע מה הוא עושה)
שוב ועוד
בהצלחה בפעם הבאה
דימום בהריון
ערב טוב יעל יקרה!!! אין לי מילים להודות לך על הזמן שאת מקדישה לי וכותבת לי.אני מעריכה זאת מאד מאד. אם אפשר לשאול שאלה בבקשה
את כותבת לי שאני לא אצטרך גרידה בגלל שההריון צעיר?? אפשר לשאול בבקשה לפי מה את כותבת לי את זה?? כמובן שזה קצת מעודד. אשמח קצת יותר להבין בבקשה. אלפי תודות לך!!
את כותבת לי שאני לא אצטרך גרידה בגלל שההריון צעיר?? אפשר לשאול בבקשה לפי מה את כותבת לי את זה?? כמובן שזה קצת מעודד. אשמח קצת יותר להבין בבקשה. אלפי תודות לך!!
דימום בהריון
תראי, זה יותר ניחוש מושכל (או תחושת בטן שמבוססת על הניסיון הפרטי שלי) מאשר מסקנה חותכת, אבל הבטא הנמוכה די מרמזת על זה.
עם בטא כזאת אני מנחשת שיהיה לך רק דימום ולא תצטרכי הוצאה של חומר הריוני. בדר"כ כשיש דברים שצריכים לצאת חוץ מדם (כלומר עובר, או אפילו רק שק הריון) לוקח לבטא יותר זמן לרדת לרמות כאלה נמוכות.
עם בטא כזאת אני מנחשת שיהיה לך רק דימום ולא תצטרכי הוצאה של חומר הריוני. בדר"כ כשיש דברים שצריכים לצאת חוץ מדם (כלומר עובר, או אפילו רק שק הריון) לוקח לבטא יותר זמן לרדת לרמות כאלה נמוכות.
דימום בהריון
שלום לכולן. אהבתי את הפורום, כל הכבוד על השיתוף של כולן!
רציתי להתייעץ איתכן, אולי למישהי היו תופעות כמו שלי, אשמח לשמוע.
לאחר שקיבלתי מחזור בפעם האחרונה וחקרנו מתי מגיע הביוץ והכל, יש לציין שהמחזור שלי מגיע כל חודש ובאופן סדיר, ממש יומיים לאחר מכן הרגשתי מלא תופעות של הריון. הרגשתי שהחזה גדל והפיטמות גם כן, פתאום יצאו לי פצעים (כל התופעות קרו יחד). לא יודעת לגבי שאר התופעות, אולי פסיכולוגית, אבל הרגשתי נשירה גדולה יותר, בטן שונה וטיפה התעגלה (גם כשלא אוכלת כמעט במשך היום ובדר"כ במצב כזה הבטן שטוחה). כשהגיע הרגע לקבל, קיבלתי. ישנו דימום כמו של מחזור, אבל משום מה החזה עדיין גדול יותר מאי פעם. גם כשהייתי מקבלת לא הגעתי למצב כזה. כבר חודש החזה שלי גדול יותר. האם יש טעם לבדוק בכלל? יש למה לצפות?
רציתי להתייעץ איתכן, אולי למישהי היו תופעות כמו שלי, אשמח לשמוע.
לאחר שקיבלתי מחזור בפעם האחרונה וחקרנו מתי מגיע הביוץ והכל, יש לציין שהמחזור שלי מגיע כל חודש ובאופן סדיר, ממש יומיים לאחר מכן הרגשתי מלא תופעות של הריון. הרגשתי שהחזה גדל והפיטמות גם כן, פתאום יצאו לי פצעים (כל התופעות קרו יחד). לא יודעת לגבי שאר התופעות, אולי פסיכולוגית, אבל הרגשתי נשירה גדולה יותר, בטן שונה וטיפה התעגלה (גם כשלא אוכלת כמעט במשך היום ובדר"כ במצב כזה הבטן שטוחה). כשהגיע הרגע לקבל, קיבלתי. ישנו דימום כמו של מחזור, אבל משום מה החזה עדיין גדול יותר מאי פעם. גם כשהייתי מקבלת לא הגעתי למצב כזה. כבר חודש החזה שלי גדול יותר. האם יש טעם לבדוק בכלל? יש למה לצפות?
