בהריון לא מתוכנן ולא מתוך זוגיות

פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

יש לי חברה שהפילה בגילך היו לה תאומות בנות שמונה קריירה מטורפת ובן זוג והיא הפילה כי היה לה קשה מאוד לחשוב על גידול עוד ילד היא רצתה רק שתים וכל מי שסביבה שיכנעה אותה לא להפיל אבל היא לא יכלה לחשוב אחרת. היא שלא כמוך כבר היתה אמא והיא הפילה. ומאז היא כל כל כך התייסרה

נו, ולי יש חברה שהפילה בגיל 37, אחרי שכבר ילדה שני ילדים, כי היא לא יכלה לדמיין את החיים עם עוד תינוק קטן, ועד היום היא מרוצה ביותר מההחלטה שלה.
בחודש שעבר, דרך אגב, היא ילדה את בנה השלישי, שהגיע בזמנו.
כן, אחרי הפלה.
סיפורים יש אין סוף.
יעלי*
הצטרפות: 08 אוקטובר 2003, 21:33

שליחה על ידי יעלי* »

זו אחת ההתלבטויות הכי מורכבות שאשה עשויה לחוות בחיים.
שמחה בשבילך שהגעת להחלטה.
חיבוק
אלמונית_רקדנית*
הצטרפות: 05 ספטמבר 2018, 19:21

שליחה על ידי אלמונית_רקדנית* »

פלונית, אני לגמרי מסכימה עם ההחלטה שלך, במקומך הייתי עושה אותו הדבר, והרבה הצלחה בעתיד!

ואולי בגלל שלא יהי עם מי היאתצטרך בנק הזרע והפריות/טיפולים שזה ביאוס וקושי לא נורמלי בזמן שיכל להיות לה ילד מהריון טבעי לחלוטין.
אני מעדיפה את בנק הזרע על מישהו מפוקפק כל רגע. שם לפחות יש סיכוי לא רע שזה אדם ראוי, על פני מישהו שאני יודעת שלא ראוי להיות אבא לילד שלי.

ולגבי כל נבואות הזעם ו"אף ילד לא היה רוצה" - בולשיט! בולשיט מוחלט! מי שאומרת את זה, רק מעידה על עצמה שהיא לא רוצה, ושהיא לא מסוגלת לדמיין שיש אנשים שונים ממנה.

מזכיר לי שנכנסתי לאתר מסויים שבו מישהי ביקשה עצה לגבי חמותה, שהיא אישה זקנה ובעייתית. בעלה ניתק איתה קשר לפני כמה שנים ועכשיו היא מבקשת לחדש אותו ולהפגש עם הילדים. בתגובות הופיעו מאות אנשים שסיפרו על איך הם נפגשו עם הסבים שלהם, לרוב בניגוד לרצונם, ואיך הם מצטערים על זה. איך זה השפיע עליהם לרעה, לימד אותם שזה בסדר שמתייחסים אליהם רע ולסבול במקומות כאלו במקום לעזוב. איך הם היו מעדיפים לא לפגוש את הסבים שלהם.
ואני חשבתי על איך שפה בדיוק ההפך, היו מספרים על כמה משפחה זה חשוב ואיזה טוב זה קשה בין נכדים וסבים ושעדיף לבלוע כמה צפרדעים בשביל זה.

ומה המסקנה? שאם נראה שיש סיפור אחד שכולם מסכימים איתו, זה לא אומר שזה האמת. זה מעיד רק על האנשים באותו המקום. ואולי כדאי ללכת לשאול במקום אחר, ולשמוע סיפורים שונים. למשל, מקומות בהם מותר לומר דברים שהם טאבו. אם יש משהו שאסור לומר, זה לא אומר שאין אנשים שמרגישים ככה, רק שהם שותקים. (למשל, כמה לגיטימציה יש לאישה שמתחרטת שהיא לא הפילה להגיד את זה? כל עוד אסור לומר את זה, איך אפשר לדעת אם יש יותר נשים שהתחרטו שהפילו או שהתחרטו שלא הפילו? ואני חושבת שלהתחרט שלא הפלת זה הרבה יותר גרוע, כי זה לדון ילד לחיי סבל. אבל מי שמאמינה שהפלה זה רצח תחשוב אחרת...)

אגב, קראתי שוב את תחילת הדף ורשום שפלונית בת 36. איך כולן ביגרו אותה כאן בשנתיים? זה כדי שיהיה קל יותר לאיים על אישה שנכנסה להריון בטעות בפעם האחת שלא השתמשה בקונדום שאף פעם לא יהיו לה ילדים?
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

רקדנית הסגנון שלך מאוד מוכר מהעבר ;-)
אלמונית_רקדנית*
הצטרפות: 05 ספטמבר 2018, 19:21

שליחה על ידי אלמונית_רקדנית* »

רקדנית הסגנון שלך מאוד מוכר מהעבר
באמת? אני כותבת כאן בתור אלמונית מידי פעם, ומנסה לשמור על עקביות בניק, אבל לא נכנסת לפה לעיתים קרובות מספיק כדי שזה יצדיק דף בית. את זוכרת אותי מהפעם האחרונה שהיה דיון על הפלות?
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”