איך שוכחים מישהו

שיר*
הצטרפות: 23 פברואר 2003, 13:59

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

פנטי - תודה יקרה, הסברתי בדיוק על מה אני כועסת על עצמי, תמיד חשוב להקשיב לתחושות הבטן. והוא שילך לחפש מי ינענע אותו.
דתיה*
הצטרפות: 07 פברואר 2010, 22:58

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שיר.. כעס הוא אחד השלבים של הפרידה.. כאילו מעכלת מה היה ומה קרה. טבעי והגיוני.
איך את היום?
אני מחכה ליום הולדת שלו לראות שאני אצליח להתגבר על עצמי
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה מאמי - קשה! אני עדיין בשלב העיקול של הקלות הבלתי נסבלת שלו, שבשלב הזה הייתי כלום ושום דבר עבורו, זה המצב, מנגד גאה מאוד בעצמי שלא קיבלתי את המצב הזה!!! ידעתי שהמצב לא ישתנה, פשוט הרגשתי את זה. מאמי שלי אם אני הצלחתי לא לשלוח איחול שזה טרי, גם את תצליחי. אף גבר בעולם הזה לא שווה את היחס שלך אם הוא נזכר בך פעם ב... שיחפשו מי ינענע אותם! עאלק עסוקים, עאלק את מעירה תוקף אותך שאת נעלמת (מעניין למה אני נעלמת.. ) יאללה לא בבית ספרי עם כל הקושי שבדבר. את רוצה להיות במצב של א.א. שסבלה שנים? עדיף לסבול קשות עכשיו ולא שנים במתכונת של ״ אקפוץ לזיין אותך פעם בחודש/חודש וחצי, בינתיים בין לבין תסתמי את הפה, אל תתלונני ״
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בטח שזה קשה. לא קל בכלל
מקווה שאצליח. אם את הצלחת אני אצליח
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה יקרה - מצוין !!! אני התלבטתי המון לפני שבועיים וחצי אם לאחל, בסוף החלטתי ולא איחלתי, אני לא מעניינת אותו ולא מזיזה לו במיוחד כבר, זו ההרגשה שלי, אז מיותר. במקרה שלך מיותר לגמרי לשלוח. להקשיב, להקשיב לתחושות בטן..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מקשיבה מקשיבה. אבל מרגישה בדאון ועצב על זה שזה בכלל לא מעניין אותו אם אשלח או לא כי אני כלום בשבילו. זה קשה ומכאיב
אבל זו המציאות
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

דתיה איזה יופי, כל הכבוד שלא שלחת לו
אני כל כך שמחה לשמוע
הצלחת!
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

תודה יערונת ושיר על התמיכה אבל אני מרגישה ככ הפוך. ולא שמחה עם זה. אוף
פנטי*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר, יערונת, מה איתכן נשים יקרות?
דתיה - נמקבל גם פה? חחח. גאה בך פצצות!!!!!!!!!
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

סופ"ש מוזר עבר עלי בנות...
הבוקר שוב הצצתי באינסטגרם שלו ופתאום הוא הפך לפרטי ולא הוסיף אף תמונה כבר כמעט חודשיים!
ואני כמו טיפשה כל היום זה רץ לי בראש מה יש לו לעשות את זה כפרטי פתאום?
למה אני מתעסקת בזה בכלל??? אוף.
ואוטוטו יום ההולדת שלו (וגם של בעלי כי סיפרתי לכן שזה אותו תאריך) מתקרב ואני מתה לשלוח לו הודעה ואני מאוד מבינה את הקושי של דתיה
ומקווה שאצליח להתגבר בעצמי.
וגם עם בעלי אני לא יכולה לחגוג כי הוא בחו"ל
בקיצור בדיכי מכל העניינים....
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אל תשלחי יערה. עכשיו יותר קל לי לומר.. אבל באמת אחרי מעשה הרבה יותר קל.
מי שרוצה אותנו שיתאמץ. זה הכל! אני כבר כמעט חודש בלי קשר איתו.. ולא אכפת לי
רוצה אותי? תתאמץ. לא מעוניין? בעיה שלו
אני גמרתי לרדוף
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - כל הכבוד! אף אחד לא שווה שתהיי מובן מאליו בשבילו.
תאמיני לי דתיה שלא מזיז להם בכלל , הם ממשיכים הלאה יופי יופי.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

דתיה ,
גם אני נמנעת מקשר ומנסה לשמור מרחק . אני שמה את הטלפון שלי במקום הכי רחוק שאני יכולה כדי שלא אגע בו ואשלח הודעות.
פשוט לא מבינה מה גורם לו להפוך את זה לפרטי ככה פתאום... תודי שזה תמוה
ודווקא בתקופה הזו של לפני יום ההולדת שלו, קיוויתי לשמוע ממנו. קיוויתי שישלח הודעה שיכתוב לי
ובאמת כל הכבוד לך! .
(יערה)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אולי מה שגורם לו להפוך את זה לפרטי בין היתר זה לגרום לך להשקיע בזה אנרגיות , מחשבות, תהיות - בקיצור למשוך את תשומת ליבך שתוביל בסוף לכך שתרצי לפנות אליו.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

פלוני,
הצעיר בכלל לא יודע שאני צופה באינסטגרם שלו כי אין לי חשבון. אני הייתי צופה מהמחשב online ועכשיו הוא הפך לפרטי וכבר אין לי אפשרות.
הוא שלח לי הודעה בעצמו לפני כמה ימים ולא הראה נכונות להפגש, רק שיתף אותי בכל מיני דברים אז אני לא חושבת שהוא רוצה למשוך את תשומת הלב שלי.
אם הוא היה רוצה להפגש היה אומר לי. סתם היו לי ציפיות ותקוות שווא.
כנראה באמת המשיך הלאה.
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

הוא כניראה סתם החליט להפוך את זה לפרטי בלי קשר אלייך, יערה.
גמאני קיוויתי הרבה דברים... נגמרו התקוות והציפיות אצלי.
וברור שיר שזה לא מזיז להם שזה הכי כואב פה. לי זה לחצות נהר סואן לא לשלוח לו ליומולדת ועבורו זה כלום. בכלל לא זוכר את קיומי
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

