בו לילי
-
- הצטרפות: 23 יוני 2009, 21:34
- דף אישי: הדף האישי של ה_פולניה*
בו לילי
תודה על הברכות, אבל עוד לא עוברים.
עוד חודש בערך.
פשוט הייתי חייבת איזה חומר לשיפוץ הבית שחשבתי שנמצא במעמקי המחסן,
אז צללתי לתוך המחסן, תוך סיכון חיי.
(בסוף זה היה בארגז בארון של חדר הילדים... )
בעזרת השם, בלי נדר, מחר אני שולחת.
הדס
עוד חודש בערך.
פשוט הייתי חייבת איזה חומר לשיפוץ הבית שחשבתי שנמצא במעמקי המחסן,
אז צללתי לתוך המחסן, תוך סיכון חיי.
(בסוף זה היה בארגז בארון של חדר הילדים... )
בעזרת השם, בלי נדר, מחר אני שולחת.
הדס
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2006, 00:08
- דף אישי: הדף האישי של ציבעונית_בשרון*
בו לילי
אנחנו בשרון, אזור כפר יונה גם נתניה... מסתדר לך?
-
- הצטרפות: 18 אוגוסט 2006, 02:22
- דף אישי: הדף האישי של קצה_הקרחון*
בו לילי
מצאתי קוביית ספוג קשיח כאן
http://www.yogastore.co.il/41101/קוביית-ספוג-גדולה
http://www.yogastore.co.il/41101/קוביית-ספוג-גדולה
-
- הצטרפות: 07 אפריל 2009, 13:04
- דף אישי: הדף האישי של פיה_בחום*
בו לילי
שלום לך...ממליצה על מוטי, מספרו 0522674377
בהצלחה...
בהצלחה...
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
בו לילי
לגבי מקומות ליד אנטליה: שעתיים בערך מאנטליה יש מקום מתוק בשם sundance camp לא רחוק מקמר, אני לא בטוחה שכל כך זול אבל ממש היה לנו כיף שם כשהיינו שם עם תינוקת בת תשעה חודשים. זאת מין חוה אורגנית עם סוסים וברוושים וכו' ליד הים ומאוד שונה מהשטנצ הרגיל של בתי מלון ענקיים.
כמו כן הכפר צ'ירלי מקסים ואולי גם שם יש מקומות שיכולים להיות בתקציב שלכם.
כמו כן הכפר צ'ירלי מקסים ואולי גם שם יש מקומות שיכולים להיות בתקציב שלכם.
-
- הצטרפות: 16 נובמבר 2007, 22:22
בו לילי
היי, כתבת לי בזמנו שתשמחי לדעת איפה יש כרכרות לאופניים. ובכן, אני מצאתי אחד יד שנייה במחיר מציאה. אבל גיליתי שיש כאלה עכשיו בחנות שקוראים לה ציודים במושב סגולה, עושה משהו כמו 1700 ש"ח
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2008, 21:48
- דף אישי: הדף האישי של אמל_ית*
בו לילי
ראיתי את המודעה שפרסמת בכיכר... אני מכירה את אמאלה, לא את קנגורו. יעזור לי לשמוע מה את רוצה לדעת כדי שאדע מה לספר... (-:
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*
בו לילי
הי לך,
פנית אלי לפני כחודשיים בנוגע לשוברי פרסום בגוגל. מצאתי שובר נוסף. אם את מעוניינת אשלח לך אותו בדואר. הוא בשווי של 150 ש"ח (200 פחות עלות דמי פתיחת חשבון) ומיועד ללקוחות חדשים בלבד. הוא תקף עד 1/1/2010.
אם את בעניין, אשמח לכתובת בדף בית או "במייל"[email protected] @}
פנית אלי לפני כחודשיים בנוגע לשוברי פרסום בגוגל. מצאתי שובר נוסף. אם את מעוניינת אשלח לך אותו בדואר. הוא בשווי של 150 ש"ח (200 פחות עלות דמי פתיחת חשבון) ומיועד ללקוחות חדשים בלבד. הוא תקף עד 1/1/2010.
אם את בעניין, אשמח לכתובת בדף בית או "במייל"[email protected] @}
-
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2007, 22:26
- דף אישי: הדף האישי של בו_לילי*
בו לילי
אני שוב מפרסמת את כאן-גר-הוא: הפונצ'ו להורה ולתינוק במנשא
מתאים לכל מנשא, בכל צורת לבישה (בטן לבטן, תינוק רואה עולם, גב, ערסול וצד)
בעל קפוצ'ון לילד וכיס לחפצים קטנים (מוצץ, מפתחות...)
עשוי פליז איכותי וחם
נתפר על ידי נאשים בעלי מוגבלויות
משלוחים לכל הארץ
פרטים www.yakala.org "באתר" ובדף הבית
מתאים לכל מנשא, בכל צורת לבישה (בטן לבטן, תינוק רואה עולם, גב, ערסול וצד)
בעל קפוצ'ון לילד וכיס לחפצים קטנים (מוצץ, מפתחות...)
עשוי פליז איכותי וחם
נתפר על ידי נאשים בעלי מוגבלויות
משלוחים לכל הארץ
פרטים www.yakala.org "באתר" ובדף הבית
-
- הצטרפות: 29 יולי 2008, 18:20
- דף אישי: הדף האישי של בוינגי_בוינגי*
בו לילי
יש לי מגפים מידה 23 אבל ניראות לי גדולות מהרגיל היו בשימוש ו עד גיל שנתים פלוס..
-
- הצטרפות: 07 ינואר 2009, 19:54
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_ו*
בו לילי
אהלן יקירתי
אנחנו בארץ כבר מזמן - האם קיבלת את המייל שלי?
אנחנו בארץ כבר מזמן - האם קיבלת את המייל שלי?
-
בו לילי
אנחנו הפעם נשאר תקופה ארוכה
הטיסה עם שניים הייתה סיוט ואני לא מתכוונת לעשות את זה שוב בשנה-שנתיים הקרובות אם בכלל
עברנו לגור בשדמה ליד ההורים שלי
יש לי עוד מלא עדכונים כמובן אבל צריכה לזוז עכשיו - דברי איתי כשאתם באים לקיבוץ
הטיסה עם שניים הייתה סיוט ואני לא מתכוונת לעשות את זה שוב בשנה-שנתיים הקרובות אם בכלל
עברנו לגור בשדמה ליד ההורים שלי
יש לי עוד מלא עדכונים כמובן אבל צריכה לזוז עכשיו - דברי איתי כשאתם באים לקיבוץ
-
- הצטרפות: 30 אפריל 2009, 14:50
- דף אישי: הדף האישי של שורשים_עמוקים*
בו לילי
איזה כיף לגלות אותך פה!