דימום בהריון
ניסית לקנות בדיקההתחלתית-של שתן בבית מרקחת או סופרפארם?
דימום בהריון
לא. אמרו לי לחכות אחרי מועד המחזור שבוע. אני מקבלת כל 28 יום.
דימום בהריון
יש בדיקות שהם אמינות ב99אחוז והרעיון שלהם שזה מראה עוד לפני האיחור במחזור..אז אם קשה לך לחכות ובצדק לדעתי.אולי תקני בסופרפארם.זה עולה בין 20 ל30 שקלים.. מה את אומרת?
דימום בהריון
אני הבנתי שהבדיקות מראות רק אחרי מועד קבלת המחזור. אם אפשר לדעת לפני, ברור שאקנה. אני אבדוק את זה תודה. את יודעת אולי מה השם של המוצר?
דימום בהריון
ערב טוב לך. מה שלומך? כמו שאני יודעת מנסיון שלי,הבדיקות האלה מראות עוד לפני האיחור במחזור, ובטח כשיש איחור. גם כתוב עליהם את זה. יש במוצר הזה כל מיני אפשרויות. אחד מהם זה "מקלון הזהב". יש עוד כמה, את תיראי כתוב עליהם שזה בדיקת הריון.זה נימצא בסופר-פארם ליד הבדיקות ביוץ, וליד תרופות שאפר לקחת לבד כמו אקמול. תעשי סיבוב בסופר-פארם,ותיראי את זה. במקרה שלא מצאת תבקשי מהרוקחת בבית מרקחת של הסופר-פארם,או של בית מרקחת אחר. סבבה?? הבדיקות האלה הם 99 אחוז אמינות. אשמח לשמוע ממך מה התחדש או מה התקדם. בסדר?? ערב טוב, ובשורות טובות !!
דימום בהריון
בנתיים שיהיה לך הרבה בהצלחה.אני מחזיקה לך אצבעות. וכל שאלה שיש לך, אם אדע לענות,אשמח. ביי ביי
דימום בהריון
אסי תודה רבה לך. אני אעדכן אותך
דימום בהריון
היי..לילה טוב.. שיהיה בהצלחה.. אשמח לשמוע ממך..
דימום בהריון
עשיתי את הבדיקה, אבל לא על הבוקר, מחוסר סבלנות. יצא שלילי. אבל רשום שאם יוצא שלילי, לעשות בדיקה לאחר שבוע ממועד המחזור. אז אני אחכה עד יום שני. אם לא, ננסה שוב
דימום בהריון
פשוט לא ברור למה גדל לי ככה החזה... מוזר זה בחיים לא קרה לי...
דימום בהריון
היי.. צהריים טובים. מה שלומך? בקשר למה שאת כותבת על שגדל לך החזה..סתם משהו שקרה לי באופן אישי.. לא בטוח שזה קשור,אבל אני אספר לך..לפני כמה חודשים היתה לי תקופה של כאבים בחזה.. ממש כאב לי מאד.. כמו גודש של אישה מניקה.. וממש דאגתי ולא הבנתי.. וכבר פניתי לכירורג-שד והוא שלח אותי לעשות אולטרסאונט.. בקיצור, בסוף הוא לא מצא שום דבר, והוא רק הסביר לי שיש נשים, שפתאום בלי קשר לכלום, נהיה להן שינויים הורמונלים בגוף. או בזמן מחזור או בזמן ביוץ,והוא אמר לי שיש נשים שהשינויים ההורמונליים באים להם לידי ביטוי לדוגמא בגודש בחזה. אז אולי זה מה שקורה איתך? כואב לך בשד?