כן, פשוט הופתעתי לראות את זה כפרטי במיוחד כשהוא לא העלה המון המון זמן...
מה יש לו להסתיר ככה?
אין לי מצב רוח. לשניהם, לבעלי ולו, יש באותו תאריך. גם אם אני ארצה לשכוח אותו אני לא אוכל.
הולכת לבכות בשירותים בעבודה.
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אל תבכי יערה. חבל על העצב שלך. זה עצוב נכון אבל המציאות מכה בנו כל פעם מחדש
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

תודה דתיה
אני בסדר עכשיו התאוששתי קצת.
פשוט מרגישה לבד ומפחדת לשגות שוב אני חייבת להתרחק לא ליצור קשר לא לשלוח לו כלום ליום ההולדת
מקווה שאצליח ואעמוד בזה כמוך!
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בטוח שאת מרגישה לבד. את אכן לבד אבל אנחנו איתך פהץ את תעמדי בזה
עכשיו שאני אחרי שמחה שלא עשיתי ולא שלחתי. לא מגיע לו בשיט שום הודעה ממני.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערונתתקשיבי לדתיה
ונשמה שלי את באמת לבד. 3 חודשים להיות לבד. וואו זה המון זמן. אשרייך שאת עומדת בזה
אבל את מבינה שלשלוח לצעיר הודעה לא באמת יתן משהו. תיזכרי איך אכלת את עצמך. שרבת עם הבעל וטסת עד אליו והבנת שהצעיר זה סתם. אז תחשבי על כל זה. אין טעם. את חייבת לבדוק מה את עושה כל התקופות האילו שהבעל לא נמצא פיזית בבית. זה בהחלט מאתגר
וזה בסדר שאת מרגישה צורך לעשות משהו בעניין הזה
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

תודה פנטי על החיזוקים
אני יודעת שאתן צודקות רק שיהיה לי כח.
סתם ימים לא פשוטים... אי שקט כזה.
(יערה)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

בנות איפה אתן?
(יערה)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בואי לדף השני.. תלחצי על מה חדש למעלה תראי אותנונבדף התאהבתי בדמות בכירה
פלונית_אלמונית*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלונית_אלמונית* »

חבל שמחקת חגיתא
חשובות המילים שלך אחרי שעברת את הכל
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

הכי מצחיק שהוא פתאום ניסה לגרום לי לקנא דרך חברה עאלק אומר לה בואי שבי לידי ואני לידה..וההיא הפוסטמה רצה זה בכלל לא הפריע לי אני לא מסתכלת על קטנות .. דברים כאלה לא מדברים אליי...אמרתי לה כנראה הוא דלוק עלייך חחח היא בעננים...הוא ניסה לגרום לי לקנא?זה מה שחשוב לו שאקנא?17 יום אני בנתק ממנו ואתמול זה חזר...בא לכנס אמר שחייב ללכת הלך ואחרי 5 דקות חזר וישב בהנאה ...אמרת שאתה הולך לך למה חזרת?אני אומרת תתעודדי תהיי עם מצב רוח הרגשות הדדיים..אבל זה לא עובד עליי ..מעשים בפועל רק מעשים בשטח מדברים...כמו שפנטי אומרת... מוחשי...
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

דתיה פנטי איפה אתן?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סער מאמוש אני פה
לא יכלתי להגיב
תזכרי, מעשים מדברים. רק מעשים. גברים הם יחסית ״פשוטים״, הם מנהלים דברים בתור פחות מקבילי כמונו. בטח מחשבות וכאלו.
כמו שאם הם מתעסקים במשהו הם כל כולם בזה.
הכוונה שלי להמחיש לך שמעשים מדברים אצלם הכי טוב, הם פחות חופרים כמונו ומנתחים כל פסיק ואות.
הם פועלים, עושים, מדברים. לא צריך הרבה בשביל זה.
יש כאלה אחרים, ברור. אבל הרוב ״פשוטים״
מה שאת רואה זה מה שאת מקבלת.
לראות אותו בטח לא עשה לך קל. זה קשה מאוד
תחשבי רק במה הוא תורם לך...מה הרווח להמשיך את ״הדבר״ הזה סביבו?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני גם פה.. אצלי זה נגמר אז אין לי מה לחדש חח..
אבל מה קורה אצלך לא ממש הצלחתי להבין. הוא טוען שפגעת בו?
לב_שבור*
הצטרפות: 19 יוני 2010, 10:51
דף אישי: הדף האישי של לב_שבור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי לב_שבור* »

שורף לי בלב, אנחנו 6 שנים ביחד תמיד עליות, ירידות אהבה, רגש, כעס אבל תמיד זה הסתדר אבל הפעם הוא פגע בי מאוד.
לפני חודש הוא קיבל תפקיד ומאז הוא בתוך הבועה של עצמו, פתאום הבן אדם השתנה, לא מתקשר ולא מתקשר (הינו מדברים 2-3 ביום) הוא פשוט כ"כ שקוע בעצמו, ברמה כזאת שהיה לי יום הולדת הוא כתב בפיסבוק הודעה קרירה וזהו.
רשמתי לו שמאוד נפגעתי מהקרירות שלו. רק לאחר שראה את ההודעה הוא ניסה לצור קשר, לא עניתי לו מרוב שנפגעתי. (אתן לא מבינות מה אני עושה בשבילו ביום הולדת עוגה מתנה מה לא ובכלל ביום יום אעשה הכל בשבילו )
יום אחרי הוא שלח הודעה ושאל אם אני ברוגז ושאם חתכתי איתו, לא עניתי ומאז לא שמעתי ממנו, אני שואלת את עצמי למה אני צריכה להיות עם בן אדם כזה, למה מגיע לי יחס כזה, הראש מנסה לשכנע לשחרר והקול בלב אומר כמה את אוהבת את הבן זו... הזה. מלחמה קשה בין שינהם מתחוללת לי בגוף, לא יודעת מה לעשות עם עצמי . מה שאני כן יודעת שהפעם אני לא אתחיל בשיחה או הודעה.
הקושי הוא לשדר עסקים כרגיל בבית ובעבודה מבפנים אני על סף פיצוץ!!!
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