נו.. ניחשת??
נשיקות!
נו.. ניחשת??
נשיקות!
-
- הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
- דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*
בו לילי
מעדכנים אצל הרשות המקומית
בו לילי
ראיתי מזמן שאת מחפשת המלצה על גן לילדה בת שלוש לשנה הבאה. אני מאד מאד ממליצה על הגן של הבן שלי. שמונה ילדים עם מטפלת מדהימה, מאד כיף להם (כרגע הם רק ארבעה, אבל אנחנו חייבים להגיע לשמונה, כדי שישתלם לה בשנה הבאה). שמה אילנה וייצמן והיא נמצאת בשכונת בקעה. יש אפשרות לחצי יום או יום שלם. אני אשמח לתת לך עוד פרטים "במייל" [email protected]
אמא נמרה
אמא נמרה
-
- הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
- דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*
בו לילי
אני רוצה לקנות חזייה דרך הרשת
כדאי ללכת על דגמים שאת מכירה ויודעת שהם טובים לך, אחרת את קונה חתול בשק.
את יכולה ללכת לחנויות ולמדוד ואז לקנות את מה שמדדת והיה לך טוב, למרות שמנסיוני,
לפעמים גם חזייה שמרגישה נוח בחנות, יכול להיות שתרגיש אחרת אחרי שימוש לטווח ארוך.
לכן לדעתי אם את קונה דגם שמדדת אבל לא לבשת ביומיום, כדאי לקנות ממנו רק חזייה אחת.
אם את צריכה מידה גדולה נסי את האתר הזה http://www.undercoverexperience.co.uk
בכל מקרה כדאי לשים לב למכס ולעלות המשלוח
מעל סכום מסויים תצטרכי לשלם מכס.
כדאי ללכת על דגמים שאת מכירה ויודעת שהם טובים לך, אחרת את קונה חתול בשק.
את יכולה ללכת לחנויות ולמדוד ואז לקנות את מה שמדדת והיה לך טוב, למרות שמנסיוני,
לפעמים גם חזייה שמרגישה נוח בחנות, יכול להיות שתרגיש אחרת אחרי שימוש לטווח ארוך.
לכן לדעתי אם את קונה דגם שמדדת אבל לא לבשת ביומיום, כדאי לקנות ממנו רק חזייה אחת.
אם את צריכה מידה גדולה נסי את האתר הזה http://www.undercoverexperience.co.uk
בכל מקרה כדאי לשים לב למכס ולעלות המשלוח
מעל סכום מסויים תצטרכי לשלם מכס.
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
בו לילי
אני קניתי חזיות בנט. ולא היה מוצלח. קניתי של חברה שאני מכירה, דגם שנראה דומה למה שיש לי (כי היה במחיר אטרקטיבי ולא מצאתי את הדגם או שניים שרציתי ויש לי).
יצא ממש לא מוצלח. הצורה של הקאפ היתה שונה ולא מתאימה לחזה שלי. במקרה הזה שלחתי שיגיע עם מישהו שעמד להגיע ארצה.
הגדול אפשר משלוח ארצה ויש גם אתרים שמאפשרים לך לקבל תיבת דואר בארה"בומבצעים עבורך את המשלוח (יודעת שלאמריקן אקספרס יש אחד חדש כזה, כי הם כל הזמן מפרסמים אותו בניירת, בטוח יש עוד).
עדיף משהו שמדדת, היית מרוצה ואז לקנות בנט.
יצא ממש לא מוצלח. הצורה של הקאפ היתה שונה ולא מתאימה לחזה שלי. במקרה הזה שלחתי שיגיע עם מישהו שעמד להגיע ארצה.
הגדול אפשר משלוח ארצה ויש גם אתרים שמאפשרים לך לקבל תיבת דואר בארה"בומבצעים עבורך את המשלוח (יודעת שלאמריקן אקספרס יש אחד חדש כזה, כי הם כל הזמן מפרסמים אותו בניירת, בטוח יש עוד).
עדיף משהו שמדדת, היית מרוצה ואז לקנות בנט.
-
בו לילי
היי יקירתי
היה נורא כיף לאכול עוגת שחיתות איתך - חייבים לעשות את זה שוב
שכחתי שאני אמורה להזכיר לך לדבר עם אחות של עלי לפני שאני מדברת איתה - האם יצא לך?
שיהיה שבוע טוב וד"ש
אפרת
היה נורא כיף לאכול עוגת שחיתות איתך - חייבים לעשות את זה שוב
שכחתי שאני אמורה להזכיר לך לדבר עם אחות של עלי לפני שאני מדברת איתה - האם יצא לך?
שיהיה שבוע טוב וד"ש
אפרת
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
בו לילי
הי
אני קונה כל הזמן חזיות ברשת, אחרי שאני מודדת את הדגמים שלהם בוומן אונלי. בחנות הם עולים בשקט 400 - 500 ש"ח ודרך האתר זה עולה עם המשלוח משהו כמו 200 גג. לפעמים יש לאתרים האלה גם מבצעים וסיילים מאוד שוווים. אבל באמת כדאי ללכת על חברה שאת מכירה, באתרים האלה אני מעדיפה את freya, כאמור, את חלק מהדגמים אני מודדת החנות אבל אחרי שאני יודעת בדיוק מה המידה שלך באותה חברה ספציפית את יכולה להזמין גם דגמים שונים. מה ששוה בשני האתרים האלה זה שאפשר להחזיר את החזיה! אז שווה לבדוק. בבקשה:
http://www.bravissimo.com/default.aspx
http://www.figleaves.com/uk/home.asp
אני קונה כל הזמן חזיות ברשת, אחרי שאני מודדת את הדגמים שלהם בוומן אונלי. בחנות הם עולים בשקט 400 - 500 ש"ח ודרך האתר זה עולה עם המשלוח משהו כמו 200 גג. לפעמים יש לאתרים האלה גם מבצעים וסיילים מאוד שוווים. אבל באמת כדאי ללכת על חברה שאת מכירה, באתרים האלה אני מעדיפה את freya, כאמור, את חלק מהדגמים אני מודדת החנות אבל אחרי שאני יודעת בדיוק מה המידה שלך באותה חברה ספציפית את יכולה להזמין גם דגמים שונים. מה ששוה בשני האתרים האלה זה שאפשר להחזיר את החזיה! אז שווה לבדוק. בבקשה:
http://www.bravissimo.com/default.aspx
http://www.figleaves.com/uk/home.asp
-
בו לילי
המון תודה על העיצות. אם את מוצאת את המספר של הפנינה ההיא, אשמח. תודה!
