בלי חיתולים עם חתולים קפטיינ'ס בלוג
-
- הצטרפות: 06 מאי 2005, 11:19
היא לא פולניה!
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
שמענו שב"הורים וילדים" התפרסמה כתבה על הבלי חיתולים
ראיון איתי, שנעשה במקור ל-וואינט ועבר להורים וילדים.
שפת הסימנים לתינוקות בהקשר זה
ידוע, מנוסה, והורים רבים נעזרו בזה בהצלחה (אני סתם התעצלתי אפילו לנסות).
רק לא מיינסטרים, לא, לא---
באמת D-: ? לי דווקא בכלל לא איכפת להיות המיינסטרים. שכולם יילדו בבית, לא ימולו, יגדלו בלי חיתולים, יניקו כמה שנים ולא ישלחו למערכת החינוך? מה רע? (אין צ'אנס, חחח)
תכתוב שזה באמת בעיה, עם הבלי חיתולים, כי הרבה פעמים יש לי הרגשה שקר לה בכפות ידיים וכפות רגליים
אני באמת חיממתי את הבית באופן מקסימלי בגיל הזה, והלבשתי מאוד חם בחלק העליון (2-3 שכבות לפחות), וגרביים, וגם מכנסונים - אבל רק שכבה אחת, שיהיה קל לפשוט לפיפי בתנועה אחת.
ראיון איתי, שנעשה במקור ל-וואינט ועבר להורים וילדים.
שפת הסימנים לתינוקות בהקשר זה
ידוע, מנוסה, והורים רבים נעזרו בזה בהצלחה (אני סתם התעצלתי אפילו לנסות).
רק לא מיינסטרים, לא, לא---
באמת D-: ? לי דווקא בכלל לא איכפת להיות המיינסטרים. שכולם יילדו בבית, לא ימולו, יגדלו בלי חיתולים, יניקו כמה שנים ולא ישלחו למערכת החינוך? מה רע? (אין צ'אנס, חחח)
תכתוב שזה באמת בעיה, עם הבלי חיתולים, כי הרבה פעמים יש לי הרגשה שקר לה בכפות ידיים וכפות רגליים
אני באמת חיממתי את הבית באופן מקסימלי בגיל הזה, והלבשתי מאוד חם בחלק העליון (2-3 שכבות לפחות), וגרביים, וגם מכנסונים - אבל רק שכבה אחת, שיהיה קל לפשוט לפיפי בתנועה אחת.
-
- הצטרפות: 08 פברואר 2004, 17:47
עד עכשיו צמצמנו את רוב האפשרויות של הניסטגמוס כחלק מתסמונת כוללת ומפחידה יותר
באמת מרגיע.
ניאלץ להיות - איכסה פיכסה - סבלניים... היינו בפסטיבל סרטים טרגיים במשך כמה ימים, כססנו ציפורניים וירטואליות עד המרפק ואני אפילו מצאתי את עצמי כועס על הבוז' התמימה! בינתיים קצת נרגענו ולקחנו נשימה עמוקה.
נורא קשה לא לדעת.
מחזיקה לכם אצבעות ששאר הבדיקות יהיו גם כן תקינות.
באמת מרגיע.
ניאלץ להיות - איכסה פיכסה - סבלניים... היינו בפסטיבל סרטים טרגיים במשך כמה ימים, כססנו ציפורניים וירטואליות עד המרפק ואני אפילו מצאתי את עצמי כועס על הבוז' התמימה! בינתיים קצת נרגענו ולקחנו נשימה עמוקה.
נורא קשה לא לדעת.
מחזיקה לכם אצבעות ששאר הבדיקות יהיו גם כן תקינות.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
"תכתוב שזה באמת בעיה, עם הבלי חיתולים, כי הרבה פעמים יש לי הרגשה שקר לה בכפות ידיים וכפות רגליים."
גרביים של האחים הגדוים (אין לכם? תסרגו
) מגיעים עד הברכיים, ועושים עבודה מצוינת.
גרביים של האחים הגדוים (אין לכם? תסרגו

ואללה, גילה, אחלה רעיון!
רק אין לה אחים גדוים...
האמת שגם לאבא לא יזיקו גרביים חדשים. רק מה - כל פעם שהולך לקנות גרביים יש שני סוגים:
ספורט- לבנים עם טבעת צבע ו/או סמל נייקי (טפט טפו טרייפה, נביילה) על הקרסול
'רגילים' - במבחר צבעים עליזים של שחור דיכאון, חום בלהות, אפור הסתדרותי וכחול כהה עד מאד.
להלן דו-שיח ידוע מראש (תעיד הצוויליכה) :
"שלום, אני מחפש גרביים צבעוניים שמחים במידה גדולה." (הממממ תרתי משמע
)
"בבקשה... הנה..."
"אהה... משהו שמח יש? לא כחול-חום-שחור?"
"יש את זה..." (אריזת שלושה זוגות גרבי ספורט עם סמל נייקי/אדידס/ריבוק)
"הממ, לא, תודה. מה זה שם בצהוב שמח וכתום מלא-חיים ואדום אנרגיות משתוללות?"
"זה עד מידה 0.006 , 'צטערת."
רבותי, יש להביט למציאות ישר בפרצופה המכוער ולומר בפה מלא: חרבבפפ שררפרפב!
סליחה, לא מדברים בפה מלא.
יש לומר: הקץ לשלטון הטרור הנשי בתחום העיצוב של גרבי הגברים!
שימו לב לקירבה בין גרב לגבר! וגם רגב! ברוך השם!
המטרוניתות מדכאות את נשמותינו באלו האנפילאות של מרה שחורה! למדרס רגל היינו! תשוחרר כף רגלי השמאלית!
הבו לגבר המודע לביטוי האספקט הנשי-קוסמי כחלק אינטגרלי מהוויית קיומו (נשימה!) גרביים צבעוניים !
הלאה האפלייה הטקסטיל-מגדרית !
ויפה שעה אחת קודם.
רק אין לה אחים גדוים...

האמת שגם לאבא לא יזיקו גרביים חדשים. רק מה - כל פעם שהולך לקנות גרביים יש שני סוגים:
ספורט- לבנים עם טבעת צבע ו/או סמל נייקי (טפט טפו טרייפה, נביילה) על הקרסול
'רגילים' - במבחר צבעים עליזים של שחור דיכאון, חום בלהות, אפור הסתדרותי וכחול כהה עד מאד.
להלן דו-שיח ידוע מראש (תעיד הצוויליכה) :
"שלום, אני מחפש גרביים צבעוניים שמחים במידה גדולה." (הממממ תרתי משמע

"בבקשה... הנה..."
"אהה... משהו שמח יש? לא כחול-חום-שחור?"
"יש את זה..." (אריזת שלושה זוגות גרבי ספורט עם סמל נייקי/אדידס/ריבוק)
"הממ, לא, תודה. מה זה שם בצהוב שמח וכתום מלא-חיים ואדום אנרגיות משתוללות?"
"זה עד מידה 0.006 , 'צטערת."
רבותי, יש להביט למציאות ישר בפרצופה המכוער ולומר בפה מלא: חרבבפפ שררפרפב!
סליחה, לא מדברים בפה מלא.
יש לומר: הקץ לשלטון הטרור הנשי בתחום העיצוב של גרבי הגברים!
שימו לב לקירבה בין גרב לגבר! וגם רגב! ברוך השם!
המטרוניתות מדכאות את נשמותינו באלו האנפילאות של מרה שחורה! למדרס רגל היינו! תשוחרר כף רגלי השמאלית!
הבו לגבר המודע לביטוי האספקט הנשי-קוסמי כחלק אינטגרלי מהוויית קיומו (נשימה!) גרביים צבעוניים !
הלאה האפלייה הטקסטיל-מגדרית !
ויפה שעה אחת קודם.
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*

אבל צוויליך, אותה קונספירציית-אופנה עושים גם לנו, הנשים, בבגדי החורף. רק נכנס החורף משתלטים הצבעים הכהים והמדכאים, ממש "פסטיבל בגדי דכאון".
-
הקץ לשלטון הטרור הנשי בתחום העיצוב של גרבי הגברים!
נו. לילדים זה לא פחות גרוע.
יש גרבי בנים: כחול/אפור/חום, עם דוגמאות גיאומטריות - פסים, חלוקה מענינת לשני צבעים, לוגו של איזו חברה וכיו"ב.
ויש גרבי בנות: בכל שאר הצבעים, עם לבבות, פרפרים, ופרחים.
נחש מה בני גורב
אש"י - לא נכון! אם תקני בגדים אופנתיים (במידות של נערות, אז מה? אל תתקטנני), תוכלי למצוא גם בגדים צבעוניים ושמחים.
> אני יודעת שאין לה אחים גדולים. לכן הצעתי לסרוגותם <
נו. לילדים זה לא פחות גרוע.
יש גרבי בנים: כחול/אפור/חום, עם דוגמאות גיאומטריות - פסים, חלוקה מענינת לשני צבעים, לוגו של איזו חברה וכיו"ב.
ויש גרבי בנות: בכל שאר הצבעים, עם לבבות, פרפרים, ופרחים.
נחש מה בני גורב