ליבי ליבי ליבי...
למה יש לי תחושה שסער ואת זה טרול אחד שמשחק לנו ברגשות?
מקווה שאני טועה. אם לא, שתהיי בריאה.
עד לפני פחות משנה היית ברומן עם חייל ולפניו רומן נוסף בן פחות משנתיים והראשון לדברייך.
אנחנו מבולבלות...
א''ש*
הצטרפות: 17 פברואר 2016, 10:21

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

אם הצלחתי לבלבל אותך אז סליחה יכול להיות שהשתמשתי בשם שכבר השתמשו פה, לא זכרתי את זה..
תאמת כולנו פה עם לב שבור, אני כבר כמה שנים בדף (בתקופת א.א, אם ואחות, אלינור, אופק וכו'... מקווה שהם כבר שכחו את המישהו \ מישהי)
בזמן האחרון לא יצא לי לכתוב לימודים, עבודה בית ואחר אחד שהעסיק אותי מלא!!
אז מרוב שאני מבואסת רשמתי לב שבור כי זה מה שאני מרגישה כרגע..
אז אני לא מנהלת רומן עם כמה רק עם אחד שכבר 6 שנים שמשגע לי את הגוף והנשמה..
א"ש
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שמעי אש שש שנים זה המון. שולחת לך חיבוק
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

פלוני סערורית...קיימת רק אחת דתיה התגעגעתי מה איתכן בנות?אם לא שומעים ממכן מקווה שכולכן בסדר...ממשיכה לעקוב אחריכן ...
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני כרגיל עסוקה בעבודה.. ילדים בית.. שום דבר לא חדש.
מה איתכן בנות?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

גמאני התבלבלתי ככ כשראיתי לב שבור
אמרתי מה??? עברו שש שנים ולא משתי לב חחחח
זה עוד עלול לקרות
א״ש, עולם כמנהגו נוהג. שש שנים זו מערכת יחסים לכל דבר. ממה את פגועה? את שש שנים איתו...אז הוא קיבל
תפקיד חדש, פרגנו לו. תני לו מרחב, זה בסדר לשחרר קצת. אחרי שש שנים יש עוד את הטירוף הזה? קטע.
למה את חסרת ביטחון? מה למעה הבעיה? באמת שלא הבנתי? אם את מתגעגעת אליו וחסר לך יחס תגידי לו ותתני לו הזדמנות להסביר למה. אחרי שש שנים ברור שזה לא סתם סטוץ...אז כמו בכל מערכת יחסים יש עלויות וירידות ותקופות צינון וחרא :-) פשוט תתקשרי איתן
ואם זו פעם ראשונה שביום הולדת שלך
לא התנהג יפה תנסי להבין למה ותסבירי לו שנפגעת ושמבחינתך ציפית ליחס אחר.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה , סער. וואלה התגעגעתי אליכן. גם אני עוקבת גם אמלי אין חדש. אז להמשיך את אותו התקליט?
אנחנו עדיין בקשר. אני חושבת שיהיה בסדר. כשעוצמת הרגש יורדת, כשמקבלים פרופורציה כשמבינים מה התפקיד שלו (הוא לא בעל) אז דברים נרגעים.
אני עדיין מבולבלת, עדיין קשה לי עם השקר וההסתרה. את הנעשה אין להשיב. סוגרת שנה בדף הזה. מדהים איפה שהייתי לפני שנה ואיפה היום.
הגעתי לכאן חבולה, פצועה, מדממת, כואבת. היום הפצעים מתחילים להגליד. אני מבינה אחרת. ימים יגידו מה יהיה. הכי חשוב זו העבודה הפנימית. באמת להבין את עומקם של דברים. למרות שזה קשה וחופר ומציק.
נשיקות לכולכן
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי זוכרת לפני שנה ישלח או לא ישלח?? זה אפילו לא בלקסיקון שלי. הפסקתי לספור ימים ושבועות. הבנתי מה אני בשבילו. וזהו
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

6 שנים רצוף ללא הפסקה זה הרבה זמן, אינטנסיבי ועמוק , עברנו מלא דברים טובים ופחות, אבל תמיד בימי הולדת מצאנו את המקום אחד לשני.
שיננו באותו הסטטוס, וזה מערכת יחסים לכל דבר, בדיוק זאת הנקודה שבגללה נפגעתי.
נכון, הוא בתפקיד חדש והוא עסוק אבל להקדיש 2 דקות לשיחה זה לא בשמיים, לא ציפיתי למסיבות הפתעה ובלונים, לא ביקשתי הרבה.
כנראה התגובה שלי כך בגלל שאני מרגישה שבזמן האחרון הקשר צולע ויום ההולדת הוסיף לי לתסכול..
ולשאלתך פנטי, גם אחרי 6 שנים יש את הטרוף הזה, זה לא נגמר.. מכל הבחינות :-)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ואו.. בדיוק חשבתי על זה. אם גם אחרי 6 שנים קיימת אצלכם התשוקה?
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

אוף בנות שבוע עבר אני לא מצליחה לשכוח אותו...אני לא יכולה לרשום את כל רחשי ליבי בדף שלי מפחדת אולי הוא שם...אם לא הייתי רואה אותו שבוע שעבר היום הייתי כבר מישהי אחרת הייתי יכולה להגיד שאני חודש אחרי...אבל הוא היה חייב להופיע לשבור לי את הלב לעשות לי דווקא ..הוא ראה שאני מתעלמת ושוב בא אליי..היום אני רק בוכה ..קיבינימט ...נותן לי עונש בגלל שאני לא מגיעה או שחשב שאולי מישהו יודע..אני לא אשמה שגם הוא פיתח רגשות..אז מה הקטע עכשיו שוב ברוגז...שוב געגועים...הדמעות זולגות לי איך אכנס לאימון...היום רע לי...מתי הוא יצא לי מהלב?בנות למה הוא ככה אם זה הדדי בינינו למה לסבול??למה שלא נממש את זה?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

