צ'יק צ'ק
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
צ'יק צ'ק
_כשאני מדברת על פיצולים וקפיצות אני מתכוונת לזה שלפעמים הודעה מסויימת היא תגובה להודעה אחרת שאינה ההודעה שנמצאת מיד לפניה (כלומר, הודעה n היא תגובה להודעה n-m כאשר m>1).
כמו כן, לפעמים בהודעה אחת יש תגובות לכמה הודעות שונות וגם תוכן חדש ועצמאי.
וגם, לפעמים בשביל להראות למי עונים משתמשים בכינוי חלקי/שונה מהניק מה שתורם לבלבול_
שימי לב, שכל מה שאת מתארת מתרחש גם בשיחה אמיתית בין כמה אנשים.
איך היא מסתדרת בשיחות שבהן שותפים יותר משני אנשים?
למשל, כשיש מעגל, שיחה בקבוצה, דברים כאלה?
האם זה יעזור לה, כשהיא פותחת דף לקריאה, לדמיין שמדובר פשוט בקבוצה של אנשים שיושבת במעגל, כאשר כל אחד מדבר כשמגיע תורו (ואז שמו/הניק שלו מופיע בשורה ירוקה, בצירוף הזמן המדוייק שבו הוא "דיבר")?
כשמדבר מי שתורו הגיע, הוא יכול לענות לדובר הקודם, או להגיב לדברים שאמר מישהו אחר, ו/או להגיד משהו אחר.
זאת שיחה קבוצתית. או שיחת-קבוצה. או "מעגל דיבור".
זה אתר של שיחות קבוצתיות.
האם ההבנה שזה סוג השיחה שמתקיים כאן בדפים, יכול לעזור לה להבין?
לגבי שימוש בניק חלקי:
אכן יש בעיה מסוימת, לאו דווקא עם ניקים חלקיים (אם מישהו כותב "קרוטונית" במקום קרוטונית מהמרק הגדול זה עדיין קשה לה להבין? אם כן, אז זו באמת בעיה שאין לה קשר לממשק האתר), אלא שלפעמים בדפים יותר ישנים השתמרו תגובות להודעות שנמחקו (ואז לא מוצאים מי זו "ורד" שמגיבים אליה, כי היא מחקה את עצמה) או השתמרו תגובות עם ניק שכבר הוחלף (למשל, עדי יותם כתבה פעם בניק "המסעדה הניידת" ויש עדיין דפים שבהם עונים ל-"המסעדה", ומי שלא מכיר את ההיסטוריה לא מבין למי עונים).
<בעוד כמה שנים האתר יתעשר והילדים של יונת יגדלו, ואז נשלח את יונת לצימר חלומי לשבועיים רק בשביל לתכנת עבורנו "עריכת הודעה בודדת" P-: >
כמו כן, לפעמים בהודעה אחת יש תגובות לכמה הודעות שונות וגם תוכן חדש ועצמאי.
וגם, לפעמים בשביל להראות למי עונים משתמשים בכינוי חלקי/שונה מהניק מה שתורם לבלבול_
שימי לב, שכל מה שאת מתארת מתרחש גם בשיחה אמיתית בין כמה אנשים.
איך היא מסתדרת בשיחות שבהן שותפים יותר משני אנשים?
למשל, כשיש מעגל, שיחה בקבוצה, דברים כאלה?
האם זה יעזור לה, כשהיא פותחת דף לקריאה, לדמיין שמדובר פשוט בקבוצה של אנשים שיושבת במעגל, כאשר כל אחד מדבר כשמגיע תורו (ואז שמו/הניק שלו מופיע בשורה ירוקה, בצירוף הזמן המדוייק שבו הוא "דיבר")?
כשמדבר מי שתורו הגיע, הוא יכול לענות לדובר הקודם, או להגיב לדברים שאמר מישהו אחר, ו/או להגיד משהו אחר.
זאת שיחה קבוצתית. או שיחת-קבוצה. או "מעגל דיבור".
זה אתר של שיחות קבוצתיות.
