איך שוכחים מישהו

שיר*
הצטרפות: 23 פברואר 2003, 13:59

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

פנטי/דתיה - גם שלי מחכה שאצור קשר אני בטוחה בזה, אבל בשביל מה שאצור בדיוק? אם הייתי חשובה היה מגיע גם לקפה, מסתבר שאני לא כזו במחשבות שלו, וזה לא בראש מעייניו כמו פעם, וזה דבר שפוגע!!! לפחות בי. אשמור על עצמי חזק עם כל הקושי שאני עוברת.
דתיה*
הצטרפות: 07 פברואר 2010, 22:58

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

את ממש תותחית שיר. מבטיחה לך שהסבלנות תשתלם. נכון הלב כןאב אבל זה משתלם בעיקר אם את ככ נחושה. אני איתך!!!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

כשאני משחזרת את השיחה ביננו היא היתה טובה רק הסוף ממש ממש הרתיח אותי.
היום הוא ממש צמוד לוואצאפ וזה גם מעצבן לראות. אבל אני יודעת שאצלו החברות מתחלפות כמו גרהיים
סערורית*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סערורית* »

בננות התגעגעתי אליכן אבל קשה לדפדף...כשיהיה משהו מיוחד אעדכן אני בנתיים בדף של התאהבתי בדמות בכירה..תעברו לשם נתכתב שם ...אוהבת אותכן.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
אל תסתכלי לו בפרופיל. תמחקי אותו שוב. כי זה מעציב אותך. ותסתפקי בזה שיצר קשר וזהו. ותמשיכי להתחזק ולהתעודד. אפ אפ אפ אפ. בפעם הבאה תיזכרי את מחכה שעה
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

סער
מה שלומך? טת חייבת למצוא את המשולשים שמריצים אותך לסוף הדף.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - אני נחושה כי זו התנהגות מגעילה בעיני, זה מראה הרבה איך שבן אדם משתנה בייחוד שלא התראינו מלא זמן, זה פשוט מראה הכל! היה רוצה היה מתאמץ כמו פעם הוא לא במקום של להתאמץ והגעגוע שלו כבר לא געגוע, אם היה מראה לי איכפתיות התאמצות תאמיני לי שהייתי שולחת, לכן אני ככה, לא אהיה מובן מאליו של אף אחד! לא חסר לי כלום בחיים, הוא זה שיפסיד ואולי לא, אולי ימצא לא אחת שמיתרפסת ורודפת אחריו. אולי זה מה שהוא צריך - זו לא אני.
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

לכל מי שלא מוצא את החיצים - זה תלוי איזו מקלדת יש . זה לא בכל אחת.
לפעמים צריך להוסיף מקלדת אחרת
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שיר את מדהימה כי יש לך בטחון עצמי וכל הכבוד לך. אני גם מאז שראיתי שאני מובן מאלין הפסקתי ליזום. אם הוא שולח סבבה , לא אז לא.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
מה איתך, את באפ?
שיר
ישר כח! את צודקת ממש!

אני עוד לא יזמתי משהו. משאירה לי קצת תהרגשה הזו
אה - קיבלתי :-(
תזכירו לי לפעמים הבאה לפני מחזור לא לעשות כלום אפילו להעלם חחח. מה זה הטירוף הורמונים האילו? כאילו מישהו אחר משתלט עליי. לא חוויתי את זה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חחח הורמונים. אני בכלום. לא אפ אלא דאון. סתם רגיל יודעת שהוא רוצה וירצה עוד מפגש בעתיד.. הוא דיבר על זה.. טוב ומאמינה שישלח בעוד תקופה. לא היה ניראה שהוא מתכוון לחתוך כרגע.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יערה מה איתך? מה שלומך?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

ואיך היית רוצה להגיב כשיפנה אלייך שוב וכשיציע מפגש?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

דבר ראשון מכיון שאני גרה רחוק ממנו ואני לא מתכוונת להתאמץ יותר זה לא יקרה בחודש חודשיים הקרובים.
דבר שני אם הוא יציע אני אגיד לו שאחרי מה שעברתי לא ניראה לי שכדאי יותר.
מה שבאמת הייתי רוצה לעשות מהתחלה זה כשהוא יפנה אז .. לא לענות כמה שעות אם אצליח ואם כן להסתכל שיראה וי כחול ולהתעלם. ואחכ כשהוא יגיד אל תעני או כל מיני תגובות מגעילות אגיד לו שאני כועסת על ההתנהגות האחרונה שלו. זהו ניראה מה יקרה בפועל.
הרצון שלי הוא התעלמות מוחלטת!!לפחות לכמה שעות כולל זה שהוא יראה שקראתי אבל לא עונה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

תכלס ההתנהגות שלו הזויה. אנחנו מתכתבים.. שיחת טלפון .. שיחת וידיאו ואז אחרי שזה לא ממש הצליח היו לי בעיות אינטרנט הוא נעלם. הוא לא ברור לי. שולחת לך משהו כיפי תגיד תודה! משהו?
לא. אני מובנת מאליו ולא בא לי יותר להיות מובנת מאליו. פשוט לא. אני מתקדמת לאט כמו צב אבל אני כבר יותר מאמינה שאצליח. ימים יגידו. כרגע יש שקט
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ועוד דבר. כשעשיתי סקס עם בעלי פעם אחרונה החלטתי שאני לא רוצה יותר לבגוד בו. היה לי נורא קשה לראות כמה בעלי אוהב ומשקיע ואני מגעילה שכזו. ככה שפגישה לא תבוא בחשבון כרגע. מקווה שהוא לא יגרום לי ליפול לידיו שוב.
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

