אפלייה באמצעי מניעה

אמא_של_גברת_גור*
הצטרפות: 04 מרץ 2012, 22:39

אפלייה באמצעי מניעה

שליחה על ידי אמא_של_גברת_גור* »

אולי זה מתאים יותר במעצבן לראות מסביב .
אני ממש מתעצבנת מזה שרק על נשים יש את הדרישה להשתמש בגלולות, או התקן, במערכת יחסים ארוכת טווך.
למה?? לא כדאי שיפתחו גם גלולה לגבר? למה מצופה מאישה לקחת שנים את הגלולות האלה, שהורסות את הגוף, מורידות חשק מיני, יוצרות פצעונים, שיער, השמנה, עצבנות..

אני לא מוכנה לקחת גלולות, לא רוצה התקן כי זה מגעיל אותי שיהיה לי משהו מתכתי בתוך הרחם, ולא רוצה הריון לא רצוי! כבר יש לי ילדה אחת מחוץ לנישואין כתוצאה משימוש לא נכון כנראה בשיטת הפוריות הטבעית, ואני דיי מיואשת ופוחדת להיכנס לקשר בגלל זה..לא רוצה להרוס את הגוף שלי!

שאלה לנשים באתר: האם אתן לוקחות גלולות?החדרתן התקן? זה לא מפריע לכן? מקומם? מעצבן שזה עול רק שלכן?

שאלה לגברים: האם תהיו מוכנים להשתמש גם אתם באממעי מניעה הומונלי כמו הגלולה אם ייצא כזה לשוק? האם תהיו מוכנים להשתמש בקונדום עד אז כדי לשמור על בריאותה של האישה? אכפת לכם בכלל?
אמא_של_גברת_גור*

אפלייה באמצעי מניעה

אחת תודה. קראתי את כל הדף עכשיו. וגם ראיתי שכבר קראתי את הדף הזה בעבר.
עדיין זה מעצבן אותי שאין גלולות לגברים ! זה היה דיון של נשים בלבד וזה לא פייר! מה? הריון זה רק שלנו ? תכלס מי כמוני יודעת..
הרי האבא של הילדה שלי הכניס אותי להריון ונעלם.. כנראה שזה גם מעצבן אותי בגלל זה!

פשוט מרגיז שלגברים אין גם חלק בעניין של אמצעי המניעה.
אבישג_א*
הצטרפות: 25 נובמבר 2006, 22:44
דף אישי: הדף האישי של אבישג_א*

אפלייה באמצעי מניעה

שליחה על ידי אבישג_א* »

מזדהה מאוד
אמצעי מניעה זה סיוט, אין משהו נורמאלי לדעתי
גם אותי התקן מגעיל ומאז שגיליתי שהגלולות מעלות את הסיכון לסרטן ועושות עוד תופעות לוואי ירד לי ממש החשק להשתמש בהן (למרות שלא הרגשתי בתופעות לוואי).
חשבתי לנסות שיטות טבעיות אבל לא היה לי סבלנות אליהן וגם צריך למנוע עוד ימים מעבר למה שמונעים גם ככה מי ששומרת טהרה
למזלי אני לא צריכה למנוע לתקופות ארוכות, אחרי הלידה האחרונה הרופא המליץ למנוע שנתיים, אז לקחתי גלולות רק חלק מהתקופה ולא באופן מסודר וקיוויתי שההנקה תעזור. אז היא באמת עזרה ועכשיו אני רוצה להכנס ולא נכנסת כנראה בגלל ההנקה.
פלונית_בעניין_הזה*
הצטרפות: 15 מרץ 2012, 08:43

אפלייה באמצעי מניעה

שליחה על ידי פלונית_בעניין_הזה* »

