- הקישורים / כפתורים לפתיחת דף חדש יישארו כפי שהם
- לחיצה עליהם תוביל לדף שבו יופיעו (רק) ההנחיות, במסודר וברור
- מתחת להנחיות יהיה לינק / כפתור נוסף "פתח דף"
- לחיצה עליו תציג את טופס פתיחת הדף, שעד שלב זה היה חבוי.
איפה מדברים עם העורכות ארכיון 2015 2018
בקשר להנחיות / פניות לפני פתיחת דף חדש - יש לי הצעה ממשקית:
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
אני מציעה שפתיחת דף חדש תוכל להתבצע אך ורק עם ניק שונה מ פלוני אלמוני , ושגם זה ייכנס להסבר בפניה למשתמש החדש.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
לב ונוודית, תודה!
אני אתייחס בהמשך, בינתיים ניסחתי משהו ואשמח אם תסתכלו:
דפי שיתוף ותמיכה
וגם הסעיף השלישי (החדש) ב-תנאי שימוש
אני אתייחס בהמשך, בינתיים ניסחתי משהו ואשמח אם תסתכלו:
דפי שיתוף ותמיכה
וגם הסעיף השלישי (החדש) ב-תנאי שימוש
-
- הצטרפות: 12 נובמבר 2012, 12:07
- דף אישי: הדף האישי של טלי_ב*
נראה נהדר! את הסעיף השלישי כדאי לדעתי להוסיף גם ל הוראות שימוש (ואולי לאחד ביניהם בכלל?).
מה שכן, הטקסט בדף דפי שיתוף ותמיכה פונה בעיקר למי שקבוע פה וחלקו פונה ממש לעורכות.
לכן כדאי לדעתי גם להשתמש בהצעות (המעולות!) של לב ושל נוודית.
מה שכן, הטקסט בדף דפי שיתוף ותמיכה פונה בעיקר למי שקבוע פה וחלקו פונה ממש לעורכות.
לכן כדאי לדעתי גם להשתמש בהצעות (המעולות!) של לב ושל נוודית.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2014, 17:19
- דף אישי: הדף האישי של לב_שומע*
יונת, תודה! קראתי.
כתוב תמציתי וקולע ומקסים בעיני.
שאלה שלא ברורה לי (ומשפיעה על איך כדאי לנסח):
מהדיון כאן הבנתי, בעיקר לאור דברים שכתבה בשמת, שהכוונה היא את רוב דפי התמיכה של כותבות קבועות להשאיר כאן כרגיל, ולהעביר לשם בעיקר דפים חדשים יחסית, של כותבות לא מוכרות, שנתפסים כלא מספיק קשורים לאתר/איכותיים כדי להישאר פה וכלא מספיק "לא" כדי להימחק וזהו.
האם הבנתי נכון?
כי הפתיח בדפי שיתוף ותמיכה צילצל לי באוזניים כאילו זה אמור להחמיא לדף שהוא נבחר להיכנס לשם. וכאילו רוב דפי התמיכה אמורים לעבור לשם.
** זה לא אומר שהניסוח לא משרת את המטרה - לפעמים ניסוח יותר כללי מהכוונות המאוד ספציפיות-עכשוויות-מוגבלות משרת יותר טוב - ועושה הרגשה יותר טובה - רק נראה לי נכון לוודא שכאן בתוך הקבוצה שדנה כאן מתגבש משהו פחות או יותר מוסכם.
בשקט ובזהירות ושלא יזרקו עלי עגבניות: אני לא רואה בעייה בלהעביר לחלק אחר את רוב דפי התמיכה באשר הם. אבל אני מבינה שממש לא זה רצון רוב הכותבות ומכבדת מאוד בעניין הזה את הוותק והמורשת וכו' ושיקולים ורגשות שקדמו לי. וממילא ממש קשה בדפים מסויימים לעשות הפרדה ברורה בין תוכן ותמיכה
עוד שתי שאלות:
האם אפשר לכתוב:"דפי שיתוף ותמיכה שאינם קשורים ישירות לנושאי האתר" ?
מוסיפה את המילה ישירות כדי לבטא את מעמד הביניים: לא לגמרי לא קשורים (כי אז הם יימחקו) וגם לא קשורים ישירות. אלא באמצע.
האם אפשר בסעיף הלפני-אחרון לכתוב: הדף מבטא ערכים של התבוננות, חקירה עצמית, תהליכיות, חיפוש דרך שהם חלק מליבת האתר/שהם חלק בלתי נפרד מהמהות של נושאי הליבה/שהם חלק מרוח האתר <אני מנחשת שיש כאן כמה אסכולות בעניין..>
כדי למקד את ההתייחסות לדף ולא לכותבות. וכדי לבטא את ההסכמה שהיתה כאן (ככה הבנתי..) שרפלקטיביות זה חלק מהליבה.
במסורה הכוונה במשורה?
משאירה פה הערכה רבה.
לא מצליחה לראות את הסעיף השלישי שהוספת בתנאי שימוש. רואה שם רק את ההודעה האחרונה של רועי מ-2010.
כתוב תמציתי וקולע ומקסים בעיני.
שאלה שלא ברורה לי (ומשפיעה על איך כדאי לנסח):
מהדיון כאן הבנתי, בעיקר לאור דברים שכתבה בשמת, שהכוונה היא את רוב דפי התמיכה של כותבות קבועות להשאיר כאן כרגיל, ולהעביר לשם בעיקר דפים חדשים יחסית, של כותבות לא מוכרות, שנתפסים כלא מספיק קשורים לאתר/איכותיים כדי להישאר פה וכלא מספיק "לא" כדי להימחק וזהו.
האם הבנתי נכון?
כי הפתיח בדפי שיתוף ותמיכה צילצל לי באוזניים כאילו זה אמור להחמיא לדף שהוא נבחר להיכנס לשם. וכאילו רוב דפי התמיכה אמורים לעבור לשם.
** זה לא אומר שהניסוח לא משרת את המטרה - לפעמים ניסוח יותר כללי מהכוונות המאוד ספציפיות-עכשוויות-מוגבלות משרת יותר טוב - ועושה הרגשה יותר טובה - רק נראה לי נכון לוודא שכאן בתוך הקבוצה שדנה כאן מתגבש משהו פחות או יותר מוסכם.
בשקט ובזהירות ושלא יזרקו עלי עגבניות: אני לא רואה בעייה בלהעביר לחלק אחר את רוב דפי התמיכה באשר הם. אבל אני מבינה שממש לא זה רצון רוב הכותבות ומכבדת מאוד בעניין הזה את הוותק והמורשת וכו' ושיקולים ורגשות שקדמו לי. וממילא ממש קשה בדפים מסויימים לעשות הפרדה ברורה בין תוכן ותמיכה
עוד שתי שאלות:
האם אפשר לכתוב:"דפי שיתוף ותמיכה שאינם קשורים ישירות לנושאי האתר" ?
מוסיפה את המילה ישירות כדי לבטא את מעמד הביניים: לא לגמרי לא קשורים (כי אז הם יימחקו) וגם לא קשורים ישירות. אלא באמצע.
האם אפשר בסעיף הלפני-אחרון לכתוב: הדף מבטא ערכים של התבוננות, חקירה עצמית, תהליכיות, חיפוש דרך שהם חלק מליבת האתר/שהם חלק בלתי נפרד מהמהות של נושאי הליבה/שהם חלק מרוח האתר <אני מנחשת שיש כאן כמה אסכולות בעניין..>
כדי למקד את ההתייחסות לדף ולא לכותבות. וכדי לבטא את ההסכמה שהיתה כאן (ככה הבנתי..) שרפלקטיביות זה חלק מהליבה.
במסורה הכוונה במשורה?
משאירה פה הערכה רבה.
לא מצליחה לראות את הסעיף השלישי שהוספת בתנאי שימוש. רואה שם רק את ההודעה האחרונה של רועי מ-2010.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
_בשמת, הצעת למחוק כמה דפים, והצעת שלא תהיה העברה אוטומטית אלא שיהיה הסבר וקישור.
אני לא רוצה את זה. זה ייצור יותר עבודה בשבילנו_
וגם כל השאר.
אני לא רוצה את זה. זה ייצור יותר עבודה בשבילנו_
וגם כל השאר.
-
מתקנת את השאלה שלי קודם להצעה:
כדי למנוע וויכוחים, התנגדויות ושאלות שלא נגמרות מציעה לשקול להוסיף:
דפי תמיכה הקשורים ישירות לנושאי האתר, דפי תמיכה יוצרי ידע, דפי תמיכה של כותבות וותיקות שתרמו רבות מניסיונן ומהידע שלהן ודפים בעלי ערך מיוחד למשתתפות האתר - יישארו באתר הקיים.
דפים שלא מתאימים לאתר - יימחקו.
בהנחה שאם אומרים את מה שמתכוונים אז יש סיכוי למנוע ויכוחים מהסוג של טענות צביעות וחבריהם..