אש"י - לא נכון! אם תקני בגדים אופנתיים (במידות של נערות, אז מה? אל תתקטנני), תוכלי למצוא גם בגדים צבעוניים ושמחים.
> אני יודעת שאין לה אחים גדולים. לכן הצעתי לסרוגותם <
-
נחש מה בני גורב
חחח! באמת בני גורב את הגרביים שהיו של אחותו... וחובב במיוחד בגדים ורודים...
הדיכאון האמיתי יתחיל עוד מעט כשהרגליים יגיעו למידות שבהן הסנדלים והנעליים נחלקים באופן חד וברור ל"בנים" (חום מדכא או כחול כהה אטום משעמם, ועיצוב "גס" מכוון - הבן שלי סירב אפילו לגעת בהם) ולבנות (גס בכיוון אחר - מצועצע בצורה מוגזמת וחסרת טעם, ועם עקבי פלטפורמה לגיל 5! אבל הבן שלי מאוד רצה למדוד זוג אדום צבעוני עם פרחים ופרפרים).
חחח! באמת בני גורב את הגרביים שהיו של אחותו... וחובב במיוחד בגדים ורודים...
הדיכאון האמיתי יתחיל עוד מעט כשהרגליים יגיעו למידות שבהן הסנדלים והנעליים נחלקים באופן חד וברור ל"בנים" (חום מדכא או כחול כהה אטום משעמם, ועיצוב "גס" מכוון - הבן שלי סירב אפילו לגעת בהם) ולבנות (גס בכיוון אחר - מצועצע בצורה מוגזמת וחסרת טעם, ועם עקבי פלטפורמה לגיל 5! אבל הבן שלי מאוד רצה למדוד זוג אדום צבעוני עם פרחים ופרפרים).
-
אז מה? אל תתקטנני),
זה לא מצליח לי...
אבל הבן שלי מאוד רצה למדוד זוג אדום צבעוני עם פרחים ופרפרים).
ילדון אחד של מכרים רצה ללבוש משהו אדום או ורוד -- לא זוכרת -- ואבא שלו היה מזועזע: זה יגרום לו להיות חריג חברתי!
זה לא מצליח לי...
אבל הבן שלי מאוד רצה למדוד זוג אדום צבעוני עם פרחים ופרפרים).
ילדון אחד של מכרים רצה ללבוש משהו אדום או ורוד -- לא זוכרת -- ואבא שלו היה מזועזע: זה יגרום לו להיות חריג חברתי!
חריג חברתי! חריג חברתי! (קולות אזעקה עולים ויורדים ברקע)
איפה הצוציאלית??? מהר להוציא את הילדון לאימוץ!
רק לא משהו ורוד - הוא עוד עלול להיות הומו או משהו.
אוי זוועות.
"כמו כולם הלכתי לגן וספרתי עד עשר
אחר כך הגיע הזמן ללכת לבית ספר
אוה, דנה קמה
דנה למה?
כמו כולם.
אחר כך אני בן שלוש עשרה
(מזל טוב) בר מצווה."
הנה שוב אנחנו נוגעים בנושא שעולה כמו קרחון בכל הדפים פה באתר.
זכותנו לעשות דברים בצורה אחרת. באופן טבעי - אפשר לפרש באופן טבעי גם כבאופן אחר. כי יש כל כך הרבה אופנים טבעיים... כמעט כמו מספר הגולשים באתר, הייתי מנחש...
השיר הנ"ל (מיכה שטרית מתוך "רדיו בלה בלה") אומר פשוט: למה? כמו כולם. זהו.
זו הסיבה. זה התירוץ. תוכנית האב. שפת האם. תרבות ה"אחים אחים אחים שמחה שמחה שמחה". משפחת כמו כולם ברוכים הבאים.
וכשהילד ילד, קשה או בלתי אפשרי לעמוד מול יישור הקו הזה.
וכשהגענו לגיל שאפשר להתחיל (לחשוב בעצמנו) , יעני "בר מצווה", אנחנו כבר מחונכים לעשות בצורה עצמאית את מה שכווו-לם (גם אהוד ברק) עושים.
שלא נהיה חריג חברתי.
איפה הצוציאלית??? מהר להוציא את הילדון לאימוץ!
רק לא משהו ורוד - הוא עוד עלול להיות הומו או משהו.
אוי זוועות.
"כמו כולם הלכתי לגן וספרתי עד עשר
אחר כך הגיע הזמן ללכת לבית ספר
אוה, דנה קמה
דנה למה?
כמו כולם.
אחר כך אני בן שלוש עשרה
(מזל טוב) בר מצווה."
הנה שוב אנחנו נוגעים בנושא שעולה כמו קרחון בכל הדפים פה באתר.
זכותנו לעשות דברים בצורה אחרת. באופן טבעי - אפשר לפרש באופן טבעי גם כבאופן אחר. כי יש כל כך הרבה אופנים טבעיים... כמעט כמו מספר הגולשים באתר, הייתי מנחש...
השיר הנ"ל (מיכה שטרית מתוך "רדיו בלה בלה") אומר פשוט: למה? כמו כולם. זהו.
זו הסיבה. זה התירוץ. תוכנית האב. שפת האם. תרבות ה"אחים אחים אחים שמחה שמחה שמחה". משפחת כמו כולם ברוכים הבאים.
וכשהילד ילד, קשה או בלתי אפשרי לעמוד מול יישור הקו הזה.
וכשהגענו לגיל שאפשר להתחיל (לחשוב בעצמנו) , יעני "בר מצווה", אנחנו כבר מחונכים לעשות בצורה עצמאית את מה שכווו-לם (גם אהוד ברק) עושים.
שלא נהיה חריג חברתי.
פלוניה יקרה - רק סיימתי את צופן דה-וינצ'י. ההשלכה היא שאני רואה חילופי אותיות בכל מקום
אם כי זה לקח קצת עבודה שיטתית...
נשיקות
אם כי זה לקח קצת עבודה שיטתית...
נשיקות
-
- הצטרפות: 09 מאי 2005, 00:45
תשמע תשמע, גם כן מהפכן גדול, נו באמת. תעזוב כבר את האגו שלך, הנה אני אומר לך: אתה מיוחד, אתה מדהים, אתה משהו משהו. רק תפסיק כבר עם הלהיות שונה מכולם, בבקשה!!! מה ניראה לך, שזה עושה אותך יותר טוב כל הלישון עם הילדה בלי חיתולים ומה עם החיסונים ולא לדבר על האתר הזה שגורם לך לעשות שטויות שנגמרות בשלוש וחצי בבוקר -
תן להגיד משהו
-
- הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
- דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*
אה!
ועוד אחד, חזק יותר, אהה!
איך פיספסתי את הדף הזה אלוהים אדירים!
אתה כותב נפלא, ובכלל נשמע מיוחד במינו!
לגבי הניסטגנמוס או איך שזה אל נקרא, יש לי שכנה שיש לה את התופעה הזו.
אני לא מכירה אותה ממש, היא יותר שכנה של שלום שלום (אה, ושל כלב משתין קבוע בדיוק במעבר הצר....).
אממה, לפני כמה ימים שמעתי אותה במכולת מספרת שהיא ואחיה נולדו כך. שזה קשור למשהו נוירולוגי, ללא פיתרון. בעקרון לא נראה לי שזה מפריע לה באיזשהי צורה.
אם זה ממש חשוב לך לדבר אישית עם מישהו שמכיר זאת מקרוב, ואתה לא מצליח להגיע לאחד כזה אז אולי אני אנסה לחשוב על דרך לנסות לברר אם היא בעניין.
הרי אם לחנווני (יא, שליתי את זה לרגע מהמלט שתקוע לי במח) היא יכלה לספר, אז יו נואוו.
אגב, הבנתי ממנה חד משמעית שהיא נולדה כך, זה לא הופיע תקופה אחרי. אלא מיידית כשנולדה.
ועוד אחד, חזק יותר, אהה!
איך פיספסתי את הדף הזה אלוהים אדירים!
אתה כותב נפלא, ובכלל נשמע מיוחד במינו!
לגבי הניסטגנמוס או איך שזה אל נקרא, יש לי שכנה שיש לה את התופעה הזו.
אני לא מכירה אותה ממש, היא יותר שכנה של שלום שלום (אה, ושל כלב משתין קבוע בדיוק במעבר הצר....).
אממה, לפני כמה ימים שמעתי אותה במכולת מספרת שהיא ואחיה נולדו כך. שזה קשור למשהו נוירולוגי, ללא פיתרון. בעקרון לא נראה לי שזה מפריע לה באיזשהי צורה.
אם זה ממש חשוב לך לדבר אישית עם מישהו שמכיר זאת מקרוב, ואתה לא מצליח להגיע לאחד כזה אז אולי אני אנסה לחשוב על דרך לנסות לברר אם היא בעניין.
הרי אם לחנווני (יא, שליתי את זה לרגע מהמלט שתקוע לי במח) היא יכלה לספר, אז יו נואוו.
אגב, הבנתי ממנה חד משמעית שהיא נולדה כך, זה לא הופיע תקופה אחרי. אלא מיידית כשנולדה.
-
- הצטרפות: 24 ספטמבר 2004, 16:05
- דף אישי: הדף האישי של לוונדר_סגול*
גם לדורי בן זאב יש את זה.
סתם שתדעו
< לוונדר מאותגרת למצוא לך זוג גרביים ססגוניות! >
סתם שתדעו
< לוונדר מאותגרת למצוא לך זוג גרביים ססגוניות! >
תודה ג'ינ ג'ית על המחמאות,
!
ניסטגמוס:
א. אנחנו מתכוונים מאד שזה יעבור מעצמו !!!
ב. לפי איך שזה ניראה, הענין משתפר - פוחת והולך בהופעה ובתדירות התזוזה. נקווה שהמגמה תימשך כך.
ג. וגם אם - שזה לא יפריע לה להיות כשרונית וחביבה כמו דורי בן זאב...
(חנווני זה לא שם של ציפור??
"עם תחילת הקיץ בונה החנווני את קינו בעליות הגג של חנויות מכולת ישנות הנושאות מעל דלת הפח שבכניסה שלטי 'גלידה ויטמן' .")
צוויליך בדילמה: בשבוע האחרון אנו מרפדים לה את הקומה התחתונה של האוברול בטטרה מקופל היטב.
במבט ראשון זה ניראה כמו תפיחה של חד פעמי! ירחם השם!!!
צחוק בצד, אני מרגיש שאחוז הפעמים שאנחנו מפשפשים מעל הכליפלסטיקאפור ירדה פלאים.
האם אנו שאננים בציון בגלל הטטרה המתחבא?
שמים פחות לב - כי הטטרה שם?
מממממ. צריך לבדוק את הענין.
לוונדר, אם תגלי, אשמח עד מאד!!
הי, אולי נפתח חנות גרביים לגברים? "שם המדף של הגרבי צמר בצבעים חמים ולמטה גרבי הקרסול הכתום-ירוק. מידה 46 משמאל."
צריך שם לחנות! גבר גרב? גרב גרב (על משקל גבר גבר...)?
אח"כ סניף... ועוד אחד.. זיכיון... רשת... אח"כ- העולם!!!
ובסוף נגיע לשיא ההצלחה: בבאופן יפתח דף חדש - להחרים את רשת גבר גרב! ...
![:] :-]](./images/smilies/blush.gif)
ניסטגמוס:
א. אנחנו מתכוונים מאד שזה יעבור מעצמו !!!
ב. לפי איך שזה ניראה, הענין משתפר - פוחת והולך בהופעה ובתדירות התזוזה. נקווה שהמגמה תימשך כך.
ג. וגם אם - שזה לא יפריע לה להיות כשרונית וחביבה כמו דורי בן זאב...
(חנווני זה לא שם של ציפור??
"עם תחילת הקיץ בונה החנווני את קינו בעליות הגג של חנויות מכולת ישנות הנושאות מעל דלת הפח שבכניסה שלטי 'גלידה ויטמן' .")
צוויליך בדילמה: בשבוע האחרון אנו מרפדים לה את הקומה התחתונה של האוברול בטטרה מקופל היטב.
במבט ראשון זה ניראה כמו תפיחה של חד פעמי! ירחם השם!!!
צחוק בצד, אני מרגיש שאחוז הפעמים שאנחנו מפשפשים מעל הכליפלסטיקאפור ירדה פלאים.
האם אנו שאננים בציון בגלל הטטרה המתחבא?
שמים פחות לב - כי הטטרה שם?
מממממ. צריך לבדוק את הענין.
לוונדר, אם תגלי, אשמח עד מאד!!
הי, אולי נפתח חנות גרביים לגברים? "שם המדף של הגרבי צמר בצבעים חמים ולמטה גרבי הקרסול הכתום-ירוק. מידה 46 משמאל."

צריך שם לחנות! גבר גרב? גרב גרב (על משקל גבר גבר...)?
אח"כ סניף... ועוד אחד.. זיכיון... רשת... אח"כ- העולם!!!
ובסוף נגיע לשיא ההצלחה: בבאופן יפתח דף חדש - להחרים את רשת גבר גרב! ...
-
לפי איך שזה ניראה, הענין משתפר - פוחת והולך בהופעה ובתדירות התזוזה. נקווה שהמגמה תימשך כך.
נו מצויין!
הממ אולי באמת כדאי לברר אם יש תרגילים וכאלה שיכולים לתרום לשיפור (מיקוד וכו').
אגב נזכרתי שהשכנה ההיא אמרה שכנראה שהמדובר במשהו שקרה בלידה, כלומר לא בהכרח משהו מולד. ייתכן שבאמת מדובר בשתי תופעות שונות.
בכל מקרה, אם יש שיפור אז נדמה שפחות לחוץ לדעת ממה ולמה.
נו מצויין!
הממ אולי באמת כדאי לברר אם יש תרגילים וכאלה שיכולים לתרום לשיפור (מיקוד וכו').
אגב נזכרתי שהשכנה ההיא אמרה שכנראה שהמדובר במשהו שקרה בלידה, כלומר לא בהכרח משהו מולד. ייתכן שבאמת מדובר בשתי תופעות שונות.
בכל מקרה, אם יש שיפור אז נדמה שפחות לחוץ לדעת ממה ולמה.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
_צריך שם לחנות! גבר גרב? גרב גרב (על משקל גבר גבר...)?
אח"כ סניף... ועוד אחד.. זיכיון... רשת... אח"כ- העולם!!!_
אתה יודע? בדרום אפריקה יש חנות לבנים לבנים לבנים, וחנות לבנים לבנים שחורים P-:
אח"כ סניף... ועוד אחד.. זיכיון... רשת... אח"כ- העולם!!!_
אתה יודע? בדרום אפריקה יש חנות לבנים לבנים לבנים, וחנות לבנים לבנים שחורים P-:
-
כשכתבת חנות לבנים לבנים לבנים, חשבתי שהתכונת לחנות לבנים לבנים לבנים לבנים.
-

טוב לא רציתי לנסר, אבל אם כבר הזכרתם לבנים ...
( 19 פעמים אבל היי - מי סופר? )
אז מסתמן שבתחילת יוני הבעל"ט, הח"מ יוצא לחודש בדנמרק, ארץ ה..... מה בעצם מאפיין את דנמרק חוץ מ(פעם)ויקינגים?! אה כן! הם הצילו את היהודים שגרו שם בזמן השואה! הספינה הדנית ביד ושם! ואללה.
שם אלמד בניית תנורים מלבנים. שלושה שבועות התלמדות "על רטוב" בהנחת לבנים, בניית קשתות וקמרונות צולבים (לאוהבי "צופן דה וינצ'י"
), תערובות מלט ודבקים וכד'. ובשבוע האחרון נלמד על בניית התנורים.
אממה? דילמה. בגלל כל מיני ענינין מענינין שונים, לא פשוט לשתחיה ולבוז' לבוא איתי. מקווים שיתאפשר, אבל אם לא? חודש ללא הבוז'?! אבוי.
לשתחיה אפשר להסביר, לדבר בטלפון, אימייל, מכתבים...
היש פה מנוסים/ות באבא שנפרד מבוז' בת 3 חודשים למשך חודש? האם לדעת הנכבדים פה באתר זה עלול להיות טראומטי?!!
אשמח לחוות דעת מלומדת או ספונטנית או גם וגם.
והיום, ש' ו-ע' שתחייתו, זוג חברים מעיר הקודש הגדולה באו לבקר עם הקטנה שלהם וכמובן אבדו נפלו כל נושאי השיחה האחרים, מת העולם נשרף הים, נגוז היקום ואינו קיים - רק עניני ילדים ותחזוקה.
והם, ששמעו ערב לפני על הבלי-חיתולים וצחקו ונדהמו וכו' ונורא רצו לראות... זכו מיד לתצוגת תכלית.
מעשה שהיה כך היה...
צוויליך עם הבוז' המרופדת על הכתף, קצת לפני בואם של הנ"ל, שומע תקיעת חצוצרת יום הדין מאיזור הטוסיק של הבוז'. נו טוב, חושב לעצמו והולך אל חדר השינה להחליף (!) טטרה. תוך כדי הילול וקילוס הבוז' על מעשה יציקת הפלא פותח הצוויל את האוברול ומגלה להפתעתו שחוץ מצליל חצוצרה לא נהיה שם כלום. יופי חי.
עכשיו, לארוז או לא לארוז? טוב, נשים מעל הכליפלסטיק אפור. פשששש פשששש....
ויש אליפות - שאראס! בפנים! אחלה ריחני, גוון צהוב אוכרה 16 , הייתי שולח למוזיאון ישראל שישימו בפואייה. למה מה קרה?!!
אחרי שניקינו את מה שמנקים החלטתי, לאור ה-ראה-התלבטויות-לעיל, לא לשים לה שומכלום.
וכך היא היתה כשבאו ע' ו-ש'. התיישבנו, והיא מייפחת. לקחתי הסיר ושוב, מעליו.... ולא יוצא. ולא יוצא. פששש פששש ולא יוצא!!
אז לא צריך. הורדתי אותה ממעל הסיר ואיך שעברה את השפה...
במכה אחת...
בהפתעה...
עשתה פיפי יפה על אבא.
איך שהם צחקו. גם אני. גם הבוז' ניראתה מרוצה, אכן בדיחה טובה ע"ח המכנסיים של אבא, מה?
<חוכמה גדולה, ניראה אותה אם אני אעשה עליה
.>
( 19 פעמים אבל היי - מי סופר? )
אז מסתמן שבתחילת יוני הבעל"ט, הח"מ יוצא לחודש בדנמרק, ארץ ה..... מה בעצם מאפיין את דנמרק חוץ מ(פעם)ויקינגים?! אה כן! הם הצילו את היהודים שגרו שם בזמן השואה! הספינה הדנית ביד ושם! ואללה.
שם אלמד בניית תנורים מלבנים. שלושה שבועות התלמדות "על רטוב" בהנחת לבנים, בניית קשתות וקמרונות צולבים (לאוהבי "צופן דה וינצ'י"

אממה? דילמה. בגלל כל מיני ענינין מענינין שונים, לא פשוט לשתחיה ולבוז' לבוא איתי. מקווים שיתאפשר, אבל אם לא? חודש ללא הבוז'?! אבוי.
לשתחיה אפשר להסביר, לדבר בטלפון, אימייל, מכתבים...
היש פה מנוסים/ות באבא שנפרד מבוז' בת 3 חודשים למשך חודש? האם לדעת הנכבדים פה באתר זה עלול להיות טראומטי?!!
אשמח לחוות דעת מלומדת או ספונטנית או גם וגם.
והיום, ש' ו-ע' שתחייתו, זוג חברים מעיר הקודש הגדולה באו לבקר עם הקטנה שלהם וכמובן אבדו נפלו כל נושאי השיחה האחרים, מת העולם נשרף הים, נגוז היקום ואינו קיים - רק עניני ילדים ותחזוקה.
והם, ששמעו ערב לפני על הבלי-חיתולים וצחקו ונדהמו וכו' ונורא רצו לראות... זכו מיד לתצוגת תכלית.
מעשה שהיה כך היה...
צוויליך עם הבוז' המרופדת על הכתף, קצת לפני בואם של הנ"ל, שומע תקיעת חצוצרת יום הדין מאיזור הטוסיק של הבוז'. נו טוב, חושב לעצמו והולך אל חדר השינה להחליף (!) טטרה. תוך כדי הילול וקילוס הבוז' על מעשה יציקת הפלא פותח הצוויל את האוברול ומגלה להפתעתו שחוץ מצליל חצוצרה לא נהיה שם כלום. יופי חי.
עכשיו, לארוז או לא לארוז? טוב, נשים מעל הכליפלסטיק אפור. פשששש פשששש....
ויש אליפות - שאראס! בפנים! אחלה ריחני, גוון צהוב אוכרה 16 , הייתי שולח למוזיאון ישראל שישימו בפואייה. למה מה קרה?!!
אחרי שניקינו את מה שמנקים החלטתי, לאור ה-ראה-התלבטויות-לעיל, לא לשים לה שומכלום.
וכך היא היתה כשבאו ע' ו-ש'. התיישבנו, והיא מייפחת. לקחתי הסיר ושוב, מעליו.... ולא יוצא. ולא יוצא. פששש פששש ולא יוצא!!
אז לא צריך. הורדתי אותה ממעל הסיר ואיך שעברה את השפה...
במכה אחת...
בהפתעה...
עשתה פיפי יפה על אבא.
איך שהם צחקו. גם אני. גם הבוז' ניראתה מרוצה, אכן בדיחה טובה ע"ח המכנסיים של אבא, מה?
<חוכמה גדולה, ניראה אותה אם אני אעשה עליה

-
- הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*
זה עלול להיות טראומטי?!!
לא מנסיון(בכזה גיל). אבל ברור שכן. לשלושתכם. בעסת עולמים.
לא מנסיון(בכזה גיל). אבל ברור שכן. לשלושתכם. בעסת עולמים.
-
מה שהיא אמרה.
מי יעזור לשתחיה?
מי יעזור לשתחיה?
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
שמעתי שהחנות התפתחה לרשת מחסנים, ומכיוון שהם צבועים בלבן אז זו רשת מחסנים לבנים ללבנים לבנים לבנים לבנים.
אגב, בהתחלה בנו אותם מעץ, אבל אחר-כך עברו ללבנים. לבנים לבנים, כמובן. (אז אם כבר נסחפנו אז קיבלנו:
רשת מחסנים לבנים מלבנים לבנים ללבנים לבנים לבנים לבנים).
<סליחה. עודד המתחכם כרגיל לא יכול להתאפק>
שמעתי שהחנות התפתחה לרשת מחסנים, ומכיוון שהם צבועים בלבן אז זו רשת מחסנים לבנים ללבנים לבנים לבנים לבנים.
אגב, בהתחלה בנו אותם מעץ, אבל אחר-כך עברו ללבנים. לבנים לבנים, כמובן. (אז אם כבר נסחפנו אז קיבלנו:
רשת מחסנים לבנים מלבנים לבנים ללבנים לבנים לבנים לבנים).
<סליחה. עודד המתחכם כרגיל לא יכול להתאפק>
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
_האם אנו שאננים בציון בגלל הטטרה המתחבא?
שמים פחות לב - כי הטטרה שם?_
ברור. מנסיון.
שמים פחות לב - כי הטטרה שם?_
ברור. מנסיון.
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של אורית_אוקו_ערוסי*
לי יש ניסיון עם אבא שנוסע לחודש ומשאיר שתחיה עם בוז' אחת בת חודשים ספורים, ואחר כך גם עם השניה שתבוא אחריה.
אין נזק בילתי הפיך. יש טראומה קלה, שבה כל בוז' מגיבה אחרת. אחת התחילה לישון לא טוב בלילה, או פטריה בלשון.
לא זוכרת בדיוק. זה היה מזמן.
אבל שום דבר שחזרתו של אבא לא יכולה לסדר...
ניג'וס? כן. קשה? גם כן.
השאר עליך.
אין נזק בילתי הפיך. יש טראומה קלה, שבה כל בוז' מגיבה אחרת. אחת התחילה לישון לא טוב בלילה, או פטריה בלשון.
לא זוכרת בדיוק. זה היה מזמן.
אבל שום דבר שחזרתו של אבא לא יכולה לסדר...
ניג'וס? כן. קשה? גם כן.
השאר עליך.
נו נכון. גם לי נורא לא טוב להיות רחוק מהבוז'. חודש שלם!
אני עובד על השתחיה (כרגע: צועקת על הגורים "אל תלכו לי פה בין הרגליים ואל תשבו לי פה על השטיח!!" מישהו רוצה גורים, שאלנו?) שתסכים לבוא.
אמרתי לה גם שאם היא תביא לי ציץ אחד אני מוכן לנסוע עם הבוז' לבד. התגובה: "קח את שניהם!".
כרגע ניראה שאם תנאי המגורים נאותים (מים חמים וללא פישפשים וכיוצ"ב) אז היא תבוא...
כאילו יעני כזה, מה רע? מה?
אי קטנטן בדרום דנמרק, תחילת הקיץ, חווה מוריקה וקרוואן קטן לגור בו. מרחבים ירוקים, ים כחול, אנשים שונים וסביבה שונה. וצוויליך ליד אם צריך משהו דחוף, מאחה"צ עד הבוקר וניראה שלא תהיה בעיה לברוח לשעה בצהריים להיות עם הבנות. יש שיחיו שהיו משלמות בשביל זה!
הקיצר אני משכנע את עצמי נהדר ומקווה שהיא תחליט לטובת הוויקינגים!
שיחטו את הסקסונים!!!!!! אארגהההההההההההההההה -
עודד המחפש , לצערי ולצערך, לבנים (לבניה) הן לבנות (בצבען) ולא לבנים......
בעסת עולמים. ??? עד כדי כך? או הו.
אם הן נשארות התכנון הוא תורנות אחותה, חברות, עזרה בתשלום וביקור אצל משפחה.
מקווה שלא נגיע לכך.
אני עובד על השתחיה (כרגע: צועקת על הגורים "אל תלכו לי פה בין הרגליים ואל תשבו לי פה על השטיח!!" מישהו רוצה גורים, שאלנו?) שתסכים לבוא.
אמרתי לה גם שאם היא תביא לי ציץ אחד אני מוכן לנסוע עם הבוז' לבד. התגובה: "קח את שניהם!".
כרגע ניראה שאם תנאי המגורים נאותים (מים חמים וללא פישפשים וכיוצ"ב) אז היא תבוא...
אי קטנטן בדרום דנמרק, תחילת הקיץ, חווה מוריקה וקרוואן קטן לגור בו. מרחבים ירוקים, ים כחול, אנשים שונים וסביבה שונה. וצוויליך ליד אם צריך משהו דחוף, מאחה"צ עד הבוקר וניראה שלא תהיה בעיה לברוח לשעה בצהריים להיות עם הבנות. יש שיחיו שהיו משלמות בשביל זה!
הקיצר אני משכנע את עצמי נהדר ומקווה שהיא תחליט לטובת הוויקינגים!
שיחטו את הסקסונים!!!!!! אארגהההההההההההההההה -
עודד המחפש , לצערי ולצערך, לבנים (לבניה) הן לבנות (בצבען) ולא לבנים......
בעסת עולמים. ??? עד כדי כך? או הו.
אם הן נשארות התכנון הוא תורנות אחותה, חברות, עזרה בתשלום וביקור אצל משפחה.
מקווה שלא נגיע לכך.
-
בלי כאילו ובלי יעני. שתבוא אתך.
כלומר - אני הייתי באה גם בלי מים חמים וגם עם פשפשים (ממילא בטח יש פרעושים בבית, מהגורים
).
בלי כאילו ובלי יעני. שתבוא אתך.
כלומר - אני הייתי באה גם בלי מים חמים וגם עם פשפשים (ממילא בטח יש פרעושים בבית, מהגורים

-
שם אלמד בניית תנורים מלבנים. שלושה שבועות התלמדות "על רטוב" בהנחת לבנים, בניית קשתות וקמרונות צולבים (לאוהבי "צופן דה וינצ'י" ), תערובות מלט ודבקים וכד'. ובשבוע האחרון נלמד על בניית התנורים
לא הבנתי. זה קשור לעבודה שלך/תחביב? או שזה היה בצחוק על חשבון הלבנים לבנים ושות'?
לא הבנתי. זה קשור לעבודה שלך/תחביב? או שזה היה בצחוק על חשבון הלבנים לבנים ושות'?

לא לא לא ! שום בצחוק... פשוטו כמשמעו: קורס ללימוד בניית תנור לבנים בדרום דנמרק.
שייאווו ! אכן לקיתי לעיתים בחושומור מוטל בספק, אבל לא בכזה חוסר מידה...
וזה לא הכל.
היום, אחרי רוב התלבטויות והתייעצויות עם חברים, דיונים משפחתיים וחישובים שונים, קיבלתי אימייל שהודיע שהקורס.. בוטל !
איזו באסה.
שייאווו ! אכן לקיתי לעיתים בחושומור מוטל בספק, אבל לא בכזה חוסר מידה...
וזה לא הכל.
היום, אחרי רוב התלבטויות והתייעצויות עם חברים, דיונים משפחתיים וחישובים שונים, קיבלתי אימייל שהודיע שהקורס.. בוטל !
איזו באסה.
-
התנור נשמע כמו על אמת. תיאור יפה של תנור לבנים, שנחשב לאקולוגי מאוד ומוצלח מאוד (החום לא הולך לאיבוד כמו באחרים).
מי אם לא הסקנדינבים יתמצא בזה...
תגיד לזוגתך, שדנמרק בקיץ - חלום. חבל להפסיד. (וחוץ מזה, מי מתלבט בכלל? חודש בלעדיך או חודש איתך - איך אפשר להסס? וזה גיל מצויין לטוס עם תינוקות. ניידים בכל מובן).
מי אם לא הסקנדינבים יתמצא בזה...
תגיד לזוגתך, שדנמרק בקיץ - חלום. חבל להפסיד. (וחוץ מזה, מי מתלבט בכלל? חודש בלעדיך או חודש איתך - איך אפשר להסס? וזה גיל מצויין לטוס עם תינוקות. ניידים בכל מובן).
-
איזו באסה
פתרו לך ת'התלבטות
< לוונדר כבר שקלה להציע להצטרף במקום שתחיה אבל התאפקה.. >
פתרו לך ת'התלבטות

-
לא לא לא ! שום בצחוק... פשוטו כמשמעו: קורס ללימוד בניית תנור לבנים בדרום דנמרק.

-

גם אבא נטול חיתולים
גם אוסף שיניים של יצורים מפחידיםםםם
וגם בונה מייצר פיתות...
צוויליך בחיי, העלית לי את הרף של הגבר האידיאלי בשנייה וחצי!
דחוף תאזן עם משהו אנושי...
-
_קיבלתי אימייל שהודיע שהקורס.. בוטל !
איזו באסה._
אוי, אכן.
איזו באסה._
אוי, אכן.
שדנמרק בקיץ - חלום. לא ממש עונש, סה"כ, מה...? 
לוונדר סגול יקרה, הצוויליכית מקנאת!!! תודה לך! עוד כמה הערות כאלה והיא תסמן אותי עם הטלת שתן.
ואיך אומרים במחוזותינו, הכל לטובה . כך נוכל להשלים את מה שהלחיץ אותנו - בעיקר בניית ביתנו. ואז אולי להשכיר אותו ולנסוע לדנמרק ומי יודע לאן עוד... התוכנית המקורית הייתה לבלות איתו תקופה כשוליה וכך ללמוד. ואז עלתה יוזמת הקורס (שבוטל).
ואני גם למדתי שהשתחיה שאיתי מפרגנת לי את החלום גם כשזה לא הכי משתלב לה בתוכניות... אשרי!!
ג'ינ ג'ית : לבקשתך:
מחטט באף
שן קידמית מחליפה צבע
צדקן
מזייף במקלחת
מבלה עד מוקדם מול באופן טבעי
וזה עוד לתפוצת נאטו.
<צוויליך מאזן אימג'>

לוונדר סגול יקרה, הצוויליכית מקנאת!!! תודה לך! עוד כמה הערות כאלה והיא תסמן אותי עם הטלת שתן.

ואיך אומרים במחוזותינו, הכל לטובה . כך נוכל להשלים את מה שהלחיץ אותנו - בעיקר בניית ביתנו. ואז אולי להשכיר אותו ולנסוע לדנמרק ומי יודע לאן עוד... התוכנית המקורית הייתה לבלות איתו תקופה כשוליה וכך ללמוד. ואז עלתה יוזמת הקורס (שבוטל).
ואני גם למדתי שהשתחיה שאיתי מפרגנת לי את החלום גם כשזה לא הכי משתלב לה בתוכניות... אשרי!!
ג'ינ ג'ית : לבקשתך:
מחטט באף
שן קידמית מחליפה צבע
צדקן
מזייף במקלחת
מבלה עד מוקדם מול באופן טבעי
וזה עוד לתפוצת נאטו.
<צוויליך מאזן אימג'>
-
_מחטט באף
שן קידמית מחליפה צבע
צדקן
מזייף במקלחת
מבלה עד מוקדם מול באופן טבעי_
לא משכנע.
טוב, צינזרת.
אני בטוחה שהצוויליכית יכולה להצליח יותר (-; LOL
שן קידמית מחליפה צבע
צדקן
מזייף במקלחת
מבלה עד מוקדם מול באופן טבעי_
לא משכנע.
טוב, צינזרת.
אני בטוחה שהצוויליכית יכולה להצליח יותר (-; LOL
בשמת א , מכירה את ה שאלה בראיונות עבודה בנאליים?
ספר לי על שלוש תכונות שליליות אצלך....
וגם הבלגניסט אנדר-אצ'יוור הסטלן הגדול בדורו ימצא עצמו ממלמל בחוסר אונים "אהה...אני קצת פרפקציוניסט ..."
ו, כן, ללא ספק, ללא ספק קל שבקלים, הצוויליכית יכולה להצליח יותר ...
נאמר, שמא אף לפתוח דף חדש באתר בנושא זה....
ספר לי על שלוש תכונות שליליות אצלך....
וגם הבלגניסט אנדר-אצ'יוור הסטלן הגדול בדורו ימצא עצמו ממלמל בחוסר אונים "אהה...אני קצת פרפקציוניסט ..."

ו, כן, ללא ספק, ללא ספק קל שבקלים, הצוויליכית יכולה להצליח יותר ...
נאמר, שמא אף לפתוח דף חדש באתר בנושא זה....

-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2003, 17:14
- דף אישי: הדף האישי של מייק_בר_רב_אשי*
מתוך מודעה בעתון "הארץ" של היום:
המרכז הרפואי ע"ש פלסנשטיין
מברך אותך
פרופ' רנה זייצוב
ראש המעבדה לאונקולוגיה פדיאטרית...
על קבלת פרס ישראל לחקר הרפואה
את מקור גאווה לכולנו
מברך אותך
פרופ' רנה זייצוב
את מקור גאווה לכולנו
-
מכירה את ה שאלה בראיונות עבודה בנאליים?
למקרא שאלתך נזכרתי פתאום, שעבדתי במקומות עבודה רבים מאוד, ומעולם לא עברתי ראיון עבודה, בנאלי או לא (-:
(אבל קראתי הרבה כתבות "איך להצליח בראיון עבודה" D-: )
למקרא שאלתך נזכרתי פתאום, שעבדתי במקומות עבודה רבים מאוד, ומעולם לא עברתי ראיון עבודה, בנאלי או לא (-:
(אבל קראתי הרבה כתבות "איך להצליח בראיון עבודה" D-: )
_מתוך מודעה בעתון "הארץ" של היום:
מברך אותך
פרופ' רנה זייצוב
את מקור גאווה לכולנו_
אה... מייק?
תודה לך, לוונדר סגול , על הגרב. אכן כמו עם האגרע של הטלוויזיע, "מה עם החצי השני???"
אולי כדאי לקנות גרביים בשלשות.
והאמת שיש יתרון בצבע האפור של גרבי עבודה: בגילי הצעיר (מהילדים של החורף ההוא) כבר צברתי אוסף של גרביים אפורים שהוערך ע"י שמאי של סות'בי'S כממש מופלא (אך חסר ערך כספי, כנראה שבכל זאת נלך על משכנתא. מישהו מוכן, אגב, לחתום לנו ערבות?). קומונת הגרביים האפורים שלי מנהלת חיים ענפים ומורכבים ומתבססת על פתיחות נאורה ביחסי הזוגיות בסגנון גדוד העבודה בכביש טבריה-צמח. ומה שיפה בכל הענין הוא שכל עוד הגרביים שנפלו לך ביחד קרובים להגדרה די רחבה של אפור, אף אחד לא יבחין בשוני בין רגל ימין (באפור אספלט-כביש-מקיף-של-מושב-ותיק) לרגל שמאל (אפור שמיכה-צה"לית-סקביאס), בעיקר אם תדבר מהר ועם תנועות ידיים רחבות.
ופתאום, לוונדר, בא רעיון.
לקנות פקוטה של גרבי ספורט לבנים עם כמה שפחות סמלים ומותגיות, ולצבוע חמישה זוגות ככה וחמישה זוגות ככה! בסיר ישן, על הגז, כמו בסדנת בטיק (?) בכיתה ז' עם המורה למלאכה. (בוא נתערב שהרוב יקראו 'מורה' עם קמץ?)
אולי אפילו ממש גרבי בטיק!
מממ. עדיף שלא. יעלו אותי בכח על סירה בכיוון כרתים או משהו.
עבדתי במקומות עבודה רבים מאוד, ומעולם לא עברתי ראיון עבודה
יפה בשמת, עכשיו אני מנחש שיש לך עיניים כחולות גדולות וריסים מ ה - ז ה ארוכים.
וגם! עולה השאלה למה הטרחת עצמך לקרוא
הרבה כתבות "איך להצליח בראיון עבודה" !!!
אנא -
מברך אותך
פרופ' רנה זייצוב
את מקור גאווה לכולנו_
אה... מייק?

תודה לך, לוונדר סגול , על הגרב. אכן כמו עם האגרע של הטלוויזיע, "מה עם החצי השני???"
אולי כדאי לקנות גרביים בשלשות.
והאמת שיש יתרון בצבע האפור של גרבי עבודה: בגילי הצעיר (מהילדים של החורף ההוא) כבר צברתי אוסף של גרביים אפורים שהוערך ע"י שמאי של סות'בי'S כממש מופלא (אך חסר ערך כספי, כנראה שבכל זאת נלך על משכנתא. מישהו מוכן, אגב, לחתום לנו ערבות?). קומונת הגרביים האפורים שלי מנהלת חיים ענפים ומורכבים ומתבססת על פתיחות נאורה ביחסי הזוגיות בסגנון גדוד העבודה בכביש טבריה-צמח. ומה שיפה בכל הענין הוא שכל עוד הגרביים שנפלו לך ביחד קרובים להגדרה די רחבה של אפור, אף אחד לא יבחין בשוני בין רגל ימין (באפור אספלט-כביש-מקיף-של-מושב-ותיק) לרגל שמאל (אפור שמיכה-צה"לית-סקביאס), בעיקר אם תדבר מהר ועם תנועות ידיים רחבות.
ופתאום, לוונדר, בא רעיון.
לקנות פקוטה של גרבי ספורט לבנים עם כמה שפחות סמלים ומותגיות, ולצבוע חמישה זוגות ככה וחמישה זוגות ככה! בסיר ישן, על הגז, כמו בסדנת בטיק (?) בכיתה ז' עם המורה למלאכה. (בוא נתערב שהרוב יקראו 'מורה' עם קמץ?)
אולי אפילו ממש גרבי בטיק!
מממ. עדיף שלא. יעלו אותי בכח על סירה בכיוון כרתים או משהו.
עבדתי במקומות עבודה רבים מאוד, ומעולם לא עברתי ראיון עבודה
יפה בשמת, עכשיו אני מנחש שיש לך עיניים כחולות גדולות וריסים מ ה - ז ה ארוכים.
הרבה כתבות "איך להצליח בראיון עבודה" !!!
אנא -
ושוב אשאל בדחילו: איך מנקדים ???
יעני לא אם שמים אוגד בחוגד אחרי חיריק בראש פיריק
אלא איך מוסיפים את סימני הניקוד למילים המוקלדות.
אה??????
שיהיה יום עצבנות שמח לכולם, עוברים משלמה ארצי ואלתרמנים ללהקות הצבאיות בקאוורים מזרחיים - שיהיה בכיף. לא לשרוף את הצלעות טופו, את שם!!!
נ.ב. למנוסים ב'אום מדיטיישן' של וירש -
קלטתם שהוא לקח את המעבר הפתאומי מבכי אינטנסיבי לצחוק מאסיבי מההרגלים הסכיזואידיים של אומתנו הצעירה? אני בעד לדרוש תמלוגים.
יעני לא אם שמים אוגד בחוגד אחרי חיריק בראש פיריק
אלא איך מוסיפים את סימני הניקוד למילים המוקלדות.
אה??????
שיהיה יום עצבנות שמח לכולם, עוברים משלמה ארצי ואלתרמנים ללהקות הצבאיות בקאוורים מזרחיים - שיהיה בכיף. לא לשרוף את הצלעות טופו, את שם!!!
נ.ב. למנוסים ב'אום מדיטיישן' של וירש -
קלטתם שהוא לקח את המעבר הפתאומי מבכי אינטנסיבי לצחוק מאסיבי מההרגלים הסכיזואידיים של אומתנו הצעירה? אני בעד לדרוש תמלוגים.
טוֹב, אָז כּךְ:
להלן הוראות לניקוד ב"באופן". כדי לנקד בוורד ההוראות הן יותר פשוטות, ולכן אולי בכלל כדאי לכתוב בקובץ וורד, ואחר-כך להעתיק אותו בשלמוּת לתוך באופן. בכל אופן, לבאופן זה כך:
גמור קודם להקליד את כל הטקסט ללא ניקוד, בכתיב חסר.
חזור לראשית הטקסט. עמוֹד אחרי האות שרצונך לנקד. הקש caps lock וְהִשָּׁאֵר עליו עד סוף התהליך. עתה לחץ על shift ובאותה עת הקש על סימן הניקוד המתאים. סימני הניקוד נמצאים ברובם בשורה העליונה, לפי הסדר הבא (משמאל לימין, ההפך ממה שיופיע מיד להלן): ְ ֱ ֲ ֳ ִ ֵ ֶ ַ ָ ׂ ׁ ֹ ּ -- החל במקש נקודה-ופסיק משמאל, עבור במקש ספרה 1 ועד 0, והלאה ימינה. סימן ֻ (קובוץ) נמצא לפעמים במקש "לוכסן הפוך" שמתחת לאנטר, במקלדות אחרות במקום אחר, חפש איך זה אצלך.
עבור מאות לאות בעזרת חץ שמאלה. בסיום אל תשכח לבטל את ה-caps lock. שים לב לסימני הנקודה באמצע ולמעלה: הסימן שבמקש 9 הוא עבוּר ש שמאלית, 0 -- ש ימנית, מקף -- חולם, סימן שוויון -- דגש ו/או שורוק.
זוהי רוב התורה כולה, ואידך זילזול.
אצלי במחשב מישהו הדביק מדבקות זעירות עם הסימן המתאים על כל המקשים הללו, במדרון המקש הפונה אליך.
כן, נותר עוד משהו קטן-קטן, זעיר ממש: לְמַד לנקד נכון.
בְּהַצְלָחָה!
להלן הוראות לניקוד ב"באופן". כדי לנקד בוורד ההוראות הן יותר פשוטות, ולכן אולי בכלל כדאי לכתוב בקובץ וורד, ואחר-כך להעתיק אותו בשלמוּת לתוך באופן. בכל אופן, לבאופן זה כך:
גמור קודם להקליד את כל הטקסט ללא ניקוד, בכתיב חסר.
חזור לראשית הטקסט. עמוֹד אחרי האות שרצונך לנקד. הקש caps lock וְהִשָּׁאֵר עליו עד סוף התהליך. עתה לחץ על shift ובאותה עת הקש על סימן הניקוד המתאים. סימני הניקוד נמצאים ברובם בשורה העליונה, לפי הסדר הבא (משמאל לימין, ההפך ממה שיופיע מיד להלן): ְ ֱ ֲ ֳ ִ ֵ ֶ ַ ָ ׂ ׁ ֹ ּ -- החל במקש נקודה-ופסיק משמאל, עבור במקש ספרה 1 ועד 0, והלאה ימינה. סימן ֻ (קובוץ) נמצא לפעמים במקש "לוכסן הפוך" שמתחת לאנטר, במקלדות אחרות במקום אחר, חפש איך זה אצלך.
עבור מאות לאות בעזרת חץ שמאלה. בסיום אל תשכח לבטל את ה-caps lock. שים לב לסימני הנקודה באמצע ולמעלה: הסימן שבמקש 9 הוא עבוּר ש שמאלית, 0 -- ש ימנית, מקף -- חולם, סימן שוויון -- דגש ו/או שורוק.
זוהי רוב התורה כולה, ואידך זילזול.
אצלי במחשב מישהו הדביק מדבקות זעירות עם הסימן המתאים על כל המקשים הללו, במדרון המקש הפונה אליך.
כן, נותר עוד משהו קטן-קטן, זעיר ממש: לְמַד לנקד נכון.
בְּהַצְלָחָה!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
-
אה... מייק?
חוזרת על השאלה שהתעולמה.
חוזרת על השאלה שהתעולמה.
תודה מייק, אכן
נותר עוד משהו קטן-קטן, זעיר ממש: לְמַד לנקד נכון. ...
ותודה לגילה גם!! מייק?
<צוויליך אכול סקרנת כרונית>
נותר עוד משהו קטן-קטן, זעיר ממש: לְמַד לנקד נכון. ...
ותודה לגילה גם!! מייק?
<צוויליך אכול סקרנת כרונית>
-
- הצטרפות: 05 אפריל 2005, 12:16
- דף אישי: הדף האישי של הערסית_מהשכונה*
ח..ח..ח.......אוח-תק!
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
עוד כמה הערות כאלה והיא תסמן אותי עם הטלת שתן.
חשבתי שזה התפקיד של הבוז'...
חשבתי שזה התפקיד של הבוז'...
והיא ממלאת אותו. אולי אמא מקנאת.
אולי זה ענין לדף בעיות בחלוקת תפקידים בבית?
אולי זה ענין לדף בעיות בחלוקת תפקידים בבית?
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
סססססססססססס'ראבאק.
מה פספסנו?
מה פספסנו?
זה לא מה שאתם פספסתם, זה משהו שאני פספסתי...
סתם, התבררה לי ערסיותה של הערסית מהשכונה
אחלה ערסית, אגב.
סתם, התבררה לי ערסיותה של הערסית מהשכונה

אחלה ערסית, אגב.
-
זו כבר התעללות לשמה, וסקרן שכמוך בטח גם מודע לזה!
איך גילית מי זו הוד ערסיסיותה?!
והאם זה קשור לכתב החידה של מייק?
ומה קורה פה לכל הרוחות?!
איך גילית מי זו הוד ערסיסיותה?!
והאם זה קשור לכתב החידה של מייק?
ומה קורה פה לכל הרוחות?!
-
_יפה בשמת, עכשיו אני מנחש שיש לך עיניים כחולות גדולות וריסים מ ה - ז ה ארוכים.
הרבה כתבות "איך להצליח בראיון עבודה" !!!_
אוי, צוויליך, מה-זה התקלת אותי. לקח לי קצת זמן להבין מה הקשר לעיניים ולריסים.
אז כדי להשביע את סקרנותך: לא כחולות, ואת הריסים רוב האנשים אינם רואים (או ככה לפחות אני חושבת).
סתם יצא, שאף פעם לא חיפשתי עבודה, אלא מההתחלה תמיד פנו אלי וביקשו/הזמינו אותי. ידעו מי אני מראש, ולכן ביקשו אותי. אז לא הייתי צריכה לעבור ראיון עבודה.
למה הטרחתי את עצמי לקרוא?
באמת שאלה טובה. שוב אתה מכריח אותי לחשוב. רגע. אולי פשוט קראתי את אותם מגזינים מההתחלה ועד הסוף?
לא, בעצם, כן היו כתבות שדילגתי עליהן.
אז אולי פשוט עניין אותי לדעת איך "ראיון עבודה" נראה - סתם כדי להרחיב את השכלתי?
ואולי זה מפני שאני מאוד אוהבת מאמרים וספרים שמסבירים "איך לעשות..." משהו ו"איך להצליח ב..." .
לא מזמן בחדר המתנה מצאתי את עצמי מעלעלת במאמר שכותרתו משהו כמו "איך לזהות גברים מניאקים כבר בדייט הראשון". טוב, האלטרנטיבה היתה לבהות בדגי זהב, ומישהי אחרת חטפה לי מתחת לאף את "חיים אחרים"...
אבל בכל זאת, למה לבזבז את זמני על מאמרים שאין להם שום קשר לחיי? (מכל הסיבות האפשריות)
הבנתי! ותודה לצוויליך!
אני בעצם קוראת דברים כאלה כדי לבחון את עצמי אם ידעתי את התשובות מראש, וכדי להעביר ביקורת על הפשלות של הכתב/ת (-;
הרבה כתבות "איך להצליח בראיון עבודה" !!!_
אוי, צוויליך, מה-זה התקלת אותי. לקח לי קצת זמן להבין מה הקשר לעיניים ולריסים.
אז כדי להשביע את סקרנותך: לא כחולות, ואת הריסים רוב האנשים אינם רואים (או ככה לפחות אני חושבת).
סתם יצא, שאף פעם לא חיפשתי עבודה, אלא מההתחלה תמיד פנו אלי וביקשו/הזמינו אותי. ידעו מי אני מראש, ולכן ביקשו אותי. אז לא הייתי צריכה לעבור ראיון עבודה.
למה הטרחתי את עצמי לקרוא?
באמת שאלה טובה. שוב אתה מכריח אותי לחשוב. רגע. אולי פשוט קראתי את אותם מגזינים מההתחלה ועד הסוף?
לא, בעצם, כן היו כתבות שדילגתי עליהן.
אז אולי פשוט עניין אותי לדעת איך "ראיון עבודה" נראה - סתם כדי להרחיב את השכלתי?
ואולי זה מפני שאני מאוד אוהבת מאמרים וספרים שמסבירים "איך לעשות..." משהו ו"איך להצליח ב..." .
לא מזמן בחדר המתנה מצאתי את עצמי מעלעלת במאמר שכותרתו משהו כמו "איך לזהות גברים מניאקים כבר בדייט הראשון". טוב, האלטרנטיבה היתה לבהות בדגי זהב, ומישהי אחרת חטפה לי מתחת לאף את "חיים אחרים"...
אבל בכל זאת, למה לבזבז את זמני על מאמרים שאין להם שום קשר לחיי? (מכל הסיבות האפשריות)
הבנתי! ותודה לצוויליך!
אני בעצם קוראת דברים כאלה כדי לבחון את עצמי אם ידעתי את התשובות מראש, וכדי להעביר ביקורת על הפשלות של הכתב/ת (-;

ו, לוונדר סגול , הבהרות-מה בהמשך... כרגע עלי לחפש מתכון לעוף לסופ"ש.
(אוי ואבוי לי אם יתפשו אותי גולש בבאופן "סתם")
-
-
צוויליך, תמחק אח"כ את שיחתנו המשעשעת מהדף שלך, טוב?
לוונדר סגול יקרה, לגוון אנו תמיד משתדלים!! וטופו וסויה הם לא אורחים אצלנו אלא בני בית. אתמול אכלנו ספגטי א-לה בולונז עם פתיתי סויה במקום בשר. לא יצא סתם טעים, אלא שהצוויליכית שבררנית היא כן וכן, טענה שקשה לדעת שזה לא בשר!!
מה גם שהסויה לא עושה תגובות שרשרת אכזריות כמו הבשר בבולונז - ודי לחכ...
בכ"ז , הערב "עוף, ציפור כנף קטנה" (חיים נחנח ביאליסטוק) הקרניוואורים תוחבים בחיוך מטורף את שקית פתיתי הסויה עמוק למגירה.
בשמת א , אנ'לא בטוח את מה בדיוק את רוצה למחוק, אז בבקשה תמחקי את !
למרות שממש מסקרן אותי איך מזהים גבר מניאק על הדייט הראשון.
"אחרי שהוא הזמין לי צ'יקן מסאלה -ואני צמחונית- בלי לשאול, הוא אכל עם רגלים על השולחן, דיבר בסלולרי עם שתי "ידידות" ברצף, צבט למלצרית ושאל אותי אם אני רוצה לשלם."
חופשי, בשמת.
מה גם שהסויה לא עושה תגובות שרשרת אכזריות כמו הבשר בבולונז - ודי לחכ...
בכ"ז , הערב "עוף, ציפור כנף קטנה" (חיים נחנח ביאליסטוק) הקרניוואורים תוחבים בחיוך מטורף את שקית פתיתי הסויה עמוק למגירה.
בשמת א , אנ'לא בטוח את מה בדיוק את רוצה למחוק, אז בבקשה תמחקי את !
למרות שממש מסקרן אותי איך מזהים גבר מניאק על הדייט הראשון.
"אחרי שהוא הזמין לי צ'יקן מסאלה -ואני צמחונית- בלי לשאול, הוא אכל עם רגלים על השולחן, דיבר בסלולרי עם שתי "ידידות" ברצף, צבט למלצרית ושאל אותי אם אני רוצה לשלם."
חופשי, בשמת.
-
איך מזהים גבר מניאק על הדייט הראשון
בזה אני לא יכולה לעזור לך, אבל אני מזהה מניאקים הרבה יותר מרחוק.
השאלה היותר מעניינת, צוויליך, היא "מהו גבר מניאק"?
לדעתי נגעת בכמה נקודות מרכזיות: א. שתלטן ב. פלרטטן ג. חסר כבוד מינימלי לזולת ד. שוביניסט וסקסיסט ה. נצלן ו. "לא יודע איך להתנהג בחברה" (סוגיה קשה, לא יודעת איך להגדיר את זה. קצת מגוחך לי לכתוב "חסר חינוך". אולי סתם גס רוח).
ובשורה התחתונה: חסר כבוד עצמי וחסר כבוד לזולת, וגם פה אפשר לצמצם למכנה משותף אחד: חסר כבוד.
בזה אני לא יכולה לעזור לך, אבל אני מזהה מניאקים הרבה יותר מרחוק.
השאלה היותר מעניינת, צוויליך, היא "מהו גבר מניאק"?
לדעתי נגעת בכמה נקודות מרכזיות: א. שתלטן ב. פלרטטן ג. חסר כבוד מינימלי לזולת ד. שוביניסט וסקסיסט ה. נצלן ו. "לא יודע איך להתנהג בחברה" (סוגיה קשה, לא יודעת איך להגדיר את זה. קצת מגוחך לי לכתוב "חסר חינוך". אולי סתם גס רוח).
ובשורה התחתונה: חסר כבוד עצמי וחסר כבוד לזולת, וגם פה אפשר לצמצם למכנה משותף אחד: חסר כבוד.
"עוף, ציפור כנף קטנה" (חיים נחנח ביאליסטוק)
חשבתי שזה של דוד שמעונוביץ (שמעוני). לא כן?
חשבתי שזה של דוד שמעונוביץ (שמעוני). לא כן?
בשמת א , נסי לצעוק על מישהו "יא חתיכת חסר כבוד! " לעומת "יא חתיכת מניאק! ".... דומני שיש בזה פחות סיפוק....
לפחות ככה זה ניראה לצדקן כמו צוויליך.
למה לצמצם מניאקים למכנה משותף אחד ? "לכל אחד מהם שפה משלו, ודרך משלו להגיד שלום", אני מניאק...
קריאה נרגשת ואחרונה -מתוך כבוד לרצונו כבודו- למייק: אנא הסבר!
בינתיים בבית הקטן בשכונה: הבוז' מרגישה טוב יותר, הצוויליכית פיתחה חיבה חסרת מעצורים לדרך יעילה לשימוש בטטרה, צוויליך מתוסכל כי אכן יש פה נסיגה בדרכנו נטולת-החיתולים-בעיקרון. בכ"ז, בחדר השינה סיר עם יציקה מחכה לניקוי ובסלון הצווילכית משמיעה באוזני הבוז' פשששש פששששש. לא הכל אבוד. תחזקנה ידי אחינו המנקות טטרות בכיור.
לפחות ככה זה ניראה לצדקן כמו צוויליך.
למה לצמצם מניאקים למכנה משותף אחד ? "לכל אחד מהם שפה משלו, ודרך משלו להגיד שלום", אני מניאק...
קריאה נרגשת ואחרונה -מתוך כבוד לרצונו כבודו- למייק: אנא הסבר!
בינתיים בבית הקטן בשכונה: הבוז' מרגישה טוב יותר, הצוויליכית פיתחה חיבה חסרת מעצורים לדרך יעילה לשימוש בטטרה, צוויליך מתוסכל כי אכן יש פה נסיגה בדרכנו נטולת-החיתולים-בעיקרון. בכ"ז, בחדר השינה סיר עם יציקה מחכה לניקוי ובסלון הצווילכית משמיעה באוזני הבוז' פשששש פששששש. לא הכל אבוד. תחזקנה ידי אחינו המנקות טטרות בכיור.
-
אכן יש פה נסיגה בדרכנו נטולת-החיתולים-בעיקרון
אל תדאג, עוד חזון למועד (-:
אל תדאג, עוד חזון למועד (-:
-
מה זה טטרה?
האלה מהבד דק, לבנים ומרובעים.
שפעם יותר חיתלו בהם והיום הם לניגוב פליטות ולעשיית לבנה מיוגורט
שפעם יותר חיתלו בהם והיום הם לניגוב פליטות ולעשיית לבנה מיוגורט

-
- הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*
בחדר השינה סיר עם יציקה מחכה לניקוי ואני כל הזמן מקווה בסתר ליבי שלא רק אני שומרת את הניקוי לסוף היום, אחרי שנאגר מספיק חומר.
-
אז טטרה זה בעצם רב-פעמיים?
(וגם יש המסננים איתם גי
)
(וגם יש המסננים איתם גי

אכן...(איתם חיתלו לפני החד פעמיים...)
-
שפעם יותר חיתלו בהם
שפעם חיתלו רק בהם.
שפעם חיתלו רק בהם.
שפעם יותר חיתלו בהם
ויחסית לשימוש בהם להחתלה פחות ניגבו איתם פליטות וגיבנו גבינות.
בינתיים
עוד יום עבר. היום ניסינו תנוחת בוז' עם פניה קדימה במנשא. היתה רוח אז חבשנו את כובע הפליס הלבן עם המיקימאוס ושני השרוכים שיורדים ממנו.
איזה מין רופא מותש זה היה שרשם שחור על גבי דיאגנוז "היפוטוניה קלה בצוואר"? ראסיה היא תביא לו עם ה"היפוטוניה" שלה, ישר בסטטוסקופ!
הא!
חייב לומר שהרגשתי שהבוז' נראית כמו היגוארים האלה במקדימה של המכוניות, רק שהיא גירסה הודית רגועה - לא חיית טרף מזנקת אלא תינוקת מזילת ריר בישיבה מזרחית עם כובע מיקימאוס
.
בבוקר (עוד בתנוחת בטן אל בטן) עשינו סיבוב לבית המרקחת, להחליף משהו. חלק מהדרך הבוז' נשאה בגאון את השקית הקטנה: אבא ניצל ללא בושה את רפלכס הלפיתה והכניס לה את הידיות לכף היד - השאר, מעצמו...
גדול, גדול, בת חודשיים וחצי חוזרת מהשופינג.
כמובן, אנחנו עוד לא נותנים לה להחזיק לבד את בקבוק הבירה שלה. אנחנו הורים אחראים.
בינתיים
אח...דנמרק, דנמרק... עוד נבוא. בינתיים מגיעים קצוות חוט בנוגע לHANDS FOR KNOWLEDGE , סוג כזה של בארטר של לעזור לבנות בית קש/בוץ אקולוגי תמורת החוויה והלמידה.
פנטזיה :
לנחות -נגיד- בצרפת, שבועיים לבנות אקולוגית, אח"כ קצת טיול עם קרוואן ואז לחצות את התעלה לבקר את המשפחה באנגליע.
משם טיסה זולה (מסתבר שיש. לא אצלנו...) לדנמרק וחודשיים ללמוד בניית תנורי לבנים על אי ירוק בים הדני הדרומי.
(פה הפנטזיה יוצאת משליטה) טיול אופניים ביער השחור בגרמניה (אחרי "שלושה בבומל" של ג'רום) ורכבת מזרחה לכיוון ערבות מונגוליה, לבלות חורף ביורטות של השבטים שם!
בינתיים
אמא עוד מתעקשת על הטטרה "לריפוד" האוברול. מסתמן טוויסט בעלילה: האם תכריז על עצמה הצוויליכית כעל אויבת המפלגה? כופרת בעיקר?
האמת שהקיפול אכן יעיל.
ימים יגידו.
ויחסית לשימוש בהם להחתלה פחות ניגבו איתם פליטות וגיבנו גבינות.
בינתיים
עוד יום עבר. היום ניסינו תנוחת בוז' עם פניה קדימה במנשא. היתה רוח אז חבשנו את כובע הפליס הלבן עם המיקימאוס ושני השרוכים שיורדים ממנו.
איזה מין רופא מותש זה היה שרשם שחור על גבי דיאגנוז "היפוטוניה קלה בצוואר"? ראסיה היא תביא לו עם ה"היפוטוניה" שלה, ישר בסטטוסקופ!
הא!
חייב לומר שהרגשתי שהבוז' נראית כמו היגוארים האלה במקדימה של המכוניות, רק שהיא גירסה הודית רגועה - לא חיית טרף מזנקת אלא תינוקת מזילת ריר בישיבה מזרחית עם כובע מיקימאוס

בבוקר (עוד בתנוחת בטן אל בטן) עשינו סיבוב לבית המרקחת, להחליף משהו. חלק מהדרך הבוז' נשאה בגאון את השקית הקטנה: אבא ניצל ללא בושה את רפלכס הלפיתה והכניס לה את הידיות לכף היד - השאר, מעצמו...

כמובן, אנחנו עוד לא נותנים לה להחזיק לבד את בקבוק הבירה שלה. אנחנו הורים אחראים.
בינתיים
אח...דנמרק, דנמרק... עוד נבוא. בינתיים מגיעים קצוות חוט בנוגע לHANDS FOR KNOWLEDGE , סוג כזה של בארטר של לעזור לבנות בית קש/בוץ אקולוגי תמורת החוויה והלמידה.
פנטזיה :
לנחות -נגיד- בצרפת, שבועיים לבנות אקולוגית, אח"כ קצת טיול עם קרוואן ואז לחצות את התעלה לבקר את המשפחה באנגליע.
משם טיסה זולה (מסתבר שיש. לא אצלנו...) לדנמרק וחודשיים ללמוד בניית תנורי לבנים על אי ירוק בים הדני הדרומי.
(פה הפנטזיה יוצאת משליטה) טיול אופניים ביער השחור בגרמניה (אחרי "שלושה בבומל" של ג'רום) ורכבת מזרחה לכיוון ערבות מונגוליה, לבלות חורף ביורטות של השבטים שם!
בינתיים
אמא עוד מתעקשת על הטטרה "לריפוד" האוברול. מסתמן טוויסט בעלילה: האם תכריז על עצמה הצוויליכית כעל אויבת המפלגה? כופרת בעיקר?
האמת שהקיפול אכן יעיל.
ימים יגידו.
-
במקרה בזמן המתנה לאייפק
?
צוויליך אכן לא שיכנעת, שמא זהו החיסרון...?
ומייק, התעלומה אנא!
במקרה בזמן המתנה לאייפק

צוויליך אכן לא שיכנעת, שמא זהו החיסרון...?
ומייק, התעלומה אנא!
-
- הצטרפות: 05 אפריל 2005, 12:16
- דף אישי: הדף האישי של הערסית_מהשכונה*
אחי המאנ מאנ..מנ (יאק)
נביא אבטיח גם נביא...מה אתה צריך מזיכרון ..יתכן שיהיה אפשר לארגן משו'
תכין ..תכין ת'פיצוחים...
נביא אבטיח גם נביא...מה אתה צריך מזיכרון ..יתכן שיהיה אפשר לארגן משו'
תכין ..תכין ת'פיצוחים...
-
במקרה בזמן המתנה לאייפק
D-: כן כן! זיהית, אה?
D-: כן כן! זיהית, אה?
ארוחת ערב הוכנה ו נאכלה בלי שהבוז' התעוררה פעם אחת !!!
זה נקרא הישג גסטרונומי!
זה נקרא הישג גסטרונומי!
הומור בלי חיתולים:
עושים פשששש פשששש לבוז'. מקבלים חיוך וכיווץ האף כאומרת "אבא, יא בדרן, איזו הלצה מעולה."
"תשמעי, אני רציני. פיפי! פששש פששש..."
"הא הא הא! יפה!! הא הא הא. תגיד - יש לך עוד כאלה?"
עושים פשששש פשששש לבוז'. מקבלים חיוך וכיווץ האף כאומרת "אבא, יא בדרן, איזו הלצה מעולה."
"תשמעי, אני רציני. פיפי! פששש פששש..."
"הא הא הא! יפה!! הא הא הא. תגיד - יש לך עוד כאלה?"
-
כן כן! זיהית, אה?
הדגים... העיתונים...
רק חבל שלא ראיתי אותך !
פעם יצאה מישהי עם תינוק מהחדר של איילה, וחשבתי שאולי זו את... מישהי קטנה, רזה, שיער קצר כהה,(זה היה לפני חצי שנה בערך) נדמה לי עם משקפיים נערית, מאוד מאוד מסודרת, השיער, לא יודעת, הכל מסודר, מחזיקה ברוך תינוק ישן עליה עטוף במעיל.
ואז חשבתי שבעצם את לא מטופלת שלה ופה נגמרה האשליה.
אגב, אני כבר הרבה זמן לא שם. חודשיים וחצי הספיקו לי להיפטר מהדבר שגרם לי להגיע לשם - הבחילות , אם כי ברור שאני עוד אחזור לשם...
הדגים... העיתונים...
רק חבל שלא ראיתי אותך !
פעם יצאה מישהי עם תינוק מהחדר של איילה, וחשבתי שאולי זו את... מישהי קטנה, רזה, שיער קצר כהה,(זה היה לפני חצי שנה בערך) נדמה לי עם משקפיים נערית, מאוד מאוד מסודרת, השיער, לא יודעת, הכל מסודר, מחזיקה ברוך תינוק ישן עליה עטוף במעיל.
ואז חשבתי שבעצם את לא מטופלת שלה ופה נגמרה האשליה.
אגב, אני כבר הרבה זמן לא שם. חודשיים וחצי הספיקו לי להיפטר מהדבר שגרם לי להגיע לשם - הבחילות , אם כי ברור שאני עוד אחזור לשם...
-
ראסיה היא תביא לו עם ה"היפוטוניה" שלה, ישר בסטטוסקופ!
הידד! D-:
הידד! D-:
Last Time On Dynasty
צוויליך מתעורר: שתחיה מקפלת בשקט ובהתמדה טטרה אחר טטרה לתוך האוברולים של הבוז'!! ואין מוחה.
(חוץ מצוויליך הזה, בטונים תמהים חנוניים. הגיע הזמן לרקוע בכח על השטיח מסיני ולומר: "אהה.... אולי לא נכניס טטרה היום?"
)
פרק נ"ו
סצינה1
שתחיה בסופר, צוויליך מדבר עם הילדה.
הילדה באוניברסיטה בוהה בג'ירף סגול וקז'ואלי מזילה ריר.
ברקע: מוצרט + רעשי רקע אטמוספריים. (עוד רכיב או שניים והבעט-בי-מוצרט היה גם משדר גלים קצרים)
הילדה מקשיבה בריכוז, מבט לימין-ולמעלה, מתרכזת בהרצאה*....
אך לא! הריכוז היה בהתרחשות אחרת - ואכן היא מעבירה מטען צהוב אל החיתול בקול חצרוץ עליז!!
מחליפים.
ההחלפה כרוכה ב374 נשיקות על הלחיים, העיניים, הגבות, האוזניים, הסנטר, כפות הידיים ואצבעות הרגליים.
לכל דבר יש מחיר.
בסוף הניגובים לוקח צוויליך טטרה מהערימה.
מכניס מתחת לבוז'. אף מילה. פאוזה. מתח בקהל.
שולף הטטרה ומכפתר את הבוז' ככה, טריה וטבעית, מקסימום מה יקרה?
לא מאיימים על צדקן בקקי (?) !!
סצינה2
הדלת נפתחת. שתחיה עם שקיות.
הבוז' עם מוצץ ובלי הכרה, מתחת לג'ירף באוני', נוחרת קלות.
צוויליך לכוד ע"י אצבע בכף ידה של הליפתן הקטן.
(לאחר שיחת חולין "איזה שוקולד הבאת לי" קצרה "למה רק אחד")
"אה, והיא בלי חיתול"
"נו יופי, ואם היא תלכלך את האוניברסיטה?"
"שתלכלך, מה קרה."
אנחה משמעותית.
כתוביות
צוויליך מתעורר: שתחיה מקפלת בשקט ובהתמדה טטרה אחר טטרה לתוך האוברולים של הבוז'!! ואין מוחה.
(חוץ מצוויליך הזה, בטונים תמהים חנוניים. הגיע הזמן לרקוע בכח על השטיח מסיני ולומר: "אהה.... אולי לא נכניס טטרה היום?"

פרק נ"ו
סצינה1
שתחיה בסופר, צוויליך מדבר עם הילדה.
הילדה באוניברסיטה בוהה בג'ירף סגול וקז'ואלי מזילה ריר.
ברקע: מוצרט + רעשי רקע אטמוספריים. (עוד רכיב או שניים והבעט-בי-מוצרט היה גם משדר גלים קצרים)
הילדה מקשיבה בריכוז, מבט לימין-ולמעלה, מתרכזת בהרצאה*....
אך לא! הריכוז היה בהתרחשות אחרת - ואכן היא מעבירה מטען צהוב אל החיתול בקול חצרוץ עליז!!
מחליפים.
ההחלפה כרוכה ב374 נשיקות על הלחיים, העיניים, הגבות, האוזניים, הסנטר, כפות הידיים ואצבעות הרגליים.
לכל דבר יש מחיר.
בסוף הניגובים לוקח צוויליך טטרה מהערימה.
מכניס מתחת לבוז'. אף מילה. פאוזה. מתח בקהל.
שולף הטטרה ומכפתר את הבוז' ככה, טריה וטבעית, מקסימום מה יקרה?
לא מאיימים על צדקן בקקי (?) !!
סצינה2
הדלת נפתחת. שתחיה עם שקיות.
הבוז' עם מוצץ ובלי הכרה, מתחת לג'ירף באוני', נוחרת קלות.
צוויליך לכוד ע"י אצבע בכף ידה של הליפתן הקטן.
(לאחר שיחת חולין "איזה שוקולד הבאת לי" קצרה "למה רק אחד")
"אה, והיא בלי חיתול"
"נו יופי, ואם היא תלכלך את האוניברסיטה?"
"שתלכלך, מה קרה."
אנחה משמעותית.
כתוביות
טוב, קצת מבוייש כרגע בעקבות תגובה מעט מתלהמת בדף אחר.
היום:
טיול בעגלה! שקיבלנו מחבר של אח של.
מה קרה למנשא???
נו שמישהו ישאל. נו, נו.
היום:
טיול בעגלה! שקיבלנו מחבר של אח של.
מה קרה למנשא???
נו שמישהו ישאל. נו, נו.
-
- הצטרפות: 04 מאי 2004, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של יעל_צ*
מה קרה למנשא???
-
- הצטרפות: 04 מאי 2004, 21:31
- דף אישי: הדף האישי של יעל_צ*
הילדה באוניברסיטה מזל שאני מהמיינסטרים ויודעת מה זה.
-
הילדה באוניברסיטה
מתפלאת עליך - הלא מספיק ללבוש חולצה צבעונית-פרחונית או חולצת באטיק (הולך טוב עם הקוקו), לשים את הילדה על הידיים, והנה אוניברסיטה לעניים.
מתפלאת עליך - הלא מספיק ללבוש חולצה צבעונית-פרחונית או חולצת באטיק (הולך טוב עם הקוקו), לשים את הילדה על הידיים, והנה אוניברסיטה לעניים.
שאלה מצוינת!!
המנשא בטוב, תודה.
הגב של צוויליך כואב כמו תבוסה בהפרש נקודה בקליעות עונשין באליפות אירופה.
כרגע, בעקבות טיפול שיאצו בבוקר, "פחות אבל עוד כואב" (C)יהונתן גפן.
זה מה שקורה כיש לך פריצת דיסק ואתה לא שלמה ארצי.
ואתה מזניח דראונית את שיעורי היוגה.
איל דולורה! איל דולורה! (בוא ניראה אם האינטליגנציה המקומית תזהה מאיזה ספר הציטוט!!!
)
אמבטיה לוהטת עושה רק טוב. יצאתי "קיסם ננעץ בקלות".
אז מחמת נכות זמנית זו, נטלנו הבוז ואני את העגלה ושמנו פעמינו.
קוראים לי צוויליך העגלון
ואין אני פה הראשון
שיש לו גם מנשא גם עגלה
איני מבין אפילו קצת
מדוע יש לבחור אחד
אוכל על כן את העוגה כולה
ו...כן, מותר בעגלה בזמן קריב.
עשינו טיול משותף עם ל' ומ' בת השנה.
עכשיו תראו, אני מחזיק מהמנשא (בד ארוך, עוד נושך שפתיים עם האובר-דה-שולדר של הורות טבעית). אני בעד. מתרגל הרבה.
אבל יש משהו באימג' של לדחוף עגלה ולקשקש עם החברה שדוחפת עגלה משלה ולומר "צ'מעי, איז'ה קטע, הגענו לשלב של לטייל ביחד עם העגלות."
שטיפת מח של שנים מסרטים וספרים...
יד על העכבר, כמה סרטים ראיתם עם אמא/אבא מטיילים ברחוב עם מנשא?
האמת שהגיע הזמן! רק שחוששני שהכסף של יצרני העגלות כבד מזה של תופרי המנשאים. (Brittax נגד מינסארי...) גם אם כתוב בתסריט.
סצינה 17:
גניה פוערת פיה בתדהמה וסוטרת לגבר שיושב לידה במטבחון.
גניה: תתבייש לך, דג'נגו!
גבר: לא קוראים לי דג'נגו
גניה: אני - הולכת!
גניה קושרת בכמה תנועות זריזות את המנשא ופוסעת אל הדלת בגאון. היא פותחת אותה בתנופה ומסתובבת אל (?)דג'נגו.
גניה: אני הולכת!
גבר: שכחת את הילד.
גניה: בהיימה הייתה ותישאר, דג'נגו!
גניה ניגשת אל העריסה ומוציאה את אלפרדו הישן ומשחילה אותו מיומנות אל המנשא. יציאה דרמטית.
שינויי עריכה של המפיק שניראה בפועל:
גניה לבושה ב קלווין קליין , הגבר עם משקפיים של גוצ'י (שעפים עם הסטירה. לא הלכתם פעם מכות עם משקפופרים? אכי כיף! פלאסק ראשון ועפים העיגולדים. צוויליך חיפש משקפיו על ארבע פעמים רבות, אבוי.). על השולחן בולט התרנגול הפסיכוטי של קלוג'ס ו-כן- בקבוק קוקה-קולה .
גניה תפתח את העגלה במקופלת שעמדה בפינה עם הסמל של בריטקס מובלט כשהיא לוחצת על כפתור השחרור קיפול. היא תכניס 2 מחיות גרבר לתא פלסטיק וכמה בגדים של אושקוש להחלפה בסל מתחת. שיהיה. יציאה: הרבה פחות דרמטית. זה פשוט מסובך יותר טכנית עם עגלה.
כמה אטבי כביסה וטטרה פתרו את בעיית השמש הנמוכה. ל' נתנה לי טיפים על מעבר מדרגות יעיל וככה חרשנו את השכונה איזה שעתיים עד שהחזרתי אותה אל אמא לטעינה.
היה כיף.
<קוראים לי צוויליך ואני משתמש בעגלה>
נ.ב.
מספיק ללבוש חולצה צבעונית-פרחונית או חולצת באטיק (הולך טוב עם הקוקו), לשים את הילדה על הידיים, והנה אוניברסיטה לעניים.
ג' , איך ידעת על הקוקו? ושאנחנו עניים? הזכרתי את זה כבר???
(מחפש מצלמות במנורת השולחן)
בכ"א השתחיה התעקשה על אוניברסיטה בעיקר בגלל הניסטגמוס (4/5 דף זה) - יעני עזר לעידוד פיקוס העיניים.
לי מספיק בד"כ החשבון ישראכרד: מפקס על האותיות הקטנות ואז עיגולים שחורים מול העיניים ושוב מפקס. תרגיל חודשי כזה.
מה שכן, באוניברסיטה יש את מוצרט.
את, כמה שלא תשתדלי, לא תמצאי חולצת באטיק שמנגנת איזה שוונץ של מוצרט בלופ במשך רבע שעה עד שהתינוק נירדם או שהוריו מפונים לאיבחון כפוי.
נ.ב.נ.
שלא לדבר על הג'ירפה הסגולה ולמה לאריה בתיבת נח ההיא אין צאצא דופליקטיבי של עצמו כמו לשאר החיות שם? אה? אה??
המנשא בטוב, תודה.
הגב של צוויליך כואב כמו תבוסה בהפרש נקודה בקליעות עונשין באליפות אירופה.
כרגע, בעקבות טיפול שיאצו בבוקר, "פחות אבל עוד כואב" (C)יהונתן גפן.
זה מה שקורה כיש לך פריצת דיסק ואתה לא שלמה ארצי.
ואתה מזניח דראונית את שיעורי היוגה.
איל דולורה! איל דולורה! (בוא ניראה אם האינטליגנציה המקומית תזהה מאיזה ספר הציטוט!!!

אמבטיה לוהטת עושה רק טוב. יצאתי "קיסם ננעץ בקלות".
אז מחמת נכות זמנית זו, נטלנו הבוז ואני את העגלה ושמנו פעמינו.
קוראים לי צוויליך העגלון
ואין אני פה הראשון
שיש לו גם מנשא גם עגלה
איני מבין אפילו קצת
מדוע יש לבחור אחד
אוכל על כן את העוגה כולה
ו...כן, מותר בעגלה בזמן קריב.
עשינו טיול משותף עם ל' ומ' בת השנה.
עכשיו תראו, אני מחזיק מהמנשא (בד ארוך, עוד נושך שפתיים עם האובר-דה-שולדר של הורות טבעית). אני בעד. מתרגל הרבה.
אבל יש משהו באימג' של לדחוף עגלה ולקשקש עם החברה שדוחפת עגלה משלה ולומר "צ'מעי, איז'ה קטע, הגענו לשלב של לטייל ביחד עם העגלות."
שטיפת מח של שנים מסרטים וספרים...
יד על העכבר, כמה סרטים ראיתם עם אמא/אבא מטיילים ברחוב עם מנשא?

האמת שהגיע הזמן! רק שחוששני שהכסף של יצרני העגלות כבד מזה של תופרי המנשאים. (Brittax נגד מינסארי...) גם אם כתוב בתסריט.
סצינה 17:
גניה פוערת פיה בתדהמה וסוטרת לגבר שיושב לידה במטבחון.
גניה: תתבייש לך, דג'נגו!
גבר: לא קוראים לי דג'נגו
גניה: אני - הולכת!
גניה קושרת בכמה תנועות זריזות את המנשא ופוסעת אל הדלת בגאון. היא פותחת אותה בתנופה ומסתובבת אל (?)דג'נגו.
גניה: אני הולכת!
גבר: שכחת את הילד.
גניה: בהיימה הייתה ותישאר, דג'נגו!
גניה ניגשת אל העריסה ומוציאה את אלפרדו הישן ומשחילה אותו מיומנות אל המנשא. יציאה דרמטית.
שינויי עריכה של המפיק שניראה בפועל:
גניה לבושה ב קלווין קליין , הגבר עם משקפיים של גוצ'י (שעפים עם הסטירה. לא הלכתם פעם מכות עם משקפופרים? אכי כיף! פלאסק ראשון ועפים העיגולדים. צוויליך חיפש משקפיו על ארבע פעמים רבות, אבוי.). על השולחן בולט התרנגול הפסיכוטי של קלוג'ס ו-כן- בקבוק קוקה-קולה .
גניה תפתח את העגלה במקופלת שעמדה בפינה עם הסמל של בריטקס מובלט כשהיא לוחצת על כפתור השחרור קיפול. היא תכניס 2 מחיות גרבר לתא פלסטיק וכמה בגדים של אושקוש להחלפה בסל מתחת. שיהיה. יציאה: הרבה פחות דרמטית. זה פשוט מסובך יותר טכנית עם עגלה.
כמה אטבי כביסה וטטרה פתרו את בעיית השמש הנמוכה. ל' נתנה לי טיפים על מעבר מדרגות יעיל וככה חרשנו את השכונה איזה שעתיים עד שהחזרתי אותה אל אמא לטעינה.
היה כיף.
<קוראים לי צוויליך ואני משתמש בעגלה>
נ.ב.
מספיק ללבוש חולצה צבעונית-פרחונית או חולצת באטיק (הולך טוב עם הקוקו), לשים את הילדה על הידיים, והנה אוניברסיטה לעניים.
(מחפש מצלמות במנורת השולחן)
בכ"א השתחיה התעקשה על אוניברסיטה בעיקר בגלל הניסטגמוס (4/5 דף זה) - יעני עזר לעידוד פיקוס העיניים.
לי מספיק בד"כ החשבון ישראכרד: מפקס על האותיות הקטנות ואז עיגולים שחורים מול העיניים ושוב מפקס. תרגיל חודשי כזה.
מה שכן, באוניברסיטה יש את מוצרט.
את, כמה שלא תשתדלי, לא תמצאי חולצת באטיק שמנגנת איזה שוונץ של מוצרט בלופ במשך רבע שעה עד שהתינוק נירדם או שהוריו מפונים לאיבחון כפוי.
נ.ב.נ.
שלא לדבר על הג'ירפה הסגולה ולמה לאריה בתיבת נח ההיא אין צאצא דופליקטיבי של עצמו כמו לשאר החיות שם? אה? אה??
-
_מה שכן, באוניברסיטה יש את מוצרט.
את, כמה שלא תשתדלי, לא תמצאי חולצת באטיק שמנגנת איזה שוונץ של מוצרט בלופ במשך רבע שעה עד שהתינוק נירדם או שהוריו מפונים לאיבחון כפוי._
הדרך הקצרה והבטוחה להשניא על התינוק את מוצרט בפרט ומוסיקה בכלל...
את, כמה שלא תשתדלי, לא תמצאי חולצת באטיק שמנגנת איזה שוונץ של מוצרט בלופ במשך רבע שעה עד שהתינוק נירדם או שהוריו מפונים לאיבחון כפוי._
הדרך הקצרה והבטוחה להשניא על התינוק את מוצרט בפרט ומוסיקה בכלל...
-
- הצטרפות: 08 פברואר 2004, 17:47
שמנגנת איזה שוונץ של מוצרט בלופ במשך רבע שעה עד שהתינוק נירדם
בטח נרדם, זאת הדרך היחידה שהוא מכיר לברוח מהרעש הנוראי. סוג של כיבוי עצמי.
-
הממ, אני חושבת שקשב לכמה המוזיקה עושה רע הוא הכי חשוב. זה שלהורים או למישהו אחר משהו עושה רע לא אומר שגם לינוקא. בדיוק בדף אחר מישהי דיברה על ריח רע שיוצא מאמא ושהתינוק מסכן... בשמת ענתה ובצדק שזה בולשיט.
ריחות, רעשים, טעמים, הם עניין אינדיבידואלי ובהרבה מקרים אישיו תרבותי.
לי אישית רעש עושה רע, בייחוד מונוטוני, בייחוד גבוה, בדרך כלל קלאסי גם ממש לא עושה לי את זה ליותר מחמש דקות (אלא אם זה נטו פסנתר או נטו כינור או נטו... טוב, הנקודה הובנה). עדיין זה לא אומר שהבוז' סובלת.
אם משהו לוחץ, בטוח רואים עליה, אם משהו מעיק, בטוח ניתן לשים לב. ואולי המוזיקה שנתפסת כ"רעש נוראי" על ידי אחת נתפסת על ידי הבוז' כקרנבל מדליק!
אגב צוויליך קראתי מזמןןן הודעה שלך בדף אחר (שחיפושו עכישו יעלה לי בעוד איחור לא אופנתי לשיעור) על ספר שאתה ממליץ לגברים משהו שאיזו ג'ופלינית ('שוגעת עליה זותי) המליצה לך עליו בנעוריך.
לא הבנתי מהמלצתך אם הוא מועיל בקריאתו גם לנשים. כל כך התלהבת ממנו שאני בטוה שאתה יודע על מה אני מדברת, אחד ענתיקה כזה (הספר!) .
הממ, אני חושבת שקשב לכמה המוזיקה עושה רע הוא הכי חשוב. זה שלהורים או למישהו אחר משהו עושה רע לא אומר שגם לינוקא. בדיוק בדף אחר מישהי דיברה על ריח רע שיוצא מאמא ושהתינוק מסכן... בשמת ענתה ובצדק שזה בולשיט.
ריחות, רעשים, טעמים, הם עניין אינדיבידואלי ובהרבה מקרים אישיו תרבותי.
לי אישית רעש עושה רע, בייחוד מונוטוני, בייחוד גבוה, בדרך כלל קלאסי גם ממש לא עושה לי את זה ליותר מחמש דקות (אלא אם זה נטו פסנתר או נטו כינור או נטו... טוב, הנקודה הובנה). עדיין זה לא אומר שהבוז' סובלת.
אם משהו לוחץ, בטוח רואים עליה, אם משהו מעיק, בטוח ניתן לשים לב. ואולי המוזיקה שנתפסת כ"רעש נוראי" על ידי אחת נתפסת על ידי הבוז' כקרנבל מדליק!
אגב צוויליך קראתי מזמןןן הודעה שלך בדף אחר (שחיפושו עכישו יעלה לי בעוד איחור לא אופנתי לשיעור) על ספר שאתה ממליץ לגברים משהו שאיזו ג'ופלינית ('שוגעת עליה זותי) המליצה לך עליו בנעוריך.
לא הבנתי מהמלצתך אם הוא מועיל בקריאתו גם לנשים. כל כך התלהבת ממנו שאני בטוה שאתה יודע על מה אני מדברת, אחד ענתיקה כזה (הספר!) .
ככה זה, כמו שאמרה הווטרינרית היקרה שלנו לשתחיה, בהתייחס לאתגר מציאת הבית לחתלתולים: סוף מעשה במחשבה תחילה!
ולא, זה לא דיון נוסף על יעילותה הפוריה של שיטת המשגל הנסוג ( לגמור בחוץ או שמא שיטת ההתנתקות??
).
עכשיו, בדיוק כשחזרנו מקופ"ח אחרי בדיקת הדם של הבוז', מצאתי את הנקה בזמן בדיקת דם .
(במבטא פולני) נו, אני שואלת אותך!
ובדיוק לפני שנכנסנו שתחיה הניקה אותה!
(במבטא טריפולטאי - יאללה ערסית) ווַיי ווַיי ווַיי !!!
שהיא בכתה! המותק הזאת.
טוב, איי לט מיי גרד דאון ליד הרופא הזה כי הוא אכן איש מקסים באמת ורופא רגוע וחושב. לא מסתובב עם טי שרט של 'פארמאגיס' או 'כצט'...
אז לפעם הבאה צריך לזכור, כל דבר לא נעים - על אמא!
[ תיקון והבהרה: הכוונה פה לעיל היא שאם הבוז' עומדת לחוות משהו לא נעים, כמו דקירה, צריך למקם אותה על אמא , רצוי לחבר לטעינה.]
אגב: האחות אמרה שדגימת השתן היתה קצת מרוכזת ולתת לה מים. מים ככה?
אגב מים - ציטוט:
"מחקר שנערך בבית החולים "מאיר" הוכיח כי:
" שתיה מרובה של מי עדן הינה האמצעי היעיל ביותר לשמירה על לחות וגמישות העור ולמניעת קמטים."
ואיך לא
"שתיית למעלה מחמש כוסות מי עדן ביום מפחיתה ב 41% - 54% את הסיכונים ללקות בהתקף לב."
(מתוך ברושורים של מי עדן)
אפשר גם לבדוק באתר של מי עדן (ב"התינוק ומי עדן") בשביל עוד מיינד טיזרס כאלה...
אז מה היה לנו? הטעיית הציבור? מחקר בהזמנת? מיתוג הרגלי בריאות?
שימו לב לטכניקת האליל בחלוק הלבן : מחקרים, אחוזים ומספרים. מה כבר אתם יודעים, אה? חיינו כפרסומת לאבקת כביסה.
ועוד בנוגע לאתיקה של האליל בחלוק הלבן :
שוב ושוב מטרידה אותי הגברת המבוגרת כסופת השיער בפתח המרפאה שכל כך רוצה למכור לי ביטוח כלומית מושלם : שלשום בטלפון ("אתה משוחרר מקבע?" - "מה??") ושוב היום, אחרי הדקירה. רק ששמתי לב, היום לראשונה, שהיא לובשת חלוק לבן.
הסט: מרפאת קופ"ח.
הצוות הרפואי לובש... חלוקים לבנים.
אז איך האתיקה, לדעתכן, של להלביש סוכנת מכירות של ביטוח רפואי בחלוק של צוות רפואי ?
בטח שזה מגביר את הסיכויים של המטרידה הנ"ל "ליירט" את הפציינט-קליינט התמים.
תארו:
ביציאה מהפארק, אחרי היומיון, צמד לובשי מדים כחולים עם כובעי מצחיה אומר לרבקה זיגנפרוינד -
"את יכולה לבוא רגע? בואי בואי." עם האצבע מסמנת...
"כן?"
"את גרה בסביבה?"
"אה...לא...אני מחרדס פנה."
"ומה עשית פה אם אפשר לשאול?"
(עם גבות מכווצות)"סליחה, מה זה כל התחקיר הזה?"
"זה רק כמה שאלות. את...ממהרת?...?"
(קצת בפחד כבר)"אבל מה העניין? למה אני? בכלל לא הייתי שם! שיחקתי קלפים במושב פארן בערבה! יש לי עדים!"
"תרגעי, רק רצינו להציע לך מנוי לרשת חנויות הסרטים הארצית 'כלבו הֵה' במחיר הנחה לשפוטים של מדים. הה הה הה!"
לפני שהיא מתמוטטת גב' זיגנפרוינד מבחינה שהסמל מעל המצחיה הוא די וי די מוקף בעלי גת ועל הכתף תפור סמלה המסחרי של רמיה ושיווק בע"מ.
<צוויליך תופש את הלום>
ולא, זה לא דיון נוסף על יעילותה הפוריה של שיטת המשגל הנסוג ( לגמור בחוץ או שמא שיטת ההתנתקות??

עכשיו, בדיוק כשחזרנו מקופ"ח אחרי בדיקת הדם של הבוז', מצאתי את הנקה בזמן בדיקת דם .
(במבטא פולני) נו, אני שואלת אותך!
ובדיוק לפני שנכנסנו שתחיה הניקה אותה!
(במבטא טריפולטאי - יאללה ערסית) ווַיי ווַיי ווַיי !!!
שהיא בכתה! המותק הזאת.
טוב, איי לט מיי גרד דאון ליד הרופא הזה כי הוא אכן איש מקסים באמת ורופא רגוע וחושב. לא מסתובב עם טי שרט של 'פארמאגיס' או 'כצט'...
אז לפעם הבאה צריך לזכור, כל דבר לא נעים - על אמא!
[ תיקון והבהרה: הכוונה פה לעיל היא שאם הבוז' עומדת לחוות משהו לא נעים, כמו דקירה, צריך למקם אותה על אמא , רצוי לחבר לטעינה.]
אגב: האחות אמרה שדגימת השתן היתה קצת מרוכזת ולתת לה מים. מים ככה?
אגב מים - ציטוט:
"מחקר שנערך בבית החולים "מאיר" הוכיח כי:
- הכנת תחליפי חלב עם מי עדן היא הדרך הטובה ביותר להשגת הרכב תזונתי הקרוב ביותר לחלב אם.
- שימוש במי עדן מבטיח כי רמת לחץ הדם של התינוק תישאר נמוכה.
- מי עדן מקלים על פעילות הכליות הבלתי מפותחות של התינוק."
" שתיה מרובה של מי עדן הינה האמצעי היעיל ביותר לשמירה על לחות וגמישות העור ולמניעת קמטים."
ואיך לא
"שתיית למעלה מחמש כוסות מי עדן ביום מפחיתה ב 41% - 54% את הסיכונים ללקות בהתקף לב."
(מתוך ברושורים של מי עדן)
אפשר גם לבדוק באתר של מי עדן (ב"התינוק ומי עדן") בשביל עוד מיינד טיזרס כאלה...
אז מה היה לנו? הטעיית הציבור? מחקר בהזמנת? מיתוג הרגלי בריאות?
שימו לב לטכניקת האליל בחלוק הלבן : מחקרים, אחוזים ומספרים. מה כבר אתם יודעים, אה? חיינו כפרסומת לאבקת כביסה.
ועוד בנוגע לאתיקה של האליל בחלוק הלבן :
שוב ושוב מטרידה אותי הגברת המבוגרת כסופת השיער בפתח המרפאה שכל כך רוצה למכור לי ביטוח כלומית מושלם : שלשום בטלפון ("אתה משוחרר מקבע?" - "מה??") ושוב היום, אחרי הדקירה. רק ששמתי לב, היום לראשונה, שהיא לובשת חלוק לבן.
הסט: מרפאת קופ"ח.
הצוות הרפואי לובש... חלוקים לבנים.
אז איך האתיקה, לדעתכן, של להלביש סוכנת מכירות של ביטוח רפואי בחלוק של צוות רפואי ?
בטח שזה מגביר את הסיכויים של המטרידה הנ"ל "ליירט" את הפציינט-קליינט התמים.
תארו:
ביציאה מהפארק, אחרי היומיון, צמד לובשי מדים כחולים עם כובעי מצחיה אומר לרבקה זיגנפרוינד -
"את יכולה לבוא רגע? בואי בואי." עם האצבע מסמנת...
"כן?"
"את גרה בסביבה?"
"אה...לא...אני מחרדס פנה."
"ומה עשית פה אם אפשר לשאול?"
(עם גבות מכווצות)"סליחה, מה זה כל התחקיר הזה?"
"זה רק כמה שאלות. את...ממהרת?...?"
(קצת בפחד כבר)"אבל מה העניין? למה אני? בכלל לא הייתי שם! שיחקתי קלפים במושב פארן בערבה! יש לי עדים!"
"תרגעי, רק רצינו להציע לך מנוי לרשת חנויות הסרטים הארצית 'כלבו הֵה' במחיר הנחה לשפוטים של מדים. הה הה הה!"
לפני שהיא מתמוטטת גב' זיגנפרוינד מבחינה שהסמל מעל המצחיה הוא די וי די מוקף בעלי גת ועל הכתף תפור סמלה המסחרי של רמיה ושיווק בע"מ.
<צוויליך תופש את הלום>
-
כן, אבל תמשיך
כן, אבל תמשיך

ג'ינ ג'ית
כן, קשב לבוז' ולתגובתה למוסיקה. היא עשתה 45 דק' מוצרט שלשום, חלק בשינה, אבל שום סימן של "אני מעדיפה שופן" או "די!".
ו'סתכלי ב המלצות ספרים ב- (15.03.2005 00:15): שם על הספר.
ממליץ גם לנשים... אם מועיל? אפ טו יו....

כן, קשב לבוז' ולתגובתה למוסיקה. היא עשתה 45 דק' מוצרט שלשום, חלק בשינה, אבל שום סימן של "אני מעדיפה שופן" או "די!".
ו'סתכלי ב המלצות ספרים ב- (15.03.2005 00:15): שם על הספר.
ממליץ גם לנשים... אם מועיל? אפ טו יו....