אקזמה באצבעות הרגליים
אקזמה באצבעות הרגליים
מי מכיר ומי יודע פיתרון לגרוד עד זוב דם בין האצבעות??
ניסיתי אין ספור כימיקלים. ניסיתי גם צומות וניקוי עם מיים. עם מיצים. וגם תקופה ארוכה של תזונא.
הכל רפאתי. את זה לא.
אודה על כל ידע שתמסרו לי בנושא.
ניסיתי אין ספור כימיקלים. ניסיתי גם צומות וניקוי עם מיים. עם מיצים. וגם תקופה ארוכה של תזונא.
הכל רפאתי. את זה לא.
אודה על כל ידע שתמסרו לי בנושא.
-
- הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*
אקזמה באצבעות הרגליים
לואיזה הי בספרה "רפא את חייך" (אני מקווה שאני לא טועה בשמו) התיחסה גם לגורמים הריגשיים של החוליים הגופנים,
אצלה האקזמה מבטאת כעס מאוד גדול שלפעמים מודחק,
אני בזמנו עשיתי עבודה עם אמירות מחזקות וחיוביות שלה ויצאתי מהסיפור הזה להרבה זמן !
מידי פעם אני חשה בגירוד המוכר ונזכרת,עוצרת לבדוק עם עצמי איפה מונח הכעס ועושה עבודה שלמה עד שאני רואה שהכל אצלי,ועם ההקלה מגיעה גם הרגיעה בגרד.
אין לי כרגע את הספר אבל ממליצה מאוד.
אצלה האקזמה מבטאת כעס מאוד גדול שלפעמים מודחק,
אני בזמנו עשיתי עבודה עם אמירות מחזקות וחיוביות שלה ויצאתי מהסיפור הזה להרבה זמן !
מידי פעם אני חשה בגירוד המוכר ונזכרת,עוצרת לבדוק עם עצמי איפה מונח הכעס ועושה עבודה שלמה עד שאני רואה שהכל אצלי,ועם ההקלה מגיעה גם הרגיעה בגרד.
אין לי כרגע את הספר אבל ממליצה מאוד.
-
- הצטרפות: 31 מאי 2008, 22:41
- דף אישי: הדף האישי של סגו_לה*
אקזמה באצבעות הרגליים
אה, ובנתיים אפשר למרוח משחת פרופוליס שמרגיעה ועושה פלאים.
אקזמה באצבעות הרגליים
הייתה לי אקזמה באצבעות ברגליים תקופה ארוכה ובאמת שום דבר לא עזר לי. עד שניסיתי לשים שמן עץ התה ותוך פחות משבוע עבר לי. מרחתי איפה שמגרד 3 פעמים ביום. וכדאי גם לשמור על כפות הרגליים נקיות.
אקזמה באצבעות הרגליים
זו עשויה להיות פטרת נפוצה מאוד Tinea pedis או דברים אחרים, פחות סימפטיים. קראי ב 27s]ויקיפדיה foot[/po]
אקזמה באצבעות הרגליים
ה מכבס אכן תמונות קשות. זה מה שיש לי. לא קוראת אנגלית. אבל התמונות בהחלט מוכרות. מה עושים??
אקזמה באצבעות הרגליים
אגב.. את שמן עץ התה ניסיתי לפני המון שנים. לא עזר.
אקזמה באצבעות הרגליים
מוסיפה כדי להעלות שוב את הדף ל מה חדש. כי תשובות לא קיבלתי
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
אקזמה באצבעות הרגליים
שמן לוונדר מרגיע וגם יכול לרפא במקרים קלים, אבל לא נראה לי שכאן מדובר במקרה קל...
למרכזי שלי היתה אקזמה קשה בין אצבעות הרגליים שנעלמה ללא שוב (כבר למעלה משנתיים ) לאחר קבלת רמדי הומיאופתי. שווה לבדוק את האופציה הזאת.
למרכזי שלי היתה אקזמה קשה בין אצבעות הרגליים שנעלמה ללא שוב (כבר למעלה משנתיים ) לאחר קבלת רמדי הומיאופתי. שווה לבדוק את האופציה הזאת.
