עזרה לאחרים

מירי*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 21:52

עזרה לאחרים

שליחה על ידי מירי* »

שלום קוראים לי מירי ואני בת11 אני גרה באשדוד אני לומדת בבית ספר יסודי
סאן_שיין*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2004, 17:46
דף אישי: הדף האישי של סאן_שיין*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי סאן_שיין* »

ברוכה הבאה :-)
את אוהבת לעזור לאחרים?
מירי*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי מירי* »

כן, יש לך איזה בעיה שאת רוצה שאפתור לך?
סאן_שיין*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי סאן_שיין* »

כן. יש לי אחיינית בת 12, ילדה מקסימה. ספורטאית. מוכשרת. תלמידה טובה. וכל פעם שהיא מסתכלת במראה היא אומרת לעצמה שהיא לא יפה. העמדתי אותה מול המראה והראיתי לה כמה היא יפה (בעיני)..אבל היא לא רואה את זה. האם זה שלב כזה בגיל 12 שכל הילדות עוברות, או שזה רק היא? מה היית ממליצה לי להגיד לה? תודה
מירי*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי מירי* »

אני חושבת שאת צריכה להראות לה שהיא יפה בדרכים אחרות למשל: להלביש אותה בבגדים יפים לשים לה איפור ועוד כל מיני דברים ולשאול אותה אם עכשיו היא יפה ואם זה לא יעזור תוכלי להכין לה אמבטיה חמה עם מלח אמבט ולשים לה קרם לחות ומלפפונים על העינים ולשים לה לק אני בטוחה שאחרי זה היא תרגיש שהיא הכי יפה בעולם. ואם לא כדאי שתצייני הרבה כמה שהיא יפה למשל כשאתם מדברות בטלפון אז תגידי לה : הי יפה, בי יפה, את נהיית יפה יותר מרגע לרגע , או עוד כל מיני משפטים המצינים כמה היא יפה אני מקווה שזה יעזור לך.
מירי*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי מירי* »

נ.ב: אני בטוחה שזה רק שלב לא יכול להיות שגם כשתיהיה בת 20 היא תגיד לעצמה שזה רק שלב אל תידאגי בסוף תמיד הכל מסתדר תיהיה בטוחה בזה!
רוזמרין*
הצטרפות: 06 אוקטובר 2004, 09:35

עזרה לאחרים

שליחה על ידי רוזמרין* »

מירי שלום
יש לי ילדה חמודה בת 11 (כמעט) שהרבה פעמים כשהיא מתעצבנת, היא ממש
"חוטפת קריזה" ויכולה לשבור דברים ולהרוס.
זה קורה במיוחד כשהאח הגדול שלה מעצבן אותה.
יש לך רעיון מה לעשות? איך להרגיע?
סאן_שיין*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי סאן_שיין* »

מירי שלום ותודה רבה על העצות המקסימות שלך. אני אנסה להציע לה את העצות שלך. למרות שבעיקר אני מתחברת לעצה האחרונה שלהגיד לה הרבה כמה היא יפה. בטח יהיה לה כיף ונעים שנשחק במשחק הזה שהצעת, נתלבש ונתאפר וגם נשים מלפפונים על העיניים. אבל אני חושבת שהיא יפה גם בלי כל זה, יפה באופן טבעי, יפה בחוץ אבל גם בפנים בלב. ושהכי חשוב זה קודם כל להרגיש יפה בפנים בלב שלך. מה את חושבת? |L|
מירי*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי מירי* »

שלום רוזמרין
אני מכירה את ההרגשה כשיש מישהו גדול ממך והוא תמיד מקבל הכל ראשון וכל זה אז את צריכה פשוט לתת להם "טיים אאוט" לתת לשניהם דברים שווים ולציין כשהם רבים שאף אחד מהם לא חזק מהשני שהם שווים (אני בטוחה שאחרי שתעצבני אותה עם העיניין של השווים היא תרגע כדי שלא תעצבני אותה) עם זה עדיין לא יעזור תיקחי אותה ל"יום בנות" תפנקי אותה עד כמה שתוכלי ותני לה להינות מהחיים ואם זה עדיין לא עזר את יכולה להציע לה ללכת לחוג כדי לפרוק את העצבים והכעס (אם זה לא יעבוד לא הרבה דברים עוד יעבדו אני בעצמי נמצאת בחוג ג'ודו ולא רק שאני פורקת עצבים אני גם מאוד נהנית שם ) או להיפך לקחת אותה לחוג יוגה או תנועה לשקט ואם לא בא לך לבזבז כסף פשוט תושיבי אותה ותגידי לה מה שאת חושבת ותציעי לה מה כדאי לעשות ותבקשי ממנה להציע גם כמה פתרונות ואולי העצבנות נובעת בכלל ממשהו אחר אז פשוט תושיבי אותה ותגידי הי מהקורה ? מה עיניינים ? יש לך בעיה שבא לך שאני אעזור לך איתה? והיא ישר תישפוך את הלב ותספר לך מה קורה ואם היא לא טיפוס ששופף את הלב אז קחי ת'זמן כל פעם תישאלי אותה עוד שאלה ועוד שאלה כמו מה קורה בבית הספר ואיך עם החברים ומה קורה בלימודים ואל תיכעסי עליה ממש כשהיא באה עם מכתב מבית הספר תיהיה איתה ממש כמו עם חברה ככה היא תיפתח ובסוף הכל יהיה סבבה אפילו אם זה לא הסבבה שהיתכוונת אליו
נ.ב: אל תידאגי זה סתם תקופה קנאות כזאת היא תתרגל לרעיון שיש לה אח גדול שתמיד יקבל לפניה דברים אבל את יכולה להגיד לה שאותה תמיד מחשיבים למתוקה ביותר ותמיד תראי לה את הצדהחיובי ואת בעצמך אל תיסתכלי על חצי הכוס הריקה!
מירי*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי מירי* »