סער נשמה יקרה. הוא אמר לך שהוא מרגיש משהו כלפייך? אני מנסה להבין מה היה

פנטוש אני שמחה שהכל
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

דתיה הוא לא אמר...הוא עשה דברים שגרמו לי להבין לא יכולה לפרט ...זה הדדי זה זה בדוק לא דמיינתי מההתחלה ידעתי ....אבל הכל הוא עושה בעקיפין.. לא רק דרכי.. דרך עוד אנשים..אחר כך הראה את הקנאה את העצבים ..נותן לי עונשים..משוגע... ..גם הפייס 0 בוודאות הוא יודע שזו אני ....הוא לא שלח סתם חברות באותו רגע ..הוא היה נוכח בזמן שפתחת.י .ראה מה אני עושה דרך הפון שלו....אבל זה כבר לא אקטואלי..הוא פגע בי אני פגעתי בו ..0.כל מה שהיה מההתחלה הוא עשה בכוונה תחילה.כל החזורים..פלונית צדקה זה לא היה מקרי....הכל הוא ידע מההתחלה...כל שניה וכל דקה הוא יכול לדעת מה עושה ואיפה אני...איזה פאדיחה קרא את כל המגילה שלי איך שהרגשתי בהתחלה ...עכשיו הוא עצבני וגם אני...נראה לי כל הכעס הזה רק בגלל שכמעט נפגשנו ובסוף זה לא יצא לפועל בגלל הפחד ..מאז הוא רותח...חשב שאולי צחקתי עליו ...אבל הוא טעה...ועכשיו שוב ברוגז..נמאס לי מהעבודה הזו ..לא בא לי להשאר שם..איך אעזוב אחרי מליון שנים...אני חייבת לשכוח אותו!!!טוב שעכשיו לא אראה אותו עד אחרי החגים....
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

א״ש
מאוד יכול להיות שבדיוק בגלל שאת מרגישה קצת התרופפות
אז נפגעת ונלחצת. פשוט תהיי כנה איתו ותשאלו אותו
אתם 6 שנים יחד...זה פחות מה שיש פה בדף בשנה האחרונה.
נראה לי שאחרי 6 שנים יש פתיחות לא? יש הבנה, לא?
תגידי שאלה, איך את מחזיקה ככה עם הבעל והמשפחה 6 שנים? לא מפחידה אותך השאלה עד מתי?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
זוכרת מאמוש זוכרת. ההקלה שבשחרור תגיע אלייך תיכף. ואז לא יעניין אותך ממקום אמיתי. קטע, כמה עברנו.
אני עדיין בקשר איתו. אין לי משהו חדש להוסיף. מנסה לא להתעמק בזה. אין לי תשובות, רק המון שאלות לעצמי.

סער
מאמוש, אני באמת מבולבלת. לא מצליחה לעקוב כי בדף השני מחוקים דברים ונראה שדתיה מתכתבת שם עם עצמה.
אם את יודעת בוודאות מלאה שיש לו רגשות אליכם וזה הדדי, אז איפה הבעיה? תגידי אליו או תכתבי לו. למה כל המשחקים?
וייתכן שיש לו רגשות אבל המצפון והמוסר לו לא מאפשרים לו וזהו.
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

פנטי הרגשות הדדיים..איך אכתוב לו ..מה אכתוב לו...לא התייחסתי אליו אפילו שלום לא אמרתי לו שבוע שעבר..הוא נותן לי עונשים המשוגע ..הוא השתגע ..לפני הכעס האחרון נפגשנו כצוות ואז האדרנלין עלה ..הרגשתי על שנינו שלחתי לו בוא נפגש אמר בואי עכשיו...ואז ראה אותי עם משהי מהעבודה חשב שספרתי לה ושיחק אותה כאילו לא מכיר אותי ויתלונן במשטרה..התעצבנתי...אמרתי לו אתה יודע טוב מאוד מי אני ואני יודעת שאתה משוגע עליי..והלכנו כל אחד לדרכו.. כל זה בהודעות..ראה שלא הייתי לבד.אחרי חצי שעה פעמיים התקשר לפיקטיבי לא עניתי לו..דאג שאגיע הביתה ואהיה כבר לבד..ואז התקשר.פעמיים...טוב ניתקתי לו .ואז הוא כיבה את הנראה במסנגר.התעצבנתי הייתי מלאת תשוקה אליו וגם הוא..הרגשתי..אחרי יומיים שוב חיפש אותי בעבודה ...לא מצא...אחר כך התקשר לבדוק אצל החברה ..בדק אם היא יודעת משהו...ואחר כך מחק לי את התכתובת בדף של הדמות הבכירה כל מה שפלוני רשמה עליו..שכח למחוק תכתובת אחרונה שלה חחח..ואז קבלתי עונש ממנו ישירות ..סתם ללא סיבה...את קולטת הוא מעניש אותי על מה ועוד דרך המשכורת???וזהו מאז אני נורא כועסת עליו גם הוא כועס .. היינו בכנס התעלמתי ממנו עשה לי דווקא חושב שיגרום לי לקנא..לא התייחסתי..עכשיו אני בתערובת של כעס וגעגוע..מתה לשלוח הודעה ..לא אעשה זאת
פנטי כמה פעמים גרמתי לו לדעת שאני רוצה הוא עצור..עכשיו תורו אם רוצה שהוא יבוא אליי ..אני עשיתי מספיק.. אני תוהה וחושבת אולי גם עבורו זו פעם ראשונה כי הוא התנהג באובסיסביות מה זה לעקוב לי אחרי הפון...זה לא שפוי..פחד גם על המקום שלו חשב אולי מישהו יודע מחק עקבות לבל יחשדו בו בדף שלי..לא יודעת אני כבר מבולבלת...מה שעצבן אותי זה לא העונש ..זה שכמעט נפגשנו כמעט היינו יכולים לדבר אמיתי ובפתיחות להיות לבד ואז זה התפוצץ..ולמה אחרי שזה התפוצץ הוא חיפש אותי שוב?..שאל אחרים עליי..כנראה שהוא גם מפחד ..כנראה שהוא לא יודע מה לעשות עם זה..אז למה אתה מראה התעניינות..למה אתה מראה שאתה רוצה??ועשיו אנחנו בנתק טוטאלי..דרך אגב הוא שוב הדליק את הנראה במסנגר השבוע..מחקתי את המסנגר מהפון של העבודה סתם משבש אותי..מה יהיה....חייבת להתאהב במישהו אחר....
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני באמת מתכתבת עם עצמי שם מה קורה
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סער
אני לא יודעת למה הוא מתנהג ככה, זה נשמע לא שפוי בעליל. מצטערת. רק רצית לדבר איתו, כל המשחקים האילו ואת אומרת שהוא עוקב בדף ומוחק לך משם דברים, זה פשוט גובל בחוצפה. וגם דיי מטריד. הייתי מציעה לך להתרחק ממנו בהקדם.
פשוט תחליטי כמו שהחלטת עד כה שמספיק ודיי.
ברור לי שנתת לו את כל האורות הירוקים בשביל להתחיל מהלך והוא לא עושה. אז פשוט תעזבי אותן ודיי
וחבל שלא מפריע לך שהוא מעניש אותך במשכורת. כי זה כבר ממש פלילי. באיזו זכות הוא נוגע לך במשכורת?
את מבינה שזה נשמע הזוי על הסיפור הזה?
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