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
בו לילי
אני ביגור . 054-8619547
-
- הצטרפות: 06 מאי 2008, 11:16
- דף אישי: הדף האישי של מיצרת_מציאות*
בו לילי
המלצה על משהו לנפש ורק עבורכם... פגישה עם יאיר מפרדס חנה תגידו לו שאני המלצתי ותחשבו יחד מה מתאים ומתי....04-6277277 יאיר כהן יסעור
-
בו לילי
הי, את צריכה מספרי טלפון של בחורים שמנקים לפסח? יש לי כמה מספרים, נראה לי שכולם די אותו הדבר אז זה לא כל כך משנה.. פשוט להיות עם הבחור שהזמנת ולתת לו הוראות ענייניות לניקוי, מנסיוני זה ממש מצוין ומאוד מקל.
בהצלחה וחג שמח..
בהצלחה וחג שמח..
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
בו לילי
אולי מירי ועמית ??? לגבי החיתולים
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
בו לילי
הי,
קראתי במידע ירושלמי על בנך,
אני מאחלת לכם רפואה שלמה והרבה כוחות.
קראתי במידע ירושלמי על בנך,
אני מאחלת לכם רפואה שלמה והרבה כוחות.
-
- הצטרפות: 20 נובמבר 2008, 22:37
- דף אישי: הדף האישי של רויטל_S*
בו לילי
דבר ראשון מחזקת את ידכם ושולחת ברכת רפאה שלמה .
בקשר לכלים
ושוב שולחת איחולי החלמה מהירה , והמון חיבוקים לחיזוק .
בקשר לכלים
- ניתן לקנות מיכלי זכוכית עם מכסה (המכסה מפלסטיק אבל אותו לא מחממים ) לי אישית יש של חברת פיירקס ,] הם טובים מאוד , בגדלים מממש קטנטנים ועד תבניות אני קניתי ממגה בעיר אם אני לא טועה ואני גם יודעת שיש אותו בהרבה מאוד רשתות שיווק (שופרסל וקו אופ...) . בעלי לוקח לעבודה והם נהדרים - נכנסים לתנור הקפאה ואפילו כיריים בוערות..
- , ישנם בקבוקי נירוסטה לא רעים בכלל שמגיעים עם פיות נשלפות ולא נשפכות (אני אברר בדיוק ואשלח לך לינק .
ושוב שולחת איחולי החלמה מהירה , והמון חיבוקים לחיזוק .
-
- הצטרפות: 20 נובמבר 2008, 22:37
- דף אישי: הדף האישי של רויטל_S*
בו לילי
http://www.sigg.co.il/62786/%D7%91%D7%A ... 7%99%D7%9D
בטעות כתבתי שהם מנירוסטה אבל הם כמובן מאלומיניום . אחלה בקבוקים.
בטעות כתבתי שהם מנירוסטה אבל הם כמובן מאלומיניום . אחלה בקבוקים.
-
בו לילי
למה לא פלסטיק? בגלל הביספינולA ?אם כן אז יש בניצת הדובדבן כלי פלסטיק שאינם מכילים את החומר הזה,ולגבי בקבוקים-אני יודעת שלחברת טומי טיפי יש בקבוקים לתינוקות ללא החומר הזה אבל אולי יש להם מוצרים גם לגדולים? בכל מקרה אמא שלי גם הפסיקה לעבוד עם פלסטיק והיא מסתובבת עם בקבוקי זכוכית ומאחסנת אוכל בכלי זכוכית (עם מכסה פלסטיק...)אבל לאחרונה היא הגתה רעיון (פשוט כי נגמרו לה הכלי זכוכית)להניח נייר אפיה בתוך כלי פלסטיק ואת האוכל להניח עליו-יכול לעבוד לכם?
רעיון נוסף שאני חושבת עליו הוא שיש היום כל מיני מוצרים למטבח מסיליקון-לא יודעת לגבי טיבם ואם יש קופסאות סיליקון,אבל שווה בדיקה.
אני מאחלת לכם החלמה טובה בקצב נכון ,והרבה כוח.
רעיון נוסף שאני חושבת עליו הוא שיש היום כל מיני מוצרים למטבח מסיליקון-לא יודעת לגבי טיבם ואם יש קופסאות סיליקון,אבל שווה בדיקה.
אני מאחלת לכם החלמה טובה בקצב נכון ,והרבה כוח.
-
- הצטרפות: 18 פברואר 2010, 14:54
- דף אישי: הדף האישי של הפיה_מיכלית*
בו לילי
ההודעה על כלי הפלסטיק היא ממני:) במידה ויש לך שאלות...
-
בו לילי
רפואה שלמה!
(משהו מוזר בלינק, אם הוא לא עובד, תיכנסי לבשבילנו ותחפשי במוצרים לחיים אקולוגיים)
- נקניקיות אורגניות יש בזמורה אורגני, אם אני לא טועה
- אפשר לשאול בזמורה גם לגבי היוגורט
- לגבי בקבוק, גם אני רציתי להמליץ לך על הבקבוקים של SIGG. יש תיאור מפורט באתר של בשבילנו
(משהו מוזר בלינק, אם הוא לא עובד, תיכנסי לבשבילנו ותחפשי במוצרים לחיים אקולוגיים)
- אני מצטרפת גם להמלצה על קופסאות זכוכית עם מכסים מפלסטיק, ולחמם בלי המכסה. יש ב"ששת" בקניון ישראל
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
בו לילי
מצטערת לשמוע .
בקשר לבקבוקים שרויטל המליצה לך של חברת 'סיג' הבנתי שהם שנויים במחלוקת. בגלל האלומיניום. (ידוע שאלומיניום זה חומר מזיק והחברה טוענת שהם מייצרים את זה בצורה שלא משחררת רעלים. אני לא יודעת אם להאמין).