דימום בהריון
לא ממש לא כואב לי. זה פשוט מוזר, כי עשיתי הערכה מתי אפשרי שיהיה יום הביוץ ולפי ההערכה לאחר יום הביוץ האפשרי האחרון שלי, ממש יום אחרי, פתאום הרגשתי שהפטמות גדלו. חשבתי שאני מדמיינת אבל מאז כל החזה גדל לי. והוא עדיין גדול. חודש לפני, ניסינו להיכנס ולא ממש ידעתי מתי הביוץ מתרחש, ומסתבר שטעינו בגדול בתקופת הביוץ ולא היה סיכוי שאכנס. אבל בכל זאת חשבתי שפעלנו נכון. ובסוף קיבלתי. ומן הסתם לא היו שום תופעות להריון. כך שאני קצת שוללת הריון דמי. זה פשוט מטריד אותי הקטע הזה. לא נורא אם אני לא בהריון, מקסימום ננסה שוב.
דימום בהריון
קודם על שיהיה המון בהצלחה!! ותישי לב אם יש פתאום שינוי בחזה.אגב איך עשית את החישוב של הביוץ? עם בדיקה שקונים בבית מרקחת?
דימום בהריון
לפי מחשבון באינטרנט. תודה מותק. אני בודקת כל הזמן
דימום בהריון
סתם אגב אני עברתי הפלה לפני יומיים
דימום בהריון
אני ממש מצטערת בשבילך. באיזה שבוע היית?
דימום בהריון
היי..הייתי ממש בהתחלה.. תחילת שבוע רביעי.. אבל זה היה עדיין מאד עצוב.. אני נשואה שנה וחצי.. ושמחנו מאד.. מה שלומך?? מה אצלך??
דימום בהריון
ואיך ידעת שאת בהריון בכלל, עשית בדיקה בייתית? לי האחות אמרה שרק שבוע אחרי המועד של המחזור לבדוק בבדיקה בייתית, כלומר אחרי 4 שבועות, להבנתי. אתם מנסים הרבה זמן להיכנס?
דימום בהריון
היי.. מה שלומך? אז מה שקרה איתי זה שפתאום שמתי לב שהמחזור מאחר לי בשבוע וחצי, ואז קניתי בדיקת הריון בסופר-פארם בדיקה בייתית להריון, ויצא פס אחד חזק-שזה אומר שהבדיקה תקינה, ופס השני-שמראה אם יש הריון או לא-יצא חלש מאד, ומשהי אמרה לי שפס חלש זה 99 אחוז הריון, ואז מסקרנות קניתי עוד בדיקה, ושוב יצא פס חלש.. ואז עשיתי בדיקת דם ויצא ביטא 11+דימום. התקשרתי לרופא נשים,והוא אמר לי שאחרי איחור של שבוע וחצי,הבדיקה היתה צריכה להיות הרבה הרבה יותר מ11,ונוסף לזה הוא שמע שאני מדממת, אז בכלל הוא אמר לי שהוא לא יודע מה להגיד לי.. ואז הוא אמר לי לעשות בעוד יומיים עוד בדיקה, והוא אמר לי שאז ניראה אם הביטא עלתה במספר,אז זה סימן טוב, אבל אם היא יורדת, זה לא טוב.. ואז יומיים אחרי עשיתי בדיקת דם, והביטא היתה נמוכה מ5..והדימום התחזק....ואז זה נפל...וזה היה עצוב..
דימום בהריון
ואם ממש לדייק אז את הבדיקת דם עשיתי אחרי שבוע וחצי, ואת הבדיקה בייתית קניתי פעם ראשונה אחרי 5 ימים,ויום אחרי זה קניתי שוב..
