דף 1 מתוך 1
רוזה לי
נשלח: 28 יוני 2007, 21:56
על ידי בתנועה_מתמדת*
הי רוזלי,
רק קפצתי להגיד

על מה שכתבת בדף על הברית מילה....
וגם שמשמח לראות אותך כאן שוב, ללא סימן שאלה אחרי השם.
@}
רוזה לי
נשלח: 03 יולי 2007, 20:19
על ידי אילה_א*
אני צריכה לבדוק מה קורה עם משי ביום שישי הזה את באה ליום עיון ?
אולי אפשר אחרי משי לפני היום עיון?
רוזה לי
נשלח: 04 יולי 2007, 20:07
על ידי פלוני_אלמונית*
אני חוששת בעובדים אצלנו ביום שישי כל היום
אני אבדוק בערב ואשלח לך SMS אילה ממחשב אחר
רוזה לי
נשלח: 07 יולי 2007, 16:31
על ידי פלוני_אלמונית*
טוב לקרוא אותך כאן
@} יסמין
רוזה לי
נשלח: 23 יולי 2007, 00:24
על ידי רוקדת_לאור_ירח*
בדיוק כתבתי בו השבוע.
אמא אוכל
רוזה לי
נשלח: 02 אוקטובר 2007, 20:12
על ידי אילה_א*
איבדתי את הזיכרון
לא שלי של הטלפון אז תתקשרי אלי או תשלחי לי את המספר שלך
רוזה לי
נשלח: 21 אוקטובר 2007, 20:38
על ידי פלוני_אלמונית*
המתכונים שלך מאד מוצאים חן בעיני...
רציתי לשאול אם יש לך אולי מתכון לעוגת גבינה ואוכמניות כמו שמוכרים בקונדיטוריות,
בצק דקיק, תערובת כלשהי של גבינה לבנה (לא אפויה, אולי עם ג'לטין?) ולמעלה שיכבה דקה יותר של אוכמניות (ריבה כזאת)
אם יש לך וזה לא מטריד אותך אני ממש אשמח (זה ליום הולדת של בעלי...)
תודה
רוזה לי
נשלח: 21 אוקטובר 2007, 22:27
על ידי רוזה_לי*
קצת אכזרי, אבל אני לא מוכנה לדבר באתר עם
פלוני אלמונית.
רוזה לי
נשלח: 01 נובמבר 2007, 23:57
על ידי בשמת_א*
הי
רוזה לי. כמו נורא שגנבו לך את הנייד!
חוץ מזה אני קצת מבואסת כי אנחנו התרוצצנו כמו משוגעים בשבועיים האחרונים ולא היה לי רגע לנשום, אז לא דיברנו בעניין החברה שלך עם האדמת.
את הטלפונים שלי יש לך, נכון?
את המיילים שלי את כבר יכולה לקרוא?
רוזה לי
נשלח: 02 נובמבר 2007, 08:52
על ידי חוט_השני*
הי רוזה לי,
יש לך רעיון באיזה קמח ללא גלוטן אפשר להחליף את הקמח במתכון הבא?
(קורן פלור יכול לעבוד? קמח חומוס:-/ ? )
100 גר´ חמאה
3/4 כוס סוכר חום
3 ביצים קטנות או 2 גדולות
1/3 כוס חלב (או חלב סויה או חלב שקדים)
1/4 כוס קמח מלא (או קצת יותר קמח כוסמין)
1/2 כף תמצית וניל
1 שקית אבקת אפיה
קורט מלח
2-3 כפות אבקת חרובים
1/2 מיכל שקדיה (או כל ממרח אגוזים אחר)
- להמיס חמאה+ סוכר להוסיף את הביצים + חלב + תמצית וניל
- לערבב קמח + אבקת אפיה + מלח ולהוסיף לתערובת.
- להוסיף אבקת חרובים ושקדייה
- לאפות בחום של 180 מעלות כ- 30 דקות.
תודה{@
רוזה לי
נשלח: 02 נובמבר 2007, 12:17
על ידי בשמת_א*
וואו,
רוזה לי, אני קוראת את מה שכתבה
חוט השני ותוהה: את מתמצאת גם במתכונים נטולי גלוטן?