דתיה - תאמיני לי שאני סובלת ממש, קשה לי פצצות.. אבל מכיון שאני מרגישה כמו שהסברתי, שבן אדם לא מתאמץ לבוא סתם ככה לראות אותי מה שעשה בעבר מלא.. זה פשוט מפיל לי את האסימון! ועדיף עכשיו מאשר שאחיה באשלייה, הוא לא עף עלי כבר זה ברור כשמש. או שהוא עושה בכוונה בגלל שאני לא יוזמת אז שימשיך . המזל היחיד שלי זה שיש לי חיים טובים בכל המובנים. בבית, עבודה וכל השאר שמסביב.
וכל הכבוד לך על מה שאת מתכננת לעשות ת׳כלס מאמי ככה צריך איתם, יותר נכון ככה צריך עם כאלה שמתייחסים אלינו כאל מובן מאליו.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יהיה טוב. הם לא יכתיבו לנו את החיים נכון?
נכנסתי עכשיו לאיזה משהו שנותן לי המון צבע ואור קצת בחיים ומעסיק אותי גם אם זה לטווח קצר זה אחלה ניקוי ראש. רק זו התשובה. תעסוקה אחרת ושונה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מה המצב בנות? שיר? יערה? סער? פנטוש? אולי אלינור או א א יעדכנו מה איתן? וליבי שבור?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

היי דתיה
אני בדכאון. והפעם לא מהסיבה הרגילה חחח
ממש נמאס לי לראות חברות שלי אחרי חופשת לידה וכו. הייתי צריכה להיות במצבן. ניסינו באותה תקופה רק שאנחנו לא הצלחנו ואז התחיל כל הבלגן
וזה נראה כאילו יקח עוד הרבה זמן והסבלנות שלי גם ככה פקעה מהסיפור הזה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אויש פנטי. איך נכנסת להריון עם הקטנה? פנית לרופא פוריות?
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - לגמרי ! ואיזה יופי לשמוע שאת עסוקה בדברים אחרים, ככה הם , מתעסקים בנו בעיקר כשהם בריגוש , אח״כ כולנו מכירות את סינדרום התירוצים..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ממש. בדיוק
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
כן היינו. בסוף נקלט ו טבעי. מפאת שמירה על פרטיות
יש לי פראנויה לפעמים שמישהו יעלה עליי מהדף חח
לא אפרט. אבל זה לא כזה פשוט מסתבר. סתם תסכול ומראה מעצבנת למציאות

מה איתך?
שיר מה איתך
יערה
סער

מרגישה מרוקנת :-(
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני עסוקה עם הדבר הזה.. משהו פתאומי שנחת עלי.. לא קשור ישירות אליי אבל אני מעורבת בו. מקוה שהכל יסתדר לטובה
דיברת איתו היום?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

כן, דיברנו גם בסופש. הכוונה התכתבנו.
קצת הפוגה היום מהצהריים. שיהיה. גם לי היו דברים על הראש. כמו שאמרתי איזון. אין ספק שהוא שם לה מתי פעם אחרונה הוא שלח וכאלה. אז גם אני מתחילה לשים לב
עכשיו מחכה. לא שולחת.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יש מה לעשות לגבי הפוריות?
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - אצלי אותו דבר, אין חדש, אמרתי לבן אדם לבוא כשסימס לא בא, ואף נעלם לעוד 3 שבועות כאילו מה הוא מצפה שאסמס לו? שאשאל למה לא הגיע? שאתעניין בשלומו? זה לא שראה אותי לפני שבועיים... לא רוצה להתאמץ לא צריך! מיותר לשלוח לו אפילו אות!!! טוב שמחקתי אותו מהפייס ומה אינסטגרם . מייחלת לרגע שאמחק אותו בווצאפ. מאחלת לך מעומק ליבי המון בהצלחה עם הנסיון לכניסה להריון.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

תמחקי בוואצאפ שיר אבל אל תשני הגדרות
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

