במקום חתונה
במקום חתונה
זוג צעיר נוסע לו לטיול סביב העולם ומחליט להתחתן (בחתונה אזרחית).
בחזרתם לארץ הם רוצים לשתף את המשפחה והחברים בשמחה והחליטו לעשות "מסיבת חתונה". אז מה בעצם הבעיה?
הם לא רוצים שהטקס שעשו בניו-זילנד יהפך למשהו חסר חשיבות. זאת החתונה שלהם והם רוצים שהיא תשאר כזו.
מצד שני הם מבינים (ילדים חכמים שכמותם) שהם חייבים לעשות "משהו" שיגרום לאורחים להבין שהם אלה שבשבילם התכנסנו כאן וכו'.
ולא, הם לא רוצים טקס שיחליף את טקס השבועה ההדדי. את זה הם כבר עשו...
בקיצור, הם מחפשים רעיון שיוכל להכניס "תוכן" לארוע הזה, כזה שיעשה אותו יותר חגיגי וקצת יותר "חתונתי", אבל לא יגנוב את המרכז (בזיכרון שלהם) מהחתונה המקורית, אלא יהיה שם ליידו כשווה.
רעיונות ב"אופניים" יתקבלו בשמחה!
תודה רבה
מיכל שץ
<החלטתי לא להוסיף את ההודעה הזאת בדף חתונה אלטרנטיבית מ-2 סיבות:
א. הם לא מחפשים טקס ש יחליף את החתונה אלא בנוסף
ב. הדף ההוא ארוך, מייגע, וזקוק לעריכה ופרוק לגורמים באופן דחוף.>
בחזרתם לארץ הם רוצים לשתף את המשפחה והחברים בשמחה והחליטו לעשות "מסיבת חתונה". אז מה בעצם הבעיה?
הם לא רוצים שהטקס שעשו בניו-זילנד יהפך למשהו חסר חשיבות. זאת החתונה שלהם והם רוצים שהיא תשאר כזו.
מצד שני הם מבינים (ילדים חכמים שכמותם) שהם חייבים לעשות "משהו" שיגרום לאורחים להבין שהם אלה שבשבילם התכנסנו כאן וכו'.
ולא, הם לא רוצים טקס שיחליף את טקס השבועה ההדדי. את זה הם כבר עשו...
בקיצור, הם מחפשים רעיון שיוכל להכניס "תוכן" לארוע הזה, כזה שיעשה אותו יותר חגיגי וקצת יותר "חתונתי", אבל לא יגנוב את המרכז (בזיכרון שלהם) מהחתונה המקורית, אלא יהיה שם ליידו כשווה.
רעיונות ב"אופניים" יתקבלו בשמחה!
תודה רבה
מיכל שץ
<החלטתי לא להוסיף את ההודעה הזאת בדף חתונה אלטרנטיבית מ-2 סיבות:
א. הם לא מחפשים טקס ש יחליף את החתונה אלא בנוסף
ב. הדף ההוא ארוך, מייגע, וזקוק לעריכה ופרוק לגורמים באופן דחוף.>
-
- הצטרפות: 27 אוגוסט 2001, 00:51
- דף אישי: הדף האישי של איתי_שרון*
במקום חתונה
אנחנו עשינו את הדברים בסדר הפוך:
- התחתנו בארץ בחתונה רפורמית, עם כל הטררם, האורחים והמשפחה. הכנסנו לה תוכן שהתאים לסיטואציה: כתובה שכתבנו, משפחה וחברים שהקריאו דברים וכו.
- התחתנו באלסקה חתונה אזרחית, בלי משפחה ועם חבר אחד שטייל אתנו, וגם עם אלה שאצלם גרנו. היה מאוד כייף, ומאוד מתאים למעיין ולי ששניינו מאוד אוהבים טיולים בעולם.
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
במקום חתונה
שכחתי לציין, הם (היא) ביקשו במפורש את עזרתי בעניין, אז אני מבקשת ממכם.....
-
- הצטרפות: 27 אוגוסט 2001, 00:51
- דף אישי: הדף האישי של איתי_שרון*
במקום חתונה
זו לא חייבת להיות ממש שבועה (אני לא זוכר שנשבענו, אפשר לנסח את הכתובה שלנו יותר כ"הצהרת עקרונות" ).