את יכולה לראות על זה בדף בקבוקים ומיכלי מים בטוחים לשתייה.
אבל יש בקבוקי נירוסטה של חברת klean kanteen שהבנתי שהם אמורים להיות טובים. (גם על זה כתוב בדף ההוא, את יכולה לחפש שם).
צריך להזמין אותם מחו"ל, ובדיוק היום עודד המחפש התעניין ב-ככר השוק מי מזמין משהו מהחברה הנ"ל כדי לעשות הזמנה משותפת (חוסך דמי משלוח), ואמרתי לו שאולי ארצה גם. אם את רוצה להזמין משם, תבדקי איתנו.
(בינתיים מכל הבקבוקים שקראתי עליהם, אלו נראים לי הכי בטוחים.
הבקבוקים מהפלסטיק או האלומיניום שהחברות מבטיחות שאינם משחררים רעלים - אני לא ממש בטוחה אם להאמין).
בקשר לכלים לחמם בהם אוכל - אני מאמינה שגם כאן אפשר לחפש כלים מנירוסטה.
נראה לי יותר נוח, כי זכוכית עלולה להישבר בתיק.
השאלה אם יש כלי נירוסטה עם מכסה פלסטיק. נדמה לי שראיתי כאלה לא מזמן בחנות. שווה לך לברר.
ויש גם את הדף אלומיניום ושאר צרות בכלי אוכל, למקרה שאת לא מכירה. (לא נכנסתי אליו הרבה זמן, אבל בטח יש בו כל מיני רעיונות).
בהצלחה, ורפואה שלמה ומהירה ! .
בקשר לבקבוקים שרויטל המליצה לך של חברת 'סיג' הבנתי שהם שנויים במחלוקת. בגלל האלומיניום. (ידוע שאלומיניום זה חומר מזיק והחברה טוענת שהם מייצרים את זה בצורה שלא משחררת רעלים. אני לא יודעת אם להאמין).
את יכולה לראות על זה בדף בקבוקים ומיכלי מים בטוחים לשתייה.
אבל יש בקבוקי נירוסטה של חברת klean kanteen שהבנתי שהם אמורים להיות טובים. (גם על זה כתוב בדף ההוא, את יכולה לחפש שם).
צריך להזמין אותם מחו"ל, ובדיוק היום עודד המחפש התעניין ב-ככר השוק מי מזמין משהו מהחברה הנ"ל כדי לעשות הזמנה משותפת (חוסך דמי משלוח), ואמרתי לו שאולי ארצה גם. אם את רוצה להזמין משם, תבדקי איתנו.
(בינתיים מכל הבקבוקים שקראתי עליהם, אלו נראים לי הכי בטוחים.
הבקבוקים מהפלסטיק או האלומיניום שהחברות מבטיחות שאינם משחררים רעלים - אני לא ממש בטוחה אם להאמין).
בקשר לכלים לחמם בהם אוכל - אני מאמינה שגם כאן אפשר לחפש כלים מנירוסטה.
נראה לי יותר נוח, כי זכוכית עלולה להישבר בתיק.
השאלה אם יש כלי נירוסטה עם מכסה פלסטיק. נדמה לי שראיתי כאלה לא מזמן בחנות. שווה לך לברר.
ויש גם את הדף אלומיניום ושאר צרות בכלי אוכל, למקרה שאת לא מכירה. (לא נכנסתי אליו הרבה זמן, אבל בטח יש בו כל מיני רעיונות).
בהצלחה, ורפואה שלמה ומהירה ! .
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
בו לילי
כמו כן, יכול להיות שכדאי לבדוק גם כיוונים אחרים לריפוי.
אולי תפתחי דף?
אולי תפתחי דף?
-
- הצטרפות: 14 נובמבר 2006, 14:58
- דף אישי: הדף האישי של עינת_גל*
בו לילי
ראיתי את מה שכתבת בדף הירושלמי -
רפואה שלמה לבנך והרבה כוחות לכולכם.
עינת (מהבוסטר...)
רפואה שלמה לבנך והרבה כוחות לכולכם.
עינת (מהבוסטר...)
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
בו לילי
אין לי עצות מעבר לכל מה שכבר כתבו לך.
מאחלת רפואה שלמה. הרבה כוחות לכל המשפחה.
עדי
מאחלת רפואה שלמה. הרבה כוחות לכל המשפחה.
עדי
-
- הצטרפות: 28 יולי 2009, 16:10
- דף אישי: הדף האישי של לי_צ'י*
בו לילי
יש בקבוק שתיה מנירוסטה בדיאדה, אבל הוא לא גדול
http://www.dyada.co.il/?catid={C2699BDA ... po]details type[/po]=1&itemid={8697F6E3-3ECE-4E44-AE96-341D1A04958B}
רפואה שלמה
http://www.dyada.co.il/?catid={C2699BDA ... po]details type[/po]=1&itemid={8697F6E3-3ECE-4E44-AE96-341D1A04958B}
רפואה שלמה
-
- הצטרפות: 05 מאי 2007, 22:00
- דף אישי: הדף האישי של אם_הכרובית*
בו לילי
שלום שלום,
(למען הסר ספק בזיהוי- נפגשנו ליד ארומה בשישי שעבר)
יש אצלנו חולצה אחת דקה וארוכה בשבילכם שחברה העבירה אלינו עבורכם. הסבתא טרם תפרה חולצות אבל אולי גם הן יגיעו בהמשך...
כתבי לי ונתאם מתי נעביר לך.
יום טוב
(למען הסר ספק בזיהוי- נפגשנו ליד ארומה בשישי שעבר)
יש אצלנו חולצה אחת דקה וארוכה בשבילכם שחברה העבירה אלינו עבורכם. הסבתא טרם תפרה חולצות אבל אולי גם הן יגיעו בהמשך...
כתבי לי ונתאם מתי נעביר לך.
יום טוב
-
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2005, 17:11
- דף אישי: הדף האישי של דודה_דו*
בו לילי
ברשת ace מוכרים קעריות נירוסטה בגדלים שונים עם מכסה פלסטיק
הן חביבות, קלות לנשיאה, לא יקרות, אך גם לא מאוד איכותיות (באיזשהו שלב המכסה מתעייף ולא סוגר בצורה הרמטית)
אם את מכירה מישהו שחוזר מהודו...
