דלקת ריאות
דלקת ריאות
שלום
אני כבר ארבעה ימים עם חום גבוה ואתמול התחילו גם שיעולים כואבים. הרופאה שלי מצאה שיש לי דלקת ריאות.
החום היום היה עדין גבוה אבל במגמת ירידה והיא אמרה ש"רואים שהגוף נלחם ואולי הוא גם יתגבר לבד אבל למה לתת לו לסבול אם אפשר לקחת אנטיביוטיקה?"
אני כמובן מעדיפה להימנע מתרופות ככל האפשר. שלא לדבר על כך שהיא לא יכולה לדעת אם זה ויראלי (ואז מה הטעם באנטיביוטיקה) או חידקי ובנוסף אני גם מניקה ומעדיפה לא לחשוף את בני לתרופה שעוברת בחלב. הבעיה היא שמאוד קשה לתפקד עם שני ילדים ומחלה כל כך קשה...
פתחתי את הדף כדי לקבל עצות איך להתמודד עם החום הגבוה והשיעולים.
בנוסף, אני לא מטופלת ברפואה אלטרנטיבית אז אשמח גם לשמוע המלצות על מטפלים באזור המרכז שיכולים לעזור.
אני כבר ארבעה ימים עם חום גבוה ואתמול התחילו גם שיעולים כואבים. הרופאה שלי מצאה שיש לי דלקת ריאות.
החום היום היה עדין גבוה אבל במגמת ירידה והיא אמרה ש"רואים שהגוף נלחם ואולי הוא גם יתגבר לבד אבל למה לתת לו לסבול אם אפשר לקחת אנטיביוטיקה?"
אני כמובן מעדיפה להימנע מתרופות ככל האפשר. שלא לדבר על כך שהיא לא יכולה לדעת אם זה ויראלי (ואז מה הטעם באנטיביוטיקה) או חידקי ובנוסף אני גם מניקה ומעדיפה לא לחשוף את בני לתרופה שעוברת בחלב. הבעיה היא שמאוד קשה לתפקד עם שני ילדים ומחלה כל כך קשה...
פתחתי את הדף כדי לקבל עצות איך להתמודד עם החום הגבוה והשיעולים.
בנוסף, אני לא מטופלת ברפואה אלטרנטיבית אז אשמח גם לשמוע המלצות על מטפלים באזור המרכז שיכולים לעזור.
-
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 23:46
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_א_א_א*
דלקת ריאות
אני מציעה לך לפנות לאירית וישליצקי - הומאופטית מגבעתיים - לי היא עזרה מאוד בכל מיני סיבוכים ומחלות שונות , לי ולבני ביתי.
מאחלת לך החלמה מהירה ושלמה, אם תירצי את הטלפון שלה, תפני אלי בדף הבית.
מאחלת לך החלמה מהירה ושלמה, אם תירצי את הטלפון שלה, תפני אלי בדף הבית.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
דלקת ריאות
הי שרון ![(()) (())](./images/smilies/hug.gif)
ממליצה בחום על דר. שיאו (xiao ?)
רופא סיני( וגם איש סיני מסין:-)) מטפל בעיקר בצמחי מרפא וגם בדיקור ואם איני טועה גם רופא קונבנציונלי מומחה לריאות.
את קרובי ואותי הוא ממש הציל כבר מספר פעמים.
מקבל בגבעתיים 0528901658
תרגישי טוב והרבה בריאות{@
(חוט השני)
![(()) (())](./images/smilies/hug.gif)
ממליצה בחום על דר. שיאו (xiao ?)
רופא סיני( וגם איש סיני מסין:-)) מטפל בעיקר בצמחי מרפא וגם בדיקור ואם איני טועה גם רופא קונבנציונלי מומחה לריאות.
את קרובי ואותי הוא ממש הציל כבר מספר פעמים.
מקבל בגבעתיים 0528901658
תרגישי טוב והרבה בריאות{@
(חוט השני)
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2003, 10:44
- דף אישי: הדף האישי של מים_שקטים*
דלקת ריאות
אני מציעה לאכול כמה שפחות עדיפות למיצי פירות (לא חומציים). להשתדל להמנע מפחמימות (לחם, דגנים וכו') וחלבונים (בשר, ביצים, חלב, גבינות)
חוץ מזה שתי שיטות פשוטות להפליא ועוזרות בצורה מדהימה:
תרגישי טוב.
חוץ מזה שתי שיטות פשוטות להפליא ועוזרות בצורה מדהימה:
- לשפשף את הגוף עם מטלית לחה (מים רגילים מהברז) בעיקר באזור הריאות והחזה. כל שעה (אלא אם כן ישנים- לא צריך להתעורר בשביל זה).
