בתנועה גלית
בתנועה גלית
שלום לכם.
אני גלית.
זורמת בתנועה גלית.
תנועה רכה, עדינה, נעימה, שקטה.
זו אני.
אמא לשניים ובת זוג לאיש.
גרים בעמק חפר.
מכירה את האתר כבר כמה שנים, אך מאז שבתי נולדה אפשר להגיד שהתמכרתי.
מדהים כמה דברים למדתי ועדיין לומדת מהאנשים המופלאים כאן.
הרבה מילים פה ממש שינו את חיי. תודה.
אני עובדת סוציאלית במקצועי תומכת ומלווה נשים לאחר לידה והורים לפגים
להיות אמא חדשה היתה חוויה מטלטלת עבורי.
כל כך הייתי בטוחה שאני מוכנה לכך. כל כך טעיתי.
יותר מהכל הרגשתי לבד. לבד מול בן הזוג, לבד מול המשפחה, לבד מול העולם.
הרגשתי שכולם רוצים ממני דברים ואני לא פנויה, כל כולי בנתינה רק ליצור קטן אחד.
אפילו לעצמי אין לי מקום.
הייתי צריכה שמישהו יגיד לי, קודם כל, שהכל בסדר ואפשר להירגע.
ואחר כך הייתי צריכה שמישהו יקשיב לי באמת. שאני אספר על הלידה שלי, כמה זמן שרק ארצה.
שאני אספר מה אני מרגישה וכמה קשה לי ואף אחד לא יחווה על זה את דעתו.
הייתי צריכה שמישהו יעשה לי סדר בראש, שיזכיר לי ויעזור לי לדאוג לעצמי, לאכול, לשתות, להתקלח. לנוח באמת.
והייתי צריכה שמישהו יתמוך בי, בדרך בה בחרתי לגדל את בתי, שלא התאימה למה שהאנשים סביבי ציפו.
היום אני מבינה שמה שבעצם הייתי צריכה זה מישהו שיעזור לי למצוא את האיזון העדין שבין ההקשבה לתינוקת שלי להקשבה לעצמי, תוך ניטרול כל הקולות מסביבי שפוגעים בהקשבה הפנימית הזו. זה המסר שאני מביאה איתי למפגשיי עם אמהות חדשות, באשר הן.
אפשר ליצור איתי קשר בטלפון 052-2558682 או באימייל galit dot movement at gmail dot com
אני גלית.
זורמת בתנועה גלית.
תנועה רכה, עדינה, נעימה, שקטה.
זו אני.
אמא לשניים ובת זוג לאיש.
גרים בעמק חפר.
מכירה את האתר כבר כמה שנים, אך מאז שבתי נולדה אפשר להגיד שהתמכרתי.
מדהים כמה דברים למדתי ועדיין לומדת מהאנשים המופלאים כאן.
הרבה מילים פה ממש שינו את חיי. תודה.
אני עובדת סוציאלית במקצועי תומכת ומלווה נשים לאחר לידה והורים לפגים
להיות אמא חדשה היתה חוויה מטלטלת עבורי.
כל כך הייתי בטוחה שאני מוכנה לכך. כל כך טעיתי.
יותר מהכל הרגשתי לבד. לבד מול בן הזוג, לבד מול המשפחה, לבד מול העולם.
הרגשתי שכולם רוצים ממני דברים ואני לא פנויה, כל כולי בנתינה רק ליצור קטן אחד.
אפילו לעצמי אין לי מקום.
הייתי צריכה שמישהו יגיד לי, קודם כל, שהכל בסדר ואפשר להירגע.
ואחר כך הייתי צריכה שמישהו יקשיב לי באמת. שאני אספר על הלידה שלי, כמה זמן שרק ארצה.
שאני אספר מה אני מרגישה וכמה קשה לי ואף אחד לא יחווה על זה את דעתו.
הייתי צריכה שמישהו יעשה לי סדר בראש, שיזכיר לי ויעזור לי לדאוג לעצמי, לאכול, לשתות, להתקלח. לנוח באמת.
והייתי צריכה שמישהו יתמוך בי, בדרך בה בחרתי לגדל את בתי, שלא התאימה למה שהאנשים סביבי ציפו.
היום אני מבינה שמה שבעצם הייתי צריכה זה מישהו שיעזור לי למצוא את האיזון העדין שבין ההקשבה לתינוקת שלי להקשבה לעצמי, תוך ניטרול כל הקולות מסביבי שפוגעים בהקשבה הפנימית הזו. זה המסר שאני מביאה איתי למפגשיי עם אמהות חדשות, באשר הן.
אפשר ליצור איתי קשר בטלפון 052-2558682 או באימייל galit dot movement at gmail dot com
-
- הצטרפות: 28 מרץ 2010, 22:55
בתנועה גלית
איפה בשרון?
ברמות השבים יש את גן ספירלה.
בכפר סירקין יש גן מעולה מעולה.
ברמות השבים יש את גן ספירלה.
בכפר סירקין יש גן מעולה מעולה.
-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2003, 18:53
בתנועה גלית
הניק שלך יפה.
דף בית אישי
דף בית אישי
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
בתנועה גלית
D-: (ידעתי שאני צריכה לבדוק מה בתנועה מתמדת כתבה לך).
בכל אופן, תתחדשי!