אני מאוד אוהב חתונות שבהן מקריאים דברים, או שבכלל יש השתתפות של הקהל בצורה כזו או אחרת. המשמעות של חתונה "המונית" בעיני היא העניין של שיתוף האנשים שאני אוהב בשמחתי, ולכן אני אוהב שיש באמת שיתוף. אנחנו גם עשינו חופה "מסורתית" עם 4 מקלות שהחזיקו האחים שלנו, ונתנו לשני חברים שלנו (חבר שלי וחברה של מעיין) לחתום על הכתובה. לחתונות של חברים קרובים אנחנו גם מתנדבים לפעמים להקריא משהו בעצמנו.
אני מאוד אוהב חתונות שבהן מקריאים דברים, או שבכלל יש השתתפות של הקהל בצורה כזו או אחרת. המשמעות של חתונה "המונית" בעיני היא העניין של שיתוף האנשים שאני אוהב בשמחתי, ולכן אני אוהב שיש באמת שיתוף. אנחנו גם עשינו חופה "מסורתית" עם 4 מקלות שהחזיקו האחים שלנו, ונתנו לשני חברים שלנו (חבר שלי וחברה של מעיין) לחתום על הכתובה. לחתונות של חברים קרובים אנחנו גם מתנדבים לפעמים להקריא משהו בעצמנו.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
במקום חתונה
אישית אני לא מבינה מה הבעיה שיהיו הרבה זיכרונות טובים
בכל מקרה, הייתי מבקשת מההורים, אחים סבים לכתוב ברכות לזוג הצעיר, וכל אחד יקריא (מי שרוצה).
כשאנחנו עשינו מסיבת חתונה אחרי שהתחתנו בקפריסין, אז אמא של ארז ועד כמה קרובים הקריאו כל מני דברים. שיר שכתבו וכאלה (בסיגנון קיבוצניקי).
בכל מקרה, הייתי מבקשת מההורים, אחים סבים לכתוב ברכות לזוג הצעיר, וכל אחד יקריא (מי שרוצה).
כשאנחנו עשינו מסיבת חתונה אחרי שהתחתנו בקפריסין, אז אמא של ארז ועד כמה קרובים הקריאו כל מני דברים. שיר שכתבו וכאלה (בסיגנון קיבוצניקי).
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
במקום חתונה
נראה לי שאפשר לעשות מגוון גברים, מבלי לחזור על ה"טקס". זה יכול לכלול סרטון או מצגת על: איך הם הכירו, איך הם רואים את החיים שלהם (יגול להיות פרודיה פראית), מה החבר'ה מאחלים להם וכו'...
אם הם נהנים מכל האיחולים (כפי שהכותבים הקודמים כאן נהנו, אני אישית קיבוצניקית, ולא הייתי מוכנה שיהיו את כל האיחולים של בני המחזור שלי, בני המחזור שלו, סבים וכדומה...) - אז אפשר גם איזה שלל איחולים של החברים יחד עם איזה הופעונת של מעגל המתופפים או משהו כזה, וכבר יש "תוכנית" וברור לשם מה התכנסנו.
אפשר בכניסה לאולם/גן/חלל לתלות תמונות של הזוג מילדותם ועד היום - כולם נהנים מהנוסטלגיה, ומי שמכיר רק צד אחד, יודע כבר איך נראה בן הזוג... וזה גם ממקד את הזוג במרכז.
דרך אגב יש לי חברים שלא עשו טקס בכלל (גם לא בחו"ל) פרט לפריסה חגיגית ומשותפת של עוגת החתונה.
אם הם נהנים מכל האיחולים (כפי שהכותבים הקודמים כאן נהנו, אני אישית קיבוצניקית, ולא הייתי מוכנה שיהיו את כל האיחולים של בני המחזור שלי, בני המחזור שלו, סבים וכדומה...) - אז אפשר גם איזה שלל איחולים של החברים יחד עם איזה הופעונת של מעגל המתופפים או משהו כזה, וכבר יש "תוכנית" וברור לשם מה התכנסנו.