בהודו מוכרים קופסאות מעולות מנירוסטה עם מכסה נירוסטה שמתלבשות זו על זו ומיועדות בדיוק למטרה שאת מחפשת.
תהיו בריאים חזקים ואופטימיים!
@} @} @}
הן חביבות, קלות לנשיאה, לא יקרות, אך גם לא מאוד איכותיות (באיזשהו שלב המכסה מתעייף ולא סוגר בצורה הרמטית)
אם את מכירה מישהו שחוזר מהודו...
בהודו מוכרים קופסאות מעולות מנירוסטה עם מכסה נירוסטה שמתלבשות זו על זו ומיועדות בדיוק למטרה שאת מחפשת.
תהיו בריאים חזקים ואופטימיים!
@} @} @}
בו לילי
לא מכירה קופסאות רק רציתי לאחל החלמה מהירה והרבה כוחות.
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
- דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*
בו לילי
אין לי מה להוסיף ברעיונות,
שולחת איחולי רפואה שלמה ומהירה.
@}
שולחת איחולי רפואה שלמה ומהירה.
@}
בו לילי
_ראיתי את מה שכתבת בדף הירושלמי -
רפואה שלמה לבנך והרבה כוחות לכולכם._
נקניקיות יש בזמורה, גם ביד חרוצים וגם באמציה. לפעמים אין, אז כדאי לשאול והם יביאו.
רפואה שלמה לבנך והרבה כוחות לכולכם._
נקניקיות יש בזמורה, גם ביד חרוצים וגם באמציה. לפעמים אין, אז כדאי לשאול והם יביאו.
בו לילי
שלום,
יש לי כמה קופסאות נירוסטה שאשמח למסור (רק 3).
וגם חברה שחוזרת מהודו ואני יכולה לשאול אותה לגבי כלים לנשיאת אוכל (מכירה את השכבות?)
בכל מקרה מאחלת לכם הרבה טוב
נעה
יש לי כמה קופסאות נירוסטה שאשמח למסור (רק 3).
וגם חברה שחוזרת מהודו ואני יכולה לשאול אותה לגבי כלים לנשיאת אוכל (מכירה את השכבות?)
בכל מקרה מאחלת לכם הרבה טוב
נעה
בו לילי
שלום.
לחברת "מילניום מרקטינג" יש קופסאות זכוכית בכל מיני גדלים וגם קופסאות פלסטיק איכותי ועמיד שלא אמור לפלוט חומרים מסוכנים בחום... את יכולה לבדוק באינטרנט באילו חנויות יש את הכלים שלהם. יש להם גם תרמוס רחב ונמוך מנירוסטה ששומר על האוכל חם.
יש בחנויות מטיילים בקבוקים מפלסטיק איכותי ועמיד מפני חום.
לגבי המחלה רציתי לאחל רפואה שלמה ולהמליץ מאוד להעזר ברפואה אנתרופוסופית שיש לה ידע רחב בתחום ומשלבת טיפולים אלטרנטיביים וקונבנציונליים. אם אתם במכבי יש את ליאורה אוריאל שמקבלת דרך מכבי בסניף ביתר עילית, היא מקבלת כמובן גם פרטי. וחוצמזה באתר "אנתרופוסופיה בישראל" יש את הפרטים של הרבה רופאים נוספים. הנה קישור מתוך האתר על השילוב בין הרפואה המקובלת והרפואה האנתרופוסופית בטיפול במחלת הסרטן:
http://www.antro.co.il/papers/[po]MED shiloovRefooaAntro[/po].html
לחברת "מילניום מרקטינג" יש קופסאות זכוכית בכל מיני גדלים וגם קופסאות פלסטיק איכותי ועמיד שלא אמור לפלוט חומרים מסוכנים בחום... את יכולה לבדוק באינטרנט באילו חנויות יש את הכלים שלהם. יש להם גם תרמוס רחב ונמוך מנירוסטה ששומר על האוכל חם.
יש בחנויות מטיילים בקבוקים מפלסטיק איכותי ועמיד מפני חום.
לגבי המחלה רציתי לאחל רפואה שלמה ולהמליץ מאוד להעזר ברפואה אנתרופוסופית שיש לה ידע רחב בתחום ומשלבת טיפולים אלטרנטיביים וקונבנציונליים. אם אתם במכבי יש את ליאורה אוריאל שמקבלת דרך מכבי בסניף ביתר עילית, היא מקבלת כמובן גם פרטי. וחוצמזה באתר "אנתרופוסופיה בישראל" יש את הפרטים של הרבה רופאים נוספים. הנה קישור מתוך האתר על השילוב בין הרפואה המקובלת והרפואה האנתרופוסופית בטיפול במחלת הסרטן:
http://www.antro.co.il/papers/[po]MED shiloovRefooaAntro[/po].html
-
- הצטרפות: 22 נובמבר 2005, 00:26
- דף אישי: הדף האישי של איילת_א*
בו לילי
רפואה שלמה@}
-
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
בו לילי
הי
צר לי לשמוע על מה שכתבת.
המיוחד בבקבוקים האלה הוא שהם מנירוסטה. ויש גם פקק נירוסטה, כך שלמעשה המים לא נוגעים בפלסטיק. רק פקק הספורט (עם הפיה) עשוי מפלסטיק, אבל גם הוא עשוי מפלסטיק מהסוג הכי בטוח (לא זוכר פרטים אבל זה כתוב באתר שלהם).
זה במיוחד חשוב אם הבקבוקים שוהים בחום או קור, שהם המצבים הבעייתיים במיוחד לבקבוקי פלסטיק.
אנחנו מאוד מרוצים.
גם מבחינה כספית זה משתלם - מי שלוקח איתו בקבוקי מים לכל מקום: תחשבי כמה בקבוקים צריך לקנות במשך שנים שבקבוקי הנירוסטה מחזיקים (הרי כל כמה זמן צריך בקבוק חדש).
יש בקבוקים אחרים בשוק, למשל סיג, אבל הם עשויים מאלומיניום מצופה. זה לא נשמע לי טוב...
צר לי לשמוע על מה שכתבת.
המיוחד בבקבוקים האלה הוא שהם מנירוסטה. ויש גם פקק נירוסטה, כך שלמעשה המים לא נוגעים בפלסטיק. רק פקק הספורט (עם הפיה) עשוי מפלסטיק, אבל גם הוא עשוי מפלסטיק מהסוג הכי בטוח (לא זוכר פרטים אבל זה כתוב באתר שלהם).