אקזמה באצבעות הרגליים
ניסיתי הומאופטיה. נטרופטיה. כימיכלים. אקונומיקה. לימון. שום. לבנדר. שמן עץ התה. שמן זית. קפה. ניסיתי כל דבר שעולה על הדעת. וכלום לא עזר. יש לי את זה מילדות. אני היום בת חמישים. לבני יש את זה מגיל שנתיים.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2007, 14:25
- דף אישי: הדף האישי של עפרה_עדין*
אקזמה באצבעות הרגליים
אמא שלי פעם ריפאה זקן בבית אבות שסבל מאקזמה נוראית מגרדת ששום דבר לא עזר לה, בכך שיעצה לו להפסיק להשתמש בסבון של בית האבות, שהיה בעינה כמו נוזל לשטיפת ריצפה ולעבור לדרמפון (סבון ללא סבון מפעם שעוד מוכרים אותו פה ושם). כנראה שיש אנשים עם עור מאוד רגיש לכימיקלים בסבונים.
מציעה לך ולבנך לעבור לסבונים טבעיים עדינים ( כמו גזר,קלנדולה) עבודת יד ובכלל- תנסי ללא סבון, רק מים לתקופה.
לא חייבים להשטף עם סבון בכל יום, את יודעת.
מציעה לך ולבנך לעבור לסבונים טבעיים עדינים ( כמו גזר,קלנדולה) עבודת יד ובכלל- תנסי ללא סבון, רק מים לתקופה.
לא חייבים להשטף עם סבון בכל יום, את יודעת.
אקזמה באצבעות הרגליים
האם בסבונים שהם עבודת יד יש חומרים אחרים מסבונים רגילים?
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2006, 19:47
- דף אישי: הדף האישי של מי_מה*
אקזמה באצבעות הרגליים
זה לא כל כך המה שיש כמו המה שאין. קודם כל בסבונים טבעיים אין SLS שזה חומר שמופיע כמעט בכל סבון ושמפו, אפילו באלו שמתחפשים לטבעיים והוא חומר לא סימפטי. שווה לקרוא את האותיות הקטנות. ויש גם חומרים אחרים שנעדרים מסבונים טבעיים ועלולים להיות המקור לבעיה.
-
אקזמה באצבעות הרגליים
זאת ועוד-
סבונים טבעיים (אלו שבאמת טבעיים ולא חיקוי) עשויים משמנים צמחיים +סודה קאוסטית. הסודה הופכת בתהליך הבישול עם השמנים לחומר אחר =סבון + גליצרין.
בסבונים טבעיים מוסיפים מכסימום שמן אתרי טבעי לריח. סה- טו !
בסבונים לא טבעיים יש כמות אדירה של כימיקלים נלווים וחמרי גלם זולים שאמורים להפיק יחידת סבון זולה מאוד עם ריח נפלא.
סבונים טבעיים (אלו שבאמת טבעיים ולא חיקוי) עשויים משמנים צמחיים +סודה קאוסטית. הסודה הופכת בתהליך הבישול עם השמנים לחומר אחר =סבון + גליצרין.
בסבונים טבעיים מוסיפים מכסימום שמן אתרי טבעי לריח. סה- טו !
בסבונים לא טבעיים יש כמות אדירה של כימיקלים נלווים וחמרי גלם זולים שאמורים להפיק יחידת סבון זולה מאוד עם ריח נפלא.
אקזמה באצבעות הרגליים
נראה לי שאנסה. יש לי חברה שמייצרת כאלו.
כמה זמן אני אמורה לבדוק את העניין? (מכורה לסבון הנזלי הקנוי. יש לי כרגע ג'ריקן מלא. חבל לזרוק.)
כמה זמן אני אמורה לבדוק את העניין? (מכורה לסבון הנזלי הקנוי. יש לי כרגע ג'ריקן מלא. חבל לזרוק.)
-
אקזמה באצבעות הרגליים
הייתי אומרת..קחי את הזמן. הג'ריקן יכול לחכות לא?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
אקזמה באצבעות הרגליים
רוצה להתייעץ בשביל קטנטונת בת שלוש עם פטריה ברגליים שיוצרת חתכים כואבים.
כבר ניסינו פיטרקס בהמלצת הרופא וזה לא עזר. רוצים לנסות להשתמש בשמן עץ התה. כיצד מוהלים? באיזה תדירות מורחים?
כבר ניסינו פיטרקס בהמלצת הרופא וזה לא עזר. רוצים לנסות להשתמש בשמן עץ התה. כיצד מוהלים? באיזה תדירות מורחים?