אפשר בכניסה לאולם/גן/חלל לתלות תמונות של הזוג מילדותם ועד היום - כולם נהנים מהנוסטלגיה, ומי שמכיר רק צד אחד, יודע כבר איך נראה בן הזוג... וזה גם ממקד את הזוג במרכז.
דרך אגב יש לי חברים שלא עשו טקס בכלל (גם לא בחו"ל) פרט לפריסה חגיגית ומשותפת של עוגת החתונה.
-
במקום חתונה
את זה אני רוצה ליישם, עכשיו רק צריך למצוא דרך לשכנע...
את זה אני רוצה ליישם, עכשיו רק צריך למצוא דרך לשכנע...
-
- הצטרפות: 25 יולי 2001, 09:26
- דף אישי: הדף האישי של נהר_שליט*
במקום חתונה
אנחנו היינו לא מזמן בחגיגת חתונה, שבעצם הזמינה את הנוכחים לחגוג כל אחד את אהבתו. בעיני זה היה רעיון נחמד.
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2003, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של מאמא_מאוהבת*
במקום חתונה
במסיבת חתונה שלנו עשינו טקס משלנו: שנינו כתבנו שיר אחד לשני, וכל אחד שסיים לקרוא את השיר ענד טבעת לשני (בקפריסין, שם התחתנו, לא היו לנו טבעות).
ובסרט של מסיבת חתונה בהתחלה יש מקבץ תמונות מהטקס בקפריסין (וגם מהטיול שהיה אחריו) ואח"כ צילומים מהמסיבה.
ובסרט של מסיבת חתונה בהתחלה יש מקבץ תמונות מהטקס בקפריסין (וגם מהטיול שהיה אחריו) ואח"כ צילומים מהמסיבה.
-
- הצטרפות: 17 יולי 2004, 16:54
במקום חתונה
אולי אולי אולי נחליט לעשות סוג של חופה או משהו דומה, השאלה היא מה יהיה תוכן ה"טקס".
האם כדאי שמישהוא "ישיא" אותנו או שנדבר אחד אל השני?
בקיצור אנחנו מבולבלים.
תודה לכל מי שעוזרים לנו לחשוב
האם כדאי שמישהוא "ישיא" אותנו או שנדבר אחד אל השני?
בקיצור אנחנו מבולבלים.
תודה לכל מי שעוזרים לנו לחשוב
במקום חתונה
הנה קישור לאתר שאולי יכול להוביל לרעיונות, או אולי ליצירת קשר עם אנשים שיכולים לתת
רעיונות:
3]חתונה 0[/po]
רעיונות:
3]חתונה 0[/po]
-
במקום חתונה
חבר'ה איפה אתם? הזוג מבולבל ולי אין עצה. היום דיברתי עם החצי הנשי והיא אמרה שהיא לא רוצה שמישהו ישיא אותם שוב. בקיצור אנחנו זקוקים לעזרה דחוף! תביאו רעיונות
-
במקום חתונה
גם בעייני הוא מצא חן. ותודה לך
העניין הוא שהפתרון עדיין לא נמצא והזוג מבולבל והם מצפים שאני יפתור להם את הבעיות, ואין לי פתרונות.
אני לא יודעת למה יש להם ציפיות כאלה ממני, כנראה שזה מבוסס על משהו... ואולי צריך לחדד את השאלה
איזה מן טקס (או טקסון) אפשר לעשות שיחליף טקס של שבועה הדדית, אבל ימלא איזשהיא פונקציה של הצהרה בפני הקהל? (הנה התחתנו, נא לשמוח) ושגם לא יהיה סתם שהם עומדים ומרצים לקהל. בקיצור יש להם דרישות.... הצעתי להם לשיר אבל הם לא רוצים וכל הרעיונות פה הם ל חתונה אלטרנטיבית ולא לתוספת כזאת ... בקיצור מסובך.
העניין הוא שהפתרון עדיין לא נמצא והזוג מבולבל והם מצפים שאני יפתור להם את הבעיות, ואין לי פתרונות.
