איך שוכחים מישהו
איך שוכחים מישהו
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
דתייה
אני שמחה ממש לשמוע שאת מתנהלת יותר ברוגע בעניין זה. את נשמעת פחות כאובה- מקווה שזה אכן כך.
את יודעת מה את צריכה לעשות עמוק בפנים.
תקשיבי לאינטואיציות שלך. תני לשכל להנחות אותך.
אדישות זו מילת המפתח. כשאר תהי אדישה תדעי שאת באמת מאחורי זה.
לשם הפרוטוקול. מציעה לך כמובן לא להפגש איתו בשום אופ
תגידי, הוא יודע שאת בהריון?
עזבי עכשיו תקטע המיני וזה.. אין לו בושה לדבר ככה לאישה, אין לו בושה לדבר ככה לאישה שנושאת ברחמה עובר וידוע כמה לחץ וכו משפיע.
הוא באמת חתיכת גועל נפש.
הלוואי ותצליחי למחוק את הכאב ממנו ו שתשאר לך צלקת קטנטנה, וכאב עמום ממה שעברת בחודשים האחרונים. מאחלת לך לא ליפול שוב לטייס כזה נאלח
דתייה
אני שמחה ממש לשמוע שאת מתנהלת יותר ברוגע בעניין זה. את נשמעת פחות כאובה- מקווה שזה אכן כך.
את יודעת מה את צריכה לעשות עמוק בפנים.
תקשיבי לאינטואיציות שלך. תני לשכל להנחות אותך.
אדישות זו מילת המפתח. כשאר תהי אדישה תדעי שאת באמת מאחורי זה.
לשם הפרוטוקול. מציעה לך כמובן לא להפגש איתו בשום אופ
תגידי, הוא יודע שאת בהריון?
עזבי עכשיו תקטע המיני וזה.. אין לו בושה לדבר ככה לאישה, אין לו בושה לדבר ככה לאישה שנושאת ברחמה עובר וידוע כמה לחץ וכו משפיע.
הוא באמת חתיכת גועל נפש.
הלוואי ותצליחי למחוק את הכאב ממנו ו שתשאר לך צלקת קטנטנה, וכאב עמום ממה שעברת בחודשים האחרונים. מאחלת לך לא ליפול שוב לטייס כזה נאלח
איך שוכחים מישהו
אלינורה
אני עוד לא בשלב הזה.
המטרה שלי זה לסיים עם היבשושי ולחזור הבייתה.
אני לא רוצה להתאהב- יש לזה כח מסוכן מאוד.
אי אפשר באמת לשלוט בעוצמת הרגשות. זה כמו אש בשדה קוצים- כך חוויתי את זה ואני לא רוצה לקחת שוב את הסיכון.
היבשוש לי, הוא ממש יבשוש, אך כיוון (נראה לי) שהוא הראשון שלי והוא ברירת מחדל והוא מוכר לי כבר על רוב רבדיו- יותר קל לי (נגיד) להתנהל בזה, בדאונים, בהיי. בכלל לעשות סקס עם מישהי אחר...
אני לא חושבת שכרגע יש לי את היכולת להתנסות בזה עם מישהו אחר. לא מבחינה מינית ולא מבחינת הרגש.
כן מתגעגעת קצת להתחלה- אבל לא לאיך שאני הייתי בהתחלה. מרגישה מעין החמצה. שהוא הראה סימני התאהבות (נצא מנקודת הנחה שלא חייתי בסרט..) ואני הייתי מבולבלת ככ, תמימה, אמוציונלית, לא מודעת ועוד
ואיפשהו הייתי רוצה להיות כמו שאני היום אבל עם היחס שלו של אז. ולפרקים זה מפציע. ואז נכבה. מפציע לרגע ונכבה.
אבל הבנתי שזה כבוי. הוא לא ייתן לעצמו להתאהב/ לאהוב וזה בסדר. אני גם לא רוצה להתאהב בו/ לאהוב. יש לי רגש אליו- האם תלות ריגשית? כבר לא יודעת. אבל הוא מזיז לי משהו. אני לא אדישה.
השבוע הוא רחוק. טס. אני רגועה. באמת.
ותראו זה פלא מהמרחקים יותר נותן לי יחס משהיה פה לידי. ולא חיכיתי (99% נכון) להודעה ולא יזמתי (לבנתיים...) וכן, זה מזכיר לי את הפעם הראשונה שטס. וואו התגעגעתי אליו אז פצצות. הייתי שבויה בו. כאב לי פיזית המרחק. אלוהים כמה הרגש מתעתע.
היתרון שלי זה החיסרון שלו
. הוא דביל לפרקים ואטום, עושה לי הודיני סטייל. מפגר. אבל זה בסדר (לא באמת בסדר), כי ככה אני מתאכזבת ונפגעת ויודעת שהמילים שלי כקליפת השום ורגש דועך.
מגיע לי יחס שהוא לא כזה. ביקשתי אמת וכנות. גם כשהיא כואבת. ולא מכבסות מילים.
סופש האחרון היה אמת וכנות ולא מכבסת מילים. וכן זה עשה לי משהו. נראה שזה יחזיק.
אלינורה
אני עוד לא בשלב הזה.
המטרה שלי זה לסיים עם היבשושי ולחזור הבייתה.
אני לא רוצה להתאהב- יש לזה כח מסוכן מאוד.
אי אפשר באמת לשלוט בעוצמת הרגשות. זה כמו אש בשדה קוצים- כך חוויתי את זה ואני לא רוצה לקחת שוב את הסיכון.
היבשוש לי, הוא ממש יבשוש, אך כיוון (נראה לי) שהוא הראשון שלי והוא ברירת מחדל והוא מוכר לי כבר על רוב רבדיו- יותר קל לי (נגיד) להתנהל בזה, בדאונים, בהיי. בכלל לעשות סקס עם מישהי אחר...
אני לא חושבת שכרגע יש לי את היכולת להתנסות בזה עם מישהו אחר. לא מבחינה מינית ולא מבחינת הרגש.
כן מתגעגעת קצת להתחלה- אבל לא לאיך שאני הייתי בהתחלה. מרגישה מעין החמצה. שהוא הראה סימני התאהבות (נצא מנקודת הנחה שלא חייתי בסרט..) ואני הייתי מבולבלת ככ, תמימה, אמוציונלית, לא מודעת ועוד
ואיפשהו הייתי רוצה להיות כמו שאני היום אבל עם היחס שלו של אז. ולפרקים זה מפציע. ואז נכבה. מפציע לרגע ונכבה.
אבל הבנתי שזה כבוי. הוא לא ייתן לעצמו להתאהב/ לאהוב וזה בסדר. אני גם לא רוצה להתאהב בו/ לאהוב. יש לי רגש אליו- האם תלות ריגשית? כבר לא יודעת. אבל הוא מזיז לי משהו. אני לא אדישה.
השבוע הוא רחוק. טס. אני רגועה. באמת.
ותראו זה פלא מהמרחקים יותר נותן לי יחס משהיה פה לידי. ולא חיכיתי (99% נכון) להודעה ולא יזמתי (לבנתיים...) וכן, זה מזכיר לי את הפעם הראשונה שטס. וואו התגעגעתי אליו אז פצצות. הייתי שבויה בו. כאב לי פיזית המרחק. אלוהים כמה הרגש מתעתע.
היתרון שלי זה החיסרון שלו
![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
מגיע לי יחס שהוא לא כזה. ביקשתי אמת וכנות. גם כשהיא כואבת. ולא מכבסות מילים.
סופש האחרון היה אמת וכנות ולא מכבסת מילים. וכן זה עשה לי משהו. נראה שזה יחזיק.
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
דתיה, עכשיו באמת..... איך קורה שאת אשמה בסופו של דבר? איך קורה שאת הופכת אותו לקורבן? מאיפה ההרס העצמי הגדול שלך?
לכולנו כאן איפשהו נטיה כזאת אחרת לא היינו פה, אצלך זה צורם נורא. אני מציעה לך לקרוא את ההודעות שלך רק בשביל להביט על עצמך מהצד לרגע. לנסות לבקר את עצמך מבחוץ ממקום אובייקטיבי. תסמונת האשה המוכה אצלך חוגג.
לכולנו כאן איפשהו נטיה כזאת אחרת לא היינו פה, אצלך זה צורם נורא. אני מציעה לך לקרוא את ההודעות שלך רק בשביל להביט על עצמך מהצד לרגע. לנסות לבקר את עצמך מבחוץ ממקום אובייקטיבי. תסמונת האשה המוכה אצלך חוגג.
-
איך שוכחים מישהו
ובכלל, זה שהוא יודע שאת בהריון ובוחר לנקז דווקא אליך את כל החרמנות החלולה והריקנית שלו?
בא לי להקיא.
לנצל את הרגשות שלך אליו לטובת פאקינג סיפוק מיני במצבך? שילך לעזאזל.
בא לי להקיא.
לנצל את הרגשות שלך אליו לטובת פאקינג סיפוק מיני במצבך? שילך לעזאזל.
-
איך שוכחים מישהו
אני מאוד עצבנית על הבן זונה הזה בשבילך !!!!!
איך שוכחים מישהו
לא. אני מתכוונת אשמה בקטע אחר לחלוטין. אני הייתי מטומטמת שהרגלתי אותו לכל זה זה הכוונה. כי היום הוא מתנהג אליי ככה.. במקום להיות חזקה מולו רק הדרדרתי...לא בקטע של הלקאה עצמית ממש ממש ממש לא. פשוט מרגישה דפוקה שלא התעוררתי עד כה זה הכל.והוא קיבל ממני הכל חופשי כי הוא נצלן ורע.ניצל תפראייריות שלי.
אל תדאגי תחרמנות שלו מנקז לא רק אליי. בסדר לומדים בחיים.
אל תדאגי תחרמנות שלו מנקז לא רק אליי. בסדר לומדים בחיים.
-
איך שוכחים מישהו
בנות,
אחד החברים של הצעיר , טיפוס ממש מטומטם לא מבינה איך הוא חבר שלו בכלל
לדעתי יש לו קש בראש והוא בלתי נסבל . מהמתחכמים האלה שעוד לא התבגרו.
הוא לא ידע עלינו ואני אקצר - כיום הוא יודע ככל הנראה מהאחרים ומהידידה
עכשיו, העניין הוא שבינו לבין הצעיר יש תקל רציני מהעבר שלא קשור אליי
והוא מתכוון לספר להורים של הצעיר עלינו כדי לפגוע בו
הצעיר אמר לי שהוא ילך בעצמו ויפתח הכל מול ההורים שלו וישתף אותם ואני לא מוכנה לזה
לא אכפת לי כמה הם "סבבה" וכמה הם מבינים .
ממש לא!!! לא מוכנה לזה. ממש צעקתי עליו. רתחתי שזה הגיע למצב כזה.
מלכתחילה הוא לא היה צריך לספר על זה לאחרים.
מה עושים??
(יערה)
אחד החברים של הצעיר , טיפוס ממש מטומטם לא מבינה איך הוא חבר שלו בכלל
לדעתי יש לו קש בראש והוא בלתי נסבל . מהמתחכמים האלה שעוד לא התבגרו.