בכל אופן, תתחדשי!
-
- הצטרפות: 07 ינואר 2010, 21:34
- דף אישי: הדף האישי של סתיו_בחוץ*
בתנועה גלית
היי,
הגן שלנו נפלא, מוזמנת לקרוא עליו ב בלוג קהילת גן קטן
נמצא בעמק חפר במושב אביחיל,
כ"כ שווה שאנחנו מגיעים אליו מהשרון, ואנחנו לא היחידים.
יהיה גם יום פתוח בקרוב ותוכלי לבוא להתרשם.
חג שמח (-:
הגן שלנו נפלא, מוזמנת לקרוא עליו ב בלוג קהילת גן קטן
נמצא בעמק חפר במושב אביחיל,
כ"כ שווה שאנחנו מגיעים אליו מהשרון, ואנחנו לא היחידים.
יהיה גם יום פתוח בקרוב ותוכלי לבוא להתרשם.
חג שמח (-:
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2010, 21:11
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_גלית*
בתנועה גלית
תודה למחמיאות/מברכות/ממליצות. תגובותיכן חשובות לי.
בתנועה מתמדת וריש גלית שמחה להיות הבת-המשותפת-שלעולם-לא-תהיה לכם(-:
פלונית גמלונית, אנחנו כרגע ברעננה אבל מתכוונים להצפין קצת (כיוון אבן יהודה) והמעבר תלוי גם בגן שאמצא. לא מצאתי פרטים על גן ספירלה. אולי יש לך עוד מידע, או שרק שמעת על הגן?
סתיו בחוץ, שמעתי על הגן שלכם וגם קראתי בבלוג קהילת גן קטן. זה נראה לי מקום מדהים שמאוד הייתי רוצה שבתי תהיה בו, העניין הוא שזה רחוק מכאן (רעננה) ואפילו אם אצפין לאזור אבן יהודה זה עדיין חתיכת נסיעה ואפילו רכב אין לי. בכל זאת רוצה לבדוק ולהתרשם, כך שאבוא ליום הפתוח, כשיהיה. אשמח לשמוע עוד פרטים ממך (אפשר גם לאימייל) כמו איפה אתם גרים? כמה זמן לוקח לכם להגיע בבוקר? ועוד....
בתנועה מתמדת וריש גלית שמחה להיות הבת-המשותפת-שלעולם-לא-תהיה לכם(-:
פלונית גמלונית, אנחנו כרגע ברעננה אבל מתכוונים להצפין קצת (כיוון אבן יהודה) והמעבר תלוי גם בגן שאמצא. לא מצאתי פרטים על גן ספירלה. אולי יש לך עוד מידע, או שרק שמעת על הגן?
סתיו בחוץ, שמעתי על הגן שלכם וגם קראתי בבלוג קהילת גן קטן. זה נראה לי מקום מדהים שמאוד הייתי רוצה שבתי תהיה בו, העניין הוא שזה רחוק מכאן (רעננה) ואפילו אם אצפין לאזור אבן יהודה זה עדיין חתיכת נסיעה ואפילו רכב אין לי. בכל זאת רוצה לבדוק ולהתרשם, כך שאבוא ליום הפתוח, כשיהיה. אשמח לשמוע עוד פרטים ממך (אפשר גם לאימייל) כמו איפה אתם גרים? כמה זמן לוקח לכם להגיע בבוקר? ועוד....
בתנועה גלית
גם אני באתי להמליץ על הגן בכפר סירקין ואני רואה שכבר הקדימו אותי.
אני דודה של ילדה שם אז אני קצת משוחדת גן מקסים אבל יש מצב שכבר אין מקומות...
בהצלחה!
אני דודה של ילדה שם אז אני קצת משוחדת גן מקסים אבל יש מצב שכבר אין מקומות...
בהצלחה!
-
בתנועה גלית
היי שוב,
אנחנו גרים בתל מונד, אני נוסעת חצי שעה בבוקר לגן וחצי שעה חזרה. לא פשוט אבל לא הייתי מחליפה בשום גן אחר, לפחות לא בשום גן שראיתי עד כה.
(סליחה, הגן בסירקין מדהים גם הוא אבל באמת רחוק מידי).
יש בגן משפחה מאבן יהודה ואנחנו מתחילים לעשות נסיעות משותפות, מה שיכול מאוד להקל.
את מוזמנת לכתוב לי למייל או להתקשר אם את רוצה לשמוע יותר.
אנחנו גרים בתל מונד, אני נוסעת חצי שעה בבוקר לגן וחצי שעה חזרה. לא פשוט אבל לא הייתי מחליפה בשום גן אחר, לפחות לא בשום גן שראיתי עד כה.
(סליחה, הגן בסירקין מדהים גם הוא אבל באמת רחוק מידי).
יש בגן משפחה מאבן יהודה ואנחנו מתחילים לעשות נסיעות משותפות, מה שיכול מאוד להקל.
את מוזמנת לכתוב לי למייל או להתקשר אם את רוצה לשמוע יותר.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
בתנועה גלית
שלום לך מקסימה אחת
תתחדשי על הדף!
(תגידי אם תראי שיוצא לך להגיע ליום הפתוח. אשתדל לבוא להגיד שלום).
תתחדשי על הדף!
(תגידי אם תראי שיוצא לך להגיע ליום הפתוח. אשתדל לבוא להגיד שלום).