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
אקזמה באצבעות הרגליים
בזמן האחרון התחילה לי פטריה אחרי שניייייים שלא היתה לי (מאז הצבא). החלטתי לנסות להיות יחפה כמה שיותר במשך כמה ימים, ונראה לי שכבר לא נשאר לי כלום.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
אקזמה באצבעות הרגליים
לאקזמות (לא פטריות!) ממליצה בחום חמאת שיאה. עזר כמו ששום דבר אחר בעולם לא עזר לי לאקזמות בידיים וסבלתי באופן מזעזע. גילוי נאות, חייבים למרוח תדיר, כל לילה לפני השינה אחרת זה חוזר ביום למחרת אבל זה ממש זניח ויש כאלה (לא אני, אני מהאנטי מתמרחות) שנוהגות להתמרח בכל מיני קרמים כל הזמן ככה שזה ממש לא עניין.
בחנות הטבע שלנו שפופרת מכובדת של חמאת שיאה טהורה נמכרת ב 35 ש"ח ואנחנו משתמשים בה לכל נגע עורי בערך לכל בני המשפחה (החל משפתיים יבשות וכלה בתפרחת חיתולים).
בחנות הטבע שלנו שפופרת מכובדת של חמאת שיאה טהורה נמכרת ב 35 ש"ח ואנחנו משתמשים בה לכל נגע עורי בערך לכל בני המשפחה (החל משפתיים יבשות וכלה בתפרחת חיתולים).
אקזמה באצבעות הרגליים
כמה זמן זה "לנסות"?
ניסיתי פיפי. ניסיתי כלור. ניסיתי שמן עץ התה. ניסיתי פלפל. שום ושמן זיית..
אבל את כל העיצות אני לוקחת ועושה נסיונות מכל דבר יום יומיים. ולא עוזר. (דווקא חשבתי שאם אעשה כל יום יומיים משהו אחר אז בטוח משהו יעזור.)
כמה זמן צריך לנסות כל דבר?
ניסיתי פיפי. ניסיתי כלור. ניסיתי שמן עץ התה. ניסיתי פלפל. שום ושמן זיית..
אבל את כל העיצות אני לוקחת ועושה נסיונות מכל דבר יום יומיים. ולא עוזר. (דווקא חשבתי שאם אעשה כל יום יומיים משהו אחר אז בטוח משהו יעזור.)
כמה זמן צריך לנסות כל דבר?
-
אקזמה באצבעות הרגליים
פיטרקס. אובר דה קאונטר, בכל דראג סטור. תוך שעות ספורות הכל נעלם!
אקזמה באצבעות הרגליים
מה ההגיון של פיפי????
פסולת של הגוף איך היא יכולה לעזור???
פסולת של הגוף איך היא יכולה לעזור???
-
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2005, 08:12
- דף אישי: הדף האישי של יו_יו_בקנדה*
אקזמה באצבעות הרגליים
ששום סוג של סבון לא יגע בכפות הרגליים!
אחרי המקלחת לנגב בעדינות את הכפות ולנקות עם מעט אלכוהול עד שישנה הקלה.
כל סוגי הסבונים גם אילו ללא סבון הם כמו מזון לפטריה.
אחרי המקלחת לנגב בעדינות את הכפות ולנקות עם מעט אלכוהול עד שישנה הקלה.
-
אקזמה באצבעות הרגליים
למה? מה יש בסבון שמזין אותה?
למה? מה יש בסבון שמזין אותה?
-
- הצטרפות: 19 אוקטובר 2009, 06:51
אקזמה באצבעות הרגליים
_מה ההגיון של פיפי????
פסולת של הגוף איך היא יכולה לעזור??_
פסולת של הגוף איך היא יכולה לעזור??_
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
אקזמה באצבעות הרגליים
לאקזמות (לא פטריות!) ממליצה בחום חמאת שיאה
איך מבחינים בין פטריות לאקזמה?
ובנוגע לשמן עץ התה - האם הוא לא חריף מדי למריחה ישירה על העור, ועוד על עור פצוע?
איך מבחינים בין פטריות לאקזמה?
ובנוגע לשמן עץ התה - האם הוא לא חריף מדי למריחה ישירה על העור, ועוד על עור פצוע?
אקזמה באצבעות הרגליים
_כל סוגי הסבונים גם אילו ללא סבון הם כמו מזון לפטריה.
למה? מה יש בסבון שמזין אותה?_
(אמנם זה נכתב לפני חצי שנה, אבל אולי עכשיו מישהו יענה)
למה? מה יש בסבון שמזין אותה?_
(אמנם זה נכתב לפני חצי שנה, אבל אולי עכשיו מישהו יענה)
-
- הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*
אקזמה באצבעות הרגליים
שתן. להתמיד. אין מצב שלא יעזור לאקזמה.
לפטריות-תלוי איזה. יש כאלה שכן, ולחלק לא.
מה ההגיון? לא יודעת. אבל עוזר. עובדה.
