וכדי להזכיר לעצמי משהו טוב יותר.
בשבת הייתי עם אמא שלי, בעלי ואחיין שלי בפארק הלאומי.
היה כיף להסתובב בחוץ, הלכנו לחוות סוסים ולצערנו היא הייתה סגורה (בעבר הייתי רוכבת, זה גרם לי להתגעגע... אולי אקבע לי שיעור פה באיזור).
אבל ראינו שני סוסים, ובדרך גם תרנגולות וארנבת שחורה מקפצת!
הרבה ציפורים (כמה גדולות שבאו מהסאפרי כנראה, דוכיפת חמודה שאכלה על האדמה לידינו ולא ברחה גם כשהתקרבנו ממש. בית יפה של נקר).
בהמשך את הברווזים באגם.
כמעט ולא ישבנו במקום אחד, וגם לא מיהרנו לשום מקום. הלכנו לאט ועצרנו הרבה כדי להסתכל.
המרחבים והשמש גרמו לי לרצות לזוז ולנוע.
בהשראת
כוח פיזי באופן טבעי ראיתי איזה מוט שמתאים למתח ומיד קפצתי עליו (כמובן שאני מחזיקה בערך 5 שניות, בלי לכופף מרפקים כדי לעלות... מצליחה רק לנדנד את עצמי קדימה/אחורה).
התחלתי לקפוץ בין הספסלים, לרדוף אחרי אחיין שלי ולנסות לשדל את בעלי לרוץ איתי קצת (לא הלך...).
אמא שלי אמרה לאחיין שלי ש"פרח משתגעת". גם בעלי חשב שנפלתי על הראש.
אבל היה לי כיף ולא היה לי אכפת.
כשהגענו לדשא התחשק לי ממש לעשות עמידה ראש, אז ביקשתי מבעלי שיתמוך לי בכפות רגליים (אני לא מצליחה לעלות בלי קיר, ולא היה קיר..). וזה היה ממש כיף לראות את העצים הפוכים, תלויים מהשמים.
היה מעקה שמגיע לי בערך עד מתניים, והתחלתי לטפס מעליו שוב ושוב.
התגלשתי עם אחיין שלי במורד איזה פסל קטן (הוא פחד בהתחלה, אז הדגמתי לו שזה כיף ואז הוא רצה גם).
טיפסתי על על מעקה נמוך (בגובה הברך) וקפצתי ממנו, במקום ללכת בשביל העוקף.
רצתי למטה במורד גבעה קטנה (במקום ללכת בעיקוף על השביל, כל הזמן מלא שבילים שעוקפים את הדברים הכיפיים... ).
אחרי כל זה הגענו לחורשה, לאיזור עם מתקני כושר. זה היה כיף, כי זה לא מתקנים מהסוג החדש של הרמת משקולות וכאלה, אלא מתקנים פשוטים של פעם. כמה בולי עץ, קורת עץ, מקבילים, מתח, מדרגות.
נתליתי שוב על המוט של המתח וניסיתי לעבור שלבים בסולם האופקי (הצלחתי אולי שלב אחד...).
שיחקתי לי קצת על המקבילים (זה מה שאני הכי אוהבת).
הלכתי על הקורות. בהתחלה זה היה קצת מפחיד (מצחיק כי זה משהו שאני כל הזמן נותנת לילדים בטיפולים לעשות, אבל רק לעיתים מאוד רחוקות מצטרפת אליהם...). אבל אחרי פעם-פעמיים זה כבר הלך בקלות. שם גם אמא שלי הצטרפה אליי

המשכתי לרוץ ולקפוץ עד שהגענו לאוטו.
זה היה ממש כיף.
יום אחרי הייתי קצת תפוסה... אבל זה עבר ולא היה כזה נורא.
ממש חבל לי שאין לי את הפארק הזה ליד הבית, כי באמת הייתי הולכת יותר (מצחיק, כי גרתי קרוב לשם 22 שנה בערך ולא הייתי הולכת בכלל... ודווקא עכשיו...

אני צריכה למצוא משהו בסגנון פה באיזור.
הייתי שמחה מחוץ לעיר, אבל אפשר גם בעיר אם אמצא משהו מספיק טוב.
למימשהי מהאיזור יש רעיון? (מקום שיהיה גדול ומרווח, לא עמוס מדי באנשים, עם סביבה מגוונת, כלומר לא רק דשא, ואם אפשר עם "מתקני כושר" של פעם...כלומר לא מתקנים של היום אלא יותר מתח/סולם וכאלה)