תודה שיר. כרגע זה פשוט תפס אותי, הכל צף. תסכול וכעס.
את צודקת, אם קבעתם והוא לא בא ולא טרח אפילו להגיד למה שילך לחפש. סתם התנהגות מגעילה. כאילו השמש זורחת להם מהתחת. שיתביישו. אל תיצרי איתו קשר. באמת אין למה.
את לא חייבת למחוק אותו מהווטאפ, רק תשימי לב שאת לא נכנסת ובודקת אם מחובר וכאלה. זה סתם תוקע.
תשני את השם שלו ככה סתם בלי לדעת למה. זה ימנע ממך לפחות בהתחלה להכנס לבדוק מחובר. זה מה שעשיתי זה עוזר
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי תצחקי.. אבל מאז השיחה האחרונה חוץ מלמחרת שבדקתי מה איתו בוואצאפ אני פחות בודקת. אין לי שום סיבה לזה. משהו כמו פעם ב5 שעות או פעם ביום משהו כזה. כאילו לא ממש משנה לי
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
יופי. מאמי, אני שמחה לשמוע
מאז ששיניתי לשם מוזר אני לא נכנסתי לבדוק
רק כשכתבתי...כי הוא שלח
מהצהריים יש נתק, וזה בסדר. זא זה לא לגמרי בסדר ברמת העיקרון. יודעת שאני נשמעת פסיכי. בחיי שלא.
כנראה שלא היה לו מה להגיב
אבל בינינו? איכפת לי, אבל לא כמו שבוע שעבר. יש בי מעין הבנה מוזרה כזו. לא יודעת איך להסביר את התחושות
ואלי בגלל שתכלס משהו אחר מפריע לי (הריון שכרגע לא נראה באופק), הוא הופך זניח. כן הייתי שמחה להסחת דעת. אבל שיהיה. מאסתי מ להתעצבן/ להתאכזב ושות
לא תיארתי לעצמי שככה אהיה בגיל 36. באמת שלא. יש לי אכזבה כללית כזו מהחיים כרגע. הייתי בטוחה שיהיו לי כבר שני ילדים. לשבתי שעד גיל 38 אהיה אמא לשלושה. אז חשבתי. גם חשבתי שאני בן אדם נאמן וישר כמו סרגל, אז חשבתי. ועכשיו נותר לאכול את הגיבה שבישלתי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

כפרה הגזמת. הכי הגיוני שיש נתק. תכלס מכולנו את היחידה שבקשר רציף פה.וכולה מהצהריים. בקטנה אל תיקחי ללב.
ולגבי הריון אל תרימי ידיים. אולי בגיל 38 יהיו לך 3 מי יודע. תתפללי. תבקשי. אין לי ספק שתיראי אור. רק תאמיני. מה אומר בעלך על זה?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה חיים שלי את
איך את מעודדת אותי בחיי.
איך כפרה עלייך אהיה עם שלושה ילדים בגיל 38? אני כבר בת 36 :-(
ציפיתי שהחרא הקטן כבר ישלח איזה הודעת התנצלות על זה שנעלם מהצהריים. דביל. ולא לגמרי קשר רציף. ראית שבוע שעבר שלושה ימים דממת אל חוט.
סתם האגו שלי. שונאת להיות האחרונה ששולחת חחח
לא כזה בלחץ מזה. סתם לא מוסיף לי למצב מ רוח הכללי.
בעלי מסתבר לא כזה להוט לעוד ילד במצבינו- פתאום נהיה לי אחראי. דביל. שיהיה מועיל במשהו. סתם מסכן. הוא יודע לכלכל חבל על הזמן. פשוט מאכזב אותי שככה קרה. ושלפני שנה וחצי ניסינו חצי שנה ולא הצלחנו. ולמה למה ככה קשה. מרגישה כאילו אלוהים שלח אותו אליי (את בעלי) כדי שאפתח סבלנות. אוווף
לעזאזל. מעצבן. זה הוא שהציע לפני כמה חודשים
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אז מה אם את אחרונה. גם אני בביאוס הזה אבל שילכו לעזעזעל גם הם לא יהרסו לנו מצב רוח בשום אופן.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

חחח מי זו??? תקשיבי את תותחית. מה קורה פה.
אז אני אחרונה עם אימוגּי שהתלבטתי אם לשלוח וחבל ששלחתי אותן. ככה לא היה איכפת לי להיות אחרונה.
בסדר. זה לא מה שממש עושה לי רע. כאילו זה סתם לא מוסיף למצב רוח. הכל קשה. במלחמה.
אני רוצה להיות בהריון זה גם ישכיח ממני את העיסוק בדביל. יהיה לי משהו משמעותי להתעסק בו. תינוקי חמוד ושמנמן עם ריח ממכר. אוף פשוט אוף. בא לי לבכות
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מאמי קבלי חיבוק... אני עם תינוקת שמנמנה והוא עוד בראש שלי מה תגידי חח
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - לא קבענו, הוא רצה להיפגש והייתי במחזור, אמרתי לו שניתן בלי קשר להיפגש מאז לא שמעתי ממנו 3 שבועות וחצי..
ותחשבי שבלי קשר לא התראינו מעל לחודשיים!!! עוזר לי מאוד שאני לא רואה אותו בפייסבוק / אינסטגרם. אז מה אני צריכה לשאול למה לא באת אבל הצעתי לך לבוא בלי קשר????

לגבי ההריון מאמי תנסי להיות רגועה כי זה משפיע על קליטה, בע״ה יהיה בסדר תאמיני ובלי לחץ.
חופשי השמש זורחת להם מזין !!!! אף בן אלף לא יגרום לי להרגיש ככה, אבל עובדה שזה גורם לי לדכדוך אבל עדיין מצליחה להיות חזקה ולא שולחת.זה כבר סימן טוב.

