בלוג הרביעי בדרך
-
- הצטרפות: 20 מאי 2004, 15:55
בלוג הרביעי בדרך
המחזור איחר בשבועיים, קבעתי תור לרופא אבל לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ואני בהריון, שבוע שביעי.
ילד רביעי, לא מתוכנן, הגלולות לא עזרו הפעם למניעה.
הרגשות מעורבים, אני מאוד רוצה ילד נוסף אבל חוששת , ארבעה ילדים זה המון, הרבה יותר משלושה.
בן הזוג הגיב באנחת יאוש, טוב אז יהיה עוד ילד, לא נורא נסתדר איכשהו.
ובינתיים יש לי בחילות כל הזמן, ניסיתי כבר את כל השיטות אבל שום מאכל לא עזר, רק פעילות גופנית עזרה קצת.
ילד רביעי, לא מתוכנן, הגלולות לא עזרו הפעם למניעה.
הרגשות מעורבים, אני מאוד רוצה ילד נוסף אבל חוששת , ארבעה ילדים זה המון, הרבה יותר משלושה.
בן הזוג הגיב באנחת יאוש, טוב אז יהיה עוד ילד, לא נורא נסתדר איכשהו.
ובינתיים יש לי בחילות כל הזמן, ניסיתי כבר את כל השיטות אבל שום מאכל לא עזר, רק פעילות גופנית עזרה קצת.
בלוג הרביעי בדרך
סליחה על השאלה אולי חסרת הטקט אבל איך נכנסים להריון עם גלולות,
<ולמה לי זה לא קורה>
<ולמה לי זה לא קורה>
בלוג הרביעי בדרך
אולי דיקור או שיקוי שיוריד את רמת הבחילות ,
ונקודה למחשבה- תראי את זה ככה נשמה ממש רוצה אותך ואת בן זוגך בתור הורים!
ונקודה למחשבה- תראי את זה ככה נשמה ממש רוצה אותך ואת בן זוגך בתור הורים!
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
בלוג הרביעי בדרך
@} מזל טוב @}
לי דיקור עזר נגד הבחילות (משולב עם שיאצו)
<ונראה לי שאם אצופף את הטיפולים אז גם התיאבון יחזור>
לי דיקור עזר נגד הבחילות (משולב עם שיאצו)
<ונראה לי שאם אצופף את הטיפולים אז גם התיאבון יחזור>
-
- הצטרפות: 24 אוקטובר 2001, 20:51
- דף אישי: הדף האישי של עוף_החול*
בלוג הרביעי בדרך
מזל טוב.
ואין לי שום עצות על בחילות כי לא היו לי.
ואין לי שום עצות על בחילות כי לא היו לי.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
בלוג הרביעי בדרך
סליחה על השאלה אולי חסרת הטקט אבל איך נכנסים להריון עם גלולות
בקלות. עם פמולן. ככה יש לי ילדים בהפרש של 15 חודשים.
בקלות. עם פמולן. ככה יש לי ילדים בהפרש של 15 חודשים.
-
- הצטרפות: 12 יוני 2002, 21:42
- דף אישי: הדף האישי של יהודית_שפמן*
בלוג הרביעי בדרך
לבחילות תנסי לאכול אפרסקים לפני שנה ארגזים שלמים חוסלו וזה מה שעזר.
וארבעה זה כייף.
בקרוב אצלי.....
וארבעה זה כייף.
בקרוב אצלי.....
בלוג הרביעי בדרך
אפרסקים זה טוב גם לחומצה פולית
שיהיה במזל טוב
שיהיה במזל טוב
-
- הצטרפות: 01 דצמבר 2003, 19:34
- דף אישי: הדף האישי של חבצלת_השרון*
בלוג הרביעי בדרך
ארבעה ילדים זה המון,
אבל אני לא מתארת את חיי ללא ילדי הרביעי. הוא נתן לי כל-כך הרבה כבר בלידתו.
ברגע שהרגשות המעורבים יתחלפו בשמחה בלבד, הבחילות תיעלמנה (בדוק).
שיהיה בשעה טובה
אבל אני לא מתארת את חיי ללא ילדי הרביעי. הוא נתן לי כל-כך הרבה כבר בלידתו.
