בחירת מיילדת בלניאדו

חו_ה*
הצטרפות: 19 מאי 2011, 00:44

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי חו_ה* »

חושבת ללדת במרכז הטבעי בלניאדו ולבחור מיילדת מראש.
רציתי לשמוע המלצות או אי-המלצות על מיילדות שם.
תודה!
טוב_בבית*
הצטרפות: 25 מרץ 2011, 01:32
דף אישי: הדף האישי של טוב_בבית*

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי טוב_בבית* »

ממליצה מאוד על אביגיל.
לירי_יער*
הצטרפות: 13 פברואר 2010, 21:29
דף אישי: הדף האישי של לירי_יער*

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי לירי_יער* »

גם אני ממליצה על אביגיל
וגם על פזית
יעל_ש*
הצטרפות: 17 ינואר 2009, 23:56

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי יעל_ש* »

אני ממליצה על פנינה. לי היתה בדיוק מה שהייתי צריכה.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ממליצה על פרידה ועל פנינה. פנינה ,אפילו שסיימה את המשמרת שלה איתי באמצע והגיעה פרידה, באה לבקר אותי יום למחרת בחדר יולדות לראות אותי ואת התינוק. רק לחשוב על זה זה שוב מרגש אותי...(טוב אני שוב הריונית..)
ב_שאיפה*
הצטרפות: 14 דצמבר 2011, 10:49
דף אישי: הדף האישי של ב_שאיפה*

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי ב_שאיפה* »

אני ילדתי עם פזית. בסוף הלידה לא הייתה טבעית ועדיין הייתה לי חוויה טובה מאד. ממליצה
חו_ה*
הצטרפות: 19 מאי 2011, 00:44

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי חו_ה* »

תודה רבה לכולכן. אשמח שתפרטו קצת...
מה היה טוב, מה פחות, האם יכולתן לבחור באיזו תנוחה ללדת...
יעל_ש*
הצטרפות: 17 ינואר 2009, 23:56

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי יעל_ש* »

פנינה ,אפילו שסיימה את המשמרת שלה איתי באמצע והגיעה פרידה, באה לבקר אותי יום למחרת בחדר יולדות לראות אותי ואת התינוק.
וואלה, עכשיו הזכרת לי...היא באה לבקר גם אותי ואת התינוק אחרי הלידה איתה.
ובלידה אחריה שילדתי עם מילדת אחרת באה לבקר ולעודד תוך כדי.
טוב_בבית*
הצטרפות: 25 מרץ 2011, 01:32
דף אישי: הדף האישי של טוב_בבית*

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי טוב_בבית* »

אביגיל מגיעה עם ערכה משלה של שמנים, יודעת לעזור מאוד ללדת טבעי, מחפשת את מי שרוצה ללדת כך. אצלי היא ממש התאכזבה כשהתייאשתי וביקשתי אפידורל. אח"כ הצילה אותי בעקשנותה מאיומים שונים כגון ואקום וקיסרי, הביאה עוד מישהי שתעזור וב"ה הוא יצא בסוף ללא עזרה מכשירנית.
יש לי חברה שיש לה אחות שקרויה על שם אביגיל בגלל שיילדה אותה, האחות הזאת כבר יותר מבת 20. כלומר יש לה ותק וניסיון ארוך. והיא מלאת אנרגיות, נראית כמו בת 30

פנינה לא יילדה אותי, אבל קיבלה אותי במחלקה כשהתאשפזתי בהריון הראשון בשלב שבו הקאתי כבר גם מים. היא היתה נראית לי כל כך מדהימה, שהרבה בזכותה באתי ללדת בלניאדו (וכל הלידה לא הבנתי איפה המלאכית הזאת שחיכיתי לה).

הייתה לי גם מיילדת זוועתית בלניאדו, אבל אני לא בטוחה בשמה. אני מציינת את זה כדי לחזק את ידייך, ושבניגוד למה שנפוץ שכל המיילדות בלניאדו הן מעולות - זה לא כך, ומעולה שאת מבקשת המלצות (כמובן שזה תלוי גם בכימיה וכו')
פלוני_אלמונית*

בחירת מיילדת בלניאדו

אני ממליצה בחום על רינת לוי ממש מלאכית בלבן. לא הבנתי איך את בוחרת מילדת זה לא תלוי במשמרות שלהן?
אמא_של_נוקי*
הצטרפות: 18 יולי 2009, 02:44
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_נוקי*

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי אמא_של_נוקי* »

פנינה נפלאה. כשהיא שלפה אותי מציפורני הרופאים, הפרוטוקוליםוהמוניטורים במיון יולדות היישר למרכז הלידה הרגשתי שהיא הצילה לי לא רק את הלידה, אלא ממש הצילה את חיי. היא פשוט מיילדת בחסד עליון. כולה טוב לב ושמחת חיים. וזה מה שהיא הביאה, בין היתר ללידה שלי. פרץ אדיר של שמחת חיים וחדוה.
ניבה*
הצטרפות: 24 אוקטובר 2004, 21:27

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי ניבה* »

לא הבנתי איך את בוחרת מילדת זה לא תלוי במשמרות שלהן?
אפשר לשכור מיילדת פרטית. במקרה כזה, בוחרים מראש מתוך רשימה.
אמאאחת*
הצטרפות: 21 ספטמבר 2010, 13:59

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי אמאאחת* »