אני לא יודעת למה יש להם ציפיות כאלה ממני, כנראה שזה מבוסס על משהו... ואולי צריך לחדד את השאלה
איזה מן טקס (או טקסון) אפשר לעשות שיחליף טקס של שבועה הדדית, אבל ימלא איזשהיא פונקציה של הצהרה בפני הקהל? (הנה התחתנו, נא לשמוח) ושגם לא יהיה סתם שהם עומדים ומרצים לקהל. בקיצור יש להם דרישות.... הצעתי להם לשיר אבל הם לא רוצים וכל הרעיונות פה הם ל חתונה אלטרנטיבית ולא לתוספת כזאת ... בקיצור מסובך.
-
במקום חתונה
וואוו ענת, זה נשמע רעיון כביר, רק מה, איך מכינים כ"כ הרבה מוזמנים?
זה לא מהנצרות , השבועה?
זה כן, אבל בעצם גם הכתובה שהבעל נותן לאשתו זה סוג של התחייבות, והיא מתחייבת להיות אשתו. אז זה בעצם די דומה.
מה שהתכוונתי לומר הוא שהחתונה ה"אמיתית" שלהם כבר היתה כי הם לא תכננו להתחתן ולא נסעו לשם כך, הם החליטו שם ופשוט הלכו ועשו את זה. וזה נורא נורא רומנטי. אז השתמשתי ב"שבועה" כי זאת המילה שהם השתמשו בה.
זה מחייב הכנה מראש של כל המוזמנים, שאגב יהיו מאושרים לשמוע שזאת המתנה שהם צריכים להביא ולא צ'ק.
אני לא בטוחה... יש אנשים שלא אוהבים להתאמץ, אבל אולי לא חייבים להכין את כ-ו-ל-ם...
זה לא מהנצרות , השבועה?
זה כן, אבל בעצם גם הכתובה שהבעל נותן לאשתו זה סוג של התחייבות, והיא מתחייבת להיות אשתו. אז זה בעצם די דומה.
מה שהתכוונתי לומר הוא שהחתונה ה"אמיתית" שלהם כבר היתה כי הם לא תכננו להתחתן ולא נסעו לשם כך, הם החליטו שם ופשוט הלכו ועשו את זה. וזה נורא נורא רומנטי. אז השתמשתי ב"שבועה" כי זאת המילה שהם השתמשו בה.
זה מחייב הכנה מראש של כל המוזמנים, שאגב יהיו מאושרים לשמוע שזאת המתנה שהם צריכים להביא ולא צ'ק.
אני לא בטוחה... יש אנשים שלא אוהבים להתאמץ, אבל אולי לא חייבים להכין את כ-ו-ל-ם...
-
במקום חתונה
פשוט מאד, הסבר מפורט על גבי ההזמנות.
ההזמנות כבר נשלחו...
ענת,
הארוע הוא אפשהו בין מה שאת חשבת בהתחלה לבין גן ארועים ובלגנים. אני חושבת שבסוף התפשרו על 150 מוזמנים, שבימינו זה נחשב קטן אבל זה לא מעט (הכלה רצתה 50 ההורים רצו 500....)
נראה לי לבקש מכמה שיותר אנשים קרובים להכין משהו קטן (ברכה, חרוז כחול, what ever) בנוסף למתנה (צ'ק, צריך ל"כסות" את הארוע, אין מה לעשות) ואז אפשר לעשות מן "טקס ברכות" כזה שחלק מהמוזמנים משתתפים והשאר צופים, ואולי בסוף גם הזוג מברך אחד את השניה או אחת את השני, משהו קצר כזה. איך זה נשמע?
איפה הזוג הצעיר? אתם פה? מה דעתכם?
ההזמנות כבר נשלחו...
ענת,
הארוע הוא אפשהו בין מה שאת חשבת בהתחלה לבין גן ארועים ובלגנים. אני חושבת שבסוף התפשרו על 150 מוזמנים, שבימינו זה נחשב קטן אבל זה לא מעט (הכלה רצתה 50 ההורים רצו 500....)