כדי למנוע וויכוחים, התנגדויות ושאלות שלא נגמרות מציעה לשקול להוסיף:
דפי תמיכה הקשורים ישירות לנושאי האתר, דפי תמיכה יוצרי ידע, דפי תמיכה של כותבות וותיקות שתרמו רבות מניסיונן ומהידע שלהן ודפים בעלי ערך מיוחד למשתתפות האתר - יישארו באתר הקיים.
דפים שלא מתאימים לאתר - יימחקו.
בהנחה שאם אומרים את מה שמתכוונים אז יש סיכוי למנוע ויכוחים מהסוג של טענות צביעות וחבריהם..
-
-
_כדי למנוע וויכוחים, התנגדויות ושאלות שלא נגמרות מציעה לשקול להוסיף:
דפים שלא מתאימים לאתר - יימחקו._
מסכימה.
(תיקנתי במשורה)
דפים שלא מתאימים לאתר - יימחקו._
מסכימה.
(תיקנתי במשורה)
-
- הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55
תיקנתי לרפלקטיביות במקום רפלקסיביות.
אני חושבת שהרפלקסיביות הזו היא בגללי, ורוצה להתנצל על זה. היו כמה פעמים כבר שבאתי לכתוב רפלקסיביים והרגשתי שמשהו לא נכון, ושיניתי ניסוח, אבל לא הצלחתי להבין מה לא נכון. עד שקלטתי שאלו יחס השקילות, שהם יחסים רפלקסיביים טרנזיטיביים וסימטריים, שרודפים אחרי לבאופן, ואין לזה שום קשר לרפלקטיביות
תמי, תודה!
אני חושבת שהרפלקסיביות הזו היא בגללי, ורוצה להתנצל על זה. היו כמה פעמים כבר שבאתי לכתוב רפלקסיביים והרגשתי שמשהו לא נכון, ושיניתי ניסוח, אבל לא הצלחתי להבין מה לא נכון. עד שקלטתי שאלו יחס השקילות, שהם יחסים רפלקסיביים טרנזיטיביים וסימטריים, שרודפים אחרי לבאופן, ואין לזה שום קשר לרפלקטיביות
תמי, תודה!
-
תקווה אחרי הפלות זה דף שבעיני ראוי לאור המדיניות התגבשה פה, להעביר את תוכנו לדף אחר על ההתלבטות אם לנסות להרות אחרי הפלות, ולעשות העברה אוטומטית. מסכימות?
-
לב, הכוונה היא להעביר גם דפי תמיכה ישנים שלא קשורים לבאופן ולא רק חדשים, בגלל אפקט הדומה-מושך-דומה.
אם יש דפים שהם גם ישנים, גם לא קשורים, וגם של כותבות מוכרות -- בואו נכתוב ספציפית מהם ונדבר עליהם.
לגבי הניסוח של קצת-קשורים-לבאופן-אבל-לא-לגמרי, להבנתי זה מה שכתבתי בתור התנאי הראשון. ככה שאם יש דף שקצת-שקשור-אבל-לא-לגמרי, אז הוא יושאר כאן אם הוא יענה גם על שאר התנאים, ויועבר אם לא.
התבוננות, חקירה עצמית, תהליכיות, חיפוש דרך
יופי של ניסוח! תכף אעתיק אותו.
לגבי ההצעה האחרונה שלך לניסוח: אני מנסה להימנע ממחיקה. הדפים שלא עונים על התנאים לא יימחקו, אלא יועברו. כנראה שהם יזכו לפחות קהל, אבל הם לא יימחקו.
אם יש דפים שהם גם ישנים, גם לא קשורים, וגם של כותבות מוכרות -- בואו נכתוב ספציפית מהם ונדבר עליהם.
לגבי הניסוח של קצת-קשורים-לבאופן-אבל-לא-לגמרי, להבנתי זה מה שכתבתי בתור התנאי הראשון. ככה שאם יש דף שקצת-שקשור-אבל-לא-לגמרי, אז הוא יושאר כאן אם הוא יענה גם על שאר התנאים, ויועבר אם לא.
התבוננות, חקירה עצמית, תהליכיות, חיפוש דרך
יופי של ניסוח! תכף אעתיק אותו.
לגבי ההצעה האחרונה שלך לניסוח: אני מנסה להימנע ממחיקה. הדפים שלא עונים על התנאים לא יימחקו, אלא יועברו. כנראה שהם יזכו לפחות קהל, אבל הם לא יימחקו.
-
לגבי פתיחת דף חדש:
אני חושבת שאני מעדיפה לא להכביד את התהליך הזה עוד יותר, וגם לא להאריך את מה שכתוב שם.
לא להכביד: כדי שגם אמא טריה טרוטת-עיניים תוכל לפתוח דף.
לא להאריך: כי זה מקטין את הסיכוי שיטרחו לקרוא.
אני לא בטוחה שיש לה בעיה עם פתיחת דפים חדשים בפזיזות או בלי מחשבה. אני חושבת שהבעיה כרגע היא עם פתיחת דפים חדשים בכוונה מודעת וללא כוונות רעות, פשוט אוף-טופיק.
לב, אהבתי את הרעיון שלך לניסוח תבנית תגובה:
_ההודעה שלך היא בסדר גמור, ואין בה שום דבר פוגעני. הרצון שלך לבקש עזרה ב... להביע דיעה על.... הוא בסדר גמור.
עם זאת, נושאי האתר הם (חינוך ביתי, היריון ולידה... לא צריך רשימה ארוכה) והאתר גם מעודד חקירה עצמית, התבוננות פנימית, תהליכיות וחיפוש דרך.
ההודעה שנכתבה כאן לא מתאימה לאתר. זה בסדר גמור לבקש עזרה ב... להביע את דעתך על.... ואנחנו בטוחים שתמצא מקום מתאים בפורום אחר (עם הפנייה או בלי)._
אני חושבת שאני מעדיפה לא להכביד את התהליך הזה עוד יותר, וגם לא להאריך את מה שכתוב שם.
לא להכביד: כדי שגם אמא טריה טרוטת-עיניים תוכל לפתוח דף.
לא להאריך: כי זה מקטין את הסיכוי שיטרחו לקרוא.
אני לא בטוחה שיש לה בעיה עם פתיחת דפים חדשים בפזיזות או בלי מחשבה. אני חושבת שהבעיה כרגע היא עם פתיחת דפים חדשים בכוונה מודעת וללא כוונות רעות, פשוט אוף-טופיק.
לב, אהבתי את הרעיון שלך לניסוח תבנית תגובה:
_ההודעה שלך היא בסדר גמור, ואין בה שום דבר פוגעני. הרצון שלך לבקש עזרה ב... להביע דיעה על.... הוא בסדר גמור.
עם זאת, נושאי האתר הם (חינוך ביתי, היריון ולידה... לא צריך רשימה ארוכה) והאתר גם מעודד חקירה עצמית, התבוננות פנימית, תהליכיות וחיפוש דרך.
ההודעה שנכתבה כאן לא מתאימה לאתר. זה בסדר גמור לבקש עזרה ב... להביע את דעתך על.... ואנחנו בטוחים שתמצא מקום מתאים בפורום אחר (עם הפנייה או בלי)._
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
תקווה אחרי הפלות זה דף שבעיני ראוי לאור המדיניות התגבשה פה, להעביר את תוכנו לדף אחר על ההתלבטות אם לנסות להרות אחרי הפלות, ולעשות העברה אוטומטית. מסכימות?
עשיתי העברה אוטומטית ל{{}}הפלות חוזרות (בלי לראות שזה נכתב פה)
עשיתי העברה אוטומטית ל{{}}הפלות חוזרות (בלי לראות שזה נכתב פה)
-
אני ממש לא הייתי שמחה לקבל הודעה כזו. כבר עדיף הודעה לקונית של "הפרת את חוקי האתר". הניסוח שלי לא מדוייק, אבל אני מרגישה שההודעה היא מתנשאת, וסותרת את עצמה. יש בה משהו פטרוני - כאילו מי שכתבה אותה היא זו שאוחזת בזכות לקבוע מה בסדר ומה לא. וסותרת את עצמה, כי עצם הטענה שזה בסדר ש... וההדגשה יוצרים את הרושם שאני אמורה לחשוב שזה לא בסדר. אבל בעיקר, אני נשארת עם "מה ששנוא עלייך", ולא הייתי רוצה שידברו אלי כאילו אני ילדה קטנה שהולכת להקים מהומה רבה לע לא מהומה, ומנסים להרגיע אותי.
יעלי לה
תודה. (חשבתי שקראת מה שכתבתי ותהיתי למה לא הגבת לי. מתברר שפשוט חשבנו על אותו הדבר)
נועה
_אני אישית חושבת שליצור סביבה סטרילית מהעלבויות פוגע יותר מאשר מועיל,
אני לא מנסה ליצור סביבה סטרילית מהעלבויות, מה שטענתי הוא:_
לא טענתי שאת מנסה, אלא יצרתי הקבלה בין הטיעון שלך לשלי (ואפילו השתמשתי במילים שלך, מילה במילה, אותן ציטטתי מההודעה הקודמת שלך). לא שזה משנה, ואני מרגישה שהדיו התקדם מאוד מאז.
