דג זהב
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2005, 22:34
- דף אישי: הדף האישי של דג_זהב*
דג זהב
נשואה באושר 25+
עם מלאכית קטנה בת חמש ועוד אחת\אחד בדרך....
עובדת כמרפאה במרפאה אומנות....
אמא ודודה (לאחרונה) מאושרת מאוד
בתי צריכה שנה הבאה ללכת לבית הספר ואני שוקלת להשאיר אותה בבית (חינוך בייתי)
אני לא חושבת שאני צריכה לדאוג לגבי החברות הקטנות שלה יש לה מספר לא מבוטל בחוג להתעמלות אומנותית בוא היא משתתפת מגיל שנתיים
ואם כבר העלתי את הנושא אמהות רבות מדברות על כך שהחוג הורס את הגוף ושכדאי לי להוציא את ביתי משם אשמח לשמוע דעה נוספת...
עם מלאכית קטנה בת חמש ועוד אחת\אחד בדרך....
עובדת כמרפאה במרפאה אומנות....
אמא ודודה (לאחרונה) מאושרת מאוד
בתי צריכה שנה הבאה ללכת לבית הספר ואני שוקלת להשאיר אותה בבית (חינוך בייתי)
אני לא חושבת שאני צריכה לדאוג לגבי החברות הקטנות שלה יש לה מספר לא מבוטל בחוג להתעמלות אומנותית בוא היא משתתפת מגיל שנתיים
ואם כבר העלתי את הנושא אמהות רבות מדברות על כך שהחוג הורס את הגוף ושכדאי לי להוציא את ביתי משם אשמח לשמוע דעה נוספת...
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
- דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*
דג זהב
מצטערת דג, שאין לי מידע לגבי חוגי התעמלות והשפעתם על הגוף
אבל רציתי לברך על דפבית חדש
אבל רציתי לברך על דפבית חדש
-
דג זהב
תודה ! נחמד מצידך!
-
- הצטרפות: 17 יולי 2005, 18:15
- דף אישי: הדף האישי של תלתל_בתוך_תלתל*
דג זהב
הי דג זהב תתחדשי על דף הבית!
"שלושים שנה אני דייג
שנים רבות חייתי,
אך דג זהב, זהב ממש
כזה
עוד לא ראיתי!"
(ציטוט נו מה.. (-: )
"שלושים שנה אני דייג
שנים רבות חייתי,
אך דג זהב, זהב ממש
כזה
עוד לא ראיתי!"
(ציטוט נו מה.. (-: )
-
דג זהב
תודה! כל כך נעים כשיש מישהו שאכפת
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
דג זהב
אם תספרי קצת מה עושים שם בחוג יהיה יותר קל להשיב לך (אפשר לשאול את הב"ז שלי שיש לו תואר שני בספורט)
כמה שעות בשבוע החוג הזה
ובעיקר מה עושים בו
ובאיזו גישה קשוחה או נעימה
ברוכה הבאה
כמה שעות בשבוע החוג הזה
ובעיקר מה עושים בו
ובאיזו גישה קשוחה או נעימה
ברוכה הבאה
-
דג זהב
תודה!
-
דג זהב
כולכם מזמנים לבקר בדף שלי הארי מפוטר
-
דג זהב
לקבוצת הגיל שלה הגישה לא קשוחה אלא נעימה ביותר הבנות נהנות ומשחקות עם אביזרים ולא לוחצים עליהם בעניין המתיחות והגמישות
החוג הוא שלוש פעמים בשבוע במשך שעה וחציוהיא נהנת ממנו מאוד
לאחרונה ראיתי את הבנות היותר גדולות מתאמנות וזה היה עצוב ומפחיד לראות בעת ובעונה את המאמנת צעקה עליהן והם בכו גם במתיחות הן בכו כשקרעו להן את הרגליים בכוח והכריחו אותם לשבת על שפגאטים בכח ךא רק מהריצפה... אניפוחדת שזה יקרה גם לביתי....
החוג הוא שלוש פעמים בשבוע במשך שעה וחציוהיא נהנת ממנו מאוד
לאחרונה ראיתי את הבנות היותר גדולות מתאמנות וזה היה עצוב ומפחיד לראות בעת ובעונה את המאמנת צעקה עליהן והם בכו גם במתיחות הן בכו כשקרעו להן את הרגליים בכוח והכריחו אותם לשבת על שפגאטים בכח ךא רק מהריצפה... אניפוחדת שזה יקרה גם לביתי....
-
- הצטרפות: 21 יוני 2006, 23:16
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מוגלי*
דג זהב
כאילו דה? אני בשוק,
איזה קופים? (חוץ מהמוגלים)
איזה קופים? (חוץ מהמוגלים)
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
דג זהב
הי דג זהב...
אנחנו מכירות?
אנחנו מכירות?