תודה פלוני אלמוני
רוזמרין*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי רוזמרין* »

מירי יקרה
המון תודה על העצות. את ממש משהו מיוחד. אני מתחילה מהבוקר להשתמש בהן.
פלוני*
הצטרפות: 14 נובמבר 2001, 21:52

עזרה לאחרים

שליחה על ידי פלוני* »

גכע
מירי*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי מירי* »

מה אמרת ? לא הבנתי, פלוני?
מירי*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי מירי* »

הלו למה אף אחד לא כותב לי !
):
:(
מירי*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי מירי* »

למה אתם לא כותבים?
:-(
טובי_י*
הצטרפות: 28 פברואר 2004, 06:09

עזרה לאחרים

שליחה על ידי טובי_י* »

מירי, רצית שאכתוב לך מה דעתי על הדף.
אז רציתי לומר כל הכבוד על היוזמה, יש לך תשובות מגוונות ורגישות מאוד.

אמרת לי גם שאת רוצה ללמוד פסיכולוגיה, אבל את חוששת להיפגע בגלל שזה רגשי.
אז אני חושבת שאת צודקת, יש הרבה השקעה נפשית והיקשרות לאנשים במקצוע הזה ולפעמים כאב.
מצד שני הוא מאוד מספק - בעיקר אנשים שרוצים מאוד לעזור ולשפר את חיי הנפש והרגש של אחרים.

אבל אני חושבת שבינתיים מה שאת עושה כאן ובכלל בחיים - יכול להיות מהנה בפני עצמו. כשיגיע הזמן לבחור מקצוע, כבר תלמדי יותר על עצמך ותוכלי להחליט אם היתרונות והסיפוק עולים על המחיר והקושי.
לפני זה גם תוכלי גם להתנסות בדברים דומים. למשל להתנדב ביעוץ לנוער במרכזים שונים. יש למשל תנועה שננקראת "נוער לנוער". אם הם עוד קיימים, אלה חבר'ה שמייעצים לנוער אחר. לשרת בצבא אולי בתפקידים ייעוציים.
כלומר עוד הרבה לפני בחירת המקצוע, תוכלי להתנסות בדברים דומים ולראות אם זה מתאים לך.

אגב, אם תכתבי במקום מירי מירי לה א ו מי רי , כלומר תוסיפי מקף תחתון לשם שלך - תוכלי ליצור לך דף בית.
וגם כל עם שיקליקו על השם שלך יוכלו להגיע לדף בית שלך.
מירי_מ*
הצטרפות: 10 פברואר 2006, 16:58
דף אישי: הדף האישי של מירי_מ*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי מירי_מ* »

או.קי תודה!
רחל*
הצטרפות: 25 אוקטובר 2003, 22:57

עזרה לאחרים

שליחה על ידי רחל* »

מירי נעים אצלך בדף! תודה {@
יש לי ילדה בת תשע ואני מרגישה שהיא לא מספרת לי דברים שמעיקים עליה כי היא חוששת לי ופוחדת שארגיש רע מכך שרע לה. מה דעתך?
רוזמרין*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי רוזמרין* »

מירי, היות ואת בת מצווה ובגילה של ביתי
רציתי לשאול אותך:
האם חגגת כבר את בת המצווה? איך? יש לך רעיונות נחמדים?
אני מתלבטת כבר הרבה זמן ואולי תוכלי לעזור....
מירי_מ*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי מירי_מ* »

כן כבר חגגתי את הבת מצווה שלי :-)
מירי_מ*

עזרה לאחרים

שליחה על ידי מירי_מ* »

היו לי כמה רעיונית בינהם:
באולינג
קיר טיפוס (החביב עלי)
בית קפה או מסעדה קטנה
בפארק
או בבית
גם אפשר לעשות מסיבת בנות להגיד לה : הינה את כבר גדולה אז אני הולכת לאפר אותך ואת החברות שלך ולסרק אותם יפה (זה מה שעשיתי ליומולדת 11 שלי )
או מסיבת פיג'מות
עצה שלי: תני לה להחליט לבד תני לה אפשריות והיא תחליט ככה זה הכי טוב
שליחת תגובה

חזור אל “מחפשים אהבה”