אני ממש לא הייתי שמחה לקבל הודעה כזו. כבר עדיף הודעה לקונית של "הפרת את חוקי האתר". הניסוח שלי לא מדוייק, אבל אני מרגישה שההודעה היא מתנשאת, וסותרת את עצמה. יש בה משהו פטרוני - כאילו מי שכתבה אותה היא זו שאוחזת בזכות לקבוע מה בסדר ומה לא. וסותרת את עצמה, כי עצם הטענה שזה בסדר ש... וההדגשה יוצרים את הרושם שאני אמורה לחשוב שזה לא בסדר. אבל בעיקר, אני נשארת עם "מה ששנוא עלייך", ולא הייתי רוצה שידברו אלי כאילו אני ילדה קטנה שהולכת להקים מהומה רבה לע לא מהומה, ומנסים להרגיע אותי.
יעלי לה
תודה. (חשבתי שקראת מה שכתבתי ותהיתי למה לא הגבת לי. מתברר שפשוט חשבנו על אותו הדבר)
נועה
_אני אישית חושבת שליצור סביבה סטרילית מהעלבויות פוגע יותר מאשר מועיל,
אני לא מנסה ליצור סביבה סטרילית מהעלבויות, מה שטענתי הוא:_
לא טענתי שאת מנסה, אלא יצרתי הקבלה בין הטיעון שלך לשלי (ואפילו השתמשתי במילים שלך, מילה במילה, אותן ציטטתי מההודעה הקודמת שלך). לא שזה משנה, ואני מרגישה שהדיו התקדם מאוד מאז.
אני מרגישה שהדיו התקדם מאוד מאז
גם אני.
יישר כח על העבודה .
גם אני.
יישר כח על העבודה .
-
האם נראה לכן שצריך להשאיר הודעה בדף שהועבר לקבוצה הנפרדת אם יש בו דיון פעיל? אני שואלת כי הבנתי שנוצר קישור אוטומטי, ואז ההעברה בעצם לא תורגש ע"י המשתתפות. אני תוהה אם יש טעם להודיע, בהנחה שזה כנראה לא משנה למשתתפים לא קבועים אם הדף ממוקם בקבוצה כזו או בקבוצה אחרת.
-
אם כותבים שם משהו, ההעברה האוטומטית לא תעבוד. אבל אפשר לכתוב משהו בקבוצה החדשה.
-
אוקיי, תודה. אתחיל בימים הקרובים להעביר דפים.
שאלה נוספת - בדף דף חדש כתוב כך: לפני יצירת דף חדש, כדאי לחפש דפים קיימים בנושא:
לדעתי זה נשמע (או יכול להישמע לחלק מהאנשים) כאילו ההצעה הזו נועדה רק בשבילם: חבל שתעבוד קשה, כדאי לך לבדוק אם יש דף בנושא.
אבל למעשה, המטרה היא גם לצמצם בכמות הדפים שנפתחים בנושאים קיימים. מה דעתכן לשנות ל -
"לפני יצירת דף חדש, רצוי לחפש דפים קיימים בנושא. אם מוצאים - עדיף להצטרף לדיון שם" ?
שאלה נוספת - בדף דף חדש כתוב כך: לפני יצירת דף חדש, כדאי לחפש דפים קיימים בנושא:
לדעתי זה נשמע (או יכול להישמע לחלק מהאנשים) כאילו ההצעה הזו נועדה רק בשבילם: חבל שתעבוד קשה, כדאי לך לבדוק אם יש דף בנושא.
אבל למעשה, המטרה היא גם לצמצם בכמות הדפים שנפתחים בנושאים קיימים. מה דעתכן לשנות ל -
"לפני יצירת דף חדש, רצוי לחפש דפים קיימים בנושא. אם מוצאים - עדיף להצטרף לדיון שם" ?
שוד ושבר !
אחרי שנים של דיונים, מחשבות התלבטויות, שיחות מעמיקות, התקוטטיות וליטוף...
הוקם מיני אתר?!?!
אז זהו?!
לא תהיה יותר במחזוריות קבועה
סערת העריכה בנוגע לנושאים שאינם
קשורים לנושאי ליבה?!?
כבר אי אפשר לסמוך על כלום בעולם הזה?!
בסוף גם לא תזרח השמש??
שאפו יקירות!!
@}
אחרי שנים של דיונים, מחשבות התלבטויות, שיחות מעמיקות, התקוטטיות וליטוף...
הוקם מיני אתר?!?!
אז זהו?!
לא תהיה יותר במחזוריות קבועה
סערת העריכה בנוגע לנושאים שאינם
קשורים לנושאי ליבה?!?
כבר אי אפשר לסמוך על כלום בעולם הזה?!
בסוף גם לא תזרח השמש??
שאפו יקירות!!
@}
-
- הצטרפות: 26 נובמבר 2015, 12:34
קודם כל יישר כח לכל העוסקות במלאכה. מקסים פה! אני רק רוצה לתת את דעתי לדיון לגבי העריכה. אני מודה שלא קראתי הכל ולא הבנתי מה הבעיה שהאתר ימשיך כמו שהוא. האמת היא שאף פעם לא שמתי לב שיש "ליבה של האתר" ותמיד חשבתי שכל אחד יכול לכתוב מה שבא לו. וזה מה שעשיתי. נעזרתי בנשים הנפלאות שיש פה בכל מיני נושאים. (לא רק הנקה, חיתולים, ומ נשאים וכו) האמת היא שקצת עצוב לי אם תהיה הגבלה בנושאים.
למה מפריע אם מישהי רוצה להתייעץ לגבי פרידה/התאהבות/יחסים.. או בכלל כל העולה על רוחה? הרי מה שמשותף לנו כבר קיים מעצם ההמצאות באתר הזה. למה לסנן אותנו?
למה מפריע אם מישהי רוצה להתייעץ לגבי פרידה/התאהבות/יחסים.. או בכלל כל העולה על רוחה? הרי מה שמשותף לנו כבר קיים מעצם ההמצאות באתר הזה. למה לסנן אותנו?
-
האמת היא שאף פעם לא שמתי לב שיש "ליבה של האתר" ותמיד חשבתי שכל אחד יכול לכתוב מה שבא לו
אאוץ'. זאת הדגמה מושלמת למי שאומרת שהכל בסדר והאתר לא מדרדר לשום מקום.
התשובות לשאלות שלך נכתבו מזמן, את מוזמנת לקרוא בארכיון של דיוני עריכות. האתר הזה הוקם על ידי מחנכים מהבית והוא מיועד להיות קהילה לאנשי באופן טבעי. לכתוב מה שבא אפשר גם בפייסבוק, באופן יש רק אחד.
אאוץ'. זאת הדגמה מושלמת למי שאומרת שהכל בסדר והאתר לא מדרדר לשום מקום.
התשובות לשאלות שלך נכתבו מזמן, את מוזמנת לקרוא בארכיון של דיוני עריכות. האתר הזה הוקם על ידי מחנכים מהבית והוא מיועד להיות קהילה לאנשי באופן טבעי. לכתוב מה שבא אפשר גם בפייסבוק, באופן יש רק אחד.
-
אין לי פייסבוק. ויש משהו מעליב בתגובה שלך. אני אמשיך לכתוב מה שבא לי.
תודה.
תודה.
אני מודה שלא קראתי הכל ולא הבנתי מה הבעיה שהאתר ימשיך כמו שהוא
מציעה בחום לקרוא ואני בטוחה שתביני את הבעיה, גם אם לא תסכימי עם הפתרון. לא חושבת שתמצאי מישהי שיהיה לה כוח להיכנס שוב לכל הטיעונים. זה דיון שהתנהל עשרות פעמים.
קצת עצוב לי אם תהיה הגבלה בנושאים
לא בדיוק...
יש את כיכר השוק לשאלות משונות, יש את הדף שאלות מחפשות תשובה, יש את דף האימהות ועוד רבים רבים אחרים שבהן עולות שאלות מכל סוג ועניין. וגם רבים מדפי הזוגיות והיחסים יישארו כאן בכל מקרה ואת מוזמנת לצרף אליהם כל שאלה בנושא.
וגם בדף הבית שלך את יכולה לשוחח על מה שבא לך בלי שום הפרעה.
הדבר היחיד שמבקשים הוא לא לפתוח דפים חדשים שכל עניינם שיתוף ותמיכה בנושאים שלא קשורים לאתר.
זה לא מגביל כמו שזה אולי נשמע.