אני צריכה מתכון ללחמניות נטולות גלוטן מקמח תפוחי אדמה, גם ללא מוצרי חלב וללא סוכר... (-:
(אתגר, מה?)
האיש חיפש מתכון ולא מצא.
רוזה לי
נשלח: 02 נובמבר 2007, 14:31
על ידי רוזה_לי*
חוט השני, קמח חומוס לא יעבוד!!!
קורנפלור יכול לעבוד אבל אז צריך לשנות קצת את המתכון. רוצה פירוט?
בשמת א, הטלפונים שלך הלכו עם הנייד. הנייד החדש (עם אותו מספר) יגיע עם הבנזוג היום יותר מאוחר.
אני יכולה לקרוא את האימיילים שלך, ותודה על ההשקעה שלך!
אז אפשר ליצור קשר איך שאת רוצה, למרות שהחברה שלי כבר מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו, אז אני לא בטוחה שהאפקט יעבוד.
אני לא מתמצאת במתכונים ללא גלוטן. אבל יכולה להציע חלופות במתכונים קורנקרטיים.
רוזה לי
נשלח: 02 נובמבר 2007, 15:43
על ידי אילה_א*
אה ואני שלחתי לך את הטלפון שלי אז כנראה לא קיבלת אותו.
רוזה לי
נשלח: 02 נובמבר 2007, 16:13
על ידי חוט_השני*
תודה רוזהלי
יש לי גם קמח אורז מלא וקמח תירס. מכיוון שזה למחר נראה לי שאני אעשה ניסוי לערבב אותם, אלא אם כן תראי ותעני לי לפני כן:-)
את החמאה אחליף בשמן זרעי ענבים, נראה מה יקרה (פגשתי איזו נטורופתית בחנות טבע, היו לה המלצות מכיוון הבריאות אך לא מתוך הבנה בבישול)
רוצה פירוט?
בהחלט.
רוזה לי
נשלח: 02 נובמבר 2007, 16:32
על ידי רוזה_לי*
קמח אורז מלא וקמח תירס
העיניין הוא לא כ"כ בסוג הקמח (כי הרי זה אמור להיות נטול גלוטן), אלא בטעם, בספיגת הנוזלים ואיך מתפיחים.
לכן הקמח צריך להיות בטעם ניטרלי (קמח אורז או קורנפלור).
קמח תירס הוא גרגירי מדי, לא סופג כ"כ נוזלים ולכן לא יצלח למטרה.
רוזה לי
נשלח: 03 נובמבר 2007, 01:18
על ידי חוט_השני*
וואו רוזלי,זה נשמע מדהים ככה,אנחנו הלכנו על גירסה פחות מושקעת, באמת המרנו את הקמח בקורנפלור אבל לא ידעתי שאפשר לוותר על אבקת האפיה:-P .
מחר נאכל ונראה מה יצא.
פעם הבאה נלך על הגירסה שלך.
תודה רבה רבה{@
רוזה לי
נשלח: 04 נובמבר 2007, 00:25
על ידי חוט_השני*
יצא טעים בטירוף (נראה לי שפינקתי את העוגה עם הרבה יותר שקדיה מהמתכון:-) )
פעם הבאה נשקיע ונלך על השידרוג שלך.
הויתור על אבקת האפיה יכול לעבוד גם בלי ההקצפה של החלבונים?
רוזה לי
נשלח: 04 נובמבר 2007, 06:56
על ידי רוזה_לי*
הויתור על אבקת האפיה יכול לעבוד גם בלי ההקצפה של החלבונים?
לא......
הקצפת החלבונים זו הדרך לגרום לעוגה (עוגה, נכון?) להיות תפוחה ולא לצאת כמו דיקט מהתנור.
רוזה לי
נשלח: 08 ינואר 2008, 15:19
על ידי בעדינות_בעדינות*
אהלן,
מה שלומך?
את כאן לפעמים, נכון?
רוזה לי
נשלח: 03 מרץ 2008, 17:25
על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול*
לא, אבל תודה שאת מזכירה לי