-
בתנועה גלית
עוד לא יודעת על תאריך. אבל ראיתי שאת בתכתובת מייל עם סתיו והיא תדע לעדכן אותך הכי טוב.
-
- הצטרפות: 17 דצמבר 2004, 23:36
- דף אישי: הדף האישי של ענת_קדם*
בתנועה גלית
תודה. אני חושבת שאת הקשר אצור יותר לקראת או אחרי הלידה שזה סוף אפריל. אני מאוד מעריכה את זה.
מה זה דולה פוסט פרטום?זה שונה מדולה רגילה?
מה זה דולה פוסט פרטום?זה שונה מדולה רגילה?
-
בתנועה גלית
הי, רשמתי את הפרטים שלך בדף החרומים שלי
את הפרטים שלי אני מעדכנת בדף הבית.
את הפרטים שלי אני מעדכנת בדף הבית.
-
בתנועה גלית
ענת_ קדם אני עונה לך כאן, כי אולי יעניין גם אחרים.
דולה פוסט פארטום אינה הדולה הרגילה שכולנו כבר מכירים, אלא דולה שמלווה את האם לאחר הלידה. זהו מקצוע חדש יחסית בארץ ולכן לא מוכר לרבים.
הלווי והתמיכה שהדולה נותנת מותאמים לרצונותיה של האם (ובן זוגה), על פי צרכיה, ויכולים לכלול עזרה בארגון הבית, ייעוץ והדרכה בנוגע לטיפול בה ובתינוק וכן תמיכה רגשית, הכוללת הקשבה ללא ביקורת ושיפוטיות, הכלה, עידוד והעצמה של תחושת האמהות והנשיות.
אורך המפגשים ותדירותם תלויים ברצון האם ורצוי להפגש עוד לפני הלידה, גם כדי להכיר וגם כסוג של הכנה לצפוי לבוא.
זה מאוד בכללי. אם תרגישי שמתאים לך סוג תמיכה שכזה אני כאן ובטלפון שנתתי לך.
דולה פוסט פארטום אינה הדולה הרגילה שכולנו כבר מכירים, אלא דולה שמלווה את האם לאחר הלידה. זהו מקצוע חדש יחסית בארץ ולכן לא מוכר לרבים.
הלווי והתמיכה שהדולה נותנת מותאמים לרצונותיה של האם (ובן זוגה), על פי צרכיה, ויכולים לכלול עזרה בארגון הבית, ייעוץ והדרכה בנוגע לטיפול בה ובתינוק וכן תמיכה רגשית, הכוללת הקשבה ללא ביקורת ושיפוטיות, הכלה, עידוד והעצמה של תחושת האמהות והנשיות.
אורך המפגשים ותדירותם תלויים ברצון האם ורצוי להפגש עוד לפני הלידה, גם כדי להכיר וגם כסוג של הכנה לצפוי לבוא.
זה מאוד בכללי. אם תרגישי שמתאים לך סוג תמיכה שכזה אני כאן ובטלפון שנתתי לך.
-
בתנועה גלית
וואו! נשמע דבר חדש ומעניין. מוזר שאין מגבלה בכלל על כמות ואורך המפגשים. נשמע מתיש לדולה עצמה.
-
בתנועה גלית
כמובן שאורך המפגשים ותדירותם תלויים גם ביכולת הדולה, אולי באמת זה לא היה מספיק ברור. מקובל לבוא לשעתיים - שלוש שעות בכל פעם. אבל זה מאוד משתנה בין אם לאם ומסוכם עם הדולה בטלפון או במפגש הראשון, ויכול גם להשתנות עם הזמן, לפי הצורך. המטרה היא להגיע למצב שהאם מרגישה שהיא כבר לא צריכה את התמיכה של הדולה, שהיא מסתדרת לבד ואינה זקוקה עוד לייעוץ מקצועי.
-
בתנועה גלית
הי יקירה,
אני קוראת אותך,
ועולה לי מהבוידם (של הזיכרון ) דף שפתחתי כש-ל' היתה בת שנה וקצת, אחרי שהתחלתי להתאושש מההלם שנזרקתי אליו בראשית האימהוּת שלי.
נראה לי שיהיה לך מעניין לקרוא, ובטח שיהיה לך גם הרבה מה לתרום שם: מודעות והכנה לתקופת הפוסט פרטום.
חג שמייח
אני קוראת אותך,
ועולה לי מהבוידם (של הזיכרון ) דף שפתחתי כש-ל' היתה בת שנה וקצת, אחרי שהתחלתי להתאושש מההלם שנזרקתי אליו בראשית האימהוּת שלי.
נראה לי שיהיה לך מעניין לקרוא, ובטח שיהיה לך גם הרבה מה לתרום שם: מודעות והכנה לתקופת הפוסט פרטום.
חג שמייח
בתנועה גלית
שלום גלית,
אני מגדלת את בני בן השנתיים באופן טבעי בבתינו הפרטי עם חצר חמודה בהוד השרון.
נשמח לקבל עוד ילד לבתינו במידה וזה יכול להתאים לכם.
אתם מוזמנים מאוד לבא לבקר אותנו.
אנחנו בבית בימים ראשון,שני ורביעי
מיטב
אני מגדלת את בני בן השנתיים באופן טבעי בבתינו הפרטי עם חצר חמודה בהוד השרון.