- לשים רטיה (בד שהורטב ונסחט במי ברז רגילים) מסביב למותניים מעל זה לשים רצועת צמר. הכל מהודק. להתכסות וללכת לישון. בדקות הראשונות יכול להיות שיהיו צמצרמורות ותחושת קור אבל אח"כ תחושת נעימות מתפשטת בגוף. אם אחרי 10 דקות עדיין לא מרגיש נעים. להוריד ולנסות שוב אחרי שעה.
תרגישי טוב.
דלקת ריאות
טוב אז הלילה החום ירד עוד קצת ובבוקר קצת עלה (אבל עדין נמוך מאתמול). השיעולים בלתי נסבלים - אני מרגישה שכולי מתפרקת.
הבת הקטנה (3) כל היום רוצה לשחק בתינוקת ולתינוק (5 חודשים) גם יש חום, אולי נדבק ממני.
הסבלנות של הסובבים אותי הולכת ופוקעת והם לא מבינים למה לא "לגמור עם זה ודי".
מים שקטים
למה לאכול כמה שפחות. כשאני לא אוכלת אני מרגישה חלשה יותר. באמת שתיתי מיצי פירות אבל עדין מרגישה "חור בבטן".
מה מטרת השפשוף עם המטלית? להורדת החום או להקלה על השיעול? זה באמת מרגיש טוב אבל אחרי פעמיים שעשיתי את זה עלה החום. אולי אין קשר.
חוט השני
אני אנסה ליצור איתו קשר בתקווה שיוכל לקבל אותי כבר מחר. תודה.
אמא של אאא
תודה.
אני אשמח לקבל עצות להקלה על השיעול הנוראי הזה.
זהכל כך מתיש להיות חולים.
הבת הקטנה (3) כל היום רוצה לשחק בתינוקת ולתינוק (5 חודשים) גם יש חום, אולי נדבק ממני.
הסבלנות של הסובבים אותי הולכת ופוקעת והם לא מבינים למה לא "לגמור עם זה ודי".
מים שקטים
למה לאכול כמה שפחות. כשאני לא אוכלת אני מרגישה חלשה יותר. באמת שתיתי מיצי פירות אבל עדין מרגישה "חור בבטן".
מה מטרת השפשוף עם המטלית? להורדת החום או להקלה על השיעול? זה באמת מרגיש טוב אבל אחרי פעמיים שעשיתי את זה עלה החום. אולי אין קשר.
חוט השני
אני אנסה ליצור איתו קשר בתקווה שיוכל לקבל אותי כבר מחר. תודה.
אמא של אאא
תודה.
אני אשמח לקבל עצות להקלה על השיעול הנוראי הזה.
זהכל כך מתיש להיות חולים.
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2006, 10:36
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לילי*
דלקת ריאות
אני לא יודעת איפה את גרה,אבל בירושלים יש הומיאופטית אנטרופוסופית -ד"ר ליאורה אוריאל-שמאד מאד עזרה לנו עם 2 דלקות ריאות אצל הילדים...בהצלחה
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2003, 10:44
- דף אישי: הדף האישי של מים_שקטים*
דלקת ריאות
הי שרון,
מערכת העיכול דורשת משאבים רבים מהגוף. ולכן כשאנו לא אוכלים יש יותר מקום למערכת החיסונית לעבוד. עדיף לתת לגוף דברים שקלים לעיכול אבל עדיין נותנים אנרגיה.
לגבי השפשוף זה ממריץ את הדם וחוץ מזה מנקה את העור - העור זו מערכת ניקוי פעילה כך גם הריאות ומכיוון שכרגע יש עומס על הריאות זוהי דרך לעודד מערכת נוספת לעבוד ביתר יעילות. אני לא חושבת שעליית החום קשורה לזה.
כדאי לך לנסות את הרטיה על המותניים במיוחד אם יש לך חום.
מערכת העיכול דורשת משאבים רבים מהגוף. ולכן כשאנו לא אוכלים יש יותר מקום למערכת החיסונית לעבוד. עדיף לתת לגוף דברים שקלים לעיכול אבל עדיין נותנים אנרגיה.
לגבי השפשוף זה ממריץ את הדם וחוץ מזה מנקה את העור - העור זו מערכת ניקוי פעילה כך גם הריאות ומכיוון שכרגע יש עומס על הריאות זוהי דרך לעודד מערכת נוספת לעבוד ביתר יעילות. אני לא חושבת שעליית החום קשורה לזה.
כדאי לך לנסות את הרטיה על המותניים במיוחד אם יש לך חום.
-
דלקת ריאות
למה לא ללכת לרופא קונבנציונאלי, לקחת אנטיביוטיקה- שודאי תשפיע מעולה, אם את בדרך כלל לא לוקחת ולחזור לחיים.
רפואה שלמה.