הוא לא ידע עלינו ואני אקצר - כיום הוא יודע ככל הנראה מהאחרים ומהידידה
עכשיו, העניין הוא שבינו לבין הצעיר יש תקל רציני מהעבר שלא קשור אליי
והוא מתכוון לספר להורים של הצעיר עלינו כדי לפגוע בו
הצעיר אמר לי שהוא ילך בעצמו ויפתח הכל מול ההורים שלו וישתף אותם ואני לא מוכנה לזה
לא אכפת לי כמה הם "סבבה" וכמה הם מבינים .
ממש לא!!! לא מוכנה לזה. ממש צעקתי עליו. רתחתי שזה הגיע למצב כזה.
מלכתחילה הוא לא היה צריך לספר על זה לאחרים.
מה עושים??
(יערה)
-
איך שוכחים מישהו
וואו !!!!
תסריט רע מאד
כמו שאני זוכרת אימו של הבחור עמיתה שלך לעבודה
בשום פנים ואופן שלא יעז לשתף אותם
אל תסכימי לזה ותדרשי ממנו שיפעיל את היצירתיות שלו כדי למנוע מהחבר שלו להרוס לך את הזוגיות!!!!!
תסריט רע מאד
כמו שאני זוכרת אימו של הבחור עמיתה שלך לעבודה
בשום פנים ואופן שלא יעז לשתף אותם
אל תסכימי לזה ותדרשי ממנו שיפעיל את היצירתיות שלו כדי למנוע מהחבר שלו להרוס לך את הזוגיות!!!!!
-
איך שוכחים מישהו
ומה ז"א מהאחרים והידידה? אני יכולה להבין אם היה מספר לחבר אחד ושגם אותו בחר בקפידה
אני מציעה לך להציב לו אולטימטום. עם כל האהבה שלו אלייך, הוא צריך להבין את הסטטוס הרגיש לך ולקחת זאת ברצינות רבה.
אני מציעה לך להציב לו אולטימטום. עם כל האהבה שלו אלייך, הוא צריך להבין את הסטטוס הרגיש לך ולקחת זאת ברצינות רבה.
-
איך שוכחים מישהו
ואני לא מבינה מה הטעם לספר להוריו. אין לקשר שלכם שום עתיד.
זה לא שהוא נער מנוצל מינית. מה זה עניינם?
ואם החבר מאיים מוטב שזה יגיע מהבחור ובלי פרטים מזהים על מי את. אין בזה שום צורך.
אני חושבת שאת צריכה לסיים איתו את הקשר
באמת שאין לך מה לחפש אצל הילד הזה
ואני לא מבינה מה הטעם לספר להוריו. אין לקשר שלכם שום עתיד.
זה לא שהוא נער מנוצל מינית. מה זה עניינם?
ואם החבר מאיים מוטב שזה יגיע מהבחור ובלי פרטים מזהים על מי את. אין בזה שום צורך.
אני חושבת שאת צריכה לסיים איתו את הקשר
באמת שאין לך מה לחפש אצל הילד הזה
-
איך שוכחים מישהו
הצעיר שיתף לגבינו בעבר כבר כמה חברים וידידה וסיפר להם ואני ממש התנגדתי והסברתי לו אינספור פעמים כמה המצב רגיש.
ועכשיו גם החבר הטיפש הזה מודע לעניין מהאחרים.
אימו של הצעיר עובדת באותו מקום עבודה כמוני אך בתפקידים שונים לגמרי. רואה אותה שם לעיתים רחוקות.
אני ממש הולכת בחשש לעבודה מפחיד שיום אחד היא תדע. לא רוצה לחשוב על זה!!!
אתמול היה אצלי (הוא לא רצה לבוא בכלל! טען שאין מה לדבר ושהוא יפתור את זה בעצמו)
בלי להכנס לפרטים - מדובר בעניין כספי. החבר הזה חייב לצעיר סכום כסף מסויים ומסרב להחזיר ועכשיו ממש לוחץ אותנו לקיר.
בסוף הוא בא והכנתי לו אוכל, אכלנו יחד וגם שכבנו והוא נשאר לישון אצלי.
לא יודעת מה יהיה. בבוקר הוא אמר לי שהוא לא מתכוון לוותר על מה שמגיע לו ושהוא יפתור את זה.
לא רגועה לא רגועה בכלל!!! איזה חבר אידיוט ילדותי ומעצבן. חוכמולוג כזה .
(יערה)
ועכשיו גם החבר הטיפש הזה מודע לעניין מהאחרים.
אימו של הצעיר עובדת באותו מקום עבודה כמוני אך בתפקידים שונים לגמרי. רואה אותה שם לעיתים רחוקות.
אני ממש הולכת בחשש לעבודה מפחיד שיום אחד היא תדע. לא רוצה לחשוב על זה!!!
אתמול היה אצלי (הוא לא רצה לבוא בכלל! טען שאין מה לדבר ושהוא יפתור את זה בעצמו)
בלי להכנס לפרטים - מדובר בעניין כספי. החבר הזה חייב לצעיר סכום כסף מסויים ומסרב להחזיר ועכשיו ממש לוחץ אותנו לקיר.
בסוף הוא בא והכנתי לו אוכל, אכלנו יחד וגם שכבנו והוא נשאר לישון אצלי.
לא יודעת מה יהיה. בבוקר הוא אמר לי שהוא לא מתכוון לוותר על מה שמגיע לו ושהוא יפתור את זה.
לא רגועה לא רגועה בכלל!!! איזה חבר אידיוט ילדותי ומעצבן. חוכמולוג כזה .
(יערה)
איך שוכחים מישהו
יערה,
אני בהלם! איזו תסבוכת!
תחתכי הכל, תכחישי, תקני כרטיס טיסה ותטוסי לבעלך. אני לא מבינה איך את ממשיכה בקשר עם הצעיר אחרי כל הבלאגן הזה. את תאבדי את בעלך אם זה יגיע אליו. את מבינה את זה? את מוכנה לאבד אותו?
אפילו לא שלום אם את נפגשת עם הצעיר במקרה. מה את צריכה את הפאדיחות האלו? ואמא שלו תדאג להשפיל אותך אצל בעלך ובמקום העבודה...איזה הורים סבבה? הוא מטומטם הצעיר שלך?
ההורים שלו יראו בך אישה מבוגרת ונשואה שמנצלת את הבן שלהם כשהחיים עוד לפניו וצריך לצאת עם צעירות ולהחתן ולהפוך אותם לסבא וסבתא. אלא אם אתם מחליטים להתחתן אחרי שתתגרשי- לא נראה לי שזה הכיוון אצלך.
שלא תעזי לדבר עם החבר או לתת כסף לאף אחד. תתרחקי מכל הנושא הזה כמו מאש.
תעדכני
יערה,
אני בהלם! איזו תסבוכת!
תחתכי הכל, תכחישי, תקני כרטיס טיסה ותטוסי לבעלך. אני לא מבינה איך את ממשיכה בקשר עם הצעיר אחרי כל הבלאגן הזה. את תאבדי את בעלך אם זה יגיע אליו. את מבינה את זה? את מוכנה לאבד אותו?
אפילו לא שלום אם את נפגשת עם הצעיר במקרה. מה את צריכה את הפאדיחות האלו? ואמא שלו תדאג להשפיל אותך אצל בעלך ובמקום העבודה...איזה הורים סבבה? הוא מטומטם הצעיר שלך?
ההורים שלו יראו בך אישה מבוגרת ונשואה שמנצלת את הבן שלהם כשהחיים עוד לפניו וצריך לצאת עם צעירות ולהחתן ולהפוך אותם לסבא וסבתא. אלא אם אתם מחליטים להתחתן אחרי שתתגרשי- לא נראה לי שזה הכיוון אצלך.
שלא תעזי לדבר עם החבר או לתת כסף לאף אחד. תתרחקי מכל הנושא הזה כמו מאש.
תעדכני
-
איך שוכחים מישהו
אין לי שום כוונה לדבר עם החבר המטומטם הזה ובטח שלא לתת כסף. אין מצב.
זו פשוט חוצפה שהוא מתנכל לצעיר בצורה כזו ומשתמש במידע שלו עלינו לגרום לצעיר לוותר על הכסף שמגיע לו ובצדק!!!
מזה בדיוק אני חוששת מהתגובה של הוריו!!! את יודעת מה יהיה אם הם ידעו??? הלך עלי
הצעיר יותר מדי קול ורגוע . נשבר לי מזה. הוא טוען שאני נלחצת ללא סיבה והכל יסתדר. הוא אמר שיגיע להסכמה עם אותו חבר
אתמול הוא אמר לי שהוא כבר לא סומך על אף אחד והוא די התנתק מהם . ראיתי ברשתות שהוא כבר לא מגיב להם בכלל וראיתי שהם שאלו מה קורה איתו ולאן הוא נעלם להם
גם עם הלהקה שלו הוא הקפיא הכל.
מה שמכעיס אותי יותר מהכל שהרי זה ברור שהחברים האחרים או הידידה פתחו את הפה אחרת איך אותו "חבר" גילה עלינו?
שיברר קודם כל מי מהחבר'ה שלו מפטפט...
הצעיר טוען שסיפר הכל לחבר אחד קרוב מאוד והוא סומך עליו במיליון אחוז ולשאר בכלליות בלי פרטים אישיים עליי.
עדין מלחיץ בטירוף כל המצב הזה.
באמת חשבתי להתפטר אלינור אך מה אגיד לבעלי?? פתאום בא לי להתפטר מהעבודה? גם ככה אני על הכוונת שלו.
ממש עסק ביש
(יערה)
זו פשוט חוצפה שהוא מתנכל לצעיר בצורה כזו ומשתמש במידע שלו עלינו לגרום לצעיר לוותר על הכסף שמגיע לו ובצדק!!!
מזה בדיוק אני חוששת מהתגובה של הוריו!!! את יודעת מה יהיה אם הם ידעו??? הלך עלי
הצעיר יותר מדי קול ורגוע . נשבר לי מזה. הוא טוען שאני נלחצת ללא סיבה והכל יסתדר. הוא אמר שיגיע להסכמה עם אותו חבר
אתמול הוא אמר לי שהוא כבר לא סומך על אף אחד והוא די התנתק מהם . ראיתי ברשתות שהוא כבר לא מגיב להם בכלל וראיתי שהם שאלו מה קורה איתו ולאן הוא נעלם להם
גם עם הלהקה שלו הוא הקפיא הכל.
מה שמכעיס אותי יותר מהכל שהרי זה ברור שהחברים האחרים או הידידה פתחו את הפה אחרת איך אותו "חבר" גילה עלינו?
שיברר קודם כל מי מהחבר'ה שלו מפטפט...
הצעיר טוען שסיפר הכל לחבר אחד קרוב מאוד והוא סומך עליו במיליון אחוז ולשאר בכלליות בלי פרטים אישיים עליי.
עדין מלחיץ בטירוף כל המצב הזה.