האם תהיו מוכנים להשתמש בקונדום עד אז כדי לשמור על בריאותה של האישה
אני לא גבר אבל הגבר שלי עושה את זה כבר די הרבה שנים (+לגמור בחוץ). לפעמים זה מבאס אותו, אבל הסיבות שלי לא להשתמש בהתקן וגלולות נראות לי יותר משמעותיות מהבאסה שלו אז אנחנו ממשיכים ככה ומחכים לגיל הבלות :-)
פלמונית*
הצטרפות: 31 דצמבר 2003, 14:46

אפלייה באמצעי מניעה

שליחה על ידי פלמונית* »

טוב, חלק מהעניין זה שאין ממש אמצעי מניעה יעיל לגברים. גם היעילות של קונדום לא בשמיים.
פלמונית*
הצטרפות: 31 דצמבר 2003, 14:46

אפלייה באמצעי מניעה

שליחה על ידי פלמונית* »

וגם אם היו גלולות לגברים - נראה לי שהרבה נשים לא תעזנה לסמוך על הגבר בעניין הזה. בעיקר אם לא מדובר בקשר ארוך טווח.

על הריון לא רצוי האישה תשלם את רוב המחירים באופן טבעי{{}}, ובדיוק לכן נשים הן אלה שלוקחות אחריות על העניין.
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

אפלייה באמצעי מניעה

שליחה על ידי פלונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אילו גלולות בדיוק יפיקו להם?
להפסיק את ייצור הזרע? בדיוק כמו שאת לא רוצה גלולות מסיבה בריאותית, גם הם בטח לא. ואני לא הייתי רוצה שבן זוגי ישתמש בגלולות כאלו. אז יש אמצעי מניעה אחרים, כידוע...
אמא_של_גברת_גור*

אפלייה באמצעי מניעה

זה מרגיז שמיליוני נשים בעולם, בלי לחשוב פעמיים, לוקחות כל עצמן את הגלולות או ההתקן.בלי לחשוב שאפשר להשתמש בשיטת טבעיות וכה...הרי יש אנשים שאין להם בעיה לקחת כדורים, לעשות ניתוחים פלסטיים, לאכול מזון מתועש..

רוב העולם המערבי הוא ככה אני חושבת..

גם אני לא הייתי רוצה שהגבר שלי ייקח גלולות. אבל, הייתי רוצה שתהיה האופציה, שגברים אחרים ששותים קולה כל יום, מעשנים, ובאופן כללי לא שומרים על הבריאות, לא יתלוננו שהאישה לא מוכנה לקחת גלולות. אם הם רוצים, שהם ייקחו.

למה זה רק אחריות האישה?? למה מליוני נשים שלא חיות באופן טבעי חייבות לקחת על עצמן את זה? הריי רוב האנשים לא חושבים מעבר למה שהרופא אומר. אם הרופא נותן גלולות, לוקחים.
הייתי אוצה שזה יהיה שוויוני. ורופא ייתן גם לנשים וגם לגברים. והם יחליטו בניהם מי מסכן את בריאותו ואת איכות חייו, לא שזה ייפול על האישה באופן אוטומטי. ושאם האישה לא מוכנה לקחת גלולות, בגלל תופעות לוואי למיניהם, הגבר לא ״יתבאס״
האישה תוכל להגיד לו- אני לא רוצה הורמונים, אם אתה רוצה תקח אתה, או שנחשוב ביחד על פתרון טבעי.

רק שתדעו שכבר שלושים שנה פיתוח ל גלולות כאלה לגברים שמפסיקים את פוריות הזרע באופן זמני נתקעות בפיתוח, ולמה??
כי אין לזה ביקוש, אין מספיק תקציבים, כי אין מספיק גברים שיהיו מוכנים לקחת את זה. אז למה מליוני נשים כן???
אמא_של_גברת_גור*

אפלייה באמצעי מניעה

וסליחה על השגיאות אני מהטלפון,
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

אפלייה באמצעי מניעה

שליחה על ידי פלונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אולי כי אנחנו בהריון, עם כל הקושי. יולדות, עם כל הכאב. ומגדלות אותם, עם כל העייפות... אז יותר קריטי לנו למנוע?
אולי כי פגיעה בפוריות הגבר היא פגיעה בכבודו הבסיסי, ואת זה הוא לא מוכן?
אלו סתם השערות....
אולי כי העולם הוא שובניסטי, למרות שעושה פרצוף שלא?