זה במיוחד חשוב אם הבקבוקים שוהים בחום או קור, שהם המצבים הבעייתיים במיוחד לבקבוקי פלסטיק.
אנחנו מאוד מרוצים.
גם מבחינה כספית זה משתלם - מי שלוקח איתו בקבוקי מים לכל מקום: תחשבי כמה בקבוקים צריך לקנות במשך שנים שבקבוקי הנירוסטה מחזיקים (הרי כל כמה זמן צריך בקבוק חדש).
יש בקבוקים אחרים בשוק, למשל סיג, אבל הם עשויים מאלומיניום מצופה. זה לא נשמע לי טוב...
-
בו לילי
תודה רבה!!!
שרון אני כבר הייתי אצל דר. בר סלע. תודה על ההמלצות!
שרון אני כבר הייתי אצל דר. בר סלע. תודה על ההמלצות!
-
- הצטרפות: 16 דצמבר 2007, 12:06
- דף אישי: הדף האישי של איי_מי_שם*
בו לילי
הי
יש טרמוסים שנועדו לאוכל, אז את מכינה בבית אוכל, מכניסה לטרמוסט ושה נשאר חם, לא צריך לחמם שוב.
יש לי פטרייה יוגית, מין פטרייה שעושים ממנה יוגורט, מחלב פרה, עיזים, אומרים שזה מאוד טוב לחולי סרטן, תבדקי בגוגל ואם את רוצה אני יכולה לתת.
איימי (02-6418375(
בעלך פעם עבר היה אצלי לקחת חיתולים
יש טרמוסים שנועדו לאוכל, אז את מכינה בבית אוכל, מכניסה לטרמוסט ושה נשאר חם, לא צריך לחמם שוב.
יש לי פטרייה יוגית, מין פטרייה שעושים ממנה יוגורט, מחלב פרה, עיזים, אומרים שזה מאוד טוב לחולי סרטן, תבדקי בגוגל ואם את רוצה אני יכולה לתת.
איימי (02-6418375(
בעלך פעם עבר היה אצלי לקחת חיתולים
-
- הצטרפות: 01 מרץ 2005, 06:29
- דף אישי: הדף האישי של שום_כתוש*
בו לילי
יש צנצנות לתה קפה סוכר מנירוסטה עם מכסה מתברג גם מנירוסטה, מה שיכול לעזור לקחת אוכל ואז להעביר לכלי אחר לחימום.
בגן של בני יש קערות עץ כמו של פעם: ריבועים ריבועים,
בגן של בני יש קערות עץ כמו של פעם: ריבועים ריבועים,
-
- הצטרפות: 03 אוקטובר 2008, 23:30
- דף אישי: הדף האישי של רוני_ושו''ת*
בו לילי
אין לי עצות, רק רוצה לאחל רפואה שלמה והרבה כוחות לכל המשפחה.
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
בו לילי
אין להשיג את קלין קנטין בארץ. אנחנו הזמנו לבית של חבר שבא מארה"ב והביא לנו. נדמה לי שלא בכל האתרים היה אפשר להזמין באמצעות כרטיס אשראי שמקורו בישראל, אז כדאי לבדוק לפני שמשקיעים זמן בבדיקת האתר והמוצרים שבו.
חברים שלנו הזמינו במשלוח לארץ. המשלוח עלה משהו כמו 70 שקלים, אם אני זוכר נכון.
בהצלחה!
חברים שלנו הזמינו במשלוח לארץ. המשלוח עלה משהו כמו 70 שקלים, אם אני זוכר נכון.
בהצלחה!
-
בו לילי
קודם כל רפואה שלימה.
בבאזר שטראוס בתלפיות יש בקבוקי זכוכית. אפשר לשים בתוך גרב ואז זה לא נשבר.
אנחנו לא שמים בגרב כי אין לנו כוח, פשוט משגיחים שהתינוקת לא תזרוק אותו. בכמה פעמים שהיא כן זרקה זה לא נשבר.
נראה לי שזו זכוכית עמידה יחסית.
בבאזר שטראוס בתלפיות יש בקבוקי זכוכית. אפשר לשים בתוך גרב ואז זה לא נשבר.
אנחנו לא שמים בגרב כי אין לנו כוח, פשוט משגיחים שהתינוקת לא תזרוק אותו. בכמה פעמים שהיא כן זרקה זה לא נשבר.
נראה לי שזו זכוכית עמידה יחסית.
-
בו לילי
תודה רבה לכל העוזרים!!!!
אני קוראת בשמחה את כל העצות ועם הזמן גם מתחילה לייסם.
תודה!
אני קוראת בשמחה את כל העצות ועם הזמן גם מתחילה לייסם.
תודה!
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
בו לילי
הי לילי,
קודם כל- בריאות ורפואה שלמה לבנך.
לא יודעת אם ע5נו לך כבר- אז אכתוב את 6מה שא5ני יודעת-.
1-. בקבוקי זכוכית יש בכל חנויות לילדים. אם את מניקה- תמשיכי כמה שיותר.
קודם כל- בריאות ורפואה שלמה לבנך.
לא יודעת אם ע5נו לך כבר- אז אכתוב את 6מה שא5ני יודעת-.
1-. בקבוקי זכוכית יש בכל חנויות לילדים. אם את מניקה- תמשיכי כמה שיותר.
- יש קופסאות מנירוסטה ששמים בהם אוכל- זה כמה קופסאות עגולות שמתלבשות אחת מעל השניה. לא יודעת אם יש בארץ- מביאים את זה מהודו בדרך כלל.
- נקניקיות אורגניות- תנסי בחנויות האורגניות, כמו עדן טבע מרקט (שם כמעט בטוחה שיש).
-
בו לילי
שלום שלום,
אין בעיה- החולצה אצלנו. כשיתאים, תעברו לקחת. או שתכתבי לי איפה אתם בדיוק (אני זוכרת רחוב אבל לא מספר...) ונשים אצלכם בהזדמנות קרובה.
רפואה שלמה. אנחנו חושבות עליכם מחשבות טובות
אין בעיה- החולצה אצלנו. כשיתאים, תעברו לקחת. או שתכתבי לי איפה אתם בדיוק (אני זוכרת רחוב אבל לא מספר...) ונשים אצלכם בהזדמנות קרובה.