נשמח לקבל עוד ילד לבתינו במידה וזה יכול להתאים לכם.
אתם מוזמנים מאוד לבא לבקר אותנו.
אנחנו בבית בימים ראשון,שני ורביעי
מיטב
- 5401210
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 16:47
- דף אישי: הדף האישי של פרח_הלימון*
בתנועה גלית
כתבת יפה בתחילת הדף
-
בתנועה גלית
ואני חושבת לנסות להחיות אותו. אוסיף את דברי שם בקרוב.
ראיתי שכבר התחלת. זה חשוב ונהדר!
כתבת יפה בתחילת הדף
גם בעיני.
כתבת פתיח מקסים.
ראיתי שכבר התחלת. זה חשוב ונהדר!
כתבת יפה בתחילת הדף
גם בעיני.
כתבת פתיח מקסים.
-
בתנועה גלית
תודה יקירה. אני מרגישה גם ממך את האור הזה. אגב עוד לא עניתי לגבי הדף דולה פוסט פארטום. ברור לי שחסר שם מידע אבל עדיין לא הצלחתי לשים מה בדיוק במילים.
-
בתנועה גלית
גם לי ברור שחסר שם מידע והאמת שהייתי מנסחת את הפתיח בצורה שונה. אני לא כל כך יודעת איך להוסיף מידע כך שזה לא יפגע בקיים.
אני בעד פתיח חדש.
תציצי בדף מצב סיכום, אולי זה יתן לך כיוון.
אני בעד פתיח חדש.
תציצי בדף מצב סיכום, אולי זה יתן לך כיוון.
-
בתנועה גלית
אה, אני גם בעד לשנות את שם הדף (לקצר), כדי להרחיב את הדיון למשהו יותר כללי ולא רק בהקשר של "מתנה ליולדת".
-
בתנועה גלית
מסכימה עם עירית השם ארוך. הפתיח מאוד לא מסביר על תפקידיה המגוונים של דולה פוסט פארטום. אני נשארתי עם שאלות בסגנון למה לי לשלם בלידה שנייה על משהי בתפקיד כזה שמחירה בין 50 ל-100 ש"ח ולא איש ניקיון או בייביסיטר או משהו דומה...אני בטוחה שיש תשובות טובות לשאלות האלה שכדאי שיופיעו הדף בצורה ברורה. למשל ברור לי למה משהי בלידה ראשונה אך לא בלידות הבאות. אני מרגישה שאני ארוויח יותר אך הייתי רוצה לשמוע על הרווח הזה.
גם גישות שונות של התפקיד. מאמינה שיש דולות יותר מכוונונות לרוח ויש כאלה לחומר. אולי פעילויות אלטרנטיביות שדולה יכולה לעשות נניח טיפול אנרגטי, דמיון מודרך וכדומה...
הייתי שואלת את מי שכתבה שם את הפתיחה בדף ומקבלת את רשותה לשינוי. נראה לי שיחד תוכלו להתנסח הכי טוב שיש.
בהצלחה
ענת
גם גישות שונות של התפקיד. מאמינה שיש דולות יותר מכוונונות לרוח ויש כאלה לחומר. אולי פעילויות אלטרנטיביות שדולה יכולה לעשות נניח טיפול אנרגטי, דמיון מודרך וכדומה...
הייתי שואלת את מי שכתבה שם את הפתיחה בדף ומקבלת את רשותה לשינוי. נראה לי שיחד תוכלו להתנסח הכי טוב שיש.
בהצלחה
ענת
-
בתנועה גלית
ענת, הרעיון שלך טוב, אני אנסה לפנות אליה. יקח זמן עד שאתפנה לזה אבל זה בהחלט במשימות שלי.
לגבי השאלות ששאלת, אני אענה לך באופן אישי כי נדמה לי שאת שואלת אותן מהמקום שלך, שמתקשה לדמיין איך תהיי לאחר לידה שניה.
כשנולד ילד שני מתעוררים קשיים אחרים, שקשורים בדרך כלל ליחסים עם הבן/בת הבכור/ה, שמשתנים. אצל אמהות רבות מתעוררים קונפליקטים פנימיים על רקע השינויים במבנה המשפחה, שיכולים להיות מלווים בסערות רגשיות ורגשות אשמה. למעשה כל המשפחה עוברת טלטלה ולוקח זמן עד שהאם והמשפחה חוזרים לאיזון.
מה שמייחד את הדולה, בעיני, הוא שלדולה יש מודעות, הבנה וידע בתהליכים הרגשיים שנשים עוברות לאחר לידה ראשונה ושניה. דולה כזו עברה הכשרה כיצד לעזור לאם להתמודד עם הרגשות שמציפים אותה, זה המקצוע שלה, זו המומחיות שלה. ולכן גם לאחר לידה שניה, שבה האם לרוב כבר יודעת איך לטפל בעצמה ובתינוק, ייתכן והיא תרגיש שהיא צריכה סיוע בפן הרגשי, כזה שיגיע אליה הביתה ויהיה ממוקד מטרה.