ברגע שהרגשות המעורבים יתחלפו בשמחה בלבד, הבחילות תיעלמנה (בדוק).
שיהיה בשעה טובה
-
בלוג הרביעי בדרך
אפרסקים זה טוב גם לחומצה פולית
תודה, זה כנראה מסביר את התשוקה שלי לאפרסקים בימים האחרונים.
סוף סוף גם הבנתי מה פשר הסיפור על נשים בהריון שאוכלות מלפפונים חמוצים, זה כמעט המאכל היחיד שעוזר נגד הבחילות.
אין לי מושג, הרופא אמר שזה נדיר אבל יכול לקרות.
תודה, זה כנראה מסביר את התשוקה שלי לאפרסקים בימים האחרונים.
סוף סוף גם הבנתי מה פשר הסיפור על נשים בהריון שאוכלות מלפפונים חמוצים, זה כמעט המאכל היחיד שעוזר נגד הבחילות.
אין לי מושג, הרופא אמר שזה נדיר אבל יכול לקרות.
בלוג הרביעי בדרך
מזל טוב! וסליחה על עוד שאלה חסרת טקט: האם הריון למרות הגלולות לא מסוכן לעובר?
בלוג הרביעי בדרך
פמולן --?.? סוג של גלולות?.
<נשמע קצת טיפשי אבל אני צריכה תמיד דברים חד משמעיים>
<נשמע קצת טיפשי אבל אני צריכה תמיד דברים חד משמעיים>
בלוג הרביעי בדרך
כמובן מזל טוב סליחה על ההתכזות בעצמי
< הכל מקינאה >
< הכל מקינאה >
-
בלוג הרביעי בדרך
חיפושית: פמולן זו גלולה נגד הריון שאפשר לקחת בזמן הנקה (היחידה למיטב ידיעתי)
בגלל מינון הורמונים נמוך זאת גלולה שצריך מאוד להקפיד על הזמנים שלה ויש לה פספוסים (כנראה כי ההקפדה הזאת קשה מ-אוד)
בגלל מינון הורמונים נמוך זאת גלולה שצריך מאוד להקפיד על הזמנים שלה ויש לה פספוסים (כנראה כי ההקפדה הזאת קשה מ-אוד)
בלוג הרביעי בדרך
ויש לה פספוסים
סליחה על השאלה , מה עם גומיות לגבר ? זה יכול לעזור .
סליחה על השאלה , מה עם גומיות לגבר ? זה יכול לעזור .
-
בלוג הרביעי בדרך
בטח יכול לעזור
אבל הכי עוזר - להתנזר
אבל הכי עוזר - להתנזר
בלוג הרביעי בדרך
אבל הכי עוזר - להתנזר
כמו קתולי מאמין.
כמו קתולי מאמין.
-
- הצטרפות: 09 יוני 2003, 09:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ל_5*
בלוג הרביעי בדרך
ילד רביעי - זה נפלא. וזה בכלל לא המון. באמת - המעבר משלושה לארבעה ממש לא היה לנו קשה. בישביל זה יש הריון שנמשך 9 חודשים - מתרגלים לרעיון, ואחרי שהילד מגיע - אי אפשר בכלל לדמיין שהוא פעם לא היה, או שחשבתם שאפשר גם בלעדיו.
לצערי אין לי רעיונות מהפכניים לבחילות, מלבד הרפואה הקונוונציונלית...
שיעבור בקלות!
לצערי אין לי רעיונות מהפכניים לבחילות, מלבד הרפואה הקונוונציונלית...
שיעבור בקלות!
-
בלוג הרביעי בדרך
שבוע 9 : הבחילות קצת נרגעו, עדיין יש המון דברים שמשגעים לי את האף. מזל שעכשיו קייץ, פירות הקיץ עוזרים נהדר, לצערי ולשמחתי משוקולד אני מתנזרת לחלוטין וגם מחלב ניגר, שני מאכלים שהיוו את עיקר התפריט שלי לפני ההריון, מקווה שזה סימן לכך שהגוף מתרגל לתזונה בריאה.
הרעיון של ילד רביעי כבר לא מפחיד, המעבר משני לשלישי היה קשה, ושמעתי כבר מכמה חברות שהמעבר לרביעי הוא יותר קל, בעיקר בזכות הילדים הגדולים.