באמת חשבתי להתפטר אלינור אך מה אגיד לבעלי?? פתאום בא לי להתפטר מהעבודה? גם ככה אני על הכוונת שלו.
ממש עסק ביש
(יערה)
איך שוכחים מישהו
ואו יערה בלאגן..כשיותר מידי אנשים יודעים זה בלאגן.במיוחד שאת עובדת איתה
איך שוכחים מישהו
יערה,
תתנתקי מהצעיר. אני מצטערת, את אפילו לא יכולה להישאר ידידה שלו בחודשים הקרובים. אני ממש לא יודעת איך תעשי את זה כי אתם אוהבים אבל הנישואים לבעלך הם השיקול. תקני כרטיס טיסה וטוסי לבעלך. ואם העבודה שלך לא משהו אז תתפטרי ותמצאי מקום אחר. ברגע שבעלך יבין שאת שלו 100% אז גם אם היית על הכוונת הוא יעלים עין כי לא ירצה לאבד אותך. רק צריך להפסיק עם השטויות ולפתור את הבעיות עם הבעל.
חוץ מזה, אם בעלך טס לתקופות כאלו ארוכות כמה פעמים בשנה אז תגידי שהחלטת שאת מצטרפת אליו לנסיעות כי נמאס לך להישאר לבד ובודדה במיוחד גם כשאין ילדים ובגלל זה התפטרת.
אוף, כל כך התייסרת שבגדת בבעלך ובסוף תאבדי אותו? תילחמי על הנישואים שלך.
יערה,
תתנתקי מהצעיר. אני מצטערת, את אפילו לא יכולה להישאר ידידה שלו בחודשים הקרובים. אני ממש לא יודעת איך תעשי את זה כי אתם אוהבים אבל הנישואים לבעלך הם השיקול. תקני כרטיס טיסה וטוסי לבעלך. ואם העבודה שלך לא משהו אז תתפטרי ותמצאי מקום אחר. ברגע שבעלך יבין שאת שלו 100% אז גם אם היית על הכוונת הוא יעלים עין כי לא ירצה לאבד אותך. רק צריך להפסיק עם השטויות ולפתור את הבעיות עם הבעל.
חוץ מזה, אם בעלך טס לתקופות כאלו ארוכות כמה פעמים בשנה אז תגידי שהחלטת שאת מצטרפת אליו לנסיעות כי נמאס לך להישאר לבד ובודדה במיוחד גם כשאין ילדים ובגלל זה התפטרת.
אוף, כל כך התייסרת שבגדת בבעלך ובסוף תאבדי אותו? תילחמי על הנישואים שלך.
איך שוכחים מישהו
יערה,
פתאום חייכתי כי אני מקווה שאצלך מעז ייצא מתוק. בעלך יבין כמה את בודדה אם תתפטרי כדי להתלוות אליו ויחליט שתנסו להיכנס להריון. ואז, את תשכחי מכל התקופה הזו שהיה לך את הצעיר.
יערה,
פתאום חייכתי כי אני מקווה שאצלך מעז ייצא מתוק. בעלך יבין כמה את בודדה אם תתפטרי כדי להתלוות אליו ויחליט שתנסו להיכנס להריון. ואז, את תשכחי מכל התקופה הזו שהיה לך את הצעיר.
-
איך שוכחים מישהו
שקלת להתפטר לפניו או בגללו?
לא ממליצה להיות פזיזה בנושא הזה. את קוטעת עתיד בשביל משהו זמני מאוד.
לא ממליצה להיות פזיזה בנושא הזה. את קוטעת עתיד בשביל משהו זמני מאוד.
-
איך שוכחים מישהו
אלינור בעלי חוזר (לקראת סוף החודש) זה יראה יותר מוזר אם אטוס אליו פתאום בשבועות האחרונים
חוץ מזה שאין לי אפשרות לעזוב את העבודה ולטוס.
אם בעלי יסכים לילד ולהרחבת המשפחה - רק בחלומות שלי לצערי.
פלוני , לא שקלתי התפטרות. מרוצה מעבודתי, תפקיד משמעותי וטוב לי שם.
(יערה)
חוץ מזה שאין לי אפשרות לעזוב את העבודה ולטוס.
אם בעלי יסכים לילד ולהרחבת המשפחה - רק בחלומות שלי לצערי.
פלוני , לא שקלתי התפטרות. מרוצה מעבודתי, תפקיד משמעותי וטוב לי שם.
(יערה)
-
איך שוכחים מישהו
- לא שקלתי התפטרות בעבר .
אני מרגישה שאני על הכוונת של כולם. מצד אחד הוריו , בעלי שכבר מלא בחשדות, והחבר המטומטם הזה
כ"כ מתסכל. פשוט חוסר אונים.
אני מקווה שהצעיר יגיע איתו להבנות והם יפתרו את העניין הכספי .מבינה את הצעיר. הכסף הזה שייך לו
(יערה)
-
איך שוכחים מישהו
לא יכולה לתאר כמה אני מתעבת סחטנים כמו החבר הזה
איך הוא מעיז להפעיל על הצעיר לחץ כזה ולכלול אותי בסיפור שהוא לגמרי עניין של שניהם
ומדובר על סכום רציני.
איך נקלעתי לבלגן כזה?
(יערה)
איך הוא מעיז להפעיל על הצעיר לחץ כזה ולכלול אותי בסיפור שהוא לגמרי עניין של שניהם
ומדובר על סכום רציני.
איך נקלעתי לבלגן כזה?
(יערה)
-
איך שוכחים מישהו
וכל התקל הזה ביניהם זה לא מעכשיו
לי זה נודע רק לפני כמה ימים!!! אחרי שראיתי שהצעיר מתחמק ונעלם לי הסכים להפגש ונודע לי כל העניין.
לא רצה לערב אותי ושלא אדאג אבל איך לא אדאג כשהזוגיות שלי בסכנה??
שנים הוא חייב לו כסף.
בושה וחרפה.
זהו. הוצאתי מהלב.
(יערה)
לי זה נודע רק לפני כמה ימים!!! אחרי שראיתי שהצעיר מתחמק ונעלם לי הסכים להפגש ונודע לי כל העניין.
לא רצה לערב אותי ושלא אדאג אבל איך לא אדאג כשהזוגיות שלי בסכנה??
שנים הוא חייב לו כסף.
בושה וחרפה.
זהו. הוצאתי מהלב.
(יערה)
-
איך שוכחים מישהו
ואני ממש מתחרטת שנסחפתי איתו אתמול
![|אוף| |אוף|](./images/smilies/banghead.gif)
(יערה)
![|אוף| |אוף|](./images/smilies/banghead.gif)
(יערה)
-
איך שוכחים מישהו
בושה למי?
הסחטן הזה לא חייב לך כלום. יש חארות כמוהו את לא יכולה לשלוט בזה. הבחור לעומתו כן מחוייב לך. הסברת לו כמה פעמים שהמצב סופר רגיש ובכל זאת הוא לא סתם את הפה שלו למרות שמה כבר אפשר לצפות מצעיר נלהב.
אם אכן אין לסחטן פרטים עליך, אז אין לך מה לדאוג. אלא אם כן הצעיר הוציא פרטים עליך לחבריו ואז זה באמת בעייתי.
הסחטן הזה לא חייב לך כלום. יש חארות כמוהו את לא יכולה לשלוט בזה. הבחור לעומתו כן מחוייב לך. הסברת לו כמה פעמים שהמצב סופר רגיש ובכל זאת הוא לא סתם את הפה שלו למרות שמה כבר אפשר לצפות מצעיר נלהב.
אם אכן אין לסחטן פרטים עליך, אז אין לך מה לדאוג. אלא אם כן הצעיר הוציא פרטים עליך לחבריו ואז זה באמת בעייתי.
-
איך שוכחים מישהו
בושה שהוא חייב לו כסף ולא חושב להחזיר
זו הכוונה שלי
(יערה)
בושה שהוא חייב לו כסף ולא חושב להחזיר
זו הכוונה שלי
(יערה)
איך שוכחים מישהו
יערה,
להיסחף עם הצעיר לסקס זה משהו אחד ולהכניס אותו לבית שלך ושל בעלך , לשכב איתו במיטה שלכם ושיישן אצלך? זה הרבה מעבר להיסחפות. איך בכלל הגעת למצב כזה? את מבינה מה יקרה אם בעלך יידע? ואת על הכוונת שלו?
אפשר להסביר סקס- קשה מאוד להסביר סקס בבית שלכם, במיטה שלכם.
הנישואים שלך בברוך רציני. ואת עוד חושבת על החבר שחייב לצעיר כסף?!
מה פער הגילאים ביניכם?
להיסחף עם הצעיר לסקס זה משהו אחד ולהכניס אותו לבית שלך ושל בעלך , לשכב איתו במיטה שלכם ושיישן אצלך? זה הרבה מעבר להיסחפות. איך בכלל הגעת למצב כזה? את מבינה מה יקרה אם בעלך יידע? ואת על הכוונת שלו?
אפשר להסביר סקס- קשה מאוד להסביר סקס בבית שלכם, במיטה שלכם.
הנישואים שלך בברוך רציני. ואת עוד חושבת על החבר שחייב לצעיר כסף?!
מה פער הגילאים ביניכם?
איך שוכחים מישהו
החבר חצוף יערה. אין לו שום זכות לספר להורים של האחר שלך בגלל ריב טיפשי בינהם. פשוט חצוף
-
איך שוכחים מישהו
אלינור איבדתי כל כיוון ונסחפתי לגמרי. את צודקת בדברייך
אני צריכה לאכול את מה שבישלתי ולהתמודד עם ההשלכות של הקשר האסור הזה
ייסורי המצפון מכרסמים בי. לא מאמינה על עצמי שהגעתי לרמה כזו
מאישה כ"כ מסורה שמעולם לא פזלתי לצדדים תראו לאן הגעתי ומה אני עושה...
דתיה זה בדיוק מה שאני אומרת.
(יערה)
אני צריכה לאכול את מה שבישלתי ולהתמודד עם ההשלכות של הקשר האסור הזה
ייסורי המצפון מכרסמים בי. לא מאמינה על עצמי שהגעתי לרמה כזו
מאישה כ"כ מסורה שמעולם לא פזלתי לצדדים תראו לאן הגעתי ומה אני עושה...
דתיה זה בדיוק מה שאני אומרת.
(יערה)
-
איך שוכחים מישהו
ליערה
גם אני בדעה הזו : "אם החבר מאיים מוטב שזה יגיע מהבחור ובלי פרטים מזהים על מי את. אין בזה שום צורך"
אל תשכחי שהוא זה שמכיר את הוריו הכי טוב.
אז שיספר להם בעצמו על הקשר מבלי לפרט יותר מדי
דתיה מה חדש אצלך? רגוע ? שמעת מהפסיכי?
גם אני בדעה הזו : "אם החבר מאיים מוטב שזה יגיע מהבחור ובלי פרטים מזהים על מי את. אין בזה שום צורך"
אל תשכחי שהוא זה שמכיר את הוריו הכי טוב.
אז שיספר להם בעצמו על הקשר מבלי לפרט יותר מדי
דתיה מה חדש אצלך? רגוע ? שמעת מהפסיכי?
איך שוכחים מישהו
לא שמעתי ממנו כלום.שקט טפו טפו..יש לי הרגשה שאחרי ההתכתבות האחרונה הוא הפנים שאני לא בעניין שלו ולא למפגש. מקווה
-
איך שוכחים מישהו
מצויין דתיה אל תצרי קשר עם הדפוק הזה
תתרכזי בהריון שלך ובבעלך
תתרכזי בהריון שלך ובבעלך
איך שוכחים מישהו
מי יוצר קשר איתו בכלל? זה הוא שיצר עד כה..
-
איך שוכחים מישהו
אני כועסת, מתוחה לחוצה ומפחדת
ומבואסת שבעלי נעדר לתקופה כה ארוכה ויודעת שכשיחזור אצטרך לנהל איתו את שיחת חיי לא מתכוונת לוותר הפעם.
וויתרתי מספיק.
העצבים שלי מרוטים.
הצעיר בכיון של לספר להוריו ושום דבר שאני אומרת בנושא לא נקלט אצלו. עקשן
כתב לי הערב שהוא בכ"ז רוצה לפתוח הכל מולם ואם זה לא מספיק הוא הוסיף שגם שיתף את בן דוד שלו!!! (בגילו +-)
והבטיח שיפתור את העניין עם החבר עוד השבוע אבל מה אני אגיד לכם? כולי תקווה.
הראש שלי מונח על הכף הזוגיות שלי בסכנה
איך איך הסתבכתי ככה? הוא האחרון שחשבתי שיפטפט ככה עם כל כך הרבה אנשים.
בהתחלה עוד יכולתי להבין בסדר, קשה לו לשמור על זה בסוד אז נניח סיפר לחבר קרוב אחד אבל עכשיו? לא מבינה אותו.
(יערה)
ומבואסת שבעלי נעדר לתקופה כה ארוכה ויודעת שכשיחזור אצטרך לנהל איתו את שיחת חיי לא מתכוונת לוותר הפעם.
וויתרתי מספיק.
העצבים שלי מרוטים.
הצעיר בכיון של לספר להוריו ושום דבר שאני אומרת בנושא לא נקלט אצלו. עקשן
כתב לי הערב שהוא בכ"ז רוצה לפתוח הכל מולם ואם זה לא מספיק הוא הוסיף שגם שיתף את בן דוד שלו!!! (בגילו +-)
והבטיח שיפתור את העניין עם החבר עוד השבוע אבל מה אני אגיד לכם? כולי תקווה.
הראש שלי מונח על הכף הזוגיות שלי בסכנה
איך איך הסתבכתי ככה? הוא האחרון שחשבתי שיפטפט ככה עם כל כך הרבה אנשים.
בהתחלה עוד יכולתי להבין בסדר, קשה לו לשמור על זה בסוד אז נניח סיפר לחבר קרוב אחד אבל עכשיו? לא מבינה אותו.
(יערה)
איך שוכחים מישהו
שמעי הוא לא בסדר בכלל.האחר שלך ממשיך הלאה לספר אחרי שביקשת שלא?? מה העניין לפתוח את זה מול ההורים אם הוא לא מתחתח איתך. נסי לומר לו שאת מסיימת את הקשר אם הוא לא מכבד את הבקשה שלך.ועכשיו סיפר גם לבנדוד. פשוט הזוי
-
איך שוכחים מישהו
דתיה,
אכן הזוי אבל את מבינה כמה זה מסוכן שהוריו יידעו עליי?
אין לי שליטה על מה שהוא יגיד להם! אין לי שליטה על מה שנאמר כבר אני מרגישה שהכל התגלגל לאנשים זרים
הסוד שלנו הקשר שלנו הכל מתמוסס הכל מסובך
ואם יספר יותר מדי??? זה יגיע מהר מאוד לבעלי
אני לא יכולה ולא רוצה לאבד הכל
לא אוהבת להיות ככה בחוסר שליטה וחוסר ודאות
(יערה)
אכן הזוי אבל את מבינה כמה זה מסוכן שהוריו יידעו עליי?
אין לי שליטה על מה שהוא יגיד להם! אין לי שליטה על מה שנאמר כבר אני מרגישה שהכל התגלגל לאנשים זרים
הסוד שלנו הקשר שלנו הכל מתמוסס הכל מסובך
ואם יספר יותר מדי??? זה יגיע מהר מאוד לבעלי
אני לא יכולה ולא רוצה לאבד הכל
לא אוהבת להיות ככה בחוסר שליטה וחוסר ודאות
(יערה)
איך שוכחים מישהו
ממש אבל ממש מבינה אותך..גמאני קונטרול פריק... והכי מפחיד בקשרים האלו זה בדיוק זה.שמישהו אחר יודע והפחד הזה שהבעל ידע. מפחיד יותר מהכל!!!
-
איך שוכחים מישהו
קמתי הבוקר עם החלטה נחושה לסיים את הקשר עם הצעיר
די, עייפתי מכל המתחים והבלגן
קבעתי איתו שנפגש בהמשך היום (השבוע בגלל החג הוא יותר פנוי) מקוה שלא יבריז לי.
אני אדבר איתו על הכל וזהו. אסייים את זה בכאב לב ובדמעות שברור שיהיו אבל ככה אני לא מוכנה להמשיך!
(יערה)
די, עייפתי מכל המתחים והבלגן
קבעתי איתו שנפגש בהמשך היום (השבוע בגלל החג הוא יותר פנוי) מקוה שלא יבריז לי.
אני אדבר איתו על הכל וזהו. אסייים את זה בכאב לב ובדמעות שברור שיהיו אבל ככה אני לא מוכנה להמשיך!
(יערה)
איך שוכחים מישהו
יערה יקרה
מאחלת לך את הכוחות להתנתק מהצעיר
את צריכה עכשו לחשוב רק על יערה אך ורק על יערה
אין לי מושג למה את "מבינה"את בעלך שלא רוצה ילדים (זה גם לא עינינו של אף אחד )..מה שרצינו וחשבנו בגיל 20זה לא מה שאנחנו חושבים ומרגישים בגיל 30
אנשים משתנים רצונות משתנים
כל הגוף שלך צועק לילד ומכוון שהרצון הטבעי הזה לא מתממש את מוצאת פתרונות לא רלוונטים ושוב פוגעת בעצמך בעלך לא מתאים לו וזה שלו אם את שלמה עם ההחלטה לילד תקומי ותעשי מעשה לפני שיהיה מאוחר
מניסיון תתחילי לחשוב מה יערה רוצה מה יערה צריכה ולא לבזבז אנרגיה
אז מה שהתחתנתם אמרתם שאתם לא רוצים ילדים?לא רלוונטי
שבעלך יחזור את לא צריכה לשכנע אותו לילדים ההחלטה מה לעשות היא רק בידיים שלך
חבל וכואב שתסתובבי עם הרגשה של החמצה שחלק בך לא ממומש הקונפליקט הזה בסוף מתפרץ החוצה (מריבות גרושים בגידות חוסר שביעות רצון)
או שהקונפליקט נשאר בפנים ומתפרץ (מחלות דכאונות. חס וחלילה.)
אנחנו כאן בשבילך צריך כוחות אומץ וביטחון להחליט ולעשות מעשה אבל מוכרחים להיות קשובים מה אנחנו רוצים מה המטרה שלנו
והמטרה יכולה גם להיות לחיות חיים שלוים עם בעלך בלי ילדים אבל את זאת שמחליטה. את נמצאת עם עצמך 24/7 אז כדאי שתאהבי את עצמך תכבדי את עצמך תעשי מה שאת אוהבת תתחילי להעיז לחלום חלומות מתגשמים אם מכוונים אליהם
חיבוקים
מאחלת לך את הכוחות להתנתק מהצעיר
את צריכה עכשו לחשוב רק על יערה אך ורק על יערה
אין לי מושג למה את "מבינה"את בעלך שלא רוצה ילדים (זה גם לא עינינו של אף אחד )..מה שרצינו וחשבנו בגיל 20זה לא מה שאנחנו חושבים ומרגישים בגיל 30
אנשים משתנים רצונות משתנים
כל הגוף שלך צועק לילד ומכוון שהרצון הטבעי הזה לא מתממש את מוצאת פתרונות לא רלוונטים ושוב פוגעת בעצמך בעלך לא מתאים לו וזה שלו אם את שלמה עם ההחלטה לילד תקומי ותעשי מעשה לפני שיהיה מאוחר
מניסיון תתחילי לחשוב מה יערה רוצה מה יערה צריכה ולא לבזבז אנרגיה
אז מה שהתחתנתם אמרתם שאתם לא רוצים ילדים?לא רלוונטי
שבעלך יחזור את לא צריכה לשכנע אותו לילדים ההחלטה מה לעשות היא רק בידיים שלך
חבל וכואב שתסתובבי עם הרגשה של החמצה שחלק בך לא ממומש הקונפליקט הזה בסוף מתפרץ החוצה (מריבות גרושים בגידות חוסר שביעות רצון)
או שהקונפליקט נשאר בפנים ומתפרץ (מחלות דכאונות. חס וחלילה.)
אנחנו כאן בשבילך צריך כוחות אומץ וביטחון להחליט ולעשות מעשה אבל מוכרחים להיות קשובים מה אנחנו רוצים מה המטרה שלנו
והמטרה יכולה גם להיות לחיות חיים שלוים עם בעלך בלי ילדים אבל את זאת שמחליטה. את נמצאת עם עצמך 24/7 אז כדאי שתאהבי את עצמך תכבדי את עצמך תעשי מה שאת אוהבת תתחילי להעיז לחלום חלומות מתגשמים אם מכוונים אליהם
חיבוקים
-
איך שוכחים מישהו
כל מה שא.א אמרה.
החלטה נבונה. סיימי את הקשר עם הבחורצ'יק הצעיר ותתחילי לחשוב על עצמך, על רצונותיך ושאיפותייך כי מגיע לך!
הגוף שלך זועק לילדים ולכן נכנסת לסחרור כזה אבל כעת כמה שפחות אינטרקציה איתו כך ייטב לך.
אולי גם שווה לשקול טיפול רגשי
חיבוקים גם ממני
החלטה נבונה. סיימי את הקשר עם הבחורצ'יק הצעיר ותתחילי לחשוב על עצמך, על רצונותיך ושאיפותייך כי מגיע לך!
הגוף שלך זועק לילדים ולכן נכנסת לסחרור כזה אבל כעת כמה שפחות אינטרקציה איתו כך ייטב לך.
אולי גם שווה לשקול טיפול רגשי
חיבוקים גם ממני
איך שוכחים מישהו
בהצלחה רבה יערה. אנחנו איתך
-
איך שוכחים מישהו
תודה על החיזוקים!
זהו. זה נגמר עשיתי את הצעד
זו היתה שיחה רצינית וארוכה והפעם הוא הקשיב יותר ולא התפרץ עלי כמו בשיחת הנתק.
להגיד שהוא הבין ושקיבל את זה? לא. הוא לא הבין ואמר שהוא אוהב ושאני מאוד משמעותית בחיים שלו וביקש להתנצל על כך שדיבר עם כל החברים יותר מדי
אבל הסברתי לו שזה לא רק זה. המצב מורכב ורגיש ואי אפשר להמשיך ככה.
אמר שהוא מכבד אותי.
אני מרוסקת נפשית היה לי כל כך קשה להפרד ממנו!!!
מוכרחה לחזור לעצמי לחזור לחיים שלי
(יערה)
זהו. זה נגמר עשיתי את הצעד
זו היתה שיחה רצינית וארוכה והפעם הוא הקשיב יותר ולא התפרץ עלי כמו בשיחת הנתק.
להגיד שהוא הבין ושקיבל את זה? לא. הוא לא הבין ואמר שהוא אוהב ושאני מאוד משמעותית בחיים שלו וביקש להתנצל על כך שדיבר עם כל החברים יותר מדי
אבל הסברתי לו שזה לא רק זה. המצב מורכב ורגיש ואי אפשר להמשיך ככה.
אמר שהוא מכבד אותי.
אני מרוסקת נפשית היה לי כל כך קשה להפרד ממנו!!!
מוכרחה לחזור לעצמי לחזור לחיים שלי
(יערה)
איך שוכחים מישהו
כל הכבוד לך!! איזו אמיצה... מאחלת לך שתעברי בקלות את הימים הקרובים..מחבקת אותך
איך שוכחים מישהו
ואו יערה
ככ קשה מנסיון אבל שאנחנו מריחים סכנה
כנראה שאנחנו מתעשתים וחושבים מהשכל
בהצלחה
כל הכבוד
ככ קשה מנסיון אבל שאנחנו מריחים סכנה
כנראה שאנחנו מתעשתים וחושבים מהשכל
בהצלחה
כל הכבוד
-
איך שוכחים מישהו
מה שלומך יערה?
-
איך שוכחים מישהו
קמתי הבוקר חולה ממש עם חום! השפיע עלי פיזית
מרגישה שאיבדתי יד
איך שהגעתי לעבודה נכנסתי לאינסטגרם שלו. כמו מכורה. בכיתי התפרקתי לרסיסים במשרד
הוא שלח לי הודעה בצהריים. יום של התמודדות קשה לא לענות לא להגיב
אני לא מסוגלת לחסום אותו!
(יערה)
מרגישה שאיבדתי יד
איך שהגעתי לעבודה נכנסתי לאינסטגרם שלו. כמו מכורה. בכיתי התפרקתי לרסיסים במשרד
הוא שלח לי הודעה בצהריים. יום של התמודדות קשה לא לענות לא להגיב
אני לא מסוגלת לחסום אותו!
(יערה)
איך שוכחים מישהו
מה הוא כתב לך? את לא חייבת לחסום אותו..הוא לא עשה לך רע
איך שוכחים מישהו
מחזקת אותך יערה. להיפרד זה כואב כואב ואת היית ככ אמיצה. בדיוק! זה לאבד איבר מהגוף.
איך שוכחים מישהו
שלום בנות מתוקות,
קראתי את הדברים בימים האחרונים. גם בדף של מאוהב. התעצבתי,צחקתי, כעסתי, הזדהיתי.
מרגישה כאילו אנחנו חברים שנים כולנו.
כמה תחושות, מחשבות רגשות, סודות כמוסים
שאין לנו עם מי לחלוק. בדף של מאוהב מישהו כתב לפני כמה ימים הודעה כמה אנחנו אנשים רעים.
בא לי לאחל לו להתאהב, לכאוב ולסבול ולהבין. רק אז הוא יבין. אלינור חבל שמחקת שם דברים - למרות שמניחה שזה היה עבורך כואב להשאיר.
עברו מאז הדף שנתיים.
מעניין מה עם מאוהב.
א.א- תחזרי לדף תזכרי בכמות הפעמים שרצית לנתק, שהרגשת תסכול - מקווה שהטיפול עם הבעל עוזר.
א״ש - לפרקים קינאתי בך, שהצלחת לחנך אותו, כם שלי עושה התקרבות העלמות וזה מתיש מאוד. כשמקיימת איתו שיחה, טוען שהכל בסדר. שרוצה אוזן קשבת וכיף ולצחוק וכמובן סקס. אבל איפה כיף ואיפה אני? נראה שכל פעם שיש כיף ומתקרבים הוא מתנתק ונעלם.
אלינור- מדהים לראות מה עברת. גם איתך הזדהיתי לא פעם בתחושה שרצית שתהיו חברים.
אם ואחות- מקווה שתיכנסי לדף ותתני לנו עוד ״אמת״ לפנים, ככה בלי פוליטיקלי קורט![:) :-)](./images/smilies/happy.gif)
מעניין מה עם מאוהב ועם א׳ ״שלו״. מדהים איך כשהצד שיש לו רגשות מסוחרר והצד שפחות פשוט מתנהל איך שבא לו.
איזה עמדת כח נתנו להם.
דתייה- מאמי איך ההריון עובר? נראה לי שאת השלמת עם הכאב ושמת מאחור את הדביל הנפשע.
יערה- מאחלת לך שתצליחי בכל אשר תבחרי, הצעיר שלך חצה גבול. הוא פטפט ולצערי יש לי דוגמא על מישהי שפטפטה ושילמה את המחיר- התגרשה כי בעלה תפס אותה. העניין שלא את זו שפטפטת, זה הוא וזה יותר מתסכל.
מקווה בשבילך שהרוחות ירגעו. שהבעל יחזור ותביני לאן פנייך מועדות, ושהבחור ידע להרפות. אם הוא באמת אוהב שישחרר אותך, אם תצטרכי להיות איתו זה יקרה.
באשר אליי, אתחיל טיפול זוגי עם הבעל בשבוע הבא. ייסורי מצפון עולים לי מפעם לפעם, איך נסחפתי ככה? ולפעמים בא לי שוב להיסחף.
כתבו שם שלפעמים צפרדע זו צפרדע ונראה לי שיש לי צפרדע ביד
, עלאק יש לי, אפילו את הצפרדע אין לי ביד... שבוע הבא הוא חוזר ואני במתח. מה יהיה, האם אמשיך באותם הדפוסים.
רצון ליצור איתו קשר דעך (לא יצרתי מראשון), הוא יצר בשני ושלישי וזרמתי. מאז נתק- כרגיל.
מתי נסתכל על כל זה בלי הצביטה בלב, בלי הדמעות שרוצות להתפרץ החוצה- שמתערבבות עם הידיעה שחצינו גבול וסוד ענק יצטרך להשאר ביני לבין בעלי לעולמים, לבין הבאסה שלא קיבלתי מה שרציתי עם הבחור.
שלום בנות מתוקות,
קראתי את הדברים בימים האחרונים. גם בדף של מאוהב. התעצבתי,צחקתי, כעסתי, הזדהיתי.
מרגישה כאילו אנחנו חברים שנים כולנו.
כמה תחושות, מחשבות רגשות, סודות כמוסים
שאין לנו עם מי לחלוק. בדף של מאוהב מישהו כתב לפני כמה ימים הודעה כמה אנחנו אנשים רעים.
בא לי לאחל לו להתאהב, לכאוב ולסבול ולהבין. רק אז הוא יבין. אלינור חבל שמחקת שם דברים - למרות שמניחה שזה היה עבורך כואב להשאיר.
עברו מאז הדף שנתיים.
מעניין מה עם מאוהב.
א.א- תחזרי לדף תזכרי בכמות הפעמים שרצית לנתק, שהרגשת תסכול - מקווה שהטיפול עם הבעל עוזר.
א״ש - לפרקים קינאתי בך, שהצלחת לחנך אותו, כם שלי עושה התקרבות העלמות וזה מתיש מאוד. כשמקיימת איתו שיחה, טוען שהכל בסדר. שרוצה אוזן קשבת וכיף ולצחוק וכמובן סקס. אבל איפה כיף ואיפה אני? נראה שכל פעם שיש כיף ומתקרבים הוא מתנתק ונעלם.
אלינור- מדהים לראות מה עברת. גם איתך הזדהיתי לא פעם בתחושה שרצית שתהיו חברים.
אם ואחות- מקווה שתיכנסי לדף ותתני לנו עוד ״אמת״ לפנים, ככה בלי פוליטיקלי קורט
מעניין מה עם מאוהב ועם א׳ ״שלו״. מדהים איך כשהצד שיש לו רגשות מסוחרר והצד שפחות פשוט מתנהל איך שבא לו.
איזה עמדת כח נתנו להם.
דתייה- מאמי איך ההריון עובר? נראה לי שאת השלמת עם הכאב ושמת מאחור את הדביל הנפשע.
יערה- מאחלת לך שתצליחי בכל אשר תבחרי, הצעיר שלך חצה גבול. הוא פטפט ולצערי יש לי דוגמא על מישהי שפטפטה ושילמה את המחיר- התגרשה כי בעלה תפס אותה. העניין שלא את זו שפטפטת, זה הוא וזה יותר מתסכל.
מקווה בשבילך שהרוחות ירגעו. שהבעל יחזור ותביני לאן פנייך מועדות, ושהבחור ידע להרפות. אם הוא באמת אוהב שישחרר אותך, אם תצטרכי להיות איתו זה יקרה.
באשר אליי, אתחיל טיפול זוגי עם הבעל בשבוע הבא. ייסורי מצפון עולים לי מפעם לפעם, איך נסחפתי ככה? ולפעמים בא לי שוב להיסחף.
כתבו שם שלפעמים צפרדע זו צפרדע ונראה לי שיש לי צפרדע ביד
![:( :-(](./images/smilies/sad.gif)
רצון ליצור איתו קשר דעך (לא יצרתי מראשון), הוא יצר בשני ושלישי וזרמתי. מאז נתק- כרגיל.
מתי נסתכל על כל זה בלי הצביטה בלב, בלי הדמעות שרוצות להתפרץ החוצה- שמתערבבות עם הידיעה שחצינו גבול וסוד ענק יצטרך להשאר ביני לבין בעלי לעולמים, לבין הבאסה שלא קיבלתי מה שרציתי עם הבחור.
איך שוכחים מישהו
הוא יצר קשר ואמרתי שלא באה לאזור שלו כניראה.. אמר בסדר וזהו ..לא ניראה שמעניין אותו. הפרק הזה ניראה לי נסגר בחיי.לפחות אני יודעת מה לא הפסדתי. ולא מאמינה שישלח איזושהיא הודעה בקרוב.וזה בסדר... ההריון ברוך השם טוב. מקווה להתנתק ממנו לחלוטין.
איך שוכחים מישהו
פנטי אני מאחלת לך שמה שתירצי יקרה
איך שוכחים מישהו
היום התקשרתי וכאילו ניתק צבט לי בלב אבל למעט זמן
רציתי לראות מה שלומו
מצטערת שעדיין יש לי את הדחפים הבילתי נשלטים האלו ..מה רציתי להשיג?
יעבור...
עכשו יוצאת עם בעלי לחתונה וסופאש אנחנו לבד מחכה!
רציתי לראות מה שלומו
מצטערת שעדיין יש לי את הדחפים הבילתי נשלטים האלו ..מה רציתי להשיג?
יעבור...
עכשו יוצאת עם בעלי לחתונה וסופאש אנחנו לבד מחכה!
איך שוכחים מישהו
לא הבנתי א.א הוא לא ענה לך?
איך שוכחים מישהו
דתייה, זה יגיע. ויופי שלא תהי באיזור שלו - אין למה. וברוך השם טפו חמסה.
השנה הזו גרמה לי לבלבול רב. לדחות היריון שרציתי, ועכשיו אני מפחדת. מהגיל שכבר נוקף. מכל המחויבות הזו שוב. ומהתהליך שךהכנס להריון. לבעלי יש בעיית פוריות.
נהייתי עצובה עכשיו שוב.
דתייה- תלטפי בשבילי את הבטן החמודה שלך. ותחייכי. בקרוב תחזיקי אוצר קטן ביד. טהור ומושלם. שהלוואי וידע רק אושר ובריאות
דתייה, זה יגיע. ויופי שלא תהי באיזור שלו - אין למה. וברוך השם טפו חמסה.
השנה הזו גרמה לי לבלבול רב. לדחות היריון שרציתי, ועכשיו אני מפחדת. מהגיל שכבר נוקף. מכל המחויבות הזו שוב. ומהתהליך שךהכנס להריון. לבעלי יש בעיית פוריות.
נהייתי עצובה עכשיו שוב.
דתייה- תלטפי בשבילי את הבטן החמודה שלך. ותחייכי. בקרוב תחזיקי אוצר קטן ביד. טהור ומושלם. שהלוואי וידע רק אושר ובריאות
איך שוכחים מישהו
א.א
מה זא ניתק?
וברור שתיקתי לדעת מה איתו!!!!!!
הייתם בקשר 18 שנה!!!!!!!!!!
כנראה שעוד קשה לו, האישה אולי עוקבת אחריו עדיין. הוא מפחד לענות ולהתפתות למפגש סקס.
ככ קשה. מצטערת בשבילך. מקווה שתמצאי נחמה.
מחכה לסופש? או שיצור קשר?
איך הולך עם הטיפול?
א.א
מה זא ניתק?
וברור שתיקתי לדעת מה איתו!!!!!!
הייתם בקשר 18 שנה!!!!!!!!!!
כנראה שעוד קשה לו, האישה אולי עוקבת אחריו עדיין. הוא מפחד לענות ולהתפתות למפגש סקס.
ככ קשה. מצטערת בשבילך. מקווה שתמצאי נחמה.
מחכה לסופש? או שיצור קשר?
איך הולך עם הטיפול?
איך שוכחים מישהו
פנטי ריגשת אבל אני עצובה קצת...רציתי שירדוף אבל לא קרה. יהיה בסדר ... יש עוד זמן לאוצר בבטן ![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
איך שוכחים מישהו
אני יודעת דתייה
בסופו של דבר זה היה הרצון של כולנו
להרגיש.. אם זו נחשקת/נאהבת/ רצוייה
וואלה זה לא התרחש. ולא רק שלא התרחש קיבלת יחס מגעיל. פשוט התעללות![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
מה אגיד לך. הלוואי והיה לי איך לנחם ואיך להפחית את הכאב
אני יודעת דתייה
בסופו של דבר זה היה הרצון של כולנו
להרגיש.. אם זו נחשקת/נאהבת/ רצוייה
וואלה זה לא התרחש. ולא רק שלא התרחש קיבלת יחס מגעיל. פשוט התעללות
![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
מה אגיד לך. הלוואי והיה לי איך לנחם ואיך להפחית את הכאב
איך שוכחים מישהו
נכון קיבלתי התעללות ממי שנתתי לו את כולי ![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
איך שוכחים מישהו
יהיה טוב בסוף ונשכח מכל האחרים למינהים...
איך שוכחים מישהו
אני לא חושבת שאי פעם אשכח...
בטח כשעובדים יחד. אבל מקווה שלפחות זה לא יגרום לי להחסיר פעימה.
איזון ריגשי. זה כרגע מה שאני מחפשת.
שלווה ושקט. לא רוצה לנתח/להיות במתח לחץ
ישלח לא ישלח יעלם לא יעלם.
שיהיה בריא במקומו. כביכול אנחנו בסדר. זה לא שעשיתי לו שיחת חתך. מיישמת מה ש אלינור הציעה לפני חודש. לסבול השקט ולהתנתק לאט לאט. לא אצא בהכרזות. אבל התחיל לעשות לעצמי שטיפות מח. והאמת הסבל לא כמו לפני חודש.
לפעמים בא לי להגיע אליו למשרד להדביק לו סטירה מצלצלת שישכח איך קוראים לו.
אני לא חושבת שאי פעם אשכח...
בטח כשעובדים יחד. אבל מקווה שלפחות זה לא יגרום לי להחסיר פעימה.
איזון ריגשי. זה כרגע מה שאני מחפשת.
שלווה ושקט. לא רוצה לנתח/להיות במתח לחץ
ישלח לא ישלח יעלם לא יעלם.
שיהיה בריא במקומו. כביכול אנחנו בסדר. זה לא שעשיתי לו שיחת חתך. מיישמת מה ש אלינור הציעה לפני חודש. לסבול השקט ולהתנתק לאט לאט. לא אצא בהכרזות. אבל התחיל לעשות לעצמי שטיפות מח. והאמת הסבל לא כמו לפני חודש.
לפעמים בא לי להגיע אליו למשרד להדביק לו סטירה מצלצלת שישכח איך קוראים לו.
איך שוכחים מישהו
זה ממש באסה שאת ממש סמוך אליו
איך שוכחים מישהו
פנטי תודה
מחכה לסופאש עם בעלי
הטלפון שהרמתי אליו הזכיר לי את ההתנהגות שלו לאורך ככ הרבה שנים ..בקצור אין חדש תחת השמש ולא יהיה חדש איתו
מה שבטוח שהוא חי בפחד אבל זה שלו
עשיתי כבר דרך ארוכה עם עצמי ולא הולכת לקלקל ולהתעכב עליו..
שבת חמימה ומהממת לכולם
מחכה לסופאש עם בעלי
הטלפון שהרמתי אליו הזכיר לי את ההתנהגות שלו לאורך ככ הרבה שנים ..בקצור אין חדש תחת השמש ולא יהיה חדש איתו
מה שבטוח שהוא חי בפחד אבל זה שלו
עשיתי כבר דרך ארוכה עם עצמי ולא הולכת לקלקל ולהתעכב עליו..
שבת חמימה ומהממת לכולם
איך שוכחים מישהו
א.א
איזה כיף לקרוא שאת מחכה לסופש עם בעלך
!!!
אשמח לטיפים
ואת צודקת- זה בהחלט שלו.
לא מבינה את הקטע הזה שהם מתעלמים/ לא חוזרים להודעה. כאילו מה נדפק איתם...?
אין דרך ״נעימה״ לסיים את זה ?
זה מזכיר לי שהייתי משתגעת כשהייתי שולחת לבעלי הודעה, או מתקשרת והוא לא היה מחזיר תשובה. מבחינתי זה לא משנה מי בצד השני של ״הקשר״. זו התנהגות לא רצוייה ולא מקובלת.
א.א
איזה כיף לקרוא שאת מחכה לסופש עם בעלך
אשמח לטיפים
ואת צודקת- זה בהחלט שלו.
לא מבינה את הקטע הזה שהם מתעלמים/ לא חוזרים להודעה. כאילו מה נדפק איתם...?
אין דרך ״נעימה״ לסיים את זה ?
זה מזכיר לי שהייתי משתגעת כשהייתי שולחת לבעלי הודעה, או מתקשרת והוא לא היה מחזיר תשובה. מבחינתי זה לא משנה מי בצד השני של ״הקשר״. זו התנהגות לא רצוייה ולא מקובלת.
-
איך שוכחים מישהו
יערה,
הימים הבאים יהיו קשים במיוחד.
עכשיו החלטת משהו ונראה לך שזה סופי אבל הרוב כאן יעידו שלא מעט פעמים הם קבלו החלטה "סופית" אז כולן אומרות יופי יופי, ההכנה הנפשית האמיתית היא שכנראה לא תצליחי לעמוד בהחלטה הסופית ולדעת שזה נורמאלי. זה קשה ואסור להתייאש מזה שלא מצליחים לעמוד בהחלטה. אלא ליפול ושוב לקום וכך הלאה.
ולא לשפוט את עצמך על הפעמים שתיפלי.
בלי קשר כולנו לומדות שאין לנו שליטה על הכל בחיים. ככה זה
בהצלחה
הימים הבאים יהיו קשים במיוחד.
עכשיו החלטת משהו ונראה לך שזה סופי אבל הרוב כאן יעידו שלא מעט פעמים הם קבלו החלטה "סופית" אז כולן אומרות יופי יופי, ההכנה הנפשית האמיתית היא שכנראה לא תצליחי לעמוד בהחלטה הסופית ולדעת שזה נורמאלי. זה קשה ואסור להתייאש מזה שלא מצליחים לעמוד בהחלטה. אלא ליפול ושוב לקום וכך הלאה.
ולא לשפוט את עצמך על הפעמים שתיפלי.
בלי קשר כולנו לומדות שאין לנו שליטה על הכל בחיים. ככה זה
בהצלחה
איך שוכחים מישהו
ןאני פתאום אומרת למה ביטלתי את המפגש איתו? ככ רציתי לפגוש בו פנים מול פנים? אולי הוא היה משנה את היחס שלו אליי?
איך שוכחים מישהו
כי אז שנפגשנו הוא חשב עליי אחרת..אוף
איך שוכחים מישהו
דתיה
שלא תעיזי הוא לא ישתנה זה הוא !!
את חייבת להעיף את המיותר הזה מהחיים שלך
התסריט הכי טוב זה שנניח ואת נפגשת איתו והכל מדהים ואז מה?שוב יעלם שוב יסנן שוב יהיה עם אחרות?
לא רוצה לחשוב על תסריט גרוע
שלא תעיזי הוא לא ישתנה זה הוא !!
את חייבת להעיף את המיותר הזה מהחיים שלך
התסריט הכי טוב זה שנניח ואת נפגשת איתו והכל מדהים ואז מה?שוב יעלם שוב יסנן שוב יהיה עם אחרות?
לא רוצה לחשוב על תסריט גרוע
איך שוכחים מישהו
לוידעת מה עובר עליי..אני ממררת בבכי מזה זמן שלא בכיתי.. נפילת הורמונים חזקה. עצב עצב עצב אין לי הסבר. מתגעגעת למשהו לא ברור. לא כיף לי עכשיו.. לא טוב לי.. עצובה בטירוף ואין למי לבכות.
למי שיש ביקורת בבקשה לא הזמן.
למי שיש ביקורת בבקשה לא הזמן.
איך שוכחים מישהו
דתייה.
קודם כל חיבוק ענקי. לפעמים זה משחרר לבכות. מרגישים הקלה כזו.
תראי אני אגיד לך למה אני מתגעגעת, לכיף שהיה לחיוך, שזה שהרגשתי פתאום עוצמת רגשות כזו מסחררת, הייתי שמחה, היה למה לצפות!
לא יודעת אולי כם את מתגעגעת לזה.
הגעגוע זה דבר מתעתע. האם משהו מהדברים האילו איפיינו את הקשר איתו בחודשים האחרונים? כנראה שלא... לכן את יודעת שהוא לא נכון בשבילך וראוי אלייך. אבל את מתגעגעת למה שהיה לפני כמה חודשים טובים, ההתחלה. איך לעודד אותך?
אני לא יודעת לצערי, כי אני שותפה במידה כזו או אחרת לתחושה הזו שדברים יחזרו להיות כיף, שארצה לצפות להודעה ממנו בלי הכאב שאחכ...
הלוואי והיו לי תובנות במסע הארוך הזה
דתייה.
קודם כל חיבוק ענקי. לפעמים זה משחרר לבכות. מרגישים הקלה כזו.
תראי אני אגיד לך למה אני מתגעגעת, לכיף שהיה לחיוך, שזה שהרגשתי פתאום עוצמת רגשות כזו מסחררת, הייתי שמחה, היה למה לצפות!
לא יודעת אולי כם את מתגעגעת לזה.
הגעגוע זה דבר מתעתע. האם משהו מהדברים האילו איפיינו את הקשר איתו בחודשים האחרונים? כנראה שלא... לכן את יודעת שהוא לא נכון בשבילך וראוי אלייך. אבל את מתגעגעת למה שהיה לפני כמה חודשים טובים, ההתחלה. איך לעודד אותך?
אני לא יודעת לצערי, כי אני שותפה במידה כזו או אחרת לתחושה הזו שדברים יחזרו להיות כיף, שארצה לצפות להודעה ממנו בלי הכאב שאחכ...
הלוואי והיו לי תובנות במסע הארוך הזה
איך שוכחים מישהו
זהו שהבכי לא מקל....משום מה...וכן אני מתגעגעת לימים שהיה כיף..לא משנה פנטזיה או מה שזה לא היה... פתאום זה צף פתאום זה כואב היחס או החוסר יחס או הזה שאני מעניינת לו תסבתא... הכל שחור..ככ עצובה אני אוףףףף בג לל שביטלתי תמפגש מרגיש לי רע. בקיצור אין שום הגיון על מה שעובר עלי. שום
איך שוכחים מישהו
כן, המודעות לא בהכרח עוזרת להקל את הכאב, לפעמים אני חושבת שאולי מוטב לא להיות מודעים.
קשה מאוד חוסר יחס, כל שכן יחס פוגעני ומזלזל.
טוב מאוד שביטלת את הפגישה איתו, זה היה מוסיף לך רק צער וכאב נוספים. הוא לא ישתנה פתאום, זהו, ״זה עבר לו״, הוא יעשה איתך סקס ולעד ידע שלא משנה איך יתייחס אלייך את תהיי שם.
זוכרת שרצית להוכיח לו שאת לא בכיס שלו?
אז הנה צעד ראשון- בזה שאמרת לו לא!
תהיי גאה בעצמך, אני יודעת כמה זה לא פשוט.
כן, המודעות לא בהכרח עוזרת להקל את הכאב, לפעמים אני חושבת שאולי מוטב לא להיות מודעים.
קשה מאוד חוסר יחס, כל שכן יחס פוגעני ומזלזל.
טוב מאוד שביטלת את הפגישה איתו, זה היה מוסיף לך רק צער וכאב נוספים. הוא לא ישתנה פתאום, זהו, ״זה עבר לו״, הוא יעשה איתך סקס ולעד ידע שלא משנה איך יתייחס אלייך את תהיי שם.
זוכרת שרצית להוכיח לו שאת לא בכיס שלו?
אז הנה צעד ראשון- בזה שאמרת לו לא!
תהיי גאה בעצמך, אני יודעת כמה זה לא פשוט.
איך שוכחים מישהו
אמרתי לו לא כי זה לא הסתדר ..לא כי לא רציתי..בסוף לא נסעתי לאזור שלו בכלל. והוא שאל אם אני באה ואמרתי לא. לצערי הוא לא הראה גם אכזבה ככ למרות שהוא כן התאכזב בפנים לדעתי...ואי ניראה לי הולכת להיות שבת מלאה בבכי.....אין לי כוחות לכלום
שבת שלום. מקווה להתאושש
ולצערי דווקא יותר מכל בא לי אחר עכשיו חדש ..עוד כאב לב??? אוף מה יהיה איתי..
שבת שלום. מקווה להתאושש
ולצערי דווקא יותר מכל בא לי אחר עכשיו חדש ..עוד כאב לב??? אוף מה יהיה איתי..
איך שוכחים מישהו
דתייה
בא לך אחר, אחר כדי לנחם את עצמך. לא אוכל להציע לך אם כן או לא. זו בהחלט החלטה שלך
אז יצא לטובה שלא נסעת לאיזור שלו ודא את לו לא.
לי בא להתרגש מבעלי, לחכות לסמס ממנו, לחשוב עליו, להתרכז בו. בא לי להיות באהבה הדדית, בקשר הדדי, באיזון ריגשי.
חבל שהדברים לא פשוטים
דתייה
בא לך אחר, אחר כדי לנחם את עצמך. לא אוכל להציע לך אם כן או לא. זו בהחלט החלטה שלך
אז יצא לטובה שלא נסעת לאיזור שלו ודא את לו לא.
לי בא להתרגש מבעלי, לחכות לסמס ממנו, לחשוב עליו, להתרכז בו. בא לי להיות באהבה הדדית, בקשר הדדי, באיזון ריגשי.
חבל שהדברים לא פשוטים
איך שוכחים מישהו
אופק
הבנתי שאתה הוא ״פשוט מאוהב״, שוב אלינו לדף
הראה לנו זווית גברית, שתף בהתפתחויות
אופק
הבנתי שאתה הוא ״פשוט מאוהב״, שוב אלינו לדף
הראה לנו זווית גברית, שתף בהתפתחויות
איך שוכחים מישהו
יערונות
מה שכתבה פלוני נכון מאוד. הסבבי ניצוק האילו יתרחשו. מאחלת לך שהם יהיו מעטים ועם כמה שפחות כאב.
אני כבר 10 חודשים מאז שהחלטתי בפעם הראשונה לנתק . מצד שני אנחנו עובדים יחד.
מאמינה שאם לא נמצאים בחוג משותף זה מזרז עיניינים
תעדכני מה איתך
ומעניין מה קרה לליבי שבור. אני מקווה מאוד שהיא בסדר.
יערונות
מה שכתבה פלוני נכון מאוד. הסבבי ניצוק האילו יתרחשו. מאחלת לך שהם יהיו מעטים ועם כמה שפחות כאב.
אני כבר 10 חודשים מאז שהחלטתי בפעם הראשונה לנתק . מצד שני אנחנו עובדים יחד.
מאמינה שאם לא נמצאים בחוג משותף זה מזרז עיניינים
תעדכני מה איתך
ומעניין מה קרה לליבי שבור. אני מקווה מאוד שהיא בסדר.
-
איך שוכחים מישהו
דתיה,
איפה את גרה? במטולה?
איפה את גרה? במטולה?
-
איך שוכחים מישהו
לא רוצה לבגוד ולא רוצה לוותר על הרגש ה"מכאיב" והמתוק הזה
די ברור שהסערות הללו לא יכולות להתקיים בקשר קבוע מתמשך
כל שנותר הוא לעבוד על ההשלמה שככה הם החיים - מלחמה יומיומית
די ברור שהסערות הללו לא יכולות להתקיים בקשר קבוע מתמשך
כל שנותר הוא לעבוד על ההשלמה שככה הם החיים - מלחמה יומיומית
-
איך שוכחים מישהו
שאלה רטורית.
-
איך שוכחים מישהו
בנקודה שויתרנו על עצמנו החיים בהחלט נראים כמו מלחמה יומיומית. זאת השקפה מאוד צרה.
איך שוכחים מישהו
פנטי גם בבית עם הבעל מתחים עכשיו ובאמת מחפשת איפה להתנחם..גם ההבנה שמההוא לא אשמע יותר כי לא יצא לו ממני מפגש גם קשה לי מאוד עם כל זה שהוא היה רע אליי.עדיין תמיד נשאר הרצון והפנטזיה לרצות שהוא יאהב אותי ..למרות שיודעת שלא יקרה כניראה לעולם. וזה עצוב.כן..נכון הוא מנייאק ונכון הוא היה רע אליי אבל זו תחושה קשה שתמיד תשאר
איך שוכחים מישהו
דתייה
מצטערצ לשמוע שגם בגזרת הבית עניינים לא משהן, זה אף פעם לא תורם לתחושה
וכן, מבינה לליבך - החור הזה, החוסר הזה שנפער פתאום. הרי שברור שלא אליו את מתגעגעת אלה לתחושות שהוא גרם לך להרגיש ביחס לעצמך.
היום נפגשנו במקרה והיה ככ זורם ומצחיק וכיף. הוא רצה סקס- סירבתי.
כל יום ביומו.
תאמיני לי שגם לי מאוד מאוד חסר. מאוד. מרגישה כאילו משהו פתאום צבע בגוונים דהויים את המציאות, פעם הייתי קמה לעבודה עם עוד חיוך, מתלבשת אקסטרה יפה, הולכת בדילוגים (לא באמת..רק בהרגשה חחח).
והעניין שלא עברו יותר מדיי ימים. הוא פשוט נראה לי בעל פיצול אישיות
אבל בחייאת זה לא בעלי שאני אמורה לספוג תחרא הזה
זה לא עושה לי טוב. וגם ככה כל הדבר הזה לא טוב.. אז למה???
איך התחושות הטובות נצרבות במח/בלב והתחושות הרעות כאילו נמחקות???
לא מבינה את זה!!!
אפשר להתרפק על הנוסטלגיה וההתאהבות
אבל התקופה שאחרי כאילו נמחקה.
הלוואי והייתי יכולה להביא טיפ, אי משהו מנחם להגיד שיעזור לך להרגיש טוב יותר.
לצערי רק ל גיד שהזמן כנראה הוא התרופה
ויהיה לך קל מיום ליום. כשיש נתק ולא רואים את הבן אדם תרפאי מהר
דתייה
מצטערצ לשמוע שגם בגזרת הבית עניינים לא משהן, זה אף פעם לא תורם לתחושה
וכן, מבינה לליבך - החור הזה, החוסר הזה שנפער פתאום. הרי שברור שלא אליו את מתגעגעת אלה לתחושות שהוא גרם לך להרגיש ביחס לעצמך.
היום נפגשנו במקרה והיה ככ זורם ומצחיק וכיף. הוא רצה סקס- סירבתי.