לפטריות-תלוי איזה. יש כאלה שכן, ולחלק לא.
מה ההגיון? לא יודעת. אבל עוזר. עובדה.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
אקזמה באצבעות הרגליים
אני רוצה להוסיף ששום שיטה לא עובדת תוך יום יומיים. מהניסיון שלי שתן עוזר ללא מעט דברים אחרים, מודה שבהקשר של פטריות ואקזמות לא יצא לי לנסות.
-
אקזמה באצבעות הרגליים
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
ךהלבבן
ךהלבבן
-
אקזמה באצבעות הרגליים
ךהלבבן
ךהלבבן
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
- דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*
אקזמה באצבעות הרגליים
אקזמה לעיתים נגרמת מסבון
אשמח בהחלט לפ]רסם פה את הסבונים הטבעיים שאני רוקח.
שווה לנסות
פרטים בדף הבית שלי
או בתפוז - שי האופה
אשמח בהחלט לפ]רסם פה את הסבונים הטבעיים שאני רוקח.
שווה לנסות
פרטים בדף הבית שלי
או בתפוז - שי האופה
-
אקזמה באצבעות הרגליים
אבקת סודה עם לימון ודבש בתוספת קקאו באמת קקאו זה תרופות של פעם והרפואה של פעם באפריקה משתמשים עד היום
-
- הצטרפות: 04 מאי 2012, 03:28
אקזמה באצבעות הרגליים
הייתי סובל מאקזמה שנים- יום אחד הכנסתי מחט לא סטרילית כדי לפוצץ בועה ונהיה לי זיהום, בבה"ח נתנו לי אנטיביוטיקה ואחרי שהשתחררתי נתנו לי כדורי אנטי' ל10 ימים... שסיימתי עם הכדורים גיליתי שהאקזמה נעלמה... היום אחרי 8 שנים זה חזר... מעניין אם אספר לרופא הוא ייתן לי אנטי'??
הייתי סובל מאקזמה שנים- יום אחד הכנסתי מחט לא סטרילית כדי לפוצץ בועה ונהיה לי זיהום, בבה"ח נתנו לי אנטיביוטיקה ואחרי שהשתחררתי נתנו לי כדורי אנטי' ל10 ימים... שסיימתי עם הכדורים גיליתי שהאקזמה נעלמה... היום אחרי 8 שנים זה חזר... מעניין אם אספר לרופא הוא ייתן לי אנטי'??
אקזמה באצבעות הרגליים
נסה את עננים מהדף המדהים עננים קוראת בקפה-
אולי הא תוכל לעזור
אולי הא תוכל לעזור
אקזמה באצבעות הרגליים
להיפטר מכל הסוכר והקמחים בתפריט. אבל אם מחזירים אותם גם האיכסה חוזר.
-
- הצטרפות: 12 פברואר 2008, 22:43
- דף אישי: הדף האישי של איילת_מושל*
אקזמה באצבעות הרגליים
רוקחת משחה שמאוד עוזרת משמן זית מושרה עם צמחי מרפא של עמק האלה , שמן אובליפיחה שידוע בתכונותיו האנטי פונגליות וחמאת שיאה, קוקוס ודקל ופורמולה ייחודית של שמנים אתריים
המשחה גם מרגיעה את הגירוד וגם עוזרת להילחם בפטריות ואקזמות
לשאלות וייעוץ 050-5662306
המשחה גם מרגיעה את הגירוד וגם עוזרת להילחם בפטריות ואקזמות
לשאלות וייעוץ 050-5662306
-
אקזמה באצבעות הרגליים
נולדתי עם אצבעות צמודות ויפות בן 56 הולך למות מזה ניסיתי גם את אלוהים נמאס מהכאבים.תארו לכם חייב לעצור עם הרכב בצד לגרד עד שפוצע את עצמי נרגע 10 דקות וממשיך חרה של חיים אלק רפואה
נולדתי עם אצבעות צמודות ויפות בן 56 הולך למות מזה ניסיתי גם את אלוהים נמאס מהכאבים.תארו לכם חייב לעצור עם הרכב בצד לגרד עד שפוצע את עצמי נרגע 10 דקות וממשיך חרה של חיים אלק רפואה
-
אקזמה באצבעות הרגליים
לי רק הידרואגיסטן עזר
אקזמה באצבעות הרגליים
אני לא מבינה למה כל הקשקשת הזאת? תפני לרופא עור. תבדקי בבדיקות דם ותבלעי פרוביוטיקה. רוב הפיטריות נגרמות מאנטיביוטיקה
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
אקזמה באצבעות הרגליים
יש אבקה רפואית כזו (שמגיעה כמו טלק) אני לא זוכרת את השם שלה
שמים ממש כמו טלק בין האצבעות וזה ממש עוזר.
