דבש וקינמון
-
- הצטרפות: 30 ספטמבר 2007, 12:31
- דף אישי: הדף האישי של דבש_וקינמון*
דבש וקינמון
חג סוכות קסום לכולם, שלום לגולשים הוותיקים... זוהי אחת הפעמים הבודדות בחיי שאני מול מחשב וממש התאהבתי באתר, חברה שלי רעות סיפרה לי עליו.
אני בת 26 ויש לי 4 ילדים( ככה התגלגלו החיים): הדס, מטר,תדהר וחליל. כרגע אנחנו גרים בבניאס ובעוד חודש נזרום לים המלח(כבר שלוש שנים אני בעלי והילדים גרים בקיץ בבניאס ובחורף בים המלח).
חליל בן שנה וחצי ותדהר בת שנתיים ושמונה עדיין יונקים.הדס ומטר בנות שש וארבע אתנו בחינוך ביתי.
בזמן האחרון התחלנו להרגיש לא בנוח עם כל הזיהום וצריכת הדלק של האוטו שלנו,אולי מישהו יכול לתת לנו מידע על אנרגיה חלופית לאוטו(שמענו משהו על שמן צמחי)?
אני בת 26 ויש לי 4 ילדים( ככה התגלגלו החיים): הדס, מטר,תדהר וחליל. כרגע אנחנו גרים בבניאס ובעוד חודש נזרום לים המלח(כבר שלוש שנים אני בעלי והילדים גרים בקיץ בבניאס ובחורף בים המלח).
חליל בן שנה וחצי ותדהר בת שנתיים ושמונה עדיין יונקים.הדס ומטר בנות שש וארבע אתנו בחינוך ביתי.
בזמן האחרון התחלנו להרגיש לא בנוח עם כל הזיהום וצריכת הדלק של האוטו שלנו,אולי מישהו יכול לתת לנו מידע על אנרגיה חלופית לאוטו(שמענו משהו על שמן צמחי)?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2007, 08:57
דבש וקינמון
דבש וקינמון, הניק שבחרת לך מקסים.
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
דבש וקינמון
תגידי, את אמיתית? לי את נשמעת כמו מישהו שמנסה להסתלבט על גולשי "באופן"... אבל אל תשימי לב אלי, תמיד היתה לי בעיה עם קינמון. דבש אני דווקא אוהבת.
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
דבש וקינמון
אני בעלי והילדים גרים בקיץ בבניאס
את מתכוונת, חיים בתוך שמורת הטבע?
את מתכוונת, חיים בתוך שמורת הטבע?
-
- הצטרפות: 30 ספטמבר 2007, 12:31
- דף אישי: הדף האישי של דבש_וקינמון*
דבש וקינמון
היי, שלום לכולם, רק עכשיו אני רואה את התגובות שלכן( לא רואה מחשב לעתים קרובות...).
כן, אני אמיתית. לא,, אני לא מסתלבטת. אנחנו גרים בבניאס בזולה קטנה שאיננה בשמורה אבל עכשיו אנחנו כבר בים המלח, מתמקמים.
נראה לי... שבבוא הקיץ המתוק והטוב שוב נארוז את מיטלטלינו וילדינו לטיול woof באירופה, ואולי גם טיול עם קרוון. מישהו יודע איך מוצאים כזה ? למישהו יש ניסיון בטיול כזה...?
כן, אני אמיתית. לא,, אני לא מסתלבטת. אנחנו גרים בבניאס בזולה קטנה שאיננה בשמורה אבל עכשיו אנחנו כבר בים המלח, מתמקמים.
נראה לי... שבבוא הקיץ המתוק והטוב שוב נארוז את מיטלטלינו וילדינו לטיול woof באירופה, ואולי גם טיול עם קרוון. מישהו יודע איך מוצאים כזה ? למישהו יש ניסיון בטיול כזה...?
-
- הצטרפות: 03 נובמבר 2007, 22:14
דבש וקינמון
הו דבש שלום קינמון
איזה חיים קסומים ומאושרים אני נורא מקנאה
אנחנו שקועים עמוק בבוץ של הכרך והזיהום הקשה
איזו יופי של יוזמה
אי אתם מתפרנסים בבניאס
בים המלח אתם בטח יוצרים מפעל אשלגן קטן ואורגני...
אגב
יש לי חברים ליצנים(במיקצועם) שיש להם קרוון באירופה אולי ישמחו להשאיל
איזה חיים קסומים ומאושרים אני נורא מקנאה
אנחנו שקועים עמוק בבוץ של הכרך והזיהום הקשה
איזו יופי של יוזמה
אי אתם מתפרנסים בבניאס
בים המלח אתם בטח יוצרים מפעל אשלגן קטן ואורגני...
אגב
יש לי חברים ליצנים(במיקצועם) שיש להם קרוון באירופה אולי ישמחו להשאיל