לגבי שימוש בניק חלקי:
אכן יש בעיה מסוימת, לאו דווקא עם ניקים חלקיים (אם מישהו כותב "קרוטונית" במקום קרוטונית מהמרק הגדול זה עדיין קשה לה להבין? אם כן, אז זו באמת בעיה שאין לה קשר לממשק האתר), אלא שלפעמים בדפים יותר ישנים השתמרו תגובות להודעות שנמחקו (ואז לא מוצאים מי זו "ורד" שמגיבים אליה, כי היא מחקה את עצמה) או השתמרו תגובות עם ניק שכבר הוחלף (למשל, עדי יותם כתבה פעם בניק "המסעדה הניידת" ויש עדיין דפים שבהם עונים ל-"המסעדה", ומי שלא מכיר את ההיסטוריה לא מבין למי עונים).
<בעוד כמה שנים האתר יתעשר והילדים של יונת יגדלו, ואז נשלח את יונת לצימר חלומי לשבועיים רק בשביל לתכנת עבורנו "עריכת הודעה בודדת" P-: >
-
- הצטרפות: 01 ינואר 2009, 11:05
- דף אישי: הדף האישי של ב_שקט*
צ'יק צ'ק
רעיון טוב, אנסה אותו.
מסכימה עם הדיוק שלך לגבי שימוש בניקים חלקיים.
<ומצדי אפשר כבר עכשיו לשלוח את יונת לצימר חלומי, אפילו לא בשביל לתכנת, רק בשביל להגיד תודה P-: >
רעיון טוב, אנסה אותו.
מסכימה עם הדיוק שלך לגבי שימוש בניקים חלקיים.
<ומצדי אפשר כבר עכשיו לשלוח את יונת לצימר חלומי, אפילו לא בשביל לתכנת, רק בשביל להגיד תודה P-: >
צ'יק צ'ק
יונת שלום
יש לי מספר שאלות בנוגע לציק צאק, מקווה שזה המקום המתאים לזכות בו בתשומת לבך.
הראשונה שבהן: מה צריך לעשות כדי להתקין ציק צאק בספרדית או בקאטלנית?
תודה מראש
אוהד
יש לי מספר שאלות בנוגע לציק צאק, מקווה שזה המקום המתאים לזכות בו בתשומת לבך.
הראשונה שבהן: מה צריך לעשות כדי להתקין ציק צאק בספרדית או בקאטלנית?
תודה מראש
אוהד
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
צ'יק צ'ק
הי אוהד,
השינוי המינימלי הוא לשנות את הערכים של המשתנים {{$locale}} ו-{{$charset}} (בקובץ {{phrases.cf}}) כדי שיהיה אפשר להציג טקסט בשפה שאתה רוצה, וכדי ש-צ'יק צ'ק יזהה את האותיות שלה ב-מלים עם קו תחתי.
אם אתה רוצה גם לתרגם את התוכן הסטנדרטי (למשל, מה שכתוב על הכפתור "הוסף לדף" ועוד אינספור דברים אחרים) אז תקרא את ההסבר המפורט בדף http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?eng:[po]Chiq Chaq Localization[/po] -- אני חוששת שזה די הרבה טקסט לתרגם.
השינוי המינימלי הוא לשנות את הערכים של המשתנים {{$locale}} ו-{{$charset}} (בקובץ {{phrases.cf}}) כדי שיהיה אפשר להציג טקסט בשפה שאתה רוצה, וכדי ש-צ'יק צ'ק יזהה את האותיות שלה ב-מלים עם קו תחתי.
אם אתה רוצה גם לתרגם את התוכן הסטנדרטי (למשל, מה שכתוב על הכפתור "הוסף לדף" ועוד אינספור דברים אחרים) אז תקרא את ההסבר המפורט בדף http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?eng:[po]Chiq Chaq Localization[/po] -- אני חוששת שזה די הרבה טקסט לתרגם.
צ'יק צ'ק
היי יונת
תרגמנו את התוכנה לקאטלונית והיא נמצאת באתר של הקהילה שלנו.
