וולוודיניה ווסטיבוליטיס כאב כרוני בפות

תמר*
הצטרפות: 23 יולי 2001, 15:53

שליחה על ידי תמר* »

כותבת תוך הנקה אז אנסה כמה שאוכל-
סבלתי שנים רבות מווסטיבוליטיס, ווגיניזמוס כתוצאה מהוסטיבוליטיס. וזה אכל כל חלקה טובה בזוגיות ובנשיות שלי. הרגשתי כמו צק ללא כיסוי.... סקסית ונשית אבל בפועל לא יכולה לקיים שום דבר מהתדמית שהפצתי סביבי.
אחרי הרבה סיבובים אצל בעלי מקצוע ועם עצמי, מה שעזר לי היה טיפול משולב עם סקסולוגית ורופאת נשים מקסימות במרפאה המינית בשיבא תל השומר וטיפול פסיכולוגי מעמיק שנתן לי כוחות לטפל בעצמי.
בתל השומר עבדתי בשיטה של מאמנים ומרחיבים שמאמנים את הנרתיק כל פעם לקלוט גודל גדול יותר וזה עזר לי מאוד. בנוסף למדתי הרפיות כדי ללמוד איך להרפות את השרירים האלו.
בקיצר, עבודה לא קטנה אבל שווה מאוד וללא ניתוח. אני פנויה לשאלות אם יש פשוט לוקח לי זמן לענות עם שתי בנות בבית :-)
רוצה*
הצטרפות: 26 מאי 2007, 21:24

שליחה על ידי רוצה* »

שלום,
מתמודדת עם וסטיבוליטיס.. רוצה - שמחה, תשוקה, מיצוי הפוטנציאל - פוטנציאל החיים ופוטנציאל הנשיות
אני יודעת. יודעת שיש חיים בעולם.
אני חושבת שבחרתי בבן זוג (באופן לא מודע, כי כשהכרתי אותו לא ידעתי שאני נושאת את הוסטיבוליטיס בתוכי)
שאני לא באמת נמשכת אליו אבל מרגישה איתו בטוחה
כדי להגן על עצמי.
היום אחרי 7 שנים, כשהדיבור על חתונה הופך לוחץ ודחוף מתמיד
אני מפחדת שבגלל הוסטיבוליטיס גזרתי על עצמי חיים של החמצה.
יש ביני ובינו המון קרבה, משפחתיות כזו, תחושה של ברית
אבל מעט מעט מידי תשוקה שברבות השנים מתרחבת גם למעט מידי אהבה ):
מצב הוסטיבוליטיס שלי לא הכי טוב.
הייתי בטיפול פיזיותרפיה שחלקו גם בעבודה עם אלקטרודה
הטיפול שיפר את מצבי
נגיד מכאב בדרגות 7-8 לכאב בדרגה 3
אבל עדיין כאב
נוכח
שמפתיע ולא מפתיע בכל פעם מחדש.
ועם חוסר התשוקה והמשיכה...
אין חשק
והמין מגיע כמעשה נדיר פעם בשלושה שבועות לערך.
הטיפול הופסק בהחלטה משותפת שלי ושל הפיזיו' שגם היא ראתה שעוד טיפול כבר לא נותן שיפור.
אני מטופלת בטיפול פסיכולוגי אבל בשל אלף ואחת ההתמודדויות האחרות בחיי לנושא הזה אין המון מקום. לא באופן ישיר בכל מקרה.
אני כותבת מבולבל
אבל אולי אצל מישהי יהדהד משהו
שתפו אותי.
תודה.
שליחת תגובה

חזור אל “אודות החינוך הביתי”