לגבי ההריון
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - כל הכבוד לך שאת פחות מתעסקת בו, רק אדישות תוציא אותנו מהמבוי הסתום והמטומטם הזה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

היה לי קטע אתמול איתו. אספר לכן אחכ.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

תודה בנות
מרגישה שמאבדת אחיזה. תסכול שכרגע דברים לא הולכים לפי איך שאני רוצה.
הוא עדיין לא הגיב וגם לא עדכן לגבי משהו
נפגשנו לפני כמה זמן במקרה אמר שלום. נשבעת שבא לי לתת לו סטירה. למרות שהבנתי שאני לא צריכה כבר להיפגע ממנו ולא לצפות. התאכזבתי. שוב.
בקושי אמרתי לו שלום. שילך לעזאזל. אדיוט
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שלא יגיב ולא יעדכן. שילך להזדיין בחיי!
פנטי הוא לא שווה את הצער שלך בחיי. לא שווה. הוא עושה חיים ואת מצטערת ועצובה. עזבי אותו תראי כמה זה מעיק עלייך
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

מעדכנת שכן פנה גם התקשר לא עניתי
אחכ חזרתי אליו
תקשיבי. ממש ממש הזוי. מי זה עוד יכול להיות???? ולמה שבן אדם פלוני יתעצבן שיש לך עוד מישהו???
תקשיבי הבו אדם הזה ממש הזוי. מה אגיד לך. בעייתי משהו
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה הוא ממש הזוי ככה זה נשמע לפחות.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

ממש ממש הזוי. מה יש לו? נשמע לי כמו איזה שחקן מדופלם. חי בשקר. אולי יש לו פיצול אישיות????
יאאאא זה יכול להסביר הרבה דברים!!!
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
הוא לא עושה חיים. הוא פשוט לא יכול להכיל את הקשר איתי במצבי לחץ. זה נראה לי מה שאני מבינה.
עובדה שהיום אחרי שהלחץ ירד. שלי הודעה. מיד אחכ התקשר. יצא שלא עניתי. וחזרתי רק אחרי שעה (בכוונה!!!!) והנה הפלא ופלא, התכתבנו בהמשך היום והוא שיתף ועדכן. אני חייבת להגן על עצמי כבר מהאכזבה הזו כל פעם מחדש. כאילו כמה אפשר להיות במצב הזה?
נמאס לי מעצמי בחיי. ולא כזה שיתפתי פעולה בהתכתבויות. כי וואלה. למה שאבזבז אנרגיה?
צריכה להתחזק. לא ייתכן שאתאכזב ואהיה בדכדוך בגללו. מספיק. באמת. מה יהיה איתי כבר מה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

לא פיצול אישיות. הוא מפחד לאבד אותי סופית.. עושה שטויות ואז נבהל ככה לעניות דעתי
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - אגיד לך חד וחלק, מי שזורק לך עצם פעם בחודש.. לא שווה התייחסות נקודה! כששמתי לב שזה מה שהולך להיות נפל לי האסימון מה הערך שלי בעיניו, הבנתי שהריגוש שהיה לו כלפיי חלף ושזה מה שיהיה להבא, לכן לא שואלת שאלות, לא שולחת כלום, למי שזה מתאים לה אז אחלה, לי זה בטח לא מתאים. עם כל הקושי.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני אסיים פוקסי. למה זה ככ מפחיד אותך? ומה ככ אכפת לו להפסיד אותי?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שיר הפעם פתאום שוחחנו לפחות 4 פעמים בחודש הזה. אני חוזרת לשתיקה.

פוקסי אני מבינה וברור לי שיש לו עניין לא להפסיד אותי וכשאני מתחילה לכעוס הוא נבהל משום מה?? מה הסיבה? מה נקטע שלו לשקר שזה לא הוא? כי נכנסתי בו? עזבי אני ממשיכה הלאה.
הבעיה איתו עושה נזק מנסה לנקות אחריו בצורה הכי מטופשת.. וממשיך הלאה כאילו כלום. כאילו ברור שאני בסדר איתו והכל טוב
נחכה . ניראה מתי הפנייה הבאה שלו שבא אני מתכוונת לא לענות מיד
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יש עוד כמנ שהוא בקשר איתן אבל אין לי מושג אם מתעלל בהן. מאמינה שכן עד כמה? לא יודעת
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני לא ככ מפחדת ממנו. אני כבר מכירה אותו שנתיים. הוא לא מפחיד כמו שההתנהגויות שלו הזויות.וכן יכול להתעצבן הקלות הוא יודע שצריך טיפול אבל אני לא אשתו. שידאג לעצמו
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ועוד משהו.הוא יכול להיות הבנאדם הכי מצחיק וחמוד שישי.. למשל שבוע שעבר כשהתכתבנו כשאשתו נסעה היה כיף. שיתף אותי במלא דברים כמו פעם ובאמת נהניתי חוץ ממה שהיה בסוף שפתאום נעלם. והוא שוכח מיזה את מבינה?
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פוקסי נעים מאוד, אשמח אם תספרי לי המקרה שלך ובמה הוא דומה לשלי, לדעתי הוא עושה לי דווקא כי אני לא שולחת כלום, אז שייעשה ! לי כבר הכל ברור. הרי אם היה חשוב לו היה מנסה לבדוק אם הכל בסדר לא ככה? היו תקופות שבדק.. אולי נראה לו שזה סביר ואקבל העלמויות ארוכות אז לא בבית ספרי. כולה זין אפשר לחשוב ..
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - הוא לא שוכח מזה מאמוש, הוא פשוט לא באטרף כבר, כשהם רוצים הם לא שוכחים כלום , רובם אותו דבר , יאללה שיחפשו מטרה חדשה וחוזר חלילה ...
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

