האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
היי,
אני מעוניינת למכור את המסגרת תמורת השווי שלה - לפי החיפושים שלי באינטרנט זה עולה קצת יותר מ200 - אמכור לך אותה ב150. בסדר?
אם את רואה מחירים אחרים תגידי לי... בסך הכל אני מעדיפה שייעשה בה שימוש מאשר שאכניס לעולם עוד פסולת אלקטרונית
שלום לך
יש מן משולש שבתוכו חור זה עשוי מגומי קשיח דרך החור מכניסים את העפרון והילד אוחז את העפרון בצורה נכונה
קיבלנו את זה באגודת ניצן שם גם טיפלנו בילדה שלנו שכנראה עם בעיה דומה
כרגע העלות היא 1100 ש"ח לחודש על פני 12 חודשים.
לא שמתי לב שיש דתיים, אבל אין מניעה בכלל.
כרגע יש הסעות רק בחזרה - לנקודת מפגש (שילת, מודיעין וכפר רות ששם מתנהל הצהרון).
ההורים מתארגנים ב- car pool.
אנחנו מגדרה ואנחנו נוסעים כל יום וגם לוקחים באחת. (מקווה שנעבור בקרוב יותר קרוב).
ואני אומרת שזה שווה כל אגורה וכל מאמץ.
הילדה שלי נהנית בבית הספר (לא מוכנה להפסיד אף יום), אני גם נהנית מבית הספר ונהנית ללמוד איתה דברים חדשים.
יש המון מעורבות של ההורים, המורים נותנים משימות ששם ההורים יכולים לשים את כל האנרגיה שלהם - כך שהילדים מרגישים את הנוכחות שלנו גם בשעות הלימודים - דרך העשייה.
יש המון יראת כבוד - בכל התהליך הזה.
ממליצה בחום.
שלום כרמל,(-:
אני מקווה שאת רוצה לבוא לדף שלי,
התחילו שם עיצובים מדהימים!!...
רק התחלתי לכתוב בשביל שיבקרו עוד המון אורחים......
אז שלום שלום לך ולכול האורחים שמבקרים אצלך בדף....
מקווה שתתחילי את היום באושר
ממני, שיר
אל תשכחי לבוא,
והנה משהו קטן לפני שאני מסיימת לכתוב לך:
(-: (-: (-: (-: (-: (-:(-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-: (-:
אין ספק שחינוך מחוץ לבית זה דבר יקר.
אבל זה עניין של סדרי עדיפויות. כלומר אני מעדיפה לחסוך בכל מיני דברים אחרים ושהבת שלי תלמד במקום ראוי עם מורים טובים ובעלי שיעור קומה.
רוב האנשים ששולחים את הילדים שלהם לבית הספר הם ממש לא עשירים.
אם כבר לשלוח לבית ספר - אז לדעתי לשלוח לבית ספר ראוי.
גם בת"א וגם בר"ג יש במקומות מסויימים מיכלי איסוף לדיסקים- תלוים על מתקני האיסוף של בקבוקי הפלסטיק.
אני משערת שטלפון למוקד העירייה יכול להיות נק' פתיחה טובה לבירור היכן בדיוק הם ממוקמים.
בהצלחה!
הי כרמל,
אם הדיסקים עדיין ברשותך, ראיתי מודעה באתר "אגורה"www.agora.co.il של מישהי מבית ברל שמחפשת כמות גדולה של דיסקים (בדחיפות...)
שמה ליאל, בטלפון 052-3753360
בהצלחה...
הי כרמל, (גם לבת שלי קוראים כרמל).
אנחנו קנינו מיטת קומותיים בACE לפני כ3 שנים. מאוד מרוצים ממנה, והמחיר לא היה בשמיים.
סתם ליידע כללי, לפני שאת נוסעת לאיקאה..
גורנלנד - מהנה ומומלץ לכל גיל
על המרציפן מסכימה עם מה שכתבו בכיכר, הסדנה נחמד המוזאון מעפן
דרך העץ - לא שווה את הכסף וממש אין מה לעשות שם, לא אטרקטיבי בכלל
הי כרמל,
נסי ib]כאן items[/po]/2770/%D7%A0%D7%95%D7%94%D7%9C%20%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%90%D7%AA%20%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%9F%20%D7%A2%D7%A1%D7%A7%20%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%94%D7%95%D7%9C%20%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%98%D7%A0%D7%94.pdf .
ובקיצור, טלפני לרשות המקומית / עיריה, או פשוט בקשי לראות את טופס האישור / טופס הפטור.