אני אמשיך לכתוב מה שבא לי
בדפים המתאימים, בבקשה מאוד מאוד. ואם זה ממש דחוף לך לפתוח דף חדש אולי תהיי נשמה טובה ותעשי את זה מראש בבמה החדשה כדי שהעורכות לא תצטרכנה להעביר את זה לשם בעצמן. זה סתם מכביד אם את יודעת ומבינה שזה מה שיקרה ובכל זאת מתעקשת דווקא כאן.
מציעה בחום לקרוא ואני בטוחה שתביני את הבעיה, גם אם לא תסכימי עם הפתרון. לא חושבת שתמצאי מישהי שיהיה לה כוח להיכנס שוב לכל הטיעונים. זה דיון שהתנהל עשרות פעמים.
קצת עצוב לי אם תהיה הגבלה בנושאים
לא בדיוק...
יש את כיכר השוק לשאלות משונות, יש את הדף שאלות מחפשות תשובה, יש את דף האימהות ועוד רבים רבים אחרים שבהן עולות שאלות מכל סוג ועניין. וגם רבים מדפי הזוגיות והיחסים יישארו כאן בכל מקרה ואת מוזמנת לצרף אליהם כל שאלה בנושא.
וגם בדף הבית שלך את יכולה לשוחח על מה שבא לך בלי שום הפרעה.
הדבר היחיד שמבקשים הוא לא לפתוח דפים חדשים שכל עניינם שיתוף ותמיכה בנושאים שלא קשורים לאתר.
זה לא מגביל כמו שזה אולי נשמע.
אני אמשיך לכתוב מה שבא לי
בדפים המתאימים, בבקשה מאוד מאוד. ואם זה ממש דחוף לך לפתוח דף חדש אולי תהיי נשמה טובה ותעשי את זה מראש בבמה החדשה כדי שהעורכות לא תצטרכנה להעביר את זה לשם בעצמן. זה סתם מכביד אם את יודעת ומבינה שזה מה שיקרה ובכל זאת מתעקשת דווקא כאן.
מביעה את תמיכתי המלאה במהלכי העריכה ומסכימה עם כל שנטען על הסיבות שהובילו להם.
-
טוב צילצול, תודה, נרגעתי (-; באהבה.
אני מודה שקשה לי עם שינויים בחיים אבל כמו שכתבת לא יהיה הבדל גדול.
אני מודה שקשה לי עם שינויים בחיים אבל כמו שכתבת לא יהיה הבדל גדול.
-
וואו! כמה הרבה דברים טובים קרו פה בינתיים!!
יונת, תודה רבה על ההתייחסות המפורטת לכל פרט.
יונת, תודה רבה על ההתייחסות המפורטת לכל פרט.
-
אישה במסע, מרגישה צורך עז להשאיר לך פה על הקצב שבו האתר מתמלא בעריכות.
ואיזו אנרגיה טובה שממלאת את הלב!
לא יודעת האם עוד רלבנטי להגיב, כי הדיון כבר זז משם הלאה.
כבר עדיף הודעה לקונית של "הפרת את חוקי האתר". הניסוח שלי לא מדוייק,
אז אולי שווה להקדיש מחשבה למשפט הזה ולנסח אותו כך שידייק את מה שאת מציעה להגיד: למשל, משהו כמו: כתבת הודעה שלא קשורה לנושאי האתר ולא תואמת את רוח האתר וזו התנהלות שלא על פי כללי האתר.
להבנתי, שווה להקדיש לזה מחשבה כי הרי מצבים שכאלה עוד יקרו.
מציינת בסוגריים: להבנתי, יש הבדל בין חוק לנוהל. במשרד החינוך שאני מכירה ואני מניחה שגם במשרדים ממשלתיים אחרים, ישנם הרבה כללים שחייבים לפעול לפיהם, ובשוטף מתייחסים לכולם כמסה אחידה, אבל חלקם נובעים מחוק וחלקם מנוהל.
יש הבדל עצום לטעמי בתחושה שאליה זה מביא את האדם (לפחות בישראלית מדוברת שאני מכירה) אם אומרים לו שהוא הפר חוק או שהוא נהג שלא בהתאם לכללים/נהלים. זה פשוט לא אותו דבר.
ניסוח אלים ופוגעני באתר מקביל בעיני להפרת חוק. אני מתכוונת לפוגענות גלוייה, לשפה נמוכה שלא ניתן לפרש אותה בדרך אחרת. נגיד "מטומטם". דברים אחרים - זה גורר ויכוחים בלתי נגמרים.
אני מנסה לקלוע למה שיצמצם עימותים עם דמויות דומות לאלה שבדף הבנות ויכבד ככל שניתן.
אני הייתי מתכווצת מול הודעה קצרה ולקונית.
אבל אני חושבת שהחשוב הוא לא מה אני הייתי מרגישה (או מה את, לדעתי, כן?) אלא מה ירגישו 80% בקירוב מאלה שהודעה כזו תופנה כלפיהם. מה הכי יכבד ומה יקצר עימותים.
ה"זה בסדר ש.." נועד להבהיר: תוכן ההודעה שלך לגיטימי, פשוט המקום שבו השארת אותה לא מתאים. במקום אחר זה יזכה להתייחסות מכבדת. ואפשר גם לוותר עליו ולהוריד אותו. בעיני זה מרכך את התחושה הלא נעימה.
משאירה לך הרבה והערכה רבה.
ואיזו אנרגיה טובה שממלאת את הלב!
לא יודעת האם עוד רלבנטי להגיב, כי הדיון כבר זז משם הלאה.
כבר עדיף הודעה לקונית של "הפרת את חוקי האתר". הניסוח שלי לא מדוייק,
אז אולי שווה להקדיש מחשבה למשפט הזה ולנסח אותו כך שידייק את מה שאת מציעה להגיד: למשל, משהו כמו: כתבת הודעה שלא קשורה לנושאי האתר ולא תואמת את רוח האתר וזו התנהלות שלא על פי כללי האתר.
להבנתי, שווה להקדיש לזה מחשבה כי הרי מצבים שכאלה עוד יקרו.
מציינת בסוגריים: להבנתי, יש הבדל בין חוק לנוהל. במשרד החינוך שאני מכירה ואני מניחה שגם במשרדים ממשלתיים אחרים, ישנם הרבה כללים שחייבים לפעול לפיהם, ובשוטף מתייחסים לכולם כמסה אחידה, אבל חלקם נובעים מחוק וחלקם מנוהל.
יש הבדל עצום לטעמי בתחושה שאליה זה מביא את האדם (לפחות בישראלית מדוברת שאני מכירה) אם אומרים לו שהוא הפר חוק או שהוא נהג שלא בהתאם לכללים/נהלים. זה פשוט לא אותו דבר.
ניסוח אלים ופוגעני באתר מקביל בעיני להפרת חוק. אני מתכוונת לפוגענות גלוייה, לשפה נמוכה שלא ניתן לפרש אותה בדרך אחרת. נגיד "מטומטם". דברים אחרים - זה גורר ויכוחים בלתי נגמרים.
אני מנסה לקלוע למה שיצמצם עימותים עם דמויות דומות לאלה שבדף הבנות ויכבד ככל שניתן.
אבל אני חושבת שהחשוב הוא לא מה אני הייתי מרגישה (או מה את, לדעתי, כן?) אלא מה ירגישו 80% בקירוב מאלה שהודעה כזו תופנה כלפיהם. מה הכי יכבד ומה יקצר עימותים.
ה"זה בסדר ש.." נועד להבהיר: תוכן ההודעה שלך לגיטימי, פשוט המקום שבו השארת אותה לא מתאים. במקום אחר זה יזכה להתייחסות מכבדת. ואפשר גם לוותר עליו ולהוריד אותו. בעיני זה מרכך את התחושה הלא נעימה.
משאירה לך הרבה והערכה רבה.
-
ומכיוון שלא אני ולא את כאלו - שתינו מנחשות, ומתבססות על הידע שצברנו בחיינו.
אני התכווצתי מול ההודעה שלך. מסקנה? אי אפשר לרצות את כולם. בכל ניסוח יהיה מי שעלול להעלב ממנו.
העלית שלושה קרטריונים שונים. מה ירגישו, מה יכבד, מה יקצר עימותים. לדעתי יש להן תשובות שונות. מניסיוני בתארים אחרים, כללים ברורים שנאכפי מיידית מקצרים עימותים. רוב האנשים גם לא נפגעים מהם - כי ברור שזה לא אישי נגדם. מכבד זה לא, לפחות בעיניי.
האדם הסביר יודע שתוכן ההודעה שלו לגיטימי. הוא בכלל לא פקפק בזה - עד שההודעה גרמה לו לפקפק בזה. כמו שהוא לא פקפק בזה שהשמש תזרח מחר.
אין לי בעיה עם לשנות את הניסוח לנהלים. זה היה באמת משהו קצר שנועד להבהיר את הרעיון, ותו לא.
כתבת הודעה שלא קשורה לנושאי האתר ולא תואמת את רוח האתר וזו התנהלות שלא על פי כללי האתר. ניתן לקרוא עוד על זה בתנאי השימוש. מסיבה זו ההודעה הועברה ל...