קנינו אותה לפני הרבה שנים ואין לי מושג אם היום מייצרים ומוכרים אותה,
אבל זו אבקה רפואית, פשוט במקום למרוח אותה כמשחה (משחה רפואית
שהשם שלה ממש נפוץ ומוכר, הבעיה היא שאני לא זוכרת את השם),
זה מגיע באבקה והשימוש הרבה יותר נוח ואפקטיבי.
שמים ממש כמו טלק בין האצבעות וזה ממש עוזר.
קנינו אותה לפני הרבה שנים ואין לי מושג אם היום מייצרים ומוכרים אותה,
אבל זו אבקה רפואית, פשוט במקום למרוח אותה כמשחה (משחה רפואית
שהשם שלה ממש נפוץ ומוכר, הבעיה היא שאני לא זוכרת את השם),
זה מגיע באבקה והשימוש הרבה יותר נוח ואפקטיבי.
-
אקזמה באצבעות הרגליים
יש ליאקזמה בכל בוהן רגל שמאל שמתחיללהתפשט לאצבע שליד ניסיתי אנטי. צפורל בטא קורטן ביפו אזול קרם איכטמול fusidic acid 2%
יש ליאקזמה בכל בוהן רגל שמאל שמתחיללהתפשט לאצבע שליד ניסיתי אנטי. צפורל בטא קורטן ביפו אזול קרם איכטמול fusidic acid 2%
אקזמה באצבעות הרגליים
אצלי מה שעזר זה לסבן היטב בין האצבעות
ואז לייבש היטב.
אם נשארת לחות- זו קרקע פוריה לגירודים
ואז לייבש היטב.
אם נשארת לחות- זו קרקע פוריה לגירודים
-
אקזמה באצבעות הרגליים
סבלתי המון המון זמן עד שאחי גילה לי את סבון דרמקס של ד"ר פישר הפלאי. מי שטבעית אולי לא תאהב את זה אבל זה פתר את הבעיה מהר מאוד..
הסתבנתי בזה בערב והשארתי הרבה זמן לפני ששטפתי.
בנוסף כל העניין הוא שהלחות מחריפה את המצב לכן לא לשים קרמים למיניהם ולהשאיר את הרגל או היד מאווררים ויבשים.
והכי חשוב והכי קשה-לא לשחק בשלפוחיות או לגרד כי זה מדבק ועובר לשאר הגוף.אצלי זה עבר מהרגליים לידיים ועד המרפקים אפילו.
בנוסף-זה מתפרץ כל זמן מה ואני מדכאת את זה בחזרה....בהצלחה.
סבלתי המון המון זמן עד שאחי גילה לי את סבון דרמקס של ד"ר פישר הפלאי. מי שטבעית אולי לא תאהב את זה אבל זה פתר את הבעיה מהר מאוד..
הסתבנתי בזה בערב והשארתי הרבה זמן לפני ששטפתי.
בנוסף כל העניין הוא שהלחות מחריפה את המצב לכן לא לשים קרמים למיניהם ולהשאיר את הרגל או היד מאווררים ויבשים.
והכי חשוב והכי קשה-לא לשחק בשלפוחיות או לגרד כי זה מדבק ועובר לשאר הגוף.אצלי זה עבר מהרגליים לידיים ועד המרפקים אפילו.
בנוסף-זה מתפרץ כל זמן מה ואני מדכאת את זה בחזרה....בהצלחה.
אקזמה באצבעות הרגליים
יש לי אקזמה בין האצבע הרביעית לחמישית .
גירודים ללא הרף. עגףד זוב דם
המליצו לי על בטאקורטן. משהו השתמש במשחה הזו עבור אקזמה כבר?
יש לי אקזמה בין האצבע הרביעית לחמישית .
גירודים ללא הרף. עגףד זוב דם
המליצו לי על בטאקורטן. משהו השתמש במשחה הזו עבור אקזמה כבר?
-
אקזמה באצבעות הרגליים
כשהיתה לי פטרת בציפורניים קיבלתי כדורים מהרופא עור ומעבר להצלחה בטיפול בציפורן עברו כל הפטריות המגרדות בין האצבעות עכישו אחרי שנתיים זה חזר ואני מתכון לקחת שוב את הכדורים
-
אקזמה באצבעות הרגליים
בטאקורטן לא עזר כלל
אקזמה באצבעות הרגליים
מים מלוחים כל יום ללכת לים למשך חצי שעה תוך מספר ימים האקזמה נעלמת
-
אקזמה באצבעות הרגליים
אני חוששת שיש לי אקזמה באצבעות הרגליים בין השלישית לחמישית
עזרה בבקשה משהו שהואמהכי פשוט ובהישג יד אם אפשר!