היי בנות
דתיה, הוא שחקן מאמי. חבל על האנרגיות לנסות לפענח את ההתנהגות שלו. ההתנהגות שלו מאוד ברורה. לא איכפת לו מכלום חוץ מעצמו. פוקסי היטיבה להגדיר את זה.
שיר- כל הכבוד לך באמת.
היום לא יצרתי קשר. למרות שאתמול היה יחסית יום דיי טוב והוא זה שיזם, אז לרוב אני מרשה לעצמי להיות זו שיוזמת. מעין מאזו כזה. פעם הוא פעם אני. והחלטתי שאני לא רוצה ליזום. משהו בי קצת כבה לגביו. יותר נכון משהו בי רוצה להיות כבוי לגביו. ואם אמשיך ליזום זה לא יקרה. אז החלטתי שלא אזום היום ואראה איך זורם ואם הוא מצליח לצאת מהמוד הזה שלו. אז ברור לי שהוא חיכה שאזום וברור לי שאני במחשבותיו. חשבתי שהוא יזום. וכל פעם משכתי עוד קצת ועוד קצת. עד שהגענו לשעה הזו ועכשיו כבר לא אזום. אין טעם.
עצם זה שאני מתחשבנת על מי יזום ואפילו זה שיזם אתמול לא גורם לי ליזום קצת מראה לי שמשהו פה השתנה. אולי לא בא לי להיפגע יותר, להתאכזב יותר וזו הדרך שלי? לא יודעת, ימים יגידו.
זה לא שלא מבאס אותי ולא עושה לי צביטה בלב שלא יזם. הייתי בסדר כמעט כל היום
כשאני מגיעה הבייתה אז קצת מבאס אותי. זה מה שזה. ממש רוצה לא לבזבז אנרגיות על זה. אם זה מחליש אותי זה לא שווה את זה. מקווה לקום בבוקר עם אנרגיות טובות. דיי מאסתי מהמשחקים המטומטמים האילו של כיתה א, מי כתב למי אחרון ומי יזם.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי תביני שכל יום ליזום זה משעמם אותו. זה גורם לו פחות התלהבות הידיעה שאת מחכה והוא מחכנ והכל. באמת משחקי כיתה א.
כשבא לך מכל הלב תשלחי לא בשביל המשחק. רק אל תיקחי את זה ללב בבקשה. לא שווה תאמיני לי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

תכניסי לעצמך שזה בסדר לא לדבר כל יום. וזה יותר מבסדר. באמת
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
חיים שלי את. איך את מעודדת.
את צודקת. תכלס? היום הרגשתי שאין לי משהו דחוף להגיד. אבל אז בגלל העיקרון שאין קשר רציף( נכון רק יופ אחד), זה עושה לי לא טוב. כאילו בלי משמעות. שצריך להתעניין ולדבר כל יום. גם אם זה כמה משפטים. וממה שאת כותבת אני מבינה שתכלס. זה קצת מוריד מהריגוש, מהשיברת שיגרה. כי אם אקח נגיד את עצמי. שאני בן אדם רגיש וכו, ועכשיו נתכתב כל יום במשך חודש, מה כבר יש לנו לדבר? ז״א בסדר מספרים על העבודה, התחבטויות וזה. אבל כאילו זה יכנס לשיגרה. ושיגרה דיי מסריחה, כי חוץ מלהתכתב ופעם ב טלפון, ואיזה מפגש מיני. מה יש לעשות, אי אפשר לחוות דברים יחד ולדבר עליהם. או להתפתח. כאילו הריבים הם הדרמה הכי מרגשת. סערה. מוציאים רגש שם. וגם על זה החלטתי לוותר בעצתכן החכמה ולא לכתוב יותר. נעלמת. למה נעלמת וכל החרא הזה שכבר לי נמאס לשמוע.
אולי גם בגלל שלא הייתי בטוחה בעצמי וברצון שלו חיפשתי הוכחות כל הזמן. וההוכחה היא שהוא יוזם ויוצר קשר. ומשהו קרה לי בשבוע האחרון שאני מרגישה יותר עם ביטחון, ומרגישה שהוא כן רוצה. היו לו מספיק פעמים שיכל למתוח את הגבול והוא כבר יודע טוב מאוד מה ההשלכות. ועובדה שהוא עוד שם. בדרכו.
יש בי רצון עז לבעוט אותו. כאילו כבר לסיים עם זה ודיי. מרגיש לי מטופש כזה פתאום כל הקשר הזה. בלי משמעות גדולה או מטרה. מרגישה שהשגתי את שלי איפשהו. נראה לי.
ונראה לי שאיבדתי את האמון בקשר זוגי. כל הדבר הזה לא מובן לי. יותר בהקשר של בעלי. שני אנשים נפגשים וכל אחד הרצונות שלו וכו. ועכשיו לכי תשברי תראש איך לעשות אותו מאושר וגם את עצמך כאשר הרצונות שלכם מנוגדים. אז כל היום למצוא פשרות ופשרות ופשרות ולהתעסק בלהלחם על הקשר, על המשפחה, על הבית. התעייפתי ממלחמות כבר. בא לי להיות אני. ככה פשוט ושזה יזרום. בלי מלחמות, בלי אגו, בלי לפגוע, בלי להיפגע. פשוט להיות. לחוות.
האם אצליח לתקן את מה שנשבר ביני לבין בעלי? לפעמים מרגיש לי שבא לי שיקרה איזה משהו ( ולא!!! חלילה לא משהו שיגלה על הנורא מכל). ופשוט כל אחד ילך לדרכו. ולפעמים אני אומרת, כפוית טובה. תעריכי מה שיש לך. ותעבדי קשה. זוגיות זה לא פיקניק. החיים זה לא קיטנה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

התובנות שלך מדהימות. וכן כמה אפשר לדבר כל יום? ושאני הייתי בקשר יומיומי 8 חודשים זה היה נמאס לו וזה מובן. כי כמה אפשר לאיך עבר היום ואיך עבר אתמול. לחכות לדברים מעניינים יותר וככה יש יותר על מה לשוחח.
אל תחשבני הוא אחרון אני אחרונה ..מתגעגעת? תני לו מספיק זמן להתגעגע..תני לו ליזום גם אם יעבור שבוע. מבטיחה לך שהוא לא ישכח אותך. תני לו לתהות ולהסתקרן. לחכות להמתין .. ואז תני לו לפנות. גם אם קשה לך בטירוף. תרימי את עצמך מעליו
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ולגבי בעלך הלוואי ויכולתי לעזור. זה מצריך אשת מקצוע טובה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ואת חושבת שלי לא בא שיחזר אחריי? בטח שבא אבל הוא מוח מעוות ועקום שמתנהג כמו חמור.. ואז לא יודע איך לאכול את מה שבישל.יותר גרוע
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יזמתי איתו קשר לגבי משהו. לא יודעת אם זה היה תירוץ מצידי או לא. קצת מתבאסת עכשיו שאני זו שיזמתי
אהל בסדר נו
הראש שלי מתפוצץ
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ואצלי קרה משהו זהיה לי עצוב. שמתי בסטטוס הוא ראה ולא הגיב.. אמרתי לעצמי הבנאדם הזה לאנאכפת לו ממך. תמחקי אותו לקצת. מחקתי כרגע ושיניתי הגדרות. ניראה מה הלאה
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

מה זה העניין של סטאטוסים?
מה אגיד לך דתיה
צריך להיזהר. שמעתי על חברה שנתפסה לפני כמה ימים. זהלא נעים. אנחנו הנשים בפרט, צריכות לשים לב מה בדיוק אנחנו עושות. ואיך. ככ חסר לנו משהו. בעיה.כוסאמק. יש בנו משהו דפוק כנראה. מתפשרות על כלום וחצי. שמות את עצמנו בהולד. כאילו נדפקה לנו הקופסא או מה? חזרתי לשטויות של כיתה א?
צריכה להתבאס כי יצרתי קשר? הרי רציתי ליצור אז יצרתי לעזאזל. אי אפשר עם אי אפשר בלי. איך יוצאים מזה אלוהים איך????????????
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

מה יהיה עלינו?
לרצות מישהו שבהגדרה הוא לא מושג!!!!!!
יש לו אישה, בית, ילדים, משפחה, קריירה. ואנחנו פשוט תקועות בו, כל אחת והסיבה שלה. תקועות. לא משחררות. למה? למה נקשרנו ככה? למה????
מה יש שם ששואב ככ? מילא אם הכל היה שושנים וורדים. אבל אנחנו אוכלות קוצים!
ותכלס אני אוהבת לדבר איתו, להתכתב איתו, להיפגש איתו, וייתכן שאם אעשה את זה חודש ימים ימאס לי, או שאתאהב שוב, אקשר יותר וכו. אבל זו האמת. זה מה שבא לי. אני מתגעגעת אליו. לצחוקים. לזה שהיה לו זמן.
היום חוויתי לראשונה מזה הרבה זמן יום עמוס מאוד ולחוץ. ועדיין הוא היה לי במחשבות ועדיין יצרתי איתו קשר. דווקא כי היה לי יום עמוס. וזה אחרי שתיקה של אתמול. רציתי לחנך אותו, להראות לו מה זה. לגרום לו להזיע עוד. אבל לא יכלתי.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

כרגע מחקתי ושיניתי הגדרות. אם יתחשק לי אחזיר.
מה קרה עם החברה?איך נתפסה

יש צרות הרבה יותר גדולות בחיים תאמיני לי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