רפואה שלמה. אנחנו חושבות עליכם מחשבות טובות
בו לילי
לילי יקרה,
מתנצל על ההיעלמות הארוכה. אנחנו במעבר דירה ארוך ביותר, ואני מודה שפשוט שכחתי-סליחה!
החברה מהודו צריכה להגיע מחרתים ואז אדע אם היא קנתה בסוף(היא התנתה את הקניה במקום במזוודה....),
את כלי אשמח למסור. אני במושב מטע ומגיעה לירושלים (לפסגה ולרמות) וגם לתל אביב (רמת אביב וצפון ישן),
מתפללת לשלומו של בנך הקטן,
נעה
054-2649770
02-5330042
מוזמנת להתקשר
מתנצל על ההיעלמות הארוכה. אנחנו במעבר דירה ארוך ביותר, ואני מודה שפשוט שכחתי-סליחה!
החברה מהודו צריכה להגיע מחרתים ואז אדע אם היא קנתה בסוף(היא התנתה את הקניה במקום במזוודה....),
את כלי אשמח למסור. אני במושב מטע ומגיעה לירושלים (לפסגה ולרמות) וגם לתל אביב (רמת אביב וצפון ישן),
מתפללת לשלומו של בנך הקטן,
נעה
054-2649770
02-5330042
מוזמנת להתקשר
-
בו לילי
היות והרופא הוא גם סבא של הכרובית והקרפד (ואבא שלי) אנחנו אכן רואות אותו הרבה
נעבור אצלכם ונשאיר את החולצה אצלכם.
מה שלומכם בין הבדיקות והטיפולים? יש עוד משהו שאנחנו יכולות לעזור בו?
נעבור אצלכם ונשאיר את החולצה אצלכם.
מה שלומכם בין הבדיקות והטיפולים? יש עוד משהו שאנחנו יכולות לעזור בו?
-
- הצטרפות: 25 מאי 2009, 14:26
- דף אישי: הדף האישי של גלי_לבנדר*
בו לילי
הכי טובים שניסינו הם של bamboo
מעולים אבל יקרים..
אנחנו קונים במכולת בצובה או במבשרת בחנות האורגנית
מעולים אבל יקרים..
אנחנו קונים במכולת בצובה או במבשרת בחנות האורגנית
-
- הצטרפות: 25 פברואר 2008, 21:44
- דף אישי: הדף האישי של לבנה_במילואה*
בו לילי
הי,בקשר לחיתולים, איזה מידה את צריכה? אני מאמינה שזה אפשרי...
בו לילי
בקשר ליוגה או מדיטציה-
אני ממליצה על מורתי האהובה ליוגה אסתי יצחקי. למדתי אצלה 4 שנים ואז עזבנו את ירושלים. היא נותנת גם שיעורים פרטיים/ זוגיים.
היא גם עושה סדנאות שיאצו לזוגות או שיאצו משולב ביוגה- מאוד נעים. השיעורים בסטודיו אצלה בבית.
המספרים שלה: 643-18-11 באפס שתיים, או 340-82-87 בסלקום.
את יכולה להגיד לה שקיבלת את הטלפון ממורן.
תהנו, זה יופי של בילוי לבוקר משותף...
אני ממליצה על מורתי האהובה ליוגה אסתי יצחקי. למדתי אצלה 4 שנים ואז עזבנו את ירושלים. היא נותנת גם שיעורים פרטיים/ זוגיים.
היא גם עושה סדנאות שיאצו לזוגות או שיאצו משולב ביוגה- מאוד נעים. השיעורים בסטודיו אצלה בבית.
המספרים שלה: 643-18-11 באפס שתיים, או 340-82-87 בסלקום.
את יכולה להגיד לה שקיבלת את הטלפון ממורן.
תהנו, זה יופי של בילוי לבוקר משותף...
בו לילי
וכמה יפות השכמיות שאת תופרת!
בטוחה שאאמץ לי אחת עם בוא החורף...
בטוחה שאאמץ לי אחת עם בוא החורף...
-
- הצטרפות: 25 פברואר 2008, 21:44
- דף אישי: הדף האישי של לבנה_במילואה*
בו לילי
אשמח להביא לך כמה מידה4 לנסות... אני חושבת שזה יהיה לו טוב.
אנחנו בברוריה, יוצא לך להגיע?
באיזה בי"ח אתם?
אנחנו בברוריה, יוצא לך להגיע?
באיזה בי"ח אתם?
-
- הצטרפות: 02 מאי 2009, 22:02
- דף אישי: הדף האישי של לי_רז*
בו לילי
לגבי יוגה/מדיטציה יום רביעי- אני מורה ליוגה אבל ביום רביעי לא מלמדת,
אם מעניין אותכם פעילות זוגית מוזמנים להתקשר-
0544-836004
לירז
אם מעניין אותכם פעילות זוגית מוזמנים להתקשר-
0544-836004
לירז
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2007, 00:36
- דף אישי: הדף האישי של תמר_מסיני*
בו לילי
wordpress פלטפורמה חינמית ומצויינת לבלוגים.
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
- דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*
בו לילי
הפלטפורמה המועדפת עלי לבלוגים היא ישראבלוג - אחת מהוותיקות ומאוד נוחה לשימוש
כרגיל בבלוגים, מפוצץ בנות ובני 12, אבל ליצור בלוג פרטי שדורש סיסמא להתחברות, אפשר לשלוח עדכונים בדוא"ל למעונינים בכך, ואפשר לשמור על מקום פרטי.
מוזמנת לנסות - http://israblog.nana10.co.il/
בהצלחה
אלה
כרגיל בבלוגים, מפוצץ בנות ובני 12, אבל ליצור בלוג פרטי שדורש סיסמא להתחברות, אפשר לשלוח עדכונים בדוא"ל למעונינים בכך, ואפשר לשמור על מקום פרטי.
מוזמנת לנסות - http://israblog.nana10.co.il/
בהצלחה
אלה
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
בו לילי
wordpress.
בלי פרסומות.
בריאות @}
בלי פרסומות.
בריאות @}
-
- הצטרפות: 05 דצמבר 2009, 15:11
- דף אישי: הדף האישי של אליהו_מחדרה*
בו לילי
בתפוז יש אפשרות לכתיבת בלוגים.