אני חוששת שיש לי אקזמה באצבעות הרגליים בין השלישית לחמישית
עזרה בבקשה משהו שהואמהכי פשוט ובהישג יד אם אפשר!
אקזמה באצבעות הרגליים
בטהקרוטן מורכבת מאנטיביוטיקה וקורטיזון אצלי יצרה החמרה אם כבר קורטיזון אז לא ביחד עם אנטיביוטיקה
בשום אופן לא לקחת לבד רק עם הוראות מדוייקות מדרמטולוג.
מי שממש סובל ורוצה באופן טבעי כדאי לעשותדיאטת אלימינציה
במקביל שמנים טובים הם שמן Borage זיפן
שמן נר הלילה EPO כ 2 גרם ליום מזה או זה
וגם חיצוני למרוח עלהפצעים
בשום אופן לא לקחת לבד רק עם הוראות מדוייקות מדרמטולוג.
מי שממש סובל ורוצה באופן טבעי כדאי לעשותדיאטת אלימינציה
במקביל שמנים טובים הם שמן Borage זיפן
שמן נר הלילה EPO כ 2 גרם ליום מזה או זה
וגם חיצוני למרוח עלהפצעים
-
אקזמה באצבעות הרגליים
תקופה מסויימת עזר לי למרוח שמן עץ התה,באופן ישיר,לפחות פעם ביום.
בתקופה אחרת טלק נגד פטריות. הבעיה שהפטריה עוברת גם לסוליית הסנדלים וממשיכה להדביק משם.
ועכשיו השוס הגדול=מלח מים המלח!!!! מילאתי בקבוק שתיה קטן במלח מהים ובבית הכנסתי לדלי עם קצת מים.
וכל פעם שאפשר (עכשיו למשל) אני טובלת את הרגליים ל5-10 דק' ומשתדלת ליבשן באויר ולא לשטוף במים מתוקים אחרי השימוש.
בינתיים זה עוזר! ( מי המלח אצלי בשימוש חוזר,יען כי אני רחוקה מהמקור המדברי).
ברור שזה לא מרפא/פותר את הסיבה האמיתית (שעדייין לא הצלחתי להבין מה היא באמת) אבל לפחות זה מקל על הגירוד והתקלפות העור.
בתקופה אחרת טלק נגד פטריות. הבעיה שהפטריה עוברת גם לסוליית הסנדלים וממשיכה להדביק משם.
ועכשיו השוס הגדול=מלח מים המלח!!!! מילאתי בקבוק שתיה קטן במלח מהים ובבית הכנסתי לדלי עם קצת מים.
וכל פעם שאפשר (עכשיו למשל) אני טובלת את הרגליים ל5-10 דק' ומשתדלת ליבשן באויר ולא לשטוף במים מתוקים אחרי השימוש.
בינתיים זה עוזר! ( מי המלח אצלי בשימוש חוזר,יען כי אני רחוקה מהמקור המדברי).
ברור שזה לא מרפא/פותר את הסיבה האמיתית (שעדייין לא הצלחתי להבין מה היא באמת) אבל לפחות זה מקל על הגירוד והתקלפות העור.
-
אקזמה באצבעות הרגליים
המקור הוא פנימי.
אצלי קשור ישירות לתזונה.
אצלי קשור ישירות לתזונה.
-
אקזמה באצבעות הרגליים
חבר'ה , אני גיליתי תגלית מרעישה מבחינתי , כבר יותר משנה אני בוחן אותה ואני שמח להכריז שאחרי מלחמה בת שנים באקזמה שבין האצבעות שברגליים שכללה סדקים והצקה בלתי פוסקת הצלחתי להעלים אותה ברמה של 98% בקירוב
ואין מאושר ממני.
מה שגיליתי הוא כזה :הרעיון הוא שהעור שלנו יודע להתמודד עם זיהומים כגון אקזמה , הוא עושה את זה באמצעות הפרשה טבעית של חומרים . הבעיה היא שאנחנו בכל יום שוטפים עם סבון את הרגליים והאצבעות וכל שכבת ההגנה שהעור בונה נשטפת עם המים וכך אנחנו מאפשרים לחיידקים לשגשג .