דימום בהריון
הדימום היה חזק? אני מקווה שתהיה הצלחה בעתיד! מישהי פה רשמה משפט שאהבתי. משהו כמו הריונות חזקים צריכים להישאר לא משנה מה נעשה והריונות חלשים צריכים להיעלם. אני חושבת שזה נכון. וחוץ מזה תתנחמי בכך שעדיף הפלה עכשיו מאשר יותר מאוחר, עם כמה שזה עצוב גם עכשיו. אני מקווה שיהיה בסדר
דימום בהריון
שלא תביני לא נכון. אני חס וחלילה לא מזלזלת בכאב של הפלה מוקדמת יותר. זה גם יכול להיות משהו שגם אני עברתי, כרגע לא בטוחה... אבל צריך להשתדל תמיד להסתכל על הצד הטוב. זה תמיד מקל...
דימום בהריון
עברתי הפריה והחזירו עוברים לפני 12 יום ביום הרבעילהחזרה קיבלתי אביטרל, בנוסף אני מקבלת תמיכה של 4 נרות אנדומטרן2בוקר2ערב ביום 9להחזירה החל דימום קל וביוםהעשיריעשיתי בבדיקת דםבטה15 מה הסיכוי ללדעתכן
דימום בהריון
בטא 15 זה הריון! בשעה טובה!
הסיכוי נראה לי די טוב. הרבה הריונות מתחילים עם דימום קל. בדקת גם פרוגסטרון?
בדקת היום שוב בטא?
הסיכוי נראה לי די טוב. הרבה הריונות מתחילים עם דימום קל. בדקת גם פרוגסטרון?
בדקת היום שוב בטא?
דימום בהריון
היי לכולן,
שמחה מאוד שגיליתי את האתר, אני בהריון שבוע שש לאחר שעברתי הפלה לפני שלושה חודשים, הפלה ששברה אותי נפשית. בשבוע שש הייתי ב us לאחר שהיה לי דימום חום למשך מס׳ ימים. לא נצפה דופק ולמחרת נאמר לי שלפי תוצאות ה HCG שהיו גבוהות ותקינות העובדה שלא ניצפה דופק אינה סימן טוב. בינתיים יש לי דימומים חומים לא כבדים עם כאבי מחזור קלים מידי פעם, חוזרת ל US בשבוע 7. רוצה גם לציין שאין ולא היו אף פעם תופעות לוואי של הריון, מאוד מפחדת מהבדיקה בעוד שלושה ימים ומקווה לשמוע מה אתן חושבות אפילו אם מדובר בבעיה, חשוב לי לדעת מה צפוי לי לכאן ולכאן, חוסר הידיעה קשה לי מאוד וכר ימים שאני רק עוסקת בהריון הצעיר שלי. אשמח לשמוע ממכן.
שמחה מאוד שגיליתי את האתר, אני בהריון שבוע שש לאחר שעברתי הפלה לפני שלושה חודשים, הפלה ששברה אותי נפשית. בשבוע שש הייתי ב us לאחר שהיה לי דימום חום למשך מס׳ ימים. לא נצפה דופק ולמחרת נאמר לי שלפי תוצאות ה HCG שהיו גבוהות ותקינות העובדה שלא ניצפה דופק אינה סימן טוב. בינתיים יש לי דימומים חומים לא כבדים עם כאבי מחזור קלים מידי פעם, חוזרת ל US בשבוע 7. רוצה גם לציין שאין ולא היו אף פעם תופעות לוואי של הריון, מאוד מפחדת מהבדיקה בעוד שלושה ימים ומקווה לשמוע מה אתן חושבות אפילו אם מדובר בבעיה, חשוב לי לדעת מה צפוי לי לכאן ולכאן, חוסר הידיעה קשה לי מאוד וכר ימים שאני רק עוסקת בהריון הצעיר שלי. אשמח לשמוע ממכן.
דימום בהריון
שלום לך מפוחדת. לצערי אין לי ממש תשובה בשבילך,וגם אם אכתוב לך זה רחוק מיידע מקצועי כמובן. ידוע לי שישנם הריונות שיש בהם דימומים. אבל לגביי מצבך לצערי אין לי יידע בנושא. אני יכולה לומר לך שאני מאד מבינה את הצער הגדול שחוית,אני גם עברתי הפלה עצובה, ככה שאני מאד מבינה אותך.. נישאר לי לאחל לך מכל ליבי שתתבשרי רק בבשורה טובה ומשמחת!! ושמח מאד שתכתבי מה התקדם.. הרבה כוחות בנתיים..
