על ידי נועה_בר* » 28 ספטמבר 2005, 07:51
הי, רק עכשיו פתאום נזכרתי ששאלת אותי שאלה, רגע אחד לפני שהאתר יצא לחופש ולא הספקתי..
טוב, אז תשובה של בערך:
בערך 10 חתיכות יוצאות מבצק קטן כזה ( כולה כוס קמח.. )
מציעה לנסות פעם אחת ולראות, כי זה כמובן גם תלוי בגודל העיגולים שתיצרי ממנו.
הירקות שאני מכניסה זה תמיד מה שיש בבית...
לפי מה שאוהבים ילדים - אולי גזר מגורד, תירס, כרובית, קישוא וכו'
היתי הולכת לפחות בהתחלה על קומבינציה של 3 סוגי ירק ולא יותר וכך אפשר גם לגוון בכל פעם, וגם לקבל טעם יותר מדויק.
ילדים בהחלט יכולים לאהוב, בעיקר אם שותפים להכנה...
היתי מוסיפה קצת מלח גם לבצק, ואפשר אולי איזו גבינה וביצה לירקות כדי שיחזיקו טוב בפנים
( גבינה מוציאה נוזלים אז אולי צהובה, ממש קצת ) את הירקות אני מקפיצה-מאדה קודם כך שלא צריך הרבה זמן תנור.
וואלה, ספרי איך הולך, ונראה אם אפשר לשפר או שזה יהיה מושלם ואהוב - הלוואי.
ד"א למנות צמחוניות אפשר להכין גם פתיתי סויה, זול ובריא, נראה כמו בשר, ברוטב עגבניות עם פסטה. שווה גם לנסות.
בהצלחה.
ושנה-טובה ומתוקה @}
הי, רק עכשיו פתאום נזכרתי ששאלת אותי שאלה, רגע אחד לפני שהאתר יצא לחופש ולא הספקתי..
טוב, אז תשובה של בערך:
בערך 10 חתיכות יוצאות מבצק קטן כזה ( כולה כוס קמח.. )
מציעה לנסות פעם אחת ולראות, כי זה כמובן גם תלוי בגודל העיגולים שתיצרי ממנו.
הירקות שאני מכניסה זה תמיד מה שיש בבית...
לפי מה שאוהבים ילדים - אולי גזר מגורד, תירס, כרובית, קישוא וכו'
היתי הולכת לפחות בהתחלה על קומבינציה של 3 סוגי ירק ולא יותר וכך אפשר גם לגוון בכל פעם, וגם לקבל טעם יותר מדויק.
ילדים בהחלט יכולים לאהוב, בעיקר אם שותפים להכנה...
היתי מוסיפה קצת מלח גם לבצק, ואפשר אולי איזו גבינה וביצה לירקות כדי שיחזיקו טוב בפנים
( גבינה מוציאה נוזלים אז אולי צהובה, ממש קצת ) את הירקות אני מקפיצה-מאדה קודם כך שלא צריך הרבה זמן תנור.
וואלה, ספרי איך הולך, ונראה אם אפשר לשפר או שזה יהיה מושלם ואהוב - הלוואי.
ד"א למנות צמחוניות אפשר להכין גם פתיתי סויה, זול ובריא, נראה כמו בשר, ברוטב עגבניות עם פסטה. שווה גם לנסות.
בהצלחה.
ושנה-טובה [b]ומתוקה[/b] @}