אחרי תקופת ההרצה נשלח לך את הקישור אם תרצי
תודה
אוהד
תרגמנו את התוכנה לקאטלונית והיא נמצאת באתר של הקהילה שלנו.
אחרי תקופת ההרצה נשלח לך את הקישור אם תרצי
תודה
אוהד
-
צ'יק צ'ק
יופי, תודה!
-
- הצטרפות: 02 ינואר 2013, 15:58
- דף אישי: הדף האישי של קרם_קרמל*
צ'יק צ'ק
איזה פורמט מעולה זה. נורא גמיש ונורא פשוט. עבודה נהדרת עשיתם.
-
צ'יק צ'ק
תודה!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
צ'יק צ'ק
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מדהים
מדהים
צ'יק צ'ק
צ'יק צ'ק הוא שם התוכנה המניעה את האתר הזה. הוא נוצר בהשראת wiki wiki. זהו אתר חופשי: כל אחד יכול להוסיף טקסט לכל דף באתר או לערוך אותו. מלים מחוברות בקו תחתי הופכות אוטומטית לקישור לדף המתאים.
צ'יק צ'ק מאפשר ליצור אתרים קהילתיים פתוחים ודינמיים. התוצאה היא משהו בין אתר עם מידע לבין פורום דיונים. בשביל ללמוד יותר על אתרים קהילתיים מסוג זה אפשר לקרוא את:
צ'יק צ'ק מאפשר ליצור אתרים קהילתיים פתוחים ודינמיים. התוצאה היא משהו בין אתר עם מידע לבין פורום דיונים. בשביל ללמוד יותר על אתרים קהילתיים מסוג זה אפשר לקרוא את:
- אתר חופשי
- תנאי שימוש
- wiki:WhyWikiWorks
- "The Wiki Way: Quick Collaboration on the Web" Amazon:020171499X
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
צ'יק צ'ק
אני כל חיי יצאתי עם גברים הגעתי לשלב בחיים שפתאום התאבתי באישה ולא רק באישה אלה שהיא נשוא פלוס והאמת שהיא בי כי היא במהלך 30 שנות נשואים סבלה מאוד ..... היום לאחר שנה פלוס שאנחנו יחד היא רוצה להיפרד בגלל הילדים ולהמשיך לסבול אף על פי שהיא באמת אוהבת אותי איך גורמים לה לחשוב אחרת ושתשאר איתי לנצח
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
צ'יק צ'ק
שלום לכולם צריכה את היעוץ שלכם
אני כל חיי יצאתי עם גברים הגעתי לשלב בחיים שפתאום התאבתי באישה ולא רק באישה אלה שהיא נשוא פלוס והאמת שהיא גם אוהבת אותי מאוד כי היא במהלך 30 שנות נשואים שלה סבלה מאוד .....
היום לאחר שנה פלוס שאנחנו יחד היא רוצה להיפרד בגלל הילדים ולהמשיך לסבול אף על פי שהיא באמת אוהבת אותי איך גורמים לה לחשוב אחרת ושתשאר איתי לנצח
אני מבקשת את עזרתכם תנו לי פיתרון איך לא לאבד אותה
אני כל חיי יצאתי עם גברים הגעתי לשלב בחיים שפתאום התאבתי באישה ולא רק באישה אלה שהיא נשוא פלוס והאמת שהיא גם אוהבת אותי מאוד כי היא במהלך 30 שנות נשואים שלה סבלה מאוד .....
היום לאחר שנה פלוס שאנחנו יחד היא רוצה להיפרד בגלל הילדים ולהמשיך לסבול אף על פי שהיא באמת אוהבת אותי איך גורמים לה לחשוב אחרת ושתשאר איתי לנצח
אני מבקשת את עזרתכם תנו לי פיתרון איך לא לאבד אותה
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2020, 14:24
- דף אישי: הדף האישי של אבא_שדי*
צ'יק צ'ק
יש אפשרות לדעת אם מישהו כתב בנושא שמעניין אותי? לקבל התראה.
-