דימום בהריון
שלום לכולם, אני עברתי הפלה מאוחרת בשבוע 22, ועוד הפלה אחריה בשבוע 10. אין לי ילדים.
המכנה המשותף לשתי ההפלות שהיה לי דימומים משבוע 7, דימום שבא וחוזר אחרי כמה ימים/ שבועות. הרופאים כל הזמן אומרים שהיו לי "המטומות" ברחם, וזה פשר הדימומים. יש למישהי מושג מה זה המטומות? ולמה יש אותן, והאם בגללן נופל הריון? כל שאר הדברים היו תקינים. רק דימומים והמטומות שהולכות וגודלות ברחם.
המכנה המשותף לשתי ההפלות שהיה לי דימומים משבוע 7, דימום שבא וחוזר אחרי כמה ימים/ שבועות. הרופאים כל הזמן אומרים שהיו לי "המטומות" ברחם, וזה פשר הדימומים. יש למישהי מושג מה זה המטומות? ולמה יש אותן, והאם בגללן נופל הריון? כל שאר הדברים היו תקינים. רק דימומים והמטומות שהולכות וגודלות ברחם.
דימום בהריון
שלום לכולם .
שהייתי באיחור של 5 ימים עשיתי בדיקת דם יצא בט"א של 5 מההבנה שלי זה לא הריון. אבל אין עדין מחזור !!!!!!!יום חמישי האחרון שכבנו ומאז דיממתי טיפות קטנות של דם ,היום כבר התחיל הפרשות חומות וכמות גדולה יותר .
יום רביעי יש לי עוד בדיקת דם ובחמישי רופאת נשים.
השאלה האם זו הפלה ? יכול להיות הריון? כדי לקנות היום בדיקה ביתית (כבר שבועיים איחור).
מחכה לכל תשובה
תודה
שהייתי באיחור של 5 ימים עשיתי בדיקת דם יצא בט"א של 5 מההבנה שלי זה לא הריון. אבל אין עדין מחזור !!!!!!!יום חמישי האחרון שכבנו ומאז דיממתי טיפות קטנות של דם ,היום כבר התחיל הפרשות חומות וכמות גדולה יותר .
יום רביעי יש לי עוד בדיקת דם ובחמישי רופאת נשים.
השאלה האם זו הפלה ? יכול להיות הריון? כדי לקנות היום בדיקה ביתית (כבר שבועיים איחור).
מחכה לכל תשובה
תודה
דימום בהריון
מבולבלת שלום לך,
אולי הפעם הביוץ שלך היה מאוחר מאוד, ולא עבר מספיק זמן עבר בשביל שהריכוז של ההורמון תגדל וימצאו בבדיקה. תמיד שווה לעשות בדיקה חוזרת. בהצלחה!!!!!
אולי הפעם הביוץ שלך היה מאוחר מאוד, ולא עבר מספיק זמן עבר בשביל שהריכוז של ההורמון תגדל וימצאו בבדיקה. תמיד שווה לעשות בדיקה חוזרת. בהצלחה!!!!!
דימום בהריון
תודה שוש על התשובה .
עשיתי אתמול בדיקה ביתית ויצא שלילי ,בכל מקרה מחר יש לי בדיקת דם נקווה לטוב .
עשיתי אתמול בדיקה ביתית ויצא שלילי ,בכל מקרה מחר יש לי בדיקת דם נקווה לטוב .
דימום בהריון
לא מבינה???