נראה לי באמצע החודש מתישהו.. אכתוב שם.
רוזה לי
נשלח: 27 מרץ 2008, 22:39
על ידי פלונית_כרגע*
תודה על ההפניה בשאיפה לנסות בקרוב,הדפים שלך כ"כ חסרים לי!
אגב במתכון התייחסת לשמרים טריים ולשימרית אבל כמה זה בשמרים יבשים?
תודה
רוזה לי
נשלח: 17 נובמבר 2008, 18:15
על ידי פרח_הלימון*
הי רוזה
הספרים הם לבעלי
איפה את גרה?
רוזה לי
נשלח: 01 דצמבר 2008, 13:09
על ידי חופשיה_להיות*
תודה על ההמלצה

בסוף הזמנתי באכסנית citadel ברובע הארמני בעיר העתיקה .. מקום זכור לטובה ועולה 250 ללילה לזוג ...
רוזה לי
נשלח: 11 דצמבר 2008, 12:23
על ידי פרח_הלימון*
הי
מצטערת..בעלי עובד מאוד קשה ואין לו זמן לקרוא
לכן הוא לא פנה אלייך,אני מניחה שבעתיד הוא יעשה זאת
תודה רבה
רוזה לי
נשלח: 11 דצמבר 2008, 13:54
על ידי פרח_הלימון*
תודה@}
רוזה לי
נשלח: 13 ינואר 2009, 17:01
על ידי הללויה*
תודה.. בינתיים אני מחפשת למסירה...
רוזה לי
נשלח: 13 ינואר 2009, 17:02
על ידי חומוס_גרגירים*
ההודעה הקודמת היתה ממני
רוזה לי
נשלח: 22 אפריל 2009, 20:01
על ידי מיכל_צמות*
_מה שכתבת בדף
תסמונת אספרגר בהחלט נראה לי קשור לתסמונת.
יש לי עוד הרבה מה להוסיף ולכתוב לך, אבל לא בפורמט כ"כ פומבי.
יש אימייל שאפשר לכתוב לך?_
[email protected] תודה !!!
רוזה לי
נשלח: 27 אפריל 2009, 21:33
על ידי מיכל_צמות*
קיבלת את האימייל שלי? כן. תודה. אני אחזור אלייך במייל.
רוזה לי
נשלח: 15 מרץ 2010, 09:48
על ידי ב_שקט*
שלום
רוזה לי,
תודה רבה על ההצעה - אשמח לקפוץ לקחת את הספר. איך אפשר ליצור איתך קשר לתיאום?
רוזה לי
נשלח: 24 מרץ 2010, 14:50
על ידי פלוני_אלמונית*
שוב שלום,
ענייני בריאות הורידו אותי מהמסלול לכמה ימים. ביום שישי בבוקר נהיה באזורך. מתאים לך שאקפוץ לאסוף את הספר?
רוזה לי
נשלח: 24 מרץ 2010, 22:41
על ידי ב_שקט*
מעולה, אז אתקשר (בסביבות עשר-עשר וחצי).
תודה
רוזה לי
נשלח: 25 יולי 2010, 11:34
על ידי עיט_כחול*
היי רוזה לי! תודה על תגובתך!
המייל שלי הוא adidi.hal בgmail.com אשמח לשמוע את רעיונותייך!
יום נעים!
רוזה לי
נשלח: 04 נובמבר 2010, 18:37
על ידי בעדינות_בעדינות*
גם אותך

רוזה לי
נשלח: 03 ינואר 2011, 11:25
על ידי פרח_הלימון*
כן זה אנחנו..
אשאל את בעלי אם הוא מעוניין
תודה רבה