אמצעי מניעה: הטרידה אותי ההערה של הרופא "זה יכול לקרות", בררתי בכל מיני מקומות, מתברר שכמעט לכל אמצעי המניעה השימושיים יש 90%-95% הצלחה.
הרופא וגם חיפוש באינטרנט אומר שהשימוש הגלולות בתחילת ההריון לא הוכח כגורם נזק לעובר.
בשבוע הבא אחרי האולטראסאונד הראשון , אני אהיה יותר רגועה בקשר לזה.
התחלנו לחשוב איך ומתי מבשרים לילדים האחרים.
הרעיון של ילד רביעי כבר לא מפחיד, המעבר משני לשלישי היה קשה, ושמעתי כבר מכמה חברות שהמעבר לרביעי הוא יותר קל, בעיקר בזכות הילדים הגדולים.
אמצעי מניעה: הטרידה אותי ההערה של הרופא "זה יכול לקרות", בררתי בכל מיני מקומות, מתברר שכמעט לכל אמצעי המניעה השימושיים יש 90%-95% הצלחה.
הרופא וגם חיפוש באינטרנט אומר שהשימוש הגלולות בתחילת ההריון לא הוכח כגורם נזק לעובר.
בשבוע הבא אחרי האולטראסאונד הראשון , אני אהיה יותר רגועה בקשר לזה.
התחלנו לחשוב איך ומתי מבשרים לילדים האחרים.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*
בלוג הרביעי בדרך
גם הנקה וגם גלולות ובכ"ז היריון? הלוואי עלי!
-
בלוג הרביעי בדרך
גם הנקה וגם גלולות ובכ"ז היריון? הלוואי עלי!
כנ"ל. הריון שני.
כנ"ל. הריון שני.
-
בלוג הרביעי בדרך
שבוע 15 , יש לנו בן , הסקירה היתה מוצלחת הילדים הגדולים מאוד התרגשו גם לשמוע את הבשורה וגם לראות את התמונות, הבנות דווקא רצו אחות אבל קיבלו עוד אח, הבן הקטן שאל מייד איך קוראים לו וניסה לבדוק אם אפשר לראות את התינוק דרך הפופיק של אמא.
אושר ושמחה בביתנו, וגם ההרגשה הפיזית שלי מצויינת עכשיו.
-
בלוג הרביעי בדרך
איזה יופי!
בלוג הרביעי בדרך
מזל טוב!
סליחה שלא ראיתי בזמן, אבל לקראת הילד החמישי דעי כי ג'ינג'ר מאוד מקל על בחילות
סליחה שלא ראיתי בזמן, אבל לקראת הילד החמישי דעי כי ג'ינג'ר מאוד מקל על בחילות
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*
בלוג הרביעי בדרך
המון מזל טוב!
המון מזל טוב!
-
- הצטרפות: 06 אפריל 2003, 00:11
- דף אישי: הדף האישי של גלית_ועמרי*
בלוג הרביעי בדרך
טוב, עכשיו כבר אפשר להזדהות - בינתיים בעילוםשם זו אני
האמת שבהתחלה די היססתי אבל ממרומי החודש השישי עם האושר שצומח לי בבטן ועם התגובות הנפלאות של הילדים הגדולים החששות של ההתחלה נראים כל כך רחוקים.
אז בינתיים אנחנו גדלים ותופחים מיום ליום, ומאוד מאוד מאושרים.
עכשיו עם תחילת שנת הלימודים גם מתחילים בהכנות הפיזיות לקראת הלידה, הכנת חדרי הילדים כדי לפנות עוד מקום, תכנונים על אוטו גדול יותר, מתחילים לאסוף חזרה את הציוד שמטייל בין בני המשפחה....
ההריון הפעם עובר ממש מהר, ואני כבר מחכה ללידה.
האמת שבהתחלה די היססתי אבל ממרומי החודש השישי עם האושר שצומח לי בבטן ועם התגובות הנפלאות של הילדים הגדולים החששות של ההתחלה נראים כל כך רחוקים.
אז בינתיים אנחנו גדלים ותופחים מיום ליום, ומאוד מאוד מאושרים.