רפואה שלמה.
דלקת ריאות
כי אני כבר רואה שהגוף מצליח להתגבר לבד - החום ירד עוד גם היום. למה לא לסמוך עליו?
בנוסף, אם היה ברור באופן חד משמעי שהאנטיביוטיקה תועיל הייתי פחות מתעקשת. הענין הוא שלא ניתן לדעת אם זה חידקי או ויראלי ואם זה חידקי איזה חידק זה כדי להתאים לו בדיוק את האנטיביוטיקה. הרופאה בעצמה אמרה לי לחזור בעוד חמישה ימים כי אולי נצטרך להחליף סוג. אני לא אוהבת לעשות ניסויים בגופי ובגופו של היונק שלי (שהרי התרופה עוברת בחלב).
ועוד דבר, אנטיביוטיקה לא ודאי משפיעה מעולה. הרבה פעמים יש לה תופעות לואי וכמו שאמרתי הרבה פעמים היא כלל לא יעילה.
תודה רבה בכל אופן.
מים שקטים תודה רבה אני אמשיך לעשות את זה.
בנוסף, אם היה ברור באופן חד משמעי שהאנטיביוטיקה תועיל הייתי פחות מתעקשת. הענין הוא שלא ניתן לדעת אם זה חידקי או ויראלי ואם זה חידקי איזה חידק זה כדי להתאים לו בדיוק את האנטיביוטיקה. הרופאה בעצמה אמרה לי לחזור בעוד חמישה ימים כי אולי נצטרך להחליף סוג. אני לא אוהבת לעשות ניסויים בגופי ובגופו של היונק שלי (שהרי התרופה עוברת בחלב).
ועוד דבר, אנטיביוטיקה לא ודאי משפיעה מעולה. הרבה פעמים יש לה תופעות לואי וכמו שאמרתי הרבה פעמים היא כלל לא יעילה.
תודה רבה בכל אופן.
מים שקטים תודה רבה אני אמשיך לעשות את זה.
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*
דלקת ריאות
מצטרפת להמלצה לאכול כמה שפחות.. ואם כבר אז בעיקר פירות , מאותן סיבות שמים שקטים אמרה..
מקווה שאת מרגישה יותר טוב...
|חיבוק|
מקווה שאת מרגישה יותר טוב...
|חיבוק|
דלקת ריאות
אז אחרי שהיום הרגשתי יותר רע, והחום תעתע - עלה וירד, קבעתי תור אצל דר. שיאו.
הוא אמר שהמצב חמור מאוד ושמדובר בחידק, לכן יש לקחת אנטיביוטיקה והוסיף צמחי מרפא שיסייעו לזירוז הטיפול ולהתמודדות עם תופעות הלואי שלה.
גם הוא המליץ על מיצי פירות ובעיקר אגסים.
אני באמת לא אוכלת כל כך הרבה כי אין לי חשק.
תודה רבה, מקווה שמעכשיו ארגיש יותר טוב במהירות.
הוא אמר שהמצב חמור מאוד ושמדובר בחידק, לכן יש לקחת אנטיביוטיקה והוסיף צמחי מרפא שיסייעו לזירוז הטיפול ולהתמודדות עם תופעות הלואי שלה.
גם הוא המליץ על מיצי פירות ובעיקר אגסים.
אני באמת לא אוכלת כל כך הרבה כי אין לי חשק.
תודה רבה, מקווה שמעכשיו ארגיש יותר טוב במהירות.
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
דלקת ריאות
גם אותי פעם אחת דר. שיאו "הכריח" לקחת אנטיביוטיקה בנוסף לצמחים. אני מאוד סומכת עליו בגלל כל אותן פעמים שעזר לי להבריא ללא אנטיביוטיקה (כולל דלקת רצינית בכליות לפני הרבה שנים).
את בידיים טובות, תרגישי טוב(())
את בידיים טובות, תרגישי טוב(())
-
דלקת ריאות
שלום לפלונית אלמונית או לחוט השני או למי ששמע על דר שיאו רופא סיני הבן שלי עם נוזלים בריאות בן שנה וחציהתאשפז ל9 ימים ושוב כניראה חוזרים הנוזלים ניסיתי להתקשר למספר שנתתם ואומרים שהוא לא מחובר למי שיש את המספר שלו או כוון אחר אשמח מאד מאד בלחץ
-
- הצטרפות: 29 אוקטובר 2003, 21:21
דלקת ריאות
הבת שלי בת 11 חודשים לפני שבוע היא חלתה בפעם השלישית בדלקת ריאות תוך 3 חודשים בפעם הראשונה היא חלתה בפברואר אח"כ במרץ ועכשיו חודש אפריל בפעם השלישית היא טופלה בשלוש המקרים באנטיביוטיקה, הרופא אמר שהגור לכך הוא ויראלי. אך בגלל שהיא חלתה כבר 3 פעמים הרופא הפנה אותי למומחה ריאות. המומחה אמר שבצילומים הוא לא מאבחן דלקת ריאות ונתן לנו לבצע שתי בדיקות בדיקות דם של המערכת החיסונית ובדיקת זיעה.