משהו בסגנון? אני לא מוצלחת בניסוח הודעה כללית. זה גם לא עובד. גם ככה בסוף כל עורכת כותבת לפי סגנונה.
ומכיוון שלא אני ולא את כאלו - שתינו מנחשות, ומתבססות על הידע שצברנו בחיינו.
אני התכווצתי מול ההודעה שלך. מסקנה? אי אפשר לרצות את כולם. בכל ניסוח יהיה מי שעלול להעלב ממנו.
העלית שלושה קרטריונים שונים. מה ירגישו, מה יכבד, מה יקצר עימותים. לדעתי יש להן תשובות שונות. מניסיוני בתארים אחרים, כללים ברורים שנאכפי מיידית מקצרים עימותים. רוב האנשים גם לא נפגעים מהם - כי ברור שזה לא אישי נגדם. מכבד זה לא, לפחות בעיניי.
האדם הסביר יודע שתוכן ההודעה שלו לגיטימי. הוא בכלל לא פקפק בזה - עד שההודעה גרמה לו לפקפק בזה. כמו שהוא לא פקפק בזה שהשמש תזרח מחר.
אין לי בעיה עם לשנות את הניסוח לנהלים. זה היה באמת משהו קצר שנועד להבהיר את הרעיון, ותו לא.
כתבת הודעה שלא קשורה לנושאי האתר ולא תואמת את רוח האתר וזו התנהלות שלא על פי כללי האתר. ניתן לקרוא עוד על זה בתנאי השימוש. מסיבה זו ההודעה הועברה ל...
משהו בסגנון? אני לא מוצלחת בניסוח הודעה כללית. זה גם לא עובד. גם ככה בסוף כל עורכת כותבת לפי סגנונה.
-
וכמובן, תודה על הפרגון
אני מתכוונת להמשיך אחר כך - הפניות אוטומטיות זו עריכה קלילה להפליא. לא רוצה להציף את מה חדש בעריכות - באחת מהפעמים הקודמות זה הפריע לאנשים.
אני מתכוונת להמשיך אחר כך - הפניות אוטומטיות זו עריכה קלילה להפליא. לא רוצה להציף את מה חדש בעריכות - באחת מהפעמים הקודמות זה הפריע לאנשים.
-
כן. משהו בסגנון. (-: שעליו אפשר לאלתר באופן חופשי. נדמה לי שלפעמים מורכב באותו רגע גם להחליט להעיר וגם לחשוב על כל הדקויות של איך. (-:
מסיבה זו ההודעה הועברה ל... אני התכוונתי למצבים שבהם המטרה היא למחוק, לא להעביר. או מצבים מורכבים אחרים.
עד כמה שהבנתי יש כאן הסכמה שהעברות לא צריך לנמק, פשוט מעבירים וזהו. ואולי באמת עדיף להתמקד בזה עכשיו. (-:
מסיבה זו ההודעה הועברה ל... אני התכוונתי למצבים שבהם המטרה היא למחוק, לא להעביר. או מצבים מורכבים אחרים.
עד כמה שהבנתי יש כאן הסכמה שהעברות לא צריך לנמק, פשוט מעבירים וזהו. ואולי באמת עדיף להתמקד בזה עכשיו. (-:
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2006, 16:53
- דף אישי: הדף האישי של קור_את*
כל הכבוד לכל היוזמות והפועלות!
קריטריונים, באשר הם, חונקים לי את ההשראה והחשק.
אני מציעה נקודת מבט הפוכה: קריטריונים נותנים חופש לאנשי באופן להתבטא באופן בלתי מתנצל בנושאי באופן. בכלל, קריטריונים נותנים חופש לפעול בתוך המסגרת, כי לא צריך להצטדק על המסגרת ועל הרמה ועל האיכות. מבחינתי לפחות, כשאין קריטריונים ואיש הישר בעיניו יעשה, אני נחנקת מכמות הדפים התפוזיים למיניהם ודפי התמיכה החדשים.
קריטריונים, באשר הם, חונקים לי את ההשראה והחשק.
אני מציעה נקודת מבט הפוכה: קריטריונים נותנים חופש לאנשי באופן להתבטא באופן בלתי מתנצל בנושאי באופן. בכלל, קריטריונים נותנים חופש לפעול בתוך המסגרת, כי לא צריך להצטדק על המסגרת ועל הרמה ועל האיכות. מבחינתי לפחות, כשאין קריטריונים ואיש הישר בעיניו יעשה, אני נחנקת מכמות הדפים התפוזיים למיניהם ודפי התמיכה החדשים.
-
תודה על הדיון לגבי ניסוח. אני לא תורמת כרגע רעיונות משלי, אבל שמחה על שלכן. מאוד יעזור לי לקבל ניסוח מוכן בלי להתאמץ!
"לפני יצירת דף חדש, רצוי לחפש דפים קיימים בנושא. אם מוצאים - עדיף להצטרף לדיון שם"
רעיון טוב. אני רושמת לי לשנות.
"לפני יצירת דף חדש, רצוי לחפש דפים קיימים בנושא. אם מוצאים - עדיף להצטרף לדיון שם"
רעיון טוב. אני רושמת לי לשנות.
-
העברתי לקבוצה דף ראשון, מתוסכלת בזוגיות.
- בדף המקורי נוצרה באופן אוטומטי הפנייה בתוך הדף לאתר החדש, ולא העברה אוטומטית. האם זו הייתה הכוונה? האם כדאי לעשות משהו אחר?
- אשמח לשמוע את דעתכן על ההודעה שהשארתי בדף בקבוצה החדשה: http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq ... po]מתוסכלת בזוגיות[/po]&title=support:מתוסכלת בזוגיות
- יש דרך מתוחכמת ליצור קישורים בין האתרים? או שפשוט להעתיק את הכתובת?
-
אשמח לשמוע את דעתכן על ההודעה שהשארתי בדף בקבוצה החדשה
נראה לי יופי.
(על השאלות המחשביות אין לי תשובה)
נראה לי יופי.
(על השאלות המחשביות אין לי תשובה)
-
קישור נוח לקבוצה החדשה: שיתוף:מתוסכלת בזוגיות
-
וח״ח על ההעברה!
-
- הצטרפות: 16 יולי 2014, 06:54
- דף אישי: הדף האישי של דגן_בגן*
מה דעתכם על אתר נפרד ברוח זו גם לדפים פוליטים?
-
טלי, אהבתי מאוד את ההודעה שהשארת.
שקופה וקצרה ובהירה. (-:
שאלה של כאלה שעדיין לא הבינו איך זה עובד: אם משתמשים בדפים שהועברו ירצו להגיע אליהם - מאיפה הם נכנסים לשם?
יהיה אפשר עדיין להגיע אליהם דרך הפונקציה של חיפוש דף על פי שם שנמצאת במה חדש?
יונת, תודה כרגיל. (-:
שקופה וקצרה ובהירה. (-:
שאלה של כאלה שעדיין לא הבינו איך זה עובד: אם משתמשים בדפים שהועברו ירצו להגיע אליהם - מאיפה הם נכנסים לשם?
יהיה אפשר עדיין להגיע אליהם דרך הפונקציה של חיפוש דף על פי שם שנמצאת במה חדש?
יונת, תודה כרגיל. (-:
שלום לכל הטובים והחרוצים, אני רק שאלה -
יש כאן דפים שפתחתי מזמן, ושממש אין לי ענין שיישארו. בטח שלא רוצה שיטרחו עליהם במציאת פתרונות
למרות שבדפים משתתפים רבים, מכיוון שאני פתחתי מרגישה שיש לי מילה גם בלסגור
בקיצור, אם ממילא כבד כאן, האם זו בעיה ואם לא - איך מסירים.
תודה ושבוע טוב!
יש כאן דפים שפתחתי מזמן, ושממש אין לי ענין שיישארו. בטח שלא רוצה שיטרחו עליהם במציאת פתרונות
למרות שבדפים משתתפים רבים, מכיוון שאני פתחתי מרגישה שיש לי מילה גם בלסגור
בקיצור, אם ממילא כבד כאן, האם זו בעיה ואם לא - איך מסירים.
תודה ושבוע טוב!
מה דעתכם על אתר נפרד ברוח זו גם לדפים פוליטים?
אני מאוד מתנגדת לזה. השתתפו בהם כותבים קבועים מאוד מאוד באתר וחברי קהילה מאוד מסורים. הם גם לא מציפים את מה חדש, ולא מושכים לפה כותבים.
אני מאוד מתנגדת לזה. השתתפו בהם כותבים קבועים מאוד מאוד באתר וחברי קהילה מאוד מסורים. הם גם לא מציפים את מה חדש, ולא מושכים לפה כותבים.
-
מצדיעה בזאת לכל מי שלוקחת חלק בעריכות בסיבוב הזה, במחשבה או בעשייה או בכל דבר אחר.