עכשיו עם תחילת שנת הלימודים גם מתחילים בהכנות הפיזיות לקראת הלידה, הכנת חדרי הילדים כדי לפנות עוד מקום, תכנונים על אוטו גדול יותר, מתחילים לאסוף חזרה את הציוד שמטייל בין בני המשפחה....
ההריון הפעם עובר ממש מהר, ואני כבר מחכה ללידה.
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
בלוג הרביעי בדרך
שיהיה בשעה טובה!
-
בלוג הרביעי בדרך
לפעמים אני מרגישה כמו חייזר
מבטים של אנשים כשהם שומעים שזה הריון רביעי, המבט סורק מלמעלה למטה נראה לי שהם מחפשים את השביס החצאית או אולי את השרוואל המתנפנף שאני לא לובשת
יש גם את חסרי הטקט שלא מתביישים להעיר , בואנה בשביל מה את צריכה ארבעה ילדים ? או העדינים יותר - וואו איך תסתדרי עם כל כך הרבה ילדים?
אפשר לחשוב לפי התגובות שאני מדברת על הילד העשרים וחמישה במספר או משהו...
מבטים של אנשים כשהם שומעים שזה הריון רביעי, המבט סורק מלמעלה למטה נראה לי שהם מחפשים את השביס החצאית או אולי את השרוואל המתנפנף שאני לא לובשת
יש גם את חסרי הטקט שלא מתביישים להעיר , בואנה בשביל מה את צריכה ארבעה ילדים ? או העדינים יותר - וואו איך תסתדרי עם כל כך הרבה ילדים?
אפשר לחשוב לפי התגובות שאני מדברת על הילד העשרים וחמישה במספר או משהו...
-
בלוג הרביעי בדרך
שבוע 30, מריחים את הסוף
ברקסטון היקס מדי פעם, אפקט הקינון בעיצומו, כרגע אני בפרוייקט צביעת כל חדרי הילדים
עמרי כבר חסר סבלנות, "נו כבר מתי התינוק יצא"
היום הוא התרפק לי על הבטן וביקש ללטף ולנשק את התינוק.
ברקסטון היקס מדי פעם, אפקט הקינון בעיצומו, כרגע אני בפרוייקט צביעת כל חדרי הילדים
עמרי כבר חסר סבלנות, "נו כבר מתי התינוק יצא"
היום הוא התרפק לי על הבטן וביקש ללטף ולנשק את התינוק.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
בלוג הרביעי בדרך
מזל טוב, איזו שמחה.
הלוואי שאגיע לזה....ילד רביעי....
הלוואי שאגיע לזה....ילד רביעי....
-
בלוג הרביעי בדרך
שבוע 34 מתקרב לו, הייתי בסיור ב"מאיר" מסתמן שנגיע בסוף לשם, הילדים כבר מחכים בכיליון עיניים, כל יום שואלים כמה זמן עוד נשאר
הבנות תיחקרו אותי, מה קורה כשיולדים, איך יודעים שהגיע הזמן וכו'...
מטרידה אותם בעיקר האפשרות שהן ילכו לביה"ס בבוקר וכשיחזרו לא ימצאו אותי בבית, הסברתי להן על נושא הצירים ושזה לוקח זמן אבל גם הכנתי אותן לאפשרות שהתסריט שלהן יתגשם והזכרתי להן (בעיקר לגדולה) איך מתנהלים הענינים כשנולד תינוק, עם סבאסבתא שבאים להיות איתם וביקור אצל אמא בבית יולדות מיד כשאפשרי
החלטנו לנסות להשתמש כמה שיותר במונח בית יולדות ולא בית חולים כדי להעביר את התחושה שזה תהליך בריא וכייפי ולא מחלה.
אפילו עוד לא התחיל התשיעי אבל מחכים
הבנות תיחקרו אותי, מה קורה כשיולדים, איך יודעים שהגיע הזמן וכו'...