מה שעשיתי הוא מנעתי לחלוטין מכל סבון שהוא להגיע לאזור הרגליים שלי ( בעבר הייתי בכל מקלחת משפשף עם סבון בין האצבעות ) אפילו בזמן ששטפתי את השמפו מהשערות בראש עשיתי את זה באופן שהסבון שיורד מהראש לא יגע ברגליים ( הייתי עומד על משהו כדי שרגליי לא יגיעו למגע עם הסבון שנשטף עם המים.
את הרגליים שטפתי היטב במים בלבד . (יש לי אישה מאד רגישה לריחות ולא סיפרתי לה שאני לא שוטף רגליים עם סבון , רציתי לראות עם היא תעיר לי על ריח , אבל כלום , המים בלבד עשו את העבודה . )
בתוך כמה ימים העור חזר להיות גמיש וחיוני ולמרות שהלכתי עם נעליים סגורות הרגשתי שהגירוד מיום ליום הולך ויורד . כעת אני יכול ללכת עם נעליים סגורות בחום ולהרגיש ששום גירוד לא מציק לי , אני יודע שהחיידק עדיין קיים שם ומוכן להתפרצות אבל אני ממשיך לא לשטוף את העור בסבון והתוצאה היא יציבה . לפני כן ניסיתי את כל המשחות בעולם ...
לאורך כל התקופה הזאת היו לי מקרה אחד שזה חזר לי וכששיחזרתי למה זה חזר אז גיליתי שעשיתי גקוזי מלא בסבון במסגרת נופש שהייתי בו .
הבטחתי לעצמי שאם אני אפטר מזה אז אני אשתף ולכן כתבתי זאת לכולכם . זה לא כל כך פופלרי לא לשטוף את הרגליים עם סבון , אבל זה יותר נוראי לסבול את הגירוד , תנסו בעצמכם - ואף אחד לא צריך לדעת שאתם לא משתמשים בסבון . לא כל מה שמקובל בחברה הוא בהכרח נכון .
מאחל לכם בהצלחה ( מפאת פרטיות אני לא חושף את שמי )
חבר'ה , אני גיליתי תגלית מרעישה מבחינתי , כבר יותר משנה אני בוחן אותה ואני שמח להכריז שאחרי מלחמה בת שנים באקזמה שבין האצבעות שברגליים שכללה סדקים והצקה בלתי פוסקת הצלחתי להעלים אותה ברמה של 98% בקירוב
ואין מאושר ממני.
מה שגיליתי הוא כזה :הרעיון הוא שהעור שלנו יודע להתמודד עם זיהומים כגון אקזמה , הוא עושה את זה באמצעות הפרשה טבעית של חומרים . הבעיה היא שאנחנו בכל יום שוטפים עם סבון את הרגליים והאצבעות וכל שכבת ההגנה שהעור בונה נשטפת עם המים וכך אנחנו מאפשרים לחיידקים לשגשג .
מה שעשיתי הוא מנעתי לחלוטין מכל סבון שהוא להגיע לאזור הרגליים שלי ( בעבר הייתי בכל מקלחת משפשף עם סבון בין האצבעות ) אפילו בזמן ששטפתי את השמפו מהשערות בראש עשיתי את זה באופן שהסבון שיורד מהראש לא יגע ברגליים ( הייתי עומד על משהו כדי שרגליי לא יגיעו למגע עם הסבון שנשטף עם המים.
את הרגליים שטפתי היטב במים בלבד . (יש לי אישה מאד רגישה לריחות ולא סיפרתי לה שאני לא שוטף רגליים עם סבון , רציתי לראות עם היא תעיר לי על ריח , אבל כלום , המים בלבד עשו את העבודה . )
בתוך כמה ימים העור חזר להיות גמיש וחיוני ולמרות שהלכתי עם נעליים סגורות הרגשתי שהגירוד מיום ליום הולך ויורד . כעת אני יכול ללכת עם נעליים סגורות בחום ולהרגיש ששום גירוד לא מציק לי , אני יודע שהחיידק עדיין קיים שם ומוכן להתפרצות אבל אני ממשיך לא לשטוף את העור בסבון והתוצאה היא יציבה . לפני כן ניסיתי את כל המשחות בעולם ...
לאורך כל התקופה הזאת היו לי מקרה אחד שזה חזר לי וכששיחזרתי למה זה חזר אז גיליתי שעשיתי גקוזי מלא בסבון במסגרת נופש שהייתי בו .