א״ש - לטעמי הפכת למובן מאליו, עם כל הכבוד לעסוק, אם לא היית מובן מאליו היה מוצא את הזמן, כל תירוצי העסוק הם חירטוט לשמו, סורי אבל זו דעתי.
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

אני מבינה פנטי ..אני גם הבנתי שהוא כנראה לא שפוי מאז הקטע עם הפייס נדלקה לי נורה אדומה.לעקוב לי אחרי האפליקציות ולזרוק לי משפט בסגנון שאנחנו מדברות פה שתביני...הוא הקובע את החוקים בעבודה ..הייתי ילדה רעה קיבלתי עונש...איך העזתי לומר לו שאני יודעת שהוא משוגע עליי... מעניין שהוא לא הגיב..רק אחרי שבוע העניש...אני בטוחה שזה בגלל זה..רק בגלל היום הזה שלא נפגשנו לבסוף הוא התהפך עליי.ועשה דברים מוזרים..פנטי מחמיא לי מה שהוא עושה.יודעת שאני משגעת אותו לפחות..כנראה שגם אני לא שפויה..לא פלא ..
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סער
אני אוהבת את הכנות שלך. באמת. כנראה ששניכם לא שפויים :-). רק מאמוש שימי לב בבקשה שזה לא פוגע בך בסוף...
כי אם יש לו את הכח לגעת לך משום מקום במשכורת או לעקוב בפלאפון...לכי תדעי לאן זה יכול עוד להגיע. מקווה בשבילך שזה ישאר עבורך כמחמאה ולא יותר מזה.
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

שבוע טוב מה כבר יהיה יותר מזה פנטי?מבחינתי עצרתי אני לא עושה יותר שום צעד לקראתו..עשיתי מספיק עצרתי את כל המשחק המטופש הזה..השאלה אם גם הוא עכשיו ירד ממני.. קשה לי להאמין נראה לי שאם נפתח כבר אי אפשר יהיה לעצור אותו ככה נראה לי הוא לא יעבור לסדר היום...יעני את לא הדלקת אותי ועכשיו תלכי..לפי איך שאני מכירה אותו הוא לא ישב בשקט ולא יתן לי לשכוח אותו ..ימים יגידו
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

סליחה על השאלה,
סער, מאיפה את יודעת שהוא קורא פה? הוא אמר לך ? או שהוא זרק איזה משפט שאת חושבת שהוא מפה ובגלל שהכל אצלך כל כך סוער כבר עשית חיבור אוטומטי כאילו הוא קורא פה, מוחק, עוקב וכו?
אני לא מכירה דבר כזה שמישהו מחזיק מכשיר נייד ומישהו אחר רואה כל מה שקורה במכשיר הנייד
אלא אם כן, באיזה רגע של פתיחות אמרת לו שאת כותבת פה באתר.
לא מבינה- סורי
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

פנטי
לקחתי את מילים שלך והחלטתי לשחרר אותו קצת.. הוא יחזור אני יודעת, הוא צריך זמן. אבל! עדין פגועה שלא מצא זמן להתקשר, מאז לא דיברנו..
לגבי המשפחה - בהתחלה זה היה מאוד קשה לשלב את שינהם. לא חשבנו שזה ימשך כ"כ הרבה זמן, זה נהפך לחלק מהחיים שלי ושלו ופה הקושי להיפרד. בתקופות קשות דיברתי איתו על פרידה\הפסקה כמה פעמים,
אבל ברגע האמת שנפגשנו לשיחת פרידה, לא אני ולא הוא הצלחנו להגיד את המילה זה נגמר וכך זה נמשך 6 שנים.. למרות הכעס והקנאה יש עדין מלא תשוקה ורגש.

שיר
מקבלת את דעתך, גם אני לפעמים חושבת שאני מובן מאליו וזה מרגיז אותי.. ובגלל זה נפגעתי שהוא לא התקשר.

דרך אגב, מי ששברה שיא בוותק עם האחר היא א.א. אני "רק" 6 שנים :-) :-) (א.א. אני מקווה שאת בסדר - תשמיעי קול...)
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

א״ש - אין טעם להמשיך ברגע שאת מבינה שהפכת ל״מובן מאליו״ גם אם יש תשוקה כשנפגשים פעם ב... אבל זו דעתי האישית, תקראי קצת מהסיפור שלי אז תביני את דעתי. יכולתי להחזיר אותו בצ׳יק אבל בשביל מה? בשביל ריגוש פעם בחודש חודש וחצי? ואח״כ היעלמויות ? בשביל האחרים זה ה-קלאסה! אחרי שכובשים ומשקיעים פעם ב.. בלי בלבולי מח .
ליבי_שבור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ליבי_שבור* »