לגבי טיפולים נוספים שהדולה יכולה לעשות. לרוב הדולות לא מגיעות ליולדת בשני כובעים שונים. אם היולדת מרגישה שיש לה צורך בטיפול ספציפי כלשהו (או אם הדולה מרגישה שזה מה שהיולדת צריכה), הדולה תפנה אותה לאיש המקצוע הרלוונטי או רק תמליץ לה לקבל את הטיפול.
המטרה של הדולה היא שלא יצטרכו אותה יותר, ולכן לפעמים מספיקה רק פגישה אחת.
לגבי השאלות ששאלת, אני אענה לך באופן אישי כי נדמה לי שאת שואלת אותן מהמקום שלך, שמתקשה לדמיין איך תהיי לאחר לידה שניה.
כשנולד ילד שני מתעוררים קשיים אחרים, שקשורים בדרך כלל ליחסים עם הבן/בת הבכור/ה, שמשתנים. אצל אמהות רבות מתעוררים קונפליקטים פנימיים על רקע השינויים במבנה המשפחה, שיכולים להיות מלווים בסערות רגשיות ורגשות אשמה. למעשה כל המשפחה עוברת טלטלה ולוקח זמן עד שהאם והמשפחה חוזרים לאיזון.
מה שמייחד את הדולה, בעיני, הוא שלדולה יש מודעות, הבנה וידע בתהליכים הרגשיים שנשים עוברות לאחר לידה ראשונה ושניה. דולה כזו עברה הכשרה כיצד לעזור לאם להתמודד עם הרגשות שמציפים אותה, זה המקצוע שלה, זו המומחיות שלה. ולכן גם לאחר לידה שניה, שבה האם לרוב כבר יודעת איך לטפל בעצמה ובתינוק, ייתכן והיא תרגיש שהיא צריכה סיוע בפן הרגשי, כזה שיגיע אליה הביתה ויהיה ממוקד מטרה.
לגבי טיפולים נוספים שהדולה יכולה לעשות. לרוב הדולות לא מגיעות ליולדת בשני כובעים שונים. אם היולדת מרגישה שיש לה צורך בטיפול ספציפי כלשהו (או אם הדולה מרגישה שזה מה שהיולדת צריכה), הדולה תפנה אותה לאיש המקצוע הרלוונטי או רק תמליץ לה לקבל את הטיפול.
המטרה של הדולה היא שלא יצטרכו אותה יותר, ולכן לפעמים מספיקה רק פגישה אחת.
-
בתנועה גלית
תודה על התשובה המפורטת. עזרת מאוד.
כשהדף ישודרג כדאי להעביר את התכתובת לשם.
ענת
כשהדף ישודרג כדאי להעביר את התכתובת לשם.
ענת
-
בתנועה גלית
אני נהנית לקרוא אותך!
(יאללה, תכתבי יותר... )
(יאללה, תכתבי יותר... )
בתנועה גלית
יש גם מעורבות הורים בין הרצליה לרמה"ש - נדמה לי בשכונת מורשה. לא יודעת אם זה מתאים לכם, יש לי חברים שנוסעים לשם מהרצליה ומאד מרוצים.
גן ברל'ה
גן ברל'ה
-
- הצטרפות: 05 פברואר 2009, 14:25
- דף אישי: הדף האישי של דנוש_ל*
בתנועה גלית
אכן גן ברל'ה.
שמעתי עליו גם לאחרונה, אם כי לא מכירה באופן אישי. הוא רק התחיל ועדיין עם חבלי לידה. חברה מסרה לי את הפרטים הבאים:
כתובת הגן: סעדיה גאון 18, הרצליה. שכונת נווה ישראל.חניה ברח' סעדיה גאון ליד המכולת (מול בית מס' 11), וכניסה ברגל לסמטה בה נמצא הגן
תמי ורונית 054-6659898 054-3974490
אם תרצי לשאול אותה על הגן את מוזמנת.
יש גן אחר מקסים - מגיל שנה ו-8 חד' נדמה לי, אליו אנחנו הולכים שנקרא "גן ירוק". לא מעורבות הורים אבל מקסימים מקסימים ואני שמחה על כל רגע שם.
דנוש
שמעתי עליו גם לאחרונה, אם כי לא מכירה באופן אישי. הוא רק התחיל ועדיין עם חבלי לידה. חברה מסרה לי את הפרטים הבאים:
כתובת הגן: סעדיה גאון 18, הרצליה. שכונת נווה ישראל.חניה ברח' סעדיה גאון ליד המכולת (מול בית מס' 11), וכניסה ברגל לסמטה בה נמצא הגן
תמי ורונית 054-6659898 054-3974490
אם תרצי לשאול אותה על הגן את מוזמנת.
יש גן אחר מקסים - מגיל שנה ו-8 חד' נדמה לי, אליו אנחנו הולכים שנקרא "גן ירוק". לא מעורבות הורים אבל מקסימים מקסימים ואני שמחה על כל רגע שם.
דנוש
-
- הצטרפות: 15 מאי 2010, 18:55
בתנועה גלית
כל הכבוד.... נראה כמו התחלה מבטיחה....סומכת עליך ובאמת מאמינה שתגיעי לאן שתכווני... נתראה בהמשך
-
- הצטרפות: 05 פברואר 2009, 14:25
- דף אישי: הדף האישי של דנוש_ל*
בתנועה גלית
גן ירוק נמצא בשכונת נווה עמל, רח' קיבוץ גלויות 100.