החלמה מהירה
החלמה מהירה
-
- הצטרפות: 16 יוני 2010, 21:00
- דף אישי: הדף האישי של מה_עושות_האיילות*
בו לילי
הי,
לא כותבת בלוגים, אך קוראת של חברותי ב"תפוז". אגב - אם זה בסדר מצדך - עדכני איפה..נשמח לקרוא ולתמוך.
לא כותבת בלוגים, אך קוראת של חברותי ב"תפוז". אגב - אם זה בסדר מצדך - עדכני איפה..נשמח לקרוא ולתמוך.
-
בו לילי
שיהיה בריא...
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 13:36
- דף אישי: הדף האישי של יול_יול*
בו לילי
רק רוצה לאחל החלמה שלמה
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2010, 11:53
- דף אישי: הדף האישי של הילהלה_לנד*
בו לילי
ממליצה על כפר סגול ,http://www.sagol.habsor.gonegev.co.il/, מקום מדהים,יש אופציה ללינה בבית גדול ומרווח,או בדום גדול או קמפינג,אופציה לארוחת בוקר וערב,יש בריכות טבעיות,אנשים טובים והרבה שקט. ורפואה שלמה
בו לילי
יש לי כמה המלצות לצימרים מפנקים בנגב, גילוי נאות - רובם חברים טובים של המשפחה
חוות נאות וחוות אורליה הם הכי בעייני, חוץ מזה יש בחוות נחל הרועה - קצת יותר יקר אבל מדהים
תלוי באיזה רמה אתפ מחפשים, יש גם בחוות כרמי עבדת, ואוהלים אינדיאנים בחוות זית המדבר
אומנם זה הכל חוות, אבל הרמה של הצימרים גבוהה, הם נקיים ואסתטיים מאוד
תהנו ותהיו חזקים
חוות נאות וחוות אורליה הם הכי בעייני, חוץ מזה יש בחוות נחל הרועה - קצת יותר יקר אבל מדהים
תלוי באיזה רמה אתפ מחפשים, יש גם בחוות כרמי עבדת, ואוהלים אינדיאנים בחוות זית המדבר
אומנם זה הכל חוות, אבל הרמה של הצימרים גבוהה, הם נקיים ואסתטיים מאוד
תהנו ותהיו חזקים
-
בו לילי
תודה לכל הממליצים!
בו לילי
זית במדבר. תחפשי בגוגל אם מתאים לכם טיפים, אמבטיה "קבריולט", אווירה רגועה ופרטיות (המרחק בין טיפי לטיפי הוא גדול...)
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
בו לילי
אני ממליצה על חץ בשקט.
-
- הצטרפות: 20 מרץ 2009, 21:19
- דף אישי: הדף האישי של אילה_טייכמן*
בו לילי
יצא לי..."קושי אינו בהכרח סבל" מ-ד-ה-ים
מיץ עשב חיטה ו-טעים - זה אוקסימורון. דבר והיפוכו
בהצלחה
מיץ עשב חיטה ו-טעים - זה אוקסימורון. דבר והיפוכו
בהצלחה
-
בו לילי
היי,
ראיתי את מודעתך מככר השוק ורציתי לומר שאם יש מישהו מארה"ב שיכול לארגן לך סירופ אגאבה זה עולה שם דולר וחצי.
זהו.
שלום שלום
ראיתי את מודעתך מככר השוק ורציתי לומר שאם יש מישהו מארה"ב שיכול לארגן לך סירופ אגאבה זה עולה שם דולר וחצי.
זהו.
שלום שלום
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
- דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*
בו לילי
אגאבה
אצל ירון אסטנוביץ' מחיפה, הוא מסתובב בכל רחבי הארץ עם האגבה ועם טחינה אמארה
054-4982239
שיבולת שועל עבה אורגנית, אגוזים, שקדים וצימוקים אורגניים
את אלה יש אצל הרצל ביבי, במחסן המרכזי של ניצת הדובדבן
ממש לידכם במעלה החמישה
חוץ משקדים אורגניים, אותם קשה להשיג.
אצל ירון אסטנוביץ' מחיפה, הוא מסתובב בכל רחבי הארץ עם האגבה ועם טחינה אמארה
054-4982239
שיבולת שועל עבה אורגנית, אגוזים, שקדים וצימוקים אורגניים
את אלה יש אצל הרצל ביבי, במחסן המרכזי של ניצת הדובדבן
ממש לידכם במעלה החמישה
חוץ משקדים אורגניים, אותם קשה להשיג.
-
- הצטרפות: 21 דצמבר 2003, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בבית*
בו לילי
יאנה ממושב כיסלון מוכרת את כל המוצרים האורגניים היבשים וחומרי ניקוי במחירים מאוד מאוד סבירים. אנחנו לקוחות מרוצים. המייל שלה: [email protected]
-
- הצטרפות: 25 מאי 2009, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של טול_טול*
בו לילי
רציתי גם להגיד ש:
_הרצל ביבי, במחסן המרכזי של ניצת הדובדבן
ממש לידכם במעלה החמישה_
הטלפון 026515697
המכירה היא בסיטונאות בלבד כמה שאני יודעת והמחירים טובים
_הרצל ביבי, במחסן המרכזי של ניצת הדובדבן
ממש לידכם במעלה החמישה_
הטלפון 026515697
המכירה היא בסיטונאות בלבד כמה שאני יודעת והמחירים טובים
-
בו לילי
הי בובה, אם את מתארגנת על קניה מול הרצל ביבי, דברי איתי
-
בו לילי
הי,
מישהי מחפשת אותך בדף מידע ירושלמי :
_פנתה אליי דרך האתר מישהי בשם מרים לגבי טיפול בילדיה באוגוסט. היא מבקעה ויש לה שני ילדים בגילאים שנתיים וארבע.
רשמתי לא נכון את המספר שלה. אם מישהי מכירה אותה אשמח לקבל מידע על איך אני יכולה להשיגה.
תודה רבה שרון 052-4867265 SHARONZIGI בוואלה._
מישהי מחפשת אותך בדף מידע ירושלמי :
_פנתה אליי דרך האתר מישהי בשם מרים לגבי טיפול בילדיה באוגוסט. היא מבקעה ויש לה שני ילדים בגילאים שנתיים וארבע.
רשמתי לא נכון את המספר שלה. אם מישהי מכירה אותה אשמח לקבל מידע על איך אני יכולה להשיגה.
תודה רבה שרון 052-4867265 SHARONZIGI בוואלה._
-
בו לילי
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
- 1'
-
בו לילי
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+