מטרידה אותם בעיקר האפשרות שהן ילכו לביה"ס בבוקר וכשיחזרו לא ימצאו אותי בבית, הסברתי להן על נושא הצירים ושזה לוקח זמן אבל גם הכנתי אותן לאפשרות שהתסריט שלהן יתגשם והזכרתי להן (בעיקר לגדולה) איך מתנהלים הענינים כשנולד תינוק, עם סבאסבתא שבאים להיות איתם וביקור אצל אמא בבית יולדות מיד כשאפשרי
החלטנו לנסות להשתמש כמה שיותר במונח בית יולדות ולא בית חולים כדי להעביר את התחושה שזה תהליך בריא וכייפי ולא מחלה.
אפילו עוד לא התחיל התשיעי אבל מחכים
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
- דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*
בלוג הרביעי בדרך
איזה יופי! רק עכשיו רואה (נכנסתי לדף הזה פעם, כשהוא עוד היה בעילום...).
-
בלוג הרביעי בדרך
שבוע 36
כבר קראתי עשרות פעמים את כל החומר על לנל"ק הייתי בסיור ובררתי את כל הפרטים ועדיין יש פרפרים בבטן, האם אני אצליח לעשות את זה? מנסה להמחיש לעצמי לידה טבעית , בסה"כ אחרי שתי לידות נרתיקיות כבר יודעת איך מרגישים צירים ובערך כמה זמן צריך לחכות, אבל חוששת להגיע מוקדם מדי לבי"ח, ומצד שני גם לא להגיע מאוחר מדי, ממש אין לי חשק ללדת באוטו או במסדרון ביה"ח
יש כבר צירצורים מדי פעם, וגם לחצים חזקים באיזור האגן, נראה שהפיצפון מבין עניין ומנסה לסדר את עצמו בפנים בתנוחה טובה
התחילו לי גם פריחות ברגליים, בפעמים הקודמות זה קרה ממש סמוך ללידה, הפעם נראה לי שהגוף לקח לעצמו יותר זמן להתארגנות.
לא חשבתי שבלידה רביעית יהיו לי יותר חששות מאשר בלידות הקודמות, אולי זה גם בגלל שיש לי יותר ידע ומודעות לדברים
כבר קראתי עשרות פעמים את כל החומר על לנל"ק הייתי בסיור ובררתי את כל הפרטים ועדיין יש פרפרים בבטן, האם אני אצליח לעשות את זה? מנסה להמחיש לעצמי לידה טבעית , בסה"כ אחרי שתי לידות נרתיקיות כבר יודעת איך מרגישים צירים ובערך כמה זמן צריך לחכות, אבל חוששת להגיע מוקדם מדי לבי"ח, ומצד שני גם לא להגיע מאוחר מדי, ממש אין לי חשק ללדת באוטו או במסדרון ביה"ח
יש כבר צירצורים מדי פעם, וגם לחצים חזקים באיזור האגן, נראה שהפיצפון מבין עניין ומנסה לסדר את עצמו בפנים בתנוחה טובה
התחילו לי גם פריחות ברגליים, בפעמים הקודמות זה קרה ממש סמוך ללידה, הפעם נראה לי שהגוף לקח לעצמו יותר זמן להתארגנות.
לא חשבתי שבלידה רביעית יהיו לי יותר חששות מאשר בלידות הקודמות, אולי זה גם בגלל שיש לי יותר ידע ומודעות לדברים
-
בלוג הרביעי בדרך
ויי, קרוב! המון בהצלחה.
את לוקחת דולה? נראה לי שכדאי מאוד, עם לנל"ק וחששות... תזכירי, למה היה הקיסרי? (אם בא לך)
את לוקחת דולה? נראה לי שכדאי מאוד, עם לנל"ק וחששות... תזכירי, למה היה הקיסרי? (אם בא לך)
-
בלוג הרביעי בדרך
הקיסרי של עמרי היה בגלל הגודל שלו הוא נולד 4.750
הבא בתור כנראה שלא יהיה כל כך גדול אבל הרופא כבר הגדיר אותו לפי הערכת משקל של שבוע 33 כ"מקרוזום בהתהוות"
כמובן שאני לא מתכוונת ללכת לפי הלחץ של הרופא כי היה ברור מהפרצוף שלו שהוא היה שמח לשלוח אותי ישר לניתוח בלי כל הבלבולי מוח שבדרך
אז בשבוע הבא יש לי הערכת משקל נוספת ושבוע אחרי זה תור לרופא ואני מקווה ללדת עוד לפני התור...