נראה לי לבקש מכמה שיותר אנשים קרובים להכין משהו קטן (ברכה, חרוז כחול, what ever) בנוסף למתנה (צ'ק, צריך ל"כסות" את הארוע, אין מה לעשות) ואז אפשר לעשות מן "טקס ברכות" כזה שחלק מהמוזמנים משתתפים והשאר צופים, ואולי בסוף גם הזוג מברך אחד את השניה או אחת את השני, משהו קצר כזה. איך זה נשמע?
איפה הזוג הצעיר? אתם פה? מה דעתכם?
-
- הצטרפות: 28 יולי 2004, 20:38
במקום חתונה
כבר הסכמנו על ברכות מצד המשפחה הקרובה (אגב מיכל, הברכה שלך כבר מוכנה?), השאלה מה נגיד אחד לשני, אם בכלל...
מסתבר שיש ציפיות כאלה מהמוזמנים והחברים, אבל בגלל שזה לא בא מאיתנו, אנחנו מתקשים לכתוב משהו שיתאים.
מסתבר שיש ציפיות כאלה מהמוזמנים והחברים, אבל בגלל שזה לא בא מאיתנו, אנחנו מתקשים לכתוב משהו שיתאים.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2003, 17:28
- דף אישי: הדף האישי של ליזה_ליזה*
במקום חתונה
אנחנו ציטטנו מהתנ"ך, וככה נפתח הטקס -
הוא: "ויאמר האדם זאת הפעם עצם מעצמיי ובשר מבשרי לזאת יקרא אישה כי מאיש לוקחה זאת : על כן יעזוב איש את אביו ואת אימו ודבק באשתו והיו לבשר אחד" (בראשית ב' 23-24)
אני: "שימני כחותם על ליבך כחותם על זרועך כי עזה כמוות אהבה קשה כשאול קנאה רשפיה רשפי אש שלהבתיה : מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא ישטפוה" (שיר השירים ח' 6-7).
אחר כך, בהנחיית האבות (שלי ושלו) החלפנו טבעות עם הנוסחה הרגילה "הרי את/ה מקודש/ת לי בטבעת זו כדת משה וישראל", כל אחד בתורו.
הוא: "ויאמר האדם זאת הפעם עצם מעצמיי ובשר מבשרי לזאת יקרא אישה כי מאיש לוקחה זאת : על כן יעזוב איש את אביו ואת אימו ודבק באשתו והיו לבשר אחד" (בראשית ב' 23-24)
אני: "שימני כחותם על ליבך כחותם על זרועך כי עזה כמוות אהבה קשה כשאול קנאה רשפיה רשפי אש שלהבתיה : מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא ישטפוה" (שיר השירים ח' 6-7).
אחר כך, בהנחיית האבות (שלי ושלו) החלפנו טבעות עם הנוסחה הרגילה "הרי את/ה מקודש/ת לי בטבעת זו כדת משה וישראל", כל אחד בתורו.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2003, 17:28
- דף אישי: הדף האישי של ליזה_ליזה*
במקום חתונה
אה, ואחר כך בני משפחה וחברים ברכו אותנו שבע ברכות (1. אמא שלו, 2. אחיו, 3. אחותו, 4. שתיים מאחיותי, 5. אחותי ובעלה, 6. זוג חברים שלו, 7. שתי חברות שלי). יצא קצת ארוך אבל מאוד מרגש.
היו עוד כמה טקסים קטנים, אבל אני כבר לא זוכרת בדיוק. זה העיקר, בכל אופן.
היו עוד כמה טקסים קטנים, אבל אני כבר לא זוכרת בדיוק. זה העיקר, בכל אופן.
במקום חתונה
אז אולי במקום לעשות משהו מאולץ, תכתבו ברכה לנוכחים. או תשירו להם שיר.
אז אולי במקום לעשות משהו מאולץ, תכתבו ברכה לנוכחים. או תשירו להם שיר.
-
במקום חתונה
פאדיחה קטנה, לא נכסתי לדף הזה ואפילו לא ראיתי את מה שכתב הזוג הצעיר, ולא ידעתי שהם מצפים לברכה גם ממני.