רוזה לי
נשלח: 07 ינואר 2011, 20:13
על ידי פרח_הלימון*
מיגל מעוניין,מה הטלפון או המייל שלך?
תודה
רוזה לי
נשלח: 14 מרץ 2011, 00:08
על ידי עכשיו_טוב*
רוזה לי שלום!
אני מחפשת דף שאת כתבת בו הרבה רעיונות ומתכונים בתשובה לאמא שחיפשה פתרונות יצירתיים לתזונת הילדים שלה
בן 5 שאוכל מעט ולא מגוון ויורד במשקל ובת שאוכלת יחסית יותר מגוון. יש למשפחה גם תינוק שהאמא כתבה
שלו היא תתן בשר.
אני מחפשת את הדף הזה ולא מוצאת... זוכרת אותו? אשמח אם תכתבי לי את שמו!
תודה רבה!!
רוזה לי
נשלח: 14 מרץ 2011, 07:15
על ידי רוזה_לי*
רוזה לי
נשלח: 14 מרץ 2011, 08:29
על ידי עכשיו_טוב*
תודה, אבדוק!
רוזה לי
נשלח: 14 מרץ 2011, 08:35
על ידי עכשיו_טוב*
הי! בדקתי, לצערי זה לא הדף המדובר... זה לא ילד רגיש למזונות
אלא בררן קצת ואמא שמחפשת לגוון לו את המאכלים.
אם יצלצל לך מוכר אשמח אם תכתבי..
תודה רבה!!! שיהיה לך יום נפלא!
רוזה לי
נשלח: 14 מרץ 2011, 09:18
על ידי רוזה_לי*
עכשיו, צר לי... לא זוכרת.
אבל אולי אפשר לדבר אם האם ישירות? אולי זה יעזור?
רוזה לי
נשלח: 14 מרץ 2011, 11:04
על ידי עכשיו_טוב*
הי! לא זכרתי את שם האם אחרת הייתי שואלת.. בכל מקרה עכשיו מצאתי,
יכול להיות ששם הדף הוחלף ולכן לקח לי כל כך הרבה זמן...
מתכונים בריאים שמנצחים
בכל מקרה המון המון תודה, גם על השיתוף במתכונים המצויינים
וגם על העזרה!
רוזה לי
נשלח: 13 יוני 2011, 21:45
על ידי בתנועה_מתמדת*
מארגנת לעיתים אבל לא מפרסמת יותר ברשת - מטעמים שונים.
אשמח אם תרשמי לי את המייל שלך בדפבית, או אם את מעדיפה מוזמנת לסמס לי את המייל שלך לסלולרי 054-4697571 ונוכל לדבר יותר במייל.
@}
רוזה לי
נשלח: 18 אוגוסט 2011, 09:02
על ידי פרח_הלימון*
הי
לא זוכרת אם עניתי לך..בכל אופן ב 26.8 אני בת"א מספרת,את יכולה לצלצל ולתאם
תודה @}
רוזה לי
נשלח: 26 פברואר 2012, 11:23
על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול*
רוב חנויות היד שנייה יכולות גם לתת כסף עבור ספרים (הנסיך הקטן, צו קריאה וכולי).
אלא שבד"כ זה ממש מועט יחסית לזיכוי שתקבלי, נדמה לי ששני שליש או חצי מסכום הזיכוי. ובד"כ לא שווה לגרור את הספרים עד לשם תמורת הכסף (רק תמורת זיכוי).
רוזה לי
נשלח: 27 פברואר 2012, 09:45
על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול*
הנה כל חנויות הספרים המשומשים בת"א
כאן .
את יכולה להתקשר ולשאול. לדעתי בצו קריאה, בהלפר ובפולק יש לך סיכוי גם למכור.
רוזה לי
נשלח: 27 פברואר 2012, 17:05
על ידי פלוני_אלמונית*
הכי משתלם למכור באופן עצמאי אחד אחד דרך אתר כמו סימניה. זה לוקח זמן אבל הרבה הרבה יותר משתלם.
חגית א א
רוזה לי
נשלח: 01 מאי 2012, 08:13
על ידי בתנועה_מתמדת*
אעדכן אותך@}
רוזה לי
נשלח: 27 יוני 2012, 20:45
על ידי פרח_הלימון*
איזה חמודה! איך שימחת אותי

אני אגיע ב- 6.7 תתקשרי בהקדם ונתאם
052-7245445
רוזה לי
נשלח: 20 יולי 2012, 22:30
על ידי סמדר_נ*
בבקשה

.
משעשע לראות איך אותה כותבת סותרת בעצם כתיבתה הנחה תרבותית מקובלת על התנהגותן של נשים.
רוזה לי
נשלח: 10 אוגוסט 2012, 14:03
על ידי מיכל_צמות*
תודה @}
רוזה לי
נשלח: 01 פברואר 2013, 09:19
על ידי נס_יה*
בית קפה מסעדה בזכרון -
"מנואלה" מסעדה איטלקית, מחירים סבירים, טעים.
רוזה לי
נשלח: 01 פברואר 2013, 09:27
על ידי רוזה_לי*
תודה!