לגבי דולה כנראה שלא ניקח בסוף גם כי במאיר עושים בעיות עם להכניס דולה באופן רשמי וגם כי בעלי מסתייג קצת מהנושא
אנחנו עוד בהתלבטויות בנושא ויכול להיות שאחותי תלווה אותי לפחות חלק מהזמן, אולי רק את שלב הצירים בבית.
הבא בתור כנראה שלא יהיה כל כך גדול אבל הרופא כבר הגדיר אותו לפי הערכת משקל של שבוע 33 כ"מקרוזום בהתהוות"
כמובן שאני לא מתכוונת ללכת לפי הלחץ של הרופא כי היה ברור מהפרצוף שלו שהוא היה שמח לשלוח אותי ישר לניתוח בלי כל הבלבולי מוח שבדרך
אז בשבוע הבא יש לי הערכת משקל נוספת ושבוע אחרי זה תור לרופא ואני מקווה ללדת עוד לפני התור...
לגבי דולה כנראה שלא ניקח בסוף גם כי במאיר עושים בעיות עם להכניס דולה באופן רשמי וגם כי בעלי מסתייג קצת מהנושא
אנחנו עוד בהתלבטויות בנושא ויכול להיות שאחותי תלווה אותי לפחות חלק מהזמן, אולי רק את שלב הצירים בבית.
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
בלוג הרביעי בדרך
לגבי דולה כנראה שלא ניקח בסוף גם כי במאיר עושים בעיות עם להכניס דולה באופן רשמי
את בטוחה?
היה נדמה לי ששמעתי דווקא אחרת... שהם מקבלים דולות בברכה.
את בטוחה?
היה נדמה לי ששמעתי דווקא אחרת... שהם מקבלים דולות בברכה.
-
בלוג הרביעי בדרך
ובהצלחה! @}
-
בלוג הרביעי בדרך
שבוע 37 , עשיתי אתמול הערכת משקל יצא 3.300
זה אומר לנל"ק על בטוח
איזה אבן ירדה לי מהלב
זה אומר לנל"ק על בטוח
איזה אבן ירדה לי מהלב
-
בלוג הרביעי בדרך
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 16 ינואר 2002, 14:55
- דף אישי: הדף האישי של יעל_ג*
בלוג הרביעי בדרך
גלית, קודם כל מזל טוב ובהצלחה. רציתי רק לספר לך שאחותי ילדה לפני כשנה במאיר ונעזרה בדולה שהתקבלה ללא בעיות בחדר הלידה
-
בלוג הרביעי בדרך
צירים צירים צירים
אני כבר משתגעת מזה, באים לכמה שעות ונעלמים, אתמול כבר הייתי בטוחה שזהו זה עלינו על דרך המלך ואז נרדמתי והתעוררתי הבוקר בלי כלום
הילדים גם מרגישים שמשהו מתרחש וכולנו חסרי סבלנות וקצת עצבניים כך שגם הפרידה בגן היתה קשה הבוקר
אוף שיתחיל כבר משהו ממשי
אני כבר משתגעת מזה, באים לכמה שעות ונעלמים, אתמול כבר הייתי בטוחה שזהו זה עלינו על דרך המלך ואז נרדמתי והתעוררתי הבוקר בלי כלום
הילדים גם מרגישים שמשהו מתרחש וכולנו חסרי סבלנות וקצת עצבניים כך שגם הפרידה בגן היתה קשה הבוקר
אוף שיתחיל כבר משהו ממשי
-
בלוג הרביעי בדרך
מאחלת לך שהצירים יתפסו קצב ויתמידו בו ושהכל יגמר היום ובטוב
@}
@}
-
בלוג הרביעי בדרך
בהצלחה!
-
בלוג הרביעי בדרך
בהצלחה! (תה פטל, את שותה?)
ודעי לך שזה דפוס נפוץ בלנל"ק - שהשלב של צירים מוקדמים - שמציקים אבל עוד לא ממש לידה, הוא ארוך. זה מתיש, אבל מכין את הרחם המצולק ללידה בעדינות, ולא פעם הלידה עצמה אח"כ היא מהירה וטובה - אז לא להתייאש!