אז מה שהיה בסוף היה כדילהלנצי'ק: (ענת, זה בשבילך)
א. עשינו פוסטר (מישהי פה הציעה) עם תמונות מהילדות ועד היום כולל תמונות של הטקס בניו-זילנד, כולל תמונה של החתול. יצא יפהפה, מהמם, ומאוד מרגש. (אני עשיתי, אלא מה...)
ב. ה"לא כלה" הקריאה "ברכה" ל "לא חתן" משהו שהיא כתבה, שהיה יפה מאוד.
ג. ה"לא חתן" אמר לאשתו "בואי תקשיבי אני רוצה להגיד לך מנגינה" (אחרי הקדמה קצרה שהוא לא טוב במילים וגו'), וניגן לה משהו (הוא נגן גיטרה בלהקה אמיתית שאפילו הוציאה תקליט) שיש לו משמעות מבחינתם. היה יפה.
ד. סבא שלה הקריא סיפור עליה.
ה. אמא שלו היקריאה ברכה.
ו. אמא שלה הקריאה ברכה
ז. הקרינו שני קטעי וידיאו קצרים מהילדות (בין לבין הדברים האחרים, אני לא בדיוק זוכרת את הסדר)
ח. האמא והאח והאחות שלה שרו שיר ("היום" של אהוד בנאי) היה מרגש!
ט. בני (בעצם בנות) הכיתה שלו הקריאו ברכה קצרה ומסרו את שי המשק (קיבוצניקים, אין מה לעשות)
י. חבר הלהקה, שהוא גם החבר הכי טוב של הזוג, שר להם שיר שהוא כתב לכבודם.
י"א הדודות שלה רקדו ושרו שיר מסורתי ביידיש (ששרים בחתנות של הקיבוץ שלה)
כל הסיפור לדעתי היה משהו כמו 30-40 דקות, לא יותר. לא ארוך מדי ולא קצר מדי, מאוד מיוחד מאוד מרגש.
אח"כ אכלנו וקצת רקדנו והרבה שתינו. היה שמח ובכלל לא היה חסר שום-כלום!
מזל טוב
אז מה שהיה בסוף היה כדילהלנצי'ק: (ענת, זה בשבילך)
א. עשינו פוסטר (מישהי פה הציעה) עם תמונות מהילדות ועד היום כולל תמונות של הטקס בניו-זילנד, כולל תמונה של החתול. יצא יפהפה, מהמם, ומאוד מרגש. (אני עשיתי, אלא מה...)
ב. ה"לא כלה" הקריאה "ברכה" ל "לא חתן" משהו שהיא כתבה, שהיה יפה מאוד.
ג. ה"לא חתן" אמר לאשתו "בואי תקשיבי אני רוצה להגיד לך מנגינה" (אחרי הקדמה קצרה שהוא לא טוב במילים וגו'), וניגן לה משהו (הוא נגן גיטרה בלהקה אמיתית שאפילו הוציאה תקליט) שיש לו משמעות מבחינתם. היה יפה.
ד. סבא שלה הקריא סיפור עליה.
ה. אמא שלו היקריאה ברכה.
ו. אמא שלה הקריאה ברכה
ז. הקרינו שני קטעי וידיאו קצרים מהילדות (בין לבין הדברים האחרים, אני לא בדיוק זוכרת את הסדר)
ח. האמא והאח והאחות שלה שרו שיר ("היום" של אהוד בנאי) היה מרגש!
ט. בני (בעצם בנות) הכיתה שלו הקריאו ברכה קצרה ומסרו את שי המשק (קיבוצניקים, אין מה לעשות)
י. חבר הלהקה, שהוא גם החבר הכי טוב של הזוג, שר להם שיר שהוא כתב לכבודם.
י"א הדודות שלה רקדו ושרו שיר מסורתי ביידיש (ששרים בחתנות של הקיבוץ שלה)
כל הסיפור לדעתי היה משהו כמו 30-40 דקות, לא יותר. לא ארוך מדי ולא קצר מדי, מאוד מיוחד מאוד מרגש.
אח"כ אכלנו וקצת רקדנו והרבה שתינו. היה שמח ובכלל לא היה חסר שום-כלום!