טל' של יובל - הבעלים של הגן וגנן בקבוצת הגדולים - 054-5686817
הם בטח כבר מלאים לשנה הבאה, אבל שווה לנסות.
יש עוד גן מפורסם בהרצליה, גם בנווה עמל - גן זית. לא מכירה אותו בכלל והדעות עליו חלוקות, אבל שווה אולי גם להסתכל.
דנוש
טל' של יובל - הבעלים של הגן וגנן בקבוצת הגדולים - 054-5686817
הם בטח כבר מלאים לשנה הבאה, אבל שווה לנסות.
יש עוד גן מפורסם בהרצליה, גם בנווה עמל - גן זית. לא מכירה אותו בכלל והדעות עליו חלוקות, אבל שווה אולי גם להסתכל.
דנוש
-
- הצטרפות: 30 אפריל 2008, 07:01
- דף אישי: הדף האישי של בנצ_100*
בתנועה גלית
נכנסתי לענות לשאלתך על גן מעורבות הורים ברמה"ש ומצאתי שדנוש כבר ענתה לך עם כל הפרטים.
אם יש לך שאלות נוספות - אני במייל [email protected]. בדף בית לוקח לי הרבה זמן לשים לב...
אם יש לך שאלות נוספות - אני במייל [email protected]. בדף בית לוקח לי הרבה זמן לשים לב...
-
- הצטרפות: 30 אפריל 2008, 07:01
- דף אישי: הדף האישי של בנצ_100*
בתנועה גלית
לא ציינתי - הבת שלי בגן מאז חודש פברואר. בת שנתיים ושלושה חודשים.
-
בתנועה גלית
הי גלית,
ראיתי עכשיו שכתבת לי בדף, אני לא נכנסת לשם הרבה.
שמחה שהתרשמתם מהגן ותודה על המחמאות,
לאחרונה קצת עזבתי את חיפוש הבית, היו דברים אחרים שתפסו לי את תשומת הלב,
זה בהחלט הזמן לחזור לחיפושים!
בואי נהיה בקשר במייל.
חג שמח (-:
ראיתי עכשיו שכתבת לי בדף, אני לא נכנסת לשם הרבה.
שמחה שהתרשמתם מהגן ותודה על המחמאות,
לאחרונה קצת עזבתי את חיפוש הבית, היו דברים אחרים שתפסו לי את תשומת הלב,
זה בהחלט הזמן לחזור לחיפושים!
בואי נהיה בקשר במייל.
חג שמח (-:
-
בתנועה גלית
אני מתרגשת!! הצלחתי להרדים אותו בערסל שהלוואת לי! בעלי הצליח עוד הרבה לפני ואני היה לי קשה להפתח לאפשרות אבל זה קורה וזו הצלה גדולה. אני כותבת לך עם שתי הידיים!!! תודה.
-
- הצטרפות: 18 יוני 2008, 00:35
- דף אישי: הדף האישי של ר_ו_ת_ה*
בתנועה גלית
כתבתי לך גם בדף על השרשרת ענבר
שאם צלצול לא צריכה, אני אשמח לשאול את השרשרת שלך
אני בתל אביב
03-6493460
050-7566846
שאם צלצול לא צריכה, אני אשמח לשאול את השרשרת שלך
אני בתל אביב
03-6493460
050-7566846
בתנועה גלית
הי גלית , ראיתי בכיכר שיש לך צנצנות זכוכית, אם את מוסרת אשמח לקבל - אני בהרצליה ויכולה לבוא לסביבתך, 052-4848269
-
- הצטרפות: 01 דצמבר 2008, 21:21
- דף אישי: הדף האישי של נעמ_תי*
בתנועה גלית
בקשר לצנצנות נראה לי שאולי גלי_ לבנדר תשמח לקבלן...
-
- הצטרפות: 01 דצמבר 2008, 21:21
- דף אישי: הדף האישי של נעמ_תי*
-
- הצטרפות: 18 פברואר 2010, 14:54
- דף אישי: הדף האישי של הפיה_מיכלית*
בתנועה גלית
אם את מניקה ושואבת,את יכולה להקפיא בהן חלב,זה מה שאני עושה...
-
בתנועה גלית
מבצע כביסה של הערסל התחיל! מקווה שישהיה קל. אנחנו מכורים. אגב האם בתך ישנה בו גם בלילה? האם היא היתה מסוגלת לישון אחר כך במיטה רגילה? מאיזה גיל? אני מודה שאני ממש לא מתחברת לרעיון הלהרגיל כיוון שכל ילד מגיע לבשלות בזמן שלו אך פתאום התגנב אלי ספק אולי לנצח הילד שלי יזדקק לנדנוד...
-
בתנועה גלית
ענת, קודם כל כל כך שמחה שזה עוזר לכם !! זה נפלא!
דבר שני, הסירי דאגה מלבך, יגיע הרגע שבו הוא יגיד לך (בדרכו שלו) שהוא כבר לא צריך את הנדנוד הזה. כך היה אצלנו. נדמה לי שבגיל חצי שנה היא ביקשה להפסיק עם הנדנוד. היא רצתה להרדם או על הציצי או על הידיים לצלילי מוזיקה. מגיל שנה בערך היא נרדמת רק על הציצי, לבקשתה. כשאני לא נמצאת היא לרוב מחכה לי. ועכשיו נראה שהיא מתחילה לרצות להרדם לבד. היא מנסה ומנסה וכשהיא ממש לקראת הירדמות, היא מבקשת ציצי. הכל תמיד נעשה אצלנו בהתאם לצורך שהיא מביעה וללא שום ניסיון להרגיל אותה למשהו מסוים. כמוך, אני לא מאמינה בזה.