ניסינו בתאריך הביוץ לדעתי גם זה היה התאריך המדויק. עכשיו אני יום לפני מחזור יש דימום חלש של כמה טיפות חום בלי כאבים של לפני בלי התחושה הזו של לפני מחזור ..אין לי תחושה של הריון לא ציצי לא בחילות רעב.אז מה נסגר למה אין התכוצויות של מחזור? תמיד יש לי 5 ימים לפני מחזור דימום חלש ועכשיו הכל מאוד חלש עם זאת אין לי הרגשה של הריון.האם מישהי קרה לה שבמקום מחזור קצת דם וזה היה הריון?
לא מבינה???
ניסינו בתאריך הביוץ לדעתי גם זה היה התאריך המדויק. עכשיו אני יום לפני מחזור יש דימום חלש של כמה טיפות חום בלי כאבים של לפני בלי התחושה הזו של לפני מחזור ..אין לי תחושה של הריון לא ציצי לא בחילות רעב.אז מה נסגר למה אין התכוצויות של מחזור? תמיד יש לי 5 ימים לפני מחזור דימום חלש ועכשיו הכל מאוד חלש עם זאת אין לי הרגשה של הריון.האם מישהי קרה לה שבמקום מחזור קצת דם וזה היה הריון?
-
- הצטרפות: 21 אוגוסט 2012, 12:52
דימום בהריון
היי, אני בת 24 ואנחנו מנסים כבר חצי שנה להכנס להריון, הפורום הזה מדהים ונראה כי יש כאן נשים שנותנות מענה וזו העזרה הכי נפשית שיש!
אז ככה- החודש עשיתי מעקב זקיקים וגיליתי שיש לי ביות מאוד, אני מבייצת ביום ה22, וקיימנו יחסי מין באותו היום, מה שכנראה לא קרה בחודשים אחרים.
היה לי איחור של 6 ימים, במידה והייתי בהריון, הייתי בשבוע 5+ ואז הגיעו זרמים חזקים, שהם לא אופיינים כ״כ ליום הראשון של המחזור שלי, של דם אדום עם קרישים, וכאבי מחזור רגילים..
האם להמתין כמה ימים לראןת שזהו באמת מחזור, או ללכת לבדוק אם יש שק הריון, בטא של הריון וכו׳..
אז ככה- החודש עשיתי מעקב זקיקים וגיליתי שיש לי ביות מאוד, אני מבייצת ביום ה22, וקיימנו יחסי מין באותו היום, מה שכנראה לא קרה בחודשים אחרים.
היה לי איחור של 6 ימים, במידה והייתי בהריון, הייתי בשבוע 5+ ואז הגיעו זרמים חזקים, שהם לא אופיינים כ״כ ליום הראשון של המחזור שלי, של דם אדום עם קרישים, וכאבי מחזור רגילים..
האם להמתין כמה ימים לראןת שזהו באמת מחזור, או ללכת לבדוק אם יש שק הריון, בטא של הריון וכו׳..
-
דימום בהריון
אהה. וחשוב לציין שב6 ימים של האיחור, היו לי בחילות, כאבי גב- הורגש הריון וכו׳..
מזה אומר אם ההריון הסתיים? אפשר לנסות חודש הבא או לחכות?
מזה אומר אם ההריון הסתיים? אפשר לנסות חודש הבא או לחכות?
-
דימום בהריון
אהה.. וגם עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי
-
- הצטרפות: 23 אוגוסט 2012, 16:22
דימום בהריון
הי. שמחה שמצאתי את הדף הזה. מאוד רוצה לשתף במה שעבר עלי בחודש האחרון.
בעשרים ושביעי ליולי הפסקתי גלולות. שלושה ימים אח"כ קיבלתי מחזור שנמשך שלושה ימים.
שבוע לאחר מכן (יום עשירי למחזור) היתה לי הפרשה שקופה שזורה בחוטי דם שהנחתי כי היא מעידה על ביוץ.
בדיוק שבוע אחרי (יום 17 למחזור) התחיל דימום עם קצת גושים שהפך להכתמה חומה קלה שנמשכה חמישה ימים (אם כי מדי פעם היה גם דם אדום בניגוב) ובמקביל הרגשתי קצת כמו לפני מחזור (מכונסת בעצמי, רגישה, מרגישה פעילות ברחם). ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית.
