האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
הי!
ראיתי שאת מחפשת טבעות למנשא.
אני מייצרת את ה"ערסלי",ויש לי לדעתי זוג טבעות שאני יכולה למכור לך.(זה סוג שהשתמשתי בו פעם,ונשאר לי ממנו איזה זוג)
רוצה?
הי,
אני חושפת את בורותי ברבים.... אבל בהמשך לשיחתינו במפגש אשמח אם תעזרי לי בפתרון החידה- מהו תאריך היומולדת העברי של אורי?
ה-8.12.2007 היה בערב הדלקת הנר החמישי(כח בכסלו)- האם זה אומר שהיא נולדה בנר רביעי בעצם?
רוב תודות:-)
<רוצה לדעת אם לעשות למחר עוגת יומולדת>
אני פשוט נידיתי כל מיני משחקים מרעישים לחדר משחקים [במקרה שלנו למעלה] או החוצה.
בסלון נשארו רק הדברים של הקטנה שמדי פעם נגמרים להם הבטריות [ובאורח פלא לא מגיעות חדשות].
לגבי צעקות - הסברתי שזה מפריעה לי - החלטנו שכולנו מנסים לצעוק פחות - מותר להם להזכיר לי את זה כשאני צועקת עליהם [כמו שכבת - עשו רעש..] אבל גם אני מזכירה להם.
בחדר שלהם מותר להם לצעוק כמה שהם רוצים וגם בחוץ [בשעות סבירות].
אני כן מנסה גם לעבוד על עצמי ולהזכיר לי שהם לא עושים את הרעש נגדי.
לפעמים זה עוזר לי להיות סבלנית יותר.
ולפעמים אנחנו פשוט מכריזים על תחרות צעקות וכולם צועקים יחד לראות מי צועק הכי חזק.
זה משחרר אותם [וגם אותי] וגם אחרי כמה דקות של צעקות כאלה יש להם הרבה פחות צוקרך לצעוק בשאר היום [וגם לי..]
היי
רציתי לשאול אם יש לכם עניין בבובות פרווה? הצטברו אצלי המון (כל מיני סוגים- דובים וחיות אחרות) ורגע לפני שאני מוסרת בודקת איתך. אם תרצי אוכל להביא ליום רביעי.
היי - מדובר בשכנה שלי (שהיא לי כבת.....). אמא שלה כבר ממש אובדת עיצות... האם עשיתם משהו שעזר? אתמול לדוגמא, במצטבר היא בכתה כשעתיים, והתלוננה מהרגע שנכנסה הביתה (אחת וחצי) עם הפוגות קלות של חמש דקות פה ושם.........
הי,
נעלמת היום לפני שהספקתי להעביר לך את החבילה.
שכחתי לומר לך שהוא לא קורא צרובים.
אם את עדיין בעניין, בשבוע הבא אהיה דרוכה ומרוכזת יותר
מקווה שעם החצאית ההצלחה גדולה יותר
מי שבעניין, האתר הבא "מחלק" פרקים מתוך ספר תהילים לגולשים, וביחד משלימים את קריאת ספר התהילים במהירות, כאשר כל קורא מקדיש את הקריאה לרפואתה של אילה בת רות.
קריאת פרק יחיד אורכך כדקה, עד שתי דקות (אם נפלתם על פרק ארוך במיוחד). http://tehilimyahad.com/mr.jsp?r=g9tTIxAcsK
לאחר השבת נאמר שמצבה של אילה ממשיך להיות יציב, אך היא עדיין בסכנת חיים.