היי יקרות
ואווווו לא הייתי פה שנה
במקרה אני יושבת לי אומרת מה קורה איתכן הדף הזה היה חלק מחיי תקופה ארוכה
לא נתפסתי קצת נפגעתי מהביקורות פה והחלטתי שזה עושה לי רע כי זה נכון וכשזה נכון אני בורחת
אתן לא תאמינו אני עדיין בוגדת לא יודעת אם זו המילה כי אני מאושרת מכורה לרגש ליחס לסקס למדתי לגמור ומאז בכלל נהיה סלט הפחד מלהיתפס מכה בי כל פעם ואני בוחרת להרפות אבל אז נהיה לי ריק משעמם ושוב נכנסת ללופ מטורף
יש הכל כך הרבה מה לספר מלאאא
אכתוב לאט לאט
יפות שלי אהובות התגעגעתי לעצות לליטוף ולנוקשות אף אחד לא יודע כלום ...
ההוא שאהבתי שרציתי לשכוח שבגללו הגעתי לפה נשכח אבל עדיין מידי פעם שוכבים
אני לא מתאהבת כן כן לא מתאהבת מחפשת כל פעם מישהו חדש ריגוש חדש אהבה חדשה לסקס
הלב שלי נעלם נהייתי מכורה לבגידות

הלוואי שהייתי עוצרת הכל הלוואיי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ליבי נעלמת לחלוטין.. ואו נשמע שעברת הרבה
מה שלומך? עדיין את בקשר עם אותו מנייאק? חשבתי נחסמת על ידו. מה קרה? מה שלומך? התגעגענו
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

ליבי יקרה,
את אולי משקפת בצורה הכי בולטת את מה שכולן חוות. הרצון הכל כך ראשוני לקשר.
היישום קצת פחות מוצלח שכן לחפש כל פעם קשר מחודש, ריגוש חדש, סקס חבל על הזמן- זה בעצם החיפש לקיצור דרך. לקבל ישר לווריד את החומר הזה מטריף את המוח ונותן רוגע לזמן מסויים.
את צריכה להבין שאין בך משהו דפוק אלא משהו פנימי חזק שמבקש לצאת החוצה ותמיד אנחנו הרבה יותר מוצלחות בקיצורי דרך.
אבל יש מחיר לקיצורי דרך- הרגש ה"טוב והבריא" הולך ונחלש הולך ונעלם ואת מקומו תופס הרגש שיותר מגיע מעולם התשוקה והלהט ( שתמיד פה מייחסים אותו לגברים משום מה)
ולא כל אחת שכותבת פה משהו שפחות נעים לשמוע זה אומר שהיא מנסה דווקא להכאיב לנו
לפחות אני לא כזאת.
את מוזמנת לשתף לאט לאט ובקצב שלך
ליבי_שבור*

איך שוכחים מישהו

דתיה יקרה אני לא בקשר איתו יש לו חברה הרבה זמן והוא בוגד בה איתי פעם ב... נוכל תמיד יישאר נוכל הוא חסם אותי פותח רק שרוצה סקס כבר נעשתי ידידה שלו מדברים צוחקים..
כן פולני אלמוני אני מכורה לרגש הראשוני כמו סם מהגדה ביותר 🥴 כל כך משעמם לי שאין לי פגישה עם מישהו
מאשה מכוערת ושמנה דחוייה כל חייה כולל מבעלה שנים אני נמצאת בשנה וחצי וואו אני הרבה זמן בזה
של יופי ורזון נראת כמו בת 25 משקרת שאני בגיל הזה למרות שהצעירים היום מחפשים אשה בשלה ומינית
כל כך בפלונטר השקרים והחיזורים כאילו אני יוצאת לדייט כל שבוע מטורףףף המחמאות שלא קיבלתי בחיים מאף אחד החום ואהבה חשבתי שזהו מספיק לי אבל אני לא מצליחה לצאת מזה
והכי גרוע בעולם??? שכבתי בקיץ עם תלמיד בכיתה יב' בבית ספר תיכון שאני עובדת בו ושתי בנותיי לומדות שם לא רחוקות מגילו זהו הרגתי אותכן בנות נכון? הוא היחיד שיכול להפיל אותי ביגטיים אני חושבת שאם הוא ייספר אני מתאבדת לא מסוגלת לחיות אחרי זה ..
תעזרו לי איך אדע שהוא לא ייספר אני שפוטה שלו מתה מפחד
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

פלוני הוא עוקב לי אחרי הפון...רואה כל מה שעושה..אני לא מדמיינת הוא היחיד שמורשה בעבודה..אם לא היה עוקב לא היה מוחק בדף ההוא..מי ימחק ודווקא את כל ההתכתבות שרשמו עליו ובדיוק אחרי שחשב שמישהו יודע...והפייס איך עלה עליי באותה שנייה אין ויכוח פה...הוא עוקב ..לא פלא איך כל הזמן צץ לי ....הוא פותח רואה צילום מסך.. וויז ווטסאפ הכל..הכל אמיתי...לפעמים הוא פחדן ולפעמים אמיץ ...בכל מקרה מה זה משנה כבר..ירדתי מזה עם כל הכאב..רק מפריע לי שהוא אולי עדיין עוקב
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

בנות.
לא תאמינו מצאתי את החץ חחח אבל אצלי זה גלגלת מין נקודה קטנה בצד ימין של המסך חחח
בכל מקרה לפה הוא לא יגיע כי מחקתי את הגוגל מהפון כבר אז..
פלוני תקראי למעלה אין לי כבר כוח לרשום ולהזכר הכל רשום לעיל..מנסה לשכוח אותו מאמינה שאני בדרך החוצה היום בכיתי התפרקתי צריכה מדי פעם מקווה שלא יצוץ לי שוב אנסה למצוא ריגוש אהבה אחרת. מישהו שאדלק עליו שאמשך אליו שיעשה לי את זה .אחד שיגרום לי להתאהב בו ובלי משחקים למצוא אהבה עם רגשות אמיתיים זה מה שאני רוצה ללא משחקים.ככה ארד ממנו סופית..אל תזכירו לי את הבעל..ממש לא נמשכת.עד שהתאהבתי במישהו אחרי 25 שנה נכנסתי לתוך משחק ..דילגתי החוצה..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

