לא קראתי את הדף אז יכול להיות שאחזור על דברים של אחרים.
יש לי מלא רעיונות לארטיקים טבעיים.
קודם כל, אם רוצים שהארטיק יצא במרקם כמו של ארטיק חלבי, מוסיפים לו טחינה גולמית מלאה (אורגנית

.
מתכונים לדוגמא:
מלון, תמרים מושרים במים ללילה, טחינה גולמית מלאה, מים. מעבירים בבלנדר למרקם חלק, מוזגים לכוסות ארטיק, מכניסים למקפיא ואחרי 3 שעות זה מוכן.
סוחטים רימונים ומקפיאים בכוסות הארטיק.
רסק ירוק, שיהיה מתוק + טחינה גולמית יתן לו את המרקם הכמו חלבי.
עשב חיטה, מולסה, לימון סחוט, מים ועלי נענע - להעביר בבלנדר ולהקפיא לארטיקים.
אחותי מכינה מיץ גזר ועושה ממנו ארטיקים. הילדים שלה מתים על זה - אצלנו זה לא הלך.
אבא שלי אוהב להכין מיץ תפוזים ולהקפיא בכוסות ארטיקים. אצלנו זה גם לא הלך, אבל אולי אצלכם כן.
אננס - להעביר בבלנד עם קצת מים ולהקפיא.
יש עוד המון שילובים שאפשר לעשות.
מעבר לזה, כל מיני הפתעות בארטיק שעשיתי והצליח:
חותכים תמרים קשים ומתוקים (אני משתמשת בדקל נור) לקוביות קטנות ושמים ראשונים בכוסות להקפאה ואח"כ מוזגים את הנוזל (גם ככה הם ישקעו פנימה)
ואז זה כמו "סוכריות" בקצה הארטיק. אפשר גם לבשל כוסמת "אל-דנטה", לצפות אותה במולסה ולשים כמו עם התמרים.
לא קראתי את הדף אז יכול להיות שאחזור על דברים של אחרים.
יש לי מלא רעיונות לארטיקים טבעיים.
קודם כל, אם רוצים שהארטיק יצא במרקם כמו של ארטיק חלבי, מוסיפים לו טחינה גולמית מלאה (אורגנית :-).
מתכונים לדוגמא:
מלון, תמרים מושרים במים ללילה, טחינה גולמית מלאה, מים. מעבירים בבלנדר למרקם חלק, מוזגים לכוסות ארטיק, מכניסים למקפיא ואחרי 3 שעות זה מוכן.
סוחטים רימונים ומקפיאים בכוסות הארטיק.
רסק ירוק, שיהיה מתוק + טחינה גולמית יתן לו את המרקם הכמו חלבי.
עשב חיטה, מולסה, לימון סחוט, מים ועלי נענע - להעביר בבלנדר ולהקפיא לארטיקים.
אחותי מכינה מיץ גזר ועושה ממנו ארטיקים. הילדים שלה מתים על זה - אצלנו זה לא הלך.
אבא שלי אוהב להכין מיץ תפוזים ולהקפיא בכוסות ארטיקים. אצלנו זה גם לא הלך, אבל אולי אצלכם כן.
אננס - להעביר בבלנד עם קצת מים ולהקפיא.
יש עוד המון שילובים שאפשר לעשות.
מעבר לזה, כל מיני הפתעות בארטיק שעשיתי והצליח:
חותכים תמרים קשים ומתוקים (אני משתמשת בדקל נור) לקוביות קטנות ושמים ראשונים בכוסות להקפאה ואח"כ מוזגים את הנוזל (גם ככה הם ישקעו פנימה)
ואז זה כמו "סוכריות" בקצה הארטיק. אפשר גם לבשל כוסמת "אל-דנטה", לצפות אותה במולסה ולשים כמו עם התמרים.