לי יש הסתיגות מאביגיל, התוצאה היתה טבעית והתינוק מהמם ולא נקרעתי. אני כן חושבת שהיא מקצועית להדהים ובהחלט יודעת להציל את המצב אבל
אין לי בה אמון מלא והיו דברים שהיא עשתה בלידה שמאד הפריעו לי, תכלס נפגעתי ממנה וקשה לי להכנס לזה עכשיו.
במעבר למחלקת יולדות היא גם אמרה לאחות ממש מעל הראש שלי שיש לי שרירי בטן של אחרי 10 לידות ):. באמת תודה.
יש לי הרבה מה לספר אם תחליטי שהיא הכיוון את צריכה לדעת ממה להזהר .
פלוני_אלמונית*

בחירת מיילדת בלניאדו

אני ילדתי עם אביגייל פעמיים. היא מנוסה, מתקתקת, הטיבעיות של הלידה היא בנפשה, היא צדה נשים במיון ומסייעת להן ללדת טיבעי (היא טוענת שהיא מייד מזהה אם יש סיכוי). כולם מעריכים אותה כך שבשש השעות שהייתי בבי"ח אף רופא לא בדק אותי. פגשתי אותה בכניסה, היא מייד לקחה אותי לחדר הטיבעי, סייעה בלידה, נתנה לנו קצת שקט, ליוותה את בעלי והתינוקת לבדיקת רופא, שחררה אותי וליוותה אותי לאוטו. מה שכן, כנראה מהניסיון והידע, היא בהחלט לא מיילדת שנותנת לך ללדת לבד. היא מתערבת ועוזרת ותומכת. יש לה נוכחות. יש מי שתמצא בכך יתרון ויש מי שלא.. אני אישית אולי הייתי מעדיפה קצת פחות נוכחות אבל חזרתי אליה בלידה השניה כי העדפתי ללכת על בטוח, לא לפגוש שום רופא, לדעת בביטחון שהכל יהיה חלק. וכך היה. אני הייתי אומרת אחרי הלידה שאביגייל עצמה היא קצת כמו אפידורל..
קוש*
הצטרפות: 01 יולי 2012, 19:00

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי קוש* »

מבקשת המלצה על מיילדת בלניאדו, אביגייל תפוסה .... הלידה הקודמת שלי הייתה בקיסרי ואני מכוונת ללידה טבעית
לירי_יער*
הצטרפות: 13 פברואר 2010, 21:29
דף אישי: הדף האישי של לירי_יער*

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי לירי_יער* »

פזית,
ואם את רוצה דולה אני אשמח-
ב_שאיפה*

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי ב_שאיפה* »

פזית הייתה מדהימה מבחינתי.
היא ליוותה אותי אל תוך שבוע 42+, וגם כשהיו ימים שחשבתי שאני יולדת בהם (לקח זמן עד שהלידה התניעה) והיא לא יכולה להגיע, דאגה לגיבוי כך שהמיילדות במיון הכירו אותי ואת ה"סיפור" שלי.
היא עזרה לי גם להסתגל לסיטואציה שהייתי בה - בסוף לא ילדתי בלידה טבעית (במובן של ללא התערבות. כן ילדתי וגינלית וללא מכשירים), ותמכה בי כך ששמרתי על כל התנועתיות האפשרית, למרות שהייתי עם אפידורל (שהיה מאד מאד מאד במקום, לאור מה שעברתי, ואיפשר לי לנוח).
למשל עזרה לי להגיע לתנוחת "כמעט" כריעה למרות האפידורל, בשלבים בהם הייתה פתיחה מתקדמת, על המיטה ובסיוע אביזרים.
נכנסתי לחדר לידה לאחר כמה ימים של אישפוז במחלקה ובערך 24 שעות בהם הייתי ערה בשל הצירים (וגם הבן זוג שלי) והיא שלחה אותו לנוח במרכז לידה טבעית, כדי שיהיה רענן ל"אקשן" (גם אני נחתי, בסיוע האפידורל).
התוצאה הייתה חווית לידה מאד משמעותית וטובה, למרות שהיא לא הייתה מה שתיכננתי.
אולי זו גם הזדמנות להזכיר שלידה היא לא רק הכמה דקות\שעות בהן תינוקך מגיח לעולם, אלא גם כל הזמן (שיכול להיות ממושך) שלפני כן. אני הרגשתי שגם בזמן הזה היה לי גיבוי מפזית.
ב_שאיפה*

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי ב_שאיפה* »

דרך אגב, באישפוז לאחר הלידה הייתה איתי בחדר יודלת מאד נחמדה שילדה (לידה שלישית או רביעית) עם אביגיל.
לפי מה שהבנתי מהשיחה שלנו, אביגיל בהחלט מאד סייעה לה ללדת טבעית לגמרי, במרכז לידה, אבל היה שלב בו הן ממש רבו אחת עם השניה :-)
כנראה שיש אופי שונה לכל אחת, וגם שלבים שדורשים רמות ודרכי מעורבות שונות
הילה*
הצטרפות: 29 דצמבר 2001, 17:10

בחירת מיילדת בלניאדו

שליחה על ידי הילה* »

יש מישהי שילדה לא במרכז הטבעי אני מתכוונת לקחת אפידורל
איך הצוות הרגיל של המילדות והרופאים בלניאד?ו איך הם לגבי חתך? נותנים מהר אפידורל ?
אשמח לשמע על המלצות ולהפך ועם פירוט
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”