לגבי הלילה, היא אף פעם לא ישנה בערסל בלילה, תמיד איתנו במיטה. אני לא הרגשתי שזה נכון שהיא תישן בערסל, מה גם שהיא התעוררה מלא פעמים לינוק ורק כשהיא לצידי במיטה זה מאפשר לי להמשיך לישון.
יכולה לספר לך שאצל אחותי הבן שלה ישן בערסל בלילה רק כשהיה חולה (וזה קרה הרבה). היא ישנה לידו בסלון והיתה מנדנדת אותו בכל פעם שהיה מתעורר (היא לא הניקה) ורק כך הוא הצליח לישון. הוא בשלב מסוים פשוט היה גדול מיד לערסל הזה. היום, כמעט בן שנתיים, הוא נרדם לבד במיטה שלהם.
מגיע שלב שהם פשוט מפסיקים לרצות את הנדנוד הזה ואם קשובים אליהם רואים שהם ממש יודעים לבקש את מה שהם צריכים. תמשיכי להיות קשובה, זה נהדר.
דבר שני, הסירי דאגה מלבך, יגיע הרגע שבו הוא יגיד לך (בדרכו שלו) שהוא כבר לא צריך את הנדנוד הזה. כך היה אצלנו. נדמה לי שבגיל חצי שנה היא ביקשה להפסיק עם הנדנוד. היא רצתה להרדם או על הציצי או על הידיים לצלילי מוזיקה. מגיל שנה בערך היא נרדמת רק על הציצי, לבקשתה. כשאני לא נמצאת היא לרוב מחכה לי. ועכשיו נראה שהיא מתחילה לרצות להרדם לבד. היא מנסה ומנסה וכשהיא ממש לקראת הירדמות, היא מבקשת ציצי. הכל תמיד נעשה אצלנו בהתאם לצורך שהיא מביעה וללא שום ניסיון להרגיל אותה למשהו מסוים. כמוך, אני לא מאמינה בזה.
לגבי הלילה, היא אף פעם לא ישנה בערסל בלילה, תמיד איתנו במיטה. אני לא הרגשתי שזה נכון שהיא תישן בערסל, מה גם שהיא התעוררה מלא פעמים לינוק ורק כשהיא לצידי במיטה זה מאפשר לי להמשיך לישון.
יכולה לספר לך שאצל אחותי הבן שלה ישן בערסל בלילה רק כשהיה חולה (וזה קרה הרבה). היא ישנה לידו בסלון והיתה מנדנדת אותו בכל פעם שהיה מתעורר (היא לא הניקה) ורק כך הוא הצליח לישון. הוא בשלב מסוים פשוט היה גדול מיד לערסל הזה. היום, כמעט בן שנתיים, הוא נרדם לבד במיטה שלהם.
מגיע שלב שהם פשוט מפסיקים לרצות את הנדנוד הזה ואם קשובים אליהם רואים שהם ממש יודעים לבקש את מה שהם צריכים. תמשיכי להיות קשובה, זה נהדר.
-
בתנועה גלית
תודה:-)
-
- הצטרפות: 25 מאי 2009, 14:26
- דף אישי: הדף האישי של גלי_לבנדר*
בתנועה גלית
הי גלית, תודה שכתבת לי
אשמח לדעת של מה הצנצנות
וגם לדעת איפה אתם.
אנחנו ברמת רזיאל אבל נוסעים מדי פעם לכלמיני רחוקים..
אשמח לדעת של מה הצנצנות
וגם לדעת איפה אתם.
אנחנו ברמת רזיאל אבל נוסעים מדי פעם לכלמיני רחוקים..
-
- הצטרפות: 25 מאי 2009, 14:26
- דף אישי: הדף האישי של גלי_לבנדר*
בתנועה גלית
אנחנו לא נגיע לאיזור השבוע או בזמן הקרוב כך שאת יכולה להעביר הלאה למי שירצה.
בעיקר חיפשתי קטנטנות סגנון גרבר כאלו..
תודה בכלאופן
בעיקר חיפשתי קטנטנות סגנון גרבר כאלו..
תודה בכלאופן
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2005, 14:29
- דף אישי: הדף האישי של חן_נושי*
בתנועה גלית
אנחנו רוצים צינור גינה!
אהלן!
נראה לי שאנחנו מכירות קצת אה..?
אנחנו צריכים צינור לחצר הגן.. מה האורך שלו?
אני לא קבוע בבאופן אז אולי תעני לי במייל, בסדר?
להת'.
חן.
אהלן!
נראה לי שאנחנו מכירות קצת אה..?
אנחנו צריכים צינור לחצר הגן.. מה האורך שלו?
אני לא קבוע בבאופן אז אולי תעני לי במייל, בסדר?
להת'.
חן.
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2002, 05:20
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_X*
בתנועה גלית
שלום
גם אנחנו נשמח לצינור גינה, אם לא יסתדר עם חן, נשמח לבוא ולקחת.