מזל טוב
-
- הצטרפות: 24 ספטמבר 2004, 15:51
במקום חתונה
שלום לכולם.
האם מישהו יכול לספר לי על איזה הר יפה במיוחד או על איזה מקום ייחודי לחתונה, קטנה, רק לבני המשפחה, אך שתהיה מיוחדת?
האם מישהו יכול לספר לי על איזה הר יפה במיוחד או על איזה מקום ייחודי לחתונה, קטנה, רק לבני המשפחה, אך שתהיה מיוחדת?
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2004, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נוגי*
במקום חתונה
אחות של,
לפני כמה זמן היינו במקום בכפר רמות שליד הכינרת. יש להם שם מקום מאוד זולאי שעושים בו חתונות מכל מיני סוגים, מקום מקסים ויפהפה אפשר לעשות שם אירוע גדול אבל גם אירועים קטנים, תבררי.
לפני כמה זמן היינו במקום בכפר רמות שליד הכינרת. יש להם שם מקום מאוד זולאי שעושים בו חתונות מכל מיני סוגים, מקום מקסים ויפהפה אפשר לעשות שם אירוע גדול אבל גם אירועים קטנים, תבררי.
-
במקום חתונה
הר יפה במיוחד או על איזה מקום ייחודי לחתונה
הר הכרמל
לא יחודי במיוחד אבל יש עליו מקום שנקרא בית אורן שיש בו גן ארועים, די קטן ואינטימי, נקרא בקתה ביער, תבררי.
שיהיה במזל
הר הכרמל
לא יחודי במיוחד אבל יש עליו מקום שנקרא בית אורן שיש בו גן ארועים, די קטן ואינטימי, נקרא בקתה ביער, תבררי.
שיהיה במזל
-
- הצטרפות: 31 ינואר 2004, 23:02
- דף אישי: הדף האישי של חוה_ש*
במקום חתונה
בתי כנסת עתיקים - ציפורי, יחיעם.
-
במקום חתונה
תודה לכולם.
נשמע אחלה, אנחנו באמת בקטע של איזור הכרמל או מקומותיפים בכנרת.
שנה טובה ומתוקה
נשמע אחלה, אנחנו באמת בקטע של איזור הכרמל או מקומותיפים בכנרת.
שנה טובה ומתוקה
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
במקום חתונה
יש בו גן ארועים, די קטן ואינטימי, נקרא בקתה ביער, תבררי.
כבר יצא לי להיות שם בחתונה של 700 איש עם כל מיני סלבריטיז מקומיים וכל זה. אם כי יש שם בהחלט גם אירועים של 200. נראה לי שאחותה של אביב חדש מתכוונת למשהו בסדר גודל קטן יותר (מיכל, האם היית שם באירוע אינטימי ממש? מעניין. אשמח לשמוע!) בנוסף -- הוא לא זול. כשהתעניינו בו (התחתנו לפני שנתיים) המחיר שנאמר לנו בטלפון היה 45$ למנה, למיטב זכרוני לא כולל מע"מ (פטנט נקלה למדי). ממה שהבנתי מאנשים שהתחתנו אחרינו -- באופן כללי המחירים מאז רק עלו. בעלי האולמות והגנים רצו, כנראה, להגן על עצמם מפני החוק שחייב לנקוב מחירים שקליים -- וקבעו את מחיריהם לפי מפתח של 5 שקלים לדולר, אף על פי שהדולר ממש לא ביקר באיזור הזה בשנתיים האחרונות, ובכלל היה מיתון.
אבל נראה לי שאחותה של מעוניינת במשהו מסוג שונה. אני מכירה זוג שהתחתן באיזו קרחת יער על הכרמל (ממוסדת, וברשיון, אבל בכל זאת יער).