איזה בושות.... נלחץ לי חיוג אליו הוא ישר שאל למה התקשרת?? אמרתי לו בטעות נלחץ.. ההוא עונה מעניין. ואני בבאסה!!!! שלא יחשוב שאני רודפת אחריו אוףףףףף
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ליבי ואו.. למה את לא מוצאת מישו אחד וזהו ? במקום כל פעם מישהו אחר? ועוד תלמיד שלך? לא דנה אותךבכלל. אבל תזהרי עם זה .הסכנה לגילוי קרובה מתמיד. תלמידים אין להם בעיה להשמיץ מורים ברגע. מקווה בשבילך שלא תסתבכי
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

חזרתן לכאן דתיה?
מצטערת שנעלמתי אני בתקופה לחוצה של שינויים מקצועיים. חוזרת לתחום שלי, למקצוע שלי ואני ממש מתרגשת...מקום חדש
ובנוסף גם בעלי חזר לביקור של כמה ימים בהפתעה! ולא יכולתי לכתוב הרבה כשהיה כאן.
מאז הוא כבר חזר לחו"ל.
ואני שוב לבד... ושוב הכל צף ומחשבות על הצעיר... העביר אלי את הכדור ואני מבולבלת. כל כך רוצה להפגש איתו ומחזיקה את עצמי בכח. עוצרת את עצמי. בינתיים מצליחה!

דתיה קורה שנלחץ בטעות. אם את לא תעשי מזה עניין גם הוא לא. אל תראי לו שזה מטריד אותך

ליבי שבור את פה??? דאגתי לך וחשבתי עליך המון
תשמרי על עצמך. את מתארת התמכרות של ממש.
(יערה)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

ליבי,
חפשי באינטרנט על קבוצות של מכורים למין.אולי זה יכול לעזור להיות בסביבה של אנשים כאלה , ללמוד מהניסיון שלהם, לדבר עם אנשים שחווים דברים דומים.
הבעיה שלך היא לא שאת אוהבת סקס וריגושים- הבעיה שלך אחרת
אף אחת לא שופטת אותך כאן, כי יודעים שאין בך רוע אבל צריך לשים לך מראה מול הפרצוף שתעזור לך להתחיל בתהליך של יציאה מהמקומות שאת נמצאת בהם. פשוט לא נשמע שאת חיה את החיים אלא מין משהו שאני לא יודעת אפילו איך להגדיר אותו שבסוף יגרום לך לקרוס.
הרבה חסכים, הרבה חוסר- הכאב פשוט זועק מתוך מה שאת כותבת.
במקום לחפש מאיתנו פתרון איך הוא לא יספר ושהפכת להיות שפוטה שלו - תבקשי מאיתנו פתרון איך לצאת מהמסלול הזה שאת כרגע תקועה בו והוא מוריד אותך למטה עוד ועוד.
תתעוררי עכשיו ומהר!!! תחליטי שעוד רגע מתחילה שנה חדשה וזו הזדמנות לקבל החלטה חדשה ואמיצה להתחיל לצאת מזה. אל תעשי כלום עדיין, אין לך כוחות ואת לא מבינה באמת למה את שם- רק תקבלי החלטה מינימאלית שלא דורשת שום מאמץ שאת יוצאת מזה בשנה הקרובה.
אני לא יודעת אם את חיה עם בעלך עכשיו. במידה וכן, את חושבת שהוא עד כדי כך טמבל שהוא לא שם לב? את מוכנה כבר לפרק את הבית?
תמיד ברחת - הגיע הזמן להפסיק לברוח. לקחת אחריות. נפלת חזק? לא נורא, זה היה צריך לקרות.למה? לא יודעת. אבל מפה את צריכה לקום ולצמוח ולהתחיל לחיות באמת את החיים.
דואגת לך ואוהבת אותך
(אלא אם כן, כל הדמות הזו שנקראת ליבי שבור היא פיברוק אחד גדול שמשחקת בו באתר)
ליבי_שבור*

איך שוכחים מישהו

זו אני האמיתית אני לא שפויה שלו בקטע סקס זה ילד טוב ואני פשוט טובה כל כך אליו כדי שלא ייקרה בטעות שהוא ייספר לא ידעתי שהוא לומד פה כשפגשתי אותו ושכבנו הייתי בהלם לראות אותו פה אבא שלו חבר טוב של אח שלי הגדול הוא מפחד מזה שהאבא ייגלה המזל שלי לפחות זה..
אני לא מכורה לסקס מכורה ליחס לכמיהה אלי
אני לא שוכבת עם כל מה שבא ליד אני משחקת המון בהם אני לא מסכימה לכל אחד
ולגבי בעלי אין מצב שהוא יודע או חושד אחרת מזמן היה אומר לי הוא לא שומר בבטן
השקרים שלי זה יציאה עם חברה לימודים שנה שנייה איזה לימודים ואיזה נעליים
אמרתי לה שאני כל כך טובה לכולם משפחתית מוקפת חברים ואף אחד לא חושד וגם אם ייראו תמונה לא יאמינו
נראה לי שאני יותר מידי בזה
אפילו פתחתי טינדר עם שם ותמונה בדויים אני חולה אני יודעת יש ימים שאני מוותרת וחוסמת את כולם אבל אז משעמם ליייי אני משתגעת אני שותה מלא
אם לא היה התלמיד בחיים לא היו עולים עלי
כי כל מי ששכבתי איתו זה מישהו לא מהאיזור
ותמיד אלו כביכול צעירים ממני שלא חיפשו קשר חיפשו יזיזה ואהבו אותי כי אני לא רעה אני ממש חמודה איתם הם מכבדים ועוזבים אותי
רק התלמיד זו הטעות שלי הוא מכבד אותי אני מתביישת לפגוש אותו במסדרונות זו שנה אחרונה שלו פה
מתה שתיגמר הלוואי שאלוהים אוהב אותי וייסלח לי על הכל וישכיח מהתלמיד הזה מה שהיה ...
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

את משחקת באש ליבי
וזה עניין של זמן
מתחת את הגבול עד הסוף
את בתרדמת יקירה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בנות יקרות ואהובות. מאמינה שלא יהיה לי ככ הרבה זמן לפני ראש השנה. אז אאחל לכן מעכשיו מעומק ליבי. שנה טובה ומתוקה לכל אחת פה מאיתנו.שנה של בריאות נפשית ורוחנית. שנה של אהבת עצמנו.. שנה שלא נזדקק להוכחות מ ה אחרים שאנחנו טובות, כי אנחנו מעולות!! שנה של בור שמתמלא ושנה מלאת סיפוקים. עושר אושר ורק דברים טובים ומשמחים.