לא יודעת כבר מה להגיד לך. התכוונתי שכתבתי בסטטוס משהו כואב ועצוב שקרה .. הוא קרא ולא שאל מה קרה ולמה אני עצובה. רק לזיון הוא יכול לפנות אליי נכון? וכשקורה לי משהו? התעלמות זו התשובה?
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה מאמי- אם כתבת משהוא עצוב לגבייך והוא לא התעניין אז תביני לבד שאת לא מעניינת אותו מעבר לזיון, אני כותבת את זה כמו שזה מקווה שתביני, גם אני הבנתי טוב מאוד מה אני בשבילו...כבר לא מתאמץ אפילו לא לקפה , אז הבנתי מצויין! כשרצה להחזיק את הקשר כשהיה עם ריגוש מטורף הכל היה חשוב לו והיה מתאמץ!!! זה עצוב כל-כך אבל זה מה שזה.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - דברייך מדוייקים, מה יש שם ששואב כל כך אם בעיקר יש שם סבל? תסכול? אי שקט, חוסר ביטחון? בהתחלה כשיש להם את כל הזמן שבעולם זה כיף מאוד, אח״כ כשהם נרגעים פתאום הם עסוקים בטירוף חארטה אחת גדולה!!!!! עובדה שלך יש את הזמן ביום לחוץ לשלוח.. גם לי יש, אבל לא שולחת מבינה היטב את הלוקשים שאכלתי ודמיינתי איזה סיפור יפה שבעצם קיבלתי הכל לפרצוף את מה שזה! תאמיני לי שיש להם זמן הם לא ממש רוצים, תם מסע הכיבוש שלהם עכשיו נותר לאכול חרא בעיקר או לעוף משם במהרה כל אחת לפי בחירתה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בדיוק שיר. כתבתי משהו ממש עצוב עם דמעות ובכי. הבנתי מה אני בשבילו. אני אשמח להתעלם ממנו פעם הבאה. באמת!!!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שיר ממש היכה בי מה שכתבת.. אולי יש לו מישהי חדשה ולכן אני לא מעניינת אותו.זה מה שחשבתי
עובדה ששבוע שעבר הוא התייחס לסטטוס.וכשיש משהו כואב לי אתה לא יכול להתמודד איתי מולו? לשאול מה קרה? לא אכפת לך?
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - אל תתעצבי ! הוא לא באמת שווה את זה שיזדיין! מי הוא בכלל ? מילא לא היית כותבת משהוא עצוב עלייך, אבל אם כתבת בפירוש וניתן להבין שזה קשור אלייך והוא לא התעניין הוא באמת לא שווה את הכאב שלך! ושלי - הוא גם לא שווה את הכאב שלי ויש בי כאב עצום. ויכולה לשלוח והוא יחזור אני בטוחה אבל לא אשלח כי פשוט הבנתי מה הולך להיות, שיחכו להזדיין !!!!! תהיי חזקה נשמה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

את אלופה. אני לא מתעצבת ברמה של עצב ודכאון ממש לא. אני פשוט מבינה בדיוק כמה " אכפת " לו. ממזמן לא אכפת לו ואולי מעולם לא. ודווקא בחודש האחרון היינו ממש בקשר כל שבוע לעומת התקופה שלפני המפגש. אפילו היום ראשון הזה שהוא עשה לי את התרגיל כאילו שזה לא הוא ואני פניתי אליו. אז מה אתה מתעלם? מכאב של מישהי שאתה רק מחפש ממנה זיון ? היא כותבת משהו כואב ממש וזה לא מזיז לך? איכס
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