כל יום ביומו.
תאמיני לי שגם לי מאוד מאוד חסר. מאוד. מרגישה כאילו משהו פתאום צבע בגוונים דהויים את המציאות, פעם הייתי קמה לעבודה עם עוד חיוך, מתלבשת אקסטרה יפה, הולכת בדילוגים (לא באמת..רק בהרגשה חחח).
והעניין שלא עברו יותר מדיי ימים. הוא פשוט נראה לי בעל פיצול אישיות
אבל בחייאת זה לא בעלי שאני אמורה לספוג תחרא הזה
זה לא עושה לי טוב. וגם ככה כל הדבר הזה לא טוב.. אז למה???
איך התחושות הטובות נצרבות במח/בלב והתחושות הרעות כאילו נמחקות???
לא מבינה את זה!!!
אפשר להתרפק על הנוסטלגיה וההתאהבות
אבל התקופה שאחרי כאילו נמחקה.
הלוואי והייתי יכולה להביא טיפ, אי משהו מנחם להגיד שיעזור לך להרגיש טוב יותר.
לצערי רק ל גיד שהזמן כנראה הוא התרופה
ויהיה לך קל מיום ליום. כשיש נתק ולא רואים את הבן אדם תרפאי מהר
איך שוכחים מישהו
תודה פנטי..כן כשבבית לא טוב הכי בא לברוח רחוק...ככה זה
וכן פתאום שוכחים את השלילי..מאמינה שזה טבעי ככה..השלילי יורד החיובי זה מה שנשאר בזכרונות..בכלל בחיים זה ככה.
המצב רוח שלי ברצפה ממש. ואין לי עצבים לבעלי ..תהרגי אותי אבל היה הכי מתאים לי לפגוש אותו עכשיו..כמה שזה הזוייייייייייי ומטורף....אבל זה הרצון הכי חזק..לא מובן כבר אמרנו?
וכן פתאום שוכחים את השלילי..מאמינה שזה טבעי ככה..השלילי יורד החיובי זה מה שנשאר בזכרונות..בכלל בחיים זה ככה.
המצב רוח שלי ברצפה ממש. ואין לי עצבים לבעלי ..תהרגי אותי אבל היה הכי מתאים לי לפגוש אותו עכשיו..כמה שזה הזוייייייייייי ומטורף....אבל זה הרצון הכי חזק..לא מובן כבר אמרנו?
איך שוכחים מישהו
דתייה
לא מובן, כי כשהרגש משחק להיגיון אין מקום
אם היה מקום להיגיון או לשכל לא חושבת שמישהי מאיתנו הייתה פה.
מזדהה איתך ממש- אולי זו מוטיבציה טובה לעשות שיהיה בסדר עם הבעל
שלפחות מעז יצא מתוק
דתייה
לא מובן, כי כשהרגש משחק להיגיון אין מקום
אם היה מקום להיגיון או לשכל לא חושבת שמישהי מאיתנו הייתה פה.
מזדהה איתך ממש- אולי זו מוטיבציה טובה לעשות שיהיה בסדר עם הבעל
שלפחות מעז יצא מתוק
איך שוכחים מישהו
ועכשיו ידיד שלי אמר לי שאם הייתי נפגשת איתו היינו חוזרים להיות חברים..כי ככה זה...מאמינה לזה? עכשיו ביאס אותי לשמוע את זה
-
איך שוכחים מישהו
הרס עצמי
איך שוכחים מישהו
חוזרים להיות חברים???
חברים באיזה קטע? מאמוש, אף פעם לא הייתם חברים. חברים לא מתנהגים ככה.
ומי זה הידיד הזה? עזבי אותך שטויות
הוא היה משיג זיון. וממשיך הלאה ונזכר בעוד כמה חודשים. כי הכיבוש עושה לו את זה. לא מחפש מעבר.
אם את רוצה זיון ורק זיון לכי על זה. את הצלקות שיהיו לך רק את תדעי לספר.
סליחה שאני בוטה. אני פשוט באמת רוצה שתכניסי לך לראש שזה זיון. לא אהבה, זיון. את שווה יותר מזיון, את רוצה יותר זיון, את מחפשת הכלה, היכרות ואינטימיות ריגשית. אל תתפתי ל״חיזורים״ (עלאק) שלו, כי הוא רואה זיון.
גברים ( לא כולם) ימכרו את אמא שלהם בשביל זיון שהם רוצים. ילחשו לך מילות אהבה, יגידו לך מה שאת רוצה לשמוע, החוכמה לראות איך הגבר מתנהג כשהסתיים הזיון. מה אז קורה. איך הדינאמיקה אחכ.
אל תתבאסי, נהפוך הוא. אמרת לו לא! תחגגי את זה!
חברים באיזה קטע? מאמוש, אף פעם לא הייתם חברים. חברים לא מתנהגים ככה.
ומי זה הידיד הזה? עזבי אותך שטויות
הוא היה משיג זיון. וממשיך הלאה ונזכר בעוד כמה חודשים. כי הכיבוש עושה לו את זה. לא מחפש מעבר.
אם את רוצה זיון ורק זיון לכי על זה. את הצלקות שיהיו לך רק את תדעי לספר.
סליחה שאני בוטה. אני פשוט באמת רוצה שתכניסי לך לראש שזה זיון. לא אהבה, זיון. את שווה יותר מזיון, את רוצה יותר זיון, את מחפשת הכלה, היכרות ואינטימיות ריגשית. אל תתפתי ל״חיזורים״ (עלאק) שלו, כי הוא רואה זיון.
גברים ( לא כולם) ימכרו את אמא שלהם בשביל זיון שהם רוצים. ילחשו לך מילות אהבה, יגידו לך מה שאת רוצה לשמוע, החוכמה לראות איך הגבר מתנהג כשהסתיים הזיון. מה אז קורה. איך הדינאמיקה אחכ.
אל תתבאסי, נהפוך הוא. אמרת לו לא! תחגגי את זה!
-
איך שוכחים מישהו
לגמרי הרס עצמי
איך שוכחים מישהו
הארת את עיניי כמו תמיד. תודה פנטי
איך שוכחים מישהו
נזכרת במאמר או מכתב? מה שזה לא היה שהעתקת לפה לא מזמן..וזה בדיוק זה.זיון ותו לא
-
- הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08
איך שוכחים מישהו
בנות אוהובותתתת
שנים שנעלמתייי
קיבלתי פה ביקורות קשות שהיה לי קשה מאוד לשתף
לכן בחרתי להיעלם
מה קורה אצלי? אני בסרט אותו סרט
המניאק אני שונאת אותו מוות וחסם אותי גם המטומטם כי יש לו חברה.. מי בכלל כותב לו.
סיימתי את מערכת היחסים שלי עם החייל בן ה20 הרגשתי שאני לא מאוהבת בו בכלל והוא כמובן איתי רק לסקס וזה דיי נמאס לי.
אבל תשמעו משהו הכי מצחיק בעולם
יש לי חבר כן יש לי חבר בן 24 חתיך חמוד מעניין ואוהב אותי אבל... הוא לא יודע שאני נשואה בת 38 חושב אני בת 25 שוב הכל מחדש אותה גברת בשינו אדרת
אבל מאושרתתת מחוזרת מלאת מחמאות ולבבות ממנו שבא לי כמו בסרטים לשנות דמות ת.ז כתובת לצבוע את השיער חחחח ולחיות את החיים כמו השקרים שלי. חירטטתי לו שאני גרה עם ההורים שלא יבוא אלי חלילה.
ניפגשים פעם בשבוע שבועיים הייתי אצלו בבית הכרתי את האחים שלו
אל תישאלו באיזה סרטטטט אניי
נדפקתי על כל המוח
באותה נשימה אני עדיין אמא למופת אשה שמחה צוחקת חייכנית מבשלת מנקה לוקחת לחוגים עובדת עדיין ב4 עבודות ממש שחקנית הביתה
לא יודעת מה לעשות עם חיי
מכורה לרגש מכורה לחיזור מכורה לבדיקות
המטומטמת עם קבלות זו אני!!!
בעלי בעלי אותו דבר אדיש רגיל שונא אותי סתם הכל חרגיל איתו.
בנות יקרות התגעגעתי למוות קראתי הכל ווואווווו.מה שהולך פהה
שנים שנעלמתייי
קיבלתי פה ביקורות קשות שהיה לי קשה מאוד לשתף
לכן בחרתי להיעלם
מה קורה אצלי? אני בסרט אותו סרט
המניאק אני שונאת אותו מוות וחסם אותי גם המטומטם כי יש לו חברה.. מי בכלל כותב לו.
סיימתי את מערכת היחסים שלי עם החייל בן ה20 הרגשתי שאני לא מאוהבת בו בכלל והוא כמובן איתי רק לסקס וזה דיי נמאס לי.
אבל תשמעו משהו הכי מצחיק בעולם
יש לי חבר כן יש לי חבר בן 24 חתיך חמוד מעניין ואוהב אותי אבל... הוא לא יודע שאני נשואה בת 38 חושב אני בת 25 שוב הכל מחדש אותה גברת בשינו אדרת
אבל מאושרתתת מחוזרת מלאת מחמאות ולבבות ממנו שבא לי כמו בסרטים לשנות דמות ת.ז כתובת לצבוע את השיער חחחח ולחיות את החיים כמו השקרים שלי. חירטטתי לו שאני גרה עם ההורים שלא יבוא אלי חלילה.
ניפגשים פעם בשבוע שבועיים הייתי אצלו בבית הכרתי את האחים שלו
אל תישאלו באיזה סרטטטט אניי
נדפקתי על כל המוח
באותה נשימה אני עדיין אמא למופת אשה שמחה צוחקת חייכנית מבשלת מנקה לוקחת לחוגים עובדת עדיין ב4 עבודות ממש שחקנית הביתה
לא יודעת מה לעשות עם חיי
מכורה לרגש מכורה לחיזור מכורה לבדיקות
המטומטמת עם קבלות זו אני!!!
בעלי בעלי אותו דבר אדיש רגיל שונא אותי סתם הכל חרגיל איתו.
בנות יקרות התגעגעתי למוות קראתי הכל ווואווווו.מה שהולך פהה
-
- הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08
איך שוכחים מישהו
- חח תיקון שגיאות
לבדיקות = לבגידות
-
איך שוכחים מישהו
ליבי![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
שמחה שאת חיה וצוחקת
אני מאוד מתאפקת לא להביע את דעתי, שלא תעלמי שוב. השאלה אם את מעוניינת לקבל חוות דעת/עזרה/יעוץ - או שנח לך עם החיים שלך כמו שהם עכשיו? את מעוניינת בכלל לצאת מהסחרור?
ליבי
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
שמחה שאת חיה וצוחקת
אני מאוד מתאפקת לא להביע את דעתי, שלא תעלמי שוב. השאלה אם את מעוניינת לקבל חוות דעת/עזרה/יעוץ - או שנח לך עם החיים שלך כמו שהם עכשיו? את מעוניינת בכלל לצאת מהסחרור?