גם אנחנו נשמח לצינור גינה, אם לא יסתדר עם חן, נשמח לבוא ולקחת.
בתנועה גלית
שלום
ואני אשמח לצינור למלא את הבריכה בשביל לידה..
אם זה יהיה פנוי..
ואני אשמח לצינור למלא את הבריכה בשביל לידה..
אם זה יהיה פנוי..
-
בתנועה גלית
כן, נשמח לקבל את הצינור, תודה. שלחתי לך מייל.
-
בתנועה גלית
התקשרתי אלייך ולא היית זמינה, אנסה שוב.
-
בתנועה גלית
מיליה, את כאן? לא השארת פרטים. אם את רוצה את הצינור תתקשרי אליי או תכתבי לי אימייל. הטלפון שלי למעלה.
-
- הצטרפות: 02 מאי 2009, 22:02
- דף אישי: הדף האישי של לי_רז*
בתנועה גלית
כמה מטר הצינור?הצינור המסולסל שלנו כל הזמן קופץ מהברז.
אני מירושלים אבל אחת לשבוע בכפר סבא, מוזמנת לכתוב לי בדפבית אם זה עדיין אקטואלי.
אני מירושלים אבל אחת לשבוע בכפר סבא, מוזמנת לכתוב לי בדפבית אם זה עדיין אקטואלי.
-
- הצטרפות: 30 יולי 2010, 10:56
- דף אישי: הדף האישי של דנה_רון*
בתנועה גלית
כיף גדול, תודה שהכרת לי את האתר הזה
איך שהוא , למרות הרביצות האינטרנטיות שלי, לא הגעתי אליו
מה עם בלוג?
מחכה לקרוא ממך יותר
איך שהוא , למרות הרביצות האינטרנטיות שלי, לא הגעתי אליו
מה עם בלוג?
מחכה לקרוא ממך יותר
בתנועה גלית
תודה על מילותייך בדף הסתגלות לאימהות בלוג תמיכ@}
-
בתנועה גלית
תודה לך יקירה. לא הרבה אנשים כך מודים למי שכותב להם. מאוד מעריכה את זה.
אני ממשיכה לקרוא ולהזדהות איתך שם.
אולי בקרוב גם אכתוב משהו. קשה לי למקד את מה שרוצה להגיד.
תמשיכי לכתוב.
אני ממשיכה לקרוא ולהזדהות איתך שם.
אולי בקרוב גם אכתוב משהו. קשה לי למקד את מה שרוצה להגיד.
תמשיכי לכתוב.
-
- הצטרפות: 03 ספטמבר 2008, 15:46
- דף אישי: הדף האישי של לילה_לי*
בתנועה גלית
ראש פינה גם מתאים לכם? לאחותי חדר אירוח מאוד פשוט, אבל נעים וזול. 050-7175316
-
- הצטרפות: 22 נובמבר 2004, 16:39
- דף אישי: הדף האישי של אליה_דור_כהן*
בתנועה גלית
הי
שמחה להמליץ על מקום קסום של חברים בצפון רמת הגולן. במצוק עורבים - מעל קיבוץ גונן. בצבע הטבע http://www.teva-color.com/index.htm
יש להם סוכות אירוח מקסימות עם נוף מדהים, שקט ואנשים מקסימים.
יש אפשרות להזמין גם ארוחת בוקר מפנקת. מומלץ ביותר!!!!!!!!!!
חופשה נעימה|H|
שמחה להמליץ על מקום קסום של חברים בצפון רמת הגולן. במצוק עורבים - מעל קיבוץ גונן. בצבע הטבע http://www.teva-color.com/index.htm
יש להם סוכות אירוח מקסימות עם נוף מדהים, שקט ואנשים מקסימים.
יש אפשרות להזמין גם ארוחת בוקר מפנקת. מומלץ ביותר!!!!!!!!!!
חופשה נעימה|H|
-
- הצטרפות: 01 מאי 2009, 12:05
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_מחפר*
בתנועה גלית
שמחה להמליץ על מקום קסום של חברים בצפון רמת הגולן. במצוק עורבים - מעל קיבוץ גונן. בצבע הטבע
גמני - למרות שהם לא חברים שלי. היינו שם והיה מקסים באמת.
ויש גם את קיבוץ ענבר - הכיף הכי פשוט והכי כייפי שיש. מקסום קסום במיקום גיאוגרפי נהדר.
גמני - למרות שהם לא חברים שלי. היינו שם והיה מקסים באמת.
ויש גם את קיבוץ ענבר - הכיף הכי פשוט והכי כייפי שיש. מקסום קסום במיקום גיאוגרפי נהדר.
-
- הצטרפות: 01 מאי 2009, 12:05
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_מחפר*
בתנועה גלית
אופס, מקסום=מקום...
-
בתנועה גלית
תודה יקירתי. שמחה שזה נוגע!
חיבוק, ואתם עדיין מוזמנים (בסוף, ברגע האחרון גם דנה לא הגיעה לחנוכת. תארזו אתכם + אותה ותקפצו ).
חיבוק, ואתם עדיין מוזמנים (בסוף, ברגע האחרון גם דנה לא הגיעה לחנוכת. תארזו אתכם + אותה ותקפצו ).
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
בתנועה גלית
אם את רוצה מנשא טליה 0527026249 מיכל