שנה שעברה היתה לי ציפיה מטומטמת לשנה טובה ממנו שלעולם לא הגיעה ואני לא התאפקתי ושלחתי. השנה לא אהיה דפוקה ואאחל לו שנה טובה בליבי.

שיהיה לנו רק טוב . אוהבת אתכן.... ותכתבו פה או בשני. שקט מידי :)
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
מאמוש, שנה טובה, שנת בריאות והשלמה, שנת אושר והגשמה.
החוואי וכל אחת השנה תמצא את המקום הזו בו היא מרגישה שלמה וטוב. שנאהב את עצמנו כמו שאנחנו.
וכל הכבוד. לא לבזבז אנרגיות על מי שלא משקיע בך חזרה.
נשיקות וחיבוקים
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שנה טובה לכולן!
ובאמת שיהיה לנו רק טוב, שנהיה מאושרות ובריאות.
(יערה)
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

יקרות- מאחלת לכולכן שנה טובה , בריאות והצלחות . שלכולן יהיה רק טוב.
סערורית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

בנות יקרות מאחלת לכולנו שנה טובה ומבורכת ומתוקה חג שמח שנה מלאה באהבה ורגושים שנה של אור הצלחה בריאות ורק טוב חולה עליכן ..אומנם אנחנו לא מכירות אבל טוב שיש אותכן..עזרנו המון אחת לשנייה
דתיה אתמול קראתי את כל מה שעברת במהלך השנה ואני רוצה לומר לך עברת כברת דרך כל הכבוד לך..איפה היית בתחתית ועכשיו את במקום אחר היפוך גורלי גאה בך..פנטוש שיר פלונית דתיה חברה וכל השאר אוהבת אותכן
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

מתגעגעת אליו
היום כמעט ועשיתי טעות ומזל שלא שלחתי הודעה. מזל מזל מזל. מחזיקה מעמד. די, קיבלתי החלטה עם עצמי להשאר עם בעלי.
טוב לי בעבודה החדשה. מרגישה שזה שינוי טוב בשבילי! חוזרת לעסוק במה שעשיתי בעבר :-)
(יערה)
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלונית* »

כמה אני הזויה ??
מ 1 עד 10 כמה זה הזוי לעקוב אחריו ולבדוק אם הוא מחובר (ווצאפ) ובמקביל לבדוק אם אישתו מחוברת גם ... ולעבור בין שינהם לראות אם סיימו שיחה (הם שוב!!! בריב)
(אני והוא כרגע אנחנו לא מדברים)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

לא הרבה יותר הזוי ממה שאחרים עושים פה
בגדר הנורמאלי עדיין
כמה את מקנאה שאת רואה שהוא מתכתב ( לא בטוח) איתה
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלונית* »

אם להיות אמיתית - מקנאה בטרוף ..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חחח ניצחת!!!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מקנאה באשתו שמתכתבת איתו??
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

אני כל כך כועסת על עצמי ומרגישה מטומטמת שאני נותנת לזה לקרות כל פעם מחדש, הוא מרסק לי את הלב ותמיד תמיד סולחת על הכל.

איך אני כל כך חזקה מול כל העולם אני הופכת עולמות שצריך, עומדת על שלי, משיגה כמעט כל מה אני רוצה, אני אמא לביאה, בעבודה אש..
ורק מולו אני לא עומדת, נהפכת להיות חלשה, לא מצליחה להגיד לו די נגמר!! לא מצליחה להוציא את זה מהפה. כמה דיברתי, הסברתי ניסיתי סלחתי ושוב חוזרים על אותם טעויות.
יש ביננו אהבה גדולה עם מלא קשיים בדרך.
היום החלטתי: אחרי פיצוץ מטורף, מחקתי את המספר שלו מהטלפון שבטעות לא אשלח לו הודעה, מנסה להיות חזקה להעלם קצת לתקופה.
הלוואי שהפעם אצליח ואעמוד בזה, לא יודעת איך מתנתקים אחרי 6 שנים.
הוא חלק מהגוף ומהנשמה שלי :-( :-(
מה עושים????
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

לא פשוט א.ש. שש שנים זה לא בא ברגל. מאמינה שתשלימו שוב בקרוב...
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

אנחנו עדין לא מדברים. והפעם לשם שינוי החלטתי שאני לא אזום שיחה.
חשבתי על זה המון בימים האחרונים, אנחנו מתנהגים כמו זוג נשוי, הריבים, המשפטים שאומרים אחד לשניה וזה הדבר הכי גרוע לקשר כמו שלנו.
אני עובדת על עצמי שזה נגמר.
אבל כמו שאומרים: זה לא נגמר עד שזה לא נגמר
ימים יגידו, אעדכן
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בהצלחה רבה א.ש. אני איתך. אל תיזמי
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

עדכון
הבוקר ( 08:30 ) שולח לי בוקר טוב. אני בתמימותי שולחת לו בוקר טוב כי אולי יש לו משהו חשוב להגיד?
3 שעות לא היה מחובר. בשעה 12 ראיתי שהוא ראה את ההודעה. אבל לא מגיב חצי שעה.
אני רושמת לו שיפסיק עם המשחקים לשלוח הודעה ולא להגיב. מה הוא רושם לי : "אני בודק דופק" (תבדוק דופק לאחותך יא בן של... - בדרך כלל לא מקללת אבל הוא הטריף אותי)
ביקשתי שיפסיק עם המשחקים וישחק עם מישהו אחר לא איתי. הוא רושם לי מה נסגר? מה אסור? בדקתי?

עניתי לו שאני לא במצב רוח לבדיקות ומשחקים , ושנדבר בהזדמנות.
ראה, לא הגיב!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בטח.. נרגע.. עבר לו ראה שהתרחקת. בודק מה איתך..
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אז איפה כולם? הדף כבר לא פעיל??
כולם הצליחו לשכוח.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »