שלום לכולם!
אז למה לכתוב בלוג?
ה-ר-ב-ה סיבות
זה כבר מתגלגל לי בראש די הרבה זמן
לפחות חצי שנה
מאז שנהייתי צופה קבועה לכמה ולוגרים סטודנטים ביוטיוב (ולוג = וידאו בלוג) התחלתי לחשוב שגם אני רוצה
גם אני רוצה לחלוק את חיי עם העולם
אבל וידאו בלוג זה קצת מסובך וגם מאוד חושף.
עוד משהו: בלוג יכול מאוד לעזור לשפר את כישורי הכתיבה שלי.
עכשיו במעבר לפתוחה נוספה עוד סיבה, אולי החשובה מכולן;
המסגרת מאוד רופפת, אין מה שיחייב אותי לקפוץ מהמיטה. אמנם הראש יודע שאני צריכה לקום וללמוד אבל זה לא ממש עובד בבוקר. חשבתי לכתוב יומן אישי, כדי שאהיה מחויבת לעצמי ואתבייש לכתוב ''היום קמתי ב12 ובזבזתי את כל היום באינטרנט''
אבל חשבתי שיהיה לי הרבה יותר אכפת אם אכתוב את זה בבלוג, אף על פי שיתכן ואף אחד לא יקרא את זה
יש סיכוי ש100 אנשים יקראו...
ולמה דוקא כאן בבאופן?
אמנם אני יודעת שזה לא מאוד פירי להשתמש באתר שבעצם, לא הכרתי עד לפני בערך שבועיים...
אבל הספקתי כבר לקרוא כאן הרבה דפים ולהבין
להבין את הלך הרוח
להבין שיש כאן קהילה חמה ותומכת
להבין שכאן אף אחד לא יעקם את האף על משהו שלא מקובל....
דומה מאוד להשקפת העולם שלי - כל עוד אתה לא מזיק לאחרים תעשה שאתה רוצה ואין כזה דבר ''לא מקובל''.
כלומר ה''לא מקובל'' לא אמור למנוע ממך לעשות את מה שאתה רוצה
מספיק הגיגים להפעם...
תכלס:
כבר קיבלתי אימייל על כך ש''חומר הלימוד בדרכו לסניף הדואר''
אמנם זה באיחור הסמסטר התחיל ביום ראשון והיום יום חמישי
אבל זה מה שקורה כשנרשמים בהרשמה מאוחרת...
כבר שיבצתי בלוח השנה שלי את המפגשים באחד מ2 הקורסים שלי וזמני ההנחיה הטלפונית
יש לי הרבה מה לספר איך זה הולך בדיוק בפתוחה ומה אני לומדת
אבל אין לי כבר זמן לכתוב...
תודה שקראת
ולהתראות בקרוב!
בלוג מישהי cantab
-
- הצטרפות: 10 מרץ 2016, 17:58
- דף אישי: הדף האישי של מישהי_cantab*
-
-
בלוג מישהי cantab
לילה טוב! או שאולי בוקר?...
כן, זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת באתר הזה, חתימת הזמן - השעה והתאריך המדוייקים שבהם נוספה התגובה/הערה.
נכון. כבר מאוד מאוחר וצריך ללכת לישון, כבר הייתי צריכה מזמן להיות במיטה...
טוב, זה מה יש. לפחות לא כ-ל השעות האחרונות התבזבזו על כלום ושום דבר. לפעמים אני הולכת לישון מאוחר אחרי כמה שעות רצופות של יוטיוב/וויקיפדיה/המוווון אתרים אחרים
(כן, קראת נכון - וויקיפדיה - אני מספיק חנונית כדי להיתקע שם שעות ולקרוא מכל הבא ליד! )
נאמנה להחלטתי, הבלוג הזה אמור לעזור לי לשמור על לימודים וסדר יום שפוי. אז אני מדווחת לעולם על הכל בלי להסתיר דברים שאינם לכבודי.
היום הייתי שלוש שעות מיותרות ברשת מאוחר בלילה אז אני הולכת לישון לפנות בוקר...
יש איזה עניין שעלה לי לראש:
אני מתכוונת לעדכן את הבלוג על בסיס יומי ואולי אפילו יותר מפעם ביום, מה שיגרום לכך שהדף יופיע כמעט תמיד ב מה חדש . אבל אני לא רוצה להטריד, אז אם למישהו זה מפריע אין לי בעיה לכתוב במשך שבוע ביומן פרטי ורק להעתיק לכאן.
מחר או אולי במוצ''ש אני מקווה לכתוב קצת על לימודים בפתוחה - איך זה הולך בדיוק ומה עושים ואיך לומדים...
לילה/בוקר טוב
תודה שקראת
ולהתראות בקרוב!
כן, זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת באתר הזה, חתימת הזמן - השעה והתאריך המדוייקים שבהם נוספה התגובה/הערה.
נכון. כבר מאוד מאוחר וצריך ללכת לישון, כבר הייתי צריכה מזמן להיות במיטה...
טוב, זה מה יש. לפחות לא כ-ל השעות האחרונות התבזבזו על כלום ושום דבר. לפעמים אני הולכת לישון מאוחר אחרי כמה שעות רצופות של יוטיוב/וויקיפדיה/המוווון אתרים אחרים
(כן, קראת נכון - וויקיפדיה - אני מספיק חנונית כדי להיתקע שם שעות ולקרוא מכל הבא ליד! )
נאמנה להחלטתי, הבלוג הזה אמור לעזור לי לשמור על לימודים וסדר יום שפוי. אז אני מדווחת לעולם על הכל בלי להסתיר דברים שאינם לכבודי.
היום הייתי שלוש שעות מיותרות ברשת מאוחר בלילה אז אני הולכת לישון לפנות בוקר...
יש איזה עניין שעלה לי לראש:
אני מתכוונת לעדכן את הבלוג על בסיס יומי ואולי אפילו יותר מפעם ביום, מה שיגרום לכך שהדף יופיע כמעט תמיד ב מה חדש . אבל אני לא רוצה להטריד, אז אם למישהו זה מפריע אין לי בעיה לכתוב במשך שבוע ביומן פרטי ורק להעתיק לכאן.
מחר או אולי במוצ''ש אני מקווה לכתוב קצת על לימודים בפתוחה - איך זה הולך בדיוק ומה עושים ואיך לומדים...
לילה/בוקר טוב
תודה שקראת
ולהתראות בקרוב!
-
בלוג מישהי cantab
טוב, זה כבר לא הזמן המתאים כדי לכתוב בבלוג במקום ללכת לישון.
לא ידעתי כמה זמן יקח לי לערוך את דף הבית שלי...
אז לילה טוב ושבוע טוב
וגם חודש טוב, אמנם קצת מאוחר מידי. אבל לא מאוחר מידי לבדיחה שמוקדשת לסטודנטיות וסטודנטים:
השבוע התחיל אדר ב' למי שנכשל באדר א'

לילה טוב
תודה שקראת
ולהתראות בקרוב!
לא ידעתי כמה זמן יקח לי לערוך את דף הבית שלי...
אז לילה טוב ושבוע טוב
וגם חודש טוב, אמנם קצת מאוחר מידי. אבל לא מאוחר מידי לבדיחה שמוקדשת לסטודנטיות וסטודנטים:
השבוע התחיל אדר ב' למי שנכשל באדר א'

לילה טוב
תודה שקראת
ולהתראות בקרוב!
-
בלוג מישהי cantab
שלום!
היום התעוררתי ב12 מהשעון המעורר שכיוונתי (בפלאפון, לא באמת שעון...) וייאמר לזכותי שקמתי ולא המשכתי לישון.
אבל עד 4 בערך סתם שוטטתי ברשת ושיחקתי color switch.
לפחות מאז כבר התחלתי לעשות דברים מועילים - שיחות טלפון חשובות שנידחו עד אין קץ.
אני לא יודעת כמה אספיק ללמוד היום כי קבעתי להפגש עם מישהי, גם משהו שדחיתי כבר בערך שבועיים.
אז איך זה הולך בפתוחה?
עד כמה שיש לי ניסיון כסטודנטית מתחילה...
שלא כמו בכל מוסד אקדמי, נרשמים לקורסים בודדים ולא לשנה. לפני כל סמסטר כל אחד נרשם לקורסים שהוא רוצה ללמוד בסמסטר.
אפשר להרשם לקורס אחד, 2 קורסים, 3 או אפילו 5. אבל בדרך כלל לסטודנטים חדשים מותר להרשם רק ל2 קורסים בסמסטר הראשון וככל שרוצים להעלות במספר הקורסים לסמסטר צריך לקבל אישור.
יש 3 סמסטרים, חורף אביב וקיץ שהוא קצר ואינטנסיבי יותר.
בכל קורס יש מטלות ומבחן ששיקלול הציון שלהם הוא הציון בקורס, כמובן שהמבחן משפיע יותר.
בכל קורס נקבע מספר מטלות שחובה להגיש, כלומר לא חייבים להגיש את כל המטלות אבל אם הגשת מתחת למינימום מסויים אז לא תורשה להבחן או שתבקש לקבל ציון 0 במספר מטלות שישלים את החובה וזה ייחשב שעשית.
ככל שמגישים יותר מטלות ציון המבחן פחות משפיע על הציון הכללי.
זהו לעכשיו, יש לי עוד הרבה מה לכתוב אבל אין לי זמן...
אז יום טוב
תודה שקראת
ולהתראות בקרוב!
היום התעוררתי ב12 מהשעון המעורר שכיוונתי (בפלאפון, לא באמת שעון...) וייאמר לזכותי שקמתי ולא המשכתי לישון.
אבל עד 4 בערך סתם שוטטתי ברשת ושיחקתי color switch.
לפחות מאז כבר התחלתי לעשות דברים מועילים - שיחות טלפון חשובות שנידחו עד אין קץ.
אני לא יודעת כמה אספיק ללמוד היום כי קבעתי להפגש עם מישהי, גם משהו שדחיתי כבר בערך שבועיים.
אז איך זה הולך בפתוחה?
עד כמה שיש לי ניסיון כסטודנטית מתחילה...
שלא כמו בכל מוסד אקדמי, נרשמים לקורסים בודדים ולא לשנה. לפני כל סמסטר כל אחד נרשם לקורסים שהוא רוצה ללמוד בסמסטר.
אפשר להרשם לקורס אחד, 2 קורסים, 3 או אפילו 5. אבל בדרך כלל לסטודנטים חדשים מותר להרשם רק ל2 קורסים בסמסטר הראשון וככל שרוצים להעלות במספר הקורסים לסמסטר צריך לקבל אישור.
יש 3 סמסטרים, חורף אביב וקיץ שהוא קצר ואינטנסיבי יותר.
בכל קורס יש מטלות ומבחן ששיקלול הציון שלהם הוא הציון בקורס, כמובן שהמבחן משפיע יותר.
בכל קורס נקבע מספר מטלות שחובה להגיש, כלומר לא חייבים להגיש את כל המטלות אבל אם הגשת מתחת למינימום מסויים אז לא תורשה להבחן או שתבקש לקבל ציון 0 במספר מטלות שישלים את החובה וזה ייחשב שעשית.
ככל שמגישים יותר מטלות ציון המבחן פחות משפיע על הציון הכללי.
זהו לעכשיו, יש לי עוד הרבה מה לכתוב אבל אין לי זמן...
אז יום טוב
תודה שקראת
ולהתראות בקרוב!
-
בלוג מישהי cantab
לילה טוב!
נכון, נטשתי ליומיים...
לא עשיתי בהם מאוד הרבה...
אבל בינתיים קיבלתי אימייל על כך שהחבילה של הקורס השני שלי בדרך לסניף הדואר,
וגם - במיילים האלו יש קישור לחיפוש מידע על החבילה, והראשונה מבינהן כבר הגיעה!!!
מחר אני מתכננת ללכת לדואר לקחת אותה.
אני כבר הולכת לישון
ויש לי כאב ראש:-( לאידעת למה
אז לילה טוב
תודה שקראת
ולהתראות בקרוב!
נכון, נטשתי ליומיים...
לא עשיתי בהם מאוד הרבה...
אבל בינתיים קיבלתי אימייל על כך שהחבילה של הקורס השני שלי בדרך לסניף הדואר,
וגם - במיילים האלו יש קישור לחיפוש מידע על החבילה, והראשונה מבינהן כבר הגיעה!!!
מחר אני מתכננת ללכת לדואר לקחת אותה.
אני כבר הולכת לישון
ויש לי כאב ראש:-( לאידעת למה
אז לילה טוב
תודה שקראת
ולהתראות בקרוב!