כל הכבוד שאת לא שולחת שיר. אני גם לא מתכוונת לשלוח.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אגב עקבתי קצת אחרין בימים האחרונים. יש לו מישהי חדשה כניראה ומאתגרת. שיהנה
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - מאמוש אני בכאב עצום, הוא כנראה לא יודע ואין לי גם טעם להסביר כי לא יהיה שינוי!! נגמרה התקופה של הריגוש שלו כלפיי..שלא תחשבי שלא קשה לי, וזה משפיע עלי מאוד, עובדת על עצמי חזק מבפנים. ברגע שהבנתי שלא מזיז לו ממש אם ניפגש או לא תקופה ארוכה, ששמתי לב שלא מביע געגוע כמו פעם, שלא מתאמץ לבוא ככה סתם למרות שאמרתי הבנתי הכלללללל , יש לי חיים נהדרים לא אתן לו לשבור אותי. הייתי מספיק חלשה בתקופות שונות של הקשר כנראה שזה מאוד החמיא לו , זה לא יקרה עכשיו. אולי יש לו מישהיא חדשה.. זו גם אופציה, יודעת מה? שייהנו ושייזיינו! סורי על הבוטות זה מה שיוצא לי עכשיו.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שיר אבל את חזקה ולא שולחת ומחזיקה מעמד חודש!! ואו. כמה זמן הייתם יחד ואיזה סוג קשר זה היה? יומיומי?
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - היה קשר של שנתיים פלוס, קשר יומיומי, מקסימום שלושה ימים ללא סימוסים, וזה בסדר, לפעמים הייתי מתלוננת על זה, הייתי גם שולחת, הוא לרוב ! תקראי את מה שרשמתי שקרה בתקופה האחרונה... ולכן החלטתי לא לשלוח כלום, זה התחיל בהדרגה, פתאום שבוע נעלם, ואז שבוע וחצי.. ואז חודש! וככה ..לא מראה שום געגוע, תמיד היה מראה תמיד! אם לא היינו נפגשים שבועיים היה מראה תמיד שאיכפת לו, שחסר לו.. הוא מתעצבן בטוח שאני לא שולחת ועושה דווקא, זה ברור לי.. לדעתי הקשר כבר לא חשוב לו כמו פעם, ולא משנה לו אם הוא ייגמר אני בטוחה בזה. תקראי כל מה שרשמתי בתקופה האחרונה ותביני למה אני לא שואלת שאלות ולמה לא שולחת . בן אדם שלא בא כשאני אומרת לו שאפשר כששאל ולהיפך נעלם לעוד חודש.. זה אומר לי הרבה! הבן אדם הכי עסוק בעולם ימצא זמן לעדכן מילה, והוא לא איש עסקים מאמי סבבא? פשוט לא זורק זין כבר.. אז אחלה הבנתי. טוב שמחקתי אותו מהפייסבוק זה עוזר לי , מהווצאפ אני חייבת גם אבל עדיין לא..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אז או שמצא מישהי חדשה או שהיה נמאס לו ליזום. או שירד לו .. קשר יומיומי לגברים זה קשה . טוב מאוד שנעלמת לו.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אצלנו היה קשר 8 חודשים יומיומי . בלי הרבה מפגשים בכלל. ומאז שנפרדנו הקשר היה פעם בחודש חודשיים. בהתחלה אני יזמתי וקיבלתי יחס מגעיל עד שהפסקתי. נפגשנו שוב לפני חודשיים והיה ניראה שהקשר קצת יותר התחזק .. אבל הנה לך שבוע וחצי עבר מאז השיחה נורמלית ושבוע כמעט מאז שאני פניתי אליו אחרי שהוא שיחק איתי בצאט. עכשיו כבר כמה ימים לא שמתי סטטוסים בכוונה ולא שולחת לו כלום ולא מתכוונת לשלוח. חזרה למתכונת קודמת
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ולדעתי הוא עסוק עם אחרות. איך אמרה פוקסי? הוא לא יודע שובע
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - תאמיני לי כשם רוצים כלום לא קשה להם, ישלחו לך 3 פעמים הודעות ביום,כל יום, מחו״ל , מנופש עם האשה.. הכל!!! כל השאר אלו תירוצי סרק - תירוצי הסרק מתחילים כשמתחיל לרדת להם או שהם מוצאים מישהיא חדשה. כמו שלולי כתבה.. ״ אל תחשבו שאתן מחמירות איתם!״
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

צודקת.. מהשירותים באמצע נהיגה.. הכל. טוב זה ידוע לנו. שאלו יהיו הבעיות שלנו החיים תאמיני לי. לא נתלכלך עלינם. לא מרשה לעצמי יותר לשקוע בדכדוך או באסה בגללו. שהוא יהיה בבאסה וודאי שאם הוא לא למה שאני אסבול?? תודה לאל יש לי משפחה מדהימה שרק ניהיה בריאים. כל השאר בונוס!!
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

צודקת ת׳כלס! אם להם לא מזיז למה שנשקע? הבעיה שעלי זה משפיע אבל גאה בעצמי שלמרות ההשפעה והקושי אני מקשיבה למה שהלב שלי מרגיש ואני לא סתם מרגישה ככה. אני אעבור את זה .
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ממש את תותחית. שעובדת עם השכל ולא עם הרגש. כל הכבוד לך ולכולנו

פנטי אני מקווה שאת בסדר.
שבת שלום ורק בשורות טובות
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

העבודה עם השכל לא פשוטה בכלל... אבל זה הכי נכון. שבת מבורכת לכולכן. מקווה גם שאצל פנטי בסדר.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פוקסי - לדעתי לא הפנמתי לגמרי, אבל אני בדרך הנכונה...לא שולחת, לדעתי הוא עושה לי דווקא כי אני לא שולחת,לא שואלת כלום! אבל על ההיעלמויות הארוכות האלה שלו אני לא אוותר לו, אם חשב שיצליח בדרך הזו אז הוא הפסיד אותי. ואולי בכלל הוא לא הפסיד כי הוא רוצה לסיים ובחר בדרך שיודע שתגרום לי להתעצבן ושיהיה פיצוץ!!! לא אתן לו את ההנאה לגרום לי להיכנס בו, חשבתי להיכנס בו אבל החלטתי שזה מיותר ממש, זה מה שהוא רוצה עכשיו פחות ופחות, אז שיהיה ככה , שיחפש לו יוזמת !!!
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פוקסי - תודה שאת מאירה לי את הדרך! נותנת לי להבין את מה שצריך..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שיר את עדיין נשמעת כעוסה. אני גם מקווה בשבילך שבזכות זה ירד לך ממנו לאט לאט. את גיבורה.

בנות מה קורה? פנטי ? סער? מי עוד?
אצלי שקט אני שומרת על זכות השתיקה לגמרי. לא סטטוס ולא כלום. אז באמת שבוע עבר ולא שמעתי ממנו בכלל. מה איתכן?
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”