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
דג זהב
טוב נראהלי שענית בעצמך
כל זמן שזה כייף ונעים זה יכול להמשך מרגע שזה ניהיה אלים ומפתח הפרעות אכילה (שאת זה לא רואים אבל יש הרב הלחץ על הבנות האלה לפתח הפרעות אכילה ) אז להוציא ולהרחיק
זאת דעתי אם את רוצה את דעתו המוסמכת אני יכולה לשאול אותו בלילה
כל זמן שזה כייף ונעים זה יכול להמשך מרגע שזה ניהיה אלים ומפתח הפרעות אכילה (שאת זה לא רואים אבל יש הרב הלחץ על הבנות האלה לפתח הפרעות אכילה ) אז להוציא ולהרחיק
זאת דעתי אם את רוצה את דעתו המוסמכת אני יכולה לשאול אותו בלילה
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
דג זהב
באתי לבקר. אני מסכימה עם אילה לגבי החוג. ואני סקרנית אם אנחנו מכירות. היה לך קודם ניק אחר?
דג זהב
הי דג,
תגיגי, עייפה נפשית ופיזית ביקשה שתפתחי לה דף? היא יודעת שפתחת לה דף? סליחה שאני שואלת, זה פשוט לא ממש נראה ככה ולאחרונה נפתחים כל-כך הרבה דפי בית אישיים סתם ללא ידיעת בעליהם - וננטשים ונשכחים...
אם זה בתיאום, אני מתנצלת מראש @}
תגיגי, עייפה נפשית ופיזית ביקשה שתפתחי לה דף? היא יודעת שפתחת לה דף? סליחה שאני שואלת, זה פשוט לא ממש נראה ככה ולאחרונה נפתחים כל-כך הרבה דפי בית אישיים סתם ללא ידיעת בעליהם - וננטשים ונשכחים...
אם זה בתיאום, אני מתנצלת מראש @}
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
דג זהב
נכנסתי בגלל החוג, לא חושבת שזה נכון לענות על זה בדף של הארי פוטר.
לדעתי צריך לשים עין, לראות מה אופי החוג והאינטנסיביות שלו. איזה תרגילים עושים. מה ההכשרה של המנחה ומה זה בעצם אומר התעמלות קרקע. בתור אחת שרקדה בלט קלאסי מגיל 6 עד 18 ויצאה עם גב דפוק, ברכיים גמורות ועוד אי אלו צרות בגלל מורים שלא היו מספיק מקצועיים בגיל צעיר (בגיל בוגר כבר למדתי במקומות יותר מקצועיים) לא הייתי שולחת את הבת שלי (שנתיים) לחוג שכזה משום סוג שהוא. אולי ג'ימבורי, תאטרון תנועה ודברים כאלה שהם יותר משחקיים וכוללים פיזיות פעילות מוסיקה ובעיקר כייף. אם החוג שלה הוא בעצם דומה ולא התעמלות קרקע כמו שרואים את הסיניות הקטנות באולימפיאדה (אגב, יש סיבה פיזית לכך שהן קטנות) והשם "התעמלות קרקע" זה רק כדי שלהורים יהיה מה להגיד אז בסדר.
הפרעות אכילה הן רק חלק קטן ובולט לעין מכל העניין. גם ילדות שאין להן הפרעות אכילה כמו אנורקסיה או בולמיה יכולות לסבול מתזונה שאינה מתאימה לאורך החיים של ספורטאי ומשם הדרך למליון בעיות אחרות קצרה, שלא נדבר על מאמץ יתר של קבוצות שרירים מסויימות בגוף והזנחה של אחרות וכו'... שימי עין.
לדעתי צריך לשים עין, לראות מה אופי החוג והאינטנסיביות שלו. איזה תרגילים עושים. מה ההכשרה של המנחה ומה זה בעצם אומר התעמלות קרקע. בתור אחת שרקדה בלט קלאסי מגיל 6 עד 18 ויצאה עם גב דפוק, ברכיים גמורות ועוד אי אלו צרות בגלל מורים שלא היו מספיק מקצועיים בגיל צעיר (בגיל בוגר כבר למדתי במקומות יותר מקצועיים) לא הייתי שולחת את הבת שלי (שנתיים) לחוג שכזה משום סוג שהוא. אולי ג'ימבורי, תאטרון תנועה ודברים כאלה שהם יותר משחקיים וכוללים פיזיות פעילות מוסיקה ובעיקר כייף. אם החוג שלה הוא בעצם דומה ולא התעמלות קרקע כמו שרואים את הסיניות הקטנות באולימפיאדה (אגב, יש סיבה פיזית לכך שהן קטנות) והשם "התעמלות קרקע" זה רק כדי שלהורים יהיה מה להגיד אז בסדר.
הפרעות אכילה הן רק חלק קטן ובולט לעין מכל העניין. גם ילדות שאין להן הפרעות אכילה כמו אנורקסיה או בולמיה יכולות לסבול מתזונה שאינה מתאימה לאורך החיים של ספורטאי ומשם הדרך למליון בעיות אחרות קצרה, שלא נדבר על מאמץ יתר של קבוצות שרירים מסויימות בגוף והזנחה של אחרות וכו'... שימי עין.
-
דג זהב
לילדת טבע: הבת שלי מתאמנת בהתעמלות אומנותית ולא בהתעמלות קרקע......
לעורכת לא פתחתי לעייפה נפשית ופיזית דף.
תודה על התגובות!
לעורכת לא פתחתי לעייפה נפשית ופיזית דף.
תודה על התגובות!