ודעי לך שזה דפוס נפוץ בלנל"ק - שהשלב של צירים מוקדמים - שמציקים אבל עוד לא ממש לידה, הוא ארוך. זה מתיש, אבל מכין את הרחם המצולק ללידה בעדינות, ולא פעם הלידה עצמה אח"כ היא מהירה וטובה - אז לא להתייאש!
-
בלוג הרביעי בדרך
אז זהו הוא כבר לא בדרך (-:
קוראים לו אופק והוא נולד בלידת לנל"ק מדהימה ומהירה מאוד ביום שישי ה-31.12. בבי"ח מאיר.
ב-5 לפנות בוקר התחילו צירים, ב9 עוד הספקתי לדבר עם אחותי ולהגיד לה שזה כל 5 דקות וכנראה נצא בקרוב לבי"ח ואז בלי התראה הגיעו צירי הלחץ והספקנו להגיע לחדר לידה בדקה ה90, מזל שאנחנו גרים קרוב, כמה לחיצות קצרות ובשעה 9:45 אופק יצא לאויר העולם הונח עלי ומייד התחיל לינוק. (ומאז הוא לא מפסיק (-; ).
זה היה כל כך קל וכל כך נטול סיבוכים שלקח לי כמה ימים לעכל שזה באמת קרה, הלידה מהחלומות התגשמה, אפילו אינפוזיה לא הספיקו לשים לי. והשהות הקצרה בבי"ח, יומיים בסה"כ בביות מלא 24 שעות היו הדובדבן שבקצפת.
קוראים לו אופק והוא נולד בלידת לנל"ק מדהימה ומהירה מאוד ביום שישי ה-31.12. בבי"ח מאיר.
ב-5 לפנות בוקר התחילו צירים, ב9 עוד הספקתי לדבר עם אחותי ולהגיד לה שזה כל 5 דקות וכנראה נצא בקרוב לבי"ח ואז בלי התראה הגיעו צירי הלחץ והספקנו להגיע לחדר לידה בדקה ה90, מזל שאנחנו גרים קרוב, כמה לחיצות קצרות ובשעה 9:45 אופק יצא לאויר העולם הונח עלי ומייד התחיל לינוק. (ומאז הוא לא מפסיק (-; ).
זה היה כל כך קל וכל כך נטול סיבוכים שלקח לי כמה ימים לעכל שזה באמת קרה, הלידה מהחלומות התגשמה, אפילו אינפוזיה לא הספיקו לשים לי. והשהות הקצרה בבי"ח, יומיים בסה"כ בביות מלא 24 שעות היו הדובדבן שבקצפת.
בלוג הרביעי בדרך
מזל טוב! @} @} @}
כנראה שהוא יודע שהוא רביעי, מוכשר שכמותו.
כנראה שהוא יודע שהוא רביעי, מוכשר שכמותו.
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2004, 11:40
- דף אישי: הדף האישי של דליתוש_ב*
בלוג הרביעי בדרך
סליחה על הבורות, מה זה לנל"ק?
-
בלוג הרביעי בדרך
וואו, גלית, איזה יופי! נשמעת לידה נהדרת. כל הכבוד!
(ידידה שלי ילדה בארה"ב ערב המילניום; התינוק (ושאר התינוקות שנולדו שם ב-31.12.99) קיבל חולצה שנכתב עליה "We saved the best for last" (-: )
(ידידה שלי ילדה בארה"ב ערב המילניום; התינוק (ושאר התינוקות שנולדו שם ב-31.12.99) קיבל חולצה שנכתב עליה "We saved the best for last" (-: )
בלוג הרביעי בדרך
מזל-טוב!
ו-אם פי 3 , את ממש נביאה:
ו-אם פי 3 , את ממש נביאה:
-
בלוג הרביעי בדרך
מזל טוב! לאמא, לאבא, לבנות הגדולות, לעמרי שהפך לאח גדול, וכמובן גם לאופק הטרי.
(ואני לא נביאה, רק כאמור: זה דפוס נפוץ בלנל"ק (לידה נרתיקית לאחר קיסרי).
(ואני לא נביאה, רק כאמור: זה דפוס נפוץ בלנל"ק (לידה נרתיקית לאחר קיסרי).