הבטחתי לעצמי שאם אני אפטר מזה אז אני אשתף ולכן כתבתי זאת לכולכם . זה לא כל כך פופלרי לא לשטוף את הרגליים עם סבון , אבל זה יותר נוראי לסבול את הגירוד , תנסו בעצמכם - ואף אחד לא צריך לדעת שאתם לא משתמשים בסבון . לא כל מה שמקובל בחברה הוא בהכרח נכון .
מאחל לכם בהצלחה ( מפאת פרטיות אני לא חושף את שמי )
-
אקזמה באצבעות הרגליים
אני משתמש בתחבושת קטנה מרטיב במים שופך עליה מעט מלח ועוטף את החתכים באצבעות בנתיים במשך יומיים כן זה שורף קצת אבל אין גירודים ונראה לי שזה עובד ראיתי שהחתך ניסגר בהצלחה
אני משתמש בתחבושת קטנה מרטיב במים שופך עליה מעט מלח ועוטף את החתכים באצבעות בנתיים במשך יומיים כן זה שורף קצת אבל אין גירודים ונראה לי שזה עובד ראיתי שהחתך ניסגר בהצלחה
-
אקזמה באצבעות הרגליים
להשאיר כל הלילה עטוף בתחבושת עם המלח
אני יעדכן במשך השבוע בהצלחה לכולם
להשאיר כל הלילה עטוף בתחבושת עם המלח
אני יעדכן במשך השבוע בהצלחה לכולם
-
אקזמה באצבעות הרגליים
פשוט לנגב עם מגבון בן האצבעות לאחר שחולצים נעליים מרגיע למספר שעות אם מתמידים מספר ימים רצופים הגירוד נעלם לתקופה ארוכה
פשוט לנגב עם מגבון בן האצבעות לאחר שחולצים נעליים מרגיע למספר שעות אם מתמידים מספר ימים רצופים הגירוד נעלם לתקופה ארוכה
-
אקזמה באצבעות הרגליים
אחרי סדרה של חומרים ובדיקות יש תרופה למכה!!! להשרות את הרגליים בחומץ תפוחיםלמשך 40דקות אחרי 40דקות להוסיף שש כפות אבקת סודה לשתייה ולהשאיר את הרגליים למשך 20דקות נוספות כבר תחושו הקלה אין גירודים וכעבור שבוע ביי ביי לפיטריה!!!! בהצלחה!!! 
-
אקזמה באצבעות הרגליים
דווקא חשבתי על השריית הרגליים במים חמים עם סודה לשתיה.
אנסה וכמובן אדווח באם יועיל.
אנסה וכמובן אדווח באם יועיל.
-
אקזמה באצבעות הרגליים
למיסיל
למיסיל
-
אקזמה באצבעות הרגליים
אני משתמשת בסבון טבעי בלבד
לאקזמה
יש אתר סבון סבון
יש סבןן עץ התה
בינתים האקזמה נרגעה
כמעט ולא מגרד ואין חתכים
לפני חצי שנה היה נורא
קניתי עקב המלצה
מקווה שזה אכן הסבון הטבעי
במקום סבון נוזלי
חחחח נשארו לי 2 בקבוקים שהיו במבצע
חבל לזרוק
אולי לשטוף את הרכב
אני משתמשת בסבון טבעי בלבד
לאקזמה
יש אתר סבון סבון
יש סבןן עץ התה
בינתים האקזמה נרגעה
כמעט ולא מגרד ואין חתכים
לפני חצי שנה היה נורא
קניתי עקב המלצה
מקווה שזה אכן הסבון הטבעי
במקום סבון נוזלי
חחחח נשארו לי 2 בקבוקים שהיו במבצע
חבל לזרוק
אולי לשטוף את הרכב
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
אקזמה באצבעות הרגליים
_חחחח נשארו לי 2 בקבוקים שהיו במבצע
חבל לזרוק
אולי לשטוף את הרכב_
מעצותיה של פליי ליידי (-: "סבון הוא סבון". את יכולה גם להשתמש בהם לניקוי האסלה או האמבטיה. כמו כל חומר ניקוי אחר...
חבל לזרוק
אולי לשטוף את הרכב_
מעצותיה של פליי ליידי (-: "סבון הוא סבון". את יכולה גם להשתמש בהם לניקוי האסלה או האמבטיה. כמו כל חומר ניקוי אחר...
-
אקזמה באצבעות הרגליים
לשפוך עראק על צמר גפן ולמרוח את הרגלים לאחר רחצה. עדין מנסה , נראה לי שיש הקלה. אם לא יועיל לא יזיק.
לשפוך עראק על צמר גפן ולמרוח את הרגלים לאחר רחצה. עדין מנסה , נראה לי שיש הקלה. אם לא יועיל לא יזיק.