לעבור דירה בתוך הבית

ילדת_טבע*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*

לעבור דירה בתוך הבית

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

גילי חן היה לנו כזה, לא החזיק מעמד. הוקום נופל (והיה לנו כזה חזק בטירוף כי הכנתי בעצמי משני ווי וקום חזקים במיוחד ושק כביסת גרביים של הקיבוץ) וזה לא זמין לילדים כי צריך לנבור לעומק... ממשיכה לחפש רעיונות.

לכל השאר, תודות על הברכות עכשיו תשדרו לי אנרגיות לשמור על זה כך :-)
מה_עושות_האיילות*
הצטרפות: 16 יוני 2010, 21:00
דף אישי: הדף האישי של מה_עושות_האיילות*

לעבור דירה בתוך הבית

שליחה על ידי מה_עושות_האיילות* »

חזרתי לכאן אחרי כמעט שנתיים כדי לגלות ש - אין חדש תחת השמש (שלי לפחות..) עברנו מאז דירה (קטנה יותר אך עם גינה). מה שצמצמנו אז התרחב לו בטבעיות ושוב אני טובעת... בעיקר בניירת. מובן שכשאני נזקקת לאיזו תעודת אחריות של פריט שנרכש ממש לאחרונה היא לא נמצאת :(
עם זאת - מצאנו ב"אגורה" כוורת ממש שווה. מיינו את ספרי הילדים ואת אלה שזכו להשאר סידרנו על המדפים. אין מילים לתאר את שמחת הילדים והנגישות, אח, הקלות הבלתי נסבלת של הקריאה...
פטנטים להעלאת מוטיבציה/ סידור ניירת, מישהו?
הסתדרתי*
הצטרפות: 05 אוגוסט 2012, 15:11

לעבור דירה בתוך הבית

שליחה על ידי הסתדרתי* »

היה לא מזמן דיון בנושא בדף פליי ליידי. הוא מתחיל כאן:
פליי ליידי (2012-10-17T20:26:44)
זו פעם ראשונה שאני מנסה לקשר להודעה ספציפית, מקווה שזה הצליח. אולי תרצי לקרוא שם קצת ולהמשיך להתכתב? אני אשמח לעזור לך בעוד עצות ספציפיות, אני מתה על סידור ניירת (כלומר, בעיקר על ההרגשה אחריו, שהכל במקום. זה תמיד נראה לי סדר לעצלנים כי אפשר לשבת על השטיח ולסדר את הכל בלי לזוז יותר מדי, וגם הכל מסודר בקלסרים ולא צריך להתחיל למצוא פתרונות אחסון יצירתיים, ולחשוב מה צריך נגיש וכל מיני כאלה עניינים).
טנא_מלא_כוכבים*
הצטרפות: 03 דצמבר 2007, 18:12
דף אישי: הדף האישי של טנא_מלא_כוכבים*

לעבור דירה בתוך הבית

שליחה על ידי טנא_מלא_כוכבים* »

דף מעורר השראה :-). הייתי מגריינת אותו (טוב, בעצם הגעתי בעקבות גריין מצחיק. מי היה מאמין שדקטרין משנות ה-90 עדיין מסוגל להצחיק:-)).
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”