אנחנו בכל אופן, בלי גלולות...
פילונת*
הצטרפות: 28 מרץ 2005, 11:56

אפלייה באמצעי מניעה

שליחה על ידי פילונת* »

אנחנו עם טבעת הורמונלית שמחליפים אחת לשלושה שבועות, התחלופה החדשה לגלולות. לא מלהיב בכלל, אבל אני לא סומכת על קונדומים.
אם היה אמצעי מניעה גברי הורמונלי נראה לי מאוד ברור שהיינו עושים תורנות :)
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אפלייה באמצעי מניעה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

_רק שתדעו שכבר שלושים שנה פיתוח ל גלולות כאלה לגברים שמפסיקים את פוריות הזרע באופן זמני נתקעות בפיתוח, ולמה??
כי אין לזה ביקוש, אין מספיק תקציבים, כי אין מספיק גברים שיהיו מוכנים לקחת את זה_

לא ממש. הבעייה פשוט קשה הרבה יותר - זה עניין של מספרים. אף תרופה אינה יעילה ב-100%. כדי למנוע הריון באישה צריך למנוע מביצית אחת בחודש להשריש. יעילות של 99.9% יכולה לעבוד נהדר. תרופה שתהרוג 99.9% מתאי הזרע, תשאיר עוד כחצי מיליון מהם - מספיק להריון.
פלוני_אלמונית*

אפלייה באמצעי מניעה

תרופה שתהרוג 99.9% מתאי הזרע, תשאיר עוד כחצי מיליון מהם - מספיק להריון.
יותר מכך, תרופה שתקטול 99.9% מהפעמים של ייצור ופליטת זרע, אבל תפספס פעם אחת, יכולה להביא הריון אחת לשנה שנתיים. (בהנחה שהדיווחים על תדירות היחסים שגברים מדווחים נכונים)
פלוני_אלמונית*

אפלייה באמצעי מניעה

אני ממש מתעצבנת מזה שרק על נשים יש את הדרישה להשתמש בגלולות, או התקן, במערכת יחסים ארוכת טווך.
רק באמצעי מניעה יש אפלייה?
כמה אמהות מעדיפות באמת, ללכת לעבוד ולהשאיר את הילדים עם האבא?
כמה נשים רוצות שהילדים יעברו לחזקת האבא בגירושים?
שלא לדבר על נשים שמתעצבנות כשהילד מתרפק בזרועותיו של האבא. (במקום להתרפק בחיקה של אמא, "כפי שצריך להיות").
הרי כשנולדים ילדים, הם הילדים שלה . אם זוג מתגרש והאבא רוצה חזקה על הילדים, כולן נזעקות, למה הוא רוצה לקחת לה את הילדים שלה (יש כאלה שזה אמיתי ולא תרגיל! ויש גם כאלה שמתאימים יותר לגדל את הילדים מאשר האמא! למשל אני.)
אבל זה לא מעצבן אותך. רק להינות את רוצה? גם להתעצבן מפעם לפעם לא נורא. לא הבטחנו לך גן של שושנים.
ואם הבטיחו, אז מה? לי הבטיחו את פרי גן העדן, עד שהתברר שהתפוח עסיסי מדי... מאֶרֶס.
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

אפלייה באמצעי מניעה

שליחה על ידי אחת* »

דווקא במדינות המערב מאוד נפוץ הניתוח לקשירת צינורית הזרע, כמעט כל גבר חילוני נשוי עובר אותו בשמחה כשלא רוצים להוליד יותר ילדים.
אמא_של_גברת_גור*

אפלייה באמצעי מניעה

התסכול שלך מהגירושים? אני מתארת לעצמי הוא מובן. אני מניחה שאם אתה באמת מתאים יותר לגידול הילדים ולא הסכימו איתך בבית המשפט אז נעשה לך אוול. אם באמת לפני הגירושים אתה הוא זה שהשקעת בגידול הילדים, בהזנתם , במילוי צרכיהם הרגשיים והפיסיים אז לדעתי יש להמשיך את זה גם לאחר סיום הנישואין.