כבר יצא לי להיות שם בחתונה של 700 איש עם כל מיני סלבריטיז מקומיים וכל זה. אם כי יש שם בהחלט גם אירועים של 200. נראה לי שאחותה של אביב חדש מתכוונת למשהו בסדר גודל קטן יותר (מיכל, האם היית שם באירוע אינטימי ממש? מעניין. אשמח לשמוע!) בנוסף -- הוא לא זול. כשהתעניינו בו (התחתנו לפני שנתיים) המחיר שנאמר לנו בטלפון היה 45$ למנה, למיטב זכרוני לא כולל מע"מ (פטנט נקלה למדי). ממה שהבנתי מאנשים שהתחתנו אחרינו -- באופן כללי המחירים מאז רק עלו. בעלי האולמות והגנים רצו, כנראה, להגן על עצמם מפני החוק שחייב לנקוב מחירים שקליים -- וקבעו את מחיריהם לפי מפתח של 5 שקלים לדולר, אף על פי שהדולר ממש לא ביקר באיזור הזה בשנתיים האחרונות, ובכלל היה מיתון.
אבל נראה לי שאחותה של מעוניינת במשהו מסוג שונה. אני מכירה זוג שהתחתן באיזו קרחת יער על הכרמל (ממוסדת, וברשיון, אבל בכל זאת יער).
-
במקום חתונה
כדאי לשאול את שירה לוריא הם גם עשו משהו ביער. (לא זוכרת אם ממוסד או לא)
ארוע של 100 איש זה אינטימי?
הייתי בגן ארועים אחר שמיועד לארועים עד 800 איש (בערך) בארוע כזה, הגודל במקרה הזה, לא מפריע.
בתור מי שגרה בבית אורן הארועים בבקתה תמיד נראו מאוד קסומים, בעיקר אלה שהיו בחוץ.
חוצמזה שאת האוירה קובעים האנשים, ולא המקום...
לפני שבועיים הייתי בחתונה משפחתית בחצר של ההורים של הכלה, היה מקסים , הם בנו הכל לבד, היה ממש לא אינטימי, ד"א...
ארוע של 100 איש זה אינטימי?
הייתי בגן ארועים אחר שמיועד לארועים עד 800 איש (בערך) בארוע כזה, הגודל במקרה הזה, לא מפריע.
בתור מי שגרה בבית אורן הארועים בבקתה תמיד נראו מאוד קסומים, בעיקר אלה שהיו בחוץ.
חוצמזה שאת האוירה קובעים האנשים, ולא המקום...
לפני שבועיים הייתי בחתונה משפחתית בחצר של ההורים של הכלה, היה מקסים , הם בנו הכל לבד, היה ממש לא אינטימי, ד"א...
-
במקום חתונה
אנחנו באמת בקטע של משפחה וזהו. בערך 40 איש.
אנחנו לא אוהבים את כל הפקות הענק.
האמת היא שלא חסרים מקומות קסומים ומבודדים שיכולים להיות אפשריים לאירוע כזה.
תודה על העזרה
אנחנו לא אוהבים את כל הפקות הענק.
האמת היא שלא חסרים מקומות קסומים ומבודדים שיכולים להיות אפשריים לאירוע כזה.
תודה על העזרה
-
- הצטרפות: 31 ינואר 2004, 23:02
- דף אישי: הדף האישי של חוה_ש*
במקום חתונה
בת דודתי התחתנה על חוף הים בהבונים היה קטן ויפה מאוד. שקיעה ביום שישי אחה"צ. מאוד מרגש.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
במקום חתונה
האם אתם יודעים אם יש באיזור חיפה והצפון סוכנות נסיעות המתעסקת בנישואים אזרחיים.
בבקשה עיזרו לי למצוא אני כבר מתייאשת. תודה מראש
בבקשה עיזרו לי למצוא אני כבר מתייאשת. תודה מראש
-
- הצטרפות: 28 ספטמבר 2004, 20:36
- דף אישי: הדף האישי של מא_צ'י*
במקום חתונה
כמה קישורים:
נישואין אזרחיים באתר חופש
נישואין אזרחיים על אניה
הודעה בתפוז בנושא חתונה בפראג
המלצות לחתונה בניו יורק
אמנם לא סוכנויות נסיעות ממש, אבל קצות חוט...
נישואין אזרחיים באתר חופש
נישואין אזרחיים על אניה
הודעה בתפוז בנושא חתונה בפראג
המלצות לחתונה בניו יורק
אמנם לא סוכנויות נסיעות ממש, אבל קצות חוט...