מאז אני ממש בלחץ הבנתי שבדיקת זיעה מגלה סיסטיק פיברוזיס אין לא לי ולא לבעלי רקע של מחלה זו במשפחה.
האם משהו פה מבין בנושא ויכול לעזור ???
מאז אני ממש בלחץ הבנתי שבדיקת זיעה מגלה סיסטיק פיברוזיס אין לא לי ולא לבעלי רקע של מחלה זו במשפחה.
האם משהו פה מבין בנושא ויכול לעזור ???
דלקת ריאות
אם הרופא עצמו אומר שהגורם הוא ויראלי, ובצילום לא ראו דלקת ריאות, בתור התחלה הייתי מפסיקה עם האנטיביוטיקה מייד ומחפשת דחוף רופא אחר.
אני בטוחה שבבדיקת זיעה מחפשים עוד דברים פרט ל-CF.
אני בטוחה שבבדיקת זיעה מחפשים עוד דברים פרט ל-CF.
-
דלקת ריאות
רופא הילדים אמר שיש דלקת ריאות ולכן היא טופלה באנטיביוטיקה. שהלכתי איתה למומחה הוא הסתכל ואמר שהוא רואה משהו אך הוא אמר שזה לא דלקת ריאות והפנה אותי לבדיקת זיעה. מה שאני יודעת שבדיקת זיעה בודקת רמת מלחים בגוף ואם התוצאה גבוהה זה מציין שקיים CF שוב זה מה שאני יודעת.
את יודעת עוד על הבדיקה הזו? אם כן אשמח לשמוע
את יודעת עוד על הבדיקה הזו? אם כן אשמח לשמוע
-
- הצטרפות: 17 אוגוסט 2003, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של סמדר_נ*
דלקת ריאות
סיסטיק פיברוזיס היא מחלה גנטית רצסיבית, כך שעקרונית יכול להיות שאת ובעלך נשאים של המחלה גם אם אינכם חולים ואין רקע משפחתי. אם שניכם נשאים, לכל צאצא שלכם יש 25% סיכוי להיות חולה.
האם ביצעתם בדיקות גנטיות לפני או במהלך ההריון? אם כן, יכול מאד להיות ש CF היא אחת מהן. זו בדיקה יחסית ותיקה. במקרה כזה, לו הייתם נשאים, הייתם כבר יודעים.
אם ביצעתם והיה תקין -- הסיכוי שבתכם סובלת מ CF הוא מאד מאד קטן.
בבדיקות זיעה אני לא מבינה.
תהיו בריאים!!
סיסטיק פיברוזיס היא מחלה גנטית רצסיבית, כך שעקרונית יכול להיות שאת ובעלך נשאים של המחלה גם אם אינכם חולים ואין רקע משפחתי. אם שניכם נשאים, לכל צאצא שלכם יש 25% סיכוי להיות חולה.
האם ביצעתם בדיקות גנטיות לפני או במהלך ההריון? אם כן, יכול מאד להיות ש CF היא אחת מהן. זו בדיקה יחסית ותיקה. במקרה כזה, לו הייתם נשאים, הייתם כבר יודעים.
אם ביצעתם והיה תקין -- הסיכוי שבתכם סובלת מ CF הוא מאד מאד קטן.
בבדיקות זיעה אני לא מבינה.
תהיו בריאים!!
-
דלקת ריאות
תודה עזרת לי מאוד. האמת שלא עשינו שום בדיקה גנטית... נראה לי שאני אלך לעשות את הבדיקה לפני שאקח את ביתי לבדיקות.
לפי מה שהבנתי בדיקת זיעה בודקת את רמת המלחים ולפי זה קובעים אם יש CF
לפי מה שהבנתי בדיקת זיעה בודקת את רמת המלחים ולפי זה קובעים אם יש CF
-
דלקת ריאות
נראה לי שאני אלך לעשות את הבדיקה לפני שאקח את ביתי לבדיקות.
לוקח יחסית הרבה זמן לקבל תוצאות מבדיקה גנטית. מבדיקת הזיעה אני מבינה שמקבלים תוצאות מיד?
לוקח יחסית הרבה זמן לקבל תוצאות מבדיקה גנטית. מבדיקת הזיעה אני מבינה שמקבלים תוצאות מיד?
-
דלקת ריאות
אני לא התנסתי בבדיקת זיעה אין לי מושג תוך כמה זמן מקבלים תוצאות