זה דבר גדול שקורה כאן והוא משמח לאללה.
זה דבר גדול שקורה כאן והוא משמח לאללה.
-
אני רוצה את הסקריפט הזה! בתקווה שהוא יעבוד ואני אצליח סוף סוף לשנות שמות של דפים.
<גם לך וגם ליונת יש את המייל הבאופני שלי, אז הנה אני פונה>
<גם לך וגם ליונת יש את המייל הבאופני שלי, אז הנה אני פונה>
אישה במסע - שלחתי לך...
-
וואו, איזו חדוות עשייה. כל הכבוד לכל העושות במלאכה
נוודית, כל הכבוד לך!!!
מבקשת גם כאן, ממי שהבינה, הסבר מפורט עם כל השלבים איך לעשות העברה אוטומטית לדפים שאמורים להיות בתת-האתר החדש כך שיישמרו על שמם ולא אחרבש שום דבר.
מבקשת גם כאן, ממי שהבינה, הסבר מפורט עם כל השלבים איך לעשות העברה אוטומטית לדפים שאמורים להיות בתת-האתר החדש כך שיישמרו על שמם ולא אחרבש שום דבר.
צילי, כתבתי בדף השני: דפי שיתוף ותמיכה (2015-11-29T19:59:30)
אם יש ביקוש ורצון, אני אוסיף גם כפתור שעושה את ההעברה לתת-אתר
אם יש ביקוש ורצון, אני אוסיף גם כפתור שעושה את ההעברה לתת-אתר
יש ביקוש ויש רצון ותודה מראש, גם אם יתברר שזה רק בשביל מאותגרות כמוני
<יו, כמה עבודה של עריכה את יכולה לחסוך ככה... שלא לדבר על מה שכבר חסכת עם הדברים שיצרת>
<יו, כמה עבודה של עריכה את יכולה לחסוך ככה... שלא לדבר על מה שכבר חסכת עם הדברים שיצרת>
יש ביקוש ויש רצון
אני אנסה בימים הקרובים...
אני אנסה בימים הקרובים...
-
נוודית, תודה!
את מוזמנת להפיץ אותו לפי שיקול דעתך.
בעצם הייתי צריכה להכניס את זה כחלק מהאתר, ונדמה לי שאפילו התחלתי להכין פעם איזשהו מנגנון שמתחשב בוותק, אבל אני לא רואה את עצמי מגיעה לזה בקרוב.
אז תודה!
את מוזמנת להפיץ אותו לפי שיקול דעתך.
בעצם הייתי צריכה להכניס את זה כחלק מהאתר, ונדמה לי שאפילו התחלתי להכין פעם איזשהו מנגנון שמתחשב בוותק, אבל אני לא רואה את עצמי מגיעה לזה בקרוב.
אז תודה!
דחייה וחשש מיחסים וילדים זה דף שאני אישית הייתי מעבירה לאתר החדש. בעיניי זה בול לשם כי אין בו שום דבר שקשור לתכנים של האתר באופן ישיר.
בודקת מה דעתכן כדי שיהיה לי כיוון בהמשך מה לעשות בדפים דומים.
בודקת מה דעתכן כדי שיהיה לי כיוון בהמשך מה לעשות בדפים דומים.
-
נוודית, תודה!
גם אני אשמח לקבל את התוסף. יש לך עדיין את המייל שלי?
גם אני אשמח לקבל את התוסף. יש לך עדיין את המייל שלי?
גם אני אשמח לקבל את התוסף
אני אשדרג את התוסף שידע גם להעביר דפים לקבוצת התמיכה, ואז אשים פה לינק להורדה, לשימוש כל העורכות שירצו. בקרוב
אני אשדרג את התוסף שידע גם להעביר דפים לקבוצת התמיכה, ואז אשים פה לינק להורדה, לשימוש כל העורכות שירצו. בקרוב
-
-
מישהי יודעת למה העברה אוטומטית לאתר השיתוף לא עובדת?
כי זה אתר שמאלני והוא לא מוכן לקחת חלק בפעולות טרנספר?
נוודית, אין עליך. אדווח יותר מאוחר איך זה עובד לי
<בטוחה שמעולה>
כי זה אתר שמאלני והוא לא מוכן לקחת חלק בפעולות טרנספר?
נוודית, אין עליך. אדווח יותר מאוחר איך זה עובד לי
<בטוחה שמעולה>
יש
יש
יש
זה עובד חלק בינתיים.
נוודית, תודה רבה רבה רבה
בטח אשוב לזה בערב באחד ההתקפים של הצורך זה לעשות משהו טכני
יש
יש
זה עובד חלק בינתיים.
נוודית, תודה רבה רבה רבה
בטח אשוב לזה בערב באחד ההתקפים של הצורך זה לעשות משהו טכני
מה הוחלט? משאירים הודעה אחרי שמעבירים או שסומכים על מי שהועבר שיבין לבד?
-
לא הוחלט. כל אחת עושה כרצונה. אני עכשיו בכלל עורכת כל מיני דפים על חיות שנקרו בדרכי...
-
ב מדור אתגרים בהורות אינדקסתי דפים על התלבטות של הורים אם לנסוע או לא בלי הילדים. אולי כדאי למצוא לזה מקום אחר? מה דעתכן?
-
אבוי, משהו התקלקל. אני אצטרך לחפור פעם ב-chiq.pl (אם אף אחד לא יתנדב לעשות את זה קודם..). מצטערת.
אבוי, משהו התקלקל. אני אצטרך לחפור פעם ב-chiq.pl (אם אף אחד לא יתנדב לעשות את זה קודם..). מצטערת.
-
הצלחתי! נכנסתי לגוב הביטויים הרגולריים של רועי, ויצאתי כשידי על העליונה!
הצלחתי! נכנסתי לגוב הביטויים הרגולריים של רועי, ויצאתי כשידי על העליונה!
מגניב מאד, אין ספק שגוב הביטויים הרגולריים הוא אחד הבורות החשוכים והבודדים האפשריים
מגניב מאד, אין ספק שגוב הביטויים הרגולריים הוא אחד הבורות החשוכים והבודדים האפשריים
תמשיכו, תמשיכו לדבר בסינית התנכי"ת שלכן. אנחנו נשב מסביב ונעשה פרצוף כאילו הבנו הכל.
אתן יודעות שבסין, אם רוצים להגיד שמשהו נשמע בלתי מובן וג'יברשי אומרים - "זה נשמע לי עברית"?
הכל תלוי בנקודת המבט
הכל תלוי בנקודת המבט
-
אין ספק שלהבין ביטויי רגולרי שכתב מישהו אחר זו משימה קשה, ולהבין מה לא עובד בו זו משימה קשה עוד יותר! ברכותי על נצחונך הראוי לציון!
< אישה במסע מאמינה שביטויים רגולריים הם write-only >
< אישה במסע מאמינה שביטויים רגולריים הם write-only >
-
אתן יודעות שבסין, אם רוצים להגיד שמשהו נשמע בלתי מובן וג'יברשי אומרים - "זה נשמע לי עברית"?
גם בצרפתית (שינואה, הברו, מילים נרדפות בהקשר הזה)
גם בצרפתית (שינואה, הברו, מילים נרדפות בהקשר הזה)
אולי גם ברוסית? (נדמה לי ששמעתי כך)
-
אולי גם ברוסית?
אני לא נתקלתי בזה
אני לא נתקלתי בזה
אשמח אם מישהי תעבור על מה שעשיתי היום בבוקר.
עם המחיקות וההעברות אני שלמה (למרות שזה לא אומר כמובן שלא טעיתי) אבל השארתי בכמה דפים שאלות כי לא ידעתי מה לעשות בהם ובתוך שלל הסימונים זה נבלע.
עם המחיקות וההעברות אני שלמה (למרות שזה לא אומר כמובן שלא טעיתי) אבל השארתי בכמה דפים שאלות כי לא ידעתי מה לעשות בהם ובתוך שלל הסימונים זה נבלע.
להעביר את איך שוכחים מישהו עכשיו או לחכות שיירגע שם?
-
לדעתי - להעביר, עם הודעת הסבר
-
הדף לא הגנתי על הילד שלי דף תמיכה לא נראה לי דף תמיכה, אלא יותר כמו דף ששייך ל מדור אתגרים בהורות
רציתי לבדוק את ההפניות לדף הזה, אבל עכשיו כשהוא באתר התמיכה אני לא יודעת איך עושים את זה. בדקץי וראיתי שהוא נמצא במדור התמודדות עם אלימות.
<עכשיו אני תוהה אם להעביר אותו למדור קשר עם המשפחה המורחבת, ולמה אין מדור כזה. פרה פרה, ואני עוד לא סיימתי עם החתולים והארנבונים!>
אני הולכת להחזיר אותו, אבל העניין הוא אחר - לפני שמעבירים דף, לדעתי כדאי לבדוק אם הוא שייך למדור מסויים. או פשוט לדבוק את ה "הפניות לכאן".