עם כל הקושי שלך , תשאל את עצמך האם באמת זה המצב?

בדרך כלל המשמורת בארץ ניתנת לנשים בגלל שהם היו המגדלות העיקריות, והאבא יותר המפרנס. זוג צריך להחליט בינו לבין עצמו על חלוקת התפקידים. יכול להיות גם מצב הפוך. לדעתי במצב של פרידה רצוי להמשיך עם אותו קו שהיה נהוג בבית לפני הפרידה. אלא אם כן הוכח שהמתכונת שבה חייתם היתה לא טובה והאמא מזניחה וכולי..

לא יודעת מה המקרה אצלכם..
אמא_של_גברת_גור*

אפלייה באמצעי מניעה

אחת, באמת? זה מקובל? ומה קורה עם יש פרידה? זה הפיך? לא נראה לי שמישהו כאן יסכים לעשות את זה.. מעניין מה בהבדלי המנטליות משנה..
פלוני_אלמונית*

אפלייה באמצעי מניעה

דווקא במדינות המערב מאוד נפוץ הניתוח לקשירת צינורית הזרע, כמעט כל גבר חילוני נשוי עובר אותו בשמחה כשלא רוצים להוליד יותר ילדים.
כנראה שישראל לא כלולה במדינות האלה.
כי בארץ הניתוח הזה לא בסל הבריאות בדיוק כמו ניתוח קשירת חצוצרות.
את שניהם אפשר לעשות רק באופן פרטי ויקר [20000 ש"ח לניתוח קשירת חצוצרות] אלא אם יש בעיה רפואית ואז זה כן מכוסה.
ניתוח קשירת צינורית זרע אגב יש בארץ רק בערך שני רופאים שמבצעים ואחד מהם לפחות מבצע אותו רק שנתיים בערך..
לא בטוחה שהייתי רוצה להיות מנותחת בניתוח או שבן זוגי ינותח בניתוח משמעותי ע"י מישהו שעוסק בזה זמן קצר יחסית...
רק_מה*
הצטרפות: 25 אפריל 2014, 23:20
דף אישי: הדף האישי של רק_מה*

אפלייה באמצעי מניעה

שליחה על ידי רק_מה* »

הרופא מעלה שתי אופציות: התקן או גלולות. הוא אפילו לא טורח לדעת האם נניח, קוטל זרע מעביר חומרים כלשהן בהנקה...

אפילו בשמות יש אפליה:
גלולות למניעת הריון אלו מעין דודות פולניות שעושות נו-נו-נו לרחם. הן גם מצופות סוכר. לעומתן קוטל הזרע יוצא למשימה נועזת מעבר לקווי האויב.

למה אין גלולות קוטלות ביוץ? וג׳ל מונע הפריה?!
פלוני_אלמונית*

אפלייה באמצעי מניעה

בדרך כלל המשמורת בארץ ניתנת לנשים בגלל שהם היו המגדלות העיקריות, והאבא יותר המפרנס. זוג
2020 זה בדיוק הזמן לשנות את זה, בכל תחום ושיח, פוליטי, חוקתי, תקשורתי וחברתית, לטוב ולרע אין שום היגיון בשליחה אוטומטית לאמא או לגרושה, אין שום הגיון שגרושה שמרוויחה יותר מהגרוש תמשיך לקבל מזונות למרות שזו משמרת משותפת. ברגע שתשתנה התפיסה יתחילו לעבוד על גלולה לגבר.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”