למחרת (שזה בעצם אתמול בבוקר) הדימום התגבר והפך לאדום וחשתי בחילה, סחרחורת וחולשה. הלכתי לרופא תורן בקופ"ח (לא הרופא שלי) שהיה גועלי, אמר לי שהדימום הוא וסת, שאני לא בהריון ואפילו לא היה מוכן להפנות אותי לבדיקת בטא כי עברו רק שלושה שבועות מהוסת האחרונה. יצאתי ממנו כועסת וגם עצובה שניפץ לי ככה את חלום ההריון. בערב התחילו לי דקירות כואבות בצד שמאל באזור השחלה.
הבוקר קמתי בלי כאבים, דקירות, בחילות או חולשה, אבל עם דימום אדום (לא כמויות היסטריות).
ועכשיו אני מצד אחד עצובה שאני לא בהריון, אבל מצד שני חוששת שאולי אני בעצם כן וזהו הריון מחוץ לרחם (הדקירות מאתמול בערב הכניסו אותי ללחץ). לא מסוגלת לחכות עוד שבוע כדי לעשות בדיקה ביתית נוספת (עד שיהיה איחור רשמי במחזור). לא רוצה לחזור לרופא חסר הרגישות הזה (שלי יחזור רק עוד שבועיים). הכי רוצה - לגלות שאני בהריון ושהוא תקין.
יש לציין כי בשני ההריונות הקודמים שלי (שהסתיימו בלידת בנים בריאים) היו לי דימומים מאסיביים בשבוע 5 ובשבוע 14.
עכשיו יש לי המון שאלות - יכול להיות ביוץ עשרה ימים מתחילת הוסת? מה אלה הדקירות הכואבות האלה? שמעתי שיש בנות החשות דקירות בזמן ביוץ, אולי אתמול רק היה הביוץ? ייתכן 23 יום מהוסת האחרון?
מה אתן חושבות? אשמח לשמוע סיםורים הזויים שהסתיימו טוב...
הי. שמחה שמצאתי את הדף הזה. מאוד רוצה לשתף במה שעבר עלי בחודש האחרון.
בעשרים ושביעי ליולי הפסקתי גלולות. שלושה ימים אח"כ קיבלתי מחזור שנמשך שלושה ימים.
שבוע לאחר מכן (יום עשירי למחזור) היתה לי הפרשה שקופה שזורה בחוטי דם שהנחתי כי היא מעידה על ביוץ.
בדיוק שבוע אחרי (יום 17 למחזור) התחיל דימום עם קצת גושים שהפך להכתמה חומה קלה שנמשכה חמישה ימים (אם כי מדי פעם היה גם דם אדום בניגוב) ובמקביל הרגשתי קצת כמו לפני מחזור (מכונסת בעצמי, רגישה, מרגישה פעילות ברחם). ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית.
למחרת (שזה בעצם אתמול בבוקר) הדימום התגבר והפך לאדום וחשתי בחילה, סחרחורת וחולשה. הלכתי לרופא תורן בקופ"ח (לא הרופא שלי) שהיה גועלי, אמר לי שהדימום הוא וסת, שאני לא בהריון ואפילו לא היה מוכן להפנות אותי לבדיקת בטא כי עברו רק שלושה שבועות מהוסת האחרונה. יצאתי ממנו כועסת וגם עצובה שניפץ לי ככה את חלום ההריון. בערב התחילו לי דקירות כואבות בצד שמאל באזור השחלה.
הבוקר קמתי בלי כאבים, דקירות, בחילות או חולשה, אבל עם דימום אדום (לא כמויות היסטריות).