רציתי לבדוק את ההפניות לדף הזה, אבל עכשיו כשהוא באתר התמיכה אני לא יודעת איך עושים את זה. בדקץי וראיתי שהוא נמצא במדור התמודדות עם אלימות.
<עכשיו אני תוהה אם להעביר אותו למדור קשר עם המשפחה המורחבת, ולמה אין מדור כזה. פרה פרה, ואני עוד לא סיימתי עם החתולים והארנבונים!>
אני הולכת להחזיר אותו, אבל העניין הוא אחר - לפני שמעבירים דף, לדעתי כדאי לבדוק אם הוא שייך למדור מסויים. או פשוט לדבוק את ה "הפניות לכאן".
-
כשהחזרתי את דף הלהגן על הילד קרה לי משהו מוזר - התכוונתי לשחזר לגרסא קודמת, אבל אז למרבה המזל בדקתי את הדף באתר התמיכה, וראיתי שיש שם עוד הודעות משנת 2012, ואילו הגרסא הקודמת - ההודעה האחרונה שיש היא מ-2009. אז העתקתי את הגרסא מאתר התמיכה, ותהיתי - למה זה ככה? למישהי יש רעיון? הסבר לתופעה המוזרה?
אישה, כל דף שמועד להעברה יכול להיות במדור כלשהו, אחרי הכל.
כל דפי הבגידות יכולים למצוא דרכם למדור יחסים, למשל.
אם בדף אין מידע חדש וכל מה שהוא עושה זה להרגיע אמא (וזה מה שקרה שם, לדעתי) אז אני לא מבינה מה הטעם להשאיר אותו כאן ולכן העברתי.
וזה מוביל אותי לשאלה אחרת מהותית - כל דף תמיכה בהריון שייך לכאן? כל דף שמתלבט בענייני אתגרים עם ילדים שייך לכאן?
יש כל כך הרבה כאלה, וברובם אין איזו הבטחה למשהו שמחבר את זה לבאופן טבעי, מעבר לכך שזה כאן ושהנשים שענו הן מכאן ויש להן גישה של... כאן
כלומר, בעודי בוררת וקוראת ראיתי שיש קושי להבחין בין דפי תמיכה של בעיות נישואין ודפי תמיכה של בעיות בהריון או עם ילדים. הכל סביב אותם רעיונות של משפחה ומעגל החיים.
כל מה שמעגל החיים זה באופן טבעי בהכרח?
העברתי קצת אבל גם קצת נתקעתי. אני בעד העברה מאסיבית כדי שזה לא ירגיש שם כמו גלות.
אבל אני מתקשה לעבוד אפילו עם תחושות הבטן שלי כי לא ברור לי על איזה רקע להעביר ועל איזה רקע להשאיר.
כל דפי הבגידות יכולים למצוא דרכם למדור יחסים, למשל.
אם בדף אין מידע חדש וכל מה שהוא עושה זה להרגיע אמא (וזה מה שקרה שם, לדעתי) אז אני לא מבינה מה הטעם להשאיר אותו כאן ולכן העברתי.
וזה מוביל אותי לשאלה אחרת מהותית - כל דף תמיכה בהריון שייך לכאן? כל דף שמתלבט בענייני אתגרים עם ילדים שייך לכאן?
יש כל כך הרבה כאלה, וברובם אין איזו הבטחה למשהו שמחבר את זה לבאופן טבעי, מעבר לכך שזה כאן ושהנשים שענו הן מכאן ויש להן גישה של... כאן
כלומר, בעודי בוררת וקוראת ראיתי שיש קושי להבחין בין דפי תמיכה של בעיות נישואין ודפי תמיכה של בעיות בהריון או עם ילדים. הכל סביב אותם רעיונות של משפחה ומעגל החיים.
כל מה שמעגל החיים זה באופן טבעי בהכרח?
העברתי קצת אבל גם קצת נתקעתי. אני בעד העברה מאסיבית כדי שזה לא ירגיש שם כמו גלות.
אבל אני מתקשה לעבוד אפילו עם תחושות הבטן שלי כי לא ברור לי על איזה רקע להעביר ועל איזה רקע להשאיר.
-
אני יושבת עכשיו לקרוא את הדף, ולדעתי יש בו גישה באופנית.
יש כל כך הרבה דפים שהם לא באופניים בברור, שאני לא רואה סיבה להעביר את אלו שכן. מה באופני בדף ההוא? כל הסאבטקסט. ובכך אפשר לראות בברור הבדל בינו לבין הדף על גידול ארנבונים (שיעלם לתהום הנשיה! וישאר ממנו רק סיכום שאותו אצרף לדף בעלי חיים באופן טבעי ). מתייחסים שם להלך רוח כנוע, לקשר עם המשפחה המורחבת, לגבולות לילדים ולחינוך ללא כפייה.
אני אולי אצטרף להעברות (כלומר, אחרי שאני אסיים עם דברים שהם לא באופן ולא תמיכה. בין היתר אני מתכוונת לאחד לפחות שני דפים על חתולים, כלבים ותינוקות. ולדעתי זה כן חלק מבאופן. לעומת זאת, בדף על ארנבונים אין כמעט תוכן באופני ויש הרבה פלוניים שצועקים הצילו ומתלוננים על זה שלא עונים להם).
אני אישית רואה הבדל בין כל מיני דפים של נשוים שמאוהבים וכו', לדפים של תמיכה בהתמודדות עם אתגרים בהורות. זה חלק מנושאי הליבה - לגדל ילדים באופן טבעי!
אפשר גם ללכת יותר לפי האופי. ואני מתכוונת לנקוט פעולות מונעות, כדי שבדפים שמכילים הצפה של אלמונים לא טבעיים במיוחד ההצפה הזו לא תחזור אחרי שאמחק אותה.
אני חושבת שגם בדפי תמיכה יש מקום לזה - לראות מה האופי של הדף, ואם הוא אופי של הודעות קצרות של אנשים שבאים מגוגל, וחושבים שכולם חייבים להם, אפשר להעביר לשם. בעצם, יש לי רעיון לדף שאני יכולה להעביר לשם - תמיכה בהורדה במשקל וכניסה לכושר. אומנם ניצן מופיעה שם די להסביר את הגישה, ועדיין הדף שונה מהותית מ גמילה ביתית ממתוקים. אני חושבת שלעבור בקצרה על דפי התזונה זה משהו שאני יכולה לעשות - זה תחום שאני קרובה אליו ואוהבת אותו.
וזה יפתור בעיה שיש לי עם הנושא כבר כמה זמן - יש כל מיני דפים שעוסקים בתזונה באופן טבעי (ולא משנה כמה רחב המנעד של מה זה "טבעי" בתזונה לדעתן של הכותבות), ויש דפים של דיאטה. והם שונים! אז אפשר להעביר את כל דפי הדיאטה לאתר התמיכה, ולפתוח שם מדור כזה. מה דעתך?
יש כל כך הרבה דפים שהם לא באופניים בברור, שאני לא רואה סיבה להעביר את אלו שכן. מה באופני בדף ההוא? כל הסאבטקסט. ובכך אפשר לראות בברור הבדל בינו לבין הדף על גידול ארנבונים (שיעלם לתהום הנשיה! וישאר ממנו רק סיכום שאותו אצרף לדף בעלי חיים באופן טבעי ). מתייחסים שם להלך רוח כנוע, לקשר עם המשפחה המורחבת, לגבולות לילדים ולחינוך ללא כפייה.
אני אולי אצטרף להעברות (כלומר, אחרי שאני אסיים עם דברים שהם לא באופן ולא תמיכה. בין היתר אני מתכוונת לאחד לפחות שני דפים על חתולים, כלבים ותינוקות. ולדעתי זה כן חלק מבאופן. לעומת זאת, בדף על ארנבונים אין כמעט תוכן באופני ויש הרבה פלוניים שצועקים הצילו ומתלוננים על זה שלא עונים להם).
אני אישית רואה הבדל בין כל מיני דפים של נשוים שמאוהבים וכו', לדפים של תמיכה בהתמודדות עם אתגרים בהורות. זה חלק מנושאי הליבה - לגדל ילדים באופן טבעי!
אפשר גם ללכת יותר לפי האופי. ואני מתכוונת לנקוט פעולות מונעות, כדי שבדפים שמכילים הצפה של אלמונים לא טבעיים במיוחד ההצפה הזו לא תחזור אחרי שאמחק אותה.
אני חושבת שגם בדפי תמיכה יש מקום לזה - לראות מה האופי של הדף, ואם הוא אופי של הודעות קצרות של אנשים שבאים מגוגל, וחושבים שכולם חייבים להם, אפשר להעביר לשם. בעצם, יש לי רעיון לדף שאני יכולה להעביר לשם - תמיכה בהורדה במשקל וכניסה לכושר. אומנם ניצן מופיעה שם די להסביר את הגישה, ועדיין הדף שונה מהותית מ גמילה ביתית ממתוקים. אני חושבת שלעבור בקצרה על דפי התזונה זה משהו שאני יכולה לעשות - זה תחום שאני קרובה אליו ואוהבת אותו.
