אז היום המצב הוא כזה:
נצחון בנוק-אאוט לצוויליכית (סופרייז סופרייז), הבּוּצִיק (aka - הבוז') מדגמנת את אופנת חיתולי הטטרה האחרונה באורח קבע והצוויליך מנסה מפעם לפעם לתפוס בזמן עוד איזה פיפי בכליפלסטיקאפור.
אבל לרוב ללא הצלחה מרשימה. ככה זה בחיים - צריך לבחור את המאבקים
ובעיקר את היריב .
בכל אופן,
בעוד אני שם עיני בטיפה המרה (קברנה, למעונינים, 24 ש"ח - עפיצות נמוכה לכיס שלי

), חשבתי לחלוק איתכם מההיילייטס של החודש האחרון בגזרת הבוציק.
- פיתוח תרגילי זריזות הידיים ובפרט הסרת המשקפיים של אבא: בבוקר, דבר ראשון אבא זוחל אל הבוצ ואומר לה ש-לום!
מיד היא עוברת לדום שתיקה של "עב"מ חטף את המוצץ שלי לנגד עיני!" ואז העינים נוצצות כמו בסרטים המצוירים היפנים. לרוב יש איזה צליל גרוני כמו נאמר
"חקקגגעע!!!" שבתרגום שוטף זה "הנה הזה שאוהב אותי רק בלי הציצי" אבל לא תמיד.
ואז בתנועה חלקה ומהירה (3.5 חודשים!) היא מכפכפת את אבא ברקה וחופנת את המישקפיים באיזור הציר... ואז מתחיל האקספרימנט -
לאט לאט היא מתחילה למשוך, עד שיש מעצור. ואז משנה וקטור, קצת לשם, קצת לכאן, עד שמשתחרר.
לפעמים גם שערות של אבא משתחררות יחד עם העיגולדים, אבל, מי סופר?
חשוב לציין שהסרת משקפיים יכולה לבוא בהפתעה במהלך בכי מר שאז יהפוך לפייד-אין לתוך גיחוך עולץ, איזה אבא פראייר, אני לא מאמינה.
- אנו משכללים את אמנות ההתהפכות. עוד לא הפנמו איך אמני הקונג-פו בסרטים לא נתקעים עם היד מתחת לבטן אחרי ההיפוך ובדיוק על נושא זה אנחנו נואמים דקות ארוכות נאום לאומה בכל פעם. אמא מסבירה בסבלנות - ויש לציין - במילים פשוטות, איך יש להתהפך. מתישהו נסתדר לבד. אבא ליבו גס בסבלות העם והוא מסתכל ומדבר על לימוד עצמי ומרחב התנסות, קיש קיש קריא שכמותו, צבוע, קרנף, ג'ובניק.
- הניסטגמוס שלנו (כאן, 04.05.2005 00:26 ) מראה על מגמת היעלמות, אין לו ברירה כי אמא לא היתה מוכנה לשמוע על הענין הזה ופסקה שזה יפתר מעצמו אז הוא לא מתווכח (גם אבא לא). יש לנו עינים כחולות כהות יפות וענוגות ואבא קורא לנו "אוגר מנשאים" כי באמצע טיול אתנו הוא מסתכל למטה ורואה זוג עינים לחות נעוץ בו מעל ללחיים תפוחות. מה זה "להתמוגג", אגב?
ל' ו-א', תחנה חשובה ב'דרך הבשמים' של טיולי הבוקר, נסעו לטיול לה-מון זמן. אי לכך גילינו את הסופרמרקט כתחליף חברתי - היום הקופאית אמרה כבר לאבא "איפה הילדה" ? אבא שוקל להעביר אותה מול הקורא - אולי תצפצף ויהיה איזה מבצע 2 במחיר אחד (חיסכון בלידה לצוויליכית). כמובן הוא נוטל טוויסט* מהסטנד של הקופה כדי לשלם עבור הקריאה של העמוד הקדמי והאחורי בידיעות( צוויליך מנצל את הזמן בסופר לחינוך של הבוצ כאזרחית יעילה וצרכנית עיוורת של תאגיד שופרסל: מכסה לה את העיניים ונותן לה למשש אריזות תוך לחישות חוזרות - "נסטלה! נסטלה! נסטלה!").
- אנו מתאמנים בזחילה אינדיאנית.
(גם האינדיאנים, אבוי,
לא הגיעו רחוק. הבוצ, לפחות זה, כמעט תמיד מגיעה לרעשן של סבתא תוך אנקות)
למדנו להרים את החזה והירכיים באוויר כשאנחנו על הבטן, אבא אמר משהו על פלטת זכוכית ושולחן סלוני. המממ?
סידרו גם גשר יבשתי משמיכת המרבץ שלנו אל האוניברסיטה: הנה לכם התקדמות בחיים. באוניברסיטה אנחנו מודיעים על מעבר קרוב מאנקות מאמץ וריכוז
לבכי בלאדי ומיד הופכים אותנו לסשן איגרוף תאילנדי בברווז הדביל והאריה הגיי שתלויים שם ומגיע להם, שידעו.
אח"כ הולכים רוב האינדיאנים לישון.
היינו בפסטיבל הראשון שלנו. אמא טענה שאבא הלך כדי להשוויץ עם המנשא ליד כל ההיפיות שלובשות שרוואל אך לא חזיה ואבא כדי להוכיח שלא העביר אליה את המנשא על תכולתו והלך לשיעור קונטקט* שאמא טוענת שהיא פעילות לחרמנים והוכיחה שהיא א. אין לה מושג ו-ב. יודעת על מה היא מדברת ו-ג. טקטופובית. ובכלל אבא אומר שהוא לא חרמן אלא רחמן.
עד כאן חדשות הבו(ז')ציק. בנוגע, ערסית, לאיזה דף למה, אני משער שזה יפתור את עצמו עם הזמן...
א-גוטה-נכט.