ועכשיו אני מצד אחד עצובה שאני לא בהריון, אבל מצד שני חוששת שאולי אני בעצם כן וזהו הריון מחוץ לרחם (הדקירות מאתמול בערב הכניסו אותי ללחץ). לא מסוגלת לחכות עוד שבוע כדי לעשות בדיקה ביתית נוספת (עד שיהיה איחור רשמי במחזור). לא רוצה לחזור לרופא חסר הרגישות הזה (שלי יחזור רק עוד שבועיים). הכי רוצה - לגלות שאני בהריון ושהוא תקין.
יש לציין כי בשני ההריונות הקודמים שלי (שהסתיימו בלידת בנים בריאים) היו לי דימומים מאסיביים בשבוע 5 ובשבוע 14.
עכשיו יש לי המון שאלות - יכול להיות ביוץ עשרה ימים מתחילת הוסת? מה אלה הדקירות הכואבות האלה? שמעתי שיש בנות החשות דקירות בזמן ביוץ, אולי אתמול רק היה הביוץ? ייתכן 23 יום מהוסת האחרון?
מה אתן חושבות? אשמח לשמוע סיםורים הזויים שהסתיימו טוב...
-
דימום בהריון
היי זאת שעבר עליה חודש הזוי- היו לך דימומים בשבוע 5 בהריון הקודם? איך ידעת שזה לא מחזור? אני כן בשבוע 5, מדממת, עם בדיקת הריון שלילית (שתן), ולא בא לי ללכת לעשות בטא רק כדי שהחלום לא יתנפץ.. מה את אומרת? הגיוני שזה הריון? איך אני יודעת שזה לא מחזור? לפעמים מגלים הריון מאוחר.. אולי זה מוקדם וזה דימום בכלל??
-
- הצטרפות: 23 אוגוסט 2012, 20:00
דימום בהריון
אוף הלוואי, הייתי בטוחה שזה מחזור. לא ידעתי שאני בהריון. רק אחרי חודש, כשלא הופיע הדימום הבא בדקתי והאולטרסאונד הראה עובר שמתאים לשבוע 9. יכול להיות שזה קורה לי שוב. אצטרך לחכות לשבוע הבא ולנסות שוב בדיקה ביתית.
דימום בהריון
מבקשת מידע ממנוסות ממני...
היום בדיקת בטא מאוד נמוכה (32). אם מדובר בהריון כימי - מתי שוב יש וסת? מתי שוב צפוי להיות ביוץ? האם זה יכול להיות כבר בחודש הבא?
אם מדובר בהריון מחוץ לרחם - מה הפרוצדורה? צריך ללכת לניתוח? מישהי יודעת בכמה אשפוז מדובר?
תודה, מקווה שבסוף יוכפל וימשיך רק לעלות! תחזיקו אצבעות!
היום בדיקת בטא מאוד נמוכה (32). אם מדובר בהריון כימי - מתי שוב יש וסת? מתי שוב צפוי להיות ביוץ? האם זה יכול להיות כבר בחודש הבא?
אם מדובר בהריון מחוץ לרחם - מה הפרוצדורה? צריך ללכת לניתוח? מישהי יודעת בכמה אשפוז מדובר?
תודה, מקווה שבסוף יוכפל וימשיך רק לעלות! תחזיקו אצבעות!
דימום בהריון
לשואלת:
כמה ימים אחרי הביוץ בדקת ויצא 32? את לפני או אחרי איחור?
כמה ימים אחרי הביוץ בדקת ויצא 32? את לפני או אחרי איחור?
-
דימום בהריון
זאת שעבר עליה חודש הזוי, והבחילות המשיכו ולא הרגשת??היו סימנים להריון?
הפעם הדימומים שלי יותר חזקים ממחזור רביל, או שככה נדמה לי כי בכל זאת זה איחר, כמה זמן דיממת?? אני ממש מפחדת ולא בא לי בכלל לעשות בדיקת דם.. פשוט לחכות..
הפעם הדימומים שלי יותר חזקים ממחזור רביל, או שככה נדמה לי כי בכל זאת זה איחר, כמה זמן דיממת?? אני ממש מפחדת ולא בא לי בכלל לעשות בדיקת דם.. פשוט לחכות..