וזה יפתור בעיה שיש לי עם הנושא כבר כמה זמן - יש כל מיני דפים שעוסקים בתזונה באופן טבעי (ולא משנה כמה רחב המנעד של מה זה "טבעי" בתזונה לדעתן של הכותבות), ויש דפים של דיאטה. והם שונים! אז אפשר להעביר את כל דפי הדיאטה לאתר התמיכה, ולפתוח שם מדור כזה. מה דעתך?
אני אישית רואה הבדל בין כל מיני דפים של נשוים שמאוהבים וכו', לדפים של תמיכה בהתמודדות עם אתגרים בהורות. זה חלק מנושאי הליבה - לגדל ילדים באופן טבעי
מאוד מסכימה
מאוד מסכימה
אני מודה שגם אני עושה הרבה פעולות עריכה לפני שאני מאחדת דפים (עשיתי את זה לכמה וכמה עכשיו) ומוחקת הרבה שאלות שנשארו ללא תשובה למשל (ואפשר לראות מהסגנון מאיפה הן הגיעו) או תגובות כאלה תלושות.
אבל אין מצב שאני אעשה את זה בכל דף שאני פותחת בעניין הזה. זה מייגע נורא.
בחלק מהדפים האלה יש איזו עצירה של הדיון לפני כמה שנים, ואז פשוט רשימה של עוד שאלה ועוד שאלה בלי תשובות. הכל בנושא אבל זה כבר אופי אחר אז אני קוראת אחורה ומוחקת בבלוק את כל מה שנוסף.
<למרות שאני מודה שיש לזה ערך. זה נותן תחושה שלא נמצאים לבד ושיש עוד רבים רבים עם אותה בעיה ואני בטוחה שיש מי שזה מנחם אותה או אותו. בכל זאת, אני בוחרת למחוק.>
עדיין לא הצלחתי להבין למה דפים של נשואים ובוגדים שמשוחחים בפתיחות על הקושי המשפחתי והזוגי שזה יוצר שונים מהורים שמשוחחים על הקשיים בהורות ומה שזה עושה למשפחה.
בעיניי לא כל מה שקשור לילדים זה באופן טבעי בצורה אוטומטית. ולא כל דף שנפתח עם מצוקה אישית צריך פשוט להישאר במקומו.
הדברים כל כך, אבל כל כך חוזרים על עצמם...
איחדתי כבר כמה וכמה כאלה מכל מיני סוגים אבל זה אינסופי באמת.
מחכה לראות מה חושבות עוד משוטטות כאן.
האם העיקרון הוא שכל דף שנפתח ונכתב בסגנון של באופן טבעי נשאר במקומו כמו שהוא?
כלומר - מה שעובר לשיתוף ותמיכה זה מה שלא מרגיש כמו ברוח האתר? לדעתי לא יהיו הרבה כאלה כי ברוב המוחץ של הדפים מי שבאה להגיב היא מכאן והגיבה ברוח המקומית פחות או יותר.
אני בעד העברת דפי הדיאטה מכאן ולא חושבת שצריך לטרוח על פתיחת מדור שם. את המאמצים צריך להשקיע כאן.
מי שזה יקר לה שיישאר שתפתח מדור דיאטה שם ותתחזק אותו.
אלא אם לא הבנתי אותך וזה חשוב לך שתהיה לזה ניראות שם.
אבל אין מצב שאני אעשה את זה בכל דף שאני פותחת בעניין הזה. זה מייגע נורא.
בחלק מהדפים האלה יש איזו עצירה של הדיון לפני כמה שנים, ואז פשוט רשימה של עוד שאלה ועוד שאלה בלי תשובות. הכל בנושא אבל זה כבר אופי אחר אז אני קוראת אחורה ומוחקת בבלוק את כל מה שנוסף.
<למרות שאני מודה שיש לזה ערך. זה נותן תחושה שלא נמצאים לבד ושיש עוד רבים רבים עם אותה בעיה ואני בטוחה שיש מי שזה מנחם אותה או אותו. בכל זאת, אני בוחרת למחוק.>
עדיין לא הצלחתי להבין למה דפים של נשואים ובוגדים שמשוחחים בפתיחות על הקושי המשפחתי והזוגי שזה יוצר שונים מהורים שמשוחחים על הקשיים בהורות ומה שזה עושה למשפחה.
בעיניי לא כל מה שקשור לילדים זה באופן טבעי בצורה אוטומטית. ולא כל דף שנפתח עם מצוקה אישית צריך פשוט להישאר במקומו.
הדברים כל כך, אבל כל כך חוזרים על עצמם...
איחדתי כבר כמה וכמה כאלה מכל מיני סוגים אבל זה אינסופי באמת.
מחכה לראות מה חושבות עוד משוטטות כאן.
האם העיקרון הוא שכל דף שנפתח ונכתב בסגנון של באופן טבעי נשאר במקומו כמו שהוא?
כלומר - מה שעובר לשיתוף ותמיכה זה מה שלא מרגיש כמו ברוח האתר? לדעתי לא יהיו הרבה כאלה כי ברוב המוחץ של הדפים מי שבאה להגיב היא מכאן והגיבה ברוח המקומית פחות או יותר.
אני בעד העברת דפי הדיאטה מכאן ולא חושבת שצריך לטרוח על פתיחת מדור שם. את המאמצים צריך להשקיע כאן.
מי שזה יקר לה שיישאר שתפתח מדור דיאטה שם ותתחזק אותו.
אלא אם לא הבנתי אותך וזה חשוב לך שתהיה לזה ניראות שם.
-
להעביר את ציפיות בזוגיות כבר כתבתי באיזה מקום, לא?
-
בשמת
מסכימה.
צילי
אני לא תמיד מצליחה לנסח במילים קרטריון שאני מרגישה. אבל התחושה שלי מכל מיני דפים שאני עוברת עליהם עכשיו היא שאין להם תחושה באופנית. כך שאני בינתיים מתחילה מהם.
ובנוגע לדיאטה, כנראה אכן לא אעשה שם מדור. פשוט הייתי ברוח של לסדר דברים
מסכימה.
צילי
אני לא תמיד מצליחה לנסח במילים קרטריון שאני מרגישה. אבל התחושה שלי מכל מיני דפים שאני עוברת עליהם עכשיו היא שאין להם תחושה באופנית. כך שאני בינתיים מתחילה מהם.
ובנוגע לדיאטה, כנראה אכן לא אעשה שם מדור. פשוט הייתי ברוח של לסדר דברים
התחושה שלי מכל מיני דפים שאני עוברת עליהם עכשיו היא שאין להם תחושה באופנית. כך שאני בינתיים מתחילה מהם.
סבבה. אני אראה מה את עושה. אולי זה יעזור לי להבין יותר טוב.
פשוט הייתי ברוח של לסדר דברים
כמה מוכר...
סבבה. אני אראה מה את עושה. אולי זה יעזור לי להבין יותר טוב.
פשוט הייתי ברוח של לסדר דברים
כמה מוכר...
-
את מטפלת בדף בעלי חיים באופן טבעי? כי צריך לשמור משם כמה הודעות של אביעד ס ושל אלה לי לה וזהו, כל השאר למחיקה.
-
הפניות לכאן
אצלי הפניות לכאן בכלל לא עובד. נתקע כל פעם.
אצלי הפניות לכאן בכלל לא עובד. נתקע כל פעם.
מסתבר שהדף שאריות אחרי הפלה הפך לעוד דף כזה שמגיעות אליו רבות מגוגל והוא התמלא בהמון שאלות נטולות תשובה, ורובן עוסקות בהפלה ולא בדיוק בשאריות אחרי הפלה.
מחקתי את הרוב, למי שתוהה לאן רוב הדף נעלם.
מחקתי את הרוב, למי שתוהה לאן רוב הדף נעלם.
-
אילו הודעות של אביעד לדעתך כדאי לשמור? כי אני ראיתי בינתיים רק הודעה של אלה לי לה שכדאי לשמור. וכן, כל השאר בברור למחיקה. יחד עם הסיכום מדף הארנבונים ומה שיש על צבים יהיה לנו דף על בעלי חיים
-
היה פעם מידע באיזה דף על תזונה טבעית לחיות מחמד (כלבים חתולים), הוא כבר נמחק?
-
אם הו אנמחק, אז לא בסבב העריכות הנוכחי. במדור בעלי חיים לא מצאתי אותו. את זוכרת במקרה מה שמו? או מילות חיפוש כלשהן?
-
לא, כי המידע היה (ברור, חחח) בתוך דף עם מידע כללי יותר על כלב/תולים...
האם בעקבות השינויים וההעברה לאתר תמיכה הדפים האלו כבר לא יופיעו במה חדש?